EU:n alueelle harkinnassa pakkorokotukset: Suomen poliittinen mafia on tästä innoissaan

EU:n komission johtajisto harkitsee vakavissaan pakkorokotuksien käyttöön ottamista koronaa vastaan unionin alueella. EU:n komissio ilmoitti hiljattain komission puheenjohtajan Ursula von der Leyen suulla totalitaristisesta suunnitelmastaan rokottaa pakolla 150 miljoonaa rokotuksesta kieltäytynyttä unionin maiden kansalaista. Unionin alueen väestöstä on rokotettu koronaa vastaan noin 66 prosenttia. 

Kysymyksessä ovat mRNA-teknologiaan perustuvat rokotukset, joita tarjoilee Biontech-Pfizer ja Moderna. 

Täytyy huomioida, että komissio on se toimielin, joka hallitsee Euroopan unionia. Voidaan sanoa, että komissio säätelee Brysselin hegemoniakeskuksen poliittista energiaa, jolloin komissio päätöksillään vaikuttaa kaikkialle Euroopan unionissa. Tärkeää on huomioida, että komissio ei ole hallitusten välinen elin, eikä sitä ole valittu demokraattisesti vaaleilla.1    

EU-alueen pakkorokotukset: myös suomalaiset poliitikot ovat innoissaan 

Leyen ilmoitti rokotepakosta sen jälkeen, kun Itävalta oli ilmoittanut suunnitelmista toteuttaa rokotepakko maassaan helmikuuhun 2022 mennessä. Taannoin Saksan uusi liittokansleri  Olaf Scholz oli ilmoittanut avustajansa välityksellä, että Saksan uusi johtaja haluaa seurata pakkorokotusten esimerkkiä korona vastaan. 

”Olemme tällä hetkellä vakavan kaksinkertaisen haasteen edessä”, Leyen sanoi. ”Ensinnäkin olemme keskellä neljättä aaltoa. … Toisaalta kohtaamme uuden uhan, joka on uusi Omikron-variantti.” 

Euroopan lääkevirasto EMA on hyväksynyt Pfizerin sekä Biontechin koronarokotteen antamisen 5–11-vuotiaille. MailOnline  -lehden mukaan Pfizerin rokotteet ovat saatavina myös alle 5-vuotiaille, mihin myös Leyen viittasi sanoessaan, että kahden viikon kuluttua siitä, kun Euroopan lääketieteen viranomainen on hyväksynyt toimenpiteen voidaan alle 5-vuotiaiden koronarokotukset aloittaa. 

Toimittaja tiedusteli EU-komission puheenjohtajalta, että kannattaako hän koronarokotepakkoa kaikille kansalaisille unionin alueella? 

Leyen vastasi: 

”En voi antaa tästä minkään kaltaisia suosituksia, sillä tämä kuuluu täysin jäsenvaltioiden toimivaltaan. Kuitenkin henkilökohtainen kantani on, että kaksi tai kolme vuotta sitten en olisi koskaan ajatellut todistavani sitä, mitä näemme juuri nyt. Meillä on tämä kauhea pandemia, meillä on hengenpelastavat rokotteet, mutta niitä ei käytetä riittävästi kaikkialla, ja siksi tämä on valtava terveyskustannus. 

— Koska on 150 miljoonaa rokottamatta on  tarkoituksenmukaista johtaa nyt tätä keskustelua siitä, että kuinka voimme kannustaa sekä suunnitella sen kuinka saisimme pakolliset rokotukset täytäntöön Euroopan unionissa. Tämä vaatii keskustelua, yhteistä lähestymistapaa, mutta mielestäni se on perusteltua.” 

Suomen valtamediassa esiintynyt Eurooppaministeri  Tytti Tuppurainen innostui valtavasti Leyen ehdotuksesta, ja antoi varauksettoman tukensa Euroopan komission puheenjohtajan esitelmille unionin alueen pakkorokotuksille. 

Koronarokotukset ovat vaarallisia, ja etenkin lapsille tarpeettomia  

Tutkittu on, että lapsiin ja nuoriin ei pääsääntöisesti koronataudilla ole vaikutusta, sillä he ovat paljolti immuuneja koronalle. Täten korona ei muodosta estettä esimerkiksi lasten ja nuorten lähiopetukselle. Se väite, että lapset tartuttaisivat covid-19 tautia, ei pidä paikkaansa. Lisäksi on uutisoitu, että koronarokotuksen saaneet ovat tartuttaneen muita. Koronarokotukset eivät ole turvallisia, ja lapsille ne ovat täysin tarpeettomia. 

Koronarokotteet ovat tehottomia myös aikuisten keskuudessa 

The New York Timesin  -lehden mukaan molemmat koronarokotteet saaneet ihmiset pystyvät levittämään koronaviruksen deltamuunnosta yhtä tehokkaasti kuin rokottamattomatkin ihmiset, todetaan uudessa yhdysvaltalaistutkimuksessa. Tässä puhutaan k-rokotteiden mahdollisesta tehottomuudesta deltamuunnoksen yhteydessä. Suurella todennäköisyydellä k-rokotukset ovat voimattomia myös muiden muunnosten, kuten Omikron-variantin suhteen. 

Suomessa vuosien 2020 – 2021 välisenä aikana (noin 24 kk) on tilastojen mukaan kuollut koronaan 1421 ihmistä. Siis sekä miehiä että naisia. Noin 84,00 prosenttia koronaan kuolleista on 70 vuotiaita tai sitä vanhempia henkilöitä. 

Suomessa vuonna 2020 kuolleita oli kaikkiaan 55 488. Tästä voidaan päätellä, että maassamme vuosien 2020 – 2021 välisenä aikana olisi kuollut kaikkiaan noin 110 000 ihmistä. 

Koronaan ilmoitetaan kuolleen 1421 henkilöä, mikä on noin 1,3 prosenttia kokonaiskuolleisuudesta noin 24 viimeisen kuukauden aikana. 

Lisäksi huomionarvoista on, että Ursula von der Leyenin aviomies Heiko von der Leyen on yhdysvaltalais-israelilaisen, geeniterapiaan erikoistuneen – ja innovatiivista (Covid-19) rokotealustaa kehittävän – bioteknologiayhtiön Orgenesiksen lääketieteellinen johtaja. 

Orgenesis on merkittävästi mukana mRNA-biotekniikan yritysverkossa, jonka pääjohtajana on toimii juutalainen Vered Caplan. Kuten tiedämme, Israel on toiminut edelläkävijänä mRNA-Pfizer-piikitysten testauskenttänä. Caplanin johtoon kuuluu 15 tieteen alan yritystä globaalilla tasolla, jotka keskittyvät erityisesti soluteknologiaan. 

Lopuksi 

Globaali uusliberalistinen eliitti haluaa saada koronarokotukset kaikille pakolliseksi. Näitä pakkorokotuksia kannattaa myös Suomen poliittiset vallanpitäjät, jotka saavat ohjeistuksen mainitulta globaalilta eliitiltä. 

Jotkut voivat kummeksua sitä, miksi pakkorokotuksia halutaan edistää, vaikka koronarokotukset ovat vaarallisia ja eivät estä tartuntoja. Lisäksi yllä mainituista tilastoista ilmenee, että COVID-19 on vaikutukseltaan miltei huomaamaton väestön kokonaisuuteen suhteutettuna, ja se voi esiintyä miedompana oireiltaan sekä seurauksiltaan kuin esimerkiksi tavallinen kausi-influenssa. Jopa tavallinen flunssa eli nuhakuume voi olla oireiltaan vaikuttavampi kuin korona. 

Koronaan liittyvällä pelkopandemialla ja pakkorokotuksilla koronaa vastaan on maailmanlaajuinen poliittinen päämäärä. Tässä tavoitteena on raunioittaa valtioiden taloudet, jotta Uuden Maailmanjärjestyksen (UMJ) pyrkimykset voitaisiin toteuttaa. UMJ tarkoittaa sitä, että mitä ilmeisimmin maapallon väestöä pyritään alentamaan hyvin merkittävästi ja hallitsemaan digitaalisesti. 

Tämä tarkoittaa juutalaisen Klaus Schwabin unelmaa neljännestä teollisesta vallankumouksesta (Fourth Industrial Revolution, 4IR), jossa Davosin agendan mukaisesti ja WEF:n järjestelyihin sisältyen toteutetaan The Great Reset –operaatio. Mainitussa  Schwabin unelmassa tai paremminkin dystopiassa kaiken omistaa globaalista eliitistä muodostunut hallintojärjestelmä, mutta siinä ihmiset eli orjat eivät omista mitään ja silti ovat “onnellisia”.  

Markku Juutinen 

Lähteet 

 1. Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty; Lobbausparatiisin kauppiaat. Into 

Europe Covid: Time to think about mandatory vaccines, Ursula von der Leyen says | Daily Mail Online 

Eurooppaministeri Tuppurainen: ”Emme ole turvassa, ennen kuin kaikki on rokotettu” (iltalehti.fi) 

Lääkärilehti – Euroopan lääkevirasto hyväksyi koronarokotteen 5–11-vuotiaille (laakarilehti.fi) 

Orgenesis and Cure collaborate on cell and gene therapies (thepharmaletter.com) 

Orgenesis 

Koronarokotuksen jälkeen – THL 

Lasten koronarokotusten perustelut horjuvat – Seurakuntalainen 

Covid: Children’s extremely low risk confirmed by study – BBC News 

Pfizer’s CEO says Covid vaccine effectiveness drops to 84% after six months (cnbc.com) 

Could the new vaccines be causing all those “COVID deaths”? The case of Gibraltar. – NEWS FROM UNDERGROUND (markcrispinmiller.com) 

Covid Updates: New C.D.C. Mask Guidelines Rest on Data Showing the Vaccinated May Transmit Virus – The New York Times (nytimes.com) 

Tartuntatautirekisterin COVID-19-tapaukset – THL kuutio- ja tiivistekäyttöliittymä 

Tilastokeskus – Kuolleet 2020 (stat.fi) 

16 kommenttia

 1. Täytyy toivoa että tämä avaisi ihmisten silmät läpi euroopan ja kansannousut alkaisivat laajamittaisina ympäri eurooppaa tätä diktatuuria vastaan jota eliitti nimittää demokratiaksi.

  Emme ole enää matkalla liittovaltioksi vaan totalitaariksi jota demonit johtavat.

  Plusääni(86)Miinusääni(4)
 2. Ei oo silmät ainakaan vielä auenneet. Sen huomaa kaupoissa käydessään, kun lähes kaikilla maskit naamalla ja pöljimmillä vielä yksin ulkona kävellessään.

  Plusääni(40)Miinusääni(4)
 3. PAKKOROKOTUKSIA VASTUSTETTAVA KAIKIN KEINOIN
  EU-komission johtaja Ursula von der Leyen ilmaisi tukensa pakkorokotuksille kokeellisilla mRNA-geeniterapian piikityksillä koko EU:n alueelle. Mitä on jätetty kertomatta: hänen aviomiehensä Heiko von der Leyen on mRNA-koronarokotteita tuottavan amerikkalais-israelilaisen biotekniikan yhtiön lääketieteellinen johtaja. Hän on ammatiltaan lääkäri, joka on toiminut vuosia mRNA-geeniteknologian parissa ja työskentelee yhtiön geeniterapian COVID-rokotusten lääketieteellisenä johtajana. Kokeellisia geeniteknologioita tuottavan yhtiön nimi on Orgenesis. Ursulalla on oma lehmä ojassa. Nyt Ursula on heittänyt haasteen kaikille vaarallisia piikityksiä vastustaville. Tässä näemme EU:n johdon todelliset kasvot: suurten lääkeyritysten asiamies. Pakkorokotus on perustuslain ja Suomen hyväksymien kansainvälisten sopimusten vastainen. Meillä on oikeus puolustautua myrkkypiikityksiä vastaan, mitkä ovat aiheuttaneet EU:n alueella jo yli 20 tuhatta kuolemaa ja pari miljoonaa vahinkoilmoitusta. Rokotus on vakava kansainvälinen rikos, johon syylliset tulee tuomita. Lääkeyritykset kuten Pfizer ovat tehneet miljardien voittoja. Suomalaiset EU:n persettä nuolevat poliitikot ovat tietysti onnessaan: vihdoin saadaan luu kurkkuun rokottamattomilta. Tässä kuitenkin tapahtuu päinvastoin. Mikäli eduskunta hyväksyy pakkorokotukset, aiheutuu siitä sisällissota. Me myrkkypiikityksen vastustajat emme lannistu, sillä kysymyksessä on ihmiskunnan historian kauhistuttavin rikos, joka tehdään muka lääketieteellisillä perusteilla. Osallistu mielenosoituksiin ja levitä oikeaa tietoa mRNA-piikityksistä. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(30)Miinusääni(5)
 4. Muistelen epidemian alkuaikoina tavoittena oli, että 60% väestöstä saa immuniteetin. Tätä kai THL Salminenkin mainitsi TVssä.
  Tarkistin asiaa matemaattisesti https://plus.maths.org/content/maths-minute-r0-and-herd-immunity ja 60% on todella merkittävässä epidemiassa laumaimmuniteetin raja.
  Suomessa on rokotettu jo yli 60% eikä ole merkkiäkään laumaimmuniteetista. Ei voi muuta kuin päätellä, ettei rokote toimi kunnolla. Tätä todistavat lisäksi tilastot:
  Ruotsissa pyrittiin laumaimmuniteettiin luopumalla rajoituksista. Nyt aktiivisia tapauksia on 45000.
  Suomessa turvauduttiin rajoituksiin ja rokotuksiin ja nyt aktiivisia tapauksia on 150000 väkilukuun nähden liki 7 kertaa enemmän kuin Suomessa.

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
 5. Globaali rikollinen ”eliitti” ja sen alajaos, maailmanlaajuisesti levittäytynyt ja sisilialaisen mafian mallin mukaisesti organisoitunut Medial Mafia ovat onnistuneet kehittämään mahtavan, ns. ikiliikkujaa muistuttavan kassavirtakoneen itselleen:

  ”Israel sanoo, että Covid-19-rokotteen tehosterokotuksia tarvitaan ikuisesti.”,
  https://dailyexpose.uk/2021/12/13/israel-says-covid-19-vaccine-booster-shots-will-be-needed-forever/

  Siitä pitävät huolen heidän miljardit hyödylliset idioottinsa sokeasti uskomalla mafian korruptoimien petturipoliitikkojen, terveysviranomaisten ja niitä tukevan valtavalemedian korona-”rokotteita” koskeviin emävaleisiin.
  Korona-”rokotteita” koskeva negatiivinen tosiasiatieto koetetaan pimittää tai leimata ”salaliittoteoriaksi”. Samoin koetetaan pimittää eri puolilla maailmaa toimiviksi osoitetut lääkkeet ja hoito-ohjeet kuten esim. https://mkrsuomi.fi/ -sivustolla esitetty COVID-19 EHKÄISY- JA HOITOPROTOKOLLA. Siitähän THL ei ole puhunut eikä pukahtanut – selvästikin Medical Mafian ohjeistuksen mukaisesti, koska em. kassvirtakone saattaisi yskähdellä Suomen osalta.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 6. Hyvältä näyttää vihdoin tätä jäte massaa aletaan vähentää!

  Correct! The plan of the elites has long been to eradicate 95% of the population while saving the highly-selected 5% required to defend and serve them. These 15 million Chosen Ones and their 15 million other-tribal associates will live like Gods, while their servants will live quite well indeed, all the more to keep them happy. Soon after the event occurs, that being the declaration that a non-virus or simple virus said to be deadly to all life has been discovered to be spreading rapidly around the earth, the elites will have ready a vaccine which will be mandatory world-wide and which will make everyone ill … but, secretly, there will be TWO vaccines, one which always kills and one which never kills … this is how the selected will be saved along with the elites.

  Of course, the masses think there is only ONE vaccine. All this will take about 3 months, and after the 7.3 billion bodies have been mulched for pig feed and fertilizer, the One World Government will be set up and everyone will be soon be well-housed and working. All this will probably take at least 30 years to become a very smooth working operation indeed.. But once the cull takes place, leaving about 500 million humans left on earth, the planet itself will begin its return to health in rapid fashion, with the air, water, soil, flora, fauna, and fish returning in 50 to 100 years to the glorious health of 1,000 years ago. Humanity will be well-controlled but happy, while the elites may well eventually debouch themselves to death like the Romans did, and the world will start all over again repeating the deadly cycle we are now experiencing. Then again, the elites may just think better of destroying themselves and may maintain the planet as the Paradise they’ve created for centuries to come. This scenario is coming soon, so enjoy each day and each other as never before … because most of us will soon be gone.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 7. Sanonpahan vain, että jouluaika on listojen teon aikaa. Seuratkaamme kaikki tontut, ketkä päättäjät ovat olleet kilttejä ja ketkä tuhmia. Pistetään muistiin eikä unohdeta.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 8. Perustuslaki murskattiin jälleen eduskunnassa: Sote-alan työntekijöiden rokotepakko perustuslain mukainen
  https://mvlehti.net/2021/12/16/perustuslaki-murskattiin-jalleen-eduskunnassa-sote-alan-tyontekijoiden-rokotepakko-perustuslain-mukainen/#comment-20294
  Hallitus esittää tartuntatautilakiin pykälää jolla sosiaali- ja terveysalan työntekijöitä pakotetaan kokeellisiin mRNA-COVID-piikityksiin. Perustuslain takaamasta kansalaisten turvasta piittaamatta eduskunnan perustuslakivaliokunta ilmoittaa esityksen olevan perustuslain mukainen.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
   1. Tuosssa linkin åaljonpuvassa kuvassa joka ei enää aukene sanoo Paavi: sielusi on meidän, siis Vatikaanin.
    Onko uskonto vain suurta bisnestä?
    Oletko huomannut, että monet uskonnot näyttävät keskittyvän enemmän rahan tekemiseen kuin hengelliseen ohjaukseen? Ne markkinoivat ja myyvät erilaisia tuotteita. Monille uskonnollisille johtajille maksetaan suurta palkkaa, ja he elävät ylellisesti. Otetaan tästä muutama esimerkki.
    https://www.jw.org/fi/raamatun-opetukset/usko-jumalaan/onko-uskonto-bisnesta/

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat