EU nosti ravinnon säteilyn turvarajaa 20-kertaiseksi

Ravinnon säteilyn turvarajaa on nostettu 20-kertaiseksi EU:n alueella.

Säteilyn turvarajaa voidaan EU:ssa lain mukaan nostaa, jos ydinkatastrofin vuoksi nälänhätä uhkaa Euroopassa. Turvarajaa nostettiin, vaikka ruokapula ei uhkaa Eurooppaa eikä täällä ole ydinkatastrofia.

Kopp Online, Xander News ja useat muut ei-englanninkieliset uutistoimistot raportoivat EU:n antaneen ”hätätilamääräyksen”, kertomatta kuitenkaan asiasta avoimesti. Hätätilamääräyksellä nostetaan elintarvikkeissa sallitun säteilyn raja-arvoa 20-kertaiseksi.
Tähän asti sallittu maksimi radioaktiivisuutta elintarvikkeissa on ollut 600 becquerelia (cesium 134 ja cesium 137) per kilo, mutta nyt sallittu määrä nostettiin 12,500 becquereliin per kilo. Määräyksen piiriin sisältyvät Japanista tuotavat elintarvikkeet.
Määräys astui voimaan 27. maaliskuuta.

Viranomaisten mukaan ei ole syytä huoleen, vaikka raja-arvoa nostetaan.

10 kommenttia

 1. Täällä on silti juotu koko EU-ajan kaakaota, kaakaojauhe 1000 Bq/kg ja ripoteltu mineraalisuolaa merkistä riippuen 4500-6000 Bq/kg. Beta- ja gammasäteileviä, suolinukkaa hiveleviä 😉
  Terveellistä, verenpaine alenee.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Eipä taida valitettavasti olla käännösvirhe vaan kyse on Magneettimedian munauksesta luottaa sokeasti epämääräisiin ”uutistoimistoihin”. Esimerkiksi internet-tutkimukseni toi esiin varsin omituisen Alexander Higgins blogin josta tuo näyttäisi käännetyn. Kopp-online on saksalaisen ufo-ja esoteerisen kirjallisuuden myyjän Kopp Verlagin nettiuutistoimisto, jossa esitellään esimerkiksi kuussakäyntiä vastaan mm. DVD jossa on analysoitu astronauttien ”takaperinpuheista” miten ne muka valehtelee. Toisessa kohtaa uutisotsikkona on puhutteleva:
  ”80. Geburtstag von »Mondfahrer« Neil Armstrong: A little lie for a man but a fucking big lie for mankind Gerhard Wisnewski”

  Ja kolmatta omituista otsikkoa en ilkeä edes kääntää, arvannatte miksi:
  ”Die Muslimbruderschaft: Allahs grüne Nazis – Udo Ulfkotte”

  Että semmoista ”luotettavuutta” lähteissä..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kopp-yhtymällä on monta eri projektia. Ilmeisesti E von Däniken ja vastaavat jutut myyvät hyvin, mutta miksi haluat leimata koko yhtymän näiden tuotteiden perusteella? Ulfkotte on maahanmuuttokriitikko ja kyllä, hän propagoi islamia vastaan. Yritin lukea hänen kirjaansa tiedustelupalveluista, mutta se paljastui hyvin paljon disinformaatiota sisältäväksi. Esim. USA:N liikkeelle laskemat mustamaalaukset Gaddafista ja Neuvostoliitosta (G ei aikonut tappaa Reagania ja paavia ampui joku ihan muu oikeasti kuin KGB) Ulfkotte esittää muka salattuna tietona. Eli mies tuntuu islamin vastaisen propagandan levittäjältä.

   Mutta yhtiöllä on dvd myös Andreas von Bülowin haastattelusta ja hän menee paljon syvemmällä kuin Ulfkotte. Wisnewski on kuuluisa tutkiva journalisti, jonka kirja Das RAF Pahntom 90-luvulta paljasti koko RAF:n olleen Naton Gladio-operaatio ja Baader-Meinhof -ryhmän olleen myös hyväksikäytettyjä ihmisiä, joille annettiin aseet käteen. Kolmas RAF-sukupolvi tuntui olleen täydellinen ”aave” eli kyseessä olivat CIA:n ja Mossadin terroriteot. Wisnewski vaikuttaa pätevältä ja hän ei ole sortunut mihinkään mamoiluun vielä, kuten toinen Saksan kuuluisa foliohattu Andreas von Retyi. Wisnewski on paljastanut rva Heisigin tulleen murhatuksi ja hän löysi viranomaisten piilotteleman Jörg Haiderin onnettomuusauton ja teki siitä päätelmiä. Haiderin murha oli tietysti selvä tapaus jo ajatteleville ihmisille välittömästi kuoleman tultua uutisoiduksi.

   Oletko katsonut dvd:n vai mistä tiedät Wisnewskinmuka kuuntelevan astronauttien puheita takaperin? Jospa siitä selviää ihan selviä teknisiä juttuja, jos näin on, eikä mitään viestejä, kuten annat ymmärtää? Itse olen kuullut eri jutuista. Aloin kiinnostua tästä kuu-jutusta ja ostin Wisnewskin kirjan asiasta, mutta en ole vielä lukenut.

   Kopp-yhtiö on rohkean toisinajattelun edustaja fasistisessa maassa. Esim. Michael Vogt on tunnettu vastavirran kulkijoiden haastatteluistaan. Hän oli ainoa, joka sai haastatelluksi W Baentschin mediassa tämän kirjan Doppelmorn an Uwe Barschel kirjan perusteella. Tämänkin murhan taustoja valtio salaa (koska on itse ollut tappamassa miestä).

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Jossain välissä on kyllä tapahtunut pahoja käännös/tulkintavirheitä, siis noilla salaliittoteoreetikoilla.
  Itse tuo väitetty ”hätätilamääräys” eli ”Emergency Ordinance 297/2011” on selvällä suomenkielellä ”KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS (EU) N:o 297/201” täältä
  luettavissa:
  http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:080:0005:0008:FI:PDF

  MISSÄÄN ei puhuta 20-kertaistamisesta. Ei edes becquerelleista ole mainintaakaan. Sen sijaan asetetaan LISÄTIUKENNUKSIA jo vanhoihin (yli 20 vuotta sitten asetettuihin) määräyksiin, tiukennetaan valvontaa Japanista tuotaville elintarvikkeille jne. Kenties tuo 20x on napattu kohdasta ”20 prosentille”(tai ”20%” vääntynyt mielessä 20x??), joka tarkoittaa kuinka suuri osa lähetyksistä on vähintään tutkittava.

  ks. myös EVIRA:
  http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/ajankohtaista?bid=2412

  Vai muka ”salainen” kun suomeksikin luettavissa :D.
  Magneettimedia hävetköön !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mistä päätelet juttujen olevan juuri noista peräisin? Kuulostaa hieman rohkealta vai oletteko etsineet lähteet? Vai onko lehden paperiversiossa laajemmat jutut?

   http://info.kopp-verlag.de//hintergruende/deutschland/gerhard-wisnewski/deutsche-wetterstationen-duerfen-strahlendaten-nicht-mehr-veroeffentlichen-unabhaengige-messwerte-a.html;jsessionid=C3989EB7660853BDC14068F81CC7E4C3

   Tuossa on juttu aiheeseen liittyen eli säteilyarvot pimitetään kansalta

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kopp-sivuilta en enää löytänyt uutista, joten ehkä se on todettu ankaksi. Olisiko se nyt niin kamalaa, että joskus erehdytään levittämään uutisankkaa? Tähän haksahtavat kaikki mediat joskus ja se on aivan normaalia journalismia. Odotan tosin vielä jutun kirjoittajan kannanottoa.

    Miksihän tässä piti niin armottomasti hyökätä Koppin kimppuun? Minusta se on Saksan ainoita valopilkkuja (edes jonkinlaisia). Eva Herman näyttäisi myö slöytäneen media-alan hommia, vaikka on polttomerkitty, koska astui jonkin rajan yli sanoessaan, että natsienkin perhepolitiikka oli parempi kuin nykyinen. Tietysti kohu syntyi vasta kuukausien päästä (ehkä nainen olitutkittu ja todettu vaaralliseksi toisinajattelijaksi, joka ei ole kontrollissa, rva Heisig ilmesiesti juuri tästä syystä murhattiin, koska oli menossa politiikkaan eli oli kuin ladattu ase ja kontrollitta Martin Luther Kingin tapaan ja kuitenkin erittäin suosittu). Oikeastihan Hitlerin perhepolitiikka oli maailman parhaita, kun taas internationalistiglobalistit ovat pakottaneet petturihallitukset Saksassa tyrehdyttämään syntyvyyden ja harjoittamaan perhevihamielistä politiikkaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Paperilehdessä mainitttiin edellisen lehden kommentoidummaksi artikkeliksi juttu Eu:n päätöksestä nostaa säteilyn turvarajaa ruuassa.

     Kommentit on siis huomioitu eikä artikkelissa nähty mitään korjaamisen tai oikaisun aihetta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Ahaa, Koppilla on joku erillinen varsinainen uutislista, johon en pääse. Siis uutinen saattaa vielä ollakin siellä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Aika läpinäkyvää räksytystä muutamalla SUPO poliisilla täällä!

  Tuossahan aivan s e l k e ä s t u kerrotaan 600< 12 500Pecqerlliin.

  Noin pitääkö teille sielä sisäministeriön pelleille tällaisetkin asiat vääntää rautapalkiasta.

  Ennenkun ajatus irtoo?))

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat