Health Impact Newsin kymmenen luetuinta vuodelta 2016

Terveysviranomaisten mielivaltaa käsittelevät artikkelit olivat julkaisumme luetuimpia vuonna 2016. Kymmenestä luetuimmasta jutusta neljä käsitteli tapauksia, joissa vastasyntyneet huostaanotettiin pian syntymänsä jälkeen. Yksi heistä kuoli viranomaisten huomassa.

Kokonaisliikenteen osalta HPV-rokotteet ja Gardasil vetävät enemmän liikennettä sivuillemme kuin mikään muu aihe. Vuoden 2016 kymmenestä luetuimmasta artikkelista kaksi liittyi HPV-rokotteeseen, kuten juttu 19-vuotiaasta tytöstä, joka kuoli HPV-rokotteen komplikaatioihin. Myös aiemmat ennen vuotta 2016 julkaistut artikkelit Gardasilista ja HPV-rokotteesta toivat merkittävän määrän käyntejä sivuillemme.

Kymmenen luetuinta artikkelia vuonna 2016:

1.Alabama Child Protective Services Steals New-born Breast-feeding Baby from Rape Victim While Still at the Hospital

Viranomaiset huostaanottivat lapsen 14-vuotiaalta äidiltä, joka oli joutunut raiskauksen uhriksi mutta päättänyt pitää lapsen. Lapsi ja äiti olivat terveitä, mutta viranomaiset tekivät huostaanoton vailla minkäänlaisia perusteluja tai oikeudenpäätöstä. Perheessä ei ollut ongelmia huumeiden tai alkoholin kanssa, ja äidin isovanhemmilla oli osavaltion myöntämä lupa toimia hänen ja sisarustensa laillisina huoltajina. Huostaanottoon liittyvä kuulemistilaisuus pidettiin salamyhkäisenä, eivätkä paikalliset tiedotusvälineet uutisoineet tapauksesta.(linkki)

2.Medical Kidnapping in California Results in Infant Death

Sydänvikaisena syntynyt lapsi otetaan huostaan äidiltään, palautetaan takaisin, ja lapsi kuolee pian sairaalassa. Tapaus kertoo huostaanottoviranomaisten mielivallasta, sillä huostaanoton kumonnut tuomarikin ihmetteli päätöksen perusteita. Äiti epäilee, että huostaanotossa hoitoa laiminlyötiin, mikä johti lapsen kuolemaan.(linkki)

3.American College of Pediatricians Latest to Warn of Gardasil HPV Vaccine Dangers

Amerikkalainen lastenlääkärien järjestö varoittaa, ettei HPV-rokote ole niin turvallinen kuin valmistajat Merck (Gardasil) ja GlaxoSmithKline (Cervarix) väittävät. Käyttöön liittyy huomattavia riskitekijöitä, joista rokotevalmistajat eivät ole maininneet. Nuoria naisia on kuollut, ja osasta on tullut hedelmättömiä rokotuksen jälkeen.(linkki)

4.Hour Old Newborn Baby Kidnapped at Kentucky Hospital because Parents Refused to Take Parenting Classes

Lapsi riistettiin vanhemmiltaan väitetyn väkivallan vuoksi. Lapsi sairastui rokotusten jälkeen ja sai oireita, jotka vastaavat epätieteellisen ”ravistellun vauvan oireyhtymän” oireita.(linkki)

5.Family Faces Criminal Prosecution and Loss of Children for not Vaccinating Child who Died

Stephanien perheen poika sairastui valekuristustautiin, mutta ei saanut apua ajoissa ja menehtyi. Kanadan viranomaiset syyttivät vanhempia lapsen hyvinvoinnin laiminlyönnistä, sillä poikaa ei oltu rokotettu. Rokotteisiin liittyy lukuisia terveysriskejä, eikä ole olemassa tieteellistä näyttöä siitä, että rokotteet olisivat pelastaneet pojan hengen. Tapauksesta yritetään luoda juridinen porsaanreikä pakkorokotusten käyttöönotolle, sillä Kanadan perustuslaki kieltää pakkorokotukset.(linkki)

6.Newborn Baby Kidnapped from Alabama Hospital After Parents Decline Birth Certificate and SSN

Luonnonläheistä ja kristillistä elämäntapaa noudattavan Danielle ja Christian Holmesin lapsi otettiin huostaan perusteetta, sillä viranomaiset sekoittivat heidät kahteen rikolliseen henkilöön, joilla oli samankaltaiset nimet. Vanhempia epäiltiin lapsen kidnappauksesta, minkä vuoksi lapsi otettiin huostaan.(linkki)

7.Zika: A Masterpiece of Public Mind Control

Artikkeli kyseenalaistaa valtavirtaisen näkemyksen zikaviruksen vaarallisuudesta. Valtavirtaiset tutkijat eivät ota huomioon vaihtoehtoisia selityksiä pienpäisyydelle, esimerkiksi yleisesti käytetty torjunta-aine Naledin tiedetään aiheuttavan pienpäisyyttä. Zikavirustartuntaa syytetään myös monista muista kehityshäiriöistä vailla näyttöä, ja sitä saatetaan käyttää tulevaisuudessa syntipukkina esimerkiksi rokotteiden, torjunta-aineiden, GM-elintarvikkeiden, lääkkeiden ja korkeahiilihydraattisen ruokavalion aiheuttamille ongelmille.(linkki)

8.After 3 Years of Suffering 19 Year Old Girl Dies from Gardasil Vaccine Injuries

Videolla äiti kertoo koskettavan tarinan tyttärestään, jonka terveydentila alkoi heikkenemään Gardasil-rokotuksen jälkeen. Hänellä esiintyi päänsärkyä, huimausta, jalkakipua ja valo- ja ääniyliherkkyyttä. Kate joutui kärsimään kolmen vuoden ajan, kunnes aiemmin niin terve ja urheilullinen naisenalku kuoli 19-vuotiaana.(linkki)

9.Healthy 17 Year Old Dies Shortly After South Dakota Takes Custody Away from Mother

Lahjakas ja älykäs 17-vuotias Brady Folkens joutui nuorisolaitokseen, koska kokeili marihuanaa. Laitoksessa hän sai flunssapiikin, minkä jälkeen hänen terveydentilansa heikkeni. Seuraavan kuukauden aikana hänen kurkkunsa oli kipeä ja hän sairastui poskiontelotulehdukseen. Hänelle määrättiin antibiootteja. Antibiootit eivät parantaneet oloa. Kahden viikon kuluttua Folkensin tila heikkeni ja hän joutui sairaalahoitoon. Folkens kuoli sairaalassa ja kuolinsyyksi todettiin parvovirus B 19. Folkensin äiti epäili kuolinsyytä ja antoi tapauksen toisen patologin tutkittavaksi. Kuolinsyytutkimuksesta paljastui hämäriä yksityisseikkoja, jotka saivat epäilemään todellista kuolinsyytä.(linkki)

10.Nursing Student Dismissed for Refusal to Lie about Vaccines Has Case Continue in Court

Kätilöksi opiskeleva nainen erotettiin oppilaitoksesta, sillä hän kyseenalaisti kouluttajien opetukset keinoista, joilla vastenhakoiset ihmiset taivutellaan ottamaan rokote. Naisen mielestä potilailla on halutessaan oikeus kieltäytyä hoidoista, tässä tapauksessa rokotteista. Nainen haastoi oppilaitoksen oikeuteen.(linkki)

Lopuksi

Luetuin juttumme 14-vuotiaasta raiskauksen uhrista, joka synnytti vauvan vain jotta Alabaman huostaanottoviranomaiset ottaisivat sen pois häneltä, toi enemmän liikennettä sivuillemme kuin muut yhdeksän juttua yhteensä. Health Impact Newsin toimittaja haastatteli perhettä sairaalassa tapahtuma-aikaan.

Teimme jatkojuttuja, kuten jutun jossa kerrottiin kuinka myös hänen siskonsa vastasyntynyt lapsi otettiin pois sairaalassa Alabamassa. Nämä jutut poikivat miljoonia sivunlatauksia.

Health Impact News julkaisee jatkossakin vuonna 2017 uusia artikkeleita aiheista, joita valtamedia ei käsittele. Harjoitamme Perustuslain ensimmäisen lisäyksen suomaa oikeutta paljastaaksemme korruption ja julkaisemalla totuuden asioista, jotka koskettavat sinua ja terveyttäsi.

 

Lähde: Health Impact News

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat