Hallituksen asiakirjat paljastavat: Soros epävakauttaa Makedonian hallintoa

Yhdysvaltalainen Judicial Watch -kansalaisjärjestö on paljastanut, miten Yhdysvaltain hallinto rahoittaa juutalaisen George Sorosin Open Society Foundation -järjestön toimintaa Makedoniassa. Järjestön tarkoituksena on epävakauttaa Makedonian hallintoa.

Yhdysvaltojen veronmaksajien dollareita on virrannut Amerikan ulkoministeriön ja hallinnon USAID-hallintoelimen kautta, joka on vastuussa muun muassa kansainvälisestä kehitysavusta.

Sorosin vasemmistoryhmille vuodesta 2012 lähtien on annettu 5 miljoonan edestä verodollareita, ja vielä 9,5 miljoonaa dollaria on varattu 2016-2021 USAID:lta Balkanin valtion hallinnollisiin asioihin ”puuttumiseen”.

Yhdysvaltain ulkoministeriön antamia rahamääriä selvitellään parhaillaan. Tärkeänä hahmona Open Society Foundationin ja Yhdysvaltojen ulkoministeriön ja USAID:n yhteistyössä on Yhdysvaltojen Makedonian suurlähettiläs Jess Baily, joka nimitettiin virkaan entisen Yhdysvaltojen presidentin Barack Obaman toimesta ja jota nykyinen presidentti Donald Trump ei ole poistanut virasta.

Judicial Watchin lähteet ovat kertoneet, että verodollareilla George Sorosin Open Society Foundation on perustanut Makedoniassa hallinnosta riippumattomia vasemmistolaisia ryhmittymiä, joita kutsutaan ”Sorosin jalkaväeksi” makedonialaisen lähteen mukaan. Ryhmittymät sitten perustavat nuorisojärjestöjä ja medioita sekä organisoivat väkivaltaisia protesteja, joiden lopullinen tarkoitus on heikentää ja kaataa Makedonian hallinto.

Eräs ryhmittymistä myös rahoitti vasemmistojuutalaisen Saul Alinskyn Rules for Radicals -kirjan kääntämisen makedonian kielelle. Kirjaa pidetään vieläkin tärkeänä vasemmistoradikaalien strategiateoksena, vaikka se on kirjoitettu 70-luvulla.

George Soros haluaa kaataa Makedonian raja-aidat

Sorosin motiivina pidetään Makedonian konservatiivisen hallinon toimia. 2,1 miljoonan asukkaan Makedonia on joutunut pakolaiskriisin keskellä tiukkoihin tilanteisiin, kun pahimmillaan jopa 10-12 000 pakolaista vaelsi päivittäin maan läpi.

Tähän reaktiona Makedonian hallinto yhdessä Kreikan kanssa päätti rakentaa valtavan yli 300 kilometriä pitkän aidan rajalle pidättelemään tunkeutujia.

Tämä ei tietenkään sovi juutalaiselle George Sorosille, joka tulee käyttämään vasemmistolaista ”Sorosin jalkaväkeä” Makedonian hallinnon heikentämiseen, jotta rajat saadaan alas ja Makedonia hukutettua pakolaisiin.

3 kommenttia

  1. Soros ei päätä mistään vaan on vain rothcildien nukke joka tekee heidän likaisen työnsä. Samoin kuin meidän omat vapaamuurarimme ja muut setat ym muut paska järjestöt tekevät jutikoiden likaisen työn. Kymmeniä tuhansia ihmisiä pelkästään suomessa odottas kuoleman tuomion maanpetoksesta.

    Plusääni(15)Miinusääni(0)
  2. Rumaa lännettämistä Balkanilla. Montenegrokin on liitetty kansan tahdon vastaisesti Natoon ja kohta Suomikin liitetään tuon sotilasliiton vartioimaan resurssipooliin, josta kansainväliset suursijoittajat voivat poimia pois viimeisetkin herkut. Iso tarjotin täynnä hyvin vartioituja resursseja: raaka-aineita, työvoimaa, alkutuotantoa, infraa, kiinteistöjä, energiaa, palveluliiketoimintaa, teollista tuotantoa, yksinoikeuksia, aineettomia oikeuksia, patentteja, jne. sekä omissa hyppysissä oleva valuutta näiden resurssien arvonmittana – siinäpä suurbanksterin unelma.
    Sellaista vaaraa, että Suomi yrittäisi itsenäistyä taloudellisesti esimerkiksi kansallistettujen resurssien ja oman keskuspankkirahan avulla, ei Natoon liittymisen jälkeen ole. Tosin ei sitä vaaraa ole nytkään ja Suomen uuskolonisaatio on edennyt odotuksiakin paremmin. Huvittavinta asiassa lienee vasemmistoidealistien kiihkoilu kehitysmaiden riistosta samalla kun omaa maata siirretään läntisen pankkiirimafian (velka)orjuuttavaan hallintaan kiihtyvällä tahdilla ja osin jopa näiden hyödyllisten idioottien avustuksella. Ne kuvittelevat raukat, että globalisaatio tasaisi maapallon hyvinvointieroja ja kohentaisi keskimääräistä elintasoa joka puolella maapalloa.

    Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat