EU-komissaari: ”Avaamme konttoreita Afrikkaan – tarvitsemme 6 miljoonaa maahanmuuttajaa”

Kreikan entinen ulkoministeri ja EU:n muuttoliike-, sisä- ja kansalaisasiain komissaari Dimitris Avramopoulos antoi puheen konferenssissa, joka käsitteli ”Maahanmuuttoa, turvallisuutta ja Euroopan tulevaisuutta”.

Puheessa Avramopoulos puhui ympäripyöreästi, kuinka terrorismi huolestuttaa ihmisiä mutta kuinka unionin on kyettävä vaikeina aikoina osoittamaan inhimillisyyttä pakolaisille.

Avramopoulos oli kuitenkin paljon selkeäpuheisempi sveitsiläisen Tribune de Genèven haastattelussa: ”Tulevaisuudessa jäsenmaat tarvitsevat kuusi miljoonaa maahanmuuttajaa. Me tulemme avaamaan toimistoja kaikkiin Välimeren Afrikan-puoleisiin maihin ja Länsi-Afrikkaan. Tämä on paras keino taistella ihmisten salakuljetusta vastaan.”

Avramopoulos myös kertoi härskin valheen jihadistien iskuista väittäen, että vain yksi pakolainen olisi syyllistynyt iskuihin. ”Mitä tulee terroristi-iskuihin Euroopassa, ne tekivät Euroopan kansalaiset. Yhtä lukuun ottamatta pakolaiset eivät koskaan olleet syyllisiä!”

Tämä ei pidä paikkaansa edes, vaikka nojaisi vain valtavirtauutisiin. Jopa kaikkein kuuluisimmat iskut Berliinissä ja Pariisissa olivat pakolaisten suorittamia, kuten lukuisat muutkin iskut Saksassa ja Euroopassa. Yhdessäkään tapauksessa ei jihadismiin ole syyllistynyt eurooppalainen vaan aina ei-valkoinen maahantulija.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

7 kommenttia

 1. Huomatkaa jutku Avramopoulouksen tyypillinen fiksaatio lukuun ”6”.

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 2. Pitäkööt 6 miljoonaa siirtolaista kreikassa jos noin kova tarve on. Sitä rikkautta emme tarvitse itse.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 3. Juuri näin! Näkeehän Avramopoulosista kilometrin päähän, että on jewtkun ketku! Ja siitähän se viimeistään paljastuu, kun toimii vihollisena kantaväestöä vastaan, kuten tämä kyykäärme! (((Vihollinen))) kansan sisällä on suurin uhka suvereenille valtiolle. Nämä (((valkokaulushirviöt))) valehtelevat ja manipuloivat, hyvävelikerhojen kautta saamiensa valta-asemien kautta, jatkuvasti tuhotakseen valkoiset,eurooppalaiset kansat!!

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 4. jeee baabelin merkit on aurinko, kuu ja TÄHDET. niikuin is raelin lipussa on tähti joka on STUR eli SATURNUS joka on musta aurinko sen sätee ovat niinkuin jäädytetyt ja antaa enemmän energiaa kuin saa auringosta, babylonia johtaa tällä hetkellä ruhtinas matanbuchus joka tietää että hänen aikansa on vähissä

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 5. Miten vetovoima-tekijöiden lisääminen (=maahanmuuton lisääminen) Euroopassa vähentää ihmissalakuljetusta tänne ?

  Huomatkaa myös ns . double-speak; toisaalta pakolaiset nähdään pelkkänä (halpa)työvoimana, toisaalta ollaan olevinaan humanitäärisella asialla.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Eikös tässä jo tarpeeksi selvästi sanota, että kyse on tuhoamisesta ja romauttamisesta eli kansanmurhasta. Ei mistään matalapalkkapolitiikasta. Eikö sinulla ole silmiä? Mitä luulet valkoisille käyvän, kun he ovat vähemmistö tai puolet väestöstä? Kuinka röyhkeää meno on silloin? Luuletko, että tämä jotenkin ei voi enää pahentua?

   Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat