Haastattelu: “pakolaiskriisi” on George Sorosin rahoittama operaatio

Ranskalaislehti Atlantico on haastatellut Bernard Carayonia, joka on toiminut useita kertoja UMP-puolueen kansanedustajana Ranskan parlamentissa.

Haastattelun suomennos on julkaistu MV-lehdessä.

Atlantico: Sanotte, että maahanmuuttajien tuloa Eurooppaan ajavat ei-valtiolliset organisaatiot saavat ohjeensa ja rahoituksensa amerikkalaiskeinottelija George Sorokselta ja EU:lta. Kerrotteko lisää tästä?

Bernard Carayon: Ennen kaikkea on syytä muistaa, että Euroopassa on koettu “maahanmuuttajien” – kuten heitä kollektiivisella newspeakilla kutsutaan – tulon myötä ennennäkemätön poliittinen, sosiaalinen ja inhimillinen mullistus, jollaisella ei ole vastinetta sitten vuoden 1945. Nämä ulkomaalaiset ovat laittomasti tulleita ja pakolaisia, eikä heitä pystytä erottelemaan toisistaan.

Maahanmuuttajien tuloa Eurooppaan tukee noin sata ei-valtiollista organisaatiota.

EU ja George Soroksen Open Society -organisaatio tukee näistä yhtä kolmasosaa. Amerikkalainen miljardöörikeinottelija on aiemmin tullut tunnetuksi Englannin pankin horjuttamisesta vuonna 1992. Samalla hän keinotteli omiin taskuihinsa miljardi dollaria. Hänet tunnetaan lisäksi Thaimaan ja Malesian valuuttojen romahduttamisesta vuonna 1997 ja keinottelusta Ranskan frangia vastaan vuonna 1993! Hänen omaisuutensa on suunnaton: Melkein 25 miljardia dollaria! Näistä saatavia pääomatuloja hän on käyttänyt ja käyttää edelleen rahoittaakseen “värivallankumouksia” ja ei-valtiollisia organisaatioita – erityisesti maahanmuuttoa suosivia -, käyttäen tähän toimintaan vuosittain miljardi dollaria.

George Soroksen Open Society ja amerikkalainen Washington D.C:tä kotipaikkanaan pitävä ajatuspaja “Migration Policy Institute” ovat julkaisseet yhdessä raportin nimellä “Sitoutumisen saavuttaminen: Kuinka yksityinen sponsorointi voi vahvistaa pakolaisten tuloa Euroopan unioniin?” Raportti hehkuttaa, kuinka EU-komissio on kannustanut turvautumaan yksityisiin sponsoreihin ja ei-valtiollisiin organisaatioihin maahanmuuttajia sijoittamiseksi EU-jäsenvaltioihin ohi kiintiöiden.

Toinen ei-valtiollinen organisaatio on PICUM (Platform for International Cooperation on Undocumented), jonka kotipaikka on Bryssel. Tällä organisaatiolla on huomattavaa vaikutusvaltaa EU-instituutioissa. Se julkaisi äskettäin EU:n “uhridirektiiviin” liittyvän oppaan, jonka tarkoituksena on edistää “paperittomien siirtolaisten” pääsyä palvelujen, suojelun ja oikeuspalvelujen piiriin. EU ja Open Society rahoittivat myös tätä PICUM:in hanketta.

soros-fergie12

Kolmas elementti on ei-valtiollinen organisaatio OXFAM, joka tekee säännöllisesti yhteistyötä Open Societyn kanssa. Nämä tahot rahoittivat Senegalissa “Y’en a Marre” -liikettä (Jo riittää), joka pyrkii tekemään Sorokselle tunnusomaista “värivallankumousta”. OXFAM on panostanut myös hiilen vastaiseen taisteluun COP 21 [Pariisin ilmastokonferenssi 2015] yhteydessä. EU on OXFAM:in merkittävä rahoittaja ja vuosina 2013-2014 se antoi tälle organisaatiolle 75,3 miljoonaa euroa.

Ranskaan – sen teollisuuteen ja pankkeihin – kohdistamien katalien temppujensa lisäksi OXFAM vaati lokakuussa 2015 “Solidaarisuutta syyrialaisille” -raportissaan tehostamaan kiintiöpakolaisohjelmia ja se kritisoi Ranskaa siitä, että se ei panosta riittävästi näihin hankkeisiin. Samassa yhteydessä OXFAM kehotti tehostamaan perheenyhdistämisprosesseja ja yhteiskunnan sponsorointikeinoja, sekä tarjoamaan palkkatyötä ja opiskelupaikkoja yliopistoissa.

Eräs maahanmuuttajia tukeva taho on UNITED for Intercultural Action -verkosto.

Se koostuu äärivasemmistolaisista aktivisteista ja sitä rahoittavat etenkin EU-neuvosto, EU-komissio ja Open Society.

Tärkeimpiin vaikutusvaltaisiin ajatuspajoihin kuuluu myös amerikkalainen European Stability Initiative, joka laati tosiasiassa Merkelin vuoden 2015 lokakuun suunnitelman, jossa kehottiin Saksaa ottamaan maahan lisää maahanmuuttajia ja jakamaan heille viisumeja vapaata liikkumista varten.

Myös tämän hämäräperäisen ajatuspajan takaa löytyy Soroksen Open Society, sekä Rockefeller veljesten säätiö (Rockefeller Brothers Fund) ja muita amerikkalaisia rahoittajia.

Kaikki langat johtavat samaan mieheen – George Soros. Hän rahoitti myös Panama Papers -projektin käyttäen apunaan ICIJ:tä (International Consortium of Investigative Journalists) ja OCCRP:tä (Organized Crime and Corruption Reporting Project), sekä muita ei-valtiollisia organisaatioitaan. Nämä organisaatiot painostavat sitten vuorostaan EU-elimiä ja hallituksia, mm. Saksaa, ottamaan vastaan laittomasti tulleita ulkomaalaisia.

Atlantico: Kritisoitte myös sitä, että EU rahoittaa maahanmuuttajia tukevia ei-valtiollisia organisaatioita, jotka ovat juuri niitä samoja organisaatioita, jotka pyrkivät vaikuttamaan itse EU:hun. Eikö tässä ole kyse eräänlaisista sisäpiirin kaupoista?

Carayon: EU:n ja ei-valtiollisten organisaatioiden kesken vallitsee jo aiemmin mainitsemani ajatuksellinen ja poliittinen rikoskumppanuus. He kaikki edustavat rajojen kaatamisen ideologiaa ja EU on otollinen maaperä, sillä sen instituutiot ovat hyvin suopeita heidän edustamilleen poliittisille aatteille.

Rahoitukseen liittyviä kysymyksiä ei ole juurikaan käsitelty vielä julkisuudessa. Kuka rahoittaa näitä ei-valtiollisia organisaatioita? Kuinka voidaan sallia, että EU:n instituutiot tukevat toimia, joilla rikotaan lakeja ja EU-jäsenvaltioiden säädöksiä? Laittoman toiminnan rahoittaminen eurooppalaisten veronmaksajien rahoilla on selvästi laitonta. Siihen ei voi löytyä oikeutusta!

Toivon, että tämän Lähi-idän kriisin myötä kansallisvaltiot ottavat maahanmuuttopolitiikan takaisin omiin käsiinsä, sillä EU on osoittanut kyvyttömyytensä ja se on tehnyt skandaalimaisia päätöksiä.

Ehdotan, että Ranskan Republikaanipuolueen [aiemmin UMP] mepit vaativat Komissiota tilille. Että he vaativat lukuja nähtäväksi! Paljonko komissio tuhlaa EU-veronmaksajien rahoja tukeakseen ei-valtiollisia organisaatioita, jotka ajavat laittomasti tulleiden ulkomaalaisten asuttamista Eurooppaan?

Brysselin hallintokoneisto vaikuttaa irtautuneen täysin kansojen pyrkimyksistä. Sen toimet aiheuttavat vastustusta kaikkialla Euroopassa ja se vaikuttaa EU:n yhtenäisyyteen. Maaliskuun alussa tehdyn tutkimuksen mukaan 59% ranskalaisista suhtautuu vihamielisesti maahanmuuttajien vastaanottoon. Ja silti, vastustavien protestiliikkeiden kasvusta huolimatta, unioni jatkaa edelleen samaa linjaansa.

EU-immigration-Italy-570771

Atlantico: Australian maahanmuuttoministeri on syyttänyt erään maahanmuuttajan itsemurhan jälkeen maahanmuuttopolitiikkaa muuttamaan pyrkiviä ei-valtiollisia organisaatioita maahanmuuttajien yllyttämisestä epätoivoisiin tekoihin. Katsotteko, että ei-valtiollisilla organisaatioilla ja ajatuspajoilla poliittiset tavoitteet ovat tärkeämpiä, kuin väitetty humanitaarinen rooli?

Carayon: Kukaan ei voi sanoa, että ei-valtiolliset organisaatiot toimisivat pikemminkin humanitaarisista, kuin poliittisista syistä.

Olen havainnut, että George Soros rahoittaa suurinta osa ei-valtiollisista organisaatioista ja hänen hankkeensa ovat poliittisia. Hänen on havaittu toimivan Krimillä, Ukrainassa ja Georgiassa. Hän etsii jatkuvasti vastakkainasettelua Venäjän kanssa ja vetää Eurooppaa mukaan pakkomielteisiinsä piittaamatta meidän eduistamme ja historiallisesta ystävyydestä Venäjän kanssa.

Soroksen poliittinen tavoite on sama kuin lukuisilla rajoja vastustavilla äärivasemmiston liikkeillä. Projektin nimi on No Borders!

“Panaman papereiden” taustalta löytyvä Soros ei kuitenkaan tarjoa eettistä esikuvaa, kun puhutaan hänen henkilökohtaisesta omaisuudestaan.

Sitä on jo pitkään hoitanut vuonna 1973 perustettu Quantum Fund, joka kotipaikka ovat Caymansaaret ja Alankomaiden antillit. Quantum Fundilla on ollut vuodesta 2011 lähtien vain yksi tehtävä: Hoitaa vuonna 1969 perustettua Soros Fund Management’ia, jonka kotipaikka on sijoitettu ovelasti New Yorkiin.

Soros Fund Management, jonka näennäinen kotipaikka on USA, muutti vuonna 2011 oikeudellista asemaansa sen jälkeen kun USA:ssa tuli voimaan Dodd Franckin Wallstreet Reform And Consumer Protection -laki, joka asetti rahoitusmarkkinat ja etenkin keinottelua harrastavat rahastot tarkempaan valvontaan.

Soroksen rahasto muutettiin silloin “perhetoimistoksi” (family office), joita eivät koske läpinäkyvyysvaateet! “Perhetoimistojen” erityinen oikeudellinen asema oli aikoinaan George Soroksen kiivaan lobbauksen kohteena. Perusteluina oli, että perheiden tuli voida vapaasti hoitaa omaa varallisuuttaan. Lyhyesti sanoen: Soros Fund Management’in kotipaikka on USA ja se hyödyntää siellä läpinäkymätöntä oikeudellista asemaa, ja sitä hallinnoi vuorostaan veroparatiisissa sijaitseva Quantum Fund.

immigrants3-e1443044987917

Atlantico: EU-komissio on esittänyt 250.000 euron “solidaarisuusmaksua” per pakolainen pakottaakseen vastahakoiset maat ottamaan heitä vastaan. Summa vastaa maahantulijoiden ylläpidostaan (koulutus, majoitus …) viiden vuoden aikana koituvia kustannuksia. Luku kertoo kustannuksien olevan 50.000 euroa vuoddessa. Syntyykö pakolaisten ja ranskalaisten välille kuilu, sillä ranskalaisen saama minimituki on huomattavasti pienempi (toimeentulotuki (RSA) on 6.288 euroa vuodessa)?

Carayon: Tämä on skandaali! EU pilkkaa EU-maiden köyhiä työntekijöitä.

Haluan muistuttaa tässä yhteydessä hyvän omantunnon omaaville vasemmistolaisille, että kodittomien ranskalaisten määrä on 10 vuodessa lisääntynyt 50% ja Pariisissa tämä luku on kasvanut 84%. Lisäksi nuorten työttömyysprosentti on Euroopassa 22% ja Ranskassa melkein 26%, ja samaan aikaan nämä ei-valtiolliset organisaatiot vaativat työmarkkinoiden avaamista maahanmuuttajille piittaamatta lainkaan uhkista, joita ISIS.n soluttautuminen näiden joukkoon aiheuttaa.

Kun ei-valtiolliset organisaatiot ovat ripeitä toimimaan maahanmuuttajien puolesta valtavaa tarmoa uhkuen, niin kehotan heitä myös mobilisoitumaan joukolla palvellakseen kodittomia tai etsiäkseen suojateilleen paikkoja Saudi-Arbian, Qatarin tai Algerian lähistöltä.

Kaiken lisäksi EU on luvannut vielä antaa Turkille 6 miljardia euroa siitä hyvästä, että Erdogan pitää alueen pakolaiset maassaan. Ja Erdogan hyödynsi tilannetta hankkiakseen turkkilaisille viisumivapauden Eurooppaan, vaikka hänen maassaan ei edes kunnioiteta eurooppalaisia arvoja, kuten sananvapautta.

 

Lue myös:

George Soros – hyväntekijä vai talousrikollinen?
Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa

1 kommentti

  1. Juutalaisoligarkki rotten childien palveluksessa luomassa OrdoAb Chaos´ta.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat