Globalistipankki Lloyds liittyi asevapauksia vastustavaan rintamaan

Magneettiimedia julkaisee Kansallisen Vastarinnan uutiskirjoituksen, jonka mukaan juutalaisvaikutteinen finassieliitti, juutalaiset painostusjärjestöt ja valtamediat Yhdysvalloisa vastustavat kampanjoissaan voimakkaasti amerikkalaisten siviilien asevapauksia. Tämä eliitti haluaa riisua kansan aseista.

Muistamisen arvoista on, että Yhdysvaltojen keskuspankki (Fed), jolla on jäsenyys Keskuspankkien keskuspankkiin,  ei ”varaa” mitään varantoja, vaan painaa mielivaltaisesti kaiken sen rahan, mitä megapankkiirit ja valtaeliitti tarvitsevat pyörittääkseen globaalia maailmaa intressiensä mukaisesti. Fed on tuottanut hirvittäviä taloudellisia menetyksiä Yhdysvalloille ja sen veronmaksajille sekä kiertoteitse maailman muille valtioille.

Yhdistäessämme Fedin veronmaksajien laillistetun ryöstelyn jatkuvasti lisääntyvään monikulttuurisuuden agentaan, emme tarvitse ihmetellä miksi kansalaiset halutaan riisua aseista. Eliitti pelkää kansankerroksien pinnanalla kytevää katkeruutta, sillä sisällissodan siemenet on kylvetty.

Magneettimedian toimitus

 

Globalistipankki Lloyds liittyi asevapauksia vastustavaan rintamaan

Kansallinen Vastarinta uutisoi helmikuussa, että suuret pankit, merkittävät juutalaiset painostusjärjestöt sekä valtamedia ovat aloittaneet rajun kampanjan amerikkalaisten siviilien aseoikeuksia vastaan. Tuolloin kirjoitimme, että kampanjan tavoite on kansalaisten aseistariisunta, joka johtaa entistä keskitetympään monikulttuuriseen poliisivaltioon.

Maaliskuussa puolestaan uutisoimme, että juutalaisen Stephen Feinbergin johtama sijoitusyhtiö Cerberus onnistui tänä keväänä tuhoamaan Yhdysvaltojen vanhimman asevalmistajan Remingtonin. Samalla kirjoitimme, että juutalaisomisteisen The New York Timesin juutalainen taloustoimittaja Andrew Ross Sorkin vaati julkisesti finanssisektorin sotaa aseyhtiöitä vastaan.

Huhtikuussa juutalaisen Laurence Finkin johtama BlackRock-sijoitusyhtiö julisti luoneensa aseita boikotoivia ”sosiaalisesti vastuullisia” sijoitustuotteita, joihin suuret yhtiöt ja yhteisöt voivat ohjata säästönsä. Näin BlackRock pyrkii viemään aseyhtiöiltä muun muassa eläkerahastojen dollarit, mikä johtaisi myös aseoikeuksia puolustavien kansalaisjärjestöjen kassan huomattavaan supistumiseen.

Nyt myös globalistipankki Lloyds on liittynyt finanssieliitin asevastaiseen rintamaan. Pankki ilmoitti keskiviikkona, että se mitätöi kaikki vakuutussopimukset Amerikan tärkeimmän ase-etujärjestön National Rifle Associationin (NRA) kanssa.

NRA tekee yhteistyötä pankkien kanssa tarjotakseen jäsenilleen aseharrastuksiin liittyviä vakuutuksia. Katkaisemalla vakuutusyhteistyön pankkiirit pyrkivät riistämään NRA:lta kannattajia ja rahoitusta. Tämä puolestaan heikentää NRA:n poliittista vaikutusvaltaa.

Kansallinen Vastarinta

 

Lähde: The New York Times

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat