GreenMedInfo on uudistunut

Ihana inkivääri. Kaikki tietävät sen olevan mauste, ja osa meistä käyttää sitä ”itsehoidossa”. Mutta miksi sitä ei hyödynnetä tavanomaisessa lääketieteessä?

Tehosta ei ole riittävästi näyttöä, sanotaan…

Juuri tämän vuoksi perustin GreenMedInfon: jotta tieteelliset tutkimukset luontaisista hoitokeinoista löytyisivät yhdestä paikasta.

Ja niitähän riittää…

Tällä hetkellä jos selaa terapeuttisten yhdisteiden hakemistoa, inkivääri on yksi 1689 vitamiinista, mineraalista, yrtistä tai syötävästä luonnonantimesta, joiden hyöty terveydelle on osoitettu tieteellisesti.

Itse asiassa hakemalla tietokannasta inkiväärillä löydät todisteita sen hyödyistä yli 175 eri terveysvaivaan.

Voit selailla dynaamista hakemistoa täältä, ja ladata kaikki aihetta käsittelevät tutkimukset PDF-tiedostona ilmaiseksi.

 

No, mihin tämänkaltaisia yhteenvetoja sitten tarvitaan?

Ensinnäkin, ne tietysti nopeuttavat tiedon hakemista. Pubmed.gov-tietokannassa on noin 3000 tutkimusta, jotka käsittelevät inkivääriä. Olemme koonneet yhteen kaikkein tärkeimmät, jotta sinun ei tarvitsisi viettää lukemattomia tunteja kaivamiseen, faktojen tarkistamiseen ja yhteenvetojen tekemiseen!

Toisekseen, jotta jakaisit niitä. Eräs parhaista tavoista muuttaa lääketieteen paradigmaa (eli toisin sanoen ottaa käyttöön ja osoittaa oikeaksi kansanlääkinnässä käytetyt keinot) on viitata luontaishoitoja tukeviin tieteellisiin tutkimuksiin ja jakaa niitä! Uudistunut GreenMedInfo.com on ottanut käyttöön uusia tapoja joilla jakaa tutkimuksia mahdollisimman tehokkaasti.

Inkivääristä tehty yhteenveto on vain yksi esimerkki.

Tiesitkö, että teho- ja ammattilaisjäsenet pääsevät lukemaan ja/tai luomaan yli 180 000 tutkimusta PDF-muodossa jäsenille suunnatun sivuston kautta?

Näistä sivuista yhden, nimittäin kurkuman, kasaamiseen kesti elämästäni lähes kuusi kuukautta! Opin erittäin paljon prosessin aikana, ja toivon työni auttavan muita aiheesta kiinnostuneita!

Ja mikä parasta, emme kuitenkaan rajoitu vain terapeuttisiin yhdisteisiin.

Tietokantamme kattaa myös seuraavat aihepiirit:

Väittääkö kollega tai terveysasiantuntija että huolesi statiinilääkkeiden myrkyllisyydestä on perusteetonta, tai pelonlietsontaa? Kehota heitä lukemaan statiinilääkkeistä portaalistamme (ja siihen liittyvä PDF) ja anna todisteiden puhua puolestaan: statiineilla on osoitettu olevan yli 300 mahdollista sivuvaikutusta!

Tai sanotaan, että olet huolissasi rokotteiden haittavaikutuksista, joita vähätellään tai jotka jopa kiistetään kokonaan? Rokotetutkimusportaalimme (ja siihen liittyvän PDF:ään) on koottu vuosien edestä tutkimustyötä yksiin kansiin.

Tai ehkä olet akupunkturisti, homeopaatti tai kiropraktikko, ja enemmistö valtavirtaisen lääketieteen ammattilaisista ajattelee, etteivät käyttämäsi keinot perustu tieteeseen. Terapeuttisten käytäntöjen hakemisto kattaa oman alasi, sekä yli 200 eri tietokantaa, jotka tukevat ”vaihtoehtoisia” hoitoja.

Tämä on vain pintaraapaisu siihen mihin sivustomme ja tietokantamme soveltuu. Lue enemmän jäseneduista täältä. Harkitse myös tukevasi perimmäistä tavoitettamme (yksityiskohtaisemmat ohjeet alla).

Liity joukkoon jotta GreenMedInfo 2.0 olisi menestys!

Kuten ilmoitin eilen, olemme yli vuoden ajan työskennelleet kulissien takana ja uusineet koko käyttäjäkokemuksen, lisänneet toimintoja jotka ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä.

Katsothan alla olevan esittelyvideon ja liity tehtävälähtöisen ja eloisan yhteisömme jäseneksi.

GreenMedInfon jäsenet ovat sen selkäranka ja toimintaamme ajava voima. Pyydämme tukeanne, jotta saavuttaisimme asettamamme tavoitteet, joita ovat esimerkiksi tietokannan kasvattaminen 100 000 abstraktiin (70 % kasvu!) vuoden 2017 loppuun mennessä, kuten myös ensimmäisen GMI-sovelluksen luominen iPhonelle ja Androidille.

 

Lähde: GreenMedInfo

1 kommentti

  1. CreenMedlnfo on uudistunut PDF tiedostona inkiväärin hyödyt yli 175 eri vaivaan. Voisiko joku kielitaitoisempi suomentaa koko PDF tiedoston tästä asiasta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat