Helsingin rautatieasemalla maahanmuuttajamellakka! Media ja viranomaiset vaikenevat – silminnäkijä kertoo!

Maahanmuuttajamielenosoittajat tunkeutuivat rautatieaseman sisätiloihin vainoten naisia, jotka poliisi pelasti. Miksi tapahtuneesta ei uutisoida?

MV-lehti uutisoi toissapäivänä muslimirähinästä Helsingin rautatieaseman edustalla ja jopa sisätiloissa: ”Muslimit rähinöivät Helsingissä 5.11. – ihanaa monikulttuurista rikkautta”.

Viranomaiset eivät ole tiedottaneet sanallakaan siitä, mitä tuolloin tapahtui. Myöskään valtamedia ei ole uutisoinut asiasta mitään, vaikka maahantunkeutujien riehuminen tapahtui Suomen ehkä keskeisimmällä paikalla!

Rautatieasemalla tuolloin ollut silminnäkijä kertoo:

”Osuin samaan aikaan 5.11. Rautatieasemalle – ja hätkähdin mielenosoittajien raivosta.

Lauantaina iltapäivällä Rautatieaseman odotushalliin paukahti Makkaratalon puolelta kuin salaman iskemänä kaksi nuorta naista, joiden huuto lähes ylitti kipukynnyksen. Heti naisten perään juoksi sisään kaikista ovista kymmeniä vastahuutavia mielenosoittajia lippujensa kanssa.

Huuto yltyi yltymistään ja kädet heiluivat kuin tuulimyylyn siivet molemmin puolin.

Muutamassa kymmenessä sekunnissa miehet saivat tarpeekseen ja alkoivat huitoen tavoitella kahta sisään karannutta naista. Sen vähän mitä ehdin nähdä, miehet yrittivät peittää lipuillaan naisten yläruumiin ja iskeä heitä lipun suojissa käsin tai astaloin hiljaiseksi.

Sanoisin, että verilöyly tai ainakin turpakäräjä oli muutamaa sekuntia vaille valmis.

Onneksi sisään syöksyi myös poliisipartio, joka tempaisi ankarimmin huutavan tytön mukaansa ja pakeni hänen kanssaan viereiseen R-kioskiin. Siellä he ilmeisesti lukittautuivat henkilökunnan tiloihin, koska heidän peräänsä pyrkivät miehet saapuivat tyhjin käsin ulos.

Partio pyysi ilmeisesti apuvoimaa muilta partioilta, sillä ylähalliin juoksi lisää poliiseja, jotka alkoivat työntää ulos niitä lippumiehiä, jotka olivat paiskautuneet sisään saadakseen huutavat naiset käsiinsä.

Puolta tuntia myöhemmin poliisi talutti aiemmin turvaamansa tytön metrohalliin.

Olen nähnyt Suomessa lähes kaikenlaiset mielenosoitukset kommunistikulkueista lutkamarsseihin – joihinkin olen osallistunutkin kuten Hiroshiman muistopäivään ja Anna Politkovskajan attentaatin muistokulkueseen.

Voin vakuuttaa, että suomalaiset mielenosoittajat suhtautuvat tyynesti sivustakatsojien huutoihin. Mielenosoittajat tallaavat Suomessa eteenpäin samaa tasaista tahtia kuin maitokaupasta kotiin.

Väkivalta on mielenosoituksissa todella poikkeus. Turkki-marssi ennakoi jotain muuta.”

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

4 kommenttia

 1. ”Onneksi olkoon Helsinki”. Muualle on turha kanttisten paeta. Rikkaus vyöryy perässä.
  ”Vainajien muistopäivä” ts. aivan tuoreitakin oltiin jo touhuamassa. Tästä leikistä se lähtee, sillä tuohan oli vasta kalpeanaama -lasten leikkiä.
  Sitten kun singot olalla, polttopullot ja pommit kourassa, saadaan jo jotain ”jälkeäkin” aikaiseksi. Eli pestävää tulee riittämään.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. Eikös tuossa ole ”Kurdistanin” lippu ? Eli oliko kurdien ja turkkilaisten (ja/tai arabien) ikivanha etninen konflikti. Hyvin ovat suomalaistuneet, ihan kuten Saksassakin. Sinänsä huvittavaa, jos vasemmisto marssii etnistä kurdivaltiota vaativien kanssa ?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. kalpis — Eihän vassareilta voi odottaa mitään järkevää koskaan. Heidän teoissaan tahi puheissaan ei ole järkeä eikä logiikkaa, joten niitä ei kannata yrittää edes etsiä. Se olisi pelkkää ajanhukkaa.

   Toivottavasti saamme maamme puhdistettua pian parasiiteista — niin kotimaisista kuin importoiduistakin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Ruskeat pökäleet mesoavat eli käyttäytyvät lajityypillisellä tavallaan. Eiköhän se nyt ole jo niin moneen kertaan osoitettu (esim. Afganistan) ettei monikulttuuri toimi. Takaisin hiekka-aavikolle nämä kädelliset ja pian. Meillä on muitakin ongelmia. Irti EU:sta ja eurosta heti. Talmudismi, juutalaisuus ja sionismi eivät kuuluu valkoiseen Eurooppaan!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat