Feminismi merkitsee kansan kuolemaa

Tohtori William Luther Pierce kertoo radiolähetyksessään, miksi muodikas feminismin aate merkitsee todellisuudessa kansan kuolemaa. Feminismissä ei ole kyse tasavertaisuudesta, vaan perheen ja kansan yhtenäisyyden tuhoamisesta.

Piercen mukaan kestävistä avioliitoista on kovaa vauhtia tulossa harvinaisuuksia. Mutta miksi miesten ja naisten on koko ajan vaikeampaa tulla toimeen keskenään? Osa eroista on selitettävissä taloudellisin, sosiaalisin ja psykologisin perustein. Historiallisesti avioliitto on perustunut taloudelliseen tosiasiaan, että tehokas työnjako parantaa selviytymis- ja suvunjatkamismahdollisuuksia. Perinteisesti nainen ja mies ovat tehneet tiimityötä, naisen yleensä pitäessä huolta kodista ja miehen turvallisuudesta sekä toimeentulosta. Parisuhteessa elävillä ihmisillä on ollut selkeästi paremmat edellytykset selvitä sinkkuihin verrattuna. Vahvojen perheiden lapsilla on myös ollut paremmat edellytykset menestykseen kuin rikkinäisten perheiden.

Dworkin,_Andrea
Feministi Andrea Dworkin.

Teollinen vallankumous mullisti koko yhteiskunnan, mutta se ei tuhonnut ydinperheen merkitystä. Sen sijaan kaksi 1900-luvun taloudellista ilmiötä alkoivat murentaa perheinstituutiota. Yhä useammat länsimaalaisista ovat riippuvaisia sosiaaliturvasta, minkä lisäksi yhä harvemmat äideistä jäävät kotiin lastensa kanssa. Suuri osa työnantajista on menettänyt yhteiskunnallisen omatuntonsa. Kun palkansaajia kohdellaan pelkkänä kasvottomana työvoimamassana, unohdetaan helposti se, että lapset ansaitsevat saada olla kotona äitinsä kanssa. Toisin sanoen naisia on alettu kohdella työpaikoilla ja rekrytoinnissa samalla tavalla kuin miehiä. Naiset kiskottiin pois perheidensä luota työelämään, sillä näin kasvatettiin työvoiman määrää ja madallettiin työn kustannuksia. Se oli hyvää bisnestä. Ilmiötä on vauhdittanut länsimaiden siirtymä teollisuustalouksista palvelutalouksiin; yhä harvempi ammatti on niin fyysinen, että se vaatisi nimenomaan miestyövoimaa.

Fyysisten töiden määrä siis väheni. Samalla teknologia teki kotitöistä huomattavasti helpompia ja vähemmän aikaa vieviä. Pyykinpesukoneet, jääkaapit, mikroaaltouunit ja muut keksinnöt tekivät ihmisen työn tämän puolesta. Naisista tuli taloudellisesti vähemmän riippuvaisia miehistä, eivätkä miehet tarvinneet enää vaimoa ylläpitämään järjestystä kotona. Yksinelämistä ja eroamista helpotti entisestään valtiollinen sosiaaliturva, joka kehitettiin toisen maailmansodan jälkeen. 100 vuotta sitten pariskunnat riitelivät aivan kuten nytkin, mutta taloudellisista syistä perheet pysyivät kasassa.

Taloudellisten muutosten lisäksi tapahtui sosiaalisia mullistuksia, jotka nekin hyökkäsivät perheinstituutiota vastaan. Maalla ja pienissä kylissä perheillä oli suuri sosiaalinen tarve pitää yhtä ja avioerot olivat skandaaleja. Nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen. Toisen maailmansodan jälkeen muotiin tullut feministinen ajattelu vastusti perinteistä käsitystä avioliitosta. Feministien mukaan miehet ja naiset ovat täysin samanlaisia pienistä anatomisista eroista huolimatta. Heidän mielestään naiset eivät tarvitse miehiä elääkseen tyydyttävää ja rikasta elämää. Feministit tahtovat, että heitä kohdellaan kuten miehiä. Pian valtamedia ja hallitus omaksuivat uuden oudon ideologian.

Goldman,_Emma
Feministi Emma Goldman.

Feministinen ajattelu alkoi vaikuttaa myös normaalien naisten mielipiteisiin. Naiset menettivät sukupuolisen erityisasemansa. He väittivät, etteivät he tarvitse miehen suojelua ja tukea. Valtaosa miehistä otti tämän todesta ja alkoi elää ilman huolta naisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Vaimot alkoivat vaihtua yhtä tiuhaan kuin opiskelijoilla kämppäkaverit. Feminismi on tuhonnut naisen ja miehen välisen yhteistyön siteen, joka perustui sukupuolten luonnollisille eroille. Feministit tahtoivat korvata luonnon utopialla, jota he kutsuvat ”tasa-arvoksi”. Tämä on johtanut miesten ja naisten väliseen sukupuoliseen vihanpitoon.

Samalla, kun naiset ovat menettäneet naisellisuutensa, on miehistä tullut vähemmän maskuliinisia. Tämä on ollut myrkkyä avioliitolle. Kuinka tilanteen voisi parantaa? Emme voi palata aikaan, jolloin perheet perustettiin pienissä kylissä, joissa sosiaaliset, taloudelliset ja kulttuurilliset tekijät olivat otolliset vahvoille avioliitoille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemmekö voisi tehdä maailmasta paljon paremman kuin millainen se nyt on. Emme välttämättä tarvitse edes valtiollista ohjausta pelastaaksemme perheitä. Sen sijaan meidän on pysäytettävä valtiolliset hankkeet, jotka ovat tuhonneet avioliittoinstituution. Ilman vihamielisen valtion sotkeutumista elämiimme ja ilman feministipropagandaa ihmisluonto tulee kyllä ohjaamaan vastakkaiset sukupuolet toistensa luokse. Mies ja nainen tulevat jälleen täydentämään toisiaan.

Toki naisillakin voi olla johtavia asemia yrityksissä. Sen sijaan luonnottoman kiintiöpolitiikan on päätyttävä. On myös lopetettava feministipropaganda, joka syyllistää naisia, jotka keskittyvät uran sijaan perheeseen. Urakeskeisyyden vuoksi naiset synnyttävät nykyään vähemmän lapsia kuin aiemmin. Feministien mukaan lapset ovat haitaksi naisen itsenäisyydelle. Harmillisinta on se, että yleensä juuri älykkäimmät naiset valitsevat nykyään uran perheen sijaan. Toisin sanoen älykkäät perintötekijät lisääntyvät vähiten. Kansamme hyvinvoinnin kannalta on erittäin tärkeää, että henkisesti terävimmät lisääntyvät ja synnyttävät älykkäitä lapsia rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa.

11Romance

Valtamedia ei pidä meistä, sillä kannatamme luonnollisia ja terveitä avioliittoja. Meidän on kuitenkin pidettävä kiinni ihanteistamme. Meidän on lisäännyttävä tai kansamme tulee kuolemaan. Samalla kuolee isänmaamme. Liian useat välittävät nykyään vain omasta elämästään, eikä heillä tunnu olevan aikaa ajatella yhteiskuntaansa ja kansaansa. He eivät ajattele, millaisen maailman he jättävät perinnöksi lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Meidän on kerrottava heille ajatuksistamme, sillä ihmiset kyllä välittävät lastensa hyvinvoinnista. Kun perustelemme näkemyksemme hyvin, yhä useammat ihmiset alkavat työskennellä yhteisen tulevaisuuden puolesta. Me kaikki olemme vastuussa tulevaisuudesta.

 

Tohtori William Luther Pierce

7 kommenttia

 1. Naiset ovat aina olleet miehiä älykkäämpiä. Ovat osanneet pitää sen salassa ja näin käyttää miehiä hyväkseen. Kertoohan sen maalaisjärkikin, että evoluution on tarvinnut korvata pienenpi koko suuremmalla älykkyydellä. Paras esimerkki naisten viisudesta on kuinka he pitävät ylpeyden kurissa ja antavat meidän miesten elää illuusiossa, että meillä on valta ja hallinta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Maapallo on jo ylikansoitettu, ee niitä lapsia tarvi tehdä niin mahottomasti, kun kohta koko ekosysteemi ja talous romahtaa muutenkin ihmisten lisäännyttyä.
  Ei ole enää edes töitä kaikille kahdeksalle miljardille ihmiselle, ei siis tarvitsisi enempää ihmisiä tälle planeetalle.

  Huomaa myös, että jutun on kirjoittanut mies 😉

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 3. Juutalaisethan kehittivät feminismin, nimenomaan tuhoamaan kristillisen perheen. Jokainen joka on/ollut parisuhteessa tietää että kun miehen ja naisen roolit sekoitetaan, yleensä tulos ei ole hyvä. Pitkällä aikavälillä monesti avioero. Miehillä ja naisilla on ollut selkeät omat roolit kautta historian, ja molemmat roolit yhtä tärkeitä. Toisilla on paremmat edelletykset toiseen rooliin, kuin toisella. Kun roolit sekoitetaan syntyy kahden välille kitkaa, joka ajan saatossa voi johtaa eroon. Kyllä varmasti jokainen tietää kun laittaa pyykit väärin narulle, että saattaa tulla sanomista. Tai emäntä käyttää liikaa rahaa vaateostoksiin. Selkeät roolit pitävät olla perheissä, muuten ne hajoavat. Feminismi yrittää tuhota selkeät roolit, koska se on ”tasa-arvoa”, mutta totuus on se että todellinen ”tasa-arvo” on juuri sitä, että sukupuolet ovat vahvoja omissa rooleissaan, eikä heikkoja tehdessään kaikkea mahdollista.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Englannintaitoisille.

  Christian News lehden numerosta 42/2016 löysin seuraavan kirjaesittelyn (Costanza Miriano: ”Marry Him and Be Submissive”):

  Women Can Have a More Fulfilling Marriage if They’re Submissive, Christian Author Says “definitely impossible to vote for Hillary, for a Christian.”

  By Leonardo Blair, Christian Post Reporter.

  Italian writer Costanza Miriano angered women’s rights activists across Europe in 2013 when she released her bestselling book ”Marry Him and Be Submissive”, advising impowomen to forsake the heresy of feminism and submit to their husbands in order to enjoy a more fulfilling life. She is now hoping to reintroduce this concept to the modern American woman — hinged on the advice doled out by St. Paul in the book of Ephesians — in the English translation of the book published last month by TAN Books.

  “You will have to learn from the advice of St. Paul and be submissive. That means, literally, as we say in Italian, sotto messo — ‘placed under’ so as to be the support of your family. You must be its foundations. You will sustain everyone, your husband and your children, by adapting, accepting, suggesting, and sweetly engaging,” she writes. “It is he (or in this case she) who is below, who holds up the world, not the person who places himself above others. Only you will be able to do this, because in your family you are the only adult woman, meaning the only one who is flexible, gentle, solid, strong, patient, and far-sighted,” Miriano advises women.

  Feminism, she explains, has devolved into a destructive force on the family and society. “Feminism was in its own way flowering — an explosion of the need to feel loved, understood, and valued. It’s just that it took the wrong path when it focused on the affirmation of self. At that point, we started to play the power game; in fact, we should have done away with that logic that we were protesting against,” Miriano writes. “By ‘we,’ I mean our mothers and older sisters. In the end, it ended up worse for us. Emancipation — which started out as a claim for justice — led to a distorted idea of equality. Equality is not sameness. It is about giving equal dignity to two identities that could not be more different,” she explains. Since the explosion of the feminist movement, she says, modern women no longer have a clear life path to follow when compared with previous generations. This uncertainty, according to Miriano, has led to a barrage of definitions of what it means to be a woman, ignoring the natural call for women “to collaborate in giving life in every way possible.” Marry Him and Be Submissive will help guide women back to that natural call, she says. Below is a lightly edited transcript of The Christian Post’s Q&A with Miriano:

  Christian Post: You explain in your book that the modern woman struggles to find a road map to what it really means to be a wife due to the feminist movement. Do you think the Church is failing to influence women who are a majority in many congregations today?

  Miriano: Even in the Church sometimes the worldly way of thinking strengthens its influence. I think there is nothing more sad than a feminist sister: she doesn’t get the fun part of the liberation (sex, freedom, sexy dresses and Gucci shoes), without being a woman according to God, which is the only reason why it is beautiful to refuse sexy dresses. But there is a mass of women, grown up thanks to the teachings of our Mother, the Holy Church, who are happy to be a wife, a mother, even a working mother, who is not afraid to say: I need my husband, I need protection. It’s beautiful to depend on someone who loves me, who has chosen me. I owe my whole life to the Church: if I didn’t grow up in a parish, learning the Church’s teachings, I would be a very different person, surely unhappy.

  Christian Post: Hillary Clinton is gunning to become the first female president of the United States and it has been reported that some Apostolic Christians will never vote for her because she is a woman. What advice would you give Christians who share this belief?

  Miriano: As far as I know from here, from Italy, I definitely agree. She is the representative, once again, as far as I know, of a vision of humanity who wants to be totally self-determinate: she thinks abortion is a right, for instance. And she received financing from Planned Parenthood. Definitely impossible to vote for her, for a Christian.

  Alussa oleva viittaus Efesolaiskirjeeseen on Ef. 5:22-24:

  ”Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niin kuin Herralle; sillä mies on vaimon pää, niin kuin myös Kristus on seurakunnan pää, hän, ruumiin vapahtaja. Mutta niin kuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.”

  Kirja löytyy ainakin Amazonista:

  https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=costanza+miriano+marry+him+and+be+submissive

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat