FixFinland mielenosoitus ja marssi 12. kesäkuuta

 Rakkaudesta kotimaahamme velvoittaa lauantaina 12.6.2021 kokoontumaan ja marssimaan tulevaisuuden vapaan sekä itsenäisen Suomen puolesta, jonka toteutumiseksi nyt taistelemme. Mielenosoitus, Suomi ulos Euroopan unionista (FixFin-Exit) alkaa eduskuntatalolla kello 13.00. Tämän jälkeen järjestäydytään kello 15.30  Suurkulkueeseen, jonka päämääränä on Esplanadin puisto.  

FixFinland –ohjelmaa 

Mielenosoitus eduskuntatalolla itsenäisen Suomen puolesta alkaa kello 13.00. Puheita pitävät ilmoittautuneet kansalaisaktivistit Pontus Söderblom, Ossi Tiihonen, Miika Koskela, Sami Martikainen, juristi Jaana Kavonius. Paikalla myös kansanmikki ja juontajana toimii Sanna Ikäheimo. Mielenosoitus jatkuu kello 15.30 saakka, jonka jälkeen tapahtuu järjestäytyminen Suurkulkueeseen suuntana Esplanadin puisto. 

 

Suomen EU-jäsenyys on laiton 

Suomen ei tarvitse erota Euroopan unionista, sillä emme ole koskaan olleet sen jäsen laillisesti. Sen sijaan saadakseen vapauden ja itsenäisyyden Suomen on ilmoitettava unionille, että Suomen liittyminen Euroopan unioniin oli laiton. Tämä pitäisi riittää.  

Joitakin esimerkkejä Suomen laittomasta “liittymisestä” EU:n  
Eduskunta hyväksyi 18.11.1994 Suomen liittymisen Euroopan unioniin äänin 152/45. Mutta EU:n liittyminen olisi vaatinut Suomen perustuslain muuttamista 5/6-enemmistöllä. Tämä siksi, että ilman kahta käsittelyä sekä välillä pidettäviä vaaleja perustuslain muuttaminen edellyttää asian kiireelliseksi julistamisen 5/6-enemmistöllä.1,2,3 

Tätä 5/6-enemmistön vaatimusta ei kuitenkaan käytetty, vaan laki hyväksyttiin heti. Tässä Rikottiin Suomen perustuslakia, ja jo siltäkin osin unioniin liittyminen oli laiton.1,2,3 

Sauli Niinistö salasi kansalta EU:n negatiivisen luonteen 

Harhautuksen yhtenä keinona käytettiin väärennettyä tiedotetta, joka lähetettiin kullekin äänioikeutetulle ennen neuvoa-antavaa kansanäänestystä vuonna 1994. ”Tiedote” informoi väittäen muiden muassa Euroopan unionin muodostavan itsenäisten valtioiden yhteistyöjärjestön, ja että yhteinen valuutta olisi tulevaisuuden pyrkimyksiä. Niinistö ynnä muu poliittinen sisäpiiri oli varmasti tietoinen siitä, että tiedotteessa oli asiat täysin vääristeltyjä. Tällä valheellisella tiedotteella ja muilla julkisuudessa esiintyvillä vääristellyillä julkaisuilla on täytynyt olla vaikutusta suomalaisten äänestyskäyttäytymiseen neuvoa-antavassa kansanäänestyksessä EU-jäsenyyden puolesta 16.10.1994. 

Yllä olevaan viitaten ilmoituksen luonteisesti toteamme vielä jäljempänä mainittua: 

EU, EMU ja elvytyspaketti -laittomuudet 

Lakimies Jaana Kavonius (OTK) on hiljattain jättänyt omasta ja perustamastaan oikeusturvajärjestön Oikeusturvakeskus ry:n puolesta keskusrikospoliisille tutkintapyynnön, joka koskee istuvan presidentin Sauli Niinistön johdolla toteutettua törkeää valtiopetosta sekä siihen liittyviä rikoksia. 

Täsmällisesti sanoen tutkintapyyntö [TP] käsittää törkeää valtiopetosta ja törkeän valtiopetoksen valmistelua (RL 13:1-3 §), Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamista (RL 12:1 §), vaalirikosta (RL 14:1 §) ja vaalituloksen vääristämistä (RL 14:4 §), törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämistä (RL 15:10 §), rikoksentekijän suojelemista (RL 15:11 §), törkeää virkarikosta (RL 40:8 §), törkeää petosta (RL 36:2 §), törkeää avustuspetosta ja törkeää avustuksen väärinkäyttöä (RL 29:5-7a §:t), syrjintää (RL 11:11 §) ja kiihottamista kansanryhmää vastaan (RL 11:10 §) koskevassa tekokokonaisuudessa (Kavonius 2021). 
 

*************

Magneettimedia kehottaa lukijoita lähettämään yllä mainitun tutkintapyynnön keskusrikospoliisille Elvytyskusetus -sivustolla olevan osoitteen kautta, 

tai tekemällä tutkintapyynnön suoraan Elvytyskusetus -sivuston oheisten ohjeistuksien mukaisesti: 

”Liitetiedostona oleva tutkintapyyntö on tullut vireille ja koskee istuvan presidentin Sauli Niinistön johdolla toteutettua törkeää valtiopetosta ja siihen liittyviä rikoksia. 

 1. Lähetä tutkintapyyntö osoitteeseen: [email protected] 
 1. Viestiin otsikoksi: Tutkintapyyntö 
 1. Lisää sähköpostisi viestikenttään esim. seuraava teksti ja lisäksi alla oleva linkki asiakirjaan: Yhdyn Jaana Kavoniuksen ja Oikeusturvakeskus ry:n 31.5.2021 jättämään tutkintapyyntöön valtiopetosta ym. Koskevassa asiassa. 
 1. Viestikenttään lisäksi päiväys ja oma nimi ja yhteystiedot” 

*************

Lopuksi

Suomen on aloitettava itsenäisyytensä jälleenrakentaminen ja ilmoitettava unioniin, että emme ole EU:n jäsenmaa, jota emme ole koskaan olleetkaan. 

Markku Juutinen

Lähteet 

Perustuslain-rikkominen-ja-sen-seuraukset-MUISTIO.pdf (virkamafia.fi)  

Tutkintapyynto-valtiopetos-ym.-31.5.2021-1.pdf (virkamafia.fi) 

 1. Hentilä 2008, s. 163–164. 
 1. Itsenäisyys on vaarassa: kamppailu Suomesta 1917 vallankumouksesta 1990-luvun eurohuumaan, 1993; Epäluottamuslause hallituksen EU-politiikalle: Raportti Suomen EU-jäsenyyden kohtalokkaista seurauksista, 1994; Mihin Suomea viedä?: Maamme nykytila ja tulevaisuus asiantuntijoiden arvioimana, 1995; EU-kaappaus: Raportti tapahtuneesta, Vapaan Suomen liitosta, Suomen tulevaisuudesta, 1995; Yrjö Leinon salattu kujajuoksu: oliko ministeri kaksoisagentti? 2001; Itsenäisyydestä on kysymys – vaiettu totuus EU:n perustuslaista (toim. Ilkka Hakalehto ja Antti Pesonen), 2005. 
 1. Rikoslaki 13. Luku. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L13 

14 kommenttia

 1. ”Sauli Niinistö valehteli kansalle EU:n todellisesta luonteesta ”

  Niinistön on täytynyt olla hyvin perillä EU-hankkeen todellisesta luonteesta jo alusta alkaen. Siksi voi perustellusti sanoa että hän harhauttanut kansaa kun ei ole paljastanut totuutta.
  BREAKING! Putin: The US Is Following In The Footsteps Of The Soviet Union Making The Same Mistakes!
  Putin: Yhdysvallat seuraa Neuvostoliiton jalanjäljissä tekemällä samoja virheitä!
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235852

  Kun presidentti Putin on ilmoittanut maailmalle että Bidenin johtama USA seuraa NL:n jalanjälkiä ja tekee samat virheet kuin NL niin tilanne maamme kohdalla on se, että olemme Eu- ja Nato-eliittimme vankeina tilanteessa jossa puolustamme Bidenin hallintoa ja sen intressejä Euroopassa ja maailmalla, siis samoja voimia jotka loivat kommunismin ja hallitsivat NL:a.
  Kansalle on kuitenkin syötetty kokonaan toisenlainen narratiivi: puolustamme Naton avulla maatamme Venäjän uhkaa vastaan.
  Todellinen vaara kuitenkin näyttäisi olevan oman maamme Bidenin hallintoa tukeva hallitus!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Mihail Gorbatsov nimitti EU:ta länsivaatteisiin puetuksi Neuvostoliitoksi, tässä hän varmaankin oli oikeassa, tosin vaikka en pidä Neuvostoliittoa toimivana yhteiskuntana, oli siinä sentään jotain myönteistäkin. Euroopan unionista on hyvin vaikea löytää mitään positiivista, jokaisen kohentuneen asian taustalla on jokin keskusjohdon sairas tavoite.
  Valitettavasti EU on tuonut myös sen esiin, että pelokkaat ja periaatteettomat ihmiset muuttuvat nopeasti kuuliaisiksi ja ylistävät orjuuttajaansa. Tämä tarkoittaa sitä, että he ovat vaihtaneet vapautensa, oman harkintansa ja elintasonsa turvallisuuteen, joka tietenkin on vain orjuuttajan tyhjä lupaus. Synkkää asiassa on se, että istuva presidentti on tehnyt tämän valinnan, mahdollisesti häntä painostetaan hänen aiemmin tekemiensä rikosten avulla.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Juuri näin asia on. Kaiken takana on yhtälön ’turvallisuus vastaan vapaus’ vääristymä. Testosteronia tihkuva mies pyrkii kaikin voimin kohti vapautta ja riippumattomuutta ja oman itsensä herraksi. Tämän rappeutunut versio on hierarkiassa ylöspäin kohoaminen. Johtajaksi päässyt voi määräillä muita, mutta vapautta hänellä ei ole ja hän joutuu aina vapisemaan pelosta, kun esittelee aikaansaannoksiaan ylemmilleen. Terveessä organisaatiossa voi terve mies kuitenkin toteuttaa itseään ja antautua kollektiivisille päämäärille. Vapaus ei ole itseisarvo, vaan se on suure, joka vastustaa korruptiota ja sortovaltaa (jonka korkein aste on nykymuotoinen globalismi). Vapausaatetta on käytetty myös väärin, kun on haluttu demoralisoida kansoja.

   Yhteiskunnan päätäntäkoneiston naisistuminen on vääristänyt lopullisesti em. tasapainoyhtälön, koska naisellinen luonne pyrkii kaikin voiman hankkiutumaan mahdollisimman vaikutusvaltaisen orjaisännän alaisuuteen. Jos kunnon isäntää ei löydy, niin naisesta tulee katkera feministi, joka pyrkii oman yhteisönsä tai isänmaansa tuhoamiseen tietoisesti tai tiedostamattaan. Nainen on siis biologisen luontonsa puolesta orja. Kansakunnan päätösvallan naisistuminen vie sen vääjäämättä orjuuteen ja merkitsee kansakunnan loppua. Jakolinja ei ole aina biologinen vaan, mies voi olla käskyvallan alaisuuteen ajautuva veltto säkki kuten myös nainenkin voi olla järkevä, voittaa viettinsä ja tavoitella kansakunnan itsemääräämisoikeutta.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. TUTKINTAPYYNTÖ
  Tarkennan vielä, kuinka tutkintapyynnön voi lähettää Keskusrikospoliisille:

  Vastaanottaja:
  Aihe: tutkintapyyntö

  Vaadin poliisitutkintaa asiassa, joka on ilmoitettu tarkemmin Internet-osoitteessa
  https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Tutkintapyynto-valtiopetos-ym.-31.5.2021-1.pdf

  Aika ja paikka:
  Nimi:
  Osoite:
  puh.nro:

  On pieni vaiva lähettää tällainen pyyntö Keskusrikospoliisille. Mitä useampi sen lähettää, sitä painavampi on asia. Lakimies Jaana Kavonius on tehnyt todellisen suurtyön tämän tutkintapyynnön kirjoittamisessa. Se on täyttä perusteltua asiaa, joka tekee Suomen historiaa. Lähetä jo tänään! Isänmaanpetturit on saatava oikeuteen vastaamaan teoistaan! Meillä on hyvä perustuslaki, jonka avulla suoritamme Suomen takaisinvaltauksen isänmaanpettureilta. OSALLISTU MIELENOSOITUKSEEN 12.6.!!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. VIELÄ TUTKINTAPYYNNÖSTÄ
  Suora lainaus: ”Olen julkistanut tänään tämän tutkintapyynnön ja se on samalla koko kansakunnallemme ja jokaiselle Suomen kansalaiselle osoitettu julkinen kehotus jokaiselle rikoksen uhrille eli jokaiselle erehdytetylle kansalaisella yhtyä tähän tutkintapyyntöön. Asianomistajia on tässä rikoksessa noin 5 miljoonaa eli koko Suomen kansa (sen kaikki kansalaiset) siitä riippumatta, kuinka monta henkilöä konkreettisesti tutkintapyyntööni yhtyy poliisiin yhteyttä ottamalla. Poliisin tutkintavelvoite syntyy normatiivisilla perusteilla siitä riippumatta, kuinka monta rikoksen uhria poliisiin on yhteydessä, koska kaikki tässä tutkintapyynnössä kuvatut rikokset ovat yleisen syytteen alaisia ja niiden vakavuuden ja vahingollisuuden vuoksi poliisille syntyy tutkintavelvoite näytön perusteella riippumatta poliisille tehtyjen rikosilmoitusten määrästä ja myös nimettömien rikosilmoitusten ja tutkintapyyntöjen perusteella. Jäljempänä on selvitetty, miksi PL 112-118 §:t eivät rajoita kansalaisten oikeutta laittaa rikosasia vireille eivätkä poliisin velvoitetta aloittaa törkeiden rikosten tutkinta.”

  Kommentissa TUTKINTAPYYNTÖ on esitetty, miten tutkintapyynnön voi toimittaa Keskusrikospoliisille. Nyt on tärkeää, että mahdollisimman moni osallistuu siihen. EU:sta eroaminen ei vaadi pitkiä neuvotteluja, kuten Britannian ero. Riittää, kun liittyminen EU:hun todetaan perustuslain vastaiseksi. Taistelusta tulee armoton, sillä presidentti Niinistö ja kanssarikolliset eivät helposti antaudu. Mutta nyt Suomen kansalle tarjoutuu tilaisuus käydä lopullinen itsenäisyystaistelu, jossa rikolliset tuomitaan rangaistuksiin. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Kampanja on sinänsä kannatettava ja arvostan kaikenlaista aktiivisuutta. Moni ei kuitenkaan luota poliisiin ja uskoo, että vääränlaiseen tutkintapyyntöön nimensä laittava altistaa itsensä vain viranomaisterrorin kohteeksi. Globalistien keittämästä liemestä ei ole muuta ulospääsyä kuin rinnakkaisten instituutioiden luominen, sillä nykyiset ovat 99,9% maailmanhallintoon pyrkivien määräysvallassa. Niiden valtaaminen takaisin ei nopealla aikataululla onnistu. Tutkintapyyntö joutuu mappi Ö:hön, vaikka siinä olisi miljoona nimeä.

   Vaikka poliisi ei täysin globalistinen olisikaan, niin se on voimaton poliittisten rikosten suhteen, jos rikolliset toimivat hierarkiassa poliisin yläpuolella. Miksi lähettäisin rikostutkintapyynnön instituutiolle, joka tukee globalismin päämääriä ja on sen käskyvallalle alamainen? Mieluummin lähettäisin tutkintapyynnön jollekin muulle liivijengille, jonka jäsenistössä on vielä vanhanaikaista oikeuden- ja kunniantuntoa.

   Tutkintapyynnössä aktiiviset tietenkin tietävät, ettei se tule aiheuttamaan mitään toimenpiteitä. Ehkä se on yksi tapa pyrkiä murtamaan poliisin arvovaltaa ja osoittaa sen puolueellisuus.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. TUTKINTAPYYNTÖ ON VÄLTTÄMÄTÖN
    Nimimerkki W.R:n mielestä tutkintapyyntö on aiheeton ja menee mappiin Ö. Näin ei ole. Tutkintapyyntö on mitä tärkein ja sen tekijä ei joudu vainon kohteeksi paitsi ehkä itse Jaana Kavonius. Kysymys on siitä, onko Suomen oikeusjärjestys voimassa. Poliisin on pakko tutkia rikokset tavalla tai toisella, mitkä sille ilmoitetaan. Poliisiin tulee kohdistaa painetta. Sen jälkeen 10 kansanedustajaa esittää perustuslakivaliokunnalle syytteen nostamisesta. Kyseessä on Suomen historian tärkein oikeusjuttu eikä mikään turha keino, kuten W. R. luulee. Suomen perustuslaki on hyvä ja siihen pitää nojata ja se pelastaa Suomen kansan EU:n tulevalta hirmuvallalta. Kansa on niin aivopesty, että mitään muuta vallankumousta ei synny kuin oikeustaistelu. Jokaisen isänmaallisen suomalaisen kannattaa ehdottomasti osallistua tähän vallankumoukselliseen tutkintapyyntöön! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.elinahytonen.fi
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. En pidä tutkintapyyntöä suinkaan aiheettomana. Täysin aiheellinen se on. Mutta tutkiiko rikollinen itse omia rikoksiaan? Poliisi on osa rikollista syvävaltiorakenetta, joka toimii Suomessa ohi perustuslain ja on ’de facto’ lakkauttanut Suomen perustuslaillisen tasavallan valtiomuodon ja aseman itsenäisenä valtiona liittämällä sen kansainvälisten orgaanisaatioiden käskyvallan alaisuuteen. On ehdottoman välttämätöntä todeta, että näin ei ole tapahtunut ’de jure’, vaan kaikki on tapahtunut kieroilemalla, pakottamalla kriisitilanteisiin vedoten ja lainmukaista järjestystä sopivan hienovaraisesti askel kerrallaan rikkomalla. Taustalla ovat raha- ja tiedotusvalta, joka saa valtavaa tukea globalistisilta järjestöiltä, joilla on usein suora pääsy suomalaisten tajuntaan esimerkiksi kouluissa YK:n tai seksuaalijärjestöjen räikeä propagandan muodossa, jota median pommitus ja ”homorummutus” vahvistaa. Suomalaista säädyllisyyttä tai kansallisaatetta ei enää mikään julkinen instituutio tue ja haluaa ajaa maan kasvottomien kansainvälisten tahojen hajotus- ja mielivallan alaisuuteen, jossa demokratia on pelkkää teatteria ja ilveilyä. Vaaliteatterissa tuloksia joko ohjataan mediavallan avulla tai tarvittaessa ne väärennetään, jos kansa on saanut tarpeekseen globalismin diktatuurista.

     Poliisi ei ole muodollisesti oikea taho tutkimaan valtiorikoksia. En ole tämän aihepiirin asiantuntija, mutta valtiorikosten tutkimiseen on periaatteessa olemassa oma järjestelmänsä, jonka globalistit ovat sabotoineet toimimattomaksi osana perustuslaillisen tasavallan valtiomuodon alasajamista ’de facto’. Poliisinkin asiantuntemusta voi tutkinnassa käyttää. Tutkintaa voi pyrkiä saattamaan eteenpäin monikanavaisesti ja ottaa poliisinkin mukaan, koska myös valtiorikokset on selväsanaisesti määritelty rikoslaissa, jonka rikkomisen suhteen poliisi ei voi olla välinpitämätön, vaikka onkin. Poliisi on myös itse osoittanut, että se on tarvittaessa hyvinkin innokas tutkimaan rikoksia, jotka ovat luonteeltaan poliittisia.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. TURHUUDEN TURHUUS
  Irti EU:sta mielenosoituksessa oli pari sataa mielenosoittajaa, mutta suomalaisten voittoa Tanskasta jalkapallo-ottelussa juhli Helsingissä tuhansia suomalaisia. Nahkapallon potkiminen on tärkeämpää kuin isänmaan ja tulevaisten sukupolvien etu. Tämän on saanut aikaan – ja tämä on armoton tosiasia – juutalaiset, jotka ovat johtaneet kansojen mielipiteenmuokkausta valloittamillaan tiedotusvälineillä pari sataa vuotta. Juutalaiset ovat vaikuttaneet salassa kaikessa heikentääkseen muita kansoja, jotta he pääsisivät tavoitteeseensa eli maailman totaaliseen valtaan. He ovat luoneet rikollisen pankkijärjestelmän, joka on orjuuttanut kaikki kansat. He ovat aina käyttäneet hyväkseen uusinta tekniikkaa, kuten radiota, televisiota ja Internettiä mielipiteenmuokkauksessaan. Nyt kun genetiikka on kehittynyt niin, että tarjoutuu mahdollisuus hallita ihmisiä geneettisesti manipuloimalla, he ovat etunenässä soveltamaan genetiikkaa pyrkiessään hallitsemaan gojimeja. Heidän tavoitteenaan on maanpäällinen helvetti, jossa juutalaiset olisivat herroja. Tätä he yrittivät jo kommunismilla, mistä oli esimerkkinä neuvostodiktatuuri, mutta nyt he yrittävät saada koko ihmiskunnan valtansa alle muuntamalla väestön perimää, johon aseet on kehitetty salaisissa laboratorioissa. Tästä maailmanvaltauksesta on kysymys myös koronahuijauksessa. Maailman Talousfoorumi (WEF) ja YK ovat juutalaisten kontrollissa vapaamuurarijärjestön avulla. Olemme lähellä suunnitelman Great Reset (Suuri Nollaus) toteutumista. Nyt kansojen on herättävä. Ihailtavaa on, että uusi vallankumouksen aalto on pyyhkimässä koko maailmaa ilmentyen koronahuijauksen vastustamisena. Kun kansalaisten silmät avautuvat täysin, niin he huomaavat juutalaisten roolin kaikessa. Silloin tapahtuu se, mikä on ennustettu jo kauan sitten: juutalaisten eli perkeleen hävittäminen maapallolta. Kysymys juutalaisuudesta on tämä: kumpi hallitsee, hyvyys ja totuus vaiko pahuus ja vääryys, juutalaiset vai todelliset kristityt, helvetti vai taivas. Minä edustan taivasta, juutalaiset helvettiä. Jumala ei suo helvetille totaalista valtaa planeetallamme. Jeesus sanoi: ”Sillä pelastus on juutalaisista.” (Joh. 4: 22).
  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Houksista toiseen — Kun Covid Hoax kaatuu, onko ET-hyökkäys seuraava houksi?
   Mike Stone – As Covid Hoax Falters, Is an Alien Invasion Next?
   Have you noticed the sudden increase of UFO sightings and stories appearing in the MSM lately? Could this be the beginning of a fake alien invasion?
   by Mike Stone
   (henrymakow.com)
   ”Uskotko ufoihin?”
   Vastaukseni on aina: ”Kyllä, uskon, että ne ovat todellisia, mutta ne eivät tule ulkoavaruudesta.”
   ”Do you believe in UFOs?”
   My answer is always: ”Yes, I believe they’re real, but they’re not from outer space.”

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235917
   https://www.henrymakow.com

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Kun tavallisten ihmisten enemmistö on korona-houksin keskellä tukemassa rokotuksia ajavaa eliittiä – kuten se nyt näyttäisi olevan – joutuu kysymään onko kansan enemmistön tahtoa kunnioittava politiikka sittenkään aina kansan etu?
    Nyt esim. valta-median korona-houksi on muokannut tai aivopessyt kansan tahdon sellaiseksi että jos järjestettäisiin äänestys pitäisikö pakkorokotukset käynnistää niin suuri vaara on että tulos tukisi pakkoa.
    Toisaalta jos kansa olisi saanut totuudenmukaista informaatiota niin tulos olisi epäilemättä kielteinen.
    Oleellista siis on tieto ja sen saatavuus. Se ratkaisee kaiken.
    Valheellisen tiedon varassa voidaan tehdä melkein mitä tahansa ’demokratian nimissä’, jopa tuhota itsensä. Juuri siksi maamme eu- ja nato-eliitti syöttää valheita kansalle ja yrittää estää pääsyn totuuden lähteille sabotoimalla sen valheita paljastavaa vaihtoehto-mediaa.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
  2. WEF:iä johtava pirulainen Klaus Schwab on itse hiljattain todennut, että: ”people are angry and so, we need a reset”. Tämä on täysin linjassa Siionin Viisaitten pöytäkirjojen kanssa, koska sielläkin todetaan:
   ”…Give bad advice to governments and everyone else.
   Eventually the goyim will be so angry with their governments,
   because we blame them for the resulting mess, that they will
   gladly have us take over. We will then appoint the descendant
   of David as the King of the World.”

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. GLOBAALIVALTA MURTUMASSA?

  EU ja WEF edustavat globaalia valtaa, joka yrittää koronahuijauksen avulla luoda maailmaan uuden diktatuurin. Niiden johdossa ovat vapaamuurarit ja globaalieliitti – kaiken huippuna Siionin Viisaat. Nyt kuitenkin koronahuijausta vastaan on noussut kansanliike monissa maissa ja samalla luottamus EU:ta ja WEF:ää kohtaan on horjunut. Nyt USA:ssa on republikaanien riveistä noussut vastustus tohtori Faucia ja koronatoimenpiteitä vastaan syyllistäen Kiinaa koronahuijauksesta. Kiinaa syytetään siitä, että koronavirus on karannut Wuhanin biolaboratoriosta, jota USA on tukenut. Tässä kuitenkin peitetään todelliset syypäät koronahuijaukseen eli Rothschildit, Rockefellerit ja muu globaalieliitti, jonka suunnitelma koronapandemia oli. Maailman Talousfoorumia on tämän eliitin käsikassara.

  Tärkein paljastus USA:ssa on se, että koronakuolemat olisi voitu välttää käyttämällä tehokkaita lääkkeitä, jotka salattiin yleisöltä ja lääkäreiltä. Tällaisia lääkkeitä ovat mm. ivermektiini ja hydroksiklorokiini. Myös meillä Suomessa ei näitä lääkkeitä ole käytetty, vaikka niillä olisi pelastettu monia kuolemasta. Tuhannet lääkärit ovat liittyneet koronahuijauksen vastustamiseen kansainvälisesti. Mutta meillä vielä valtamedia on tiukasti huijauksen takana. Myös EU:n kaltaisen diktatuuriin pyrkivän hirviön vastustus on noussut monissa EU-maissa. Ehkäpä tässä on globalistien vallan murenemisen ensinäytös.

  Meidän suomalaisten tulee aloittaa EU:sta eroaminen laillisella oikeustaistelulla, jonka on aloittanut oikeusoppinut, kansalaisaktivisti, Jaana Kavonius. Nyt joka iikka lähettämään yllä mainittu tutkintapyyntö Keskusrikospoliisille! Se on parasta EU-vastaista taistelua.

  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!

  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  VALE

  Benjamin

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat