Globaali meriveden nousu on päättymässä

Avaruuden ja tiedetutkimuksen keskus SSRC tiedotti lehdistötiedotteessaan pitävänsä elokuun 21. päivä lehdistötilaisuuden, jossa julistetaan virallisesti globaalin meriveden nousun päättyneen ja julkaistaan tarkennettu aikataulu meriveden laskemiselle. Lehdistötilaisuus pidetään Miamissa, Yhdysvalloissa, joka on jo pitkään ollut keskipisteenä maailmaa huolestuttaneessa meriveden nousussa ja väitetyssä ihmisen aiheuttaman globaalin lämpenemisen uhassa.

SSRC:n johtajan John Caseyn mukaan samalla tavoin kuin vuoden 2008 SSRC:n lehdistötilaisuus, jossa julistettiin globaalin lämpenemisen pysähtyneen, niin myös tämä historiallinen lehdistötilaisuus tulee auttamaan vihdoin vaientamaan teorian ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Casey selventää sanomalla: ”Eräs ihmisen hiilidioksidipäästöjen aiheuttaman ilmastonmuutoksen myyteistä on ollut nousevan meriveden uhka miljoonakaupungeille. Kaksi vuotta sitten julkistimme alustavat tiedot siitä, että kahden – kolmen vuoden päästä tarvittava data maailman meriveden tasosta tulevaisuudessa olisi saatavilla. Nyt tarvittavat tiedot on saatu kasaan ja on aika julkistaa virallisesti globaalin meriveden nousun päättyneen. Tämä viimeisin korkeamman veden vaihe alkoi parisataa vuotta sitten ja sen aiheutti auringon aktiivisuus, kuten muutkin suurimmat ilmaston ilmiöt, eikä sillä ollut mitään tekemistä ihmisen teollisuuden kasvihuonekaasujen päästöjen kanssa. Nyt auringon siirryttyä taas hiljaisempaan vaiheeseen, mikä vähentää auringon maan lämmittämiseen käyttämää energiaa, alkaa uusi ja mahdollisesti vaarallinen vuosikymmeniä kestävä globaalin lämpötilan lasku. Ilmakehä ja valtameret viilenevät nopeasti. Tämän uuden ilmastonmuutoksen myötä maapallo jäähtyy, mikä johtaa valtamerien kutistumiseen ja meriveden laskemiseen, kuten aina pidempinä kylminä kausina.”

Miksi sitten Yhdysvaltain hallituksen tulisi hyväksyä tämä ennustus, sillä se väittää edelleen ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen olevan todellinen? Casey vastaa tähän perustellen:

Kun puhutaan siitä, keneen pitäisi uskoa ilmastonmuutoksesta puhuttaessa, vastaus on hyvin yksinkertainen: Kenellä on paras ja moitteettomin historia ilmaston ennustamisessa? Yhdysvaltain hallituksella Barack Obaman kaudella ja Yhdistyneillä Kansakunnilla on kamala historia omien ilmaston ennustustensa suhteen. Heidän mukaansa ihmiskunnan hiilidioksidipäästöt muuttavat ilmastoa kasvihuoneteorian mukaisesti. Huolimatta kuitenkin miljardien dollarien tuhlaamisesta tämän ikivanhan ja kiistellyn teorian todistamiseksi viimeiset pari vuosikymmentä ovat kiistatta osoittaneet, että kasvihuoneteoria ja siitä johdetut kymmenet mallit eivät vain yksinkertaisesti toimi. Se on ollut suunnaton tieteen ja hallinnollisen johtamisen epäonnistuminen. Sen pakonomaisesta puolustamisesta kaikilla hallituksen tasoilla on tullut kasvavassa määrin häpeän aihe. Sitä vastoin minun ilmastonmuutoksen suhteellinen sykliteoriani (Relative Cycle Theory) yhdistettynä malleihin auringon aktiivisuuden vaikutuksista (tutkijoilta, jotka seuraavat auringon ja maan välisiä vaikutuksia ilmaston suhteen), on osunut jatkuvasti yli 90 % oikeaan ilmaston ennustamisessa. Nämä työkalut ovat mahdollistaneet minun ja SSRC:n ryhmäni luoda vakuuttava ja menestynyt ilmaston muutoksen ennustaminen, johon eivät ole pystyneet YK tai USA:n virastot, mukaan lukien avaruushallinto NASA, Yhdysvaltain sää- ja valtamerentutkimusjärjestö NOAA ja Yhdysvaltain Ympäristönsuojeluvirasto EPA.

Ydinkysymys on, haluammeko kansaa ja hallitusta johdettavan harhaan teorioilla, jotka eivät toimi, vai haluammeko turvata hallituksen, talouden ja henkemme teorioilla, jotka toimivat? On aika hylätä menneet epäonnistuneet teoriat ja käytännöt ja valmistautua tulevaan kylmään kauteen. Suunnittelemamme lehdistötilaisuus tulevasta globaalin meriveden tason laskusta on osa prosessia, jossa palataan tosiasioiden pariin sen sijaan, että käytetään poliittisesti korrekteja mielikuvia ilmastonmuutoksesta ja yritetään saada teoriat sopimaan kuviteltuihin vaikutuksiin.

SSRC on toiminut vuodesta 2008 Floridan Orlandossa ja on suorittanut tärkeitä tutkimuksia ilmastonmuutoksen syistä ja vaikutuksista, keskittyen teoriaan auringosta ensisijaisena vaikuttajana maapallon ilmastoon. SSRC on ennustanut seuraavan kylmän jakson alkamisen ja siihen liittyvät ilmiöt, kuten maatalouden tappiot, ennätysmäiset maanjäristykset ja tulivuorenpurkaukset. SSRC on johtava kansallista ja globaalia kylmään kauteen valmistautumista ajava ilmastontutkimusjärjestö Yhdysvalloissa.

SSRC:n johtaja John Casey on entinen Valkoisen Talon avaruusohjelman neuvonantaja, NASA:n konsultti ja avaruussukkuloiden tekniikan insinööri. Hän on yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä ilmastonmuutostutkijoista ja ilmaston ennustamisen asiantuntijoista. Casey tunnetaan parhaiten Amerikan johtavana kylmään ilmastonmuutokseen varautumisen puolestapuhujana. Hän toimii myös Global Climate Status Reportin päätoimittajana ja on kirjoittanut kansainvälistä mainetta niittäneen kirjan Kylmä Aurinko (Cold Sun). Helmikuussa 2012 maailman johtavien maanjäristystutkijoiden pyynnöstä hän perusti kansainvälisen maanjäristysten ja tulivuorenpurkausten ennustuskeskuksen (International Earthquake and Volcano Prediction Center), jonka johtajana hän myös toimii. Maaliskuussa 2013 Watchdogwire.com nimesi hänet maailman parhaaksi ”Ilmaston ennustamisen asiantuntijaksi”.

SSRC:n lehdistötilaisuus pidetään 21.08.2013 klo 19 – 21 Volunteer Parkin kulttuurikeskuksessa Floridan Plantationissa (12050 Sunrise Blvd.)

Alkuperäinen artikkeli: http://www.spaceandscience.net/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/ssrcpressrelease62013globalsealevelriseisendingnewsconference.pdf

2 kommenttia

  1. Merivesi ei nouse eikä ilmasto lämpene. Kansalaisia kuitenkin rahastetaan yhä enemmän ilmastohuojauksen perusteella.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat