Goldman Sachsin omistussuhteiden salaaminen suojaa eliittiä

Lakisääteisesti suojattu osakeyhtiöiden ja säätiöiden omistussuhteiden salaaminen kätkee taakseen kansainvälisen poliittisen ja taloudellisen valtakeskittymän. Mitä kätkeytyy Goldman Sachsin syövereihin ja kuinka sionistinen eliitti vaikuttaa maailman politiikkaan sen kautta?

Valtavirtaisen tiedotuksen mukaan Goldman Sachs (GS) on yksi maailman suurimmista liikepankeista. Pankin pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. GS:lla on toimistoja maailman johtavissa talouskeskuksissa, kuten New Yorkissa, Chicagossa, Los Angelesissa, Bangaloressa, Frankfurtissa, Zürichissä, Pariisissa, Lontoossa, Hongkongissa, Milanossa, Sydneyssä, Tokiossa ja Torontossa.

Goldman Sachs toimii maailmanlaajuisesti taloudellisena neuvonantajana monille merkittäville yhtiöille, valtioille ja varakkaille perheille.1

 

Omistusrekisterin lainvoimainen pimittäminen suojelee harvainvaltaa

Osakeyhtiöiden ja säätiöiden luonne sallii sen, että yksityinen omistus ja henkilöt kätkeytyvät niiden taakse. Läpinäkyvyys lisääntyisi kattavilla verotiedoilla tai rekisterille omistusten hallinnasta, mutta sellaista ei ole tehty. Miksi sitä ei ole tehty? Onko tähän syynä se, että omistusten hallinta paljastaisi todelliset globaalit vallankäyttäjät? Tämä on varmaansa se oleellinen syy, miksi omistusrekisterit suojataan lainvoimalla salaisiksi.

Mikäli hegemonian instrumentaaliselta huipulta olevat henkilöt ja liikkeet paljastuisivat, kansakunnat tulisivat tietämään, mitkä tahot ovat ylikansallisen epäoikeuden ja riiston taustalla. Todelliset vallankäyttäjät joutuisivat tahtomattaan kansakuntien eteen parrasvaloihin, elleivät mediat onnistuisi pimittämään tietoa.

 

Selvitys GS:n omistuksesta? Huomiot

GS:n omistuksista lähes 72 prosenttia on muilla rahoituslaitoksilla. Siitä, ketkä yksityiset ihmiset ja perheet ovat näiden rahoituslaitosten takana, ei löydy julkista tietoa. Nasdaqin sivustoilta löytyy listaus rahoituslaitoksista ja muista yhtiöistä, jotka omistavat osia Goldman Sachista.2

Tarkastelkaamme ensin tiettyä osaa näistä GS:a omistavista yhtiöistä. Tämän jälkeen tutkitaan sitä, ketkä omistavat puolestaan Goldmania omistavia yhtiöitä. Tarkastelemme siis tietyn tyyppistä ketjureaktiota ja ristiinomistusta.

Goldman Sachsin omistajia ovat esimerkiksi:

Vanguard Group, joka on sijoitusrahastoyhtiö.

Morgan Stanley on Yhdysvaltalainen liikepankki, joka on yksi Wall Streetin pankeista.

JPMorgan Chase & Co kuuluu myös Wall Streetin pankkeihin.

Oppenheimerfunds, joka toimii muiden muassa investointipankkina. Rahoituslaitos on selvästi sionistien käsissä.

Morgan Stanley ja JPMorgan Chace ovat Wall Streetin pankkeja: Chossudovskyn mukaan Wall Streetin pankkiirit ja maailman suurimpien talouselämän keskuksien johtajat ovat tiiviisti sellaisten globaalien instituutioiden takana, kuten esimerkiksi IMF, Maailmanpankki ja WTO. Ne ovat byrokratioita ja toimivat hallitustenvälisinä säätelyeliminä voimakkaiden talous- ja finanssietujen puolesta.3

Chossudovskyn tuotannosta on rivienvälistä luettavissa, että Wall Streetin pankkiirit ovat osa sionistisen mafian eturyhmistä.

Kaiken kukkuraksi itse Godman Sach on yksi Amerikan Yhdysvaltojen keskuspankin (FED) omistajista.

Federal Reserve System (FED) aloitti toimintansa 1913. USA:n keskuspankkijärjestelmään sisältyy 12 yksityisen pankin yhteenliittymä alueelliseksi keskuspankiksi, jossa New Yorkin Federal Reserven rooli on toimia ylimpänä pankkina. Tälle yksityisen pankin yhteenliittymälle annettiin rahan painamisen monopoli.

Oikeudellinen perusta tälle systeemille ryöstää järjestelmällisesti kansaa saatiin runnottua Federal Reseve -lakina, jonka USA:n edustajainhuone ja senaatti hyväksyivät vuonna 23.12.1913. Fedillä on oikeus luoda rahaa, joita tämä ”rahanväärentäjämafia” lainaa korkeita korkoja vastaan hallitukselle aiheuttaen hirvittäviä häviöitä Yhdysvaltojen kansalle ja kiertoteitse maailman muille valtioille ja kansoille.4

Mainittu laki USA:n keskuspankista oli juutalaispankkiirin Paul Warburgin aikaansaannos. Itse asiassa USA:n keskuspankki on sionistiseen eliittiin kuuluvien kansainvälisten pankkien omistuksessa.

Paul Moritz Warburg.
Paul Moritz Warburg.

Se että Amerikan yhdysvaltojen keskuspankin omistaa yksityiset pankit voidaan nähdä seuraavasta listasta:

 • Rothschild bank of London
 • Rothschild bank of Berlin
 • Warburg Bank of Hamburg
 • Warburg Bank of Amsterdam
 • Israel Moses Seif Banks of Italy
 • Lazard Brothers of Paris
 • Rotschild Citibank, Kuhn & Loeb Bank of New York
 • Goldman & Sachs of New York
 • Lehman Brothers of New York
 • Chase Manhattan Bank of New York David Rockefeller

Myös JPMorgan Chace & Co on myös yksi FED:n omistajista.

Syytä on muistaa, että Goldman Sachsin perusti 1869 Yhdysvalloissa juutalainen Marcus Goldman ja nykyisin GS on yksi maailman suurimmista liikepankeista, jonka liikevaihto oli 87,97 miljardia USD (2007) ja nettotulos 11,59 miljardia USD (2007).1

Goldman Sachsin omistamien yhtiöiden omistus?

Vanguard Group INC:n suurimmat omistajat: Apple Inc, Microsoft Corp, Exxon Mobil Corp, Johnson & Johnson, General Electric Co, Wells Fargo & Co, JPMorgan Chase & Co, Procter & Gamble, Berkshire Hathaway Inc ja Amazon Com Inc.

Tarkastelkaamme muutamia Vanguard Groupi omistajia: Apple on yhdysvaltalaisen suuryritys, joka suunnittelee, kehittää ja myy kulutuselektroniikkaa, ohjelmistoja sekä tietokoneita. Sen johtajistosta muodostuu Quikleaksin  mukaan osittain Ashkenazi- eli kasaarijuutalaisista. Voiko tällä asialla olla vaikutusta tietosuojan turvallisuuteen ja laillisuuteen? Mielenkiintoista myös on havaita, että lääketeollisuuteen keskittynyt Johnson & Johnson-yhtiön pääjohtajalla Alex Gorskyllä näyttää olevan yhteyksiä muiden muassa American Jewish World Service (AJWS) -yhdistystä kohtaan. AJWS väittää olevansa humanitäärisiin arvoihin perustuva yhdistys. Herää kysymys, mitä tekemistä lääkefirmalla on humanitäärisiä arvoja edustavan organisaation kanssa?5 Joka tapauksessa Johnson & Johnsonilla näyttää olevan yhteydet ”juutalaisiin” organisaatioihin (”juutalainen” tai kasaari).

JP Morganin Chase & Co:n johtajisto muodostuu osittain sionisteista eli juutalaiseliitistä. Heitä ovat esimerkiksi James S. Crown,6 Linda B. Bammann, Laban P. Jackson, Jr.7 Ja Jamie Dimonsin vaimo Judith Kent on juutalainen.8

Morgan Stanley (MS) ei kuulu GS:n suurimpiin omistajiin, mutta ilmoitetaan kuitenkin Goldman Sachsin pääkilpailijaksi. GS ja MS:n ovat kaksi suurimpia Wall Streetin investointipankkeja, jotka selvisivät subprime-kriisistä laajojen pelastuspakettien avulla. Luonnollisesti rahat tulivat juonittelemalla veronmaksajilta. Tähän pelastuspakettiin viitataan jäljempänä alaluvussa Poliittinen toiminta ja kansainvälinen keinottelu.

Morgan Stanleyn suurimpien omistajien joukkoon puolestaan kuuluvat esimerkiksi yllä mainitut JPMorganin Chase & Co ja Vanguard Group INC. Kuten todettiin, JP Morgan on ainakin osittain sionistien vaikutuksen alainen.

MS:n osakkeiden kuusi suurinta omistajaa ovat Mitsubishi ufj Financial Group INC, State Street Corp, Price T Rowe Associates INC, Vanguard Group, JPMorgan Chase & Co ja Valueact Holdings, L.P. V. Holdingsin mittavimpia omistajia ovat esimerkiksi Morgan Stanley ja Microsoft Corp, näistä viimeksi esitetty on myös JPMorganin Chase & Co:n  toiseksi suurin omistaja.

JPMorgan Chase & Co: Omistajat suuruus järjestyksessä ovat esimerkiksi SPDR S& 500 ETF TR, Microsoft Corp, Ishares TR, Apple ja niin edelleen.

Oppenheimerfunds INC:n osakkeita puolestaan omistaa esimerkiksi Facebook INC, Johnson & Johnson, Apple, Disney Walt Co, JPMorgan Chase & Co ja niin edelleen. Oppenheimerfundsin lisäksi, Facebook ja Disney Walt ovat tunnetusti sionistisen eliitin miehittämät.

Walt Disney kuuluu juutalaiseliitin kontrolloimaan Hollywoodin suurimpiin elokuvayhtiöihin. Nykyisin Walt Disneyn tuotanto keskittyy manipuloimaan lapsia ja teini-ikäisiä monikulttuurisuuden.9

Mielenkiintoista on myös kuinka Oppenheimerfunds-yhtiön osakkeiden omistajiin lukeutuu terveydelle vaarallinen pikaravintolaketju Mcdonalds Corp, jonka suurin osakkeenomistaja on Vanguard Group INC ja paljon vähemmän omistava JPMorgan Chase & Co. Sionistien yhteys terveydelle vaarallisen ruokakulttuuriin on olemassa.10

 

Kuinka sionistit vaikuttavat GS:n?

Kuten yllä olevasta selvityksestä paljastuu, Goldman Sachs muodostuu jättiläismäisestä rahoituslaitosten ja muiden yritysten omistamasta ryppäästä. GS omistaa itseään vajaat 30 prosenttia. GS omistavat yhtiöt omistavat myös vaihtelevilla osuuksilla toisensa. Näin muodostuu omistus-suhteiden verkoston fuusiona, joka graafisena kuvauksena voisi näyttä sekavalta lankakerältä. Lisäksi GS omistaa omistajiaan.

Jo GS:n syntyvaiheet liittyvät sionismiin. Tämän keinottelupankin johtajat ovat juutalaista eliittiä. Myös nykyisin keinottelupankkia (GS) johtavat juutalaiset11 Lloyd Blankfein ja Gary Cohn.12

Kuten alussa todettiin osakeyhtiöiden ja säätiöiden luonne sallii sen, että yksityinen omistus ja henkilöt kätkeytyvät niiden varjoon. Jo omistussuhteiden lainvoimainen pimittäminen vahvistaa epäilyjä kansainvälisten eturyhmien voimakkaasta läsnäolosta Goldman Sachsissa ja siihen kytkeytyneessä osakeyhtiöiden fuusiossa eli todellisen vallan kätkemisestä.

Jo yllä oleva pintapuolinen analyysi paljastaa sionistisen eliitin tehokkaan esiintymisen maailman rahoituslaitosten kurjuutta kylvävässä toiminnassa. Sionistien ei tarvitse omistaa kaikkea, silti tämä mafia pystyy vaikuttamaan GS:iin ja sitä kautta kansainvälisiin tapahtumiin. Juutalaisen johtajuuden lisäksi GS:n toimintaan ja päätöksiin vaikuttaa sionistisen eliittien suhdeverkosto. Erikoisesti siihen vaikuttaa kyseisen eliitin kyvykkyys kontrolloida läntisiä valtaviestimiä 13 ja erimaiden hallituksia. Nämä esitetyt asiat vaikuttavat melkein yhtä tehokkaasti organisaatio funktioon kuin jonkin asteinen omistus.

Sionistien kykyyn hallita länsimaiden hallituksia viitattakoon siihen kuinka muiden muassa Israelin parlamentissa istuva Uri Avnery pitää ”Sionistien viisaiden pöytäkirjoja” edelleen ajankohtaisina kirjoituksina. Lisäksi toimittaja Yossi Sarid  kommentoi Yhdysvaltojen poliittista ilmapiiriä. Hänen mukaansa rikkaat juutalaiset dominoivat Amerikan kongressia. Valitettavasti Yossi saridin lausuntoon johtavaan tiedostoon on pääsy estetty.

Myös Yhdysvaltojen kongressiin kuuluva juutalaistaustainen demokraattipoliitikko Debbie Wasserman Schultz puhui avoimesti siitä, miksi radikaalin aggressiivinen islamismi lisääntyy länsimaissa. Hänen mukaansa ”juutalaiset ovat tärkein syy” islamistisen fundamentalismin ja terrorismin lisääntymiselle.

Juutalaisen mafian kiistaton vaikutusvalta ennen muuta USA:ssa näkyy jo siinäkin, että Yhdysvallat lahjoittaa  Israelille 8 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa joka päivä.

 

Yhteenveto siitä kuinka GS vaikuttaa maailman politiikkaan?

Kansainväliset sopimukset

Kriittinen talousjulkaisu Zero Hedge uutisoi Goldman Sachsin päättäneen kiihdyttää takertelevia TPP-vapaakauppaneuvotteluja lahjomalla senaatin jäseniä Yhdysvalloissa. Korruptio tehosi aikansa, mutta jälleen näyttää onneksi, että TTIP-sopimuksen neuvottelut olisivat jumiutuneen.

Poliittinen toiminta ja kansainvälinen keinottelu

Goldman Sachsin mafian jäseniä.
Goldman Sachsin mafian jäseniä.

Goldman Sachs on massiivinen fuusioiden verkosto maailman vaikutusvaltaisimpana liikepankkina. Valtavirtatiedon mukaan sitä kutsutaan liikepankiksi, ja joissakin tapauksissa investointipankiksi. Oli kuinka tahansa, niin GS vainuaa valtavalla läsnäolollaan rahan mistä tahansa. Tämän laillistetun mafian kouliman rikolliskoplan jättämiltä raunioilta löytyvät viimeisimmän rahoituskriisin ja länsimaisen talouden romahdukset perussyyt.

Bushin hallinnon viimeisin valtiovarainministeri ja Goldman Sachsin entinen toimitusjohtaja Henry Paulson juonittelivat kunniatonta ”pelastuspakettia”, joka tarkoitti käytännössä sitä, että biljoonat veronmaksajien dollarit siirrettiin Paulsonin vanhojen pankkiirikavereiden tileille.

Goldman Sachs vaikuttaa poliittisiin päätöksiin.
Goldman Sachs vaikuttaa poliittisiin päätöksiin.

Lisäksi amerikkalaisen Politico-julkaisun mukaan Goldman Sachs on lahjoittanut tähtitieteellisiä summia sekä demokraattien että republikaanien vaalityöhön.

Kiinteistöt

GS ei ole ainoastaan sijoittanut pörssiin kirjautuneisiin teknologiayhtiöihin, vaan myös asuntolainoihin. Jo vuosikymmenet Yhdysvalloissa oli tapana velvoittaa asunnon ostajaa maksamaan vähintään 10 prosenttia ennakkomaksua.

Menetelmät muuttuivat, ja GS alkoi myöntää asuntolainoja korkean riskin omaaville henkilöille. Goldman tiesi riskit ja siitä syystä kauppasi asuntolainat sellaisille ostajille, jotka eivät aavistaneet velallisten todellista luonnetta.

Goldman naamioi petollisetlainat kahdella eri tavalla. Ensiksi pankkiirit nitoivat satoja eri asuntolainoja yhteen instrumenteiksi, joita kutsuttiin luottovelkakirjoiksi (Collateralized Debt Obligations, CDO). Tämän jälkeen sijoittajat vakuutettiin siitä, ettei roskalainoista tarvinnut olla huolissaan, sillä valta osa luottovelkakirjojen sisältämistä lainoista oli turvallisia. Markkinoille synnytettiin uskomus, että luottovelkakirjat olivat arvokkaita sijoituskohteita. Silmänkääntötempulla epävakaille velallisille myönnetyt huijauslainat muuttuivatkin huippuluotettaviksi ja saivat AAA-luokituksen!

Seuraavaksi GS turvasi oman selustansa. Pankki osti AIG:n kaltaisilta suuryrityksiltä luottoriskinvaihtosopimuksia (Credit Default Swap, CDS) luottovelkakirjoilleen. Tämä oli AIG:n ja Goldmanin kaltaisten yhtiöiden välistä uhkapeliä: Goldman veikkasi, etteivät epävakaat velalliset maksa asuntolainaansa takaisin, AIG veikkasi, että nämä maksavat.

Valtio on sittemmin palkannut viranomaisia estämään juuri tällaisia rikollisia keinotteluhankkeita.

Nälkäkuolema

Jo yllä mainittujen juutalaisten Lloyd Blankfeinin ja Gary Cohnin johtama Goldman Sachs –pankki on Foreign Policyn mukaan netonnut rahaa kiristämällä yrittäjiä ja tapattamalla vähäosaisia nälkään.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Julie Creswell ja Ben White (27.9.2008). The New Works Times. Wall Street, R.I.P.: The End of an Era, Even at Goldman: http://www.nytimes.com/2008/09/28/business/28lloyd.html?_r=2&partner=rssnyt&emc=rss&oref=slogin
 2. Nasdaq: http://www.nasdaq.com/symbol/gs/institutional-holdings?page=2
 3. Chossudovsky, Michel (2004). Köyhyyden globalisointi. Keuruu: Otavan Kirjapaino Oy.
 4. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
 5. Zimbio: http://www.zimbio.com/pictures/XyKM7eq-PcX/PFLAG+National+Straight+Equality+Awards/zd3XVxBwNO2/Alex+Gorsky
 1. http://www.nndb.com/people/963/000128579/
 2. https://thezog.info/who-controls-jpmorgan-chase/
 3. http://wagcenter.com/breaking-news/judith-kent-jp-morgan-boss-jamie-dimons-wife/
 4. The Walt Disney Company. The Walt Disney Company’s Fact Book 2008 (pdf)
 5. Nasdaq: http://www.nasdaq.com/symbol/mcd/institutional-holdings
 6. Goldman Sachs: http://www.goldmansachs.com/who-we-are/leadership/board-of-directors/index.html
 7. Moore, James (24.4.2010).Independent. Lloyd Blankfein: The prince of casino capitalism: http://www.independent.co.uk/news/people/profiles/lloyd-blankfein-the-prince-of-casino-capitalism-1953015.html: Jacobson, Mark (September 9, 2012). ”The Land That Time and Money Forgot”. New York.
 8. Time of Israel (1.7.2012). Jews DO control the media: https://web.archive.org/web/20120708130529/http://blogs.timesofisrael.com/jews-do-control-the-media/

8 kommenttia

 1. Valkoisten ”kristittyjen” ”Hyvä paimen” ei ole Jeesus, vaan juutalainen rabbi ja siionistiset ylikansalliset yhtiöt, jotka johdattavat ”laumansa” suden suuhun. Kipa, kipa, kipa-ral-laaa…

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. Juutalaisuus ja feikki-valtio Israel ”nykymuodossaan” on ihmiskunnalle rakennettu eksytys, joka on perustettu tuhottavaksi (Kissingerin mukaan vuoteen 2022 menessä), joten energian tuhlaaminen kyseiseen huijaukseen on mielestäni ajan hukkaa. Mikäli Magneettimedian toimitus onnistuu kaivautumaan syvemmälle, he tulevat havaitsemaan sen, että kaikki tiet vievät Katoliseen kirkkoon, eli Roomaan. Tarkoitan tolellakin, että KAIKKI TIET, eli:

  ….kaikki näennäisesti vastakkaiset uskonnot, kaikki näennäisesti vastakkaiset ideologiat, sodat, asekauppa, terrorismi, ihmiskauppa, huumekauppa, salaseurat, kansainväliset organisaatiot, false flagit, mafiat, pseudo-tiede, valheellinen lääketeollisuus, valheellinen avaruustiede, valheellinen atomienergia/atomiaseet, valeoppositioihin perustuva geo-politiikka, valeoppositioihin perustuvat poliittiset järjestelmät, sekä maailmantaloutta pyörittävä pankkijärjestelmä. Kaikki edelliset – järjestäytynyt rikollisuus ja poliittiset petokset kokonaisuudessaan – johdattaa meidät Roomaan, eli jesuiitteihin.

  Axel of Evil:
  1. Vatican City; Ylin poliittinen, uskonnollinen ja taloudellinen valta – korruptio – kansallisvaltioiden sisällä toimivat agentit.
  2. City of London; Pyramidihuijaukseen perustuva rahajärjestelmä – korruptio – kansallisvaltioiden sisällä toimivat agentit
  3. City of Columbia/Washington; Valeoppositioihin perustuvat sodat, terrorismi ja järjestäytynyt rikollisuus maailmanlaajuisesti – korruptio – kansallisvaltioiden sisällä toimivat agentit.

  Yksikään edellisistä ei maksa veroa perustuen kaupunkien itsenäisiin hallintoihin ja kaikki ne toimivat lakien ja asetusten yläpuolella!

  Tämä on se sotia, köyhyyttä ja rikollisuutta maailmanlaajuisesti organisoiva/hallitseva peto, eli tutkimukset kannattaa keskittää pedon valtaistuimella istuviin jesuiitteihin/black pope!

  Plusääni(5)Miinusääni(6)
  1. Kyllä on useita itsenäisiä tutkijoita, jotka väittävät että juutalaiset ovat pelkkiä jesuiittojen juoksupoikia.

   Jesuiitat perustettiin 1500-luvulla ja Rothschildien pankkidynastia 1700-luvulla.

   On hyvin mahdollista että se on totta, mutta sitä on vaikea todistaa. Jesuiitat jos ketkä eivät toimi julkisuuden valokeilassa. Magneettimedia on keskittynyt kirjoittamaan juutalaisten ja siionistien rikoksista. Mutta olisi kiva jos olisi suomenkielinen sivusto joka kirjoittaisi jesuiitoista ja Vatikaanista ja heidän rikoksistaan ja roolistaan NWO:ssa.

   Ja on kuuluisa lause että kaikki tiet johtavat Roomaan.

   Plusääni(7)Miinusääni(4)
   1. ”Mutta olisi kiva jos olisi suomenkielinen sivusto joka kirjoittaisi jesuiitoista ja Vatikaanista ja heidän rikoksistaan ja roolistaan NWO:ssa.”

    No on täällä se minun blogi, mutta jostain syystä jesuiitoista kirjoittamista vältellään myös vaihtoehtomediassa, vaikka olen osoittanut aivan selvästi todennettavien faktojen perusteella, että Vatikaani ja jesuiitat ovat olleet keskeisin voima EU:n taustalla. Kyllä aihetta on sivuttu joissain muissa blogeissa ja esim. Petri Paavolan sivuilla raamatullisesta näkökulmasta, mutta hyvin marginalisoitu se on.

    Usein kuulee antisionisteilta, että väitteet jesuiitoista ovat ”sionistien propagandaa”, mutta joudun yhä edelleen odottamaan, että joku kumoaisi perustelluilla argumenteilla esim. kirjoitukseni ”Paavin EU ja katolilainen Timo Soini”.

    Sitä minun Natsi-Saksaa käsittelevää kirjoitusta on joskus krititisoitu, mutta kyllä natsiliikkeen ja Vatikaanin välillä oli ihan selvä yhteys ja sen huomiotta jättäminen olisi epärehellistä totuuteen pyrkivältä tutkijalta.

    Holokaustia en ole juuri käsitellyt, koska en ole tarpeeksi perusteellisesti siihen perehtynyt, mutta sen verran, mitä olen, niin kyllä se siltä näyttää, että kyseessä on valhe. Keskitysleirejä oli ja juutalaisia vietiin niihin, mutta niissä ei todennäköisesti kuollut 6 miljoonaa juutalaista. Olen nähnyt sen Punaisen ristin arvion, että niissä kuoli alle 300000 ihmistä ja että syynä oli suurimmaksi osaksi taudit.

    Suhtaudun skeptisesti myös moniin muihin väitettyihin massiivisen mittaluokan kansanmurhiin. Niiden uhrilukuja todennäköisesti järjestään liioitellaan, koska se on kaikkein tehokkain tapa demonisoida joku maa tai kansa. Kannattaa siis suhtautua varauksella KAIKKIIN niihin, historiaa vääristellään monella taholla.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Kerrotaan, että Saatanalla on oma toimisto Goldman Sachsin päämajassa New York City:ssä. Tiedä häntä, pittäkö kyseinen väite paikkaansa, mutta GS on yksi johtavimmista sionististen pankkiirien valtakeskittymistä. Jutun kommentteja lukiessa käy selväksi, että kommentoijat sekotitavat kaksi asiaa keskenään: juutalaiset ja sionistit. On tärkeää huomata, että kaikki juutalaiset eivät ole sionisteja, mutta kaikki sionistit ovat juuutalaisia. Juutalaiset (ei-sionistit) ovat Jumalan valitsema kansa, sen sijaan sionistit ovat Jeesuksen Raamatussa mainitsema saatanan synagooga. Tämä käy selvästi ilmi, kun katsoo, keitä vastaan Jeesus Raamatussa hyökkää? Kuten Raamattunsa lukeneet tietävät, Jeesus hyökkää kirjanoppineita, fariseuksia ja rahanvaihtajia vastaan. Nämä kolme ryhmää ovat se saatanan synagooga eli uutta maailman järjestystä ajava sionistinen liike.

  Plusääni(2)Miinusääni(7)
 4. Tai voisiko olla että Sionistit varastivat törkeästi juutalaisuuden joka oli aikast ovela kikka?
  Taannoin näin vaan klippejä joissa juutalaiset ( ei sionisti ) rabit jenkeissä muistaakseni haukkuivat sionistit ja olivat vihaisia että tietyt suuret suvut( rotchildit ainakin ) varastivat uskonnokseen juutlaisuuden vaikka eivät edes ole juutalaisia alunalkaen. Eli uskoisin sen kiemuran olevan niin saatanallisen ovela että on vaikea päästä kärryille mutta minusta Juutalaiset ja sionistit kuuluisi eritellä kokonaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
 5. ”Mutta olisi kiva jos olisi suomenkielinen sivusto joka kirjoittaisi jesuiitoista ja Vatikaanista ja heidän rikoksistaan ja roolistaan NWO:ssa.”

  No on täällä se minun blogi, mutta jostain syystä jesuiitoista kirjoittamista vältellään myös vaihtoehtomediassa, vaikka olen osoittanut aivan selvästi todennettavien faktojen perusteella, että Vatikaani ja jesuiitat ovat olleet keskeisin voima EU:n taustalla. Kyllä aihetta on sivuttu joissain muissa blogeissa ja esim. Petri Paavolan sivuilla raamatullisesta näkökulmasta, mutta hyvin marginalisoitu se on.

  Usein kuulee antisionisteilta, että väitteet jesuiitoista ovat ”sionistien propagandaa”, mutta joudun yhä edelleen odottamaan, että joku kumoaisi perustelluilla argumenteilla esim. kirjoitukseni ”Paavin EU ja katolilainen Timo Soini”.

  Sitä minun Natsi-Saksaa käsittelevää kirjoitusta on joskus krititisoitu, mutta kyllä natsiliikkeen ja Vatikaanin välillä oli ihan selvä yhteys ja sen huomiotta jättäminen olisi epärehellistä totuuteen pyrkivältä tutkijalta.

  Holokaustia en ole juuri käsitellyt, koska en ole tarpeeksi perusteellisesti siihen perehtynyt, mutta sen verran, mitä olen, niin kyllä se siltä näyttää, että kyseessä on valhe. Keskitysleirejä oli ja juutalaisia vietiin niihin, mutta niissä ei todennäköisesti kuollut 6 miljoonaa juutalaista. Olen nähnyt sen Punaisen ristin arvion, että niissä kuoli alle 300000 ihmistä ja että syynä oli suurimmaksi osaksi taudit.

  Suhtaudun skeptisesti myös moniin muihin väitettyihin massiivisen mittaluokan kansanmurhiin. Niiden uhrilukuja todennäköisesti järjestään liioitellaan, koska se on kaikkein tehokkain tapa demonisoida joku maa tai kansa. Kannattaa siis suhtautua varauksella KAIKKIIN niihin, historiaa vääristellään monella taholla.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat