Hallituskriisi ja siihen liittyvät huomiot

Suomen politiikassa tapahtuu myös jotain positiivista, sillä hallitus on ajautunut kriisiin kehysriihen käsittelyn myötä. Parhaillaan tämä tarkoittaa hallituksen ja eduskunnan hajoamista sekä ennenaikaisia eduskunta vaaleja.  Tosin Suomen mädäntynyttä poliittista järjestelmää ei pelasteta hallituksen ja eduskunnan koostumuksen uusiutumisella, sillä poliittinen koneisto ja sitä tukeva valtamedia ovat uusliberaalisen globaalin valtaeliitin hallinnassa. 

Hallituskriisin taustaa 

Eilen maanantai iltana hallituspuolueiden puheenjohtajaviisikko läksi Säätytalolta saamatta mitään aikaiseksi, vaikka asioita on käsitelty jo viikon päivät. 

Hallituksen kehysriihessä ylitsepääsemättömiä asioita näyttävät olevan muiden muassa työllisyyden hoitoon liittyvät kysymykset, ilmastotoimet ja menokehykset, joista oli sovittu hallituskauden alussa. 

Tarkentaen kiistelyä on valtamedian uutisointien mukaan aiheuttaneet tulevien vuosien budjettikehysten hylkäämisen tai säilyttämisen puolesta esiintyneet kannanotot. 

Riitely tulevien vuosien budjettikehysten hylkäämisestä jatkuu myös yhä. Kehysriihessä kiistaa on myös aiheuttanut sadantuhannen työllistäminen vuoteen 2030 mennessä. Kiistaa on nimenomaisesti aiheuttanut työllistämisestä aiheutuvat mahdolliset kustannukset julkiselle taloudelle. 

Pääministeri Sanna Marin (sd) esitti riihessä yllättäen 300 miljoonan veronkorotukset sekä ehdotti niitä korotuksia työnantajien sivukuluihin, mistä keskustan sanotaan menettäneen hermonsa totaalisesti. Tämä esitys voi osaltaan auttaa hallituksen hajoamista. Keskustapuolue ratkaisee hallituksen jatkuvuuden. 

EU-elvytyspaketti 

Sanna Marin sivuutti täysin viime heinäkuussa perustuslakivaliokunnan lausunnon hyväksymällä Suomen puolesta EU-elvytyspaketin, josta koituisi katastrofaaliset seuraukset maalle. EU:n elvytyspaketti on tarkoitettu EU:n liittovaltiokehityksen toteuttamiseksi.

Juuri nyt perustuslakivaliokunta on päättänyt, että paketin hyväksyntään vaaditaan eduskunnassa kahden kolmasosan enemmistö. Tämä tarkoittaa sitä, ettei pelkkä hallituspuolueiden tuki riitä, vaan mukaan tarvitaan edustajia muiden muassa kokoomuksesta. 

Perustuslakivaliokunta esittää lausunnossaan elvytyspaketin ja siihen kytkeytyvän lainanoton rinnastuvan merkittävään toimivallan siirtoon Euroopan unionille.   

Malisen mukaan elpymisrahastossa ei ole kysymys mistään väliaikaisesta rahoitusvälineestä, vaan käytännössä se tarkoittaa pysyvää mekanismia, jota varmasti on tarkoituksena käyttää myös tulevaisuudessa. Malinen viittaa Eurooppa oikeuden professorin ja perustuslakivaliokunnan asiantuntijan, Päivi Leino-Sandbergin arvioon, jonka mukaan rahoitusmallia tullaan varmasti soveltamaan uudelleen, kun on kerran linjattu, että perussopimukset eivät estä EU:n toiminnan rahoittamista velaksi.   

Malisen mukaan Euroopan unionissa on valmistunut suuri puhallus. EU-johtajat ovat sopineet niin kutsutusta elpymisvälineestä, vaikka sillä on hyvin vähän tekemistä taloudellisen elpymisen kanssa. Käytännössä rahastoa voisi kutsua elpymisen vastaiseksi välineeksi.   

Elpymissuunnitelma ei ole koronaa varten, vaan jättiläismäiseksi eri etnisten populaatioiden sulatusuunin kustantamiseksi tulevaisuuden Unionin liittovaltiossa, joka perustuu uuden Maailmanjärjestyksen kehitykseen

Mitä mahdollinen hallituksen kaatuminen ja ennenaikaiset eduskuntavaalit merkitsevät? 

Hallituksen ja eduskunnan hajoaminen parhaimmillaan tarkoittaisi näiden poliittisten entiteettien  tekemien hankkeiden mitätöimistä. 

Tällöin voitaisiin olettaa, että EU-elpymispaketin käsittely jähmettyisi ja turvealan alasajo keskeytyisi sekä sote-ratkaisu ainakin viivästyisi. 

Valtioneuvoston hajoaminen ja ennenaikaiset eduskuntavaalit eivät pelastaisi Suomea negatiivisen globalisaation ikeestä. Ensinnäkin uusi valtioneuvosto koostuisi esimerkiksi SDP:stä, vihreistä, kokoomuksen ja RKP:n tai perussuomalaisista, kokoomuksesta, keskustan ja kristillisdemokraateista.  

Kaikki yllä mainitut puolueet ovat ylikansallisten jättiläisyhtiöiden ja globaalien rahoituslaitosten asialla sekä näiden puolueiden edustajat haluavat ujuttaa Suomen entistä tiiviimmin globaalin valtaeliitin hallintaan. 

Esimerkkinä irvokkaasta halusta antautua täysin kasvottoman negatiivisen globalisaation hallintaan olkoon Matti Vanhasen hätäiset parahdukset, hänen pyytäessään kokoomuksen tukea EU:n elvytyspaketin hyväksymiseen. 

Hallitus nimittäin tarvitsee eduskunnassa opposition tuen EU:n 750 miljardin euron elpymispaketin hyväksyntään. 

– On selvää, että odotus ja paine tulee olevat kovat. Tämä olisi maanjäristyksen kokoinen asia, jos EU:n budjetti kaatuisi, sanoo Matti Vanhanen. 

Ennenaikaiset eduskuntavaalit  eivät voisi pelastaa Suomen poliittisen järjestelmän mädänneisyyttä, sillä juutalaismafian kontrolloima valtamedia huolehtisi manipuloivalla propagandallaan siitä, että valtapuolueet ja niiden edustajat muodostuisivat globaalin valtaeliitin intressien ja Brysselin toiveiden mukaisesti.  

Suomessa poliittinen järjestelmä, riippumatta ketkä tulevat valituksi esimerkiksi eduskuntaan, palvelevat globaalien suuryritysten sekä ylikansallisten rahoituslaitosten tarpeita. Näiden instituutioiden, kuten jättiläisfirmojen valta ulottuu yli kansallisen päätäntävallan. Tätä suuryritysten hegemoniaa voidaan vielä kartuttaa esimerkiksi vapaakauppasopimuksilla. 

Juuri yllä mainittuihin seikkoihin viittaa “Seuraa rahaa” -dokumenttielokuva, jota kyllä suosittelemme katsottavaksi. Globaalit jättiläisyritykset ovat sijoitusyhtiöryhmien omituksessa. Sijoitusyhtiöistä suurimpia ovat  Vanguard Group, Blackrock ja State Street Corporation. Edelleen mainitut sijoitusyhtiöt omistavat erilaiset säätiöt, joista isoimmat ovat juutalaistoimijoiden omistamia ja johtamia. Suuremmat sijoittajat ovat vielä suurempien sijoittajien omistuksessa. Tätä sijoittajien verkostoa voidaan kuvata pyramidilla, jonka huipulla ovat suurimmat kaksi sijoittajaa eli Vanguard Group ja Blackrock. 

Nämä jättiläismäiset sijoitusyhtiöt ja säätiöt omistavat lähestulkoon kaiken tuotannon, kuten esimerkiksi kaivosteollisuutta, vaateteollisuutta, elintarviketuotantoa ja tietysti kaikki suurimmat kansainväliset lääkefirmat. 

Suomen poliittiset vallanpitäjät ovat näiden yllä mainittujen ylikansallisten jättiläisyrityksien ja kansainvälisten rahoituslaitosten edunvalvojina Suomessa.

Lopuksi on syytä jälleen huomauttaa, että Suomen pelastuksena on vain poliittisen järjestelmän täydellinen uusiminen. Valtioneuvoston lakkauttaminen ja ennenaikaiset eduskuntavaalit eivät muuta juurikaan tilannetta paremmaksi, vaikka hallitus ja eduskunta luonnollisesti pitäisi hajottaa. Suomessa täytyisi ehdottomasti aloittaa parlamentaarinen työskentely maan eroamiseksi Euroopan unionista, Eurosta ja NATOn isäntämaasopimuksesta. Suomen täytyisi siirtyä itsenäiseen talouspolitiikkaan ja omaan valuuttaan, joka olisi Suomen markka. Lisäksi valtiolle pitäisi varata rahanluontioikeus ja valtion investointeihin käytettävästä oman keskuspankin velkarahasta ei perittäisi korkoa. Poliittisen järjestelmän jälleenrakentamisen lisäksi, kaikki puolueet olisi lakkautettava ja myös koulutusjärjestelmä uusittaisiin. 

Markku Juutinen 

Huomioitavaa!

Kokoomuksessa on noussut joitakin edustajia vastustamaan EU:n elvytyspakettia

On syytä jo näin aluksi huomauttaa, että EU:n elpymispaketti ei ole varsinaisesti suunniteltu Covid-19 varjolla aiheutettujen taloudellisten vaurioiden hoitoon, vaan elpymissuunnitelma perustuu Euroopan unionin liittovaltiokehityksen edistämiseen ja samalla jättiläismäiseksi eri etnisten populaatioiden sekoittamiseksi yhdeksi monokulttuuriksi tulevaisuuden Unionin liittovaltiossa.

Kokoomuksessa on noussut joitakin edustajia vastustamaan EU:n elvytyspakettia

Kehotamme nyt kansanedustajia kokoomuksessa sekä keskustassa hylkäämään ryhmäkurin ja ryhtyä toimeen Suomen kansa eduksi äänestämällä EU:n elvytyspakettia vastaan.

Lähteet 

Haku – Ilta-Sanomat (is.fi) 

Kommentti: Nähdäänkö uusinta 46 vuoden takaa? Viimeksi ennenaikaiset vaalit järjesti Urho Kekkonen 1975 – Politiikka – Ilta-Sanomat 

EU-elpymispaketin hyväksyntään tarvitaan eduskunnassa kahden kolmasosan enemmistö ja opposition apua – MTVuutiset.fi 

Tuomas Malinen (23.7.2020). Salkunrakentaja. Ekonomisti: EU:n elpymisrahasto vie kohti tulonsiirtounionia ja liittovaltiota. Saatavina: https://www.salkunrakentaja.fi/2020/07/elpymisrahasto-liittovaltio/ 

Elisa Hyvärinen (19.7.2020). VU. EU-professori Pääministeri sivuutti valiokunnan – ”tällaista en odottanut”. Saatavina: https://www.verkkouutiset.fi/eu-professori-paaministeri-sivuutti-valiokunnan-tallaista-en-odottanut/#3e95a47b   

Tuomas Malinen (23.7.2020). US EU:n rahastosta on järjestettävä kansanäänestys. Saatavina: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tmalinen/eun-rahastosta-on-jarjestettava-kansanaanestys/   

Matti Vanhanen pyytää kokoomuksen tukea EU-paketin hyväksymiseen – ennustaa muussa tapauksessa totaalista katastrofia: ”Maanjäristyksen kokoinen asia” – MTVuutiset.fi 

The Jews behind Internet – Radio Islam (islam-radio.net) 

Jewish Media Power – Radio Islam (islam-radio.net) 

Dokumenttielokuva: Seuraa Rahaa – TokenTube 

An evening of affluence and influence with the Jewish wizards of Wall Street – Haaretz Com – Haaretz.com 

Live From New York, It’s Steve Schwarzman – The New York Times (nytimes.com) 

36 kommenttia

 1. KOKOOMUS PETTI
  Kokoomus ilmoitti eilen, että se äänestää tyhjää elvytyspaketista. Näin se käytännössä takaisi sen hyväksynnän eduskunnassa, joka joutuu hyväksymään esityksen 2/3 enemmistöllä. Nyt kuitenkin jo kaksi kokoomusedustajaa on ilmoittanut äänestävänsä elvytyspakettia vastaan. Keskustassa on myös paketin vastustajia, mutta pitääkö ryhmäkuri. Koska nyt on kysymyksessä yksi ratkaisevista äänestyksistä Suomen historiassa, kuten esim. Tuomas Malinen on esittänyt, täytyy eduskuntaan kohdistaa mitä suurin paine, että elvytyspakettia ei hyväksyttäisi. Ehkä kokoomuksesta ja keskustasta vielä löytyy isänmaallisuuden rippeitä estämään paketin hyväksyminen. Elvytyspaketti luo pohjaa liittovaltiokehitykselle, joka vie loputkin Suomen itsenäisyydestä. Nyt täytyisi painostaa kokoomuksen ja keskustan kansanedustajia tekemään historiallinen ratkaisu: hylätä ryhmäkuri ja palvella Suomen kansan etua! Ei elvytyspaketille! Marinin hallitus on tehnyt suunnattomasti vahinkoa koronakriisin varjolla. Sen olisi syytä kaatua ja uudet vaalit pidettävä. Suomen itsenäisyydestä on kysymys! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Juuri näin, niitä kokoomuksen ja keskustan kansanedustajia pitää painostaa lähettämällä heille sähköpostia ja kirjoittamalla niiden Facebook -ryhmään.

   Kehotamme nyt kansanedustajia kokoomuksessa sekä keskustassa hylkäämään ryhmäkurin ja ryhtyä toimeen Suomen kansa eduksi äänestämällä EU:n elvytyspakettia vastaan.

   Aikaa ei oikeastaan ole hukattavissa.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
   1. Laitoin viestiä EU:n elpymispaketin vastaiseen toimintaan liittyen muiden muassa keskutapuolueelle facebookissa, ja minulle vastattiin näin: ”Mielenkiintoisia fasistien julkaisuja sinulla Markku. Valitettavaa vain kannaltasi, että suomalainen talonpoika on aina taistellut edustamiasi talonpoikaisdemokratialle vieraita kumousoppeja vastaan.”

    Olen aina tiennyt, että Suomea ei voida pelastaa ilman radikaalia vallankumousta. Osa kansanedustajista oikeasti kuvittelee palvelevansa isänmaataan, kun alistuvat yhä tiukemmin kansainvälisten suuryritysten ja globaalien rahoituslaitosen torppariuteen, joka on vapauden illuusio. Kuitenkin osa nuista poliittisista vallanpitäjistä tietää tilanteen ja kuvittelevat olevansa osa globaalia valtaeliittiä – kuuluvansa johonki suureen entiteettiin. Joskin ne ovat vain juutalaismafian tiettyjen paikkojen nuolijoita.

    Plusääni(11)Miinusääni(1)
    1. Politiikan ”ammattilaisten” kyvyttömyys lukea yhteiskunnallista kehitystä kielii valtavasta tyhmyydestä ja sokeudesta tai sitten petturuudesta. Useimmat poliitikot joko valehtelevat tai toistavat papukaijamaisesti heille opetettuja klisheitä. Fasismi toteutuu Suomessa juuri parhaillaan kansainvälisten suuryritysten ja rahalaitosten sekä julkisen vallan eli valtion saumattomana yhteistyönä. Fasismiin kuuluu totalitarismi, jossa kumotaan perustuslaillisen tasavaltaan kuuluvat kansalaisoikeudet ja -vapaudet. Nykyisessä teknologisesti ohjatussa fasismissa valtio tai supervaltio kuten EU kertoo yksityisille yrityksille, kuinka heidän tulee ”palvella” asiakkaitaan – esimerkiksi suojella heitä vihapuheelta tai viruksilta – ja nämä sitten toteuttavat kansalaisoikeuksien kuten sanan- tai liikkumisvapauden riiston. Liikkumisvapaus poistuu, kun yksityiset liikennöitsijät tai polttoainejakelijat alkavat vaatia ”terveyspassia”. Jos he eivät tätä vaadi, niin viranomaiset peruuttavat näiltä toimiluvat. Tässä ei tarvita valtion viranomaisten ikävännäköistä ja kallista mobilisointia esimerkiksi tiesulkuja ja tarkistuspiteitä ylläpitämään. Pankit ovat kansalaisten kontrolloimisessa kaikkein tehokkaimpia. Niiden avulla voidaan toteuttaa digitaalinen ”gulag”, jossa ihminen tai sääntöjä uhmaava yritys tai yhdistys eristetään kaikesta rahaliikenteestä.

     Eli nykyinen meno toteuttaa täysin aatesuunnan oppi-isän eli Benito Mussolini näkemyksen: “Fascism should more appropriately be called Corporatism because it is a merger of state and corporate power”. Nämä korporaatiot ovat suuria ja markkina-asemaltaan määrääviä yrityksiä, joihin on aikoinaan sovellettu anti-trust lakeja, koska niiden muodostamat yksinoikeudelliset monopolit tai mafiat eivät kuulu aitoon markkinatalouteen. Nykyään yksikään poliitikko ei uskalla näitä uhmata. Kommunistit suhtautuvat suuryrityksiin myönteisesti, koska tietävät pystyvänsä käyttämään näitä omia poliittisia vastustajiaan vastaan. Fasismi toimii näin mekanismina, jonka kautta globalismia ajavat kommunistit saavat läpi tavoitteitaan. Valtio ja poliitikot ovat siis ajautuneet yhteistyöhön suuryritysten kanssa ja ohjaavat näiden toimintaa mm. tiedustelupalvelujen kautta. Tästä esimerkkinä CIA:n operaatio ’Mockingbird’, jonka kautta on kontrolloitu USA:laisen valtamedian sisältöjä.

     Plusääni(3)Miinusääni(1)
     1. White Rabbit taitaa ollla joku Supon agentti kun ujuttaa tuota väärää tulkintaa fasismista joka paikkaan. Kuten tämä: ”Fasismiin kuuluu totalitarismi, jossa kumotaan perustuslaillisen tasavaltaan kuuluvat kansalaisoikeudet ja -vapaudet.”

      En keksi mitään sellaista vapautta jota jäisin kaipaamaan jos vaikka Italian Mussolinin järjestelmä uudelleenlämmiteltynä ja modernisoituna otettaisiin käyttöön. Saati jos puhuttaisiin Hitleriläisestä järjestelmästä joka ei oikeastaan ollut edes ihan sama kuin fasismi.

      Lehdistönvapaushan tarkoittaa nykyään tuon juutalaismafia vapautta valehdella kansalle. Sen vapauden poisto ei haittaisi yhtään.

      Jokainen olisi vapaa polttamaan tupakkaa, juomaan viinaa, matkustelemaan, käymään tanssiaisissa, kirkossa ja vaikka huorissa ja homot voisi homoilla ”kaapeissaan” jne. Että ihan normi inhimilliset vapaudet olisi noissakin järjestelmissä. Mutta lisänä vapaus velkaorjuudesta ja kulttuurin mädätyksestä ja elämän tarkoituksettomuudesta.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Samankaltainen keskusvallan vahvistaminen kuin Euroopassa on meneillään myös USA:ssa, jossa liittovaltio ja sen toimielimet ovat syvästi korruptoituneet ja toimivat vastaavien tahojen määräysvallassa kuin EU. EU on samojen transatlanttisten globalistotahojen luomus kuin USA. USA puolestaan peri kaupallisen ja sotilaallisen mahtiasemansa brittiläiseltä imperiumilta. Britti-imperiumi ja USA ovat molemmat merivallan (maritime power) edustajia ja haastavat jatkuvasti toiminnallaan maavaltaa (land power) edustavia valtioita kuten Venäjä, Kiina tai Europan ytimessä oleva Saksa.

  Teknologian kehitys on kuitenkin vaikuttamassa siten, että merivallan merkitys on vähenemässä. Uudet tehokkaat ohjusjärjestelmät lisäävät maavaltojen mahdollisuuksia käydä sotalaivastoja vastaan. Esimerkiksi USA:n tai brittien lentotukialukset tai sota-alukset ylipäätänsä ovat varsin haavoittuvaisia. Taktisissa operaatioissa laivastolla on yhä suuri merkitys, mutta suuressa kuvassa niiden geopoliittinen rooli on vähenemässä. Kiinan uusi Belt and Road-projekti vähentää perinteisten merivaltojen osuutta maailmankaupassa. Myös kiinteät energiatoimitukset kuten öljy- ja maakaasuputket lisäävät maavaltojen vaikutusta ja siksi USA ja länsi pyrkii saamaan niitä oman vaikutusvaltansa piiriin tai blokkaamaan ne kuten Nordstream 2 öljyputken Venäjältä Saksaan, mikä ohittaa USA:n hallitseman Ukrainan reitin.

  Huumausaine-, ase- ja ihmiskauppa ovat puhtaasti merivaltioiden hallinnassa ja ne pyrkivät raivoisasti pitämään niiden reitit ja levitysalueet hallinnassaan. Historiallinen esimerkki tästä ovat Kiinan ja Britti-imperiumin väliset oopiumisodat. Kiina on näistä edelleen katkera lännelle ja syystäkin. Siirtomaatavarakaupan edistämiseksi lännessä aloitettiin laajamittainen siirtomaatavaroiden markkinointi ja myynti siten, että länsimaat ovat vähitellen luopuneet kokona omavaraisuudesta ja ovat olleet pakotettuja teollistamaan itsensä ja ovat tätä nykyä riippuvaisia globaalista kaupankäynnistä ja siihen tarvittavan valuutan hankkimisesta. Paikalliset keinot selviytä ja luoda kulttuuria saavat jäädä syrjään. Hallittuna tämä prosessi olisi ollut hyödyllinen, mutta tällä hetkellä prosessi ei ole hallinnassa eikä minkään maan enää sallita vaalia omaa sekä taloudellista että kulttuurillista itsenäisyyttään. Merivallan globalistit ovat kehittäneet erilaisia massapsykologisen sodankäynnin muotoja, joilla kansat on saatu luopumaan itsenäisyydestään ja omien etujensa ajamisesta paikallisesti. Näillä on hyökätty maavaltojen kimppuun. Kiina nujerrettiin ensin oopiumilla ja sen jälkeen kommunismilla. Venäjä altistettiin kommunistivallankumoukselle ja Saksa on nujerrettu houkuttelemalla se tuhoisiin sotiin ja syöttämällä sinne sotien jälkeen kulttuuria turmelevia aineksia kuten runsaasti pornoa ynnä muuta perheinstituutiota ja tervehenkistä elämää heikentävää sukupuoliu- ja kulttuurikasvatusta. Kulttuurimarxismilla on käyty myös merivaltojen oman väestön kimppuun, koska niissäkin on oma sisäinen oppositio, kuten USA:n sisä ja eteläosien konservatiivinen väestö.

  EU:n vahvistaminen toimii osin Euroopan henkisen pohjavireen vastaisesti. Etenkin Saksa ja Eurooppa siitä itään kuuluvat kulttuurisesti maavaltojen piiriin. Siksi merivallat ja niiden edustajat kuten Nato ovat käyttäneet kaiken voimansa ja oveluutensa kaapatakseen nämä merivaltojen alaisuuteen. Keinotekoinen vastakkainasettelu Venäjän ja muun Euroopan välillä on varta vasten luotu asetelma, jossa on hyödynnetty Neuvosto-Venäjän jättämää historiallista painolastia. Asetelman ylläpitämiseksi Venäjän ja lännen välille luodaan False flag-tyyppisiä kriisejä, joita hehkutetaan länsimediassa Venäjän aggressioina.

  EU pyrkii raivokkaasti Euroopan eri osien yhdistämiseen byrokraattisin ja rahavallan keinoin ja näkee mantereen eri osien erilaiset kulttuurit vihollisinaan. Siksi maiden yhteisvastuuta on pyrittävä lisäämään. EU pyrkii sulauttamaan Euroopan eri osat tuottamalla niihin runsaasti vierasväestöä ja teknologisoimalla niitä omien sääntöjensä alaisuudessa (esim. mobiliteknologiaan perustuvat terveyspassit). Projekti on herättänyt vastustusta väestöissä ja niinpä EU:n on pitänyt lisätä erilaisia pakkotoimia kuten sensuuria ja liikkumisen ja kokoontumisten rajoituksia erityisesti juuri nyt korona-plandemian toimiessa tekosyynä. Orgaanisesti alhaalta ylöspäin kasvava poliittinen toiminta halutaan hajottaa ja politiikka korvata kokonaan globalistien ohjaamalla nukketetterilla. Lähes 100% mediavalta on tässä työssä olennaisen tärkeä.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. MILJOONA ihmistä marssi Vapauden puolesta Lontoossa
  https://tokentube.net/v/2279081611/MILJOONA-ihmist%C3%A4-marssi-Vapauden-puolesta-Lontoossa—Rapsodia-fi–tekstitys

  Lauantaina 24.4.2021 Lontooseen kerääntyi puoli miljoonaa, eräiden arvioiden mukaan jopa miljoona, ihmistä marssimaan vapauden ja ihmisoikeuksien puolesta! Kansalaiset heräävät nyt suurin joukoin siihen, miten heidän hallituksensa eivät palvele enää kansalaisten etua – vaan päinvastoin ajavat mitä hirveimpiä ja älyttömimpiä rajoituksia ja sulkutoimia! Tämä Lontoossa järjestetty mielenilmaus oli kaikkein suurin poliittinen mielenilmaus koko Englannin historiassa viimeisen 20 vuoden aikana ja kenties kaikista suurin mielenilmaus koko Iso-Britannian historiassa!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. From PLUTOCRACY to DEEP DEMOCRACY – David Korten

  Korten kirjoittaa: “Poliittinen tavoitteemme on korvata kuollut rahan demokratia osallistuvien ihmisten elävällä, ’syvällä’ demokratialla.
  Demokratiassa suvereenisuus on kansalla. Kun poliitikot johtavat kyse on diktatuurista.
  Kun yksityiset ekonomiset edut johtavat kyse on korruptiosta. Kun diktatuuri sulautuu yksityisten taloudellisten etujen kanssa valloittaakseen maailman kyse on fasismista.
  ELÄVÄSSÄ DEMOKRATIASSA POLIITIKOT EIVÄT JOHDA KANSAA VAAN KANSA JOHTAA POLIITIKKOJA.
  Politiikan tehtävä on etsiä kompromisseja sen saavuttamiseksi mikä on mahdollista. Kansalaisyhteiskunnan on tarjottava mahdollisuuksia muuttaa poliittista foorumia. Jotta demokratia voi toteutua kansan on organisoiduttava ja otettava johto, mitä kansalaisyhteiskunta edellyttää”.

  Kirjassaan Politiikan aivot aivotutkija Matti Bergström, yksi suurista, puhuu ’suorasta (syvästä) demokratiasta’. Kuvaavaa on, että kirja ei saanut juuri lainkaan huomiota vaikka se on erittäin hyvä kuvaus demokratiamme tilasta.
  ”Totuus on, että valtion politiikkaa tekevät sellaiset yksilöt, jotka matalan arvokapasiteettinsa takia eivät näe kokonaisuutta ja yhteistä hyvää. Siksi suurin osa kansalaisista tuntee olevansa kuin vankeja valtiollisessa järjestelmässä, he eivät saa ääntään kuuluviin.”
  Edelleen: ”Meidän täytyy valitsijoina punnita tarkkaan, kenelle annamme äänemme ja poliittista järjestelmää täytyy kehittää niin, että kansan mielipiteet ja ’tunteet’ voidaan paremmin kanavoida päätöksentekoon.”

  Koko kansan aivoriihi

  Nobel-palkitut tiedemiehet suosittelivat 90-luvulla Ruotsin TV:ssa yksimielisesti ’koko kansan aivoriiheä’ yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamisessa. Ohjelma nähtiin myös meidän TV:ssa.
  Juuri sitä on suora demokratia.
  Vain siten voidaan estää demokratian romahdus ja siihen liittyvä vaara ajautua kohti elitismin diktatuuria, jossa vaaralliset pyrkimykset, joilta puuttuu kansan tuki, nousevat yhteiskuntakehitystä ohjaaviksi voimiksi ja estää myös tieteen sellainen turmiollinen ja vahingollinen sovellus käytäntöön, jota talouseliitin ahneus ja voitonhalu edistävät.
  Valtio-opin dosentti Pertti Timonen kirjoittaa HS:ssa 8.1.2000
  Kansanäänestys neuvoo päätöksentekijää mm.:
  ”Kansanäänestystä voidaan puoltaa monin näkökannoin. Se toteuttaa demokratian ihannetta, antaa päätökselle legitimaation, hyväksynnän, torjuu kansalaisten poliittista apatiaa ja vieraantumista, tuo päätöksenteon ruohonjuuritasolle ja lisää sen avoimuutta.
  Ehkä meidänkin olisi tulevaisuudessa syytä lisätä valtiollisia kansanäänestyksiä, sallia kansanäänestysaloite myös valtakunnan tasolla ja kunnallinen kansan-äänestys myös kunnallisvaalien yhteydessä.
  Kohti sitovaa, päättävää kansanäänestystä voitaisiin siirtyä siten, että neuvoa-antavan kansanäänestyksen tulos olisi sitova, jos äänestykseen osallistuisi riittävä määrä äänioikeutettuja ja jos jokin vaihtoehto saisi äänestystuloksessa selvän määräenemmistön”
  ”EU on liian kaukana kansalaisista. Demokratian ja kansalaisten antaman vallan käytön oikeutuksen on toteuduttava nykyistä paremmin.”
  Vuosien saatossa EU on pelottavasti ja huolestuttavasti kehittynyt hyvää vauhtia kohti totalitaarista ’Eurostoliittoa’, jossa kansan ja kansallisvaltioiden ääni on jo tukahdutettu lähes kokonaan.
  Sitä liikuttava ja kontrolloiva keskeinen voima on pelkkä pankkimafian raha, joka on ja on kauan ollut pienen pankkiirieliitin käsissä. Koko hanke lienee viime kädessä ollut pelkkä pankkiirien salajuoni, johon on nyt kytketty sotilasliitto Nato mukaan taistelemaan USA:n ’Full Spectrum Dominance’ opin ja ’velvollisuus suojella’ doktriinin apupoikana.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. EU-MYÖNTEISYYDESTÄ
  Suomalaiset poliitikot kumartavat Euroopan Unionia, joka on juutalaisten ja vapaamuurarien keksintö Euroopan kansojen tuhoamiseksi. Samoin he kumarsivat Neuvostoliittoa, joka myös oli juutalaisten keksintö. Milloin suomalaiset alkavat ajatella omilla aivoillaan ja oman kansansa etua? Nyt on onneksi pieni prosentti kansasta sellaisia, jotka vielä pystyvät ajattelemaan omilla aivoillaan ja aitoon isänmaanrakkauteen. Tämän prosentin tulisi päästä valtaan. Mutta kansainväliset tahot ovat voimakkaita. Maailman Talousfoorumi (WEF) ohjaa presidenttiä ja hallitusta, sillä miten muuten voi ymmärtää Suomen tuhoamista piskuisen viruksen avulla. Ei ymmärretä kansainvälistä politiikkaa, joka on täysin juutalaisten kontrollissa. Juutalaiset ovat planeettamme saasta, joka on kasvattanut valtaansa viime vuosikymmeninä valtavalla tavalla. Mutta ihmiset eivät näe tätä, koska myös tiedotusvälineet ovat juutalaisten vallassa. Holokaustivalhe kilpenään juutalaiset etenevät kohti tavoitettaan, joka on kaikkien kansojen alistaminen heidän orjikseen. Nyt uusi teknologia tarjoaa tähän mahdollisuuden: salaisissa laboratorioissa on kehitelty ihmisten muokkaamista nanoteknologian avulla, mitä palvelee vaatimus koko ihmiskunnan rokottamisesta. Juutalaisperkele on pääsemässä tavoitteeseensa. Nyt suomalaisten tulisi herätä ja ensimmäisenä askeleena erota EU:sta ja eurosta. Oma markka ja valtion rahanluonti ilman velkarahaa olisi myös ensimmäisiä askeleita itsenäisyyteen. Siis painostakaa kansanedustajia hylkäämään EU:n elvytyspaketti! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. ”Juutalaiset ovat planeettamme saasta, joka on kasvattanut valtaansa viime vuosikymmeninä valtavalla tavalla. Mutta ihmiset eivät näe tätä, koska myös tiedotusvälineet ovat juutalaisten vallassa.”

   Totta on että juutalaiset ovat kasvattaneet koko ajan valtaansa. Ainakin se pieni osa heistä joka läntistä finanssi- ja korporaatio-kapitalismia hallitsee on kasvattanut valtaansa ja jopa rajusti. Mutta on myös paljon ellei enemmistö juutalaisia (aitoja tai kryptoja, joita ei suinkaan aina voi lukea juutalaisiksi kun he omaavat vain osan j-geenejä) jotka eivät ole mukana sionisti-juutalaisten ja soros-oligarkkien imperiumin rakennus hankkeessa ja ovat menettäneet valtaansa. Ja monet heistä jopa vastustavat tätä hanketta.
   Siksi minusta on epäreilua ja vahingollista yleistää ja leimata juutalaiset planeettamme saastaksi tai jos niin tekee voi yhtä hyvin leimata suomalaisetkin saastaksi koska meidän eliittimme ajaa samaa agendaa sionistien kanssa vaikka suurin osa meistä ei ole siinä mukana ja kokisi sellaisen leimaamisen ja syyttelyn todella loukkaavana.
   Fakta on että esim. sellaiset juutalaiset kuin Gilad Atzmon, Miko Peled, Israel Shamir, Shlomo Sand, Ron Unz, Michael Chossudovsky ja moni muu eivät ole saastaa vaan päinvastoin poliittisia aktivisteja jotka jopa häpeävät sionisteja ja yrittävät estää heidän hankkeita ja puolustaa oikeudenmukaisuutta maailmassa. Näiden sionisteja vihaavien ’juutalaisten’ määrä on suuri maailmassa ja j-heimo on itse asiassa myös poliittisesti hyvin heterogeeninen eikä yhteen muottiin ahdettavissa.
   Siksi olisi tärkeää lopettaa katteeton ’yleinen juutalaisviha’ ja kohdistaa se vain niihin jotka ajavat sionistien nwo- ja Israel-imperiumin agendaa ja juutalaisten ylivaltaa maailmassa. Leimaamalla muutkin j:t saastaksi he jäävät sionistien armoille yhä enemmän kun heitä ylenkatsotaan eikä haluta hyväksyä taisteluun sionisteja vastaan mihin moni voisi olla valmis ja mihin heidät pitäisi toivottaa tervetulleiksi. Juutalaisten sijasta tulisi siksi puhua juutalais-sionisteista. Se olisi reilua ja voisi edistää tavallisten juutalaisten positiivista integraatiota maan omaan väestöön niissä maissa joissa he elävät ja mukaan tuloa siihen taisteluun jota maailma käy sionismia ja sionistien tyranniaa vastaan. Kun sionistien osuus jäisi koko ajan pieneneväksi vähemmistöksi niin sen seurauksena heidän valtansa myös heikkenisi.
   Ja onhan omassa maassammekin väestö, jonka geenit ovat aikoinaan tulleet tänne muualta ja ’suomalaistuneet’ siten ettei ole halua palata niiden alkulähteille. Kieli ja kulttuuri yhdistävät niitä ja pitävät ne täällä ja siitä suomalaisuus muodostuu.
   Minusta Putin on onnistunut tässä aika hyvin Venäjällä kuten Markku Siira kirjoittaa: Venäjä ja lännen värivallankumous
   https://uvmedia.org/2021/04/28/venaja-ja-lannen-varivallankumous-2-0/

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
   1. Juutalais-sionisteista puhuttaessa voidaan puhua juutalaismafiasta. Sionistieliitti muodostuu juutalaisista ja ei-juutalaisista (sen tarkemmin nyt sitä määrittelemättä), mutta sionistien tai sionistieliitin käynnistävänä moottori ovat juutalaistoimijat eli juutalaismafia, siis todelliset perkeleet ilman metaforaa. Tietysti voidaan ajatella, että ne tavalliset juutalaiset, jotka eivät näkyvästi vastusta johtajiensa mielipuolisia hegemoniapyrkimyksiä ovat tavallaan ketjuna kansainvälisen juutalaismafian maailmanvalta pyrkimyksissä. Selvää tietysti on, että kaikki juutalaiset eivät ole sionisteja ja kaikki sionistit eivät ole juutalaisia.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
    1. ”…voidaan ajatella, että ne tavalliset juutalaiset, jotka eivät näkyvästi vastusta johtajiensa mielipuolisia hegemoniapyrkimyksiä ovat tavallaan ketjuna kansainvälisen juutalaismafian maailmanvalta pyrkimyksissä…”
     Ilman muuta helposti juuri näin ajatellaan vaikka eivät olisikaan ja siksi heiltä odottaisi selkeämpää irtiottoa ja sionistien puuhien kritiikkiä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. JUUTALAISET JA SIONISTIT
    On totta, että eivät kaikki juutalaiset ole sionisteja eikä kaikki sionistit ole juutalaisia. Ja on mainioita juutalaisia, jotka ovat sionismin vastustajia esim. Benjamin Freedman. Mutta valtaosa juutalaisista uskoo omiin salaisiin johtajiinsa, ja heillä on satojen vuosien kokemus gojimien huijaamisesta. Sen tähden, kun käytän termiä juutalainen, tarkoitan lähinnä niitä, jotka ovat omineet Talmud-uskonnon, joka on perkeleestä. Juutalaiset ovat olleet satoja vuosia eristäytynyt kansa, jonka peritty pahuus (kaikilla kansoilla on peritty pahuus) on sellainen, että se kaikessa vastustaa Jumalallista Järjestystä, joka on Herra. Tämä peritty pahuus on syntynyt voimakkaasta vihasta Jeesusta ja kristinuskoa vastaan. Tällainen kymmenissä sukupolvissa iskostettu viha ei poistu, vaikka joku kääntyisikin pois juutalaisuudesta ja vastustaisi sionismia. Tämä peritty pahuus vaikuttaa juutalaisissa alitajuisesti saaden heidät kaikessa suosimaan helvetillistä vaikutusta, vaikka ulkonaisesti olisivatkin moitteettomia. Monet ihmiskuntaan vahingollisesti vaikuttaneet henkilöt ovat juutalaisia, kuten K. Marx, A. Einstein ja S. Freud. Juutalaiset ovat sisäistäneet perkeleen, jonka ominaisuuksiin kuuluu myös koko maailman valloittaminen ja toisten kansojen tekeminen orjiksi. Nyt kun juutalaisilla ei ole enää vastavoimaa, koska kristinusko on kuollut, ovat juutalaiset päässeet juonillaan planeetan lähes totaalisiksi herroiksi. Kukaan ei uskalla arvostella heitä holokaustivalheen vuoksi ja he ovat vallanneet maailman tiedotusvälineet levittääkseen valheitaan. Toivon pelastusta kaikille ihmisille, myös juutalaisille, mutta en voi olla näkemättä sitä, että he kokonaisena kansana vievät ihmiskuntaa kohti helvettiä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
   3. Kristinuskon hylännyt pakana on aivan yhtä tuhoon tuomittu olento kuin juutalainenkin. Juutalaiset ovat anti-kristillisyydessä kaksitahoisia. Heillä on Mooseksen laissa ja profeetoissa esi-kristillinen ilmoitus sekä ohjeet vanhurskaaseen elämäntapaan. Ikävä kyllä vain harvat juutalaiset pitäytyvät pelkkään Mooseksen oppiin. Useimmat vääristävät sen omalle nationalismilleen alaiseksi ja lisäävät siihen Talmudin yms. rabbiininäkyjen jopa okkultistisia aineksia ja koko paketti päätyy perkeleelle alamaiseksi.

    Kristuksen ristinkuoleman ja vain kristityille ilmentyvän ylösnousemuksen jälkeen juutalaiset muuttuivat potentiaalisesti anti-kristillisiksi ja osa juutalaisista alkoi vainota uutta lahkoa eli Jeesuksen seuraajia. Jako Jeesuksen seuraajiin ja fariseusten seuraajiin oli hahmottunut jo Kristuksen elinaikana. Jako noudatteli suurpiirteisesti jakoa hurskaaseen, mutta köyhään kansaan sekä eliittiin, joka sai pitää valta-asemansa vierasvalloittajan alaisuudessa ja sen asettamin ehdoin. Jeesus nähtiin Rooman alaisen Juudean herkän valtatasapainon järkyttäjänä ja asemastaan huolestunut juutalaiseliitti halusi toimittaa miehen nopeasti pois päiviltä mahdollisena kansanvillitsijänä. Paineet olivat suuret, sillä kansa odotti Messiasta, jonka oli määrä vapauttaa Juudea Rooman alaisuudesta. Lopulta myös iso osa kansaa hylkäsi Jeesuksen, koska hänen ohjelmansa ei ollut poliittinen eikä hän kyseenalaistanut keisarin maallista valta-asemaa.

    Anti-kristillisyys ei ole juutalaisten yksinoikeus, mutta juutalaiseliitillä näyttäisi olevan siinä tietynlaisen moottorin ja aktiivisen toimijan osa. Nykymuotoinen rahavalta on pitkälti juutalaisten ideoimien ja muodostamien instituutioiden varassa ja se pyrkii viettelemään ja jakamaan goyim-kansoja siten, että sen jakautuu rahavallan lahjomaan eliittiin sekä kansaan, joka aikanaan päätyy orjan asemaan. Juutalaisissa on paljon hurskaita mooseksenuskoisia sekä älykkäitä ja hyvää tarkoittavia humanisteja, mutta heillä ei tuntuisi olevan poliittista merkitystä. Avoimen anti-kristillinen talmud-juutalaisuus on se tekijä, joka repii ja raastaa goyim-kansoja. Vapaamuurarius toimii sen eräänä työkaluna.

    Goyim-kansojen asema on huonontunut koko ajan sitä myötä, kun ne ovat luopuneet kristinuskosta tai muista perinteisistä uskonnoistaan, jotka ovat suojelleet heitä kansaa jakavilta tuhoisilta vaikutteilta. Epäkristillinen ja fasismia ihaileva nationalismi ei tarjoa vastaavaa suojaa ja fasistien hankkeet on ollut helppo tuhota rahamaailman ja kommunismin voimat yhdistämällä. Silti moni nationalisti haluaa yhä valita fasismin kristinuskon sijaan. Jos maailmassa voisi tehdä asioita mielensä mukaan, niin jonkinlainen yhdistelmä kansallissosialismista ja kristillisyydestä olisi mielenkiintoinen vaihtoehto niin pitkään, kun kristinuskoon kuuluvaa ihmisten vapaata tahtoa kunnioitetaan. Kehitys kohti kommunismia on nyt kuitenkin niin pitkällä, että politiikan aika alkaa olla ohi ja on kyse enää vain sielun pelastumisesta.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. Hyvä kommentti, WR. Pääosin olen samaa mieltä. Historian Jeesus surmattiin fariseusten toimesta koska hän ei tukenut fariseuksia poliittisesti ja arvosteli heitä tekopyhyydestä. Samoin Jerusalemin Jeesus-lahko tuhottiin.
     Kuvio on pitkälti sama tänään kun sionistit tuhoavat kristittyjä ja kristinuskoa jonka sanoma aiheuttaa heissä syyllisyyttä joka purkautuu vihana eikä johda nöyrtymiseen ja katumukseen kuten Paavalin kohdalla joka oli fariseus ennen kääntymistään.

     ”Jos maailmassa voisi tehdä asioita mielensä mukaan, niin jonkinlainen yhdistelmä kansallissosialismista ja kristillisyydestä olisi mielenkiintoinen vaihtoehto niin pitkään, kun kristinuskoon kuuluvaa ihmisten vapaata tahtoa kunnioitetaan.”
     Mielenkiintoinen ajatus.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
    2. Review of David Skrbina’s The Jesus Hoax: How St. Paul’s Cabal Fooled the World for Two Thousand Years
     KEVIN MACDONALD • APRIL 27, 2021

     Vaikka jonkun mielestä artikkelissa esiin tuotu kristinuskon ’saneeraus’ voi heikentää sen arvoa niin siitä ei ole kyse. Päinvastoin, sen voima on sen sanoma: God is the Moral Intelligence behind creation, synonymous with spiritual ideals like love, truth, goodness, justice and beauty. The point of religion is to discern and obey His Plan. Therefore, to say there is no God, or he is unknowable is half-way to Satanism. To usurp God’s place, as Masonic Jewry is doing, is arrant Satanism. — Henry Makow
     Jumala on luomisen takana oleva älyllinen ja henkinen voima, joka vaikuttaa meissä olevan hyvyyden, totuuden, oikeudenmukaisuuden ja rakkauden moraalin kautta. Uskonnon tehtävä on hyväksyä tämä ja toimia kuten historian Jeesus hyvyyttä ja oikeudenmukaisuutta edistäen.
     Asettua tämän yläpuolelle ja jopa itse Jumalaksi kuten sionistit ja vapaamuurari eliitti tekevät on satanismia.

     https://www.unz.com/article/review-of-david-skrbinas-the-jesus-hoax-how-st-pauls-cabal-fooled-the-world-for-two-thousand-years/

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Tuntuu melkein kornilta kysyä, mistä nämä kaksi ”jättiläistä” (Marin ja Macron) tässä kuvassa keskustelivat. Ilmastohan oli tietysti yksi puheenaihe. Hetkinen, olisiko elvytyspaketti ollut puheenaiheista yksi?
  Kuva on todella näkemisen arvoinen ja kertoo enemmän kuin sata sanaa

  Suomalaispoliitikkojen kansainvälinen solidaarisuus – Millä hinnalla?
  EU:n elvytyspaketti ja Suomen hallitus – Lyhyt esitys siitä miten sekaisin maailmankirjat ovat
  https://uvmedia.org/2021/04/28/eun-elvytyspaketti-ja-suomen-hallitus-lyhyt-esitys-siita-miten-sekaisin-maailmankirjat-ovat/.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. PETTERI ORPO ON ISÄNMAANPETTURI
  Kokoomuksen Eija-Riitta Korhola kirjoittaa: ”Orpo edellyttää, että jokainen vastaääni ilmoittautuu etukäteen. Tarkoittaako se, että silloin yhtä monta äänestää puolesta, ja näin puolue takaa nollasummapelin? Jos näin on, suosittelen, että vastaan äänestäjät eivät kerro etukäteen.” Tällainen Orpon peli varmistaa sen, että Orpo on pahinta lajia isänmaanpetturi, joka ensimmäisenä ammutaan, kun vallankumous puhkeaa Suomessa. Nyt rintamalinjat alkavat selkiintyä. Nyt tiedetään, ketkä ovat globalismin kätyreitä ja ketkä eivät. Suomi on tällä hetkellä kohtalonsa ratkaisevassa vaiheessa. Kuinka tämä tilanne ratkaistaan, se määrää Suomen kohtalon eli sen itsenäisyyden. Koronakriisi voi olla Luojan lahja suomalaisille, sillä se avaa suomalaisten silmät näkemään, että poliittinen johtomme palvelee vieraita maallemme vahingollisia voimia. Suomalaiset on saatu uskomaan, että EU:n takana ovat ystävälliset yhteistä hyvää ajavat voimat, mutta nyt paljastuukin, että EU:n todellinen tarkoitus onkin tuhota itsenäiset kansallisvaltiot ja tehdä kansoista salaisen juutalaisen mafian orjia, sillä tämä on absoluuttinen totuus: EU on vapaamuurarien ja sitä kautta juutalaisten luomus Euroopan kansojen orjuuttamiseksi. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. POLIISIN KAKSINAISMORAALI
  Poliisi yrittää estää huomenna olevan suurkulkueen Helsingissä klo 14 Finlandiapuistosta Esplanadin puistoon. Poliisi hyväksyy, että ihmiset saavat vapaasti juhlia kaupungilla suurissakin ryhmissä, mutta koronavastaiset ihmiset ovat eri asia. Komisario Jarmo Heinonen Helsingin poliisista: ”Tämä on osaltaan samaa joukkoa, joka on järjestänyt jo muutaman mielenosoituksen koronarajoituksia vastaan. Tietysti tämäkin porukka saa vappua juhlia, mutta yleisen kokouksen ja yleisötilaisuuden järjestäminen on kiellettyä ja jos tällaisesta on selkeitä merkkejä ilmassa, poliisi harkitsee siihen puuttumista.” Kyse on siis siitä, katsotaanko tällainen vappuna järjestetty suurkulkue yleiseksi kokoukseksi tai yleisötilaisuudeksi. Kokoontumislain 2 §: ”Yleisenä kokouksena ei kuitenkaan pidetä sellaista mielenosoitusta, joka on tarkoitettu ainoastaan yksittäisten henkilöiden mielipiteen ilmaisemista varten.” Näin ollen suurkulkue ei ole yleinen kokous. Onko suurkulkue yleisötilaisuus? Tämä voi olla poliisin keino ryhtyä väkivalloin estämään suurkulkuetta ja kokoontumista. Kokoontumislain 15 §: Yleisötilaisuuden kieltäminen. Poliisilla on oikeus kieltää yleisötilaisuuden järjestäminen, jos muut toimenpiteet eivät ole riittäviä ja jos on ilmeistä, että: 1) tilaisuuden järjestäminen on lainvastaista tai sen järjestämisessä rikotaan olennaisesti tätä lakia tai sen nojalla annettuja määräyksiä; 2) järjestystä ja turvallisuutta ei voida ylläpitää; 3) tilaisuuden järjestäminen aiheuttaa vaaraa terveydelle tai vahinkoa omaisuudelle; tai 4) tilaisuuden järjestäminen aiheuttaa huomattavaa haittaa sivullisille tai ympäristölle. Mikään näistä kohdista ei täyty suurkulkueen osalta. Vappuna on aina paljon ihmisiä liikkumassa kaupungilla, joten niiden estäminen ei ole laillista. Mutta Lontoossa oli hiljattain suurmielenosoitus koronarajoituksia vastaan, joka keräsi lähes miljoona osanottajaa. Poliisi ei tätä mielenosoitusta kyennyt estämään, mutta seuraavana päivänä valtamedia ei sanallakaan maininnut mielenosoituksesta, josta voi päätellä kenen puolella valtamedia on. Nyt on todennäköistä, että poliisilla on ylemmältä tulleet ohjeet estää suurkulkue vapauden puolesta huomenna. Vain riittävän suuri osanottajajoukko voi estää poliisin rikollisen toiminnan. Siis jokainen kynnelle kykenevä huomenna klo 14 Finlandiapuistoon!!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Olen kyllä samaa mieltä kommentoijan kanssa muuten, mutta täsmentäisin, että mainittu ”fasistinen” petturi eliitti on täysin juutalaismafian hallinnassa. Nykyisin vastamedioissa ja sosiaalisessa mediassakin käytetään hervottomasti ilmaisuja ”fasismi” tai ”natsismi”, kun niillä tarkoitetaan esim. nykyistä Suomen poliittista isänmaanpetturi hallintoa. Näissä yhteyksissä ”fasismi” tai ”natsismi” voitaisiin olettaa mieluummin tarkoittavan juutalaismafian kontrolloiman viihdemaailman ja elokuvateollisuuden tuottamia stereotyyppisiä ”fasismi” ja ”natsismi” ilmaisuja, minkä kaltaista fasismia tai -ismiä ei oikeasti ole koskaan ollut olemassa muualla kuin Hollywoodin tuotannossa.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. Käsite ’fasismi’ aiheuttaa paljon väärintulkintoja. Olen kuitenkin sitä mieltä, että fasismin totalitaristista mekanismia, jonka voimin se kävelee valtion ja isojen korporaatioiden yksinoikeudella pienten kansalaisten yli jyräten näiden kansalaisoikeudet ja -vapaudet, voidaan käyttää väärällä tavalla hyväksi. Jos fasismista poistetaan sen kansallisaatteen sielu, niin sen totalitaristinen ja autoritäärinen mekanismi on väärinkäyttäjien hyödynnettävissä. Mielestäni sanaa ’fasismi’ voidaan käyttää yleiskielessä kuvailemaan totalitaristista hallintotapaa ja se kuvaa hyvin myös suurille monopolistisille korporaatioille luovutettua julkista valtaa. Esimerkiksi valtio ei enää suojele kansalaisia pankkien harjoittamaa mielivaltaa vastaan. Itse asiassa moderni ”fasistinen” valtio käyttää pankkeja yhteistyökumppaneinaan, kun se pitää pyrkii pitämään kansalaisia kurissa ja nuhteessa. Tämän ovat monet väärinajattelijat saaneet jo kokea. Pankkitilejä ja maksupalveluita on suljettu väärin ajattelijoilta.

     Myös me kristityt joudumme kärsimään typerien kristittyjen avulla aiheutetuista stereotypioista. Yleinen mielikuva kristityistä ei voisi olla synkempi, kuin mitä se tällä hetkellä on. Kulttuurimarxistinen tiedotusvälineistö ryntää heti paikalle, kun joku pappi antaa kulttuurimarxistisen lausunnon jossain. Aivan yhtä kauheita ovat kristityt sionistit terrorivaltion tukemisessaan.

     Tällä hetkellä ollaan tilanteessa, jossa globalistit ovat tunkemassa kristittyjä ja kansallissosialisteja samaan vankileiriin. Globalismin arvostelussaan kristityt herkästi käyttävät fasismi-sanaa, mikä särähtää kansallissosialistien korviin. Molemilla on yhteinen vihollinen eli kommunismi.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. ”…jonka voimin se kävelee valtion ja isojen korporaatioiden yksinoikeudella pienten kansalaisten yli jyräten näiden kansalaisoikeudet ja -vapaudet, voidaan käyttää väärällä tavalla hyväksi.”

      Yllä mainittu on jo sitten fasismin ideologian väärin käyttämistä. Itse asiassa fasismi, ja myös kansallissosialismi toteutuu parhaimmillaan, kun niitä sovelletaan juuri kansan ja isänmaan hyväksi. Fasismissa ja kansallissosialismissa nimenomaisesti vastustetaan kasvottomien suuryhtiöiden hegemoniaa ja riistoon sekä ryöstelyyn perustuvaa globaalia velkarahoitusjärjestelmää.

      Taloudellisesti ajatellen fasismi on soveltavaa osuustoiminnan harjoittamisesta, mikä on kylläkin rehellisesti ja oikeudenmukaisesti toteutettuna kannatettava yhteiskuntatalouden muoto.

      On totta, että fasismissa sekä kansallissosialismissa toimii autoritäärinen keskushallinto, mitä voidaan kylläkin käyttää ennen muuta henkisesti korkeimpien asioiden edistämiseen yhteiskunnassa. (Mutta väärissä käsissä tämäkään ei toimi … niissä ei toimi mikään järjestelmä.)

      Kansallissosialismia voidaan soveltaa edistämällä työväenluokan asiaa, esim. siten, että edistettäisiin työllisyyttä ja yritysvoittojen jakoa työntekijöille, pääomatulojen kontrolloimista, keinottelun ja koronkiskonnan kieltämistä (vankeusrangaistuksen uhalla), suuryrityksien sosialisoimista, pääoman herruuden lakkauttamista ja vapaakaupan sijaan omavaraistaloutta. Lyhyesti sanoen pidettäisiin yllä sääntelevää valtiovaltaa, työnarvon antikapitalistista korostusta ja pyrittäisiin rajoittamaan plutokratiaa sekä koron ja ulkomaanvelan vaikutusta kansallisessa talouselämässä.

      Sekä fasismissa että kansallissosialismissa voimakkaan keskushallinnon alaisuudessa realisoituisi kansakunnan yhteinen pyrkimys toteuttaa henkistä ja aineellista hyvinvointia, yhteisenä hyvänä. Tässä varteenotettavana piirteenä olisi todellisen uskonnon opettaminen ja uskonnon filosofian tutkiminen moraalin sekä oikeudenmukaisuuden kannalta.

      Ilmeisesti näistä poliittisista- ja valtiojärjestelmistä täytyy tulevaisuudesa kirjoittaa tutkiva artikkeli, sillä selkeäkuva näistä puuttuu jopa akateemisella tasollakin.

      Lopuksi voisin vielä painottaa, että kehittyneet eli hyvät ja oikeudenmukaiset ihmiset tekevät hyvää tulosta niin demokratiassa kuin myös esimerkiksi kuningaskunnissa. Mutta näissä molemmissa voivat myös kehittymättömät eli pahat ihmiset saavuttaa hegemonian, perin onnettomin yhteiskunnallisin seurauksin. Kuitenkin valtion suvereniteetilla, itsenäisellä talouspolitiikalla, riippumattomalla medialla ja niin edelleen, voidaan edistää yleistä yhteiskunnallista hyvinvointia.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. WR: Käsite ’fasismi’ aiheuttaa paljon väärintulkintoja. ”
      Niin sodan voittajaosapuoli tuhosi fasismin ja on sitten alamaisilleen opettanut nimittämään kaikkea sortiovaltaa ja ylikävelyitä ja oikeudettomuuksia ym. ”fasismiksi”. Lähes kaikki kuppikunnat haukkuvat toisiaan tai esim. eliittiä fasiisteiksi, vaikka kyseessä on EU:n ja Lännen eliitin ohella selkeästi kommunistinen systeemi ja itse eliitti on samakuin kommunismissa. Tämä on ovelaa ja ihmettelen, miksi WR täällä haluaa sotkea käsitteitä. Ei fasismista voi poistaa isänmaallisuutta. Fasismissa toimii myös oikeuslaitos eikä ole sanottu, että sellainen olisi aina laittomampi tai korruptoitumattomampi kuin demokratioissa. Kuten MJ tuossa sanoo, järjestelmästä riippumatta on kyse pikemminkin siitä, kuka johtaa ja minkälainen on tämän moraali ja ideologia ja mikä on muun yhteiskunnan vallitseva moraali. On kyllä todella väärin nimitellä kaikkea pahaa fasismiksi ja mys totalitarismia tai autoritääristä hallintoa aina fasismiksi, vaikka kyseessä olisi suoraan kommunismi tms. Etenkin EU pitää fasismia oikeutetusti ideologisena päävihollisenaan.

      Kuten Mj sanoo, fasismi syntyi paitsi kommunismia vastaan, myös vastareaktiona kapitalismille tai siis juurikin kv. suurfinanssin ja kv. suuryritysten tai suurkorporaatioiden vallalle. Fasismissa puolustetaan juuri kansallista riipumattomuutta ja pk-sektoria, maanviljelijöitä etc.

      ”Tämän ovat monet väärinajattelijat saaneet jo kokea. Pankkitilejä ja maksupalveluita on suljettu väärin ajattelijoilta.”

      EU:ssa näitä on suljettu nimenomaan oikeilta fasisteilta ai samalta viiteryhmältä.

      ”Myös me kristityt joudumme kärsimään typerien kristittyjen avulla aiheutetuista stereotypioista. Yleinen mielikuva kristityistä ei voisi olla synkempi, kuin mitä se tällä hetkellä on. Kulttuurimarxistinen tiedotusvälineistö ryntää heti paikalle, kun joku pappi antaa kulttuurimarxistisen lausunnon jossain.”

      Miksi haluat väärentää kuvaa fasisteista? Olet myös jo kauan ainakin osaksi uskonut holokaustivalheisiin ja tuonut esiin uskoasi täällä.

      https://mk.christogenea.org/taxonomy/term/361

      Tuolla on perehdytty Mussolinin fasismiin. Olkoonkin, että alkuperäinen fasismi oli vielä vähemmän ”korporaatiofasismia”, kuin mitä Italiassa sitten toteutettiin.

      https://mk.christogenea.org/

      Kaikissa podcasteissä on paljon tietoa ja näissä MK-projektin jutuissa on myös vähemmän CI-tuputusta kuin muissa Christogenean podcasteissä yleensä.

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
     3. Tämä on kuitenkin hyvää keskustelua, jossa omia käsityksiä pyritään selventämään ilman turhaa asian perillemenoa vaikeuttavaa hyökkäävää tai ylimielistä sävyä. Eniten käsitesekasotkua on luotu toisen maailmansodan voittajatahojen toimesta. On selvää, että nykymuotoisen raha- tai korporaatiovallan edustajat hyötyvät siitä, jos suuren yleisön mielikuva heidän valtansa kyseenalaistavista järjestelmistä on negatiivinen. Näissä yhteyksissä sanaan fasismi on leimallisesti yhdistetty autoritäärinen ja kansalaisten yli jyräävä hallintokulttuuri, vaikka se on vielä enemmän tunnusomainen kommunismille ja varsinkin sille kommunismin muodolle eli globalismia toteuttavalle lumedemokratialle, missä nyt elämme. Kulttuurimarxismin ja globaalikommunismin arvot ja päämäärät omaksunut eliitti sanelee kohta kaiken, mitä tavallinen kansalainen saa sanoa ja ajatella. Globaalikommunismin päämääriin kuuluu myös ihmispopulaatioiden pääluvun voimakas vähentäminen. Vähentäminen aloitetaan ikähaitarin yläpäästä sitä mukaa, kun erinäiset greta thumbergit saavat syyllistettyä suuret valkoiset ikäluokat maapallon tuhoamisesta.

      Kommunismiin kuuluu aina myös patologinen valehtelu, epämiehekäs kierous, omien vikojen projisointi toiseen ja taitava tai ainakin sinnikäs vihollisen mustamaalaaminen. Kommunismin olennainen elementti on katkeruus ja viha kaiken arvokasta, kaunista ja miehekästä kohtaan. Viholliset mustamaalataan niin perusteellisesti, ettei heidän fyysistä tuhoamistaan pidetä rikoksena, vaan palveluksena yhteiskunnalle. Tämän vuoksi kansaa pitää jakaa erilaisiin ryhmiin ja usuttaa toistensa kimppuun. Kommunistit luovat itse erilaisia ongelmia – joko todellisia tai vain mielikuvia -, joista he sitten syyttävät vihaamaansa ryhmää. Tämä kansan hajottaminen ja jakaminen saadaan lisämausteena siihen totalitaristiseen hallintokulttuuriin, jota kommunistit itse ihailevat ja valtaan päästessään harjoittavat ja josta he kuitenkin vastustajiaan kuten fasisteja arvostelevat.

      Kristillisyyden ja fasismin väliin jää kuiluja ja erimielisyyksiä, mutta nykyisessä tilanteessa näiden erimielisyyksien korostaminen ei ole erityisen rakentavaa. Kristitytkään eivät ole keskenään samaa mieltä siitä, kuinka esivaltaan tai maalliseen keskusvaltaan tulisi suhtautua. Osa pyrkisi eroon kaikenlaisesta keskusvallasta, myös hyvänlaatuisesta sellaisesta ja toisten mielestä myös sortava ja ankara keskusvalta on Jumalan asettama ja siihen on vain alistuttava. Mutta raja menee jossakin ja jos keskusvalta edistää kansanmurhaa tai pilkkaa avoimesti Jumalaa, niin se on kumottava tai päästävä siitä eroon.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     4. Jännää kuinka WR asettaa fasismin ja kristillisyyden jotenkin vastakohdiksi vaikka käytännössä niin fasisimi kuin kansallissosialismikin olivat kristillistä ”oikeistoa”. Tai vielä tarkemmin katolista sellaista. Kirkkojen, etenkin katolisen, avulla Mussolini ja Hitler pääsivät valtaan.

      Joten WR:n pelot ihmisoikeuksien riistosta noissa järjestelmissä taitavat löytyä seksuaalimoraalin puolelta jotka molemmissa perustuiovat juurikin kristilliseen ihmis,- ja maailmankuvaan. Kuten aborttikielto jne. Sehän on liberaalin mielestä tyranniaa ja ihmisoikeusloukkaus. Ja toinen mikä tulee mieleen on kielto puolueen perustamisesta kun monipuoluejärjestelmä olisi lakkautettu. Ja se ettei rappiotaidetta saisi niin helposti julkiselle areenalle tai tukia sellaiseen. Mutta tähän liittyy kohdat jotka vaatisivat käytännön viilausta. Nykyäänhän koko taidekenttä on niin rappeutunut, että alkaa hirveä älämölö jos painopiste tuissa laitettaisiin klassiselle ns. esittävälle ilmaisulle. Tästähän oli porua jo vuosia sitten kun PS sitä yritti.

      Italian fasismissa ja KS Saksassa sovellettiin myös katolisten luomaa kolmannen tien talousmallia, omistuksen hajautusta eli distributismia.

      Distributismi – vaihtoehto kapitalismille ja sosialismille osa I

      Tässä aika hyvä kuvaus vaikken ko. blogistin strasserilaisuutta ja Hitler vastaisuutta niele.

      https://newsfromatlantis.blogspot.com/2011/06/fascism-politically-correct-insult.html

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     5. Nm. Tshang haluaa olla oikeaoppinen fasisti ja suorittaa 180 asteen valkopesutempun hitleriläiselle ja muullekin fasismille. Näin hän saa tunnustuksen ja oppimestarin aseman omissa porukoissaan. Hitler oli enkeli ja kenties vain Mussolinissa oli jotain vikoja. Kuitenkin vain kenraali Franco oli ainoa fasisti, jonka voi sanoa olleen kristitty ja roomalais-katolinen sekä hyvässä että pahassa. Muiden kristillisyys oli korkeintaan teeskentelyä. Natsi-Saksa oli puolestaan okkultismin, teosofian sekä Thule-seurojen pakanallisuuden suuresti innoittama ja sikäläiset kirkkokunnat nuoleskelivat vallanpitäjiä kuten tekevät kaikkialla. Uskon itsekin, että Natsi-Saksa oli paljon mainettaan parempi, mutta ei leimallisesti kristillinen.

      Nm. Tshangille ei riitä, että tuomitsee kommunismin ja pitää sitä fasismia monin verroin kauheampana. Siinä ei ole kristillisyydestä enää mitään jäljellä, vaikka sosialismiin on kopioitu paljon kristillisiä moraaliarvoja. Kommunismin tuomitseminen ei riitä, vaan täytyy olla 100% fasisti ja vannoa valkopuhdistetun hitlerin ja ystävällisen gestapon nimeen ja uskoa, ettei Natsi-Saksassa mikään mennyt vikaan, vaikka sitten menikin. Fasismin yksinvaltaisen, autoritäärisen ja totalitaristisen luonteen vuoksi opposition ja järjen ääni siellä tukahdutettiin ja lopulta puhtaasti ideologian voimalla käyneet sotaponnistelut etenivät katastrofista toiseen. Fasismi tukahdutti opposition aivan kuten globaali kommunismi tekee juuri nyt vallanhimossaan.

      En jaksa enää lähteä mukaan siihen hiuksenhalkomiseen, ettei fasistista ilmiötä saa kutsua fasismiksi, koska idealisoitu fasismi on jotain niin paljon hienompaa, kuten nm. Tshang ja ystävänsä ovat ”tutkimuksissaan” paljastaneet. Fasismiin liittyy siis kaikki hyvä, mitä maa päällään kantaa ja iso osa taivastakin kenties. Tästä nähdään, että fasismista ja sen valkopesusta on tullut eräille kultti ja uskonto. Näin he itse tulevat todistaneeksi, ettei fasismi ole muuta kuin järjenköyhää totalitarismia ja pakkokollektivismia, jossa pienintäkään erimielisyyttä tai keskustelua ei sallita. Nm. Tshang lienee samanlainen totalitaristi ja puhdasoppisuuden vaalija kuin opponenttinsa globalistiset kommunistit. Toisaalta hänkin voi olla myyrä, koska edistää opposition hajaannusta torjumalla kädenojennukset kristittyjen ja fasistien välillä. Toivoisin kuitenkin, että unohdetaan riitelyt ja typerät myyrä-syytökset niin kauan kuin yhteinen vihollinen painaa päälle.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
     6. Fasistit olivat kristittyjä. On typerää puhua kädenojennuksista. En ymmärrä, miksi Hitlerin vastainen oppositio on niin tärkeä WR:lle. Totta kai fasistiset liikkeet tulee valkopestä valheista, joilla niitä on mustattu.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     7. Taas meni väärin. Ei teosofialla ole mitään tekemistä NS esoteriikan kanssa. Teosofia pyrkii kaiken ykseyttämiseen ja tasa-arvoon ihan jo perusjulistuksessaan. Sen sijaan pikemminkin oli tarkoitus korvata juutalaisdominanssi ja ideologia arjalaisdominanssilla ja ideologialla. Miksi vain toinen saa jyrätä ideologisista syistä, mutta toinen ei? Churchill jyräsi juutalaisvapaamuurarilaisella ideologiallaan kaiken yli vaikka Hitler teki lukuisia rauhantarjouksia. Eikä sitä olisi saanut korvata ja vastustaa yhtä jyrkästi toisella, terveemmällä, ideologialla kun rauhaa ei haluttu?

      Eikä fasismin tarvitse olla yksinvaltaista. Sotien välinen aika oli muutenkin kriisi aikaa koko Euroopassa ja eräänlainen ylimeno vaihe. Hitlerillä ei ollut mitään aikomusta itsetarkoituksellisesti pitäytyä vallassa. Hän sanoi jo heti virkaanastujaispuheessaan, että tulee jättämään paikkansa niin kuin on sen ottanutkin. Ja kuten sanottu niin oikeuslaitos oli ihan itsenäinen noissa. Vain isommissa linjoissa ja yksittäistapauksissa Hitler saattoi puuttua. Ja myös PVL:n manifestissa on mainittu lainsäädäntövallan, tuomio-, ja toimeenpanovallan erottaminen eli vallan kolmijako oppi. Ei tarvita eri puolueita tuon toteuttamiseen.

      Jos haluaa muutosta johonkin seikkaan niin sen voi tehdä järjestelmän sisältä eikä ns. ”oppositiosta”. Kenenkään toimijan ei kansakunnan sisällä tule olla mikään ulkoinen ”oppositio”. Tuo on juutalaisvapaamuurarilaista Hegeliläistä(joka oli vapaamuurari) dialektiikkaa, että aina pitää olla joku keinotekoinen vastavoima vaikka kaikki olisi ihan hyvin. Eli kritisoidaan vai kritisoimisen vuoksi jotta saataisiin epävakautta aikaan ja viidennen kolonnan rahoittajat kammettua valtaan. Ei ennen Ranskan vallankumoustaakaan ollut. Eikä keski-ajalla kun talonpoika teki töitä vain maksimissaan 150 päivää työtä vuodessa ja elätti sillä kaiken yläluokankin. Silloin rahanlainaajat pidetiin pois eivätkä he päässeet vierailla ideologioillaan luomaan eripuraa ja tarvetta millekään oppositiolle. Ja Eurooppalainen sivilisaatio oli huipussaan aristokratian aikana. Eikä antiikin demokratiassakaan ollut varsinaisesti mitään oppositiota. Jokaisella Ateenalaisella kriteerit täyttävällä oli yksi ääni. No, tavallaan jokainen yksilö oli toisensa ”oppositio”, mutta siis mitään useita jäjestäytyneitä puolueita ei ollut jota oppositiolla tässä nyt olen tarkoittanut.

      Jos ei halua kuulua joukkoon niin on vapaa rakentamaan vaikka oman yhteiskunnan ja irtaantumaan isommasta jossa sitten on ne omat muka paremmat systeemit.

      WR:llä on ihan perusrevisionistiset dokkarit katsomatta. Kuten tämä:

      https://europathelastbattle.wordpress.com/watch/

      https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/03/ramsay-the-nameless-war/

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     8. Sinulle on jo kerran osoitettu lyhyt opetusartikkeli aiheesta Thule-seura. Okkultismistakin siinä oli. Okkultisteja ovat juutalaiset ja vapaamuurarit. Kansallissosialistit eivät okkultisteja tietääkseni olleet. Suollat valheita aina uudelleen ja sinulla on valtava puheripuli, vaikka et tunnu tietävät historiasta juuri mitään.

      Huolesi oppositiosta fasismille ja kansallissosialismille on melko outoa. Olet siis antifasisti?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. TULIHAN SE SIELTÄ!
  Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo myönsi, että hän on ollut yhteydessä Euroopan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin ja mm. EPP:n puheenjohtajan Donald Tuskin ja EPP:n ryhmäjohtajan Manfred Weberin kanssa elvytyspaketista. Nämä henkilöt ovat painostaneet kokoomusta kannattamaan elvytyspakettia, joka olisi kuolinisku Suomen itsenäisyydelle. Orpo siis selvästi ottaa ohjeensa Suomen ulkopuolelta eli on täysiverinen isänmaanpetturi. Suomalaiset ovat maailman hyväuskoisinta kansaa, joka joutuu paatuneessa kansainvälisessä seurassa hyväksikäytetyksi. EU:sta on tarkoitus tehdä kansojen vankila, kuten jo Karl Steinhauser kertoo kirjassaan ”EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Tosiasioihin perustuva selonteko vapaamuurarien salapuolueen totalitaarisesta valtaannoususta Euroopassa.” Huhmari 1994. EU on vapaamuurarien suunnitelma, ja vapaamuurareita johtavat Siionin Viisaat eli juutalaiseliitti. Juutalaisten päämääränä ei ole tehdä ihmisistä onnellisia, vaan orjia juutalaiselle maailmanvallalle. Juutalainen maanilmanvalta olisi maanpäällinen helvetti, jossa hallitsisivat vääryys ja pahuus, itsekkyys ja aistilliset intohimot, missä ihmisillä ei olisi lainkaan vapauksia. Neuvostoliitto oli vaarallinen juutalaisten järjestämä kokeilu. Sitä on myös EU, josta Suomen tulisi pikaisesti erota. Nyt jokaisella kansanedustajalla on mahdollisuus osoittaa isänmaanrakkautta käytännössä äänestämällä EI elvytyspaketista. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Fasismia vihaavat vain juutalaiset. Joka ei ole fasisti, on juutalaisten orja.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Vain fasismissa ovat terveet asiat sallittuja. Näissä muissa systeemeissä saa ajaa vain sairaita asioita. Demokratiassa saa olla vain juutalaisia puolueita juutalaisten etuja ajamassa. Kansan etua ei ajeta koskaan. Pikemminkin muiden systeemien tavoite näyttäisi oevan suomalaisten tuhoaminen ja ryöstäminen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat