Floridan kouluammuskelu; valtamedia levitti jälleen valheita

Valtamedioiden mukaan viime keskiviikkona 19 vuotias Nikolas Cruzin epäillään syyllistyneen 17 ihmisen surmaan kouluammuskelussa Parklandissa Floridassa. Länsimaisen valheelliseen tietoon perustuvan uutisoinnin mukaan ampuja olisi kuulunut ”valkoista ylivaltaa” tavoittelevaan järjestöön. Myös Suomen valtavirtaisen media kentän kautta levisi mainittu vääristelevä uutinen kulovalkean tavoin.

F k a pidätys
Epäillyn kouluampujan pidätys Floridassa.

Valtamedia levitti antitotuuksia jälleen

Uutistoimisto AP:n mukaan kouluampumisesta syytetty mies – Nikolas Cruz, olisi kuulunut valkoista ylivaltaa tavoittelevaan, Tallahasseen paikalliseen järjestöön. Tämän järjestön johtaja oli kuulemma vahvistanut tiedon todellisuuden.

Tallahassee Democrat –lehden kukaan poliisilähteet paljastavat, ettei yhteyksiä kuitenkaan ole löydetty.

– Tutkinta on vielä kesken, mutta toistaiseksi emme ole löytäneet yhteyksiä järjestön ja ampujan välillä, kertoi Leonin piirikunnan seriffin tiedottaja Grady Jordan.

Suomen valtamedia kentän lävitse virtasi virvatulien tavoin AP:n vääristelevä ”uutisointi”, jonka mukaan Floridan kouluampuja kuului valkoista ylivaltaa tavoittelevaan järjestöön, kuten alla oleva kooste osoittaa.

Kooste: Henry Laasanen.
Kooste: Henry Laasanen.

Luonnollisesti MTV ja Yle osallistuivat ”valkoinen ylivalta” vääristelyyn, joskin MTV oli tehnyt valheelliseen julkaisuunsa korjauksen myöhemmin. Ylestä löytyy kyseinen valheellinen julkaisu edelleen, mutta vain pirullisesti rivienvälistä luettuna.

Valkoista ylivaltaa tavoitteleva järjestö oli vitsi

Yllä mainitun järjestön ”johtaja” Jordan Jereb kertoi torstaina juutalaisen eliitin Anti-Defamation League (ADL) -lobbausjärjestölle, että Cruz oli osallistunut hänen Floridan tasavalta -nimisen järjestönsä ampumaharjoituksiin. ADL innostui levittämään tätä väitettä. Jereb on myöhemmin perunut valheensa ja ilmoittanut heittäneensä jutun vain ”läpällä”.

Ohi mennen mainittakoon, että yllä esitetty ADL on B’nai B’rithin taistelujärjestö. Lisäksi B’nai B’rith on kansainvälistä huumekauppaa johtava juutalainen vapaamuurarijärjestö.1

ADL ratsastaa tekopyhästi suvaitsevaisuudella, jonka kautta sionistisen eliitin intressit osittain pyritään täyttämään.

 

Miksi valtamedia on herkkä vääristelemään?

Lyhyesti sanoen länsimainen valtamedia toteuttaa kaikessa globalistien pyrkimyksiä, jotka muodostavat jyrkän vastakohdan itsenäisille, vapaille ja taloudellisesti mahdollisemman riippumattomille kansallisvaltioille, joiden salossa voisi liehua itsenäisen valtion liput vapauden ja suvereniteetin symboleina.

Niin muodoin globalistien tavoitteena on kaiken kaltaisen kansallismielisyyden ja isänmaallisuuden kitkeminen, ja näiden jalojen arvojen korvaaminen multikulturismilla, tuhotakseen länsimaisen järjestäytyneen yhteiskuntastruktuurin, vieraalla ja hallitsemattomalla kulttuurin mukaisella systeemillä. Tämä kaikki on valjastettu palvelemaan globalistien tarpeita.

Missä tahansa länsimaissa tapahtuu jotain traagista, valtamedia on valmis ilman syvällisempää tutkimusta, sysäämään syyn isänmaallisten ja kansallismielisten tunnuksien alle.

Valtavirtamediat eivät piittaa siitä, noudattavatko heidän julkaisunsa totuutta; näiden medioiden tarkoituksena on mustamaalata isänmaallisia ja kansallismielisiä tahoja, vaikka uutiset olisivat tässä suhteessa vailla totuuspohjaa. He voivat päivittää julkaisunsa lähemmäksi totuutta myöhemmin, mutta valheellinen julkaisu on jo jättänyt lukijoiden piilotajuntaan muistijäljen ”väkivaltaisista” kansallismielisistä sekä isänmaallisista, jotka vastustavat monikulttuurisuutta. Tämä on yksi valtamedian tavoite, jonka saavuttamisessa täytyy tinkiä journalismin etiikasta.

Aina voidaan spekuloida sillä, että nämä verityöt olisivat eliitin manipulaatiota tiettyjä yksilöitä kohtaan, esimerkiksi saadakseen aseiden kieltolaille vahvistusta, mutta koska näitä väitteitä on vaikeaa todistaa aukottomasti, on parempi olla hiljaa, kunnes varmoja todisteita on asiasta saatavilla.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005568703.html?utm_medium=social&utm_content=android.is.fi&utm_source=facebook.com&utm_campaign=fb-share

TD. (15.2.2018).Local law enforcement: No ties between militia and Florida high school shooter: http://www.tallahassee.com/story/news/2018/02/15/florida-school-shooting-suspect-nikolas-cruz-member-white-nationalist-militia-tallahassee-leader-say/341751002/

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/19-vuotias-tunnusti-floridan-kouluampumisen-maanisen-kiinnostunut-aseista-kuului-valkoista-ylivaltaa-tavoittelevaan-jarjestoom/6772456#gs.VqjxE6c

https://yle.fi/uutiset/3-10078030

https://www.cbsnews.com/news/florida-school-shooting-suspect-nikolas-cruz-white-nationalist-republic-of-florida/

 1. Dope, Inc. The Book That Drove Henry Kissinger Crazy. USA 1992. Saatavilla: http://www.thirdworldtraveler.com/Drug_War/DOPE_INC_part1.html

12 kommenttia

 1. Ensinnäkin tämä ”ammuskelu” oli taas yksi false flag-operaatio, kuten lähes kaikki tällaiset tapaukset ovat. Kuoliko 17 ihmistä oikeasti? Todella vahvasti epäilen, ettei näin käynyt, etenkin kun ottaa huomioon, että ”uhrien” joukossa oli kuulemma viisi jutkua. Eli ei tapahtunut. Muistakaa aina, että nämä iskut ovat lavastettuja. Asiaan voisi pureutua tässä syvemminkin, mutta esimerkiksi youtubesta löytynee hyvää analyysia tapauksen valheellisuudesta. Pari asiaa kuitenkin. Tuona päivänä tuossa koulussa oli järjestetty paloharjoitus vain tunteja aiemmin. Miksiköhän? Tapaus on muutenkin täynnä vapaamuurareiden ja jutkujen symboliikkaa ja trollaamista. Väitetty ampuja, sekaverinen Nikolas DE JESUS CRUZ (tekaistu nimi) mukamas tappoi ”valkoisen ylivallan” nimessä 17 nuorta, joiden joukossa mukamas viisi jutkua. Tästäpä jutkut saavat aseiden kahmimisen lisäksi tekosyyn jatkaa ikuista uhriutumistaan. Niinpä valokeilaan astuu paikallinen sheriffi Scott Israel, jutku, joka kirjaimellisesti lainaa Talmudia tv-kameroiden edessä.

  Parkland Florida (aluekoodi: 33067), jossa tapaus järjestettiin, on muutenkin täynnä jutkuja. Pormestari, varapormestari jne. jne., kaikki jutkuja. Lähes kaikki haastateltavat olivat nämä viranomaisia tai ”uhreja” ja näiden omaisia, jälleen kerran kaikki jutkuja. Näyttää siltä, että harvinaisesti jutkut eivät edes viitsineet hyödyntää ei-jutku vapaamuurareita STONEMAN (*vink, vink*) Douglas High School-farssissa, vaan itse ottivat ohjat käsiin. Luulisi heidän olevan parempia näyttelijöitä kun kerran valehtelevat niin sutjakkaasti, mutta toisaalta jos empatiakyky puuttuu täysin, voi näyttelelemisestäkin tulla kömpelöä. Katsokaapa vaikka seuraavaa videota, noin 01:00 alkaen:

  https://www.youtube.com/watch?v=l-tQaW-M72E

  Jatkuvaa ylinäyttelemistä, epäloogista kerrontaa, tekoitkua, naurua ja hymyilyä. Helvetin tyhmä pitää olla, että tämä uppoaa. Huomioita haastateltavista: kirkuva nainen, nimeltään Alhadeff, sefardijutkunimi; seuraavaksi, naurava Ted Deutch, jutkupoliitikko, haastateltava tyttö ja äitinsä, molemmat jutkuja, ei tarvinnut montakaan google-hakua tehdä. Jne. jne. toimittajissa lukuisia jutkuja, kuten aina, kaikilta surkeaa näyttelemistä. Nämä eivät ole todellisia tapauksia!

  Siinä vaiheessa, kun amerikkalaisilta viedään aseet, mitä seuraa? Jutkujen suorittamat massamurhat Neuvostoliiton tyyliin?

  Plusääni(24)Miinusääni(3)
 2. Pyydän saada lausua pienen huomautuksen. Jos tämä Nikolas Cruz syyllistyi 17 ihmisen surmaamiseen, on samantekevää, kuuluiko hän johonkin järjestöön vai ei. Tappaminen ja viha johtuvat ihmisen syntiinlankeemustilasta, siitä, että ihminen on luonnostaan sydämessään synnin ja perkeleen orja, vailla kykyä omin voimin irtautua kyseisestä orjuudesta (siksi Jumalan Pojan täytyi tulla ja kuolla lunastaakseen meidät itsessään Jumalalle). Ehkä tämä Nikolas Cruz oli jätetty sekä kodissaan että kouluissaan vaille Jumalan sanan opetusta, joka olisi tuonut hänen eteensä tien vapautua synnin ja perkeleen orjuudesta. Jos näin on, silloin koko amerikkalainen yhteiskunta (ja koko nykyinen ihmiskunta) on kanssasyyllinen tappamisiin laiminlyödessään Jumalan sanan opettamisen. Myös nykyinen suomalainen yhteiskunta järjestöineen ja kirkkoineen on laiminlyönyt parannuksenteon (Jumalan lain ja OIKEAN evankeliumin) opettamisen ja julistamisen ja siten ajaa kaikkia yhä syvempään valehteluun ja väkivaltaan (Joh. 8:44) ja lopulta ikuiseen helvettiin.

  Koko nykyinen jumalaton (nykykirkotkin maailmassa ovat lähes kokonaan perkeleen valtaamia) ihmiskunta on perkeleen orjana valehtelija, ei ainoastaan ”valtamedia”:

  ”Kaikki ihmiset ovat valhettelijoita” (Ps. 116:11) – – ”Olkoon Jumala totinen, mutta jokainen ihminen valhettelija, niin kuin kirjoitettu on: ’Että sinut havaittaisiin vanhurskaaksi sanoissasi ja että voittaisit, kun sinun kanssasi oikeutta käydään’ (Room. 3:4);

  ”kaikki, niin hyvin juutalaiset kuin kreikkalaiset, ovat synnin alla, niin kuin kirjoitettu on: ’Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä’” (Room. 3:9-18).

  Valheeseen ja petokseen turvautumista on esimerkiksi yritys syntiinlankeemustilassa eli perkeleen orjuudessa (= Kristuksessa uudestisyntymättöminä) omin voimin pelastaa maa ja kansa ryhtymällä kapinaan esivaltaa vastaan, sillä Jumala kieltää sen: ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion” (Room. 13:1-2). Ainoastaan silloin kun esivalta käskee toimimaan vastoin Jumalan sanaa kristitty voi jättää noudattamatta esivallan käskyä, Ap. t. 5:29. On huomattava, että vitsaukset maan ja kansan yllä ovat Jumalan rangaistuksia, jolloin ainoa tie ulos niistä on Jumalan vihan lepyttäminen, parannuksenteko Jumalan sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen voimassa. On valhetta väittää, että on Jumalan mielen mukaista toimintaa nousta vastustamaan Jumalan sanaa.

  On myös valehtelua bannereissa tai sivustoilla muuten ”yleisenä totuutena” levittää sellaista käsitystä, että juutalaisille lausuttu raamatunkohta Joh. 8:44:

  ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä”,

  olisi lausuttu juutalaisille heidän etnisen tai kansallisen ”juutalaisuutensa” tähden, sillä kontekstista käy ilmi, että kyseinen lause on lausuttu juutalaisille heidän epäuskonsa vuoksi ja siten pätee kaikkiin muihinkin epäuskoisiin – valehtelijoihin ja tappajiin – esim. Suomen nykyiseen kansaan. Lauseensa perusteluina Jeesus näet esittää:

  ”Te tuomitsette lihan mukaan” (j. 15) – – ”Te ette tunne minua ettekä minun Isääni; jos te tuntisitte minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni” (j. 19) – – ”Sen tähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne” (j. 24) – – ”minun sanani ei saa tilaa teissä” (j. 37) – – ”nyt te tavoittelette minua tappaaksenne, miestä, joka on puhunut teille totuuden, jonka hän on kuullut Jumalalta” (j. 40) – – ”Jos Jumala olisi teidän Isänne, niin te rakastaisitte minua, sillä minä olen Jumalasta lähtenyt ja tullut” (j. 42) – – ”Minkä tähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sen tähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani” (j. 43) – – ”minua te ette usko, sen tähden että minä sanon totuuden” (j. 45) – – ”miksi ette minua usko” (j. 46) – – ”Sen tähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta” (j. 47).

  Jakeessa Joh. 8:44 tuomitaan siis yksin epäusko, ja silloin siinä tuomitaan lähes koko ihmiskunta. On valehtelua soveltaa Jeesuksen tuomiota kansallisuuteen tai etnisyyteen. Lausuuhan Jeesus juutalaisille samassa yhteydessä myös vapautuksen tien, uskon: ”jos te tuntisitte minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni” (j. 19) – – ”ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne” (j. 24) – – ”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi” (j. 31, 32) – – ”Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi” (j. 36).

  Epäusko on siis varsinaista kouluammuskelua. Sitä harjoittaa koko suomalainen yhteiskunta kirkkoineen päivineen. Syyllistä ei siis tarvitse ”epäillä”; syyllinen on varma. Kuinkahan moni saatana Amerikassakin on ollut ajamassa lapsuudesta asti Nikolas Cruzia tekoonsa? On hirvittävää, jos häneltä on tukittu vapautuksen tie lapsuudesta saakka!

  Miksi siis ”valtamedia on herkkä vääristelemään”? Siksi, että valtamedia, kuten koko muukin jumalaton ihmiskunta, on kaikessa toiminnassaan valhetta ja vääristelyä eikä muuta voi olla (ulkokultaisuudenkin takana on perkele, 2. Kor. 11:14-15). Kaikesta nykyihmiskunnan (myös valtamedioiden ja järjestöjen) toimista voidaan sanoa:

  ”kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23).

  Kaikki, mitä ihmiskunta tekee, on pohjimmiltaan valehtelua ja murhaamista, synnin ja perkeleen orjuutta. Kaikki toteuttavat kaikessa perkeleen pyrkimyksiä. Internetkin sivustoineen on pian PELKKÄÄ valehtelua ja väkivaltaa.

  Plusääni(7)Miinusääni(8)
  1. Jos koko tapahtuma on lavastusta, kuten Fidus yllä kommentissaan epäilee, niin lavastaminenkin on valehtelemista ja siihenkin pätee kaikki yllä kirjoittamani. Olen myös tarpeeksi kauan seurannut suomalaista yhteiskuntaa voidakseni sanoa, että suomalainen yhteiskunta kokonaisuudessaan on lavastus, pelkkä irvokas valhe. Mikään asia Suomessa ei ole totuutta.

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
  2. Laitetaan vielä pätkä Vanhaa Testamenttia mukaan (Hoosea 4. luku):

   1. Kuulkaa Herran sana, te israelilaiset, sillä Herralla on oikeudenkäynti maan asukasten kanssa; sillä ei ole uskollisuutta, ei laupeutta eikä Jumalan tuntemusta maassa.
   2. Vannotaan ja valhetellaan, murhataan, varastetaan ja rikotaan aviot, murtaudutaan taloihin, ja verityö verityötä seuraa.
   3. Sentähden maa murehtii, ja kaikki siinä asuvaiset nääntyvät, metsän eläimet ja taivaan linnut; myöskin kalat merestä katoavat.

   Ihmiset turtuvat valehteluun ja väkivaltaan lopulta niin pahoin, että palaute rikkomuksista täytyy antaa ympäristön tuhoutumisen kautta. Tässä eivät YK:n valheelliset kestävän kehityksen agendat auta.

   Plusääni(5)Miinusääni(4)
 3. Florida Shooter Nikolas Cruz is a Biological Jew.
  At one point in the chat he wrote,”I think i am going to kill people.”After the member told him not to say things like that, he say he has just playing.
  During the one of the anti-Semitic rants in the chat, Cruz spoke of his birth mother,saying,”My real mom was a Jew. I am glad i never met her.”

  BLAME WHITE SUPREMACY FOR THAT, JEW MEDIA!

  DEMS MAY OR MAY NOT BE THE REAL RACISTS, BUT JEWS ARE THE REAL WHITE SUPREMACIST TERRORISTS!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Good information. Hadn’t seen that. In that case, contrary to what I wrote in an earlier post, his surname de Jesus Cruz might actually be real, not made-up. It indeed sounds like a typical Marrano (Sephardi crypto kike) name, with its exaggerated and insincere attempt to sound as Christian as possible. Of course a kike remains a kike at heart, regardless. Pretty sure Cruz’s buddy Jordan Jereb, another alleged ”white supremacist”, is also a kike agent, as were most crisis actors and officials involved. What a farce.

   Cruz on siis ilmeisesti jutku, ylläri. Kuitenkin syy laitetaan valkoisten niskaan, kuten aina. Pikkuhiljaa massat pehmitetään häikäilemättömän valehtelun voimin luovuttamaan aseensa, ja se on sitten menoa se. Samalla valkoisia syyllistetään ja jutkuja uhriutetaan entisestään. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ollaan sitä niin talmudia, että.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Elämme valehtelun maailmassa.
  ”Vanhassa maailmassa menestyminen merkitsi kykyä muotoilla teorioita ja luoda kertomuksia, joita yleisesti pidetään totena. Näin rakennettiin pala palalta todellisuus jonka kaikki terveeet, järkevät ihmiset, jotka olivat riittävän älykkäitä ymmärsivät … yhden ja ainoan yhteisymmärryksen todellisuus, joka sulki ulkopuolelleen kaikki mielenvikaiset, tietämättömät ja tyhmät ihmiset joita saattoi olla lukuisia, mutta he eivät voineet vaikuttaa suuremmin yhteiskuntaan.
  Mutta kilpailun uudessa maailmassa menestys määritellään kykynä luoda valheita. Ja paras keino tehdä hyvät ’valehtelupalat’ (tai muunnella totuutta), joita valtaeliitin valtamedia on tulvillaan.
  Yleinen menetelmä on seuraava: Valmista joitain väärennettyjä tosiasioita; luo niiden pohjalta tarinaa tai teoriaa (tai molempia); syötä sitä niin kovaa kuin mahdollista. Kun kohtaat todisteita, jotka ovat ristiriidassa sen kanssa, tuo esiin monta uutta väärennettyä faktaa, joita tarvitaan hukuttamaan se. Jos onnistut valehtelemaan, voitat (toistaiseksi).
  Todellisuuden kieltäminen ei ole koskaan hyvä pitkän aikavälin strategia, mutta jos jatkat ja hoet itsellesi, että ”pitkällä aikavälillä olemme kaikki kuolleet” (joka on myös valhe), niin se toimii lyhyellä aikavälillä .
  Yksi ongelma on se, että myös uljaassa uudessa maailmassa saattaa olla joitakin ’hankalia’ (terveitä) ihmisiä, jotka pysyvät tosiasioissa. Nämä ihmiset ovat tänään selkeästi taustalla ja vanhentuneet, mutta he voivat vielä pilata hauskuuden ja ilon muilta.
  Tämä on alue, jossa ’litteä-planeetta’, ilmastonmuutoksen kieltämiset, ihmiset, jotka uskovat Jeesuksen ratsastaneen dinosauruksella ja muut tarinankertojat ja hämmentäjä-’yahoot’ ovat kaikkein hyödyllisimpiä: he ovat olemassa todistamassa siitä, että tosiasioilla ei ole merkitystä.
  Sen sijaan, että heidän tarinansa kumoutuisivat, ne vahvistetaan ja voimistetaan. He saavat aina voiton valtamediassa, koska jokainen vakava henkilö, joka yrittää kiistellä heidän kanssaan, tehdään naurettavaksi – kun hän kiistelee idioottien kanssa.
  Tilanne saattaa näyttää toivottomalta, mutta älä vaivu epätoivoon! Kilpailukykyisen valehtelun epidemia ei ole vielä syönyt koko planeettaa. Se on tosin reippaasti pyyhkäissyt yli Yhdysvaltoja ja Kanadaa, ja suuri osa Länsi-Euroopasta tuntuu olevan myös sen koukussa, mutta maailmassa on edelleen osia, joissa valehtelu on syntiä ja jossa irrationaaliset, hullut, tietämättömät ja tyhmät ihmiset ovat menettämässä vaikutustaan ihmisiin ja yhteiskuntaan.
  https://russia-insider.com/en/we-live-age-competitive-lying/ri22547
  We Live in an Age of Competitive Lying —
  In the old world, to be successful is to formulate theories and create narratives that are commonly regarded as true. This is how the edifice of the one and only consensual reality inhabited by all of the rational, sane people who are intelligent enough to understand them is built, brick by brick, leaving outside all of the irrational, insane, ignorant and stupid people (who may be numerous but who are successfully prevented from having much of an effect on society). But in the new world of competitive lying, success is defined as one’s ability to make one’s lies stick. And the best way to make one’s lies stick is, of course, by lying about them.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. Taas erikoisesti haastateltu silminnäkijää joka oli jo elokuussa 2017 haastateltu ammuskelun todistajana kaliforniassa ja nyt floridassa. Nimi molemmissa tapauksissa sama.
  Lisäksi eräs nais oppilas kertoi kuulleensa laukauksia koulun toisesta siivestä ja melkein samaan aikaan törmäsi syytettyyn.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Ampuja on todettu mielenterveyspotilaaksi. Koko lailla kaikki kouluampujat ovat olleet SSRI-ryhmään kuuluvien mielialalääkkeiden käyttäjiä. Ko. lääkkeet saavat toisissa käyttäjissä aikaan persoonan muutoksia, jolloin hän saattaa murhata itsenä tai läheisensä. Valtamedia on näistä asioista pääsääntöisesti hiljaa. Kansan mielipide pitää ohjata aseita eikä vaarallisia lääkkeitä vastaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 7. Ihmiset voivat kestää mitä tahansa surua, jos heillä on yhteinen kulttuuri ja historia. Jos nämä pyyhkäistään pois ei kansakuntaa mikään pelasta. Kysy itseltäsi, kenellä on keinot ja halu upottaa Amerikka (Suomi)? Mitkä ovat heidän lopulliset tavoitteet?
  A Common Culture Makes the Nation
  A people can endure any travails if they still have a common culture and history. With these snuffed out, there’s no nation left to save. Just ask yourself, Who have the means and desire to hollow out America? What are their final aims?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=166116
  http://www.unz.com/ldinh/a-common-culture-makes-the-nation/

  Not even war could chase millions of Vietnamese out of the country. Only Communism, a deeply alien ideology, managed to do so, but now that the Party has eased up on its dogmas, many Vietnamese are returning.

  Those who have never been to the US, however, still harbor many fantasies about it, for American movies and music videos are hypnotically seductive. Even as it kills and commits suicide, the US tirelessly projects images of boundless wealth, virility and sexiness. Producing next to nothing, it sells dreams.

  An Impolitic Slumgullion
  http://www.unz.com/freed/an-impolitic-slumgullion/

  ”A patriot must always be ready to defend his country against his government.”
  — Edward Abbey
  ”Democracy is now currently defined in Europe as a ’country run by Jews’.”
  — Ezra Pound
  Little boy: ”Dad, I’m considering a career in organized crime.” Dad: ”Government or Private Sector?”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Deep State (Varjohallitus) järjestää lähes kaiken kauhun orjuuttaakseen länsimaalaiset ihmiset. Länsi-eliitit koostuvat pettureista. Deep State koostuu CIA: sta / FBI: stä, vapaamuurariudesta ja järjestäytyneestä juutalaisuudesta Maailman keskuspankkikartellin palveluksessa.
  Tätä syöpää ei voida hoitaa, ellei tautia tunnisteta.
  Tämä sota koskee ihmiskunnan sitoutumista hyvään tai pahaan.
  ”Juutalaisuuden suuria ihanteita on, että koko maailma tupataan täyteen juutalaisia opetuksia ja että universaalisessa kansojen veljeydessä kaikki eri rodut ja uskonnot [ja kansakunnat] häviävät. .”
  The Ghastly Truth Behind Terror
  Almost all terror is staged by the Deep State in order to enslave the people of the West. Western elites are traitors. The Deep State consists of CIA/FBI, Freemasonry and Organized Jewry in service of the World Central Banking cartel. This cancer cannot be treated unless the disease is recognized.
  This war is about whether humanity will be dedicated to Good or Evil. 
  ”The great Ideal of Judaism is …that the whole world shall be imbued with Jewish teachings, and that in a Universal Brotherhood of Nations – a greater Judaism, in fact — all the separate races and religions [and nations] shall disappear.”
  https://www.henrymakow.com/2018/02/terrorism-the-bitter-truth.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=126063

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat