Halla turmelee idänsuhteita: NATO-lainsäädäntöä runnotaan lävitse ja Suomen poliittinen itsemurha lähestyy

Ulkoasiainvaliokunnan  puheenjohtajan Jussi Halla-ahon mukaan eduskunnan ulkoasiainvaliokunta on saavuttanut 8. helmikuuta yhteisymmärryksen siitä, kuinka Suomen NATO-lainsäädännön aikataulu toteutetaan.1 

Tätä keskeneräistä asiankäsittelyä jatketaan ensi viikolla. 

Eduskunta puolueista kokoomus, vihreät, SDP ja keskusta paljastivat jo 7. helmikuuta sen, että Suomen NATO-lainsäädäntöä koskevat päätökset pitäisi päättää jo tämän vaalikaudenaikana. 

Eduskuntapuolueet pitivät 10. helmikuuta eduskunnan puhemies Matti Vanhasen johdolla kokouksen, jossa käytiin vielä läpi eduskuntaryhmien kantoja siitä, pitäisikö Suomen poliittisten vallanpitäjien ajamat NATO-prosessit päättää valmiiksi eduskunnassa ennen vaalikauden loppua.1 

9. helmikuuta käsittelyn kannalla olivat SDP, kokoomus, keskusta ja vihreät, mutta perussuomalaiset ei vielä tuolloin ilmaisseet kantaansa. 

Perussuomalaisten kanta lienee kuitenkin selvä. 

– Uskoisin, että sisällön puolesta on hyvät edellytykset saada se välittömässä lähitulevaisuudessa valmiiksi. Käytännössä mietintö annetaan helmikuun aikana tai vaalien jälkeen uudelle eduskunnalle huhtikuussa, sanoi Halla-aho.2 

Uudella eduskunnalla ei ehkä olisi yhteisymmärrystä NATOon liittymisestä 

On päivän selvää miksi NATO-lainsäädäntö halutaan toteuttaa tämän kuluvan vaalikaudenaikana? Aivan suoraan sanottuna korruptoitunut maan- ja valtiopetokseen syyllistyneet poliittiset valtaapitävät haluavat osaltaan sinetöidä rikollisen NATO-jäsenyyden hankkeensa tämän hallituksen ja eduskunnan aikana, ja niiden avulla. Mädäntyneillä poliittisilla toimijoilla on hoppu, sillä vaalien jälkeen muodostuvalla eduskunnalla sekä uudella hallituksella ei välttämättä olisikaan konsensusta sekä innostusta Suomen NATO-jäsenyyden virallistamiseen. 

Täten todellisuudessa niin ukrainalaiset kuin myös välillisesti suomalaiset muiden  eurooppalaisten kanssa käyvät Ukrainassa sijaissotaa Yhdysvaltojen maailmanvaltapoliittisten tavoitteiden puolesta Venäjää vastaan.  Ja on tietysti totta, että Venäjä taistelee tällä hetkellä olemassa olostaan sekä oikeudestaan omaan ortodoksisen perinteen synnyttämään kulttuuriinsa, torjuakseen juutalaistoimijoiden henkisesti rappeuttaneen läntisen LHBTIQ-kulttuurin vaikutuksen yhteiskunnallisiin ja sosiaalisiin rakenteisiinsa. Venäjällä on tietenkin myös oma juutalaismafian vaikutuksensa, mikä yrittää tehdä myyrän työtään läntisten hengenheimolaistensa avustamana, presidentti Vladimir Putinin hallinnon nujertamiseksi.   

Halla jäädyttää idänsuhteet, mutta vaalit lähestyvät 

On tosiasia, että Venäjä ei ole uhkaillut Suomea, eikä ole loukannut maatamme, ja eikä tuottanut muutakaan vaaraa tai uhkaa Suomen valtiolliselle olemukselle. Suomella oli aina vuoteen 2022 yhteistyökykyiset ja ystävälliset suhteen tärkeimpään naapuriimme suurvalta Venäjään. Tosin Suomen Euroopan unioniin liittymisen jälkeen, suomalaiset poliitikot alkoivat saada kiihtyvällä vauhdilla käskytyksensä ja ohjeistuksensa ulkomailta, ja nykyisin Suomi on täysin ulkomaisen eliitin* ohjauksessa.  

[*) Ulkomainen eliitti tarkoittaa juutalaismafiaa eli Siionin Viisaita, ja heidän lukuisia organisaatioitaan ja ei-juutalaisia lakeijoitaan. Esimerkiksi Yhdysvaltojen “vapauden”, “demokratian” ja suvereenisen koskemattomuuden arvot tarkoittavat vain  juutalaismafian hallitseman Washingtonin määrittelemiä arvoja, jotka käsittävät koko Euroopan ja lähestulkoon kokonaisuudessaan maailman alistumista Washingtonin asettaman uudenliberalistisen vapauden alttarille, mikä tarkoittaisi sitä, että Yhdysvallat sanelevat puolustuksellisten, taloudellisten, rahajärjestelmien, poliittisten ja kulttuurillisten ehtojen täyttymisen maailman eri valtioissa. Tämä merkitsee juutalaismafian miltei absoluuttista hegemoniaa tällä planeetalla.   

Mutta pitää huomata, että juutalaisen K. Schwabin ja hänen miljardööriryhmänsä edustaman Uuden Maailmanjärjestyksen (neljäs teollinen vallankumous) tavoitteet ovat täysin linjassa Washingtonin maailmanpoliittisten pyrkimyksien kanssa.] 

Tämän seurauksena myös EU-jäsenyyden myötä, on Suomi lähestynyt kohti NATO-jäsenyyden ratifiointia, mikä johtuu Yhdysvaltojen voimakkaasta sotilaallisesta, taloudellisesta ja poliittisesta vaikutuksesta Euroopassa. Mutta nyt virallinen Suomi on rikkonut liki kahdeksan kymmenen vuoden aikana kudotut ystävälliset ja yhteistyökykyiset suhteensa tärkeimpään naapurinsa Venäjään, ja maa on ajettu täysin Yhdysvaltojen sotilaallisen turvallisuusstrategian holhoukseen.  

Virallinen Suomi on nyt syväjäädyttänyt kaikki suhteensa Venäjään, missä prosessissa Marinin ja Niinistön lisäksi Halla-aho on routinut Venäjän suhteet hyvin tehokkaasti. Suomi on rikkonut Pariisin vuoden 1947 rauhansopimuksen ja sitä kautta myös Venäjän kanssa solmitun rauhansopimuksen. Venäjä ilmoitti välittömästi Suomen NATO-päätöksen jälkeen, että he vastaavat Suomen NATOon liittymisen hankkeesta omilla sotilas-teknisillä vastatoimillaan.  

Koska Suomi muodostaa transatlanttisen liittouman etulinjan tai sillanpääaseman Venäjää vastaan, olemme silloin suurimpana uhkana tai sen instrumentaalisena tekijänä, tässä NATO-liittouman asetelmassa, Venäjää vastaan. 

Suomalaisten poliittisten rikollisten ansiosta ajaudumme täydelliseen sotaan Venäjää vastaa, jossa on se etuna, että Suomen poliittiset valtaapitävät saavat napin otsaansa; siinä ei auta itku eikä rääkyminen. 

Mutta eduskuntavaalit 2023 lähestyvät ja on olemassa vaihtoehtoisia puolueita, jotka taatusti ovat parempia kuin nykyiset valtapuolueet. 

Allekirjoittanut suosittelee sellaisia uusia poliittisia vaihtoehtoja kuten esimerkiksi: Vapauden liitto | Yhteistyötä suomalaisten vapauden puolesta, Valta kuuluu kansalle ja Vaaliohjelma | Kristallipuolue  / MJ. 

Lähteet 

 1. Nato-jäsenyyttä koskeva mietintöluonnos voidaan saada valmiiksi ”välittömässä lähitulevaisuudessa”, sanoo Halla-aho – MTVuutiset.fi 
 1. Suomen Nato-prosessi voidaan viedä maaliin ennen vaalikauden loppua – MTVuutiset.fi 

When Jews Rule The World – Radio Islam (islam-radio.net) 

8 kommenttia

 1. SUOMEN TUHO
  Hallitus ja nykyiset eduskuntapuolueet ovat viemässä Suomea kohti täystuhoa. USA on juutalaisten johtama sotilasvaltio, joka on murhannut toisen maailmansodan jälkeisillä sodillaan jo lähes 30 miljoonaa ihmistä useissa maissa. USA:lla on lähes 800 tukikohtaa ympäri maailmaa ja nyt se haluaa luoda tukikohdan myös Suomeen. Tästä on kysymys. Juutalaiset käyttävät USA:ta hyödykseen maailmanvaltauksessaan. Ukraina on USA:n vasallivaltio, joka taistelee Venäjää vastaan USA:n puolesta. Samanlaista yritetään järjestää myös Suomella: tukikohta Venäjää vastaan. Suomen kansa on aivopesty Venäjän vastaisella propagandalla, johon syyllistyvät kaikki valtapuolueet. Valtamedia syytää Venäjä-vastaista propagandaa aamusta iltaan. Suomi on muun Euroopan kanssa sodassa Venäjää vastaan. Suomi on lahjoittanut Ukrainalle jo yli miljardin edestä sotatarvikkeita ja ottanut vastaan kymmeniä tuhansia ukrainalaisia sotapakolaisia. Tämä on suoraa hulluutta. Kaiken tämän on mahdollistanut valtamedia, joka on Naton hybridikeskuksen ja mediapoolin määräysvallassa. Nyt on edessä Suomen historian tärkeimmät eduskuntavaalit. Anna siis äänesi pienpuolueille, joista tätä hulluutta vastustavat esim. VKK, Vapauden liitto, Kristallipuolue, Suomen kansa ensin -puolue ja vallankumouspuolue. Valtapuolueet ovat viemässä Suomea kohti täystuhoa ottamalla käskyjä EU:lta ja Maailman Talousfoorumilta. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(18)Miinusääni(15)
 2. ”Eduskunta puolueista kokoomus, vihreät, SDP ja keskusta paljastivat jo 7. helmikuuta sen, että Suomen NATO-lainsäädäntöä koskevat päätökset pitäisi päättää jo tämän vaalikaudenaikana. ”

  Seuraavana päivänä ilmestyi raportti, jota Hesari kuvaa artikkelissaan https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009384676.html Hesariin suomalaiset poliitikot tietenkin luottavat. Kannattaa lukea suomennos https://mekansa.fi/amerikka-tuhosi-nord-stream-putkilinjan/, jossa on myös vinkki 8.2. julkaistuun alkuperäiseen kirjoitukseen. (Hers on juutalaista alkuperää, joten se juutalaisuudesta riittääkin.)

  Raportti kuvaa räjäytyksen pohdintaa, suunnittelua, valmistelua ja operaatiota niin tarkoin, ettei se voi olla valhetta tai keksitty tarina.
  Raportisssa on yksityiskohtia, joista voisi todistaa sen olevan valhetta, kuvain löytäisi tarvittavat todisteet. Niitä ei ole olemassa, kun niihin ei ole viitattu.
  Jos raportti olisi valhetta, Hers olisi jo pidätetty. Sitä ei voi tehdä, koska syntyisi uusi rikos, koska raportti on hyvin todennäköisesti totta.

  On monta asiaa, jotka kuvaavat todellisia tapahtumia, neljä USA’n virkamiestä suunnitteli teon ja Nato toteutti. Nato-maa Norja mukana, Suomi tietämättään mukana salaustoimissa. Länsimedia yrittää pitää edelleen kiinni, että joku muu teki terroria. Tekijät itse pelkäsivät paljastumista ja pitivät tapausta act of war (sotatoimena).

  Nyt Marini ja Niinistön tulisi ottaa foliohattu päästään ja tehdä järkeviä päätöksi.

  Plusääni(26)Miinusääni(6)
  1. Suomalaiset ovat syvässä denialismissa sen suhteen, että ”ystävä” ja liittolainen USA/NATO voisi tehdä mitään pahaa tai rikollista, esimerkiksi Nordstream 1/2-putkien ääritörkeät räjäytykset. Tosiasiassa USA valmistautuu täyteen 3. maailmansotaan, jossa ensimmäinen yhteenotto Ukrainassa on jo alkanut. USA:n ja länsikoalition korkeimman poliittisen johdon mielenlaadun tuntien ne valmistautuvat ratkaisevaan vastaiskuun Venäjää kohtaan, koska ne eivät voi hyväksyä tappiota Ukrainassa.

   Viimeaikaiset uutisoinnit USA:n ja Kanadan ilmatilassa liikkuvien ilmapallojen tai ”tuntemattomien” objektien alasampumisista ovat peiteoperaatio ja -tarina sille, että NORAD eli Pohjois-Amerikan ilmapuolustuskomentokeskus ajaa ilmapuolustuksen täyteen valmiuteen. Tämä tehdään vuoksi, että uskotaan Venäjän ydiniskun/vastaiskun maahan olevan erittäin todennäköistä. Eräs selitys tälle on, että USA on itse suunnitellut lamauttavaa ensi-iskua Venäjää kohtaan ja varautuu nyt vastaiskuun. Venäjä puolestaan on täysin tietoinen siitä, että rikollisten haltuun joutunut USA on jossain vaiheessa eliminoitava, jotta Venäjä ja ihmiskunta selviytyisivät elossa. Ihmiskunta on nyt lähempänä ydinkatastrofia kuin koskaan. Ehkä Jumala voi vielä estää tilanteen eskaloitumisen, mutta toisaalta Lopun Aikojen tapahtumat on melko tylysti tuotu esiin Ilmestyskirjassa. Jumala ei voi pidättää vihaansa loputtomiin. Kyseessä voisi olla myös Anti-Kristuksen ilmestymistä edeltävä näytös, jossa ihmiskunta pelotellaan kauhuun ja Anti-Kristus ilmestyy esiin vääränä pelastajana ja rauhan tuojana eli Kristuksen kaltaisena rauhanruhtinaana ja vaatii vastineeksi Pedon Merkki-järjestelmän aktivoimista koko maapallolla. Joka tapauksessa viime aikoina on tapahtunut niin paljon epänormaaleja asioita ja ilmassa on niin paljon aikalaishulluutta, että paras selitys ovat raamatulliset Lopun Ajat.

   Plusääni(20)Miinusääni(6)
  2. Todentotta USA räjäytti NS kaasuputket ja suomalaiset veronmaksajat menettivät miljardeja euroja. Fortumin Uniper oli putkien suurimpia rahoittajia ja kaasutoimitusten sopimusvelvoitteet toivat vielä miljardien lisälaskun. Lisäksi SDPn Tuppurainen sössi yrityskaupat ja taas katosi miljardeja.

   Kaikkein uskomattominta on että Suomi haluaa vielä sotilasliittoon tämän terroristivaltion kanssa, jota kiinnostaa vain miten tätä pelinappulaa pystyy hyväksikäyttämään geopoliittiselka pelikentällä.

   Plusääni(16)Miinusääni(4)
 3. Kansanpettureilla on kiire lainsäädännön suhteen ennen kuin eduskunta vaihtuu. Natoon liittyvissä kysymyksissä ei ollut luvattua kansanäänestystä, ei edes laajempaa kansalaiskyselyä, eikä kansa ole äänestänyt eduskuntaan sellaista enemmistöä poliitikkoja, jotka kannattavat Natoa.
  Katsokaa aiemmat vaalikonevastaukset, takinkääntö on silminnähtävä, koska he vain odottivat sopivaa hetkeä toteuttaa vuosia kestänyt suunnitelma, petturipoliitikot Niinistön johdolla pelaavat pienen kansainvälisen ja juurettoman klikin pussiin.
  Demokratia on pelkkä vitsi.

  Plusääni(25)Miinusääni(6)
 4. MYYRIEN VALTAKUNTA. OSA 9: SINIMUSTAT NATO-AGENTTEJA? VAALIEHDOKKAINA RAJAT AUKI HIMONATOTTAJIA!
  https://laitonlehti.net/2023/02/13/myyrien-valtakunta-osa-9-sinimustat-nato-agentteja-vaaliehdokkaina-rajat-auki-himonatottajia/
  Ainoana mediana Laiton Lehti on todistellut, että koko Suomen kansallismielinen kenttä on täynnä sekä FSB- että Nato-agentteja. Niinpä se on myös julkaissut suosittua Myyrien valtakunta -juttusarjaa. Viime osassa käsiteltiin persuilevaa James Hirvisaarta.

  Plusääni(12)Miinusääni(5)
  1. Sinimustat ovat persuja monin verroin parempi ja älykkäämpi porukka, mutta murheellisesti puolueessa rehottaa ulkopoliittinen lahjattomuus, mikä ilmenee lapsellisena vihoitteluna Venäjää vastaan. Taannoinen Venäjän lipun poltto oli puolueen jäsenistöltä eräs pohjanoteeraus ja vei siltä paljon valtiomiesuskottavuutta. Tosin valtiomiestaitoa ei tunnu löytyvän lainkaan koko läntiseltä pallonpuoliskolta.

   SML:n ongelma on yleinen koko Suomessa eli meillä ei ymmärretä ulkopoliittisen ja sotilaallisen ajattelun eroja tai näiden suhteita toisiinsa. Sotilaallinen ajattelu lähtee aina uhkakuvista ja niiden torjunnasta. Sotilas voi ilmentää toimissaan aggressiota. Sen sijaan ulkopolitiikka ja diplomatia pyrkivät rakentamaan neuvottelusuhteita, -ratkaisuja ja sopimuksia sekä hyvissä että huonoissa olosuhteissa ja jopa siinäkin tapauksessa, että maat ovat ajautuneet konfliktiin keskenään. On mahdoton rakentaa tai palauttaa suhteita, jos neuvottelijat uskovat jonkun lapsellisen propagandan väitteet ja toimivat tunnepohjaisesti. Diplomaatti ei saa olla kiukutteleva tunteilija, vaan kaikki perustuu rationaalisen ajatteluun, jossa maksimoidaan oman kansan hyöty ja turvallisuus. Omat vahvat sotavoimat ovat tietenkin yksi valtti missä hyvänsä valtioiden välisissä neuvotteluissa, mutta lähtökohtaisesti tulisi pyrkiä molempia osapuolia hyödyttäviin ja rauhanomaisiin ratkaisuihin. Aito arvonanto toista osapuolta kohtaan on aina hyvä lähtökohta ellei toinen osapuoli anna aihetta muuhun. Vain rikollinen (tai suurvalta) ajattelee toisen osapuolen murskaamista. Vain katkera juoruämmä uskoo kaikki toisesta osapuolesta kerrotut mustamaalaavat kertomukset.

   Sotilaallisessa ajattelussa Venäjä on meidän ilmeinen vihollisemme. Sotilas ei voi luottaa siihen, että idänsuhteet osataan hoitaa kuntoon pelkästään ulkopolitiikan ja diplomatian avulla. Sotilaiden on myös hankittava Suomeen riittävät aseet, joilla voidaan tehokkaasti torjua maahamme tunkeutuvaa vihollista ja aiheuttaa sille pahoja menetyksiä silloinkin, jos se pääsee valtaaman osia maastamme. Tätä varten armeijalla on oltava lyhyen ja keskipitkän matkan iskukykyä ja kykyä vastahyökkäyksiin ja näihin soveltuva aseistus ja taktiset taidot. Sen sijaan strategiset pitkän kantaman ja/tai erittäin tuhovoimaiset aseet ovat asia, jotka vaikuttavat ulkosuhteisiin ja kuuluivat näin myös ulkopolitiikan piiriin. Suomi ei voi uskottavasti rakentaa idänsuhteitaan, jos sillä on merkittävästi alueellaan tällaisia aseita ja etenkin, jos se voi luovuttaa nämä ulkopuolisen suurvallan alaisuuteen osaksi sen laajempaa sotilaskampanjaa, jonka suunnitelmien laatimiseen Suomi ei kenties voi edes vaikuttaa. Ja mikä pahinta, suuri määrä suomalaisia on jo ilmaissut halunsa osallistua Venäjän murskaamiseen tähtääviin kampanjoihin.

   NATO ei ole enää mikään rauhanjärjestö ja se on täysin USA:n käskettävissä. Uskooko joku, että suomalaisista politiikoista tai sotilashenkilöistä on vastusta USA:n siviili- ja sotilasjohdon voimakkaille ja jyrääville tahoille, joilla on loputtomat rahavarat ja maailman suurin armeija sekä tiedustelupalvelu käytössään?

   Plusääni(12)Miinusääni(6)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat