Harhauskoisten lasten tappamiseen kehottava kirja bestselleriksi Israelissa

JERUSALEM – Juutalainen rabbi on julkaissut Israelissa kirjan, joka antaa luvan murhata ei-juutalaisia, mukaan lukien vauvoja ja lapsia, jotka saattavat olla todellinen tai mahdollinen uhka juutalaisille tai Israelille. Yitzharissa vallatulla länsirannalla Od Yosef Chai –ješivaa pitävä rabbi Jitchak Shapiro kirjoitti kirjassaan ”Kuninkaan Toora”, että ”on luvallista tappaa vanhurskaita ei-juutalaisten joukossa, vaikka he eivät olisikaan vastuussa uhkaavasta tilanteesta.”

Hänen mielestään gojimien (goyim, juutalaisten halveksiva nimitys ei-juutalaisista) tappaminen on sallittua, jos he uhkaavat Israelia. ”Jos tapamme harhauskoisen, joka on syntinen tai rikkonut seitsemää käskyä, ei murhassa ole mitään väärää, sillä me välitämme seitsemästä käskystä.” Shapiron mukaan hänen julistuksensa on täysin perusteltu Tooran ja Talmudin mukaan.

Gojimienvastainen julistus vaikuttaisi olevan vastareaktio juutalaisterroristin pidättämiselle Israelin poliisin toimesta. Amerikkalaissyntyinen terroristi Yaakov Teitel tunnusti murhanneensa kaksi palestiinalaista paimenta Länsirannassa ja yrittäneensä salamurhata vasemmistolaisia juutalaisia. Poliisin mukaan pidätys oli tärkeä edistysaskel taistelussa juutalaista terrorismia vastaan, joka asiantuntijoiden mukaan rehottaa juuri uskonnollisten julistusten myötä, joita sionistirabbit julkaisevat.

Lähes parikymmentä vuotta sitten juutalaisterroristi Jigal Amir salamurhasi Israelin pääministeri Jitzhak Rabinin. Lisäksi juutalaisterroristit ovat tappaneet kylmäverisesti tuhansia viattomia palestiinalaisia. Vuonna 1994 pahamaineinen Baruk Goldstein murhasi 29 rukoilevaa muslimia Al-Ibrahimi moskeijassa Länsirannan Al-Khalilissa.

Kiistanalaista julistusta tukevat monet rabbit, joilla on yhteyksiä kansallisuskonnolliseen puolueeseen Mafdaan ja Länsi-Jerusalemin Talmud-seminaariin Merkaz Ha’raviin. Julkisesti kannatustaan kirjan julistuksen puolesta ovat osoittaneet Yaakov Josef ja Jitzhak Ginsburg, joka on kirjoittanut lehtisen, jossa ihailee murhaaja Goldsteinia kutsuen häntä ”pyhimykselliseksi”. Shapiron näkemys siitä, miten palestiinalaisia ja ei-juutalaisia yleensä tulisi kohdella juutalaisten lakien (halacha) mukaan, on hyvä esimerkki yleisestä mielipiteestä Israelissa, eikä suinkaan ole poikkeus. Israelin hyökkäyksissä Gazaan johtavat rabbit, kuten Mordechai Elyahu, ovat kannustaneet armeijaa olemaan kavahtamatta lastenkin surmaamisesta Israelin sotilaiden hengen pelastamiseksi. Hän oli jopa vedonnut Israelin hallitusta suorittamaan mattopommituksia palestiinalaisten asutuskeskuksiin Gazassa. ”Jos he eivät lopeta tapettuamme 100, täytyy meidän tappaa tuhat. Jos he eivät lopeta tapettuamme 1000, täytyy meidän tappaa 10 000. Jos he eivät lopeta tapettuamme 10 000, täytyy meidän tappaa 100 000 tai jopa miljoona, mitä tahansa niiden pysäyttäminen vaatii.”

Israel Shahakin mukaan, joka on kirjoittanut kirjan ”Juutalaisten historia ja uskonto: 3000 vuoden taakka”, termillä ”ihminen tai ihmisyys” tarkoitetaan juutalaisten lakien mukaan vain juutalaisia. Useiden ortodoksijuutalaisten rabbien, varsinkin kansallisuskonnollisten, mielestä kansainvälisten kokousten ”siviilien tarkoituksellisen tappamisen ja omaisuuden tuhoamisen” tuomitseminen edustaa kristillisiä arvoja, eikä siksi sido juutalaisia.

Vuonna 2006 Länsirannan juutalaisasutusten Rabbien Neuvosto kehotti armeijaa ”unohtamaan kristillisen moraalin ja tuhoamaan vihollisen pohjoisessa (Libanon) ja etelässä (Gazan kaistale).” Tällaiset puhtaasti rasistiset ja vihamieliset manifestit eivät juuri aiheuta hämmennystä Israelissa, edes älymystössä tai yhteiskunnassa yleensä.

 

Alkuperäinen juttu: http://www.eutimes.net/2009/11/book-about-killing-gentile-children-becomes-bestseller-in-israel/

Lähde: http://www.haaretz.com/jewish-world/2.209/west-bank-rabbi-jews-can-kill-gentiles-who-threaten-israel-1.4496

 

35 kommenttia

 1. Hyvä kirjoitus! Saas nähdä taas, kuinka juutalaisyhteisössä älähtää se johon kalikka kalahtaa. Hyvä kun julkaisitte. Ja mitä enemmän tuota tietysti aletaan mollaamaan ja uhkaamaa poliisilla,palokunnalla, koulukodilla ja käräjillä jne, sitäselkeämpää on taas, että asiaa puhutaan. Hyvä!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Hmm, Repe, Jussi ym. Onpahan hyvä kun paljastatte itsestänne, mielettömät ajatuksenne arjalaisuudestanne. Lukijat saavat tuntea teidät mielettöminä uus-natzeina. Skinit villitsee teidän vihaa kaikkia kohtaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Lainaan taas netistä poistunutta materiaalia. Vaikka Magneettimediassa on uusi juttu samsta kirjasta https://magneettimedia.com/harhauskoisten-lasten-tappamiseen-kehottava-kirja-bestselleriksi-israelissa/ se on oikeasti ilmestynyt jo muutama vuosi sitten. Tilanne on paljon huolestuttavampi kuin mitä magneettimedia antaa ymmärtää. Maailman juutalaisuudessa valtaa pitävä Chabad-Lubavich -suuntaus ajaa Nooan lakeja koko maailman lainsäädännön ja yhteiskunnallisen elämän perustaksi. Esim. USA:ssa George Bush vanhemman aikana 1991 säädettiin Noan lait osaksi lainsäädäntöä. Niiden täysimääräinen toteuttaminen vaatii ainakin juridisesti peustuslain kumoamista, mikä saattaa toteutua piankin esim. Iranin sodan aikana. Lain perusteella juutalaisia tulee totella jne. Monet ovat todenneet, että lakien mukaan kirstinusko on kuolemansynti. Käsittääkseni saksalainen rähmä-paavi ajaa lakeja osaksi katolisen kirkon järjestystä. Mutta tässä tämä kirjoitus:

    “Juutalainen opas ei-juutalaisten tappamisesta

    Hiljattain juutalaiset ovat julkaisseet ei-juutalaisten tappamisoppaan. Oppaan ovat kirjoittaneet Israelissa ortodoksijuutalaiset rabbit Yitzhak Shapira ja Yossi (Yosef) Elitzur, ja oppaan nimi on Torat Hamelekh: Dinei Nefashot Bein Yisrael Le’Amim (Kuninkaan opetukset: Elämän ja kuoleman lait juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä), 230 s. Shapira on Chabad-rabbi Yitzhak Ginzbergin oppilas.

    Israelilainen sanomalehti Ma’ariv kuvaa teosta…

    …oppaaksi kaikille niille, jotka pohtivat, onko välttämätöntä ja luvallista riistää henki joltakulta, joka ei ole juutalainen, ja jos on, niin missä tilanteessa.

    Rabbikoulu (jeshiva), jossa Shapira opettaa, saa Israelin valtion rahoitusta.

    Seuraavassa esitän otteita tästä juutalaisten oppaasta, lähteinä lähinnä seuraavat:

    http://www.informationclearinghouse.info/article24006.htm

    http://www.richardsilverstein.com/tikun_olam/2009/11/17/israeli-rabbi-who-endorses-goyicide-supported-by-state

    Missä tilanteessa hyvänsä, missä ei-juutalaisen läsnäolo vaarantaa juutalaisen hengen, ei-juutalainen voidaan tappaa, vaikka hän olisi oikeamielinen ei-juutalainen eikä lainkaan syyllinen siihen tilanteeseen, joka on syntynyt.

    Jos ei-juutalainen auttaa juutalaisten murhaajaa ja aiheuttaa yhden kuoleman, hänet voidaan tappaa, ja missä tilanteessa hyvänsä, missä ei-juutalaisen läsnäolo aiheuttaa vaaraa juutalaisille, ei-juutalainen voidaan tappaa.

    Vapautus (murhakiellosta) koskee myös tapauksia, joissa vainooja (= henkilö, joka pyrkii tappamaan) ei uhkaa tappaa suoraan vaan ainoastaan epäsuorasti.

    Myös siviili, joka auttaa taistelijoita, katsotaan vainoojaksi, ja hänet voidaan tappaa. Jokainen, joka avustaa pahojen armeijaa jollakin tavalla, vahvistaa murhaajia ja hänet katsotaan vainoojaksi. Siviili, joka edistää sotaa, antaa kuninkaalle ja hänen sotilailleen voimaa jatkaa. Sen vuoksi jokainen meitä vastustavan valtion kansalainen, joka kannustaa taistelijoita tai ilmaisee tyydytystä heidän toimistaan, katsotaan vainoojaksi, ja hänet voidaan tappaa.

    Esteet. – Pikkulapsia on usein tässä tilanteessa. He tukkivat läsnäolollaan (juutalaisten) pelastamistien, ja tekevät niin täysin tahtomattaan. Tästä huolimatta heidät voidaan tappaa, koska heidän läsnäolonsa auttaa murhaa. On perusteltua tappaa pikkulapsia, jos on selvää, että he kasvettuaan tulevat vahingoittamaan meitä, ja sellaisessa tilanteessa heitä voidaan vahingoittaa tarkoituksellisesti eikä ainoastaan taisteltaessa aikuisia vastaan.

    Kun lähestymme ei-juutalaista, joka on rikkonut seitsemää nooalaista lakia vastaan (juutalaisten Talmudissaan koko ihmiskuntaa varten keksimät seitsemää lakia), ja tapamme hänet huolehtiaksemme siitä, että nämä seitsemän lakia pysyvät kunniassa, mitään kieltoa (so. tappamiskieltoa) ei ole rikottu.

    Vihollisen lyömiseksi meidän täytyy toimia heitä kohtaan koston hengessä ja vastata heille samalla mitalla. – – Kosto on välttämätöntä, jotta sellainen pahuus ei kannattaisi. Sen vuoksi me joskus teemme julmia tekoja luodaksemme sopivan terrorin tasapainon.

    Kansan päätös ei ole tarpeen pahan valtakunnan veren vuodattamiseksi. – – Myös hyökkäyksen kohteeksi joutuneen kansan yksittäiset kansalaiset voivat vahingoittaa heitä (ilman oikeuden päätöstä).

    Uskonnollisesta laista olemme havainneet, että yleensä ei-juutalaisten pelätään vuodattavan juutalaista verta, ja sodassa tämä pelko voimistuu huomattavasti. Meidän tulee harkita jopa pikkulasten tappamista, jotka eivät ole rikkoneet seitsemää nooalaista lakia vastaan, sen tulevan vaaran vuoksi, joka koituu, jos heidän sallitaan kasvaa aikuisiksi, jotka ovat yhtä pahoja kuin heidän vanhempansa.

    (Juutalaiset saavat) tappaa ne, jotka puheillaan heikentävät suvereniteettiamme.

    (Vihollisen) johtajan lapsia voidaan vahingoittaa hänen painostamisekseen. Jos pahan hallitsijan lasten kimppuun käyminen saa aikaan sen, ettei hän toimi pahoin, heitä voidaan vahingoittaa.”

    Eli saaatat jäädä henkiin, jos nuolet tomua, jossa masterisi on kävellyt. Suurin piirtein näin. Suvereniteetit heikentäminen merkitsee kai israelin arvostelua tai juutalaisten herruuden vastustamista. Jos olet jotenkin heidän NWO-projektinsa tiellä tai ärsytät tms. Ilmeisesti ekokatastrofin mahdollinen uhka voi suoda mahdollisuuden tappaa laajoja ihmisryhmiä pois resursseja kuluttamasta tai liian saastumisen vuoksi (epäsuora uhka). Aika rajattomat ovat mahdolisuudet.

    Morasen blogin uusimman tutkimuksen perusteella ja monista lausunnoista saa käsityksen, että monet piirit pitävät tappamista jumalan pyhittämisenä ja että tappaminen on luvallista vielä laajemmin. Ilmeisesti kenet hyvänsä saa tappaa jos huvittaa, mikäli siitä ei koidu haittaa muille kansan jäsenille.

    http://revisionistit.wordpress.com/2013/02/04/juutalainen-opas-ei-juutalaisten-tappamisesta/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Ei tässä mistään terroristipudätyksen vastustamisesta ole kysymys:

  http://germenfi.wordpress.com/2009/11/22/juutalainen-opas-ei-juutalaisten-tappamisesta/

  Kyse on maailman orjuuttamisesta hirmuvallan alle. USA:ssa Nooan lait ovat jo voimassa vuodesta 1991. Jos perustuslaki kumotaan, niiden mukaan voidaan alkaa toimia avoimesti. Lait edellyttävät ehdotonta ja täydellistä orjuutta. Kristinusko on harhaopeista pahin ja se rangaistaan kuolemalla. Israelin arvostelu on kiellettyä. Jos arvellaan, että lapsi saattaa kasvatuksen tuloksena isona olla juutalaisten vihollinen, hänet voidaan murhata. Myös epäsuora uhka riittää. Esim. kuviteltu ilmastonmuutos tai ekotuho, jolloin viaton lapsi on epäsuora uhka juutalaiselle ja hänet voidaan tappaa.

  Oikeastihan Talmud sanoo, että joka vuodattaa ei-juutalaisen verta, uhraa jumalalle. Itse asiassa siis Talmud on täynä kehotuksia murhaamaan ilman mitään syytäkään siis. Ja vielä enemmän julistuksia, että ei-juutalaisen murhasta ei rangaistusta seura ja juutalainen saa siis murhata ei-juutalaisen, jois häntä sttuu huvittamaan näin tehdä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. ”(Juutalaiset saavat) tappaa ne, jotka puheillaan heikentävät suvereniteettiamme.”

  ”Kun lähestymme ei-juutalaista, joka on rikkonut seitsemää nooalaista lakia vastaan (juutalaisten Talmudissaan koko ihmiskuntaa varten keksimät seitsemää lakia), ja tapamme hänet huolehtiaksemme siitä, että nämä seitsemän lakia pysyvät kunniassa, mitään kieltoa (so. tappamiskieltoa) ei ole rikottu.”

  ”Missä tilanteessa hyvänsä, missä ei-juutalaisen läsnäolo vaarantaa juutalaisen hengen, ei-juutalainen voidaan tappaa, vaikka hän olisi oikeamielinen ei-juutalainen eikä lainkaan syyllinen siihen tilanteeseen, joka on syntynyt.

  Jos ei-juutalainen auttaa juutalaisten murhaajaa ja aiheuttaa yhden kuoleman, hänet voidaan tappaa, ja missä tilanteessa hyvänsä, missä ei-juutalaisen läsnäolo aiheuttaa vaaraa juutalaisille, ei-juutalainen voidaan tappaa.

  Vapautus (murhakiellosta) koskee myös tapauksia, joissa vainooja (= henkilö, joka pyrkii tappamaan) ei uhkaa tappaa suoraan vaan ainoastaan epäsuorasti.

  Myös siviili, joka auttaa taistelijoita, katsotaan vainoojaksi, ja hänet voidaan tappaa. Jokainen, joka avustaa pahojen armeijaa jollakin tavalla, vahvistaa murhaajia ja hänet katsotaan vainoojaksi. Siviili, joka edistää sotaa, antaa kuninkaalle ja hänen sotilailleen voimaa jatkaa. Sen vuoksi jokainen meitä vastustavan valtion kansalainen, joka kannustaa taistelijoita tai ilmaisee tyydytystä heidän toimistaan, katsotaan vainoojaksi, ja hänet voidaan tappaa.

  Esteet. – Pikkulapsia on usein tässä tilanteessa. He tukkivat läsnäolollaan (juutalaisten) pelastamistien, ja tekevät niin täysin tahtomattaan. Tästä huolimatta heidät voidaan tappaa, koska heidän läsnäolonsa auttaa murhaa. On perusteltua tappaa pikkulapsia, jos on selvää, että he kasvettuaan tulevat vahingoittamaan meitä, ja sellaisessa tilanteessa heitä voidaan vahingoittaa tarkoituksellisesti eikä ainoastaan taisteltaessa aikuisia vastaan.”

  ”Uskonnollisesta laista olemme havainneet, että yleensä ei-juutalaisten pelätään vuodattavan juutalaista verta, ja sodassa tämä pelko voimistuu huomattavasti. Meidän tulee harkita jopa pikkulasten tappamista, jotka eivät ole rikkoneet seitsemää nooalaista lakia vastaan, sen tulevan vaaran vuoksi, joka koituu, jos heidän sallitaan kasvaa aikuisiksi, jotka ovat yhtä pahoja kuin heidän vanhempansa.”

  Näitä ei ole tarkoitettu ei-juutalaisten luettavaksi, joten juutalaisia totteleva Suomen virkakoneisto varmasti siivoaa nämä meidän varoituksemme netistä juutalaisten määräyksestä. Perusteena uusi laki: faktatietoakin voidaan katsoa pidetyn vihamielisessä mielessä esillä. Harkinnan mukaan voidaan katsoa rikolliseksi vihapuheeksi. Juutalaisten uudessa koodikielessä totuus on korvattu sanalla viha. Rehellinen esitys on EU:n mukaan ”vihapuhetta”.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Puhti senkun kiihtyy! Lapsena koettu onnettumuus, kun kätilö vahinkossa pudotti 2 kertaa ja 1 kerran sattui saamaan kiinni, niin jutut ovat seurausta, sisäisestä ahdistuksesta.Variksekkin nauraa
   kuorossa teidän väittämiä.

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
 4. Toivottavasti tuo kirja käännetään pian eri euroopan kielille ja saadaan myös best selleriksi joka maassa,Tuollaisen tiedon levittäminen on erittäin tärkeää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Laurion artikkeli aiheesta on todella hyvä:

  Hiljattain juutalaiset ovat julkaisseet ei-juutalaisten tappamisoppaan. Oppaan ovat kirjoittaneet Israelissa ortodoksijuutalaiset rabbit Yitzhak Shapira ja Yossi (Yosef) Elitzur, ja oppaan nimi on Torat Hamelekh: Dinei Nefashot Bein Yisrael Le’Amim (Kuninkaan opetukset: Elämän ja kuoleman lait juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä), 230 s. Shapira on Chabad-rabbi Yitzhak Ginzbergin oppilas.

  Israelilainen sanomalehti Ma’ariv kuvaa teosta…

  …oppaaksi kaikille niille, jotka pohtivat, onko välttämätöntä ja luvallista riistää henki joltakulta, joka ei ole juutalainen, ja jos on, niin missä tilanteessa.

  Rabbikoulu (jeshiva), jossa Shapira opettaa, saa Israelin valtion rahoitusta.

  Seuraavassa esitän otteita tästä juutalaisten oppaasta, lähteinä lähinnä seuraavat:

  http://www.informationclearinghouse.info/article24006.htm

  http://www.richardsilverstein.com/tikun_olam/2009/11/17/israeli-rabbi-who-endorses-goyicide-supported-by-state

  Missä tilanteessa hyvänsä, missä ei-juutalaisen läsnäolo vaarantaa juutalaisen hengen, ei-juutalainen voidaan tappaa, vaikka hän olisi oikeamielinen ei-juutalainen eikä lainkaan syyllinen siihen tilanteeseen, joka on syntynyt.

  Jos ei-juutalainen auttaa juutalaisten murhaajaa ja aiheuttaa yhden kuoleman, hänet voidaan tappaa, ja missä tilanteessa hyvänsä, missä ei-juutalaisen läsnäolo aiheuttaa vaaraa juutalaisille, ei-juutalainen voidaan tappaa.

  Vapautus (murhakiellosta) koskee myös tapauksia, joissa vainooja (= henkilö, joka pyrkii tappamaan) ei uhkaa tappaa suoraan vaan ainoastaan epäsuorasti.

  Myös siviili, joka auttaa taistelijoita, katsotaan vainoojaksi, ja hänet voidaan tappaa. Jokainen, joka avustaa pahojen armeijaa jollakin tavalla, vahvistaa murhaajia ja hänet katsotaan vainoojaksi. Siviili, joka edistää sotaa, antaa kuninkaalle ja hänen sotilailleen voimaa jatkaa. Sen vuoksi jokainen meitä vastustavan valtion kansalainen, joka kannustaa taistelijoita tai ilmaisee tyydytystä heidän toimistaan, katsotaan vainoojaksi, ja hänet voidaan tappaa.

  Esteet. – Pikkulapsia on usein tässä tilanteessa. He tukkivat läsnäolollaan (juutalaisten) pelastamistien, ja tekevät niin täysin tahtomattaan. Tästä huolimatta heidät voidaan tappaa, koska heidän läsnäolonsa auttaa murhaa. On perusteltua tappaa pikkulapsia, jos on selvää, että he kasvettuaan tulevat vahingoittamaan meitä, ja sellaisessa tilanteessa heitä voidaan vahingoittaa tarkoituksellisesti eikä ainoastaan taisteltaessa aikuisia vastaan.

  Kun lähestymme ei-juutalaista, joka on rikkonut seitsemää nooalaista lakia vastaan (juutalaisten Talmudissaan koko ihmiskuntaa varten keksimät seitsemää lakia), ja tapamme hänet huolehtiaksemme siitä, että nämä seitsemän lakia pysyvät kunniassa, mitään kieltoa (so. tappamiskieltoa) ei ole rikottu.

  Vihollisen lyömiseksi meidän täytyy toimia heitä kohtaan koston hengessä ja vastata heille samalla mitalla. – – Kosto on välttämätöntä, jotta sellainen pahuus ei kannattaisi. Sen vuoksi me joskus teemme julmia tekoja luodaksemme sopivan terrorin tasapainon.

  Kansan päätös ei ole tarpeen pahan valtakunnan veren vuodattamiseksi. – – Myös hyökkäyksen kohteeksi joutuneen kansan yksittäiset kansalaiset voivat vahingoittaa heitä (ilman oikeuden päätöstä).

  Uskonnollisesta laista olemme havainneet, että yleensä ei-juutalaisten pelätään vuodattavan juutalaista verta, ja sodassa tämä pelko voimistuu huomattavasti. Meidän tulee harkita jopa pikkulasten tappamista, jotka eivät ole rikkoneet seitsemää nooalaista lakia vastaan, sen tulevan vaaran vuoksi, joka koituu, jos heidän sallitaan kasvaa aikuisiksi, jotka ovat yhtä pahoja kuin heidän vanhempansa.

  (Juutalaiset saavat) tappaa ne, jotka puheillaan heikentävät suvereniteettiamme.

  (Vihollisen) johtajan lapsia voidaan vahingoittaa hänen painostamisekseen. Jos pahan hallitsijan lasten kimppuun käyminen saa aikaan sen, ettei hän toimi pahoin, heitä voidaan vahingoittaa.

  Tästä mieleen nousee kuulostamiskysymys. Miltä kuulostaisi, jos tekstit käännettäisiin toisinpäin? Tässä ei pidä luulla, että kääntämällä roolit usuttaisin ei-juutalaisia juutalaisten kimppuun; haluan vain juutalaisten ja muiden kuulostelevan, miltä seuraavat tekstit kuulostaisivat, jos joku julkaisisi juutalaisten tappamisoppaan:

  Missä tilanteessa hyvänsä, missä juutalaisen läsnäolo vaarantaa ei-juutalaisen hengen, juutalainen voidaan tappaa, vaikka hän olisi oikeamielinen juutalainen eikä lainkaan syyllinen siihen tilanteeseen, joka on syntynyt.

  Jos juutalainen auttaa ei-juutalaisten murhaajaa ja aiheuttaa yhden kuoleman, hänet voidaan tappaa, ja missä tilanteessa hyvänsä, missä juutalaisen läsnäolo aiheuttaa vaaraa ei-juutalaisille, juutalainen voidaan tappaa.

  Vapautus (murhakiellosta) koskee myös tapauksia, joissa juutalainen vainooja (= juutalainen henkilö, joka pyrkii tappamaan) ei uhkaa tappaa ei-juutalaista suoraan vaan ainoastaan epäsuorasti.

  Myös juutalainen siviili, joka auttaa juutalaisia taistelijoita, katsotaan vainoojaksi, ja hänet voidaan tappaa. Jokainen juutalainen, joka avustaa pahojen (juutalaisten) armeijaa jollakin tavalla, vahvistaa murhaajia ja hänet katsotaan vainoojaksi. Juutalainen siviili, joka edistää sotaa, antaa maan johtajalle ja hänen sotilailleen voimaa jatkaa. Sen vuoksi jokainen meitä (ei-juutalaisia) vastustavan Israelin kansalainen, joka kannustaa juutalaisia taistelijoita tai ilmaisee tyydytystä heidän toimistaan, katsotaan vainoojaksi, ja hänet voidaan tappaa.

  Esteet. – Juutalaisia pikkulapsia on usein tässä tilanteessa. He tukkivat läsnäolollaan (ei-juutalaisten) pelastamistien, ja tekevät niin täysin tahtomattaan. Tästä huolimatta heidät voidaan tappaa, koska heidän läsnäolonsa auttaa murhaa. On perusteltua tappaa juutalaisia pikkulapsia, jos on selvää, että he kasvettuaan tulevat vahingoittamaan meitä, ja sellaisessa tilanteessa heitä voidaan vahingoittaa tarkoituksellisesti eikä ainoastaan taisteltaessa aikuisia vastaan.

  Kun lähestymme juutalaista, joka on rikkonut kymmentä käskyä vastaan, ja tapamme hänet huolehtiaksemme siitä, että kymmenen käskyä pysyvät kunniassa, mitään kieltoa (so. tappamiskieltoa) ei ole rikottu.

  Juutalaisen vihollisen lyömiseksi meidän täytyy toimia heitä kohtaan koston hengessä ja vastata heille samalla mitalla. – – Kosto on välttämätöntä, jotta sellainen pahuus ei kannattaisi. Sen vuoksi me joskus teemme julmia tekoja luodaksemme sopivan terrorin tasapainon.

  Oikeusistuimen päätös ei ole tarpeen juutalaisen pahan valtakunnan veren vuodattamiseksi. – – Myös hyökkäyksen kohteeksi joutuneen ei-juutalaisen kansan yksittäiset kansalaiset voivat vahingoittaa heitä (ilman oikeuden päätöstä).

  Maamme laista, Raamatusta (Joh. 8:44) ja historiasta olemme havainneet, että yleensä juutalaisten pelätään vuodattavan ei-juutalaista verta, ja sodassa tämä pelko voimistuu huomattavasti. Meidän tulee harkita jopa juutalaisten pikkulasten tappamista, jotka eivät ole rikkoneet kymmentä käskyä vastaan, sen tulevan vaaran vuoksi, joka koituu, jos heidän sallitaan kasvaa aikuisiksi, jotka ovat yhtä pahoja kuin heidän vanhempansa.

  (Ei-juutalaiset saavat) tappaa ne juutalaiset, jotka puheillaan heikentävät ei-juutalaisten suvereniteettia.

  (Juutalaisen) johtajan lapsia voidaan vahingoittaa hänen painostamisekseen. Jos juutalaisen pahan hallitsijan lasten kimppuun käyminen saa aikaan sen, ettei hän toimi pahoin, heitä voidaan vahingoittaa.

  Jotta aivot kunnolla käsittäisivät, pyydän lukemaan uudelleen jälkimmäisen osuuden.

  http://germenfi.wordpress.com/2009/11/22/juutalainen-opas-ei-juutalaisten-tappamisesta/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Tämäkin kannattaa lukea:

  Juutalaisten pyhät kirjat, pääasiassa Talmud (ks. kirjoitus “Juutalaisuuden opinkappaleet“), osoittavat, että juutalaisuus on äärimmäistä rasismia (vain juutalaiset ovat ihmisiä, ei-juutalaiset ovat tuhottavia elukoita), huijaamista, pettämistä, valehtelua, juonittelua, eksyttämistä, väärän valan tekemistä, vihaa, murhaamista, tappamista, varastamista, ryöstämistä, orjuuttamista, huorintekemistä, raiskaamista, pedofiliaa (lapsiin sekaantumista), homoseksuaalisuutta ja koronkiskontaa. Jumalaa he pitävät syntisenä, ja kohdassa Gittin 57a heidän Talmudinsa sanoo, että Jeesusta, Jumalan Poikaa, keitetään rabbien moittimisen tähden helvetissä kiehuvassa ulosteessa ikuisesti.

  Suomen lakien mukaan juutalaisuus on karkeaa rikollisuutta. Talmud on rikollisuuden oppikirja, ja maailman juutalaiset ovat yksinkertaisesti rikollisjengi. Jumala, josta he kirjoituksissaan myös puhuvat, on todellisuudessa perkele, jota vain kutsutaan “jumalaksi”. Ei-juutalaisten murhaaminen ja hävittäminen on juutalaisille jumalanpalvelusta ja elämäntehtävä. Kaikki Jumalan kymmenen käskyä juutalaisuus kääntää päälaelleen.

  Kansainvälinen juutalaisuus on tuhonnut Suomen. Tuo rikollisjengi on rikollisella (on pyramidihuijaus) raha- ja pankkisysteemillään vienyt velkaorjuuteen ja siten kaikkeen muuhunkin orjuuteen lähes koko maailman, myös Suomen. He huijaavat meitä holokaustihuijauksellaan ja käyttävät meitä sen turvin hyväkseen. He ovat vallanneet ja juutalaistaneet hallintomme, tiedotusvälineemme, yliopistomme, koulumme, kirkkomme – koko yhteiskuntamme – ja tehneet puolustusvoimistamme palvelijansa omia tarkoituksiaan varten. Teemme työtä juutalaisuudelle ja elämme juutalaisuudelle, tajusimme sitä tai emme. Moraalia ja selkärankaa ei ole enää missään.

  Jeesus Kristus, Jumala, sanoo juutalaisista:

  Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä – – ette ole Jumalasta (Joh. 8:44, 47).

  Juutalaiset ovat perkeleestä, ja he ovat valehtelijoita ja murhaajia. Kun Eurooppa kaikin tavoin palvoo ja suojelee juutalaisuutta ja juutalaisten kehittyvää maailmantyranniaa (globalisaatiota, uutta maailmanjärjestystä), se suojelee ja suosii perkelettä ja omaa tuhoaan. Niinpä se, mikä on juutalaisten kohtalo, on myös eurooppalaisten kohtalo.

  Juutalaisten kohtalo on:

  Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? (Matt. 23:33).

  Juutalaisten ja heitä palvovien ja suojelevien eurooppalaisten kohtalo on ikuinen helvetti, jossa joudutaan itse omien sanojen, ajatusten ja tekojen kohteeksi.

  Juutalaisilla, ja Euroopalla, on vain yksi tie pelastua kohtaloltaan: Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus.

  http://germenfi.wordpress.com/2009/04/15/juutalaisten-kohtalo/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Sinähän luet raamattua niinkuin” piru. ” Sinä tulkitset jae-kohtaisesti, josta seuraa se pimeys josta
   seuuraa, että valkeus muuttuu pimeydeksi. Jeesus on tie totuus ja elämä.Tee parannus ennenkuin on liian myöhäistä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Lainasin edellisen siis Lauriota. Mutta EX-terroristi taitaa itse olla kolmijakoinen persoona ja varsinainen kusettaja. Siis pirullinen ainakin, piru kun sattuu olemaan äärettömän paljon viisaampi kuin tuo hyljeksittävä sionistienkätyri.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Sinähän olet itse sanoistasi vastuussa. Minä tiedän kenen puolella seison. JEESUS on Herranni ja
     Japahtajani. Toivon että JEESUS asuisi sydänmessäsi. Silloin ei sinunkaan tarvitsisi etsiä syyllisiä
     itseäsi kauempaa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Päivän sana! JOH. 3:16 Kannattaa lukea. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi
     ainokaisen Poikansa, ettei ysikään, joka häneen uskoo,hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. En malta olla ottamatta kantaa YK-sotilaisiin. Huomaatteko sanan ”sotilas”. Kuinka hienoon verhoon on peitetty se tosiasia, että he ovat palkkasotureita.

    He ovat turvaamassa milloin missäkin petrodolarin ja maailman valtiaiksi hamuavien tahojen etuja. Katsokaapa YK:n logoa. Montako lokeroa? Minkä värinen pohja? Minkä kasvin oksia logossa? Ei Nostredamus turhaan ennustanut että kolmannen maailmansodan aloitta kansa jonka johtaja kantaa sinistä turbaania.

    No, nyt kun olet asettanutkoko elämäsi vaaraan henkilökohtaisen ahneuden ja rahan vuoksi, miltä nyt tuntuu elää loppuelämäsi kun olet ymmärtänyt ettei oikeasti turvannut rauhaa vaan rahan valtaa? Uskovaisen ihmisen tulisi etsiä synnistä vapautumista, eikö? Ja hyvittää tekemänsä vääryys? Oletko kenties lahjoittanut saamasi päivärahat ja palkan alueen ihmisille? Tukenut heidän elämäänsä parempaan?

    Koskahan Suomalaisetkin näkevät omaa napaansa pidemmälle? Rauhanturvaajia etsittiin Libyaankin, mutta mitä ne sielä tekivät? Pommittivat ja tuhosivat kansaa.

    Kirjoittakaapa hakukoneeseen:”Great Man Made River” ja näette miksi Gaddafi piti saada päiviltä ennenkuin hän saa valmiiksi suuren vesiputkiprojektinsa. Pumppuasemat piti pommittaa rikki kuten suuri määrä siirtoputkistoakin. Olisihan se ollut kamalaa jos Afrikasta olisi tullut vaailman vilja-aitta. Siitä vedestä olisi riittänty naapurivaltioillekkin. Ja siirtolinja niillekkin olivat jo valmiina.

    Aina sanotaan että tulevaisuudessa käydään sotia vedestä. Se on käyty jo. Libya ei saanut saada vettä!!

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Kun lukee hörhö uskovaisten jotka tukee juutalaisia palestiinalaisten murhaamisessa ja muissa harhaisissa hankkeissa,Eivätkä huomaa ollenkaan kuinka itse ovat matkalla ikuiseen kadotukseen,Niin tulee tunne kuinka ihmiset ovat noin tyhmiä etteivät huomaa että he ovat matkalla kadotukseen ensimmäisessä luokassa ja lykkivät kaiken lisäksi vielä lisää kyytiä.

  Hörhö uskovaiset ovat ottaneet juutalaiset henkilökohtaisiksi vapahtajikseen ja rienaavat muita tääll,Kuka teille kertoisi että kuninkaalla ei ole vaatteita kun ette sitä tunnu itse ymmärtävän.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Abu-Hanna kirjoittaa (Sinut kirjassaan 2007 sivu:74) Kiinassa ollessaan kiinalainen nainen oli pitänyt Abu-Hannaa kiinalaisena, mistä se saattoi johtua? Onhan Abu-Hannaa pidetty Suomessa mustalaisena väittää hän kirjassaan nurinkurin. Kaikki johtuu siitä tosiasiasta että tässä Abu-Hannan kirjoituksessa tulee ilmi hänen ja hänen kansansa historia, siksi Israelia kutsutaankin Lähi-idäksi. Alunperin tuolla alueella asui oikeita arabeja mutta kaukaasian-arjalaiset eli länsi-kiinalaiset ovat menneet sinne sotilaallisesti ja siirtolaisuudellakin. Nykyään nämä kaukaasian-arjalaiset kutsuvat itseään juutalaisiksi ja arabeiksi, alkuperäisen uskonnollisen ristinsä he ovat vieneet mukaanaan lähi-itään;

  http://swastika.info/archives/162
  http://www.whale.to/c/swastika.html

  Kuten voidaan huomata niin hakaristi ja daavidin tähti esiintyvät aasiassa rinnakkain useissa eri maissa;

  Hindulaisessa temppelissä;

  Nepalissa Kathmandussa;
  http://blog.travelpod.com/travel-blo…00/tpod.html#_

  Intiassa;
  http://www.worldisround.com/articles…6/photo33.html

  Koska hakaristi on ollut juutalaisten uskonnollinen risti heidän synagoogissaan on se luonnollisesti ollut kristityillä koska kristinuskon mukaan juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa. Hakaristi esiintyy luonnollisesti Iranissakin, onhan se heidän alkuperäisen zarathustralaisuus uskonnon uskonnollinen risti;
  http://www.stormfront.org/forum/t730136/

  Hakaristi on siis kuulunut kristinuskoonkin ja syy miksi on näin on se että kristinuskon mukaan juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa ja hakaristi on ollut kautta aikojen juutalaisten uskonnollinen risti.

  Hakaristi kirkossa;
  http://www.laverdaduniversal.org/katolisuus.html

  Todellisuudessa juutalaiset eivät ole alkuperältään Israelilaisia, vaan juutalaiset, samoin kuten mustalaisetkin ovat alunperin kotoisin kaukaasiasta eli länsi-kiinasta, samoin kuten turkkilaiset ja iranilaiset, huomatkaa että iranilaiset ovat arjalaisia onhan Iran suomennettuna arjalaisten valtakunta:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Iran

  Romanit kirjoittelevat vääristynyttä historiaa mutta myöntävät sen että he ovat samoja kuin juutalaisetkin;
  http://romanit.net/cms/index.php?page=uusia-loytoja-israelin-kadonneista

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Miten nämä 123 yms jaksavat ”keskustella” tyyliin: sinä natsi sika antisemitisti, rasisti valehtija jne. Repe kun asiallisesti esittää asioita ja puhuu tutkimuksista niin vastaus on aina tyyliin: sinun nazi propaganda… Niin täytyy vain todeta, että 123 ei ole tavallinen keskustelija vaan palkattu huutaja peittämään asioita. Kusette 123 , Ex-yk(juutalais pankkiirin perustama)-sotilas, änkyrät tms, omiin muroihin tälläisellä läpinäkyvällä vihalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tarkoitat siis sitä että kun uusnatsi esittää amatöörimäistä propagandaa ja se joutuu lytätyksi on ”vihaa”. Eli ainoa epäasiallinen idiootti olet sinä ja kaikki kaltaisesi uusnatsit joilla ei ole edes rehellisyyttä olla uusnatseja.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Ja mitä tulee Jeesuksen vanhempien kansalaisuuteen, on aivan tois arvoinen seikka vailla mitään merkitystä. Uskomme Hänet Jumalan poikana ja siihen lupaukseen ja opetukseen johon Hänet lähetettiin meille. Hän kuitenkin varoitti kristittyjä fariseuksista monessa kohtaan. Ja rabbit ovat monessa kohdassa todistetusti sanoneet nykyisen juutalaisuuden polveutuvan näistä fariseuksista. Joten nyt on turha vetää yhtäläisyys merkkiä näiden välille. Alkuseurakunta ja Paavalikin (ennenkuin Vapahtaja pysäytti ja sokeutti hänet herättääkseen hänet. Paavalista talmund sanoo, että hän oli hullu tämän kääntymykse takia.) oli juutalaisia… Erona vain haluaako seurata Kristusta vai talmundia mikä on kauhea järkeis ja ihmis oppi väärineen raamatun tulkintoineen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Ja katos kun änkyrä oli jo odottamassa, milloin pääsee taas iskemään juuri mainitsemaani nazi propaganda tyyliä. Näin annat ymmärtää itse, ettei muulle ole sijaa edes asiallisesti esitettynä kuin sinun ja 123 :n näkemyksille. Hyvin te vedätte. Jokainen saa tutkia historiaa ja tehdä johtopäätöksiä. Kohta sananvapaus kielletään ja te varmaan pyyhitte hikeä otsalta ja sanotte, että: päästiinpä tavoitteeseen vaikka koville otti muiden ajatusten lyttääminen ja haukkuminen.

  Toivotan Repelle voimia asialliseen keskusteluun ja todisteiden näyttämiseen.

  Jokainen voi itse lukea esim: kolmas näkemys tai toinen näkemys blogeja ajatuksen kanssa. Vielä kun ne ön luettavissa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. 123 on oikeassa, kyllä antisemitistejä voi niiksi sanoa. Mutta sinunlaisten käsissä jostain syystä on valta väittää näitä e.m. historian tutkijoita sellaiseksi jotka muka vihaavat kaikkia juutalaisia ja keksivät valheita heistä. Toisten vihaamista, rasismia yms. ei meistä kukaan halua vaan tutkia tapahtumia niinkuin ne ön esitetty jo vuosikymmeniä ja perehtyä kaikkiin yksityiskohtiin. Varsinkin jos niissä on oiottu. Pyrimme näyttämään asioita mahdollisimman totuuteen perustaen käyttäen asiakirjoja, dokumenttejä, arkistoja ja haastatteluja. Onko se meidän vika, että juutalaisuudesta ja talmundista tiedetään nykyään niin paljon. Voihan nämä lukea juutalaisten omista uutisista ja jos heidän kieltä tai hepreaa osaa niin kääntää niitä.

  Ja nämä sitten oikeuttaa teitä haukkumaan vaikka millaisilla nimikkeillä? Näin toimiessanne annatte itsestänne naurettavan kuvan. Kiitos vain ja palataan asialle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Tämänkaltaisiin ”juttuihin” kannattanee suhtautua mahdollisimman ”avarakatseisesti” jotta asian todellinen realismi säilyy päänupissa edes jossain määrin.. 😛

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Toorat ja talmudit on jutkujen omia jorinoita eikä niilläole Raamatun kanssa mitään tekoa. Eikä tule koskaan olemaankaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat