Feministit ulos yliopistosta, osa 3: uhriutuminen

Lue myös artikkelisarjan osat 1 ja 2!

Femakot eivät uskalla klikata auki tiettyjä linkkejä, koska siellä voi olla pelottavaa tietoa ja mielipiteitä. He bannaavat eri mieltä olevia ihmisiä sosiaalisessa mediassa, voidakseen elää omassa kuplassaan.

Feministit perustavat “turvallisia alueita”, joissa naisia kohdellaan kuin isoja vauvoja ja joissa herkkähipiäiset feministit voivat olla kuulematta kiusallisia totuuksia, koska kokevat totuuden aiheuttavan heille “post-traumaattista stressioireyhtymää” tai muita psykiatrisia ahdistustiloja.

Turvallisia alueita ei tietenkään tarvita siksi, että joku uhkaisi heidän fyysistä turvallisuuttaan. Ei, turvallisia alueita tarvitaan, koska “sanat satuttavat”. Turvalliset alueet ovat todellisuudessa antisananvapausalueita, jossa nämä idealistit haluavat olla turvassa omien ideoidensa kritiikiltä.

He haluavat rajoittaa ihmisten tiedonsaantia ja tuhota vaihtoehtoisia medioita ja tiedonlähteitä (hyvänä esimerkkinä ”Loppu MV-lehdelle” –kampanja). He asettavat tunteiden loukkaantumisen tiedon ja totuuden edelle ja leimaavat totuudenpuhujat vihapuhujiksi. Problemaattista, sanoisinko.

suvakki-II

He pyrkivät hiljentämään ihmisiä kiusaamalla, häpäisemällä ja leimaamalla.

Feministien taktiikoihin kuuluvat nimittely ja leimaamispolitiikka, ei siis varsinaiset argumentit ja keskustelu. Maahanmuttoa kritisoiva saatetaan esimerkiksi oma-aloitteisesti leimata “rasistiksi” ja tämän yksilön työnantajalle ilmiannetaan tieto tästä siinä toivossa, että vääriä mielipiteitä omaava menettäisi työpaikkansa.

Tällainen om huolestuttava merkki uudenlaisesta poliittisen fanatismin noususta ja vasemmiston yksittäisiin kansalaisiin kohdistaman henkisen väkivallan ja mielipidevainon lisääntymisestä.

Feminisitit ovat osoittaneet, etteivät ansaitse opiskella ja työskennellä yliopistossa, jossa tehdään tiedettä faktapohjaisilla tutkimuksilla, eikä tunteilla. He ajattelevat itse vain ja ainoastaan tunteilla ja suuttuvat kuin uhmaikäiset, jos heille esittää todistepohjaisia mielipiteitä.

He ovat älyllisesti kykenemättömiä haastamaan omia ajatuksiaan tai altistamaan itseään vaarallisille, uusille ja erilaisille ideoille. He pelkäävät mielipteittensä muuttumista uuden tiedon valossa.

pääpensaassaUudet ja oudot ajatukset pelottavat heitä, pistävät heidät takajaloilleen, pistävät huutamaan solvauksia, sen sijaan, että kirvoittaisivat heissä tervettä akateemiseen maailmaan kuuluvaa älyllistä uteliaisuutta.

Objektiivisuutta, halua löytää totuus tarkastelemalla asioita mahdollisimman monesta näkökulmasta, avarin mielin ja ilman tunteiden puuttumista peliin.

Feministejä ei kiinnosta totuuden löytäminen, heitä kiinnostaa vain feminismi. Yliopistojen pitäisi olla vaarallisten ajatusten paikka. Siellä ei pitäisi saada sulkea korviaan ja silmiään minkäänlaiselta tiedolta tai mielipiteeltä. Siksi feministit on saatava ulos yliopistoista. He pilaavat tieteen.

 

Artikkeli julkaistu MV-lehdessä.

2 kommenttia

  1. Yhyy. Miksi femakot ovat aina noin s**tanan rumia?

    Plusääni(14)Miinusääni(1)
    1. Tämä! Mun tyttöystäväni on kansallissosialisti ja inhoaa noita femakkoja yli kaiken. Femakkomuijat on tosi karseita ja ihan miehen näköisiä, kun taas kansallissosialistipimut on aivan pirun hyvännäköisiä, tosi naisellisia ja aivan helvetinmoisia quumiksia!!

      Plusääni(8)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat