EU-vaalit 2019, ja sen valheet

Magneettimedia esittää Sanden blogista kirjoituksen EU vaalivalheet , joka käsittelee vuoden 2019 EU-vaaleja ja sitä, että Euroopan parlamentin jäsenet eivät edusta laisinkaan kansallisia puolueita, puhumattakaan kansalaisista. Kirjoittajan mukaan he edustavat Euroopan parlamentin ryhmiä, jotka eivät työskentele laisinkaan minkään kansan edunvalvojana, vaan pelkästään Euroopan unionin edun valvojana. Valta näyttää keskittyvän komissiolle. Tämän kirjoituksen julkaisemisella Magneettimedia korostetaan osaltaan sanan vapautta, sillä eräs Facebookin käyttäjä oli saanut kyseisen kirjoituksen jakamisesta 90 päivän julkaisukiellon. Esimerkiksi viihdemaailma, länsimainen tiedonvälitys ja sosiaalinen media, kuten Facebook ovat täysin juutalaisten toimijoiden kontrollissa. 

EU:n rahavallan totalitarismiin viitaten esitettäkään Magneettimedian puolesta tiiviskuvaus siitä: 

Brysselissä, vallan ytimessä, työskentelee 30 000 lobbaria. Jo ainoastaan Euroopan parlamenttiin pääsee jatkuvasti noin 4500 lobbaria, mikä tarkoittaa kutakin europarlamentaarikkoa kohden noin kuusi piinkovaa ammattilaista, jotka yrittävät vaikuttaa päätöksiin. Huolestuttavaa on, että EU-poliitikot luottavat enemmän lobbauskoneistoon kuin puolueettomiin asiantuntijoihin.1    

Bryssel on johtavien bisnesjättien sekä finanssi- ja pankkisektorin kontrollissa muiden muassa lobbausjärjestöjen kautta. Tällainen lobbausjärjestö (herrasmiesklubi) on Association for the Monetary Union of Europa (AMUE), joka on yksi EMU:n arkkitehdeista. AMUEN tavoitteena oli saada yhteinen rahaliitto hyväksytyksi Eurooppaan. AMUEN jäsenistöön kuuluivat esimerkiksi (juutalaiset) investointipankit Goldman Sachs ja Deutsche Bank sekä teollisuusjättejä. Magneettimedia on kirjoittanut edellä mainitusta aiheesta artikkelissa:  Bryssel on lobbaajien synkkä ydin; EU:n taustat

Magneettimedian toimitus 

EU vaalivalheet

Vuoden 2019 Euroopan parlamentin vaaleissa meitä patisteltiin äänestämään vaaleissa, joiden lopputulokseen emme voineet vaikuttaa mitenkään ja joka ei muuttanut yhtään mitään, aloitetaanpa eurovalheiden purkaminen tiedotteesta, joka jaettiin jokaiselle äänioikeutetulle äänioikeusilmoituksen mukana. 

Tiedotteessa sanotaan, että europarlamentti (Euroopan parlamentti) on EU:n kansanedustuslaitos. Se on täyttä roskaa. Tämä mammutti on vain demokratian savuverho ylikansalliselle ja epädemokraattiselle hallintomallille. Euroedustajat eivät edusta mitään kansaa, eivätkä mitään kansallisia puolueita eivätkä kansalaisia. He edustavat europarlamentin ryhmiä, jotka eivät aja minkään kansan mitään etuja, vaan EU:n etuja. Se on tämän rahasyöpön ainoa tarkoitus – legitimoida EU typerien ja tietämättömien hölmöjen silmissä. Demokratian tai kansanedustamisen kanssa koko laitoksella ei ole mitään tekemistä. 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kuva-1-1024x626.jpg

Tiedotteessa väitetään, että europarlamentti on yhdessä EU:n ministerineuvoston kanssa EU:n keskeinen päätöksentekoelin. Tämä on valhetta. Europarlamentti ei päätä oikeastaan juuri mistään ilman komission hyväksyntää ja komission aloitteita. Ministerineuvosto voi tehdä poliittisia linjanvetoja ja ratkaisuja rahoituksen suhteen, se voi esittää toiveita komissiolle, mutta se ei määrää komissiota. Ei myöskään europarlamentti. 
 
Tiedotteessa luetellaan viisi kohtaa, jotka ovat siis europropagandaa puhtaimmillaan. 
 
Kohta yksi väittää, että europarlamentti päättää yhdessä jäsenvaltioita edustavan ministerineuvoston kanssa EU:n lainsäädännöstä. Tiedotteen mukaan parlamentilla on mahdollisuus pyytää komissiota esittämään lainsäädäntöehdotuksia. Kaikki valhetta. Todellisuudessa kuvio menee näin: 
 
Komissio on ainoa Euroopan Unionin elin, joka voi tehdä lakialoitteita. Näistä europarlamentti hyväksyy osan, osa tulee voimaan ilman europarlamentin käsittelyä. Europarlamentti voi esittää komissiolle TOIVEITAAN ja EHDOTUKSIAAN lakeihin, mutta komission ei tarvitse ottaa niitä huomioon. JOS europarlamentti torppaa komission lakiesityksen, ja tämä ei siis koske kaikkia komission määräämiä lakeja, laki menee uudelleen valmisteluun. Yleensä näin ei käy. Ministerineuvostolla on vielä vähemmän päätösvaltaa eurolainsäädäntöön kuin europarlamentilla. 

Kohta kolme väittää, että europarlamentti päättää EU:n budjetista ja rahoituksesta. Ei pidä paikkaansa. Parlamentti voi esittää mielipiteensä budjetista, mutta sillä ei ole siihen mitään päätösvaltaa eikä vaikutusvaltaa. Budjetin laatii komissio jäsenvaltioiden edustajien kanssa käymiensä neuvottelujen pohjalta, joskus näiden vastalauseista huolimatta. Europarlamentin suurimmat ryhmät tukevat komission budjettiesitystä aina ja varmistavat sen läpimenon.  

Kohta neljä väittää, että EU-parlamentti valitsee komission puheenjohtajan. Ei pidä paikkaansa. Komissio valitsee itse omat jäsenensä jäsenmaiden ehdottamien joukosta. Yleensä komissio valitsee kenet haluaa valitsemalla mieleisensä. Parlamentti voi torjua yksittäisten komissaarien valinnan, mutta se ei voi esittää omia ehdokkaitaan tai vaikuttaa ehdokkaiden valintaan millään tavalla. Se ei siis päätä oikeastaan mistään, koska yleensä europarlamentin suurimmat ryhmät ovat komission kumileimasimia eikä niillä ole mitään muuta agendaa kuin EU. Yhtään komissaaria ei valita parlamentista, eikä yksikään komissaari ei edusta kotimaataan, eikä aja sen asiaa. Eli Jyrki Katainen ei ole sekuntiakaan komissiossa ajanut kotimaansa etuja. Komissio on yhtä kuin EU. Komissaareja ei ole äänestänyt yksikään eurokansalainen missään vaaleissa virkaansa. 

Samassa kohdassa sanotaan, että parlamentilla on myös mahdollisuus antaa epäluottamuslause komissiolle. Kyllä, mutta ne eivät johda yhtään mihinkään. Yleensä sellaisilla ei ole mitään läpimenonmahdollisuuksiakaan, koska kaikki suurimmat europarlamenttiryhmät tukevat EU:ta, joka on käytännössä komissio. Jos ne menisivätkin läpi, niillä ei ole mitään seuraamuksia. Yksikään komissio ei ole eronnut europarlamentin epäluottamuksen takia koko EU:n historian aikana, eikä tule eroamaankaan. 
 
Kohta viisi väittää, että europarlamentti valvoo erityisesti komission toimintaa. Se on täyttä roskaa. Komissio ei ole tilivelvollinen parlamentille läheskään kaikesta tekemisestään ja päätöksistään, joten ajatuskin on täysin absurdi. Niiltäkin osin, joissa parlamentilla on edes mielipideoikeus komission tekemisiin, parlamentti ei yksinkertaisesti kykene valvomaan komission toimintaa eikä eurokraattien operaatioita. Se ei ole mahdollista. Parlamentilla ei ole sellaista instrumenttia, joka kykenisi reaaliajassa seuramaan komission toimintaa, päätöksiä ja tekemisiä. 
 
Direktiivien eli EU-lakien muotoilu, valmistelu ja esittäminen ovat vain ja ainoastaan komission oikeus. Europarlamentti ei tee lakiesityksiä, eikä siten ole mukana lakipäätöksissä kuin rajoitetuin osin. Osa direktiiveistä tarvitsee parlamentin hyväksynnän, osa ei. Mutta EU-lainsäädäntö on muutakin ja siihen parlamentilla tai ministerineuvostolla ei ole mitään sanomista. Komissio voi halutessaan antaa säädöksiä ja asetuksia, jotka ovat siis juridisesti sitovia, mutta joihin parlamentilla ei ole mitään sanomista missään vaiheessa. 
 
Eli totuus europarlamentista on tämä. 
1. Se ei päätä eurolaeista. 
2. Se ei edusta yhtään kansaa tai kansalaista. 
3. Se ei kykene valvomaan komissiota, eikä määräämään sitä. 
4. Kukaan ei tiedä miksi europarlamentti on olemassa, koska se on todellisuudessa täysin ylimääräinen ja turha elementti, JOLLEI sen olemassaolon tarkoitus ole harhauttaa kansalaisia kuvittelemaan, että tämä on demokratiaa. 

Jos joku ei usko että näin on, kannattaa ottaa se Google käyttöön ja hakea Netistä tietoa. Suomen kielellä hakutulokset ovat yleensä suomalaisten poliitikkojen ja virkamiesten kynäilemää lööperiä, mutta englanninkielellä saa jo totuudenmukaista tietoa aiheesta. Ota selvää ja hämmästy kuinka sinulle valehdellaan joka päivä Euroopan Unionista. 

Muistutukseksi EU-menestystarinan todellinen seuraus: Suomi siis liittyi Euroopan Unioniin 1995. Katso kuinka valtion velka on kehittynyt sen jälkeen eurojäsenenä ja Euroopan Unionin jäsenenä ja vertaa sitä 1980-luvun hulluihin vuosiin. Niinpä.

PS.  

Tiesitkö, että europarlamentti muuttaa kerran kuukaudessa Brysselistä Strasbourgiin neljäksi päiväksi? Joka kuukausi, joka vuosi. 12 kertaa vuodessa. Miksi? Kukaan ei tiedä. Luultavasti rahan takia. Koska KOKO tuhansien henkilöiden europarlamentti edustajineen, virkamiehineen, papereineen, tietokoneineen, kansioineen ja kuitteineen muuttaa, tarvitaan todellinen rekka-armeija hoitamaan tavaramuutto. Henkilökuljetukset ovat toinen asia, mutta pelkkä rekkaralli tulee maksamaan vuosittain noin 300-350 miljoonaa euroa. Vain siksi, että europarlamentti muuttaa kerran kuussa neljäksi päiväksi toiselle paikkakunnalle. Tässä tiivistyy koko Euroopan Unionin toiminta. 

Sande 

Lähteet 

Magneettimedian lähteet 

Islam Radio. The Jewish hand behind Internet. Saatavina: https://islam-radio.net/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm 

 1. Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty; Lobbausparatiisin kauppiaat. into 

…………….. 

Sanden blogin lähteet 

Sanden blogi (2019). EU vaalivalheet. Saatavina:  https://rayhablogi.blogspot.com/2019/05/eu-vaalivalheet.html fbclid=IwAR16WE2qhZ8mAr4l8VuFx5BhT9veVQhUI4UkNG2aDyvUZ_ZWY6_UOW3-_wg 

12 kommenttia

 1. Todellinen ongelma meidän kannalta ei ole Europarlamentti ja sen toiminta vaan se, että olemme mukana EU:ssa ja sallimme sen velkaannuttaa ja hirttää maamme ja kansamme.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. https://yle.fi/uutiset/3-7826687

  Huippuälykkyys pelottaa – Mensan jäsenyys usein arka paikka

  on niin huuhaa testi 🙂 pääosin!

  Nämä ihmiset eivät todellakaan ole mitään huippu älykkäitä! Vähän niinkuin nikolai tesla sanoi huijari einsteinista!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Suomella oli pienenä maana ja kansana historian suoma ainutlaatuinen tilaisuus ja sitä myötä suoranainen velvollisuus noudattaa ja kehittää pienen mittakaavan elämäntapaa, jossa korostuu paikallisuus ja ihmisläheisyys. Suomi voisi noudattaa hallinnointitapaa, jossa suositaan kevyttä ja kansalaisten itsemäärämisoikeutta kunnioittavaa byrokratiaa.

  Näiden sijaan Suomi valitsi kasvottomaan jättiläismäiseen byrokratiaan sulautumisen sekä keskuspankkivallan, jota EKP edustaa. Bryssel on läntisen keskuspankkivallan (a la Rothschild) sekä neuvostoliittolaistyylisen poliittisen keskusvallan ja vahvan teknokraattisen sääntelyn yhdistelmä. Siinä ovat sekä itäisen että läntisen hallintoperinteen huonot puolet yhdistyneenä eli saamme Brysselin kautta juutalaisomisteisen rahavallan ja tsaristisen jättiläisbyrokratian – molemmat kasvottomia, pienen ihmisen murskaavia hirviöitä. Lisämausteena ovat kulttuurimarxismin suosiminen ja kansallisvaltioiden ”valkoisen” genetiikan heikentäminen. Kaikki EU:n kauniin puheet, joita vielä 1990-luvulla kuultiin, ovat osoittautuneet valheiksi. Jo tuolloin oli olemassa kaikki tarpeellinen eli kauppa- ja tulliliitto ETA, standardointivirasto ETSI sekä yhteistä puolustusta hoitava Nato. Näiden varassa ja näitä kehittämällä Europan maat olisivat voineet hoitaa yhteiset intressinsä.

  Ylipäätänsä elämme nyt maailmassa, jossa suurimittakaavaisuus, kasvottomat standardoidut hallintojärjestelmät sekä näitä tukeva ja näihin pakottava teknoratia ja teknologia määräävät elämämme eikä paikallisia tai ihmispersoonaan perustuvia poikkeuksia enää sallita. Yksilöllisyys ja paikallisväri halutaan kokonaan tuhota pois maapallolta. Myös traditiot, kulttuuri ja sivistys ja esi-isien perinteet ovat kohta kiellettyjä tai väheksyttyjä (non-essential). Ihminen muuttuu ja muutetaan pikku hiljaa robotiksi. Virkakunta suhtautuu kansalaisiin kuin vanginvartijat vankeihin ja käytäntöä ulottuu nykyisin jopa terveydenhoitoon. Ihmisiä lääkitään persoonattomasti kuin karjaa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Hyvä ja ytimekäs analyysi jossa tiivistyy kansantajuisesti tämän meidät robotisoivan ja kurjistavan ’talmudistisen nwo-mafian’ pakanallinen olemus joka on häpeäksi ihmiskunnalle ja valkoisen rodun rakentamalle sivistykselle josta alkaa pian ola vain rippeitä jäljellä.
   Dinosaurukset dominoivat planeettaamme miljoonia vuosia ja estivät kehittyneempien lajien synnyn kunnes ne jostain kumman syystä tuhoutuivat kokonaan ja nisäkkäät alkoivat lisääntyä ja kehittyä.
   Toivottavasti nämä uudet ’nwo-dinot’ soroksineen eivät tee samaa vaan heidän valtakautensa jää lyhyemmäksi.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 4. Onko Henry Kissinger todella eri mieltä sionistien globaalia valtaa tavoittelevasta politiikasta?
  Alla olevan linkin artikkelin kertoma haastattelu ja Gewen’in kirja antaa sen kuvan mutta totuus kuitenkin on että jos kuka niin juuri K on ollut ja yhä on globaalia hegemoniaa tavoittelevan Israelin ja USAn politiikan yksi johtava kantaisä.
  Kiistattomana piilo-sionistina hän tuskin on oikea mies puhumaan vallan tasapainosta vaikka pitääkin sitä tavoiteltavana ja parhaana poliittisena ratkaisumallina.
  Raakuuksiin ja väkivaltaan syyllistyvien sionistien tapaan hän näyttää – toisin kuin esim. heimoveljensä Shlomo Sand, Gilad Atzmon ja Miko Peled – täysin unohtaneen Israelin valtion hegemonisen militarismin ja palestiinalaisten kansanmurhan. Ja mitä muuta maailman velkaorjuuttaminen talmud-sionistien toimesta on kuin hegemonian tavoittelua? Ja miksi Talmudin rasistinen epätasa-arvon oppi ja Holokaustista tehty uusi uskonto jotka sionisteja pääosin yhä ohjaavat jäävät kokonaan sivuun?
  Artikkelin luettuaan jää kysymään miksi K ja haastattelija unohtavat ja sivuuttavat nämä asiat täysin ja silti puhuvat vallan balanssista?
  Onko ”Tragedian välttämättömyys” kirjan tarkoitus vain edistää kasvavaa epätasa-arvoa ja sionismin valtaa maailmassa?

  Machiavellilainen saksalainen pakolainen Kissinger muovasi Yhdysvaltain politiikkaa juutalaisen filosofian pohjalta
  ”Tragedian väistämättömyys” osoittaa, kuinka perheen pakeneminen natseja ja Saksan juutalaisälymystö muokkasivat vaikutusvaltaisen entisen ulkoministerin strategioita.

  Biografi kysyi tohtori Henry Kissingeriltä vuonna 2004, mistä hänen perusperiaatteensa muotuoutuivat. ”En ole vielä valmis kertomaan sitä”, entinen valtiosihteeri ja kansallisen turvallisuuden neuvonantaja vastasi.
  Kissingerin poliittinen pokeripeli on kirjoittaja ja kriitikko Barry Gewenin uuden kirjan ”Tragedian välttämättömyys: Henry Kissinger ja hänen maailma”, joka yrittää hahmotella Kissingerin Machiavellisen poliittisen filosofian tuotemerkkiä, pääaihe.
  Gewen uskoo että Kissingerin maailmankuva – kun on kyse ainakin politiikasta – voidaan tiivistää lauseeksi: voimatasapaino.
  ”Voimatasapaino on ajatus, jonka mukaan et ole maailmassa levittämässä demokratiaa, vaan luomassa arvokkaita suhteita siellä, missä se on mahdollista, ja pattitilanteita siellä, missä muu ei ole mahdollista”, kirjoittaja ja kriitikko kertoo The Times of Israelille puhelinhaastattelussa hänen New Yorkin huoneistostaan.
  Kissingerin mielestä poliittisen diplomatian peruskysymys ei ole nähdä vanhurskaiden voittavan, Gewen sanoo, vaan asettaa valta, konfliktit ja egot toisiaan vasten siten että valtavat historialliset mullistukset voidaan minimoida eikä kaikki muutu pelkäksi helvetiksi.
  ”Kissinger sanoo, että voit tehdä valinnan”, Gewen sanoo. ”Voit yksinkertaisesti pestä kätesi (sanoutua irti) väärämielisistä, harhaanjohtavista ja pahoista ihmisistä [jotka ovat vallassa], tai, voit sanoa, jos valta on heillä, yrittää vaikuttaa siihen, vaikka vallassa olevat ihmiset olisivat eri mieltä kanssasi. ”

  ‘Machiavellian’ German refugee Kissinger shaped US policy with Jewish philosophy
  ‘The Inevitability of Tragedy’ shows how the abidingly influential ex-secretary of state’s strategies were shaped by family’s escape from Nazis and by German Jewish intellectuals
  A biographer asked Dr. Henry Kissinger in 2004 what his core principles consisted of. “I’m not prepared to share that yet,” the former secretary of state and national security adviser responded.
  Famous for playing it close to the vest, Kissinger’s political poker game is a major subject of author and critic Barry Gewen’s new book, “The Inevitability of Tragedy: Henry Kissinger and His World,” which attempts to deconstruct Kissinger’s Machiavellian brand of political philosophy.
  Gewen believes Kissinger’s worldview — when it comes to politics at least — can be summarized in a phrase: balance of power.
  “Balance of power is this idea that you are not out in the world to spread to democracy, but to establish commodious relations where that is possible, and stalemates where that is not,” the author and critic tells The Times of Israel in a phone interview from his New York apartment.
  For Kissinger the fundamental point of political diplomacy isn’t to see the righteous prevail, Gewen says, but to pit power, conflict, and ego against each other so that huge historical upheavals can be minimized and all hell doesn’t break loose.
  “Kissinger says you can make a choice,” says Gewen. “You can simply wash your hands of the wrong-headed, misguided, and even evil people [in power], or, you can say, if power is there, try and influence it, even if the people in power disagree with you.”

  https://www.timesofisrael.com/machiavellian-german-refugee-kissinger-shaped-us-policy-with-jewish-philosophy/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Vaikka Kissinger antaa ymmärtää ettei olisi ’Kabbalan miehiä’ niin kuitenkaan hän ei tee selkeästi pesäeroa Talmudin oppiin uskoviin nwo-sionisteihin kuten N’yahuun joka on avoimesti sanonut ettei tarvi muuta ohjenuoraa politiikkansa tueksi kuin Talmudin.
   Ainakin K olisi voinut luoda suhteessaan N-yahun vallan epätasapaino-oppiin patti tillan josta yllä puhuu mutta ainakaan itse en ole saanut infoa ja käsitystä sellaisesta.

   Kirjassa The Controversy of Zion Douglas Reed kirjoittaa: ”[Siionin vanhinten] pöytäkirjat nostavat tuhoamisen teorian ”perustotuuden, primaarioikeuden tai perustuslain ja hallitsevan käyttäytymislain” asemaan …
   Monissa kohdissa pöytäkirjat näyttävät ensi silmäyksellä suosittelevan tuhoamista sinänsä hyveellisenä asiana ja oikeuttavat selkeästi sen edistämistä suosivat menetelmät (lahjonta, kiristys, korruptio, kumoaminen, levottomuus, väkijoukon yllyttäminen, terrorismi väkivalta), joista tulee siten myös hyveellisiä. ” (s. 211)
   (Tämän mukaan myös kansallisvaltioiden ja valkoisen rodun ja kristinuskon tuhoamisesta maailmassa ja Euroopassa tulee hyveellistä!!!)

   In The Controversy of Zion, Douglas Reed writes, “The Protocols [of the Elders of Zion] elevate the theory of destruction to this status of “a fundamental truth, a primary or basic law, a governing law of conduct’…
   In many passages, the Protocols appear, at first sight, to recommend destruction as a thing virtuous in itself, and consequently justifying all the methods explicitly recommended to promote it (bribery, blackmail, corruption, subversion, sedition, mob incitement, terror, and violence) which thus become virtuous too.” (p. 211)
   Think Antifa & BLM.

   by Henry Makow Ph.D – From April 10, 2018
   The Cabalist Doctrine of Destruction provides a key to understanding world events.
   According to the Cabala, which is the secret doctrine of Judaism and Freemasonry, “Evil and catastrophe [are] endemic factors in the process of creation. Without evil there could be no good, without destruction, creation could not take place.” (Kabbalah: An Introduction to Jewish Mysticism, by Byron L. Sherwin, p. 72.)
   Cabalists believe the Old (Christian) Order must be ruthlessly destroyed before the New (Satanic) World Order, based on the Kabbalah, can be built.
   Hence, the Illuminati motto: “Order Out of Chaos.” Hence, the Communist Manifesto advocates the destruction of nation, religion, and family and the transfer of all private wealth to the Illuminati bankers, in the guise of the state.
   The Doctrine of Destruction explains why war and revolution have been characterized by gratuitous genocide, terror and destruction.
   It explains the banishment of God from public discourse and the widespread acceptance of obscenity, pornography, and the occult. It explains the attack on gender and the promotion of homosexuality to heterosexuals. It explains the spate of false-flag terror that is a hallmark of modern life.
   ##
   kirjoittanut Henry Makow Ph.D. – 10. huhtikuuta 2018
   Kabalistinen tuho-oppi on avain maailman tapahtumien ymmärtämiseen.
   Kabbalan mukaan, joka on juutalaisuuden ja vapaamuurariuden salainen oppi, “Paha ja katastrofi ovat endeemisiä tekijöitä luomisprosessissa. Ilman pahaa ei voisi olla hyvää, ilman tuhoa, luomista ei voisi tapahtua. ” (Kabbala: Johdatus juutalaiseen mystiikkaan, kirjoittanut Byron L. Sherwin, s. 72)
   Kabalistit uskovat että vanha (kristillinen) järjestys on tuhottava häikäilemättömästi ennen kuin Kabbalaan perustuva uusi (saatanallinen) maailmanjärjestys voidaan rakentaa.
   Illuminatin motto: ”Järjestys kaaoksen kautta”. Siksi kommunistinen manifesti tukee kansakunnan, uskonnon ja perheen tuhoamista ja kaiken yksityisen omaisuuden siirtämistä Illuminatin pankkiireille valtion varjolla.
   Tuho-oppi selittää, miksi sodalle ja vallankumoukselle on ollut tunnusomaista kansanmurha, kauhu ja tuho.
   Se selittää Jumalan karkottamisen julkisesta keskustelusta ja säädyttömyyden, pornografian ja okkultismin laajan hyväksynnän. Se selittää hyökkäyksen sukupuoleen ja homoseksuaalisuuden edistämisen heteroseksuaaleille. Se selittää terrorilla tuotetun ’false flag’ kauhun, joka on modernin elämän tunnusmerkki.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=125290
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=214052
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=46182

   Lockdowns Motivated by Occult Doctrine: “Creative Destruction” (Kabbalah)
   The Cabalist Doctrine of Destruction provides a key to understanding world events.

   According to the Cabala, which is the secret doctrine of Judaism and Freemasonry, “Evil and catastrophe [are] endemic factors in the process of creation. Without evil there could be no good, without destruction, creation could not take place.” (Kabbalah: An Introduction to Jewish Mysticism, by Byron L. Sherwin, p. 72.)
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=125290

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Mitä enemmän yhteiskunta erkanee totuudesta sitä enemmän se vihaa niitä jotka puhuvat totta. “The further a society drifts from the truth, the more it will hate those who speak it.” George Orwell
    Gates, Kissinger and Our Dystopian Future
    MIKE WHITNEY
    https://www.unz.com/mwhitney/gates-kissinger-and-our-dystopian-future/

    Semitism and Capitalism
    The Merits and Inadequacies of Middleman Minority Theory in Explaining the Jews
    ANDREW JOYCE
    “The middleman and the host society come in conflict because elements in each group have incompatible goals. To say this is to deny the viewpoint common in the sociological literature that host hostility is self-generated (from psychological problems or cultural traditions).”
    Edna Bonacich, “A Theory of Middleman Minorities,” 1973.[1]
    Välittäjä (kapitalisti) ja yhteiskunta joutuvat ristiriitaan, koska kummallakin on tavoitteet jotka ovat yhteensopimattomia. Tämä tosiasia kiistää tai tekee kyseenalaiseksi sosiologian kirjallisuudessa yleisen näkemyksen, jonka mukaan vihamielisyys yhteiskunnassa syntyy sen omista psykologisista ongelmista tai kulttuurin perinteistä.
    https://www.unz.com/article/semitism-and-capitalism/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Trump avoimesti tukemassa ja lujittamassa semitismin ja kapitalismin liittoa. Kuten Kissinger on todennut ”se joka hallitsee rahaa hallitsee maailmaa” niin maailma näyttää väistämättä luisuvan mammonaa palvovien ’kissinger-sionistien’ totuutta ja oikeudenmukaisuutta kaarttaviin perversiin käsiin jotka mitään keinoja kaihtamatta kantavat huolta vain itsestään.
     Trump Confirms U.S. Is Israel’s “Protector”
     “Check out any time you like, but you can never leave”
     PHILIP GIRALDI • SEPTEMBER 29, 2020
     … the ability to exit from a troublesome region that does not actually threaten American interests has become very limited. As guarantor of the agreement, Washington now has an obligation to intervene on the behalf of the parties involved. Think about that, a no-win arrangement that will almost certainly lead to war with Iran, possibly to include countries like Russia and China that will be selling it military equipment contrary to U.S. “sanctions.”
     https://www.unz.com/pgiraldi/trump-confirms-u-s-is-israels-protector/

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Jokaisen vähänkin järkensä säilyttäneen ihmisen tulisi nyt herätä ja havaita yhteiskuntamme keskeisten instituutioiden ajautumisen yllä mainittujen kuolemankulttien vaikutusvallan alaisuuteen. Luovan tuhon oppi on erittäin vaarallinen ja erityisesti vakautta arvostavalle yhteiskunnalliselle elämälle sen pitäisi olla täysin vieras. Tästä huolimatta itsensä jalustalle nostanut ”vastuullinen” media toteuttaa luovan tuhon oppia sen levittäessä korona-terroria kaikkialle ja vaatii tämä kammottavan sosiaalipsykologisen ihmiskokeen maailmalaajuista jatkamista aina hamaan tulevaisuuteen. Ihmisten on pakko irrottaa itsensä tästä rikollisesta hankkeesta tavalla tai toisella. Tietenkään korona ei ole ainoa luovan tuhon kampanja — velkakuplaa paisuttavaa ja keinottelevaa suurpääomakapitalismia jo pitkään harjoitettu tuon ideologian alaisuudessa. Kapitalismin peilikuvina kumoukselliset kommunismi tai vihreä liike toteuttavat myös hartaasti luovan tuhon oppia.

    Valtioiden ajautuminen velkatalouden, vihreän talouden tai kulttuurimarxismin pyöritykseen on kasvattanut kuolemankulttien vaikutusvaltaa ja tuloksena tästä saimme lopulta korona-hysterian, joka tuhoa länsimaat sellaisena kuin olemme ne oppineet tuntemaan. Korona ei ole pelkästään lääketieteellinen, vaan enemmälti polittinen sairaus ja joukkohysteriaa synnyttävä kollektiivinen mielisairaus.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat