Herra MUUTOS

Hän lupasi muutosta ja Amerikka todella sai sitä.

Hän auttoi muuttamaan julkisen poliisitoimen yksityiseksi palkka-armeijaksi.

Hän auttoi muuttamaan amerikkalaisten ilmapiirin ja psyyken vainoharhaisen pelon yhteiskunnaksi.

Tämä sätkynukke auttoi muuttamaan amerikkalaisten omavaraisten viljelijöiden yhteisön rikolliseksi vain luonnollisten tuotteiden kauppaamisesta.

Obama näytteli oman roolinsa kauniiden Irakin ja Afganistanin rikkaan kulttuurin ja perinnön muuttamisessa autiomaaksi ja juutalaisten sotavoimien tukikohdiksi.

Herra Muutos muutti presidenttinä amerikkalaisten kulttuurin ja perinteet luonnottomaksi monikulttuuriseksi yhteiskunnaksi, josta ei hyödy kukaan muu kuin hänen juutalaiset isäntänsä.

Hän toi muutoksia, jotka tekivät amerikkalaisista vaivaantuneita ja lähes syyllisyydentuntoisia aseen omistajia.

Hän on rohkaissut yhteiskunnallisten trendien muutoksia kohti homoseksuaalisuutta ja muita luonnottomia seksuaalisia poikkeavuuksia sekä varmistanut näiden uusien normien syöpymisen kulttuuriin ja lasten mieliin.

Herra Muutos on varmistanut viimeisenkin amerikkalaislasten kognitiivisen ajattelun rippeen katoamisen sekä varmistanut nuorten olevan fyysisesti, älyllisesti ja henkisesti kyvyttömiä.

Muutoksen politiikassaan hän on varmistanut taistelulennokkien laskemisen irti Amerikan ilmatilassa valvomaan ja tuhoamaan amerikkalaisia.

Tämä muutoksen linnake on varmistanut, että Yhdysvaltojen sotilasmahti kääntyy omaa kansaansa vastaan poikkeustilan turvin julistaen ”taistelevansa terrorismia vastaan”.

Tämä juutalaisten sätkynukke on lipeväkielisyydellään suostutellut amerikkalaiset hyväksymään lisää isäntiensä koronkiskontaan perustuvaa ryöstöä harhaanjohtavilla käsitteillä inflaatio ja maailmanmarkkinoiden laskusuhdanteet.

Herra Muutos on todella lunastanut lupauksensa.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://diggerfortruth.wordpress.com/2013/06/12/mr-change/#more-6768

8 kommenttia

 1. Erittäin ansiokas kirjoitus.

  Yhdysvalloissa näkee, kuinka valkoiselle väestölle käy, kun valta annetaan siionisteille. Huonosti, hyvin, hyvin huonosti.

  Maailmassa on tätä nykyä enää vain yksi Vahva Valkoinen Kansa: Venäjä.

  Katsokaa Paul McCartneyn konserttia Punaisella torilla 17.4.2009. Eipä ole ”multikulturalismia”. 🙂 Valkoiset ihmiset pitävät hauskaa.

  Hyvät ihmiset, on aika kääntyä itään. Länsi on Pahan hallussa. Siionistit juoksuttavat amerikkalaisia nuoria miehiä ympäri maailmaa tappamassa ihmsisiä, kun samaan aikaan goldfeinit ryöstävät Wall Streetin pankeillaan kotimaataan.

  Saksalaiset olivat 1930- ja 1940-luvulla lastentarhatätejä verrattuna nykyisraelilaisiin. Siionisti ei lepää ennen kuin valkoinen kulttuuri on tuhottu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Raha puhuu. Areenasta katsotte. Pankki maailman valtiaana? Selventyy kuvio lisää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. En missään tapauksessa kannata minkäänlaista rasismia. Mutta todellakin, Venäjä on yksi niistä harvoista valtioista, sekä hallinnoltaan että kokonsa puolesta, joka pystyy tasavertaiseen vastakkainasetteluun USA-Israel -kombinaatioon. Putin ei päästä Illuminatin elitistejä niin korkealle valta-asetelmissa Venäjällä, että ne saisivat varteenotettavan aseman politiikassa ja hallinnossa. Tätä varten hän on joutunut käyttämään koviakin otteita, ja sen hän tekee TARKOITUKSELLISEN näkyvästi. USA ei kovasta yrityksestä huolimatta ole onnistunut ”sisäisen lahottamisen” strategiassaan Venäjällä – ainakaan toistaiseksi. Syyriassahan alku oli jo lupaava, mutta Assadin hallinnon ja armeijan voima sekä yleinen, erittäin Obama-vastainen mielipide yllättivät.

  Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että huomattavasti ennemmin meidän tulisi turvautua Venäjään (tai ’liittoutua’ Venäjän kanssa tiiviimmin, if you may..) näennäisen puolueettomuutemme sijaan. Puolueettomuus ja kantaa ottamattomuuskin ovat nimittäin kannanotto. Onneksi maantieteellinen sijaintimme Venäjän naapurustossa myös turvaa Suomea – ei tänne kuka vain, miten vain tule, on sen verran iso veli itäpuolella 🙂

  Mielestäni Venäjä ei ole rasisti – se on anti-elitisti. Venäjä kuuluu BRICS-maihin, jotka vastustavat Uutta Maailmanjärjestystä ja sitävastoin kannattavat Moninapaista Maailmanjärjestystä. Oma valuuttajärjestelmäkin näillä mailla on jo tulossa, hyvässä vaiheessa.

  On kuitenkin todella tyydyttävää huomata, kuinka kultapanssari on karissut USAn päältä, sekä omien että vieraiden silmissä. Ei mene enää läpi. Ei edes vanha asetelma – Venäjä uhka, USA pelastus ja vapaus! Tätähän provosoitiin vuosikymmeniä valheiden ja jopa elokuvien (Bondit jne) avulla. Inet-aika on tuonut kaiken roskan mukana myös paljon hyvää.

  Alkaa olla ratkaisun hetket – liittoudummeko Rotschild & the Gang kanssa. Vaiko vastapelureiden. Kannatan vastapelureita, vaikkei asiasta syvällistä tuntemusta olekaan. Riittää ihan pintapuolinenkin tuntemus.. Elämme mielenkiintoisia aikoja, Jeesus ja Kaikkivaltias meitä varjelkoon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Itse Bäckmanko se kirjoittaa? Mitä faktaa sinulla on esittää todisteeksi esim. siitä, että Putte ja Stalin eivät olisi illuminaatteja? Miten perustelet muka Venäjän vastustavat NWO:ta? Mielestäniu juuri Putin ja Obama ovat NWO:n kannalta suotuisimmat toimijat. Yleensäkin vasemmisto ja nykyiset putinistit ovat juurikin yhtä kuin NWO. Heidän oppinsa ovat NWO ja he käyttäytyvät yhtä aivottopmasti kuin narrimaiset ihmiset ja orjat siinä. Siis vapaaehtoisesti ja jo valmiiksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Kaikkien putinistien ylistämä ”shakkisiirto” on huijaus:

  http://grizzom.blogspot.fi/2013/09/if-syria-disarms-chemical-weapons-we.html

  ”JEANNON said…
  Important message here from Syrian girl. Her message rings more true to me in my gut, or my heart or whatever than all the SEVERAL other messages and takes on what Kerry did and said that I have heard from alternative media commentators in the last 6 hours.

  Iraq and Libya aquiesced and gave up their WMDs, their chemical weapons, and they were attacked by the USA (NATO) after doing so.

  Every nation has to take care of itself, as she says, and the only way Syria can really take care of itself is to hold on to their strongest weapons.

  So she is portraying Kerry’s ”offer” as a trick to get Syria to disarm.

  One radio host said Kerry slipped up and spoke off the cuff and made the biggest blunder of his diplomatic career and that Putin and Assad capitalized and picked up on that error of ”an offer” that would, if met, stop a strike by the USA on Syria. So, the commentator said, it was the rapidity with which stories and decisions travel over the Internet that made Obama and Kerry stuck with what they had inadvertently ”offered.” That story does not ring true to me.

  I have heard radio hosts say we should all ”pat ourselves on the back” for calling our congress members and otherwise raising a ruckus to make them stop a strike.

  Many of us have been praying and fasting fervently to make those evil insane people who are pushing for another unjust war cease and desist. I believe God has answered our prayers for a temproray time. The USA, ”we”, are not attack Syria right now as it looked like we might do any minute. The only one to thank for this reprieve is God almighty.

  We must continue in our prayers because the evil running rampant in our nation and in the world is reaching apocolyptic proportions and we will have ever increasing ”wars and rumors of wars.”

  If the people who want a war and who are pushing for war and who are using their great monetary resources and polital power to push for war are not going to be made to look bad or put off easily.

  God help us all.

  September 12, 2013 at 10:59 PM

  Eli Libyaan hyökättiin vasta kun Gaddafi oli huijattu luovuttamaan kemialliset aseet. Syyriaan hyökkäävät vain kapiset terroristiroskajoukot, koska Syyrian joukkotuhoaseita pelätään.

  Putin on Lännen marionetti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. obama on mitä ilmeisimmin se satujen paha enkeli.

  Mehän emme tiedä satavarmasti kaikkea, mutta on hyvä oppia ajattelevilta ihmisiltä heidän näkemyksiään asioista.valkoista kulttuuria on nakerrettu jo pitkään ja tää pornoteollisuus(minäkin olen ollut se joka on luullut sitä harmittomaksi kivaksi) ja homojen kaikkinainen oikeus jopa hankkia kohta hedelmöitykset jne on meidän oman kulttuurimme alasajoa, jotta olisimme heikkoja vastuksia.tänne työnnetään kaikenlaista sontaa guggenheimia myöten, jossa sitten esitellään taidetta(roskaa taiteena) ja ryövätään loputkin kansan lompakkoa ja identiteettiä myöten.

  homot olkoon homoja, ne ketkä ovat niitä se sallittakoon.mutta luonnollisesti lapsi syntyy naisesta ja miehestä ja heidän yhteisestä kauneudesta.ei homoudesta.

  epäpyhää ja mieltä heikentävää lapselle ja normaalille kulttuurille, on saattaa lapsia suhteisiin joissa sellaisiin ei luonnollisesti olisi mitään mahdollisuutta.NORMAALIUS on hävitetty ja kaikesta epänormaalista on tehty normeja.

  Tässä yhdyn täysin siihen mitä venäläisuutisista olen ymmärtänyt.Homopropaganda on kiellettyä ALAIKÄISILLE, ja se on täysin oikein.
  älkäämme yrittäkö mainostamalla muuttaa normaalia epänormaaliksi, henkilö saakoon itse aikuisena päättää kuka hän on.

  Olen siis myös herännyt siihen ajatukseen josko me olemmekin koko elämämme saaneet kielteistä propagandaa venäjää vastaan.vaikkakin olemme sotineet heitä vastaan(bolshevisti johtajien takia, olettaisin), Ei kannata olettaa että mätä olisi itse venäläisessä valkoisessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat