EM – Tulevaisuuden teknologiaa

EM-teknologialla voidaan lannoittaa, kompostoida, puhdistaa saastuneita vesistöjä ja maa-alueita. Bakteereihin perustuva prosessi on nopea ja luonnonmukainen.

Japanissa kehitetty EM-teknologia on tiettyjen hyödyllisten bakteerien yhteisseos, jossa nämä hyödylliset bakteerit ovat symbiottisessa suhteessa keskenään.

EM-seos sisältää maitohappobakteereita, phototrooppisia bakteereita sekä hiivaa. Maitohappobakteeri muuntaa isoja määriä sokereita maitohapoksi maitohappokäymisen kautta. Maitohappokäyminen vähentää haitallisia patogeeneja alentamalla pH:ta. Niillä on myös immuunisysteemiä stimuloiva vaikutus; ne ovat antimutageenisia samalla kun ne alentavat kolesterolia.

EM-teknologiaa (effective micro-organism technology) voidaan käyttää maaperän ja jäteveden puhdistamiseen; se on luonnon kanssa tehtävään yhteistyöhön perustuva, rauhanomaisen rinnakkaiselon ratkaisumalli.  Samalla se toimii luomulannoitteena. EM:lla voidaan myös kompostoida hyvin lyhyessä ajassa. Biojätteen päälle suihkutetaan EM-liuosta, jolloin bakteerit leviävät jätteeseen ja alkavat käsitellä sitä. Lopputulos on täysin hajuton, oli alkuperäinen jäteläjä miten haiseva vain.

Hiiva puolestaan on käymisprosessin käynnistäjä. Hiivasta saakin halvan kompostiherättäjän. Iso köntti hiivaa liuotetaan kädenlämpöiseen veteen, ja tällä seoksella kastellaan komposti. Muuta ei tarvita. Hiiva tuottaa useita biologisesti aktiivisia agentteja kuten aminohappoja ja polysakkarideja.

Fototrooppiset bakteerit (phototrophic bacteria) eli fotosyntetisoivat, valon kanssa reagoivat bakteerit käyttävät auringon valoa muuntaessaan metabolisen prosessin kautta orgaanisia ja inorgaanisia aineita uudenlaisiksi yhdisteiksi.

EM:llä on puhdistettu saastuneita vesistöjä sekä maa-alueita. Sitä käytetään luonnollisessa maanviljelyssä Aasiassa varsin laajalti. Kyseessä on 100% luonnon tuote. EM-prosessi on luonnolle erittäin hyödyllinen.

EM-liuosta pystyy lisäämään helposti maitohappokäymisprosessin avulla, tarvitaan vain itse EM-liuosta sekä sokeria (melassia). Kun mikrobit saavat riittämiin oikeanlaisia ravinteita ja vettä, liuosta pystytään jatkamaan pitkään.

EM:ää voidaan valmistaa myös käsittelemällä iso määrä akanoita tai muuta kuivaa irtonaista biomassaa kuten turvetta EM-liuoksella. Sen jälkeen massa peitetään tai pakataan tiiviisti. EM-prosessin kautta mikrobit valtaavat biomassan. Tämän jäkeen massa voidaan taas kuivata ja käyttää sitten kuivaa EM-ainesta samaan tapaan kuin käytettäisiin nestemäistä liuosta, esimerkiksi kompostikäymälän kuivikkeena.

Suomessa EM-teknologiaan tarvittavia aloituspaketteja välittää Agronia.

Lue lisää: Virtsan erottelu säästäisi energiaa

18 kommenttia

 1. ynnä kirjoittaja kiittää Rihmaston väkeä EM-keskustelusta

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tää eukkohan kuuluisi hoitoon salaliittoparanoijansa johdosta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. ”6.6.2011 20:48 Riikka Söyring (Uusi Suomi)

  kiitän. On hyvä, kun on kustantaja, joka julkaisee poliittisesti epäkorrektia materiaalia, eikö?”

  Veljet, pitäkää minua kyljistä kiinni, etten kuole nauruun ;=)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Tutkimustietoa EM-teknologiasta klikkaamalla linkkiä nimimerkistäni.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Ihmisten tietoisuus on räjähtämässä / räjähtänyt viime vuosien ja kuukausien aikana. Kansoilta on pimitetty olennaista tietoa hyvin monesta asiasta, ja nyt on aika avata asioiden oikeat tilat.

  Kiitos Riikka silmien avaamisesta !

  Ja vielä joitain tabuja joista ei saa puhua:

  Holokausti huijaus ja WW2 tapahtumat
  Pankkiirien viritämmä ponzi-huijaus rahajärjestelmä (IMF)
  Hiilihydraattipitoisen ruuan vaarallisuus
  Lääketehtaiden ja lääkärien todellinen ammattitaito
  EU: liittovaltio (malli neuvostoliitosta)
  Maahanmuuton todelliset syyt ( kansakunnilta tuhotaan itsenäisyyden tunne kun tarpeeksi tuodaan ulkomaalaisia sisään, saadaan keskinäisiä riitoja aikaiseksi, jolloin focus tärkeimpiin asioihin hämärtyy)
  Poliitikkojen pankkiirikytkennät

  noista nyt alkuun !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Holokaustista ja juutalaisuuden ylistyksestä/Israelin vallasta voimme myös jo päätellä, että tietysti sionistit ovat vaarallisia ja heillä on paljon vaikutusvaltaa. Heillä on ollut sitä jo satoja vuosia ja media 200 vuotta. Poliitikot taskussa. Siksi juuri juutalaisuuden eri ilmiöistä ei saa puhua vapaasti kuten ei holokaustistakaan. Antisemitismisyytös tulee välittömästi ja voi päästä rahoistaan, vapaudestaan ja jopa hengestään välittömästi. Kritiikki on kohta kielletty ja tuiettyyn suuntaan loputkin maailman omaisuudesta on valumassa. Tietysti joitain yhtiömiehiä tarvitaan ainakin toistaiseksi.

   Ja typerät kommarit vain meuhkaavat, kuinka joku prinssi vai mikä kuningasherttua on ollut nuorena SS-upseeri. Koko vasemmisto on illuminaatin tuote. SS-miehet olivat Euroopasssa useimmiten kansojen parhainta ainesta. Sionistien sponsoroimat vastarintaliikkeet olivat karmeita rikollisia täynnä olleita järjestöjä, jotka tekivät jatkuvasti hirveitä rikoksia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. turo,

   on olemassa pankkiirien poliitikkoja ja poliitikkojen pankkitilejä sivuava kirja.
   Kirjan nimi on Näin valta ostetaan – Lyhyt oppimäärä poliittisesta korruptiosta Suomessa 2006-2009.
   Sen ovat kirjoittaneet yhteiskuntatieteiden professori Petri Koikkalainen ja julkisoikeuden professori Esko Riepula.
   WSOY:n Barrikadi-sarjan n:o 12. Oman kappaleeni löysin Kirjatorilta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Repe: olet täysin oikeassa. Itse olen tutkinut kyseisiä ”kiellettyjä” aiheita jo vuosia, ja päätynyt samaan lopputulokseen. Ihmisiä on peloteltu ja pidetty tahalleen pimennossa. Natsit Saksassa haastoivat juutalaiset pankkiirit ja Saksan kansa koki ennennäkemättömän kukoistuksen aikakauden, pääasiallisesti koska Saksan valtio otti rahan painamisen oikeuden pois yksityisiltä keskuspankkiireilta. Tätä samaa muuten yritti Kennedy aikoinaan, ja toteuttikin sen. Seuraukset tunnemme kaikki.

  Nämä ovat kaikki tulossa ihmisten tietoisuuteen, ja valo alkaa valaista pimeimpiäkin nurkkia.

  Someday truth will come out. And we all living that day.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. http://www.youtube.com/profile?user=drdduke&annotation_id=annotation_786912&feature=iv

  Aika raju pätkä. Mies sanoutuu selkeästi irti KKK:n nuoruudenerehdyksistään. Häntä vihataankin enemmän nykyisyyden vuoksi.

  Keski-Euroopan maissa ja kanadassa on jo aika tiukka suukapula yleisöllä. Vai onko uusi laki samanlainen täälläkin?

  http://www.youtube.com/watch?v=FJjSzXkm55o

  Tuossa rajuja lainauksia. Siis visiona on lisätä konflikteja. Hajota ja hallitse. Sionistit eivät kannata muslimivihaa vain naapurikonfliktinsa vuoks, vaan he haluavat sotia ja konflikteja muuallekin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat