Haastattelu: Rokotteet aiheuttavat vahinkoa

Tässä vuodelta 2002 olevassa haastattelussa toimittaja Jon Rappoport haastattelee rokoteasiantuntijaa, joka turvallisuussyistä haluaa pysyä nimettömänä (suom. VL).

(seuraavassa H = haastattelija, T = haastateltava tiedemies).

H: Olitte joskus vakuuttunut siitä, että rokotteet kuuluvat hyvään lääketieteeseen.

T: Kyllä. Olin mukana kehittämässä joitakin rokotteita, mutta en tahdo kertoa, mitä rokotteita.

H: Miksette tahdo?

T: Tahdon suojella yksityisyyttäni.

H: Odotatte siis kohtaavanne vaikeuksia, jos puhutte avoimesti?

T: Uskon voivani menettää eläkkeeni.

H: Mistä syystä?

T: Syillä ei ole merkitystä. Nämä ihmiset tietävät, miten aiheuttaa ongelmia, jos henkilö kerran on ollut osa Klubia. Tiedän yhden tai kaksi henkilöä, joita ryhdyttiin tarkkailemaan ja ahdistelemaan.

H: Ketkä ahdistelivat?

T: FBI (Federal Bureau of Investigation; USA:n turvallisuuspoliisi).

H: Todellako?

T: Kyllä. FBI käytti muita verukkeita. Myös IRS (Internal Revenue Service; USA:n veroviranomaiset) voi ryhtyä soittelemaan.

H: Se sananvapaudesta.

T: Kuuluin ”sisäpiiriin”. Jos ryhtyisin nyt antamaan nimiä ja esittämään yksityiskohtaisia syytöksiä tutkijoita vastaan, saattaisin joutua keskelle vaikeuksien maailmaa.

H: Mitä näiden ahdistelutoimien takana on?

T: Rokotteet ovat nykyaikaisen lääketieteen viimeinen puolustus. Rokotteet ovat perimmäinen oikeutus nykyaikaisen lääketieteen yleiselle ”etevyydelle”.

H: Uskotteko, että ihmisten tulisi saada valita, ottavatko he rokotteita?

T: Poliittisella tasolla, kyllä. Tieteellisellä tasolla ihmiset tarvitsevat tietoa voidakseen valita oikein. On asia erikseen sanoa, että valinnanvapaus on hyvä asia. Mutta jos kaikkialla on valheita, kuinka voi valita? Ja jos FDA:ta (USA:n elintarvike- ja lääkehallitusta) johtaisivat rehelliset ihmiset, näille rokotteille ei myönnettäisi lupia. Ne tutkittaisiin pienintä yksityiskohtaa myöten.

H: Eräät lääketieteen historian edustajat sanovat, ettei tautien yleinen väheneminen johdu rokotteista.

T: Tiedän. Jätin pitkään heidän työnsä vaille huomiota.

H: Miksi?

T: Koska pelkäsin, mitä saisin selville. Työni oli kehittää rokotteita. Elatukseni oli kiinni tämän työn jatkumisesta.

H: Ja sitten?

T: Tein omia tutkimuksiani.

H: Mihin johtopäätöksiin päädyitte?

T: Tautien väheneminen johtuu parantuneista elinoloista.

H: Mistä elinoloista?

T: Puhtaammasta vedestä. Kehittyneestä viemärijärjestelmästä. Ravinnosta. Tuoreemmasta ruoasta. Köyhyyden vähenemisestä. Taudinaiheuttajia saattaa olla kaikkialla, mutta jos ihminen on terve, tauti ei tartu häneen niin helposti.

H: Miltä teistä tuntui saatuanne tutkimuksenne päätökseen?

T: Tunsin epätoivoa. Tajusin, että toimin alalla, joka perustuu valheisiin.

H: Ovatko jotkut rokotteet vaarallisempia kuin muut?

T: Kyllä. DPT-rokotus esimerkiksi (DPT = rokote kurkkumätää, hinkuyskää ja jäykkäkouristusta vastaan, ns. ”kolmoisrokote”). Ja MMR (= rokote tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan). Lisäksi jotkut rokote-erät ovat vaarallisempia kuin muut erät samaa rokotetta. Itse pidän kaikkia rokotteita vaarallisina.

H: Miksi?

T: Syitä on useita. Ne sotkevat immuunijärjestelmän prosessissa, joka helposti vaarantaa immuniteetin (= vastustuskyvyn). Itse asiassa ne voivat aiheuttaa niitä sairauksia, joita niiden on määrä estää. Ne voivat aiheuttaa muita sairauksia kuin niitä, joita niiden on tarkoitus estää.

H: Miksi meille esitetään tilastoja, jotka näyttävät todistavan, että rokotteet ovat olleet erittäin menestyksekkäitä sairauksien hävittämisessä?

T: Miksikö? Jotta luotaisiin sellainen harhakuvitelma, että nämä rokotteet ovat hyödyllisiä. Jos rokote vähentää jonkin sairauden, esimerkiksi tuhkarokon, näkyviä oireita, jokainen olettaa, että rokote on onnistunut. Kuitenkin pinnan alla rokote voi vaurioittaa immuunijärjestelmää itseään. Ja jos se aiheuttaa muita sairauksia, aivokalvontulehduksen esimerkiksi, tämä tosiasia jää tunnistamatta, koska kukaan ei usko, että rokote voi saada aikaan sellaista. Yhteys jää havaitsematta.

H: Isorokkorokotteen sanotaan hävittäneen isorokon Englannista.

T: Kyllä. Mutta jos tutkitaan käsillä olevia tilastoja, saadaan toisenlainen kuva.

H: Millainen?

T: Englannissa oli kaupunkeja, joissa ihmiset, joita ei oltu rokotettu, eivät saaneet isorokkoa. Oli paikkoja, joissa rokotuksen saaneet ihmiset sairastuivat isorokkoepidemiassa. Ja isorokko oli alkanut vähentyä jo ennen kuin rokote saatiin käyttöön.

H: Sanotte siis, että meille on tarjottu valheellinen tarina.

T: Kyllä. Juuri sitä sanon. Tämä on sepitetty tarina, jonka tarkoituksena on saada ihmiset uskomaan, että rokotteet ovat aina turvallisia ja tehokkaita.

H: Te siis työskentelitte laboratoriossa. Jossa puhtaus oli ydinasia.

T: Ihmiset uskovat, että nämä laboratoriot, nämä valmistuslaitokset, ovat maailman puhtaimpia paikkoja. Tämä ei ole totta. Kontaminaatiota (saastumista) tapahtuu koko ajan. Rokotteisiin joutuu kaikenlaista jäännöstä.

H: Esimerkiksi apinan SV40-virus pujahtaa poliorokotteeseen.

T: Kyllä, niin tapahtui. Mutta tämä ei ole, mitä tarkoitan. SV40 joutui poliorokotteeseen, koska rokotteen valmistuksessa käytettiin apinan munuaisia. Mutta puhun toisesta asiasta. Laboratorioissa vallitsevista olosuhteista. Erehdyksistä. Huolimattomuusvirheistä. SV40, jota löytyi myöhemmin syöpäkasvannaisista – tämä oli jotain, jota kutsuisin rakenteelliseksi ongelmaksi. Se oli hyväksytty osa valmistusprosessia. Jos käytetään apinan munuaisia, avataan ovi taudinaiheuttajille, joiden olemassaolosta noissa munuaisissa ei ole tietoa.

H: No hyvä, mutta jättäkäämme hetkeksi huomiotta tuo erotus erilaisten saasteiden välillä. Mitä saasteita löysitte monivuotisen työnne aikana rokotteiden parissa?

T: Hyvä on, kerron Teille joistakin löydöksistäni ja kerron myös, mitä työtoverini löysivät. Tässä osittainen lista: Rimavex-tuhkarokkorokotteesta löysimme erilaisia kananpojan viruksia. Poliorokotteesta löysimme acanthamoebaa (”piikki-ameeboja”), joka on ns. ”aivoja syövä” ameeba. Apinan sytomegalovirus poliorokotteessa. Apinan foamy virus rotavirusrokotteessa. Linnun syöpäviruksia MMR-rokotteessa. Erilaisia mikro-organismeja pernaruttorokotteessa. Olen löytänyt potentiaalisesti vaarallisia entsyymi-inhibiittoreita useista rokotteista. Ankan, koiran ja kanin viruksia tuhkarokkorokotteessa. Linnun leukoosivirus influenssarokotteessa. Pestivirus MMR-rokotteessa.

H: Ehkä selvennys on paikallaan. Nämä ovat kaikki saasteita, jotka eivät kuulu rokotteisiin.

T: Kyllä. Ja jos yritetään saada selville, mitä vahinkoa nämä saasteet voivat aiheuttaa, niin on sanottava, että me emme todellakaan tiedä, koska mitään testausta ei ole suoritettu, tai ainoastaan hyvin pieni testaus. Se on rulettipeliä. Koetetaan onnea. Useimmat ihmiset eivät myöskään tiedä, että jotkut poliorokotteet, adenovirusrokotteet, vihurirokko-, hepatiitti A- ja tuhkarokkorokotteet on valmistettu abortoidun ihmissikiön kudoksessa. Löysin silloin tällöin näistä rokotteista jotakin, jonka uskoin olevan bakteerifragmentteja ja polioviruksia – joka on saattanut tulla tuosta sikiökudoksesta. Kun etsitään saasteita rokotteista, voidaan löytää materiaalia, joka on arvoituksellista. Tiedät, että sen ei pitäisi olla siellä, mutta et tiedä tarkasti, mitä se on. Löysin jotain, jonka uskoin olevan hyvin pienen ”fragmentin” ihmishiusta, ja myös ihmisen limaa. Löysin jotain, jota voidaan kutsua vain ”vieraaksi proteiiniksi”, mikä voisi merkitä melkein mitä tahansa. Se voisi merkitä viruksista peräisin olevaa proteiinia.

H: Hälytyskellot soivat kaikkialla.

T: Miltä luulette minusta tuntuneen? On muistettava, että tämä materiaali menee verivirtaan sivuuttaen osan normaalia immuunipuolustusjärjestelmää.

H: Miten tutkimustuloksenne otettiin vastaan?

T: Pohjimmiltaan se oli: älä huolehdi, asialle ei voi mitään. Rokotteita valmistettaessa käytetään erilaisia eläinkudoksia, ja tässä tämä saastuminen tapahtuu. Tietenkään en ole vielä edes maininnut tavanomaisia kemikaaleja, sellaisia kuin formaldehydi, elohopea ja alumiini, joita tarkoituksellisesti laitetaan rokotteisiin.

H: Nämä tiedot ovat melko uskomattomia.

T: Kyllä. Ja olen maininnut vain joitakin biologisia saasteita. Kuka tietää, kuinka paljon muita on? Joitakin emme löydä, koska emme ymmärrä etsiä niitä. Jos rokotteen valmistukseen käytetään esimerkiksi linnusta peräisin olevaa kudosta, kuinka monta mahdollista taudinaiheuttajaa voi olla tuossa kudoksessa? Meillä ei ole aavistustakaan. Meillä ei ole mitään käsitystä siitä, mitä ne saattaisivat olla tai mitä vaikutuksia niillä voisi olla ihmisiin.

H: Entä onko muuta tämän puhtausasian lisäksi?

T: Rokotteiden kohdalla lähdetään väärästä peruslähtökohdasta. Siitä, että ne mutkikkaalla tavalla stimuloivat immuunijärjestelmää luomaan olosuhteet, jotka suojaavat sairaudelta. Tämä on huono lähtökohta. Se ei toimi. Rokotteen oletetaan ”luovan” vasta-aineita, jotka epäsuorasti antavat suojan sairautta vastaan. Immuunijärjestelmä on kuitenkin paljon laajempi ja siihen kuuluu enemmän kuin vasta-aineet ja niihin liittyvät ”tappajasolut”.

H: Immuunijärjestelmä on?

T: Itse asiassa koko keho. Ja mieli. Se on kaikki immuunijärjestelmää, voitaisiin sanoa. Tästä syystä keskellä epidemiaa on yksilöitä, jotka pysyvät terveinä.

H: Yleinen terveystaso on siis tärkeä.

T: Enemmän kuin tärkeä. Se on elintärkeä.

H: Kuinka rokotetilastoja esitetään valheellisesti?

T: On useita tapoja. Oletetaan esimerkiksi, että 25 hepatiitti B –rokotuksen saanutta saa hepatiitin. No, hepatiitti B on maksasairaus. Mutta maksasairauksiksi voidaan sanoa monia asioita. Diagnoosia voidaan muuttaa. Näin ongelman perussyy kätketään.

H: Ja tällaista tapahtuu?

T: Koko ajan. Niin täytyy tapahtua, jos lääkärit automaattisesti olettavat, että ihmiset, jotka saavat rokotteita, eivät saa niitä sairauksia, joita vastaan heidän nyt ajatellaan saaneen suojan. Ja juuri näin lääkärit olettavat. Näettehän, kyseessä on kehäpäättely. Se on suljettu systeemi. Se ei tunnusta mitään puutteellisuutta. Ei mitään mahdollista virhettä. Jos henkilö, joka saa rokotteen hepatiittia vastaan, saa hepatiitin tai jonkin muun sairauden, automaattinen oletus on, että rokotteella ei ole mitään tekemistä sairauden kanssa.

H: Kuinka monta sellaista lääkäriä kohtasitte rokoteteollisuudessa viettämienne vuosien aikana, jotka myönsivät, että rokotteet ovat ongelma?

T: En yhtäkään. Jotkut yksityisesti esittivät epäilyksiä siitä, mitä he tekivät. Mutta he eivät koskaan puhuisi julkisuudessa, edes yhtiöittensä sisällä.

H: Mikä oli käännekohta Teille?

T: Minulla oli ystävä, jonka pieni lapsi kuoli DPT-rokotuksen jälkeen.

H: Tutkitteko asiaa?

T: Kyllä, epävirallisesti. Sain tietää, että lapsi oli täysin terve ennen rokotusta. Hänen kuolemaansa ei ollut mitään muuta syytä kuin rokote. Silloin aloin epäillä. Tietenkin tahdoin uskoa, että lapsi oli saanut huonon rokotuksen huonosta erästä. Mutta tutkittuani asiaa tarkemmin havaitsin, ettei näin ollut tässä tapauksessa. Jouduin epäilysten kierteeseen, joka ajan mittaan laajeni. Jatkoin tutkimuksiani. Sain selville, että, toisin kuin olin ajatellut, rokotteita ei testata tieteellisellä tavalla.

H: Mitä tarkoitatte?

T: Esimerkiksi, mitään pitkäaikaistutkimuksia ei tehdä millään rokotteella. Pitkän ajan seurantatutkimusta ei suoriteta mitenkään huolellisesti. Miksi? Koska jälleen otaksutaan, että rokotteet eivät aiheuta ongelmia. Miksi siis kenenkään pitäisi tarkistaa? Lisäksi rokotereaktio määritellään niin, että kaikkien haitallisten reaktioiden sanotaan tapahtuvan hyvin pian rokotuksen antamisen jälkeen. Mutta tässä ei ole mieltä.

H: Miksei siinä ole mieltä?

T: Koska rokote selvästi vaikuttaa kehossa pitkän aikaa sen antamisen jälkeen. Reaktio voi olla vähittäinen. Huonontuminen voi olla asteittaista. Neurologiset ongelmat voivat kehittyä ajan mittaan. Näin tapahtuu erilaisissa sairaustiloissa, myös tavanomaisen tutkimuksen mukaan. Miksei siis näin voisi olla rokotteiden kohdalla? Jos kemiallinen myrkytys voi tapahtua asteittain, miksei näin voisi olla rokotteen kohdalla, joka sisältää elohopeaa?

H: Ja tämän Te saitte selville?

T: Kyllä. Tässä ollaan tekemisissä enimmäkseen korrelaatioiden kanssa. Korrelaatiot eivät ole täydellisiä. Mutta jos löytyy 500 vanhempaa, joiden lapset ovat kärsineet neurologisista oireista yhden vuoden aikana rokotteen saamisen jälkeen, tämän pitäisi riittää perusteellisen tutkimuksen alulle panemiseen.

H: Onko se riittänyt?

T: Ei. Ei koskaan. Tämä kertoo jo jotain.

H: Mitä?

T: Ihmiset, jotka tekevät tutkimusta, eivät itse asiassa ole kiinnostuneita tosiasioista. He olettavat, että rokotteet ovat turvallisia. Niinpä kun he suorittavat tutkimusta, he päätyvät aina vapauttamaan rokotteet vastuusta. He sanovat: ”Tämä rokote on turvallinen”. Mutta mihin he perustavat nämä arvionsa? He perustavat ne sellaisiin määritelmiin ja käsityksiin, jotka automaattisesti sulkevat pois rokotteen tuomitsemisen.

H: On olemassa lukuisia tapauksia, joissa rokotuskampanja on epäonnistunut. Tapauksia, joissa ihmiset ovat saaneet sen sairauden, jota vastaan heidät on rokotettu.

T: Kyllä, sellaisia tapauksia on useita. Ja niissä todisteista yksinkertaisesti ei välitetä. Niitä ei oteta huomioon. Asiantuntijat sanovat, jos he ylipäätään sanovat mitään, että tämä on vain yksittäinen tapaus, mutta yleisesti ottaen rokotteen on osoitettu olevan turvallinen. Mutta jos lasketaan yhteen kaikki ne rokotuskampanjat, joissa vahinkoa ja sairautta on esiintynyt, tulee selväksi, etteivät nämä ole yksittäisiä tapauksia.

H: Keskustelitteko koskaan siitä, mistä me tässä puhumme, työtovereittenne kanssa, kun Te vielä työskentelitte rokoteteollisuudessa?

T: Keskustelin kyllä.

H: Mitä tapahtui?

T: Useita kertoja minua kehotettiin pysymään vaiti. Tehtiin selväksi, että minun tulisi mennä takaisin työhön ja unohtaa epäilykseni. Joissakin tapauksissa kohtasin pelkoa. Työtoverit pyrkivät karttamaan minua. Heistä tuntui, että heidät voitaisiin leimata ”syyllisiksi yhteyden perusteella”. Kaiken kaikkiaan kuitenkin käyttäydyin siivosti. Pidin huolta siitä, etten tuottanut ongelmia itselleni.

H: Jos rokotteet todella aiheuttavat vahinkoa, miksi niitä annetaan?

T: Kaikkein ensimmäiseksi: ei ole mitään ”jos”. Ne aiheuttavat vahinkoa. Vaikeampi ratkaista on kysymys, aiheuttavatko ne vahinkoa niissä ihmisissä, joissa mitään vahinkoa ei näytä syntyvän. Tässä ollaan tekemisissä sellaisen tutkimuksen kanssa, joka pitäisi tehdä, mutta sitä ei tehdä. Tutkijoiden tulisi tehdä selvitystyötä jonkinlaisen kartan tai kaavion aikaansaamiseksi, joka näyttää täsmällisesti, mitä rokotteet tekevät kehossa siitä hetkestä alkaen, jolloin ne joutuvat kehoon. Tällaista selvitystyötä ei ole tehty.

Mitä siihen tulee, miksi niitä annetaan, voisimme istua tässä kaksi päivää ja keskustella kaikista syistä. Kuten olette sanonut monta kertaa, järjestelmän eri tasoilla ihmisillä on omat motiivinsa. Raha, pelko työpaikan menettämisestä, halu kerätä pisteitä, maine, apurahat, ylennys, väärä idealismi, ajattelematon tapa ja niin edelleen. Mutta lääketieteellisen kartellin ylimmillä tasoilla rokotteet ovat arvoasteikossa kaikkein ylimpänä, koska ne aiheuttavat immuunijärjestelmän heikkenemistä. Tiedän, että tätä voi olla vaikea uskoa, mutta se on totta. Lääketieteellisen kartellin ylimmällä tasolla ei ole minkäänlaista aikomusta auttaa ihmisiä, sen aikomuksena on vahingoittaa heitä, heikentää heitä. Tappaa heidät.

Eräässä urani vaiheessa minulla oli pitkä keskustelu erään miehen kanssa, jolla oli korkea asema erään afrikkalaisen maan hallinnossa. Hän kertoi minulle, että hän oli täysin selvillä tästä. Hän kertoi minulle, että WHO on julkisivu näille väestönvähentämisintresseille. Afrikassa on vastarintaliike, voitaisiin sanoa, joka koostuu erilaisista virkailijoista, jotka vilpittömästi yrittävät saada aikaan muutoksia köyhien osaan. Tämä ihmisverkosto tietää, mitä on tekeillä. He tietävät, että rokotteita on käytetty, ja käytetään, heidän maittensa tuhoamiseen, valmistamaan niitä globalististen voimien vallankaappaukseen. Minulla on ollut mahdollisuus puhua usean tähän verkostoon kuuluvan ihmisen kanssa.

H: Onko Etelä-Afrikan presidentti Thabo Mbeki tietoinen tästä tilanteesta?

T: Sanoisin, että hän on osittain tietoinen. Ehkä hän ei ole täysin vakuuttunut, mutta hän on tulossa tietoiseksi koko totuudesta. Hän tietää jo, että HIV on huijaus. Hän tietää, että AIDS-lääkkeet ovat myrkkyjä, jotka tuhoavat immuunijärjestelmän. Hän tietää myös, että jos hän millään tavalla tuo julki, mitä hän rokoteasiasta ajattelee, hänet leimataan hulluksi. Hänellä on jo tarpeeksi vaikeuksia AIDS-asiassa ottamansa kannan vuoksi.

H: Tämä verkosto, josta puhutte.

T: Se on koonnut valtavan määrän tietoa rokotteista. Kysymys on, kuinka saadaan järjestettyä menestyksekäs strategia. Näille ihmisille tämä on vaikea asia.

H: Entä teollistuneissa maissa?

T: Lääketieteellisellä kartellilla on kuristusote, mutta se on helpottumassa. Pääasiassa siitä syystä, että ihmisillä on vapaus epäillä lääkkeitä. Kuitenkin, jos vapaan valinnan asia (oikeus hyväksyä tai hylätä jokin lääke) ei saa tuulta purjeisiinsa, nämä tulevat määräykset rokotteista, joita annetaan biosodankäynnissä käytettäviä taudinaiheuttajia vastaan, tulevat pääsemään voitolle. Elämme tärkeää aikaa.

H: Suuttumus hepatiitti B -rokotteen vuoksi näyttää yhdeltä hyvältä keinolta.

T: Luulen niin, kyllä. Kun sanotaan, että pikkulasten täytyy saada rokote, ja sitten seuraavalla hengenvedolla myönnetään, että hepatiitti B saadaan seksuaalikontakteista ja yhteisistä neuloista, niin tämä on naurettava rinnastus. Lääketieteelliset auktoriteetit yrittävät puolustaa itseään sanomalla, että noin 20 000 lasta USA:ssa saa hepatiitti B:n joka vuosi ”tuntemattomista syistä” ja että sen vuoksi jokaisen pikkulapsen täytyy saada rokote. Asetan kyseenalaisiksi 20 000:n luvun ja ne niin sanotut tutkimukset, jotka tukevat sitä.

H: Andrew Wakefield, brittiläinen lääketieteen tohtori, joka paljasti MMR-rokotteen ja autismin välisen yhteyden, on juuri erotettu työpaikastaan lontoolaisessa sairaalassa.

T: Kyllä. Wakefield teki suuren palveluksen. Hänen esittämänsä korrelaatiot rokotteen ja autismin välillä ovat vaikuttavia. Ehkä tiedätte, että Tony Blairin vaimo on mukana vaihtoehtolääketieteessä. Mahdollisesti heidän lapselleen ei ole annettu MMR:ää. Blair äskettäin väisti kysymyksen lehdistöhaastattelussa ja sai asian näyttämään siltä, että hän vain vastusti tunkeilevaa kyselyä hänen ”henkilökohtaisesta perhe-elämästään”. Joka tapauksessa uskon, että hänen vaimonsa suu on tukittu. Luulen, että jos hänelle annettaisiin tilaisuus, hän sanoisi ainakin, että hän suhtautuu myötämielisesti kaikkiin perheisiin, jotka ovat astuneet esiin ja lausuneet, että MMR on vakavasti vahingoittanut heidän lapsiaan.

H: Brittiläisten toimittajien pitäisi mennä suoraan hänen juttusilleen.

T: He ovat yrittäneet. Mutta luulen, että hän on tehnyt sopimuksen miehensä kanssa vaitiolosta, olipa kyse mistä hyvänsä. Hän voisi tehdä paljon hyvää, jos hän rikkoisi sopimuksensa. Minulle on kerrottu, että häntä painostetaan, eikä ainoastaan miehensä taholta. Hän toimii tasolla, jolla MI6 (Ison-Britannian salainen poliisi) ja brittiläiset terveysviranomaiset tulevat mukaan kuvaan. Kyseessä katsotaan olevan kansalliseen turvallisuuteen liittyvä asia.

H: No jaa, kyseessä on kansallinen turvallisuus heti kun saadaan käsitys lääketieteellisestä kartellista.

T: Kyseessä on maailman turvallisuus. Kartelli toimii joka maassa. Kiihkeästi se vartioi rokotteiden loukkaamattomuutta. Näiden rokotteiden epäileminen on samalla tasolla kuin jos joku Vatikaanin piispa epäilisi ehtoollisen pyhyyttä katolisessa kirkossa.

H: Tiedän, että jos joku Hollywoodin kuuluisuus lausuisi julkisesti, ettei hän ota rokotetta, hän suorittaisi ammatillisen itsemurhan.

T: Hollywoodilla on hyvin voimakkaat yhteydet lääketieteelliseen kartelliin. Syitä on olemassa useita, mutta yksi niistä on yksinkertaisesti se, että kuuluisa näyttelijä saa osakseen valtavaa huomiota, sanoipa hän mitä hyvänsä. Vuonna 1992 olin läsnä FDA:ta vastaan suunnatussa mielenosoituksessanne Los Angelesin keskustassa. Yksi tai kaksi näyttelijää puhui FDA:ta vastaan. Sen jälkeiseltä ajalta joutuisitte tekemään kovasti työtä löytääksenne jonkun näyttelijän, joka on millään tavalla puhunut lääketieteellistä kartellia vastaan.

H: Millainen mieli, mikä on perimmäinen mielenlaatu USA:n kansallisissa terveysinstituutioissa (NIH:ssa)?

T: Ihmiset kilpailevat tutkimusmäärärahoista. Viimeinen asia, joka heidän mieleensä tulisi, on vallitsevan tilanteen kyseenalaistaminen. He ovat jo sisäisessä sodassa noista rahoista. He eivät tarvitse lisää ongelmia. Tämä on hyvin eristetty systeemi. Se luottaa ajatukseen, että yleisesti ottaen nykyaikainen lääketiede on hyvin menestyksekästä kaikilla rintamilla. Systeemin ongelmien myöntäminen millä tahansa alueella merkitsisi koko yrityksen epäilemistä. Sen vuoksi saatettaisiin ajatella, että NIH on viimeinen paikka, jossa järjestää mielenosoituksia. Mutta asia on päinvastoin. Jos viisi tuhatta ihmistä ilmaantuisi sinne vaatien selontekoa tuon tutkimusjärjestelmän todellisista hyödyistä, vaatien tietoa siitä, mitä todellisia terveydellisiä hyötyjä on annettu ihmisille vastineeksi niistä miljardeista dollareista, jotka tähän laitokseen on haaskattu, jotakin voitaisiin saada aikaan. Kipinä voisi syttyä. Jos mielenosoituksia jatkettaisiin, voitaisiin saavuttaa kaikenlaisia vaikutuksia. Jotkut tutkijat saattaisivat alkaa vuotaa tietoa.

H: Hyvä ajatus.

T: Pukuun pukeutuneita ihmisiä seisomassa niin lähellä rakennuksia kuin poliisi sallii. Ihmisiä arkiasuissa, hölkkäasuissa, äitejä ja lapsia. Varakkaita ihmisiä. Köyhiä ihmisiä. Kaikenlaisia ihmisiä.

H: Mitä sanotte pikkulapsille näinä päivinä annettavien monien rokotteiden yhteisestä tuhoavasta voimasta?

T: Se on irvikuva ja rikos. Tästä ei ole olemassa mitään todellisia, vakavasti otettavia tutkimuksia. Jälleen oletetaan, että rokotteet ovat turvallisia ja sen vuoksi lukuisat annettavat rokotteet ovat myös yhdessä turvallisia. Mutta totuus on se, että rokotteet eivät ole turvallisia. Sen vuoksi mahdollisesti syntyvien vahinkojen määrä kasvaa, kun niitä annetaan useita lyhyen ajan sisällä.

H: Sitten meillä on syksyn influenssakausi.

T: Kyllä. Ikään kuin vain syksyllä nämä taudinaiheuttajat kulkeutuisivat Aasiasta Yhdysvaltoihin. Suuri yleisö nielee tämän premissin. Jos se tapahtuu huhtikuussa, se on paha vilustuminen. Jos se tapahtuu lokakuussa, se on influenssa.

H: Kadutteko sitä, että olette työskennellyt kaikki nuo vuodet rokotealalla?

T: Kyllä. Mutta tämän haastattelun jälkeen kadun hieman vähemmän. Ja työskentelen muilla tavoin. Annan tietoa tietyille ihmisille, kun ajattelen heidän käyttävän sitä hyvin.

H: Mikä on asia, jonka haluatte ihmisten ymmärtävän?

T: Että rokotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden todistamisen taakka on niillä ihmisillä, jotka valmistavat ja lisensoivat niitä yleiseen käyttöön. Vain tämän. Todistamisen taakka ei ole Teillä tai minulla. Ja todistamiseen tarvitaan hyvin suunniteltuja pitkäaikaistutkimuksia. Tarvitaan laajat seurantatutkimukset. On haastateltava äitejä ja kiinnitettävä huomiota siihen, mitä äidit sanovat lapsistaan ja siitä, mitä näille on tapahtunut rokotuksen jälkeen. Kaikkia näitä asioita tarvitaan. Asioita, joita nykyisin ei ole.

H: Asioita, joita nykyisin ei ole.

T: Kyllä.

H: Sekaannusten välttämiseksi tahtoisin vielä kerran tarkastella niitä sairausongelmia, joita rokotteet voivat aiheuttaa. Mitä sairauksia, kuinka se tapahtuu?

T: Pohjimmiltaan puhumme kahdesta mahdollisesta haitallisesta seurauksesta. Ensiksi, henkilö saa sairauden rokotteesta. Hän saa sen sairauden, jolta rokotteen on tarkoitus suojata häntä. Koska jokin sairauden versio on rokotteessa alun alkaen. Tai toiseksi, hän ei saa sitä sairautta, vaan jonakin myöhempänä ajankohtana, ehkä heti, hän saa toisen sairauden, jonka rokote aiheuttaa. Sairaus saattaa olla autismi, jotakin, mitä kutsutaan autismiksi, tai se saattaa olla jokin muu sairaus, sellainen kuin aivokalvontulehdus. Hän saattaa tulla henkisesti vammaiseksi.

H: Onko olemassa mitään tapaa verrata näiden erilaisten seurausten suhteellista esiintymistiheyttä?

T: Ei ole. Koska seuranta on heikkoa. Voimme vain arvailla. Jos kysytte, kuinka moni sadasta tuhannesta lapsesta, jotka saavat tuhkarokkorokotteen, saa tuhkarokon, ja kuinka moni saa muita ongelmia tästä rokotteesta, niin tähän ei ole olemassa mitään luotettavaa vastausta. Tätä minä sanon. Rokotteet ovat taikauskoa. Ja kun kyse on taikauskosta, silloin ei saada faktoja, joita voidaan käyttää. Silloin saadaan vain tarinoita, joista useimmat on suunniteltu tukemaan taikauskoa.

Kuitenkin monista rokotuskampanjoista voimme koota kasaan kertomuksen, joka kyllä paljastaa joitakin hyvin hälyttäviä asioita. Ihmisiä on vahingoitettu. Vahingot ovat todellisia, ja ne voivat olla suuria ja ne voivat merkitä kuolemaa. Vahingot eivät rajoitu muutamiin tapauksiin, kuten meidät on saatu uskomaan. USA:ssa on äitien ryhmiä, jotka kertovat autismista ja lapsuuden rokotteista. He astuvat esiin ja nousevat seisomaan kokouksissa. Pohjimmiltaan he yrittävät täyttää sen kuilun, joka on syntynyt, kun tutkijat ja lääkärit ovat kääntäneet selkänsä koko asialle.

H: Kysyisin Teiltä seuraavaa. Jos otetaan esimerkiksi lapsi, sanotaan Bostonista, joka saa hyvää ravitsevaa ruokaa, ruumiillista liikuntaa joka päivä, rakkautta vanhemmiltaan ja joka ei saa tuhkarokkorokotetta, niin millainen olisi hänen terveydentilansa verrattuna keskimääräiseen bostonilaiseen lapseen, joka syö huonosti ja katsoo televisiota viisi tuntia päivässä ja joka saa tuhkarokkorokotteen?

T: Tietenkin vaikuttamassa on monia tekijöitä, mutta löisin vetoa sen puolesta, että ensimmäisellä lapsella on parempi terveydentila. Jos hän saa tuhkarokon, jos hän saa sen yhdeksänvuotiaana, on hyvin todennäköistä, että se on paljon lievempi kuin toisen lapsen mahdollisesti saama tuhkarokko. Löisin vetoa ensimmäisen lapsen puolesta joka kerta.

H: Kuinka kauan työskentelitte rokotteiden parissa.

T: Kauan. Yli kymmenen vuotta.

H: Jos katsotte nyt taaksepäin, tuleeko mieleenne yhtään hyvää syytä sanoa, että rokotteet ovat menestyksekkäitä?

T: Ei. Ei tule. Jos minulla olisi nyt lapsi, viimeinen asia, jonka sallisin, olisi rokottaminen. Muuttaisin pois osavaltiosta, jos olisi pakko. Muuttaisin sukunimemme. Häviäisin perhe mukanani. En sano, että näin pitkälle asioiden täytyisi mennä. On olemassa keinoja väistää systeemiä luvallisesti, jos tiedetään, kuinka toimia. Jokaisessa osavaltiossa on uskonnollisiin ja/tai filosofisiin näkemyksiin perustuvia erivapauksia, joihin voi vedota. Mutta tiukan paikan tullen lähtisin liikkeelle.

H: Ja kuitenkin kaikkialla on lapsia, jotka saavat rokotteita ja näyttävät olevan terveitä.

T: Oleellinen on sana ”näyttävät”. Entä kaikki ne lapset, jotka eivät kykene keskittymään läksyihinsä? Entä ne lapset, joilla on kiukunpuuskia tavan takaa? Entä ne lapset, jotka eivät ole aivan täysissä sielunvoimissa? Tiedän, että näihin asioihin on olemassa monia syitä, mutta rokotteet ovat yksi syy. En ottaisi riskiä. En näe mitään syytä ottaa riskiä. Ja, suoraan sanoen, en näe mitään syytä sille, että hallituksen sallittaisiin sanoa viimeinen sana tässä asiassa. Hallituksen lääketiede on kokemukseni mukaan usein sanojen ristiriita. Saadaan toinen tai toinen, mutta ei molempia (so. joko ”hallitus” tai ”lääketiede”, mutta ei molempia).

H: Näin tulemme tilanteeseen, jossa kaikilla on tasapuoliset mahdollisuudet.

T: Kyllä. Sallittakoon rokotteet niille, jotka tahtovat niitä. Sallittakoon toista mieltä olevien kieltäytyä niistä. Mutta, kuten aiemmin sanoin, tasapuolisia mahdollisuuksia ei ole, jos kaikkialla on valheita. Ja kun lapsista on kyse, vanhemmat tekevät kaikki päätökset. Nämä vanhemmat tarvitsevat tuhdin annoksen totuutta. Miten oli sen lapsen kohdalla, josta puhuin ja joka kuoli DPT-rokotteeseen? Millaisen tiedon perusteella hänen vanhempansa toimivat? Voin kertoa Teille, että se oli hyvin puolueellista (so. yksipuolista). Se ei ollut todellista tietoa.

H: Lääketieteen PR-ihmiset yksissä tuumin lehdistön kanssa pelästyttävät puolikuoliaiksi vanhemmat kauheilla ennusteillaan siitä, mitä tapahtuisi, jos heidän lapsensa eivät saa rokotuksia.

T: He saavat rokotteesta kieltäytymisen näyttämään rikokselta. He rinnastavat sen huonoon vanhemmuuteen. Tätä vastaan taistellaan paremmalla tiedolla. Auktoriteetteja vastaan taisteleminen on aina haasteellista. Ja jokainen itse mielessään päättää, ryhtyykö siihen. Päätöksen teko on jokaisen henkilön vastuulla. Lääketieteellinen kartelli pitää tästä veikkauskohteesta. Se veikkaa, että pelko voittaa.

Lue lisää: Jon Rappoport

Lähde: http://educate-yourself.org/cn/rappoportinterviewvaccineresearcherjan2002.shtml

 

 

 

26 kommenttia

 1. Jestas mitä vaarallista soopaa. Mikä ihme tämänkin jutun tarkoituksena voi olla? Miksi tätä julkaisua ei saada kuriin, jotkut puupäät vielä uskovat kaiken.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Tämän lehden terveysvinkkejä noudattamalla olisi hyvät saumat päästä Darwin Awards -sivuston varoittavaksi esimerkiksi. Tyhmästä päästä saa koko ruumis kärsiä. Kyhmy rinnassa? Eipä mennäkään kiireesti lääkärin juttusille, vaan juodaan veteen sekoitettua koivun tuhkaa. Päälle vielä hörpyt vetyperoksidia ja pakurikääpäteetä, niin johan rintasyöpä talttuu…

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. Tiedoksi fsdfsdfds:lle: Yhdysvalloissa on lääkäreitä, jotka injektoivat vetyperoksidia suoraan suoneen. Ei kuitenkaan sellaisenaan vaan suolaliuokseen sekoitettuna. Joissan hoitopaikoissa Suomessakin menetelmä on käytössä. Ja tulokset ovat erinomaisia erilaisten sairauksien hoidossa!
  Mitä tulee haastatteluun rokotuksista, on uskomatonta, että kommenttien perusteella on ihmisiä, jotka sitkeästi pitävät kynsin hampain kiinni virallisesta ”totuudesta”. Kuka muu voisi tietää paremmin asiasta kuin itse rokotteita valmistanut henkilö? Miksi häneen puheeseensa ei luoteta? Aina löytyy lampaita, jotka sokeasti seuraavat johtajaa… Rokotteet ovat lääketehtaille todella valtaisa bisnes, johon uskovat joutuvat kärsimään elimistön heikentyneenä terveytenä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Olen prikulleen samaa mieltä kanssasi näistä myrkkyrokotteista ja siitä myös ”että on uskomatonta kommenttien perustella miten ihmiset pitävät kynsin hampain kiinni virallisesta totuudesta”. Rokotus ja lääkebisnekset myrkyttävät ihmiset ihan tarkoituksellisesti. Kyllä kannattaisi tutkia tarkasti niin rokotusten ja lääkkeiden haittavaikutukset ennenkuin edes ostaa niitä. Ei ole olemassa yhtäkään lääkettä eikä yhtäkään rokotetta jolla ei olisi haittavaikutuksia millä enemmän millä vähemmän joskus jopa tappavia ja aika useinkin. Lääkkeettömiäkin vaihtoehtoja on olemassa eikä niillä ole näitä mielipuolisia myrkkyvaikutuksia niinkuin esim. Apteekin ”lääkkeillä”. Onneksi jotkut ihmisryhmät osaavat ajatella omilla aivoillaan, ymmärtävät lastensa +oman ja läheistensä edun ja kieltäytyvät uskomasta ”lääkäreiden sanaan lääkkeiden hyvistä vaikutuksista”.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Meille on palautettava riippumaton tutkimus ja viranomaistaho, niin totuus selviää nopeasti. Etenkin lääke”tiede” ja sen tutkimus on suoraan kytköksissä lääketehtaisiin. Niitä asioita ei edes tutkita, mitä ei haluta tietää = millä ei saa rahastettua tai mikä voi vaarantaa yhtiöiden voittoja, vaikka se olisikin kansanterveydellisesti perusteltua.

  Yksittäiset lääkärit ja tutkijat tietävät tilanteen, mutta kun järjestelmä on politikkojen toimesta alistettu liiketoimintaan, niin tilanne on heidänkin kannalta vaikea. Vain informaation jakaminen kansalaisille, kuten Magneettimedia tekee ja kansan herääminen ja virallisten suositusten hylkääminen pelastaa meidät. Pankkikupla voi tehdä sen toista kautta – kun ei ole enää varaa ylläpitää kallista sairaanhoitojärjestelmää.

  Propagandistit yritävät vielä luoda – näilläkin sivustoilla – epävarmuutta kansan keskuuteen, mutta jokainen voi tarkkailla ympäristöään ja vetää omat johtopäätökset. Sitä varten on hyvä hankkia tietoa monesta lähteestä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Joo, johtopäätöksiä voi tehdä vaikka kiertelemällä hautausmaata jonkun sellaisen tietolähteen kanssa, joka tietää vainajien taustoista. Oman kotipaikkakuntani hautuumaalta löytyy kovasti paljon esim. viime vuosisadan alkupuolella lapsina tai nuorina aikuisina kuolleita isojen talojen vesoja, jotka ovat menehtyneet sairauksiin, joita vastaan on nykyään rokotteet tai antibiootit. Em. taustasta johtuen uhrien kotona oli taatusti riittävän siistiä, ja ravintokin oli riittävää ja kohtuullisen monipuolista (ja jokseenkin luomua !), mutta kun jostain taudinaiheuttajasta lähti normaalia ärhäkämpi variantti liikkeelle, tai tapaturma tai muu sattuma saattoi sitä ’tavallista’ liikaa elimistöön, niin tuoni korjasi, kun ei ollut nykyaikaista lääketiedettä suojana.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Naulan kantaan, Kala-Eemeli!
    Lastentaudit ja tuberkuloosi tappoivat kyllä yhteiskuntauokkaan katsomatta.
    Tietysti aliravitut köyhälistön lapset olivat huonommassa asemassa ja tukkikämpillä tms. tubi levisi, mutta
    hautausmaat kertovat karua tarinaansa, ei ollut parempikaan väki suojassa.
    Vähempiväkisten pienet vainajat eivät saaneetkaan kestävää muistomerkkiä haudalleen kertomaan tarinaansa meille.

    Vaarallista on MM:n propaganda, mutta tämä on vapaa maa ja ilmeisesti julkaisija uskoo asiaansa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Hmph…. kyllähän MM on lähes ainoa paperilehti Suomessa, joka kertoo pankkien luovan rahaa tyhjästä. Siis Tyhjästä. Jos itse perustat pankin ja omistat tonnin, se riittää sillä sinulla on pankkilain mukaan valta antaa lainaa 10 kertaa enemmän kuin sinulla on rahaa. Näin raha muuttuu pankin saatavaksi ja on sen omaisuutta. eli …. Mangneettimedia on ainoa paperilehti, joka kertoo useimmiten, miten asiat menevät, eikä niinkuin valtamedian päätoimittajat ne selostavat.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Väitteesi perusteella pankin perustaminen olisi varma ja vaivaton keino vaurastua. Kuitenkaan Suomessa ei toimi kuin muutama pankki – miksei asiasta tietoinen porukka (esim. täällä MM:n keskustelupalstalla mellastavat ’asiantuntijat’) sitten perusta kukin ikiomaa rahantuotantolaitostaan ?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. joo. Sitä sopii ihmetellä. Mutta jos et tuota tiennyt pankeista, niin nyt tiedät. Annetaan lainaa mielettömiä summia, niin on saatavia ja SE on se tapa millä raha luodaan tyhjästä. Ei se sen mystisempää ole, vaikka ekonomisti voikin luennoida tuntikausia asiasta, vaikutuksista ja nyansseista. Jos katsot valtioiden velkaa, vaikkapa yhteenlaskettua velkaa, sitä on miljoona kertaa enemmän kuin maapallolla on rahaa. Mistäs luulet sen tulleen? Ja millä periaatteella 🙂

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Ei liikepankit voi ’luoda rahaa tyhjästä’ oman päänsä mukaan – jos voisivat, niin miksi ihmeessä ne kuitenkin ottavat talletuksia vastaan, ja vieläpä maksavat vähän korkoakin ? Rahan ’luominen tyhjästä’ tapahtuu ko. valuutan arvosta vastaavan keskuspankin ohjauksessa – jos se ’luo rahaa’ (tai enemmän tai vähemmän suoraan sallii liikepankkien ’luoda rahaa’) tuottavuuden nousua yms. reaalimaailman ilmiöitä enemmän, rahan arvo laskee. Sillä taas ei ole niin suurta eroa, luoko keskuspankki rahaa pyörittämällä omaa setelipainoaan vai helpottamalla liikepankkien antolainausta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Vielä -80 luvulla 1-tyypin diabeteksen kerrottiin johtuvan joko rokotuksista tai jälkitaudista, jos perinnöllisyyttä ei ollut olemassa, nykyisin nämä rokotteet ovat sitten kaiken arvostelun yläpuolella… Ei näyttänyt avaavan silmiä sika-piikkikään, tehokkaasti vaiettu ja ainoastaan lasten narkolepsia sivuvaikutuksena myönnetty, taho joka olisi vastuussa tehdyistä suurista virheistä uuden polven rokotteiden antamisessa kansalaisille, saa vaieta oikein palkan kanssa!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Lääketeollisuus on niin suurta bisnestä, että ihmisillä ja ihmishengillä ei ole ollut vuosikymmeniin mitään väliä. Omistajina suurimmilla lääketehtailla juutalais-sionisti-satanisti pankkiirisuvut.
   Suurin osa lääkkeistä ja varsinkin rokotteista täysin turhia ja usein enemmän haitallisia kuin hyödyllsiä. Tutkimuksia ei tehdä, koska ei kiinnosta.
   Jos joku tutkii. ei tuloksia julkaista ainakaan lääketieteen julkaisuissa, koska samat tahot omistavat ko. julkaisut.
   Luontaislääketiedettä parjataan samojen siionistejen omistamissa medioissa.
   Ja lääketehtaat jopa palkkaavat lääkäreitä keksimään uusia tauteja ja niille hoitosuunnitelmia ja lääkityksiä. Ja tyhmät, aivopestyt ihmiset uskovat kaiken mitä lehdissä kirjoitetaan tai mitä TV suoltaa.

   Sitten kun Internet saadaan vielä sensuroitua, on peli tältä osin menetetty…

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Loistavasti kirjoitettu, ja varmasti joku taho rahoittaa skepoja sillä muuten he eivät jaksaisi jauhaa paskaa tällä näin aktiivisesti. Sisimmissään he kyllä tietävät olevansa väärässä.
    Kaikki taudit ovat loppuneet aikoinaan riippumatta rokotuksista, siis loppui siellä missä rokotettiin mutta loppui myös siellä missä ei rokotettu. Siitä on tilasto faktaa jota ei skepotkaan voi kiistää.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. ”Lääketeollisuus on niin suurta bisnestä..”
    Epäilemättä, mutta
    Vitamiinit joista jotkut aiheuttaa syöpää, ollee paljon suurempi bisnes.
    Rokotteet tuovat vain noin 2% liikevaihdosta.

    Rokoteannos maksaa tyypillisesti about 0,15-0,30 euroa, suojaa usein loppuelämän.

    Vitamiiniannos D-vitamiinia maksaa 25-50 euroa vuodessa,
    Vitamiiniannos C-vitamiinia maksaa 25-50 euroa vuodessa,
    Koska näitä syödään useita per viikko, joka päivä usein vuosikausia, joka siihen alkaa.
    Elämässä kuluu tuhansia euroja lääketeollisuuteen.
    =>Paaaaaaljon isompi lääkebisnes

    Suomi siis söisi 100-300 miljoonaa euroa vuodessa D:tä ja C:tä ja 10 vuodessa sen 1000-3000 miljoonaa euroa. Muut lisäravinteet päälle ja kuluu useita miljardeja euroja v. 2020 mennessä,
    Suomen taloustilannetta se ei paranna.

    Monen vitamiinipurkin takana on ”bulvaanina” tytäryhtiömutkien kautta lopulta Big Pharma..

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Vitamiinit joista jotkut aiheuttaa syöpää”
     Enpä ole moisesta vitamiinista kuullut, kerro ihmeessä tietosi tästä ihmeaineesta.

     ”Rokoteannos maksaa tyypillisesti about 0,15-0,30 euroa, suojaa usein loppuelämän.”
     Tämä oli ehkä hulppein aivopieru kommentissasi.
     http://www.cdc.gov/vaccines/programs/vfc/cdc-vac-price-list.htm
     Tuossa listaa tavallisimpien rokotteiden hinnoista 24.4.2012.
     http://www.1stcontact-travelclinic.com/vaccinations/post/Travel-Vaccinations.aspx
     Tuossa vastaavaa listaa briteistä matkailijoiden tavallisimmista rokotteista.

     ”Suomi siis söisi 100-300 miljoonaa euroa vuodessa D:tä ja C:tä ja 10 vuodessa sen 1000-3000 miljoonaa euroa. Muut lisäravinteet päälle ja kuluu useita miljardeja euroja v. 2020 mennessä,
     Suomen taloustilannetta se ei paranna.”
     Hupaisaa, että vedät vitamiinien syönnin taloustilanteen yhteyteen, kun ravintolisät nimenomaan vähentävät julkisen sairaanhoidon menoja erilaisten puutostilojen hoitotarpeen vähenemisen myötä.

     Joka tapauksessa ihminen on vapaa valitsemaan mistä lisäravinteensa ostaa. Itse en niitä ainakaan lääkeyhtiöiltä osta.

     Ps. Tarkista faktasi ennenkuin huutelet typeryyksiä

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Vitamiinit, jotka taitaa lisätä syöpäriskiä:

      -A-vitamiinin esiaste betakaroteeni lisäsi tupakoijien keuhkosyöpäriskia ja siksi Helsinki-tutkimus piti hätäkeskeyttää.
      -D-vitamiinin liikasaanti on liitetty eturauhassyövän riskiin.
      -E-vitamiinilisän syönti liitetty myös syöpäriskin kasvuun
      -”B-vitamiinilisistä suurentunut syöpäriski?
      B-ryhmän vitamiineihin luettavasta foolihaposta ei näytä olevan odotettua apua sydänsairauksien ja syövän ehkäisyyn. Tuore norjalaistutkimus päinvastoin paljastaa, että foolihappo ja B12-vitamiini yhdessä saattavat lisätä syövän ja syöpäkuolleisuuden riskiä.”

      http://www.tohtori.fi/?page=6486373&id=9364040

      Myös insuliiniherkkyyttä C- ja E-vitamiini voi heiketnää liikunnan aikana:
      http://www.pnas.org/content/early/2009/05/11/0903485106.abstract
      PNAS 5/2009
      ”Antioxidants prevent health-promoting effects of physical exercise in humans”
      ..
      Exercise increased parameters of insulin sensitivity (GIR and plasma
      adiponectin) only in the absence of antioxidants in both previously untrained (P < 0.001) and pretrained (P < 0.001) individuals.

      Ja EVIRAn tilastoja kun katsoin niin eniten raskasmetalleja ja myrkkyjä (elohopea, kadmium lyijy) sisältää ravintolisät.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Heppuli:”“Rokoteannos maksaa tyypillisesti about 0,15-0,30 euroa, suojaa usein loppuelämän.”
      Tämä oli ehkä hulppein aivopieru kommentissasi” (ja tarjotaan linkkejä kalliiseen länsimaan tarjontaan).

      Niinkö ?
      Menginokokkirokote 50 centtiä:
      ”The vaccine, called MenAfriVac, costs only 50 cents a dose. It is made in India with technology donated by the United States government for token royalties”[1]

      Tuhkarokkorokote 83 centtiä:
      ”Since 2003, the church has donated millions to the anti-measles campaign. (Each vaccine costs only 83 cents.)”[2]

      Unicef:n tuhkarokkorokote 10 centtiä:
      ”For example, the price for a dose of combined measles, mumps and rubella vaccine (MMR) can be as high as $28 in the United States, while UNICEF buys a single dose of measles vaccine that costs 10 cents.”.. ..” This is the price of the vaccines, which is only five to 10 per cent of the cost of immunizing a child” [3]

      Poliorokote 11 centtiä:
      ”You are the CEO of a pharmaceutical company that makes the polio vaccine. You know that each dose of the vaccine costs only 11 cents.” [4]

      Lähteet:
      [1] http://www.nytimes.com/2011/06/14/health/14global.html
      [2] http://www.deseretnews.com/article/865554897/AP-story-about-measles-vaccinations-shows-media-do-report-good-news.html?pg=all
      [3] http://www.unicef.org/immunization/23244_shortage.html
      [4] http://www.lastchild.org/downloads/LastChild_TeachingGuide.pdf

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Rokotus on vähintäänkin vanhaa keskiaikaista talopoikaiskansanperinnettä.

  ”Konstantinopolissa Paracelsus kuitenkin löysi uudelleen joitakin bysantti-
  laisen alkemian salaisuuksista, jotka hän toi ensi kertaa Eurooppaan.
  Hän keräsi talteen myös yhtä sensaatiomaista aitoa tieteellistä tietoa.
  Talonpoikaisnaiset harjoittivat lääketieteen alkukantaista muotoa, joka
  näytti estävän tauteja, esimerkiksi isorokon. He viilsivät suonen auki ja
  työnsivät sisään neulan, joka oli infektoitu isorokolla. Myöhemmin Paracelsus
  oli ensimmäinen lääkäri, joka esitti, että pieninä annoksina ruumiiseen
  annettuna ”ihmisen sairaaksi tekevä parantaa hänet”.
  -Paul Strathern: Mendelejevin uni: Puuttuvien alkuaineiden etsintä, Terra Cognita, 2003, HKI, s.97

  Paracelsus eli vv. 1493-1541
  Homeopatia otti tuossa häneltä vaikutteita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Koskaan ei olla keskusteltu oliko bakteerin avulla valmistettu ”uusi ihme insuliini” sittenkään parempi vaihtoehto eläinperäiseen nähden. Asiassa patentti kun lähenteli vanhenemista… Nykyisin eläinperäistä insuliinia saa Britanniasta omakustanteisesti, eli ei halpaa… Kenellehän tarkoitettu? Lääketeollisuus on niin karua touhua että pelottaa, perustelut eri aineiden lääkinnällisiin hyötyihin kylmäävät selkäpiitä!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Sama kun olisi haastatellut naapurin Jaskaa.
  Ihan oikealle medialle meni tämä huuhaapalkinto. Ei jeesus mitä sontaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 9. Nimim. L.H:n mukaan suurin syypää olisi ehkä kuitenkin valkoinen saksalainen vitamiinipillerikauppias Mathias Rast:
  Rath käytti hyväkseen uskomuksia ja taikauskoa, ja tienasi ison kasan rahaa.
  http://www.badscience.net/2009/04/matthias-rath-steal-this-chapter/
  (Juttu on aika pitkä, ja se vain pahenee loppua kohti :-()

  Tuo linkitty juttu kertoo kyllä selvästi, että kun vitamiinikauppian ja valtion nokkamiehet löivät viisaat päänsä yhteen potilaita ryhdyttiin ohjaamaan pois AIDS-hoidoista. Eli kyse ei suinkaan ole siitä, että ihmisten ainoana vaihtoehtona olisi ollut huuhaa vaan hoitojen piirissä olevia yllytettiin peräti lopettamaan hoidot.

  Ja tuloksena 330 000 ruumista. Kansanmurha vitamiinibisneksellä..

  Historiankirjoissa opetetaan tulevaisuudessa paitsi
  ”Holocaust”
  niin myös
  ”Garlicaust”
  ..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat