Euroopan raiskausepidemia

Vaihtoehtohoidoista kirjoittava lääkäri Mark Sircus ottaa kantaa poliittisesti tulenarkaan aiheeseen, Eurooppaa runtelevaan raiskausepidemiaan.

Euroopassa on meneillään raiskausepidemia – mikä johtuu muslimisiirtolaisten tulvasta. Heillä on vaikeuksia sopeutua länsimaiseen kulttuuriin, erityisesti heidän asenteensa naisia, nuoria tyttöjä ja seksiä kohtaan on erilainen. Poliittisen korrektiuden vuoksi eurooppalaispoliitikot ja amerikkalainen valtamedia eivät kuitenkaan tunnusta päivänselvää asiaa. Islamistimaahanmuuttajat käyvät jihadia Euroopan naisia vastaan – ja viranomaiset auttavat heitä.

Tämä tarina kertoo raiskauksista, lukuisista seksuaalirikoksista, naisten sukupuolielinten silpomisesta. Asioista, jotka repivät Eurooppaa hajalle. Jos ei ole koskaan kokenut tämänkaltaista väkivaltaa, ei siihen kiinnitä huomiota. Aihe on äärimmäisen ikävä.

Säälittävät poliitikot hautaavat päänsä santaan ja toistelevat latteuksia ”myötätunnosta” ja ”avoimuudesta”. On päivänselvää, että maahanmuutto ja pakolaispolitiikka lisäävät seksuaaliväkivallan määrää.

Hallituksia vihataan yhä enemmän. Kaikkein vastenmielisintä on kuitenkin se, että Euroopan hallitusten politiikka johtaa naisten raiskauksiin. Nyky-Euroopassa maahanmuuttajat menevät eurooppalaisten edelle. Tämän vuoksi suurin osa eurooppalaisista poliitikoista joutaisi pakkoeläkkeelle, tai heille tulisi tapahtua jotakin ikävämpää. Esimerkiksi Ruotsissa on jo vuosien ajan ollut mahdollista peitellä raiskauksia. Osasyynä on se, että ruotsalaiset tiedotusvälineet käyttävät hyökkääjistä nimitystä ”nuorisojengi”. He eivät koskaan mainitse, että useimmiten kyseessä ovat maahanmuuttajat muslimimaista.

Tuoreen uutisen mukaan Oslossa, Norjassa, 100 prosentissa raiskauksista tekijä oli ei-eurooppalainen maahanmuuttaja. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä kohteena oli eurooppalaisnainen. Myös Tanskan tilastot ovat hälyttäviä. Lähiitäläiset maahanmuuttajat tekevät suurimman osan raiskauksista. Ruotsi on Euroopan raiskauspääkaupunki. Kahden prosentin muslimiväestö tekee 77 prosenttia kaikista raiskauksista. Skandinavian raiskausepidemia on kärjistynyt jo siihen pisteeseen, että osa vaaleahiuksisista naisista värjää hiuksensa mustaksi ja liikkuu vain ryhmissä. Näin he välttyvät joutumasta muslimimiesten kohteeksi.

Saksassa seksuaaliväkivalta on räjähtänyt käsiin sen jälkeen kun Angela Merkel salli yli miljoonan maahanmuuttajan tulla maahan. He ovat pääosin miehiä, jotka ovat kotoisin Afrikasta, Aasiasta ja Lähi-idästä. Viranomaiset vähättelevät rikoksia. Ilmeisesti siksi, etteivät maahanmuuttovastaiset tahot saisi vettä myllyynsä. ”Kun he [miespuoliset maahanmuuttajat] näkevät nuoren naisen, joka pukeutuu hameeseen tai paljastaviin vaatteisiin, heidän mielestään hän on vapaata riistaa.” – Kieliläisen ravintolan omistaja

Raiskaus runtelee osan uhrin sielusta: edes lopunikää kestävä terapia ei poista kärsimystä lopullisesti. Aihe on haudanvakava. Sitä on syytä tutkia kaikista mahdollisista näkökulmista.

On myös syytä muistaa, etteivät kaikki raiskaukset ole luonteeltaan seksuaalisia. Voimme raiskata maan, voimme raiskata muita kulttuureita, voimme myös raiskata lakeja. Monet musliminaiset tekevät näin, kun he raiskaavat tyttärensä silpomalla näiden sukupuolielimet. En ole koskaan kuullut, että abortinvastustajat olisivat puolustaneet näitä nuoria tyttöjä.

Naisten sukupuolielinten silpominen on barbaarinen tapa, josta käytetään myös kiertoilmaisua naisten ympärileikkaus. Se on kielletty Yhdysvalloissa ja monissa länsimaissa. Osa brittitytöistä kuitenkin käy läpi julman käsittelyn, jyrkistä laeista huolimatta. Poliisi ei tee asialle mitään.

Yhdysvaltain lastenlääkärien liitto ehdotti myönnytyspolitiikkaa, jossa lääkärit saisivat luvan tehdä symbolisen ympärileikkauksen muslimitytöille pistämällä näitä neulalla, jotta heidän perheensä eivät teettäisi tytölle täysimittaista ”ympärileikkausta”.

Yhdysvaltain terveys- ja sosiaalipalveluiden virasto HHS antaa törkeästi vääristeltyä ja harhaanjohtavaa tietoa naisten sukupuolielinten silpomisen ja islamin välisestä suhteesta. Naisten sukupuolielinten silpomisesta on tullut merkittävä ongelma massamaahanmuuton myötä. Euroopan parlamentti arvioi, että Euroopan unionissa elää 500 000 tyttöä ja naista, jotka on silvottu. Joka vuosi 180 000 Euroopassa asuvaa tyttöä on vaarassa joutua ”ympärileikatuksi”.

Eivät vain muslimimiehet

Yhdysvaltain oikeusministeriön mukaan joka kolmas Amerikan alkuperäisväestöön kuuluva nainen raiskataan elämänsä aikana. Joidenkin lähteiden mukaan monet alkuperäisväestön naiset eivät kehtaa ilmoittaa tulleensa raiskatuksi. Ehkäpä siksi, koska hallituksen tilastojen mukaan liittovaltion syyttäjät päättävät jättää syytteen nostamatta 67 prosentissa seksuaalirikostapauksista. Ei-intiaanitaustaiset miehet tekevät yli 80 prosenttia seksuaalirikoksista reservaateissa. Heitä ei voi syyttää heimotuomioistuimissa.

On tärkeä muistaa, että ongelma ei koske vain muslimeja. Brasilian poliisi tiedotti toukokuun 2016 lopulla, että he olivat selvittäneet muutaman miehen henkilöllisyyden niistä, jotka osallistuivat 16-vuotiaan tytön raakaan joukkoraiskaukseen. Arviolta 30 miehen arvellaan liittyvän tapaukseen. Itsevarmuus, jolla Rion epäillyt leveilivät tapahtuneella, ja se että he eivät vain nauhoittaneet, vaan levittivät kiistatonta todistusaineistoa, on herättänyt kiivasta keskustelua seksismistä, naisten vastaisesta väkivallasta ja koskemattomuudesta.

Maailma on täynnä seksuaalirikollisia ja seksuaalista ahdasmielisyyttä, joka versoaa uskonnollisista opetuksista. Ihmisyyden pimeä puoli nousee selkeästi esille, ja siksi lajimme tulevaisuus näyttää synkältä.

Konflikti eskaloituu

Muslimimaahanmuuttajat raiskasivat venäläislapsen Saksassa. Kolmekymmentä tuntia myöhemmin vihaiset venäläiset ”löylyttivät” heidät kostoksi tapahtuneesta. 400 vihaista paikallista, jotka sattuivat olemaan Saksassa asuvia venäläisiä maahanmuuttajia, ottivat lain omiin käsiinsä sen jälkeen, kun pakolaiset olivat joukkoraiskanneet 13-vuotiasta venäläistyttöä 30 tunnin ajan. He tiesivät, ettei Saksan poliisi tekisi yhtään mitään. Jotta raiskaajat joutuisivat vastuuseen teoistaan, vihaiset paikalliset pieksivät raiskaajat kuoliaiksi. Saksan hallitus kiistää raiskauksen, mutta ei 30 tuntia kestänyttä kaappausta. Venäjän hallitus on ollut näreissään asiasta.

Tämän mittaluokan konflikti oli ennennäkemätön Saksassa ennen pakolaisten massamaahanmuuttoa. Naisten ahdistelu Kölnissä ja monet raiskaustapaukset ovat suututtaneet paikallisen väestön. Poliisin linjaus olla puuttumatta tekoihin ja pyrkimys pimittää pakolaisten rikokset on pakottanut ihmiset suojelemaan perheitään.

Seksuaalirikosten aalto aiheuttaa entistä suurempaa tyytymättömyyttä Saksassa, Ruotsissa ja muissa Euroopan maissa. Kölnin tapahtumat ovat arkipäivää. Euroopan raiskausepidemia on hyvässä vauhdissa. Käytössä olevat vaihtoehdot valkoisten naisten ja tyttöjen raiskausten lopettamiseen ovat rajalliset. Viranomaisia on syytetty ongelman todellisen laajuuden peittelystä pimittämällä tietoa maahanmuuttajien tekemistä rikoksista.

Naiset erityisessä vaarassa

Länsimaalaisia naisia koskettavaa muutosta on vaikea hyväksyä. Naisia vastaan hyökkääminen on järjettömyyttä, mistä monet muslimimiehet ja naiset tuntuvat kärsivän. Rakastamme toisiamme ja lapsiamme. Rakkaus ei ole sitä, että tytöiltä leikataan klitoris, tai että naiset raiskataan ja orjuutetaan.

Suosittu puolalainen oikeistolehti wSieci tai ”Verkosto” julkaisi yllä olevan erittäin provokatiivisen kansikuvan. Kuvassa kolme miestä ahdistelee nuorta, vaaleatukkaista ja Euroopan unionin lippuun verhottua naista. Vain kuusi tummaa käsivartta ja kättä on näkyvissä, mutta viesti on selkeä: ”Islamilaiset raiskaavat Euroopan”.

Daily Mailin mukaan puolalaislehti sanoi tuoneensa esille sen ”mitä tiedotusvälineet ja Brysselin eliitti piilottelevat Euroopan kansalaisilta”. Pääkirjoituksen otsikko oli ”Helvetti Euroopassa”. Kirjoitus ruoti ”suvaitsevaisuuden ja poliittisen korrektiuden kulttuuria”, joka johti uudenvuoden yön tapahtumiin Kölnissä ja muissa pohjoiseurooppalaisissa asutuskeskuksissa.

Einzelfall-Map ("Yksittäistapauskartta"). Kuvankaappaus 8.6.2016.
Einzelfall-Map (”Yksittäistapauskartta”). Kuvankaappaus 8.6.2016.

Saksalainen aktivistiryhmä loi reaaliaikaisen kartan, johon on merkitty poliisin raportoimia epäiltyjä raiskauksia (violetti) ja hyökkäyksiä lapsia vastaan (punainen), joissa epäillyt ovat maahanmuuttajia.

Raiskausepidemia on tavoittanut myös Itävallan. Kolme afgaaniturvapaikanhakijaa joukkoraiskasi naisen raa’asti Wienin keskustassa 22. huhtikuuta. Tapaus on järkyttänyt itävaltalaisia ja herättänyt keskustelua maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista, seksuaalisesta väkivallasta ja muista rikoksista ympäri maata. Itävallan monikulttuurisuuden puolustajat ovat kuitenkin päättäneet vaientaa ne, jotka yhdistävät kasvaneen väkivaltaisuuden muslimien massamaahanmuuttoon.

Itävallan sisäministeriön kokoamien tietojen mukaan lähes joka kolmatta Wieniin tullutta turvapaikanhakijaa epäiltiin rikoksesta vuonna 2015. Pohjois-Afrikkalaisten jengit, jotka kamppailevat huumemarkkinoiden herruudesta, ovat vastuussa lähes puolesta 15 828 väkivaltaisesta rikoksesta – raiskauksista, ryöstöistä, puukotuksista ja pahoinpitelyistä – jotka tulivat ilmi kaupungissa vuoden 2015 aikana.

Mene itse Ruotsiin niin näet kuinka joukkoraiskauksia voi tapahtua keskellä kirkasta päivää. Muslimimaissa naisten oikeudet ovat mitättömät. Mies saa raiskata naisen, mutta jos nainen yrittää hakea oikeutta, hänellä täytyy olla neljä miespuolista todistajaa, jotka tukevat hänen väitettään. Muuten hänet voidaan teloittaa ”aviorikoksen” vuoksi. Kuolemantuomio määrätään kaikille, jotka luopuvat islamista, kritisoivat islamia, loukkaavat islamia, loukkaavat Muhammedia tai kritisoivat koraania.

Kaikkien länsimaiden tulisi kääntää katseensa Ruotsiin, niin he saisivat esimakua tulevasta. ”Ruotsi avasi ovet muslimimaahanmuuttajille 1970-luvulla. Tänä päivänä se maksaa korkean hinnan tuosta päätöksestä. Avointen ovien politiikasta eniten kärsinyt ryhmä on ruotsalaiset naiset,” kertoo The Daily Caller.

Ruotsissa naiset ovat joutuneet tottumaan uuteen todellisuuteen, jos he menevät uimaan mihin tahansa yleiseen uimalaan. ”Nuoret miespuoliset turvapaikanhakijat ovat tehneet Ruotsin uimaloista raiskausten ja seksuaalisten hyökkäysten tyyssijoita,” Carlqvist kirjoittaa. ”Yhä useammat ruotsalaiset välttävät uimaloita.”

”Ruotsalaiset poliitikot vaikuttavat olevan vakuuttuneita siitä, että ”tasa-arvokoulutus” muuttaa sellaisten miesten asenteita, joille on lapsesta saakka opetettu, että on naisten vastuulla olla kiihottamatta heitä – ja näin ollen on naisen syytä, jos mies haluaa raiskata hänet,” Carlqvist kirjoittaa uusimmassa artikkelissaan.

Vuonna 1974, ennen kuin Ruotsi aloitti kokeilun monikulttuurisella maahanmuuttostrategialla, se oli yksi maailman turvallisimmista maista. Euroopan unionin perusoikeusviraston tutkimuksen mukaan Ruotsi ja Tanska ovat nykyään Euroopan unionin seksuaalirikostilastojen kärjessä. Havainnot perustuivat tilastotietoihin vuodelta 2012, jotka julkaistiin vuonna 2014.

Tästä huolimatta Suomen säälittävä hallitus on jopa tehnyt televisiomainoksen, jossa neuvotaan, kuinka Skandinaviassa asuvien naisten tulisi toimia saadakseen raiskaajan luopumaan aikeistaan. Sen sijaan, että he vetäisivät esille aseen tai paprikasumutteen, suomalaisia naisia neuvotaan kohtaamaan hyökkääjän paljain käsin ja käsilaukun kanssa. Ruotsin hallitus on myös syyttänyt omaa kansaansa ja kulttuuriaan seksuaalista hyökkäyksistä.

Amerikkalaiset naiset olkoon varuillaan

Yhä useampaa Uberille, Lyftille tai vastaavalle taksipalvelulle työskentelevistä kuskeista on syytetty seksuaalirikoksista, jotka ovat kohdistuneet naispuolisiin matkustajiin. Monilla heistä on muslimeille tyypillinen nimi. Kaksi Uber-kuskia – Hassan Ibrahim, 48, ja Salim Salem, 47 – saivat viime viikolla syytteet seksuaalirikoksista, jotka kohdistuivat Michiganin valtiollisen yliopiston naispuolisiin opiskelijoihin. Miehiä syytetään käyttäneen Uber-kuskin työtä opiskelijoiden vaanimiseen.

Eikä siinä vielä kaikki

Kun maahanmuuttajat ja pakolaiset raiskaavat saksalaisia naisia ja lapsia, Saksan poliisi käyttää heistä poliittisesti korrekteja kiertoilmaisuja, kuten ”etelämaalainen” (Südländer), ”tummaihoinen” (dunkelhäutig, dunklere Gesichtsfarbe, dunklem Hauttyp) tai näiden yhdistelmää: ”etelämaalaisen värinen” (südländische Hautfarbe). Kun luet pitkän listan seksuaalisista hyökkäyksistä vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana, tulet vakuuttuneeksi siitä, että raiskaajien päästäminen omaan kotiin tai kotimaahan ei ole järin hyvä idea.

Paavi Franciscus ei aio koskaan sanoa, että pedofilia ja raiskaukset ovat yleinen ja hyväksytty ilmiö islamissa. Klikkaa tästä linkistä, jos haluat lukea jostain vastenmielisestä ja alhaisesta saastasta. Kyse ei tietenkään ole minkään uskonnon yksinoikeudesta. Valitettavasti tyttöjä ja nuoria naisia käytetään hyväksi monissa kulttuureissa, mutta vain islamilainen laki hyväksyy sen.

Christian Science Monitor –sivustolla kerrotaan, että Pohjois-Irakissa sunniarabimilitantit ovat jahdanneet ja tappaneet suuria määriä vähemmistöön kuuluvia jesidejä. Tapausta voidaan kutsua kansanmurhaksi. Sunnimilitantit pitävät jesidejä vääräuskoisina, jotka ansaitsevat kuolla. Vähemmistöön kuuluvia naisia on kaapattu ja otettu orjiksi.

Koraani sallii vääräuskoisten tyttöjen kaappaamisen ja heidän käyttämisen seksiorjina. Islamilaisen lain mukaan muslimimies voi ottaa orjatytön vaimokseen. Islamilaisessa traditiossa omistamansa naisen raiskaus on sallittu. ”Kun lapsi tai nainen otetaan vangiksi, heistä tulee orjia, ja naisen aiempi avioliitto raukeaa välittömästi.” (Umdat al-Salik 09.13)

Islamilaisen lain mukaan raiskaus voidaan todistaa vain, jos raiskaaja tunnustaa, tai jos rikoksen on todistanut neljä miespuolista todistajaa. Nainen, joka väittää tulleensa raiskatuksi, eikä hänellä ole neljää miespuolista todistajaa (joille oletettavasti kehittyy omatunto jälkikäteen), tunnustaa harrastaneensa seksiä. Jos hän tai syytetty on naimisissa, toimintaa pidetään aviorikoksena, ja nainen voidaan kivittää kuoliaaksi.

Islamilainen laki kieltää musliminaisen raiskaamisen – vaikka ei-musliminaisten raiskaamista ei ole kielletty, jos heidät on ’kaapattu taistelussa’ tai ostettu orjana. Edes musliminaisen raiskausta on käytännössä mahdoton todistaa tiukan islamistisen lain (Sharia) osoittamalla tavalla. Jos mies väittää, että seksiä on harrastettu yhteisymmärryksessä, nainen ei voi tehdä juuri mitään. Islam asettaa taakan yksin naisen harteille.

Koska on äärimmäisen epätodennäköistä, että lapsenahdistelija hyökkää uhrinsa kimppuun ”neljän luotettavan miehen” edessä, islamilainen laki antaa vapaat kädet seksuaalirikollisille. Ei ole vaikea tehdä johtopäätöstä, että islam on seksuaalisten perversioiden uskonto, pornografinen uskonto, joka johtaa ihmisyyden pois rakkaudesta, aivan kuten pornografian väitetään usein tekevän. Kyse ei ole pelkästään tästä. Kiihkoileva asenne seksuaalisuutta kohtaan on osa jokaista suurta maailmanuskontoa.

Kathie Hopkins kirjoitti: ”Istuessani sohvallani, kuunnellessani naisen sanovan, ettei muslimien avioliitossa tapahdu raiskauksia, vastenmielisyyden tunne saa vatsani vääntelemään. 39 prosenttia brittimuslimeista – miehistä ja naisista – uskoo, että naisen tulisi aina totella miestään. Kun ajattelumallia laajennetaan hieman, naiset ovat alistettuja, piilossa maailmalta, verhottuina burkhaan. Monien mielestä alistus kattaa myös pieksämisen. Tästä on vain yksi askel sharialakiin, jonka alaisuudessa naisen sana on arvoltaan vain puolet miehen sanasta, ja vain kaksi kolmesta brittimuslimista uskoo, että naisen kivittäminen kuoliaaksi raiskauksen vuoksi on väärin. Britannian muslimit saavat olla niin seksistisiä ja väkivaltaisia kuin haluavat.”

Lievä väkivalta

Pakistanin islamilaisen neuvoston mukaan miehellä on oikeus lyödä vaimoaan kevyesti, jos vaimo ei tottele miestään. Järjestön nokkamies lisäsi myöhemmin, että nenäliinaa, hattua tai turbaania voi käyttää puolison lyömiseen.

Ehdotelma on osa Pakistanin islamilainen neuvoston 163-osaista lainsäädäntöopasta. Oppaasta on lähetetty kopioita kaikkien maakuntien neuvostoille.

”Aviomies voi, mikäli täytyy, kurittaa vaimoaan kevyesti,” oppaassa lukee. Lisäksi ”Jos [nainen] julistaa eron kolme kertaa, sen tulee olla rangaistava [teko].” Neuvoston ehdotelmassa oli myös maininta rintaruokinnan ja ehkäisyn rajoittamisesta. ”Äitien täytyy rintaruokkia kahden vuoden ajan,” ”Äidinmaitokorvikkeiden mainonta rintamaidon korvikkeena on kiellettävä,” ”Nainen ei saa käyttää ehkäisyä ilman aviomiehen lupaa” – edellä muutama esimerkki muutoksista, joita neuvosto ehdotti tehtävän lainsäädäntöön.

Johtopäätös

Kun länsi hyväksyy islamin, astumme askeleen taaksepäin, vähemmän sivistyneeseen aikaan, jolloin naisilla ei ollut oikeuksia nimeksikään. Sallimme parempana itseään pitävien miesten orjuuttaa ja alistaa naiset. Herran tähden, tämä on sairasta, mutta sairaudessa ei ole mitään uutta. Se on läsnä ihmisen luomassa yhteiskunnassa ja suuressa osassa sen jäsenistä. Naisten oikeudet ovat ottaneet edistysaskelia viimeisen 100 vuoden aikana, ja nyt siirrymme 1500 vuotta ajassa taaksepäin?

John Wright kirjoitti: ”Minua arvosteltiin kutsuttuani islamia barbaariseksi uskonnoksi. Olen varma, että koraanin pintapuolinen tutkiminen vakuuttaa avoimin mielin lukevan siitä, että Mohammedin uskonto vaatii pakkokäännytyksiä, joukkotuhontaa tai ei-uskovaisten alistumista dhimmiyteen, eikä yksikään jae käske uskovaista rakastamaan vihollistaan tai kääntämään toista poskeaan tultuaan lyödyksi. Islamista ei tule sivistynyttä uskontoa eikä islamilaisista maista turvallisia naapureita, käytännössä siksi, koska kutsumme heitä ”barbaareiksi” vain leikillä. Muistutan mitä barbarismi on: ”… huomattuaan hänen lapsensa, he repivät lapsen hänen käsistään ja silkkaa pahuuttaan leikkasivat hänen rintansa irti. Hän selviytyi, mutta joutui kärsimään nähdessään lapsensa nääntyvän hitaasti nälkään.” Islamista on historiansa aikana ollut verenvuodatuksen alkulähde, uhka sivilisaatiolle.” Länsimaiset yhteiskunnat eivät kuitenkaan ole juuri sen sivistyneempiä, sillä psykopaattiset hirviöt ovat vallankahvassa ja raiskaavat lähestulkoon jokaisen heidän alapuolellaan.

Kaikesta huolimatta voimme kuulla, kuinka YK:n korkeakomissaarin mukaan pakolaiskriisi on maailmanlaajuinen ilmiö, eikä heitä voi vain käännyttää pois. Filippo Grandi kertoi BBC:lle, että yhä useampien maiden tulisi auttaa ”muutamaa maata”, jotka kamppailevat taakan kanssa, lisäämällä rahoitusta ja ottamalla pakolaisia vastaan. Grandi puhui BBC:lle erikoislähetyksessä, jossa hän kertoi kuinka ennennäkemätön liikkuvuus muuttaa maailmaamme. Myöhemmin YK:n pakolaisjärjestön erikoislähettiläs, Angelina Jolie-Pitt, piti puheen, jossa hän varoitti ”hallitsemattoman maahanmuuton pelosta”, ja kuinka se on ”antanut tilaa ja väärän legitimiteetin niille, jotka lietsovat pelon ja poissulkemisen politiikkaa”.

Angelina pyysi kansainvälistä yhteisöä puuttumaan Euroopan pakolaiskriisiin, joka on pahin sitten toisen maailmansodan. Hän pyysi kansainvälistä yhteisöä olemaan jalomielinen, eikä tekemään ”pelon politiikkaa”. Hän sanoi, että meidän kaikkien tulee auttaa niitä, jotka pakenevat kodeistaan, koska vaihtoehtona on ”kaaos”. Mielenkiintoista kyllä, hän ei maininnut että kaaos on jo täällä, ja se on syntynyt Yhdysvaltojen ja Euroopan päätösten takia. On myös mielenkiintoista, että hän ei mainitse raiskauksia, mutta se on toki ymmärrettävää, sillä onhan hän Yhdistyneiden kansakuntien lähettiläs.

On erittäin tärkeä muistaa, mitä tri James W. Prescott väitti: ”Suurin uhka maailmanrauhalle tulee niistä maista, joissa lapsilla on kaikkein virikkeettömin ympäristö, ja joissa seksuaalinen kiintymys ja naisen seksuaalisuus on tukahdutettu kaikkein vahvimmin.” Islam sopii kuvaukseen kaikkein tukahduttavimmasta, joka ei koskaan muutu. Prescott jatkaa: ”Fyysisten aistinautintojen tukahduttaminen on yksi keskeisimmistä väkivallan syistä.” Kun tarkastelemme naisten sukupuolielinten silpomista, huomaamme, kuinka muslimikulttuuri ja uskonto suhtautuvat asiaan.

 

Lähde: Dr Sircus.com

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat