Hamas: Israelin maahyökkäys tulee epäonnistumaan

Israel käytti Ukrainan lentokonetragediaa hyväkseen ja julisti myöhään eilen aloittaneensa maahyökkäyksen Gazaan. Juutalaisvaltio on kautta historiansa käyttänyt kansainvälisiä kriisejä harhautuksena iskiessään alueen alkuperäiskansaa vastaan.

Israel ilmoitti hankkeestaan julkaisemalla yöllä kuvatun videon, jossa juutalaisvaltion tankit ja panssariajoneuvot tunkeutuvat palestiinalaisalueelle. Juutalaisjoukot alkoivat välittömästi tappaa palestiinalaisia, ja yön aikana on kuollut ainakin toistakymmentä paikallista. Rafahin kaupungissa juutalaiset ampuivat kuoliaaksi viiden kuukauden ikäisen vauvan. Viimeisen kahden päivän aikana Israel on surmannut 14 alle 12-vuotiasta gazalaislasta. Yhteensä Israelin hyökkäyksissä on tämän kuun aikana kuollut noin 260 ihmistä.

Hamas-johtaja Khalid Maš’al ilmoitti pian hyökkäyksen alettua, ettei saarrettua Gazaa tulla kukistamaan aseellisesti. Israelin ilmavoimat ja laivasto eivät siinä onnistuneet ja samoin tulee käymään maavoimille, Maš’al totesi.

371766_Gaza-child
Israelin lapsiuhri sairaalassa.

Hamas on tarjonnut 10 vuoden tulitaukoa, mikäli Israel suostuu 10 vaatimukseen:

 1. Israelin panssarivaunujen on poistuttava Gazan rajalta.
 2. Kaikki palestiinalaiset, jotka vangittiin kolmen israelilaisnuoren kuoleman jälkeen, on vapautettava.
 3. Gazan saarto on lopetettava ja raja on avattava kaupalle ja ihmisille.
 4. Gazaan on rakennettava kansainväliset meri- ja ilmayhteydet, jotka ovat YK:n valvonnassa.
 5. Gazan kalastusaluetta on laajennettava 10 kilometriin.
 6. Rafahin raja-asema on vapautettava ja se on asetettava YK:n ja eräiden arabivaltioiden valvontaan.
 7. Kansainväliset joukot vartioimaan rajoille.
 8. Jerusalemissa sijaitsevan Al-Aqsa-moskeijan käytöltä poistettava rajoituksia.
 9. Israel ei saa sotkeutua sovintoprosessiin.
 10. Gazaan on rakennettava uutta teollisuutta ja alueen taloutta on kehitettävä.

Vastalauseeksi Israelin sotarikoksille Chile on lopettanut vapaakauppasopimusneuvottelut juutalaisvaltion kanssa. Chile saataa myös kutsua suurlähettiläänsä pois Tel Avivista. Maa vaatii myös YK:lta selkeää kannanottoa ja gazalaisten kansanmurhan tuomitsemista. Maailmalla on viime päivinä järjestetty suuria mielenosoituksia palestiinalaisten puolesta.

6 kommenttia

  1. Täällä on mielenkiintoista keskustelua aiheeseen liittyen: http://www.dailystormer.com/david-duke-jewish-terrorism-in-gaza/

   Duke ei ”saarnaa seurakunnalle”, vaan yrittää tavoittaa ihmisiä, jotka eivät vielä ymmärrä sionismin vaikutusta yhteiskuntaan. Tämä vaatii tietysti sitä, ettei hän voi käyttää kovin radikaalia kieltä, vaan monet hänen teksteistään ovat hämmentävänkin pehmeitä (meidän näkökulmasta).

   Onko tämä sitten ongelma? Jos vertaa esimerkiksi linkitettyä Endzog-sivua Duken sivuihin, niin eron kyllä huomaa. Duke tekee ammattimaista työtä ja hänet on kutsuttu puhumaan eri mantereille aina Iranista Euroopan maihin. Hän on kirjoittanut loistavia ja kansantajuisia kirjoja, joita ilman juutalaiskritiikki olisi edelleen suurilta osin hämyisten blogien karkeaa sisäpiiripuhetta. Duke ja esimerkiksi Kevin MacDonald ovat tehneet valtavan arvokasta työtä ihmisten silmien avaamiseksi.

   On suorastaan törkeää, että anonyymiblogistit syyttävät HEITÄ (Duke, MacDonald ja kumppanit) siitä, että vallankumousta ei ole tapahtunut. Kyllä syylliset ovat aivan muualla, ja yksi tärkeimmistä syyllisistä on tavallisten ihmisten laiskuus ja mukavuudenhakuisuus. Toivottavasti ulkomailta tutut Internetin mustamaalaamiskampanjat eivät rantaudu Suomeen. On paljon rakentavampiakin tapoja valistaa suomalaisia tärkeistä aiheista.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Nono. Eikö Duken touhuja saisi arvostella? Daily Stormeria en lue, koska esim. Anglin on selvä agentti.

    Duken puolesta voisi tietenkin sanoa, että hän ei sentään hyökkää räväkämpiä juttuja esittäviä vastaan MC Piperin tapaan ja syyttele, että sellaiset karkottavat aivopestyn kadunmiehen pois. Ja lisäksi Piper syyttää kaikkia muita sekopäiksi, jotka levittelevät hänen mukaansa ”hulluja salaliittoteorioita”.

    Jostain hyvistä juutalaisista lätiseminen on kyllä kauhistuttavaa hetkenä, jolloin juutalaisvaltio tappaa lapsia muiden silmien edessä ja määrää poliitikkoja vangitsemaan arvostelijat. Lisäksi Dukessa nimenomaan etoo se, että hän sulkee suunsa ja jopa esiintyy kuin uskoisi holohoaxiin tai sellainen vaikutelma tulee. Vain siksi, että pääsisi Eurooppaan ja Venjälle puhumaan. Putiniakin nuolee jo täysillä. Tietenkin koko ajan suu käy sionisteista, ikään kuin kyse ei olisi juutalaisuudesta. Tai että kyseessä nykyisin olisi eri asia. Duken mukaan Bin Laden iski pilvenpiirtäjiin ja amerikkalaiset kävivät Kuussa. Minusta hänen esityksensä ovat aivan liian mielenvikaisia, jotta kadunmiestä kannattaisi moisilla sivistää. Pikemminkin siis juuri uhkaa esim. ns. hyvän juutalaisen ihannointi vain siksi, että ei uskalla puhua asioista niin kuin ne ovat. Pian joku muu ainakin sitten hyökkää jo muunlaista esitystä vastaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat