Eliittien pedofilia: oikeusprosessi Epsteiniä vastaan pystyy toimimaan myös poliittisena aseena

Jäljempänä esitetyssä artikkelissa tarkastellaan hiljattain maailmaa kuohuttanutta pedofiiliskandaalia.  Ajoitettiinko Israel-lobbyn kautta Jeffrey Epsteinia kohtaan suunnatut oikeusprosessit aikaan, jolloin Yhdysvaltojen ja Iranin suhteet ovat räjähdysherkät? Tämä vaikuttaisi varsin todennäköiseltä siinä suhteessa, että myös Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump oli saanut haasteen 13-vuotiaan tytön raiskaamisesta, joka liittyi Epsteinin ”sosiaaliseen elämään”. Tässä tapauksessa Trump olisi täysin Israelin toiveita toteuttava instrumentti.

Artikkeli on modifioitu 21.7.2019

Jeffrey Epstein sai uudet syytteet pedofiliasta

Jeffrey Epstein syntyi juutalaiseen perheeseen  New Yorkin Brooklyssä, tarkemmin sanoen Brooklyn Coney Island nimiselle niemelle. Epstein opiskeli nuorempana New Yorkin yliopiston matematiikan tiedekunnassa, mutta ei suorittanut tutkintoaan valmiiksi.

Epstein sai hiljattain New Yorkissa jälleen syytteet alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Kysymyksessä on pedofilia. Hän voi saada parhaimmillaan 45 vuoden vankeustuomion.

Epsteinin toimia on luonnehdittu ”seksuaaliseksi pyramidihuijaukseksi”. Mies kehitti itseään ruokkivan rikollisen menetelmän. Käytäntönä oli, että Epsteinin uhreiksi ajautuneet nuoret tytöt saatiin tuomaan luokseen lisää tyttöjä, mikä mahdollisti laajan verkoston alaikäisiä uhreja.

Osa uhreista oli köyhistä perheistä ja erittäin suojattomassa asemassa. Nuorimmat heistä olivat ainoastaan 14-vuotiaita. Epstein tiesi tyttöjen alaikäisyydestä, sillä osa heistä paljasti hänelle ikänsä.

Epsteinin toimintatapaa esitellään 14-sivuisessa syytekirjelmässä. Hän kutsui tytöt kiinteistöihinsä New Yorkin Manhattanilla ja Floridan Palm Beachillä. Joskus hän soitti tytöille itse, joskus hänen alaisensa järjestivät tapaamiset.

Epsteinin puolustuksen mukaan asia kokonaisuudessaan on käsitelty jo runsas vuosikymmen sitten. Mutta syyttäjällä on kuitenkin olevan uutta näyttöä nykyisiin syytteisiin.

Jeffrey Epstein maksoi hyssyttelyrahaa mahdollisille oikeusjutun todistajille

Investointipankkiiri Jeffrey Epstein lähetti lahjontarahoja satojentuhansien dollareiden edestä ihmisille, jotka saattaisivat todistaa häntä vastaan mahdollisessa uudessa oikeusjutussa. Asiasta kertovat muiden muassa New York Times ja Washington Post.

Miami Herald –lehti nosti viime vuoden lopulla julkisuuteen selvityksen, jonka mukaan Epstein selvisi vuonna 2008 alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista syyteneuvottelulla ja 13 kuukauden vankeustuomiolla.

350 000 dollarin rahansiirrot

Amerikkalaismedian mukaan pari päivää Miami Heraldin paljastusten jälkeen Epstein siirsi 350 000 dollaria kahdelle lähipiirinsä ihmiselle, jotka voisivat päätyä todistajiksi mahdolliseen oikeusjuttuun.

Epsteiniltä rahansiirto oli virhe, sillä se tuli ilmi liittovaltion syyttäjien kirjelmästä, jonka seurauksena syyttäjät pystyivät perustelemaan, miksi syytettyä ei pitäisi vapauttaa takuita vastaan. Syyttäjät päättelivät rahansiirtojen todistavan sen, että Epstein saattaa pyrkiä vaikuttamaan todistajiin, mikäli hän odottaa oikeuden käyntiään vapaudessa.

Epstein siirsi ensin 100 000 dollaria henkilölle, joka oli ilmeisesti mukana kymmenen vuoden takaisissa syyteneuvotteluissa. Kahden päivän kuluttua hän lähetti 250 000 dollaria toiselle lähipiirinsä jäsenelle. Syytekirjelmän mukaan kyseinen henkilö oli työntekijä, joka auttoi Epsteinia seksikauppakuvioiden järjestelyissä.

Kohu aiheutti Yhdysvaltojen työministerin eron

Epsteinin vuosikymmenen takaisten rikosten uusi pulpahtaminen tietoisuuteen johti viime perjantaina Yhdysvaltain työministerin Alexander Acostan eroon tehtävästään. Acosta toimi aikoinaan liittovaltion syyttäjänä Floridassa, ja juuri hänen virastonsa sopi Epsteinin syytteiden lieventämisestä vuonna 2008. Epsteinin sopimus syyttäjän kanssa mahdollisti tälle pedofiilille vain 13 kuukauden vankeustuomion sekä liittovaltion syytteiden välttämisen.

Jeffrey Epstein ja Alexander Acosta.

Miksi Acosta lievensi Epsteinin syytöksiä? Vuonna 2008 Floridan syyttäjänvirasto oli valmistellut Epsteinia vastaan 53-sivuisen kanteen seksuaalirikoksista. Todisteita oli siis riittävästi, että Epstein olisi saanut kymmenien vuosien vankilatuomion. Syytteiden lieveneminen tarkoitti sinänsä jo laittomuutta. Suurella todennäköisyydellä kysymyksessä on ollut suurenluokan lahjonta, sillä Epstein oli hyvin varakas jo tuohon aikaan.

Pedofiili-Jeffrey Epsteinin elitistinen ystäväpiiri1

Liikemies Jeffrey Epsteinin laaja ystäväpiiri on ollut läheisessä sosiaalisessa yhteydessä häneen, joista osa on voinut tietää miehen saastaisista harrastuksista. Jeffrey Epstein läheisiä tuttavia olivat sekä esimerkiksi Donald Trump että Bill Clinton.

Epsteinin toiminta ajautui veitsenterälle 2000-luvun puolivälin jälkeen, kun nainen toisensa jälkeen ryhtyi penäämään oikeuksiaan syyttämällä häntä raiskauksista ja hyväksikäytöistä.

Joukossa oli paljon alaikäisiä. Naiset väittivät, että Epstein oli vienyt heitä asunnoilleen Manhattanilla, Floridan Palm Beachilla ja yksityissaarelleen sekä käyttänyt heitä hyväkseen, ja myös lainannut heitä kavereilleen. Saarella Epstein väitetysti järjesti seksibileitä.

Saarelle lennätettiin alaikäisiä tyttöjä ja Epsteinen kavereita, lentokoneella, jota mediassa kutsuttiin nimellä ”Lolita Express”. Yksityissaarta, jonne Epstein ystäviään lennätti, kutsuttiin ”Orgiasaareksi”. Saari sijaitsee Yhdysvaltojen Neitsytsaarilla Karibianmerellä.

Epsteinin kautta paljastuu yhteiskunnan huipulla olevien henkinen mädännäisyys. Tästä syystä pedofiili on kiusallinen hahmo monelle, sillä hänellä oli suhteita joka suuntaan. Yhdysvaltalaismediassa uutisoitiin jo vuosi sitten epäilyjä, että Trump käyttäisi Epsteinia Hillary Clintonia vastaan. Hillaryn mies Bill Clinton nimittäin lensi yhdysvaltalaismedian kaivamien lentotietojen mukaan Epsteinin koneella ainakin 26 kertaa. Yksi lennoista on suunnattu Afrikkaan ja kyydissä olivat Clintonin ohella näyttelijät Kevin Spacey ja Chris Tucker.

Samoin myös Trump oli käyttänyt tämän liikemiehen yksityiskonetta ja vieraillut hänen luonaan.

Trump pysyi kuitenkin hiljaa. Syynä oli, että hän oli itsekin läheinen tuttava Epsteinin kanssa.

– Olen tuntenut Jeffin 15 vuotta. Mahtava jätkä. Hänen kanssaan on todella hauskaa. Sanotaan, että hän pitää kauniista naisista yhtä paljon kuin minä ja monet heistä ovat nuoremmasta päästä. Siitä ei ole epäilystäkään, että Jeffrey nauttii sosiaalisesta elämästään, Donald Trump sanoi New York Magazinen haastattelussa vuonna 2002.

Tähän Epsteinin ”sosiaaliseen elämään” liittyy myös nainen, joka vakuuttaa joutuneensa Trumpin raiskaamaksi 13-vuotiaana. Jane Doe jätti kesäkuussa haasteen, jota todistamaan ilmaantui Tiffany Doe. Edellä mainittuun raiskaukseen liittyvät dokumentit ovat yksityiskohdissaan karmaisevia.

Kuva vuodelta 2000: Donald Trump, Melania Knauss, Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell.

Huomion arvoista myös on, että vuonna 2004 Epsteinilta varastetussapienessä mustassa kirjassa oli 14 numeroa Trumpille ja hänen perheelleen, kuten tämän vielä tuolloin tulevalle vaimolle Melanialle. Bill Clintonille oli 21 numeroa ja sähköpostiosoitteita.

Kirja vilisee nimiä, jotka kaikki ovat tunnettuja, kuten liikemies David Rockefeller (kuollut 2017), Britannian prinssi Andrew, näyttelijät Alec Baldwin ja Ralph Fiennes, Israelin entinen pääministeri Ehud Barak, F1-tallipäällikkö Flavio Briatore, Britannian ex- pääministeri Tony Blair ja Elleon Guggenheim.

Luonnollisesti Epsteinin, 63:n ystäväpiiri harveni merkittävästi tuomion jälkeen. Muun muassa Trump katkaisi suhteet mieheen jo kymmenkunta vuotta sitten ja antoi hänelle porttikiellon Mar-A-Lago-klubilleen.  

Johtopäätöksiä

Kuten yllä todettiin Epsteinin ”sosiaaliseen elämään” liittyi nainen, joka on vakuuttanut joutuneensa Trumpin raiskaamaksi 13-vuotiaana. Jane Doe on jättänyt haasteen Trumpia vastaan.

Voidaan siis päätellä, että Trumpin mahdolliset yhteydet kyseiseen seksiskandaaliin saattaisi tarkoittaa sitä, että Israel-lobby ja Israel pystyisivät valjastamaan painostuskampanjan Trumpia vastaan, ja pakottaa tämän hyökkäämään Iraniin. Tätä johtopäätöstä voidaan perustella sillä, että uudet syytökset seksuaalirikoksista ja niiden oikeudellisista prosesseista Epsteinia vastaan ajoittuvat aikaan, jolloin Yhdysvaltojen ja Iranin suhteet ovat räjähdysherkät.

Trump on luonnollisesti pelkästään Israel-lobbyn työrukkanen, jota todistaa hänen yliäyräiden menevä Israelin nuoleskelu. Mikäli sionistiset uuskonservatiivit pystyvät vaikuttamaan siihen, että Donald Trumpin valitaan uudelleen vuoden 2020 Yhdysvaltojen presidentin vaaleissa, Trumpin kiristäminen voisi jatkua, Israelin tavoitteiden saavuttamiseksi. Luonnollisesti Yhdysvaltojen Iraniin hyökkäys voisi toteutua ennen kyseisiä vuoden 2020 vaaleja.

Vaikuttaa siltä, että Yhdysvaltoihin vaikuttava sionistinen eliitti (kuten Israel-lobby ja uuskonservatiivit) ajoittivat Epsteinia kohtaan suunnatut oikeusprosessit, painostaakseen seksiskandaaliin liittyviä tahoja, kuten esimerkiksi Donald Trumpia, intressiensä toteuttajaksi.

Markku Juutinen

Lähteet

1. Fox News, NY Post, Daily Beast, Vice News, Gawker, Newsweek

Informationcradle (11.7.2019). Jeffrey Epstein Bio, Age, Family, Wife, Rape, Sex Trafficking, Arrest, Charged and Net Worth. Saatavina: https://informationcradle.com/usa/jeffrey-epstein/

Ap New (10.7.2019). Trump defends Acosta but will look ‘closely’ at Epstein deal. Saatavina: https://www.apnews.com/10108839f8ad4aa2a9f8ae0fd71fcbb4

 COUNT ONE (Sex trafficking Conspiracy). https://www.justice.gov/usao-sdny/press-release/file/1180481/download

The New York Times (12.7.2019). Saatavina: https://www.nytimes.com/2019/07/12/nyregion/epstein-witness-tampering.html?action=click&module=Top%20Stories&pgtype=Homepage

Washington Post (12.7.2019). Epstein paid suspected conspirators which prosecutors suggest may have been to influence them. Saatavina:  https://www.washingtonpost.com/national-security/epstein-paid-suspected-co-conspirators-which-prosecutors-suggest-may-have-been-to-influence-them/2019/07/12/eebd5148-a4ed-11e9-b732-41a79c2551bf_story.html?utm_term=.58366d9afb69

Vox (7.7.2019). Billionaire Jeffrey Epstein arrested on sex trafficking charges. Saatavina: https://www.vox.com/2019/7/7/20685023/billionaire-jeffrey-epstein-arrested-minor-sex-trafficking-charges

Declaration (20.6.2016). Complaint for rape sexual … Document 1. Saatavina: https://www.documentcloud.org/documents/2921127-Complaint.html

Declaration (20.6.2016). Document 1-2. Saatavina: https://www.documentcloud.org/documents/2921129-Declaration-2.html

Pieni Mustakirja. Saatavina: http://www.documentcloud.org/documents/1508273-jeffrey-epsteins-little-black-book-redacted.html

15 kommenttia

 1. Epstein bondeoffret att påminna Trump om utpressningsfilmer med 13-årig flicka?

  WTV- trogne tittaren K S tipsade nyligen om intressanta inslag hos Henry Makow om förbindelsen mellan de plötsliga hårdhandskarna mot Epstein och Trump. Man vill sätta press på Trump att starta WW3 mot Iran:

  ”District of New York is an Illuminati Jewish conclave where Cabalist business gets done. After years of turning a blind eye, they have laid charges against Epstein.

  Given the case filed against Donald Trump in 2016, where a woman claimed Trump raped her at age 13 at Epstein’s apartment, this scandal has the potential to bring down Donald Trump.

  The question is why now?

  1) Is Israel exerting pressure on Trump to attack Iran? Neocon Alan Dershowitz’s willingness to incriminate himself (see story below) supports this view.

  2. Do the Demon-rats believe this is the only way to stop Trump in 2020? (The fact that Wikipedia has removed Epstein links to Dems supports this view.) Regardless, they may have decided to sacrifice Bill Clinton to stop Trump.

  Läs även hos Makow:
  Reminder – Trump is a Blackmailed Israeli Agent

  (with Mossad agent and convicted pedophile Jeffrey Epstein in the 1990’s.
  Many politicians are blackmailed to ensure satanist loyalty.)

  Trump’s deeds confirm he is a blackmailed agent of Israel.
  1. Bombing, invading and threatening Syria
  2. Moving embassy to Jerusalem
  3. Abrogating Iran Nuclear Deal and sanctioning Iran and companies that do business with Iran.
  4. Cutting off humanitarian aid to Palestinians.

  Trump’s nationalist policies are popular with many Americans but they are a bribe to
  ensnare them in a prophesied Armageddon (world war) designed to herald
  the return of the ”Messiah” (antichrist) and the Satanist NWO. The US is gearing up for such a war.
  A Mossad false flag will ignite the powder keg. We are morally compromised by our complacency.

  http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2328-epstein-bondeoffret-att-paminna-trump-om-utpressningsfilmer.html

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Itse en usko, että Trump on noihin pedofiilileikkeihin osallistunut. Trumphan oli nimen omaan ensimmäisiä jotka menivät viranomaisille puhumaan epsteinistä. Iso vaikutus siihen, että epstein edes sai sen mitättömän tuomion 10v sitten. Lisäksi trump järjesti epsteinin uhreille oikeusapua ja asianajajia kyseiseen oikeudenkäyntiin.

  Clintonit ja clintonsäätiön edustajat sen sijaan lienevät ihan aidosti lirissä. Ja se lienee pelkkä jäävuoren huippu.
  Se kummiskin on varma, että Trump on näistä asioista tiennyt ja vihjaili aika selväsanaisesti jo 2015 mitä tuleman pitää. Uskallampa väittää, ettei mitään näitä paljastuksia olisi tullut, eikä epsteiniä pidätetty jollei Trump olisi voittanut vaaleja.

  https://www.youtube.com/watch?v=s_ik0NtRodU

  Plusääni(1)Miinusääni(7)
  1. Olisiko aika heräämiseen!

   Tässä on poliisiraportti, jossa todistaja kertoo, kuinka Donald Trump oli raiskannut 12 vuotiaan tytön Epsteinin tarjoamana.
   https://www.documentcloud.org/documents/2921129-Declaration-2.html

   Suosittelen vahvasti tutustumaan pizzagate sairauksiin, jossa näytetään kuinka pedofiili rinki on kytköksissä korkeisiin virkamiehiin. https://www.bitchute.com/video/2iWQICpRVLSM/
   Jos joku ei tiennyt, niin juutalaisethan pyörittää tätä sairasta pedofiili systeemiä, koska heidän saatanallinen uskonto sallii sen. Meidän planeetalla on ihan oikeat saatanat ja paholaiset jotka kuuluvat vapamuurareihin ja illuminaattiin, Bill Gates rokotteiden ja paljon muuta shaisea.

   Suosittelen kaikille kansallissosialisteille katsomaan kyseisen 6h dokkarin, joka on koottu yli 30:stä lähteestä ja menee historiassa jopa 200 vuotta taakse ja kertoo kaiken oleellisimman maailman tapahtumista, kuka sen tekee, miksi ja miten. Tämä on minun ehdoton ykkönen, jota jaan kaikille, jotka haluavat herätä tähän synkkään todellisuuteen https://www.bitchute.com/video/cssXkCAPV3jY/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Hidden in Plain Sight: The Shocking Origins of the Jeffrey Epstein Case
  Epstein is only the latest incarnation of a much older, more extensive and sophisticated operation that offers a frightening window into how deeply tied the U.S. government is to the modern-day equivalents of organized crime.

  by Whitney Webb
  https://www.mintpressnews.com/shocking-origins-jeffrey-epstein-blackmail-roy-cohn/260621/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=191960

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Israel’s Agents of Influence. Trips to Israel, a “Nationalism Conference,” Epstein and more
   PHILIP GIRALDI
   http://www.unz.com/pgiraldi/israels-agents-of-influence/
   Some journalists in the Jewish media are starting to complain that President Donald Trump is “loving Israel” just a little too much since he keeps citing his concern for the Jewish state as the driving force behind some of his erratic behavior. It is a viewpoint that I most definitely share, though I would describe the apparent White House lovefest with the Israel as a “lot too much.” When the President of the United States calls a congresswoman an anti-Semite and demands that she apologize to him personally and also to Israel it is definitely a lot too much.

   … That Epstein would be linked to Israel rather than to some other intelligence service is due to his relationship with Ghislaine Maxwell, whose father Robert, a Czech Jew who became a naturalized British citizen, was believed by C.I.A. and other intelligence services to be a long-time agent of Mossad. After he died under mysterious circumstances, he was given a state funeral in Israel that was attended by every current and former head of the Jewish state’s intelligence service as well as by the country’s prime minister Yitzhak Shamir. Ghislaine was reportedly Epstein’s close friend and a procurer of his young girl victims.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Do you believe that your father was an ape, your grand-father was a reptile, and your great grand-father was an explosion? For those who don’t believe such pseudo-scientific non-sense (and for those who do), the following presentation lays out the undeniable proof that you are NOT some slowly evolved ape-man and that prehistoric giant reptiles are nothing but a Freemasonic hoax used to bolster this destructive disempowering atheistic nihilistic paradigm they are propagating to the masses. Evolution and Dinosaurs Debunked along with my other documentaries, The Earth Plane, The History of Flat Earth, and 200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball are now available to purchase from Amazon on DVD or you can watch them all free on my YouTube channel. Evolution and Dinosaurs Debunked: https://www.amazon.com/dp/B07JZB1XHH The Earth Plane: https://www.amazon.com/dp/B07J3B7DPX The History of Flat Earth: https://www.amazon.com/dp/B07J35GDD4 200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball: https://www.amazon.com/dp/B07J3B7F35

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. Jeffrey Epstein ja Lolita Express: saatanallisen eliitin rumat kasvot — The True Ugly Face of the Occult Elite
  By Vigilant Citizen
  The arrest of Jeffrey Epstein for child trafficking has explosive potential and (if important information is revealed to the public) could expose the true face of the elite to the world. The list of powerful people linked to Jeffrey Epstein and his infamous “Lolita Express” is as long as it is staggering. Combined with the systematic recruiting and exploitation of minors for the pleasure of powerful people, the case could convince lots of people that “pedogate” is all too real.

  Due to the potentially explosive nature of this case, both sides of the political spectrum are already hard at work spinning the story to favor their side. However, this case has absolutely nothing to do with “conservative” and “liberal” and everything to do with the “elite”. From heads of state to members of royal families while not forgetting, celebrities, socialites and CEOs of large companies, members from all branches of the elite gathered to celebrate extreme depravity. But now Epstein is under arrest and the parties stopped. Now, one question remains: Will the entire disgusting truth Epstein’s parties come to light or will the elite cover its tracks while throwing Epstein under the bus?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192158

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Government by Blackmail: Jeffrey Epstein, Trump’s Mentor and the Dark Secrets of the Reagan Era
  Appalling for both the villainous abuse of children itself and the chilling implications of government by blackmail, this tangled web of unsavory alliances casts a lurid light on the political history of the U.S. from the Prohibition Era right up through the Age of Trump.

  by Whitney Webb
  https://www.mintpressnews.com/blackmail-jeffrey-epstein-trump-mentor-reagan-era/260760/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192324

  Part III of this series will focus on the Mega Group and its ties to the network that has been described in Parts I and II. In addition, the role of the state of Israel, the Mossad, and several global pro-Israel lobby organizations will also be discussed in relation to this network of sexual blackmail operations and Jeffrey Epstein.

  It is here that the full breadth of the Epstein scandal comes into view. It is a criminal and unconscionable blackmail operation that has been run by influential figures, hidden in plain sight, for over half a century, exploiting and destroying the lives of untold numbers of children in the process. Over the years, it has grown many branches and spread well beyond the United States, as seen by the activity of Covenant House in Latin America and Epstein’s own international effort to recruit more girls to be abused and exploited.

  All of this has taken place with the full knowledge and blessing of top figures in the world of “philanthropy” and in the U.S. government and intelligence communities, with great influence over several presidential administrations, particularly since the rise of Ronald Reagan and continuing through to Donald Trump.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. America’s voters want to remain deceived.
  Voters don’t want to acknowledge that they were fooled…
  Posted on August 2, 2019 by Eric Zuesse.
  Eric Zuesse

  America’s voters don’t want to acknowledge that they were fooled, by lying Presidents and by their stenographic ‘free press’ transmitting Governmental lies — they were thus deceived into invading and destroying Iraq in 2003, and Libya in 2011-, and Syria in 2011-. U.S. is globally the most frequently mentioned nation as being “the greatest threat to peace in the world today.”
  The biggest threat to peace isn’t Iran, and isn’t Russia, and isn’t China, and isn’t Venezuela, but it is, in fact, their actually aggressive enemy, the United States of America, which wants to dictate to them all — this dictatorship demands to impose its ‘democracy’ throughout the world, as it has tried to do in hundreds of coups and invasions. It destroyed Iran’s democracy in 1953. It destroyed Guatemala’s democracy in 1954. It destroyed Chile’s democracy in 1973. And there are many other such instances, less well-known — including many even after the so-called ‘ideological’ Cold War ended in 1991.

  But the American people don’t want to know, and don’t even care, about the ugliness of the Government that they allegedly ‘elect’ (but really do not — and they don’t want to know that, either). Americans aren’t physical slaves, but mental slaves — they don’t even want to know the reality, of the regime that rules them.

  Americans prefer to remain deceived, and to blame-the-victims — Iran, and Russia, and China, and Venezuela, etc. — even as our Government imposes entirely unjustified and unjustifiable strangulating economic blockades (“sanctions”) against countries that America’s voracious and vicious megacorporate aristocracy (America’s billionaires) want to control so as for those lands to become additional parts of the U.S. regime’s global dictatorship.
  https://washingtonsblog.com/2019/08/americas-voters-want-to-remain-deceived.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Hey, remember Trump said he’d drain the swamp?

  And what kind of slime might come out this time?

  An apparent Mossad honey-pot sting that was in full swing.

  Would political blackmail on behalf of supporting Israel be beneath even the most ‘esteemed’ arch-Zionist, or the Israeli Intelligence Service, the Mossad?

  Even a clueless checkout clerk could answer that one.

  So, here’s the lineup.

  We’ve got British socialite Ghislaine Maxwell, accused of being the ‘madam’ of Epstein’s teenage sex slaves—who with her ties to wealth and power, and her reported links to the Mossad—introduced Epstein to HIGH SOCIETY which included Prince Andrew, also known as Randy Andy…as one of the most well-known accused A-Listers.

  And Mss Maxwell just might have a lot to say about Bill Clinton too.

  Here she is with her late father, Robert Maxwell, born Hymie Hoch, a touted Mossad agent—and again, here she is at his funeral, not in Britain, but in Israel. Whod’ve thunk it possible?

  ———- How The Epstein Case Might Unravel
  http://www.realjewnews.com/?p=1390

  Never forget, human life means NOTHING to Jewish Zionists when their agenda and projects are threatened.

  Look what those wonderful Jewish settlers on the West Bank do to Palestinian children, women, and farmers.

  They jail them, bulldoze their homes, burn down their olive groves – as well as the IDF casually executing Palestinian Gaza medics while they wave their hands in the air in their ‘Medic’ uniforms clearly visible from half a mile away.

  It’s against International Law, but what do Jews and the Zionist state care about that?

  The only law they care about is…”is it a good for the jews” law.

  Get in the way of any Zionist Jew who always wants the upper hand…and your life is on the line.

  JFK is the ultimate model here.

  He wanted to register the Jewish Lobbies as agents of a foreign nation, do away with the Federal Reserve, call out “secret societies,” and most deadly of all, demanded that Israeli President David Ben Gurion allow routine inspections of the obvious Jewish nuclear bomb program at Dimona, and put himself in the crosshairs of history.

  So, the Mossad along with the CIA (same thing) executed him in broad daylight on Nov 22, 1963. I was 13, I’ll never forget the day.

  Who will they murder next?

  The jailers, the girls, Maxwell, the Prosecuting Attorney?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jeffrey Epstein’s Island Of Horrors: What Secrets Does It Hold?
   Very few would turn down an invitation to spend a few days at Little St James in the United States Virgin Islands, which is why the roster of those who visited the late Jeffrey Epstein’s lair in paradise was truly A-list, including Bill Clinton, Prince Andrew, Naomi Campbell, Peter Mandelson and, of all people, the late Stephen Hawking.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193192

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Epsteinin tarinaan liittyen sopii hyvin että meillä esim. Iltasaomat hehkuttaa koko ajan seksiä ja sen tärkeyttä. Valtamedia siis luo ja edistää seksiaddion kehitystä koska nämä epsteinit hallitsevat mediaa ja rahamaailmaa.
  Epstein: The Pedophile Next Door
  By Lasha Darkmoon
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193500

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Whether you believe in God or not, this message is a ”must-read”!!

  Throughout time, we can see how we have been carefully conditioned coming to this point where we are on the verge of a cashless society. Did you know that the Bible foretold of this event almost 2,000 years ago?

  In Revelation 13:16-18, we read,

  ”He (the false prophet who deceives many by his miracles–Revelation 19:20) causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666.”

  Speaking to the last generation, this could only be speaking of a cashless society. Why’s that? Revelation 13:17 states that we cannot buy or sell unless we receive the mark of the beast. If physical money was still in use, we could buy or sell with one another without receiving the mark. This would contradict scripture that states we need the mark to buy or sell!

  These verses could not be referring to something purely spiritual as scripture references two physical locations (our right hand or forehead) stating the mark will be on one ”OR” the other. If this mark was purely spiritual, it would indicate both places, or one–not one OR the other!

  This is where it really starts to come together. It is amazing how accurate the Bible is concerning the implantable RFID microchip. These are notes from someone named Carl Sanders who worked with a team of engineers to help develop this RFID chip:

  ”Carl Sanders sat in seventeen New World Order meetings with heads-of-state officials such as Henry Kissinger and Bob Gates of the C.I.A. to discuss plans on how to bring about this one-world system. The government commissioned Carl Sanders to design a microchip for identifying and controlling the peoples of the world—a microchip that could be inserted under the skin with a hypodermic needle (a quick, convenient method that would be gradually accepted by society).

  Carl Sanders, with a team of engineers behind him, with U.S. grant monies supplied by tax dollars, took on this project and designed a microchip that is powered by a lithium battery, rechargeable through the temperature changes in our skin. Without the knowledge of the Bible (Brother Sanders was not a Christian at the time), these engineers spent one-and-a-half-million dollars doing research on the best and most convenient place to have the microchip inserted.

  Guess what? These researchers found that the forehead and the back of the hand (the two places the Bible says the mark will go) are not just the most convenient places, but are also the only viable places for rapid, consistent temperature changes in the skin to recharge the lithium battery. The microchip is approximately seven millimeters in length, .75 millimeters in diameter, about the size of a grain of rice. It is capable of storing pages upon pages of information about you. All your general history, work history, criminal record, health history, and financial data can be stored on this chip.

  Brother Sanders believes that this microchip, which he regretfully helped design, is the “mark” spoken about in Revelation 13:16–18. The original Greek word for “mark” is “charagma,” which means a “scratch or etching.” It is also interesting to note that the number 666 is actually a word in the original Greek. The word is “chi xi stigma,” with the last part, “stigma,” also meaning “to stick or prick.” Carl believes this is referring to a hypodermic needle when they poke into the skin to inject the microchip.”

  Mr. Sanders asked a doctor what would happen if the lithium contained within the RFID microchip leaked into the body. The doctor replied by saying a terrible sore would appear in that location. This is what the book of Revelation says:

  ”And the first (angel) went, and poured out his vial on the earth; and there fell a noisome and grievous sore on the men which had the mark of the beast, and on them which worshipped his image” (Revelation 16:2).

  You can read more about it here–and to also understand the mystery behind the number 666: https://2RUTH.ORG

  The third angel’s warning in Revelation 14:9-11 states,

  ”Then a third angel followed them, saying with a loud voice, ’If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name.'”

  Great hope is in our midst, and is coming in a mighty way–the greatest revival for Jesus in the history of the world where we will see the most souls come to Him of all tribes, tongues, nations, and peoples (Rev. 7:9-10); for we have this promise in God’s Word in the midst of these dark times:

  ”Then I saw an angel coming down from heaven, having the key to the bottomless pit and a great chain in his hand. He laid hold of the dragon, that serpent of old, who is the Devil and Satan, and bound him for a thousand years (not literal–rather a spiritual label for time spent in eternity); and he cast him into the bottomless pit, and shut him up, and set a seal on him, so that he should deceive the nations no more till the thousand years were finished. But after these things he must be released for a little while (when the Antichrist and false prophet will rise up and God will test the world).” (Revelation 20:1-3)

  ”The coming of the lawless one (the Antichrist) is according to the working of Satan, with all power, signs, and lying wonders, and with all unrighteous deception among those who perish, because they did not receive the love of the truth, that they might be saved. And for this reason God will send them strong delusion, that they should believe the lie, that they all may be condemned who did not believe the truth but had pleasure in unrighteousness.” (2 Thessalonians 2:9-12)”

  Who is Barack Obama, and why is he still around?

  So what about his name? The meaning of someone’s name can say a lot about a person. God throughout history has given names to people that have a specific meaning tied to their lives. How about the name Barack Obama? Let us take a look at what may be hiding beneath the surface.

  Jesus states in Luke 10:18, ”…I saw Satan fall like lightning from heaven.”

  The Hebrew Strongs word (H1299) for ”lightning”: ”bârâq” (baw-rawk)

  In Isaiah chapter 14, verse 14, we read about Lucifer (Satan) saying in his heart:

  ”I will ascend above the heights of the clouds, I will be like the Most High.”

  In the verses in Isaiah that refer directly to Lucifer, several times it mentions him falling from the heights or the heavens. The Hebrew word for the heights or heavens used here is Hebrew Strongs 1116: ”bamah”–Pronounced (bam-maw’)

  In Hebrew, the letter ”Waw” or ”Vav” is often transliterated as a ”U” or ”O,” and it is primarily used as a conjunction to join concepts together. So to join in Hebrew poetry the concept of lightning (Baraq) and a high place like heaven or the heights of heaven (Bam-Maw), the letter ”U” or ”O” would be used. So, Baraq ”O” Bam-Maw or Baraq ”U” Bam-Maw in Hebrew poetry similar to the style written in Isaiah, would translate literally to ”Lightning from the heights.” The word ”Satan” in Hebrew is a direct translation, therefore ”Satan.”

  When Jesus said to His disciples in Luke 10:18 that He saw Satan fall like lightning from heaven, if this were to be stated by a Jewish Rabbi today influenced by the poetry in the book of Isaiah, he would say these words in Hebrew–the words of Jesus in Luke 10:18 as, and I saw Satan as Baraq O Bam-Maw.

  Malie and Natasha are the names of Obama’s daughters. If we were to write those names backward (the devil does things backwards) we would get ”ailam ahsatan”. Now if we remove the letters that spell ”Alah” (the false god of Islam being Allah), we would get ”I am Satan”. Mere chance? I do not believe so!

  Obama’s campaign logo when he ran as President in the year 2008 was a sun over the horizon in the west, with the landscape as the flag of the United States. In Islam, they have their own messiah that they are waiting for called the 12th Imam, or the Mahdi (the Antichrist of the Bible), and one prophecy concerning this man’s appearance is the sun rising in the west.

  ”Then I saw another angel flying in the midst of heaven, having the everlasting gospel to preach to those who dwell on the earth—to every nation, tribe, tongue, and people— saying with a loud voice, ’Fear God and give glory to Him, for the hour of His judgment has come; and worship Him who made heaven and earth, the sea and springs of water.'” (Revelation 14:6-7)

  Why have the words of Jesus in His Gospel accounts regarding His death, burial, and resurrection, been translated into over 3,000 languages, and nothing comes close (the Quran about 110 languages)? Because the same Spirit of God (YHVH) who created all people likewise transcends all people; therefore the power of His Word is not limited by people; while all other religions are man-made, therefore they tend to primarily stay within their own culture. The same God who speaks to all people through His creation of the heavens and earth that draws all people around the world likewise has sent His Word to the ends of the earth so that we may come to personally know Him to be saved in spirit and in truth through His Son Jesus Christ.

  Jesus stands alone among the other religions that say to rightly weigh the scales of good and evil and to make sure you have done more good than bad in this life. Is this how we conduct ourselves justly in a court of law? Bearing the image of God, is this how we project this image into reality?

  Our good works cannot save us. If we step before a judge, being guilty of a crime, the judge will not judge us by the good we have done, but rather by the crimes we have committed. If we as fallen humanity, created in God’s image, pose this type of justice, how much more a perfect, righteous, and Holy God?

  God has brought down His moral laws through the 10 commandments given to Moses at Mt. Siani. These laws were not given so we may be justified, but rather that we may see the need for a savior. They are the mirror of God’s character of what He has written in our hearts, with our conscious bearing witness that we know that it is wrong to steal, lie, dishonor our parents, murder, and so forth.

  We can try and follow the moral laws of the 10 commandments, but we will never catch up to them to be justified before a Holy God. That same word of the law given to Moses became flesh about 2,000 years ago in the body of Jesus Christ. He came to be our justification by fulfilling the law, living a sinless perfect life that only God could fulfill.

  The gap between us and the law can never be reconciled by our own merit, but the arm of Jesus is stretched out by the grace and mercy of God. And if we are to grab on, through faith in Him, He will pull us up being the one to justify us. As in the court of law, if someone steps in and pays our fine, even though we are guilty, the judge can do what is legal and just and let us go free. That is what Jesus did almost 2,000 years ago on the cross. It was a legal transaction being fulfilled in the spiritual realm by the shedding of His blood with His last word’s on the cross crying out, ”It is finished!” (John 19:30).

  For God takes no pleasure in the death of the wicked (Ezekiel 18:23). This is why in Isaiah chapter 53, where it speaks of the coming Messiah and His soul being a sacrifice for our sins, why it says it pleased God to crush His only begotten Son.

  This is because the wrath that we deserve was justified by being poured out upon His Son. If that wrath was poured out on us, we would all perish to hell forever. God created a way of escape by pouring it out on His Son whose soul could not be left in Hades but was raised and seated at the right hand of God in power.

  So now when we put on the Lord Jesus Christ (Romans 13:14), where God no longer sees the person who deserves His wrath, but rather the glorious image of His perfect Son dwelling in us, justifying us as if we received the wrath we deserve, making a way of escape from the curse of death; now being conformed into the image of the heavenly man walking in a new nature, and no longer in the image of the fallen man Adam.

  Now what we must do is repent and put our trust and faith in the savior, confessing and forsaking our sins, and to receive His Holy Spirit that we may be born again (for Jesus says we must be born again to see and enter the Kingdom of God in John chapter 3). This is not just head knowledge of believing in Jesus, but rather receiving His words, taking them to heart, so that we may truly be transformed into the image of God. Where we no longer live to practice sin, but rather turn from our sins and practice righteousness through faith in Him in obedience to His Word by reading the Bible.

  Our works cannot save us, but they can condemn us; it is not that we earn our way into everlasting life, but that we obey our Lord Jesus Christ:

  Jesus says,

  “Not everyone who says to Me, ‘Lord, Lord,’ shall enter the kingdom of heaven, but he who does the will of My Father in heaven. Many will say to Me in that day, ‘Lord, Lord, have we not prophesied in Your name, cast out demons in Your name, and done many wonders in Your name?’ And then I will declare to them, ‘I never knew you; depart from Me, you who practice lawlessness!’ (Matthew 7:21-23)

  ”And having been perfected, He became the author of eternal salvation to all who obey Him.” (Hebrews 5:9)

  ”Now I saw a new heaven and a new earth, for the first heaven and the first earth had passed away. Also there was no more sea. Then I, John, saw the holy city, New Jerusalem, coming down out of heaven from God, prepared as a bride adorned for her husband. And I heard a loud voice from heaven saying, ’Behold, the tabernacle of God is with men, and He will dwell with them, and they shall be His people. God Himself will be with them and be their God. And God will wipe away every tear from their eyes; there shall be no more death, nor sorrow, nor crying. There shall be no more pain, for the former things have passed away.’

  Then He who sat on the throne said, ’Behold, I make all things new.’ And He said to me, ’Write, for these words are true and faithful.’

  And He said to me, ’It is done! I am the Alpha and the Omega, the Beginning and the End. I will give of the fountain of the water of life freely to him who thirsts. He who overcomes shall inherit all things, and I will be his God and he shall be My son. But the cowardly, unbelieving, abominable, murderers, sexually immoral, sorcerers, idolaters, and all liars shall have their part in the lake which burns with fire and brimstone, which is the second death.'” (Revelation 21:1-8)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat