Etäabortteja ja -lääkintää mikrosiruilla 2017 mennessä

Mikrosiruteknologia tekee tulevaisuudessa lääkinnästä ja ”perhesuunnittelusta” entistä kustannustehokkaampaa – ja vaarallisempaa. Potilas kantaa lääkereserviä kehossaan ja luottaa siihen, laite säännöstelee lääkkeet aina turvallisesti ja oikein väliajoin.

Jo nyt on mahdollista asettaa lääkepitoisia mikrosiruja ihmisten ihon alle. ”Lääketieteen ammattilaiset” voivat ohjelmoida sirut erittämään esimerkiksi lääkkeitä tai ehkäisyhormonia haluttuun vuorokaudenaikaan. Lääkärit voivat ohjailla sirujen toimintaa langattomalla teknologialla ilman, että sirun omistaja edes välttämättä tietäisi, mitä hänen kehossaan kulloinkin tapahtuu. Sirut voivat sisältää lääkettä jopa 16 vuoden tarpeisiin!

Taloudelliset voitot implanttiteknologiasta tulee käärimään yritys nimeltä microChip. Firman mukaan ensimmäiset ihmiskokeet tullaan tekemään vuoteen 2017 mennessä. Yhdysvalloissa hankkeella on valtion tuki, ja Obaman hallitus on jo säätänyt sirun käyttöön velvoittavia lakeja.

Laki on herättänyt Yhdysvalloissa ymmärrettävistä syistä paljon vastustusta. Maan korruptoitunut hallitus takaa itselleen mahdollisuuden kontrolloida kansalaisten hedelmällisyyttä ja lääkintää näiden tietämättä asiasta. Koska siru toimii langattomasti, ovat hallituksen mahdollisuudet väärinkäyttää teknologiaa rajattomat. Snowdenin paljastukset esimerkiksi NSA:n tietoturvarikoksista ja hallituksen vihollisten salamurhista ovat edelleen tuoreina kaikkien muistissa. Hallituksen lisäksi mikä tahansa varakas yritys tai taitava hakkeri voi murtautua mikrosirujen tietokantaan ja tehdä sirulla mitä haluaa.

Natural News

3 kommenttia

  1. Täytyy todeta että maailmassa mennään yhä enemmän luonnehäiriöisten mielipuolien keksintöihin mukaan mitä enemmän näitä hulluja maailmaan syntyy. Tämähän on jo maailmanlaajuista ja paljon mielipuolisempaa kuin hitlerin hirmuvallan aikana tapahtuneet järjettömyydett. Tässä sitä vaan odotellaan kädet ristissä että mitä tuleman pitää. Oliskohan jo aika tehdä näille hullutuksille jotain ettei tarvitsisi jälkipolvien lukea historiankirjoista näistä pölvästien rötöksistä ihmiskuntaa vastaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Hitlerin valta ei ollut hirmuvaltaa, vaan juurikin päinvastoin, kun talousmallikin oli puhdasta distributismia. Hirmutekoja tapahtui naapurimaiden ja muidne juutalaisten hallitsemien kansakuntien taholta saksalaisia kohtaan sodan aikana ja etenkin sodan jälkeen. Kaikki puheet Hitlerin hirmuvallasta ovat juutalaista propagandaa eli 100 % valehtelua. Kaikkki on käänetty päälaelleen. Todella häpeällistä, että valtaosalle tämä ei ole mennyt vielä perille. Hyi!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat