Frankfurtissa yli 4000 työntekijää CIA:n nettivakoilukeskuksessa. Entä CIA:n lonkerot Kaivopuistossa?

CIA:n yli 4000 työntekijän nettivakoilukeskuksesta keskellä Eurooppaa vaietaan visusti Suomessa, vaikka jopa saksalainen Spiegel kirjoittaa asiasta. Onko Suomessa tilanne parempi, kun Kaivopuistosta Yhdysvaltain lähetystöstä koordinoidaan nettivakoilua suomalaisia vastaan?

Teemu Vehkala kirjoittaa 12. maaliskuuta NWO-havaintoja –nimisellä sivustollaan CIA:n yli 4000 työntekijän nettivakoilukeskuksesta Saksassa, Frankfurtissa.

Aiheesta halutaan visusti vaieta Suomessa, kuten näkyy eräiden suomalaistoimittajien happamista ja vihaisista kommenteista Twitterissä.

Vehkala viittaa CIA:lta vuodettujen Vault 7 –asiakirjojen paljastukseen siitä, kuinka Saksan Frankfurtissa työskentelee yli 4000 työntekijää nettivakoilukeskuksessa, jollaisena Yhdysvaltain pääkonsulaatti toimii.

Näissä väitteissä kyse ei ole vain Vehkalan mielipiteistä, vaan samasta asiasta kertoo myös Michael Sontheimer Spiegel-lehden artikkelissa 8. maaliskuuta. Tiedot perustuvat WikiLeaksin julkaisemiin 8761 CIA-asiakirjaan.

Suomalaisille valtaapitävien (vale)medialle aihe on osoittautunut hyvin kiusalliseksi – mahdollisesti toimittajien vierailtua liian usein Yhdysvaltain suurlähetystössä Kaivopuistossa.

Esimerkiksi Helsingin Sanomien toimittaja Laura Halminen on uusimman WikiLeaks-vuoden jälkeen lähinnä keskittynyt Twitterissä “whataboutismiin”, puhuen Venäjän vaarasta, koska on toimittajana täysin kyvytön tarkastelemaan ajankohtaisia tietoja CIA:n törkeyksistä.

Teemu Vehkala tiivistää Spiegel-lehden artikkelin ytimekkäästi:

”Tämä nettivakoilukeskus käyttää arsenaalinaan mm. haittaohjelmia, tietokone viruksia sekä troijalaisia.”

”Yleisimmät tietokoneiden käyttöjärjestelmät jonne Frankfurtin CIA:n nettivakoilukeskus saastuttaa haittaohjelmiaan on Windows.”

Teemu Vehkala viittaa myös CIA:n omaan noin 200 työntekijän kyberhyökkäysosastoon, joka työskentelee Virginiassa Langsleyssa.

CIA:n Saksan henkilökunnan erikoisetuihin kuuluu Vault 7 –dokumenttien mukaan Saksan lentoyhtiö Lufthansan lennoilla ilmainen alkoholitarjoilu.

CIA:n Saksan henkilöstölle on laadittu myös omat käyttäytymisohjeet mm. hotelleiden osalta, joissa ei saisi jättää koskaan mitään sähkölaitteita vartioimatta omiin huoneisiin.

WikiLeaksin uudet vuodot vahvistavat vanhoja paljastuksia

WikiLeaksin uudet vuodot eivät ole sisällöllisesti aivan uusia, vaan samoista ongelmista on puhuttu jo vuosia.

NSA:n toimintaan erikoistuneen James Bamfordin mukaan NSA-datakeskus Bluffdalessa Utahissa kykeni jo vuoden 2013 aikana sieppaamaan, tulkitsemaan, analysoimaan ja tallentamaan maailman viestinnästä satelliiteista ja maanalaisista ja merenalaisista kaapeleista tiedot, yksittäiset sähköpostit, matkapuhelimen puhelut, google-haut ja kaikenlaiset henkilökohtaiset tiedot pysäköintikuitteja, kirjakauppaostoksia myöten.

NSA:n huikea vakoilukeskus tutkii myös puhelinkeskustelut tavanomaisten ihmisten välillä niin kuin myös hallitusten agenttien keskustelut.

Samainen James Bamfordi johti vuonna 2014 pisimmän henkilökohtaisen haastattelun NSA:n tietovuotajalle Edward Snowdenille Moskovassa. Wired –lehti julkaisi haastattelun elokuussa 2014 otsikolla ”The Most Wanted Man in the World”.

CIA:n katalat lonkerot myös Suomessa

Presidentti Jimmy Carterin kansallisen neuvonantajan Zbigniew Brzezinskin, Dick Cheneyn ja puolustusministeri Donald Rumsfeldin geopoliittinen idea New American Century –ajatushautomoista toteutui myös Helsingissä 126 miljoonalla eurolla, kun Yhdysvaltain Suomen suurlähetystö rakensi ”innovaatiokeskuksen”.

Etukäteen uudesta rakennuksesta oli muutama uutinen, joiden mukaan ”innovaatiokeskus” saa hyvin korkean teknologian aina nanoteknologiasta alkaen. Virallisesti korkea teknologinen varustelu selitetään energiatehokkuudella ja ympäristöarvoilla ”innovaatiokeskuksena”.

Julkisesti on puhuttu rakennuksen LED-valoista, wc-istuimista ja kaukolämmöstä. Sittemmin on uutisoitu pelkästään energiaa säästävistä, nanotekniikkaan perustuvista 3M ikkunakalvoista Yhdysvaltojen suurlähetystön uudessa Innovaatiokeskuksessa.

Innovaatiokeskuksen viralliset avajaiset pidettiin helmikuun 26. päivänä 2013. Presidentti Sauli Niinistö ja suurlähettiläs Bruce Oreck korostivat Suomen ja Yhdysvaltojen vahvaa suhdetta. Kallis innovaatiokeskus ei ole tuottanut mitään saatavilla olevaa tutkimusaineistoa tai innovaatioita olemassaolonsa aikana.

innovaatiokeskus-768x606

Valmistettuaan salaiseksi keskukseksi vaiettu ”innovaatiokeskus” hoitaa samoja tehtäviä, kuin myös Frankfurtissa Yhdysvaltain pääkonsulaatin yhteydessä nettivakoilukeskus, jonka tarkoituksen WikiLeaksin julkaisemat asiakirjat paljastavat.

Suomessa Yhdysvaltain ja Britannian tiedustelun harjoittama nettivakoilu suomalaisia vastaan on osittain hajautettu eri toimijoille, joista osa palvelee Helsingin Sanomissa ja Ylessä, osa WG Konsultointi –yrityksen kaltaisissa puljuissa, mutta koordinaatio tapahtuu suulähetystöstä.

Suomessa Amerikan Yhdysvaltojen suurlähetystössä työskentelevät diplomaatit ovat tunnetusti tehneet aivan viime päivinäkin vakoiluraportteja suomalaisista kansalaisaktivisteista ja järjestöistä sekä lähettäneet näitä ”tuloksiaan” ulkomaille profiloinnin ja luokittelun sekä infosodan tarpeita varten. Allekirjoittanut on nähnyt erään sellaisen salaisen asiakirjan.

Helsingissä Suomen eduskunnassa on myös järjestetty esimerkiksi Amerikan Yhdysvaltojen ulkoministeriön rahoitusmekanismin USAID:n ja tiedustelupalveluun CIA:han linkittyvän NED:n rahoituksen avulla mediakonferenssi 3.-4.12.2012. Sen aiheena oli Venäjän media, mutta Venäjän valtion virallista mediaa ja sen edustajia ei päästetty tilaisuuteen.

CIA:n verkostot ovat kietoneet useita suomalaisia toimittajia ankarasti otteeseensa.

HackBack –liike ja Anonymous murtautuivat vuoden vaihteessa Bilderberg-ryhmän verkkosivuille sekä uhkasivat paljastaa salattuja tietoja Bilderberg-ryhmän jäsenten elämästä. On myös hyvin mahdollista, että eräiden suomalaisten toimittajien, poliitikkojen ja sotilashenkilöiden ”CIA-yhteydet” paljastuvat lähiaikoina.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

3 kommenttia

 1. Ensin oli Tehtaankatu, nyt Kaivopuisto. Kunniakasta, perin kunniakasta. Sekä äärimmäisen kuvottavaa.
  Yksityisyyden suoja on mennyttä ja kuten myöskin oikeus ajatella omilla aivoillaan. Se valtio on aina rikkaampi, jossa annetaan miljoonille erilaisille mielipiteille ja ajatuksille tilaa, kuin Neuvoliiton tai Pohjois-Korean ”yhden totuuden” systeemi, jossa oli ainoastaan lupa olla hiljaa näki edessään minkä mielettömyyden tahansa. Neuvostoliitto hajosi omaan mahdottomuuteensa, vaikka tuo maa oli pinta-alaltaan maailman suurin ja sillä oli kaikki mahdolliset luonnonvarat itsellään mitä maailmassa vain esiintyi. Tuo valtion karsi pois luonto kuten Mammutitkin tai Dinosaurukset, jotka eivät olleet kykeneviä sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin ja kehittymään evoluutiollisesti vastaamaan nykyisyyttä. EU ja CIA:n ”New World Orderkin” on pakkovalta keskittymä, joka toiminnassaan lähde kansakuntien ja kansalaistensa hyvinvoinnin näkökohdasta vaan pelkän rahan ja mammonan sekä kaikkinaisen materiaalisten rikkauksien palvomisen pohjalta.
  Tuo maailmanhistorian kammottavin hirviö tulee tekemään ”pohjat” siinä kaikkinaisessa ihmisoikeuksien ja humaanisuuden vastaisessa rikoksessa, jota tämä maailma ei ole vielä kokenut. Ihmisistä tulee materiaalia, vailla ihmisarvoa, sielua ja inhimillistä huolenpitoa. Sitä tullaan kohtelemaan vielä huonommin kuin karjaa nykypäivinä, joka on tehnyt siitäkin täyttä teollisuutta vailla inhimillisiä tunteita ja kohtelua eläimiä kohtaan, jota entisajan maatalous ymmärisi antaa myös eläimelle sen kuuluvan arvon osana luontoa aivan siinä missä ihmiselläkin oli osana sitä.
  Maailmanhistorian ”paha poika” Adolf Hitler (1889-1945) tulee olemaan pelkkä aloittelija sen rinnalla mitä tästä mielisairaasta tulevaisuuden suunnitelmasta kehkeytyy, jos se vain onnistuu valtavine resursseineen luomaan tähän jo nyt kaikkea nähneeseen maailmaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
 2. Hitler ei ollut paha poika. Miksi mustaat Hitleriä vihollisen tapaan?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat