Hämmästyttäviä yrttirohtoja ympäri maailmaa

Aloitetaan puhumalla syövästä, sillä sehän on maailman suurin ”mysteeri”. Syöpä, maailman kahdeksas ihme – vai onko se yhdeksäs? Tämä solujen ”tauti” (itse asiassa se on toimintahäiriö), jossa kuolevat tai kemikaalien kyllästämät solut mutatoituvat, lisääntyvät hillittömästi ja hyökkäävät terveiden solujen kimppuun. Maailman tiedemiehet eivät pysty keksimään tähän ongelmaan rokotusta tai lääkettä. Vai pystyvätkö?

Sitten on tietysti Alzheimerin tauti, joka ei ole oikeasti mikään tauti. Se ei tartu, eikä se ole perinnöllistä, joten valheellinen puhe ”taudista” voidaan unohtaa. Onhan se ”geneettistä”, kun geenit sekoavat ja happi ei pääse aivoihin. Miksei koskaan puhuta teollisesti tuotetun ruoan sisältämästä alumiinista ja lyijystä? Tiedemiehet eivät todellakaan osaa rakentaa aivoja, eivätkä purkaa niitä osiin löytääkseen syyn siihen, miksi vanhukset unohtavat lähimmäisensä ja sen, miten pitää huolta itsestään. Siihen ei vain ole lääkettä. Voi harmi! Tarvittaisiin kai pilleri, joka saisi ihmisen lopettamaan raskasmetallien syömisen.

Tiedemiehet kautta maailman tutkivat myös nivelreumaa ja suunnittelevat lääkkeitä laboratorioissaan paljolti samalla tavalla kuin metamfetamiinia kokkaavat piripäät autotallilabroissaan, mutta jostain syystä tiedemiehet eivät vain pysty keksimään lääkettä, joka saisi kaiken tulehduksia aiheuttavan ruoan katoamaan maailmasta. Ehkä he vielä jonain päivänä keksivät ratkaisun – ja ilman haittavaikutuksia!

Laiskat ja sivistymättömät ihmiset haluavat syödä mielensä mukaan, juuri silloin ja juuri niin paljon kuin sattuu haluamaan. Sen jälkeen pitäisikin voida vain ottaa pilleri, joka saa kaiken kivun (ja läskin) katoamaan. Asiat eivät kuitenkaan vain toimi sillä tavalla. Ihminen ei vain voi istua kaiken päivää syöden maissisiirappijalosteita, hormonilihaa, perinteistä visvaista maitoa, juoksutettua (vasikan mahasta tehtyä) juustoa, geenimuokattua ja hyönteismyrkyillä kyllästettyä gluteenia, valkaistua leipää, mikroaterioita ja juoda fluoresoitua vettä ja odottaa elävänsä yli kuusikymppiseksi tarvitsematta apua kävelemiseen, ajattelemiseen, vessassa käymiseen ja itsensä ruokkimiseen.

Sen sijaan, että lähtisi ulos marssimaan ja osoittamaan mieltään parannuskeinojen löytämiseksi näille ”taudeille”, voi antaa sormien tehdä jalkojen työ. Internetistä voi löytää luonnon puhtaat ja ilmiömäiset yrttirohdot. Ei kannata uskoa kaikkea, jota televisiosta tai lehdistä meille syötetään. Valtamedia valehtelee, piste. Luonnolliset ja alkuperäiset hoitokeinot ovat toimineet jo vuosituhansia, meitä ei vain ole enää nykyään opetettu käyttämään niitä. Moderni lääketiede on mollannut luontaishoitoja niin pitkään, että on suorastaan laitonta sanoa jonkin luonnonmukaisen hoidon ”parantavan” näitä sairauksia. Kerromme tässä suoraan ja reilusti luonnon omista rohdoista ja lääkinnällisistä aineista, joilla jokainen voi saavuttaa tyytyväisen ja tasapainoisen olotilan ja pitkän iän.

 

Satoja, jopa tuhansia, vuosia vanhoja luonnollisia lääkkeitä syöpään ja vastustuskyvyn ja vireyden parantamiseen

Hampunsiemenöljy (englanniksi)

Hamppuproteiini (englanniksi)

Oreganoöljy (englanniksi)

Spirulina ja klorella (englanniksi)

Cannabis sativa: Lue täältä englanniksi, miten CNN:n oma medialääkäri Sanjay Gupta muutti mieltään marista!

Andienkrassi ja Mucuna: Maailmanmatkaaja ja raakaruoan asiantuntija David Wolfe tietää paljon andienkrassista ja Mucuna pruriens-palkokasvin hyödyistä. Katso näistä hänen englanninkielisistä videoista lisätietoa: Andienkrassi. Mucuna Pruriens.

Valkosipulinkynnet (englanniksi)

Lakritsijuuri (englanniksi)

Takiaisen juuri (englanniksi)

Lääkinnälliset sienet: Kannattaa tutustua sieniin lakkakääpä, siitake, koppelokääpä, pakurikääpä ja silkkivyökääpä vastustuskyvyn lisäämiseksi ja syövän ehkäisemiseksi. Nämä sienet auttavat taistelemaan kaikkia syöpiä vastaan, aivosyövästä rintasyöpään. Mitä muuta sitä voisi toivoa?

Jo ammoisista ajoista lähtien ihmiset ovat käyttäneet kasveja itsensä parantamiseen. Jos haluaa kasvattaa näitä lääkinnällisiä rohtokasveja itse ja perustaa oman tuoreen ja ”luonnollisen lääkekaapin”, kannattaa tutustua näihin sivuihin.

 

Kiinalainen lääketiede

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen lääkeaineet on uutettu luonnon antimista ja yrteistä, ja ”ruoka lääkkeenä” on ollut suosittu periaate Kiinassa, Koreassa, Japanissa ja muualla Aasiassa jo vuosisatoja. Tavallisesta silkkivyökäävästä (Coriolus versicolor) on julkaistu jo 400 tutkimusta, joihin kuuluu mm. pitkäaikaisia tutkimuksia ja kliinisiä kokeita, jotka vahvistavat sen syöpää tappavat, syövän leviämistä estävät ja vastustuskykyä parantavat ominaisuudet. Se voi parantaa potilaan vastustuskykyä kasvaimille. Siksi länsimainen lääketiede ei sitä mainitse, ja syöpälääkäri voi menettää lupansa (Amerikassa lääkevirasto FDA:n ja tartuntatautikeskus CDC:n päätöksestä), jos määrää sitä lääkkeeksi potilaalle. Silkkivyökääpä parantaa selviytymistodennäköisyyksiä ja elinikää vatsa-, suolisto-, rinta- ja keuhkosyövissä. Ihmetteleekö kukaan, miksi TV-lääkärit eivät siitä kerro?

Onko kukaan nähnyt Roosa nauha -kampanjoiden yhteydessä sieniä? On Roosaa nauhaa nähty niinkin hullussa paikassa kuin geenimuokattujen kanansiipien kanakorissa KFC:n kampanjassa. Onko mitään idioottimaisempaa?

Yrtit ja sienet voivat olla voimakkaita ja melko tehokkaita lääkkeitä, mutta silti ne ovat lempeitä vatsalle ja suolistolle, toisin kuin kemo, säteily, leikkaukset, lääkkeet, bakteerit, virukset ja sairaaloiden superpöpöt.

 

Ravitsemuksellisia hoitokeinoja tulehduksen, reuman ja monen muun hoitoon

Ermiao Wan, takiainen, voikukka ja syysmyrkkylilja: Nämä kiinalaiset yrtit lievittävät turvotusta, tulehduksia ja pöhöä sekä hoitavat kihtiä! Voikukka stimuloi myös virtsahapon hajottamista, mikä on yksi kihdin perussyistä.

Lääkeaaloe: Yksi vaihtoehtoisen lääketieteen tunnetuimmista ja käytetyimmistä kasveista. Lääkeaaloe toimii erittäin hyvin auringon polttamalle iholle ja hiertymiin sekä nivelkipuihin. Kannattaa kokeilla oman lääkeaaloen kasvattamista!

Boswelliat eli Olibaanit: Intiassa luonnonvaraisena kasvavan puun pihkalla on tulehduksia lievittäviä ominaisuuksia. Sitä on käytetty jo pitkään intialaisessa Ayurveda-lääketieteessä ja sitä myydään olibaanihartsina (frankincense). Sillä on kyky salvata leukotrieenejä eli tulehdusoireiden ja anafylaktisen reaktion välittäjäaineita, jotka hyökkäävät terveiden nivelten kimppuun nivelreuman kaltaisissa autoimmuunisairauksissa. Valtavirran lääketiede kieltäytyy edelleen uskomasta ”ihmiskokeiden” puuttuessa – ja kuitenkin ihmiset ovat vuosisatoja käyttäneet tätä ja vannovat sen nimiin.

Kissankynsi (Uncaria tomentosa): Tämän trooppisesta köynnöksestä peräisin olevan lääkekasvin historia ulottuu Inka-sivilisaatioon asti. Se vahvistaa immuniteettia ja vähentää reuman turvotusta, mutta kyseiseen vaivaan sitä kannattaa käyttää niukasti. Jopa Marylandin yliopistollinen sairaala myöntää kissankynnen auttavan nivelrikon ja nivelreuman kipuihin. Tätäpä ei kerrota Jaman vertaisarvioiduissa artikkeleissa!

Eukalyptus: Sen lehdet sisältävät tanniineja, jotka auttavat vähentämään reuman turvotusta, joka on ominaista natriumglutamaatin, teollisesti jalostettujen suolan ja sokerin sekä kaiken geenimuokatun ruoan nauttimisen jälkeen.

Inkivääri: Tämä on jokaisen vaihtoehtoisen lääkekaapin ja maustehyllyn perustuote. Tuoreista luomukasviksista tehtyyn mehuun kannattaa lisätä tuoretta luomuinkivääriä. Ihmistutkimuksia on vain vähän, lukuun ottamatta tietysti ihmisiä, jotka ovat käyttäneet sitä pari tuhatta vuotta parantaakseen terveyttään.

Vihreä tee: Vähentää tulehduksia. Jos kärsii esimerkiksi ylenpalttisesta omega-6:n saannista ja omega-3:n puutteesta, niin kannattaa nauttia hampunsiemenöljyä ja juoda vihreää teetä.

Siipiköynnös (Tripterygium wilfordii): Yksi vanhimmista kiinalaisessa lääketieteessä tunnetuista ja käytetyistä yrteistä on parhaimmillaan tooppisesti (iholle). Vaimentaa yliaktiivista immuunijärjestelmää (kuten rokotuksen jälkeen). Saattaa auttaa autoimmuunisairauksiin, mutta sitä ei saa sanoa ääneen lääkeviraston kuullen tai mainoksessa…

Kannattaa muistaa, että minkä tahansa kaupallisesti markkinoidun lääkkeen tehosta on aivan liian vähän todisteita, puhumattakaan rokotuksista ja influenssapiikeistä. Todelliset puoskarit eivät ole luonnonparantajia, vaan esimerkiksi elohopeapaikkoja käyttäviä hammaslääkäreitä sekä syöpälääkkeitä määrääviä syöpälääkäreitä, jotka eivät koskaan opiskele kunnon ravitsemustiedettä.

Ennen kuin alkaa popsia laboratoriossa valmistettuja kemikaalisekoituksia, kannattaa keskustella asiasta naturopaatin tai muun luontaisen lääketieteen asiantuntijan kanssa. Luontoäidiltä löytyy vastauksia useimpiin terveysongelmiin, kuten luonnon yrtit ja rohdot ovat todistaneet useissa kulttuureissa jo tuhansien vuosien ajan!

 

Alkuperäinen artikkeli englanniksi lähteineen Natural News -sivuilla.

2 kommenttia

  1. Tohon listaan päälle viel Mäkikiusma masennukseen ja tiesittekö että pajun kuorista saa asetyylisalisyylihappoa eli luontaista Aspin/Disperiiniä! Lonnostahan noit lääkkeet on peräisin. Niitä vaan käytetään nykyisin liian vähän. Lääketehtaat kusettaa meitä!

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. ”Valtamedia valehtelee” Erittäin hyvä artikkeli siitä miten ihminen itse voisi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa, kun pyrkisi ottamaan selvää luonnon omista terveyttä ylläpitävistä ravintoaineista, rohdoista jne. Ja välttämällä uskomuksia mitä valtamedia meille yrittää syöttää tuutintäydeltä, valheita valheiden perään ja jopa tieten tahtoen. Oikein nykyaikaan sopiva huomautus myös kirjoituksessa joka pitää paikkansa monen kohdalla, että syödä voi miten tahansa ja melkein kaikkiin on jo pillerit vastavaikuttajina tai ainakin moni niin luulee. Todella valaiseva kirjoitus ihmisen välinpitämättömyyden vaikutuksista omaan hyvinvointiinsa.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat