Eurooppalainen terveysjohtaja: Isot lääkeyhtiöt ja WHO teettivät järjestelmällisen paniikin H1N1-jupakassa

Tutkinta käynnistyy Euroopan neuvoston terveyskomitean puheenjohtajan syytteestä, että WHO:n viranomaiset uudelleenmäärittelivät pandemian tarkoituksella luodakseen kysyntää sikainfluenssarokotteelle huolimatta puutteellisista kokeista sen turvallisuudesta tai tehosta.

 

 

Lääkeyhtiöt yhdessä WHO:n viranomaisten kanssa loivat tarkoituksella “paniikkikampanjan” ja “keinotekoisen katastrofin” sikainfluenssapandemian pelolla, kun pandemiaa ei ollut todellisuudessa havaittavissa, ilmaisee Euroopan johtava terveysviranomainen Wolfgang Wodarg.

Wolfgang Wodarg, Euroopan neuvoston terveyskomitean puheenjohtaja, väittää että kynnys hälytystilaan oli tarkoituksella madallettu WHO:ssa, jotta pandemia voitiin julistaa sikainfluenssan lievyydestä huolimatta. Pandemian julistaminen aiheutti kysynnän rokotteelle, jonka hallitukset tai terveysviranomaiset ostivat ja tuputtivat kansalle täysmittaisella pelkokampanjalla mediassa.

Wodarg kertoi Al Jazeera –kanavalle, että WHO oli yhteistyössä muutaman ison lääkeyhtiön sekä niiden tiedemiesten. Nämä yhdessä uudelleenmäärittelivät pandemian ja madalsivat hälytyskynnyksen. Nämä uudet standardit pakottivat poliitikot monessa valtiossa reagoimaan saman tien ja allekirjoittamaan ostositoumuksia ylimääräisten ja uusien rokotteiden hankkimiseksi  sikainfluenssaa vastaan ja käyttämään miljardeja dollareita päästäkseen tavoitteeseen.

– Koskaan aikaisemmin ei ole etsitty näin laajasti ja intensiivisesti viruksen jälkiä. Sitä paitsi monet tapaukset, joissa kuolema sattui samaan aikaan seropositiivisten H1N1-laboratoriokokeiden kanssa, yksinkertaisesti julistettiin sikainfluenssaksi ja näitä käytettiin lisäämään pelkoa, Wodarg sanoo.

Wodarg keskittyy raha- eli liikevoittovaikuttimiin sekä siteisiin, jotka yhdistävät WHO:n, lääketeollisuuden ja alan tutkijoita. Tämä on sellainen verkosto, jonka Canada Free Press kertoo olevan pelottavan samankaltainen kuin ns. ilmasto-skandaalissa, jossa CRU:n (Climate Research Unit) tutkijat muuttelivat tutkimustietoja ”peittääkseen alenemisen” proxy-malleilla tuotetuissa lämpötiloissa, jotta voisivat tukea väittämiä ilmaston lämpenemisestä.

– Joukko ihmisiä WHO:ssa on läheisissä yhteyksissä lääketeollisuuden kanssa, Wodarg paljastaa.

– Näkemämme suuri paniikkikampanja on tuonut (lääkeyhtiöiden) laboratorioiden edustajille kultaisen mahdollisuuden. He tiesivät osuvansa kultasuoneen, jos pandemia julistetaan.

Nyt Wodarg on saanut tukea Euroopan neuvoston parlamentaarisen yleiskokouksen (Parliamentary Assembly of the Council of Europe) jäseniltä, jotka puolsivat yksimielisesti Wodargin päätöstä tutkia tätä asiaa. Kriisikeskustelu aiheesta on sovittu pidettäväksi lähiaikoina.

Neuvoston päätöksessä lukee seuraavaa:

“Edistääkseen omia patentoituja lääkkeitä ja rokotteita influenssaa vastaan, lääkeyhtiöt ovat vaikuttaneet tiedemiehiin sekä julkisen terveyden standardeista vastaaviin viranomaisiin, jotta nämä hälyttäisivät hallituksia ympäri maailmaa. He ovat saaneet nämä tuhlaamaan niukkoja terveydenhuollon varojaan tehottomiin rokotetoimintasuunnitelmiin ja tarpeettomasti altistaneet miljoonia terveitä ihmisiä riittämättömästi testattujen rokotteiden tuntemattomille sivuvaikutuksille.

Wodarg on myös ilmaissut huolensa sikainfluenssarokotteiden terveellisyydestä Ranskan L’Humanite’n haastattelussa. Hän korosti tahallista petosta, jolla viattomia ihmisiä altistettiin kokeelliselle ja testaamattomalle rokotereseptille.

Wodargin mukaan rokotteet kehitettiin liian nopeasti. Joitakin ainesosia testattiin riittämättömästi.

– Mutta vielä pahempaa seuraa. Novartisin kehittämä rokote tuotettiin bioreaktorissa syöpäsoluista menetelmällä, jota ei ole käytetty koskaan aikaisemmin.

– Huhtikuussa, kun ensimmäinen hälytys julistettiin Meksikossa, olin todella yllättynyt lukujen johdosta, jotka WHO käytti perustellakseen pandemian julistusta. Olin heti epäluuloinen: luvut olivat todella alhaisia ja hälytystaso niin korkealla. Ei ollut edes tuhatta sairastunutta ja jo puhuttiin vuosisadan pandemiasta.

– Todellisuudessa ei ollut syytä hälyttää tällä tasolla. Tämä oli mahdollista vain siksi, että toukokuussa WHO muutti pandemia-määritelmänsä. Ennen tuota päivämäärää piti olla tauti, joka ilmestyi useassa maassa samaan aikaan ja oli vielä sellainen, jolla oli todella vakavia seurauksia ja johon kuoli keskimääräistä enemmän ihmisiä. Tämä kohta oli poissa uudesta määritelmästä, joka piti pandemian ainoana määreenä taudin leviämisen.

Juuri tämä sinnikäs tahto julistaa hälytystila herätti Wodargissa epäilyksiä. Toisaalta oli myös muita merkillisiä seikkoja. Esimerkiksi WHO:n suositus toteuttaa rokottamisessa kaksoispistoksen. Sitä ei ollut koskaan tehty aikaisemmin. Tälle ei ollut mitään tieteellistä perustetta. Oli myös suositus käyttää vain erikoisvalmisteisia patentoituja rokotteita, joita isot lääkeyhtiöt olivat kehitelleet ja valmistaneet ollakseen valmiina pandemian iskiessä. Ja näin menetellen nämä tahot eivät epäröineet vaarantaa rokotettuja henkilöitä.

Wodarg korosti, kuinka on tarpeen etsiä korruption lähde ja palauttaa luotettavuus terveysviranomaisten osalta eri maissa ympäri maailmaa, joista iso osa auttoi lietsomaan paniikin liekkejä samalla laiminlyöden turvallisuutta niiden kesken, joita piti olla suojelemassa.

– Haluamme selvittää kaiken, mikä on tämän massiivisen harhaanjohtavan tiedon takana. Haluamme tietää, kuka teki päätöksiä, mihin tietoon perustuen ja tarkasti millä tavalla lääkeyhtiöiden painostus vaikutti päätöksentekoon.

Tri Wodarg ehdotti, että Euroopan neuvoston jäsenvaltioineen pitäisi heti vaatia tämän asian tutkimista ja pohtia seurauksia tästä sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

– Meidän täytyy varmistaa, että ihmiset voivat luottaa kansallisten ja kansainvälisten julkisten laitosten analyysiin ja asiantuntemukseen. Jälkimmäinen näistä on nyt joutunut epäilyksen alle, koska miljoonia ihmisiä on rokotettu tuotteilla, joilla on luontaisesti mahdollisia terveysriskejä.

Infowars.com ja monet muut vaihtoehtoiset uutissivustot ovat varoittaneet alusta lähtien, että sikainfluenssauhka oli huijausta. Vaikka mediatalot ympäri maata pommittivat ääniaaltoja pelottavilla kertomuksilla, joiden tarkoitus oli vakuuttaa yleisö rokotuksen tarpeellisuudesta, kyseinen virus on aiheuttanut paljon vähemmän kuolemia kuin tavallinen influenssa.

Wodarg myös huomauttaa, että sikaifluenssa on ihan normaali influenssa. Se ei aiheuta kymmenesosaakaan siitä kuolemanmäärästä, jota klassinen kausi-influenssa aiheuttaa.

Monet ihmiset ovat kieltäytyneet ottamasta rokotetta ja hallitukset sekä Yhdysvalloissa että Iso-Britanniassa omistavat nyt isoja varastoja käyttämättömiä rokoteannoksia.

Lähde: www.Infowars.com

2 kommenttia

  1. Sikainfluenssa täysin huuhaa puhetta ja piikitys oli ihmisten sairauksia lisäävä, jopa tappava. Onko järkeä uskoa enää terveydenhuollon vakuutteluun HPV rokotteen turvallisuuteen???

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat