Hemmottele ja hoida kasvojasi naamiolla

Naamiot tarjoavat ylellistä hemmottelua, kosteutta, virkistystä ja syväpuhdistusta iholle. Niillä voidaan tarvittaessa tehostaa ihon perushoitoa. Naamioita suositellaankin käytettäväksi noin kerran viikossa.

Iho joutuu talvella kovalle koetukselle kylmän ilmastomme vuoksi, joten sen hoitamisen ja huoltamisen merkitys kasvaa näin kevättä kohti mentäessä. Kasvonaamiot ovat ylellistä ihon hemmottelua; ne virkistävät, kosteuttavat ja puhdistavat kovia kokeneenkin ihon.

Valitse naamio ihotyypin mukaan

Naamioita on erilaisia – rentouttavia, virkistäviä, syväpuhdistavia ja kosteuttavia. Oman suosikkinsa voi valita ihon kunnon ja sen hetkisen fi iliksen mukaan. Naamion valinnassa tulee huomioida myös oma ihotyyppi, sillä on erilaisia naamioita erilaisille ihotyypeille. Nuorelle iholle sopivat puhdistavat ja syväpuhdistavat savinaamiot. Ikääntyvän ihon naamiot ovat kirkastavia ja kiinteyttäviä. Naamioita on myös miehille.

Puhdista iho huolella

Ennen naamion laittoa kasvot tulee puhdistaa huolellisesti meikeistä ja epäpuhtauksista. Puhdistaminen on tärkeää, jotta ihohuokoset voivat vastaanottaa kasvonaamion aktiiviset aineet. Puhdistusaineena käytetään kasvotyypin mukaista puhdistustuotetta, mutta ei saippuaa. Saippua kuivattaa ja kiristää ihoa. Paras hoitotulos saadaan kuorimalla iho ennen naamion levittämistä.

Naamion levitys ja vaikutusaika

Kun iho on huolellisesti puhdistettu, naamio levitetään tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Silmien iho ja huulet jätetään naamioimatta, koska iho on näillä alueilla muuta ihoa herkempää. Naamion annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia naamiosta riippuen. Vaikutusaika kannattaa tarkistaa tuoteselosteesta. Naamion vaikutusaikana voi rauhoittua nauttien sen rentouttavasta ja virkistävästä vaikutuksesta. Lopuksi naamio huuhdellaan pois haalealla vedellä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi iho kannattaa vielä virkistää kasvovedellä ja levitetään sen päälle kosteuttavaa voidetta.

Naamioita myös vartalolle

Kaikkia naamioita ei huuhdella pois. Jotkin naamiot voidaan jättää kasvoille vaikkapa yöksi. Esimerkiksi Juvenan Kaksoisnaamio levitetään kasvoille, ylimääräinen naamio taputellaan kasvopaperiin ja kasvoille jääneen naamion annetaan imeytyä yön yli. Myös vartalolle on saatavilla naamioita. Vartalonaamiot voivat olla rentouttavia, kiinteyttäviä, selluliittiä poistavia tai aineenvaihduntaa kiihdyttäviä. Kasvonaamion tavoin vartalonaamiot levitetään puhtaalle iholle ja niiden annetaan vaikuttaa tuoteselosteesta kerrottu aika.

Naistenpäivään hemmottelua

Kasvonaamio kannattaa ottaa osaksi ihonhoitoa ja tehdä se noin kerran viikossa. Ja mikä olisikaan mukavampi kohokohta huomiselle Naistenpäivälle, kuin kasvonaamio rentouttavine ominaisuuksineen. Varaa naamiolle oma, rauhallinen hetki. Vetäydy pitkäksesi naamion vaikutusajaksi ja kuuntele samalla vaikkapa mielimusiikkiasi.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat