Historiallinen tapaus: 9/11-totuusliikkeen todisteet oikeudessa

Pari kuukautta sitten Englannissa Tony Rooke kävi taisteluun BBC:tä (Englannin yleisradio) vastaan ja sai mahdollisuuden esittää kolmen tunnin aikana kaikki todisteensa BBC:tä vastaan totuuden vääristelystä ja salaamisesta. Tämä on historiallinen tapaus, ensimmäinen kerta kun 9/11-totuuden todisteita esitetään oikeudessa. Jostain syystä valtamedia ei raportoinut tapauksesta millään lailla, sillä he ovat kaikki osasyyllisiä totuuden salaamiseen ja väärän tiedon levittämiseen.

Vuoden 2011 syyskuussa BBC lähetti kanavillaan kaksi dokumenttia 10 vuotta aiemmin tapahtuneesta WTC-iskusta, eli syyskuun 11. päivän terroriteoista. Näitä kahta dokumenttia ’9/11: Conspiracy Road Trip’ ja ’The Conspiracy Files: 9/11 Ten Years On’ on arvosteltu rankasti niiden puolueellisuudesta ja virheellisyydestä, mikä on suoraan vastoin asetuksia ja säädöksiä valtion ja kansan omistamasta yleisradioyhtiöstä. Kansan rahoittaman yleisradion tulee noudattaa tarkan, totuudenmukaisen ja puolueettoman tiedon levittämisen periaatteita. Valitusten ja arvostelun tueksi esitettiin satojen ”Arkkitehdit ja Insinöörit 9/11 –totuuden puolesta”(AE911Truth) liikkeen edustajien lähettämien todisteiden jättämisen pois dokumenteista. Suurin osa todisteista keskittyi WTC-7 rakennuksen varmistettuun tahalliseen romahduttamiseen, jonka myös NIST vahvisti vuonna 2008.

Englantilainen dokumenttifilmien tekijä Tony Rooke jatkoi taistelua henkilökohtaisella tasolla kieltäytymällä maksamasta pakollista tv-lupaa. Häntä syytettiin rikoksesta, johon hän vastasi vetoamalla uusiin terrorisminvastaisen lain asetuksiin, kuten luvun 15 pykälä 3, jossa määritellään rangaistavaksi sellaisten tahojen rahoittaminen, joita voidaan riittävin syin epäillä käyttävän varoja terrorismiin. Tony väitti BBC:n salailevan tietoja ja todisteita, jotka osoittavat 9/11 virallisen version olevan mahdoton, sekä tahallisesti vääristelleen tietoja ja yrittäneen mustamaalata niitä, jotka ovat yrittäneet tuoda näitä todisteita julkisuuteen. Näin toimiessaan BBC syyllistyy totuuden salaamiseen ja niiden terroristien suojelemiseen, jotka ovat oikeasti WTC-iskujen takana, mutta joita ei ole vielä saatu tuomittavaksi oikeuden eteen.

Tony Rooke on saanut mahdollisuuden puolustautua rikossyytettä vastaan Horshamin käräjäoikeudessa ja esittää omat todisteensa BBC:n vilpillisyydestä. Tony on saanut taustavoimikseen vaikuttavan ryhmän, joihin kuuluu kaksi merkittävää 9/11 –tutkijaa:

Professori Niels Harrit

NielsHarrit

Tri Niels Harrit on Kööpenhaminan yliopiston kemian professori ja yksi maailman johtavista asiantuntijoista 9/11 virallisen version kiistävissä tieteellisissä todisteissa. Professori Harritin tiedemiesryhmä todisti kaikkien kolmen WTC-tornin tuhkasta löytyneen termiitti-reaktion jäänteitä, sekä palaneita että palamattomia. Heidän tutkimuksensa julkaistiin vertaisarvioituna Bentham Science –tiedelehdessä. Hänen asiantuntemuksensa ulottuu myös muihin tieteellisiin todisteisiin, jotka osoittavat kolmen tornin tulleen hallitusti räjäytetyiksi.

Professori Harritia haastateltiin BBC:n dokumenttiin vuonna 2011 ja häntä selvästi ahdisteltiin ja vähäteltiin sen sijaan, että olisi keskitytty hänen esittämiinsä todisteisiin, jotka romuttivat täysin virallisen version kaksoistornien tuhosta. Harritin ryhmä oli varautunut tähän mahdollisuuteen ja tallensi itse haastattelun sekä sitä edeltäneen ja seuranneen vuoropuhelun, mikä todistaa selvästi ahdistelun ja erittäin sopimattoman käytöksen BBC:n puolelta.

Tony Farrell

tonyFarrell

Tony Farrell on entinen eteläisen Yorkshiren poliisilaitoksen tiedusteluosaston analyytikko. Hänet irtisanottiin 2010, koska hän halusi kertoa totuuden laajoista tutkimuksistaan 9/11- ja Lontoon 7/7 pommi-iskuista, joiden mukaan suurin terroristiuhka ei tullut ääri-islamisteilta vaan Yhdysvaltojen ja Brittien virastojen sisältä. Nykyään hän omistaa elämänsä totuuden paljastamiseen ja irtisanomisensa haastamiseen kansainvälisessä oikeudessa.

Muita Rooken ryhmän jäseniä ovat:

– Ian Henshall, Englannin johtava 9/11-kirjailija ja ’Re-Investigate 9/11’ –ryhmän perustaja

– Ray Savage, entinen terrorisminvastaisen toiminnan upseeri, joka todistaa virallisen 9/11 version valheeksi

– Peter Drew, AE911Truth –liikkeen Englannin osaston äänitorvi

Näiden aktiivisten jäsenten lisäksi Tonyn puolustusta vahvistaa neljän muun 9/11-tutkijan yksityiskohtaiset kirjalliset todistukset:

– Richard Gage, AE911Truth –ryhmän perustaja ja johtaja

– Dwain Deets, entinen NASA:n ilmakehön ja avaruuden projektien johtaja

– Erik lawyer, Palomiehet 9/11 –totuuden puolesta (Firefighters for 9/11 Truth) –ryhmän perustaja

– Jake Jacobs, amerikkalainen veteraani(liikelentokone)lentäjä ja Pilots for 9/11 Truth –ryhmän perustaja

Näitä todisteita ei ole koskaan aiemmin esitetty Iso-Britannian oikeusistuimissa, joten tämä oikeuskäsittely on ainutlaatuinen ja historiallinen mahdollisuus 9/11 –totuusliikkeelle. On tärkeää, että tapausta käsitellään avoimin ovin ja suoritetaan lisää riippumattomia tutkimuksia tapahtumien kulusta ja erityisesti taustalla vaikuttaneista tahoista.

Tony Rookea ei tuomittu sakkoihin, eikä syylliseksi rikokseen, sillä hänen syytöksensä BBC:n osallisuudesta terrorismiin todettiin perustelluksi. BBC:n tutkimista sen WTC-7:n romahtamisen julistamisesta ennenaikaisesti jatketaan edelleen. (Suom. huom.) http://educate-yourself.org/cn/tonyrookeBBCcourtwin15apr13.shtml

Alkuperäinen artikkeli: http://nodisinfo.com/Home/architects-engineers-for-911truth-evidence-goes-to-court-feb-25-2013/

53 kommenttia

 1. Suosittelen kaikille kirjaa nimeltä Maailman harvainvalta, mielenkiintoista luettavaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Mitä yhteistä on holokausti-saagalla ja 911 virallisella salaliittoteorialla?

  Kummassakaan tapauksessa ei ole tehty minkäänlaista rikosteknistä tutkimusta. Kumpikin perustuu pelkkiin väittämiin. Kummastakaan ei ole olemassa mitään fyysisiä todisteita. Kummastakaan tapauksesta ei voi esittää perusteltuja eriäviä mielipiteitä mediassa.

  Oletteko tulleet ajatelleeksi muuten? Holokaustia ei saa epäillä, mutta Jumalan olemassaoloa saa, ja sen saa myös kieltää kuinka julkisesti tahansa.

  Ovatko juutalaiset vielä tärkeämpiä ja pyhempiä, kuin Jumala?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Juutalaiset eivät olleet 911 uhreja. Kaksoistorneissa työskennelleet juutalaiset saivat etukäteen varoituksen iskusta, joten juutalaisia ei kuollut kuin pari, jotka eivät kuuluneet sisäpiiriin, eivätkä olleet siksi saaneet varoitusta.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Lutherin kalliita sanoja juutalaisista:

   Vielä lisäksi, että heidän raivokas, hullu ja typerä mielettömyytensä olisi täydellinen, he ylistävät ja kiittävät Jumalaa ensiksikin siitä, että heidät on luotu ihmisiksi eikä eläimiksi, toiseksi, että he ovat Israelin kansaa eikä gojim (pakanoita), kolmanneksi, että heidät on luotu miehiksi eikä naisiksi. Sellaista narrimaisuutta he eivät ole saaneet Israelilta, vaan pakanoilta. Sillä historioissa kerrotaan, että kreikkalainen Platon on joka päivä sillä tavalla kiittänyt ja ylistänyt Jumalaa. Onko muuten tällaista puhetapaa ja jumalanpilkkaa pidettävä Jumalan kunnioittamisena? Sillä samainen Platon ylisti jumaliaan myös näiden kolmen asian johdosta, nimittäin, että hän oli ihminen eikä eläin, mies eikä nainen, kreikkalainen eikä muukalainen tai barbaari. Tämä on narrin ylistystä ja jumalanpilkkaajan barbaarin kiitosta: samanlaista kuin jos valaat uskottelisivat olevansa yksin ihmisiä, koko muun maailman ollessa niihin verraten pelkkiä hirviöitä tai ankkoja tai hiiriä.

   Niin, Israelin syntyperän ja heimon mainetta heiltä ei voi kukaan kieltää. Vanhassa Testamentissa he ovat sen vuoksi (tätä ei kukaan juutalainen käsitä) monta taistelua sodissa hävinneet. Kaikki profeetat ovat heitä sen vuoksi nuhdelleet (sillä se on ylvästelevää, lihallista julkeutta, jossa ei ole mitään henkeä eikä uskoa). Mutta heitä on myös sen vuoksi murhattu ja vainottu. Pyhä Johannes Kastaja nuhteli heitä siitä syystä ankarasti ja sanoi: “Älkää luulko voivanne kerskua, että olette Aabrahamin siementä, sillä minä sanon teille, että Jumala voi näistä kivistä herättää lapsia Aabrahamille”. Johannes ei nimittänyt heitä Israelin lapsiksi, vaan kyykäärmeiden sikiöiksi. Mutta oi, tämä oli Israelin jalolle suvulle aivan liikaa, ja he sanoivat, että hänessä on perkele. Samoin Herrammekin nimittää heitä kyykäärmeiden sikiöiksi, kuten Joh. 8:39,44: “Jos olisitte Aabrahamin lapsia, niin tekisitte Aabrahamin tekoja.” “Te olette isästä perkeleestä ja isänne himoja te tahdotte noudattaa!” He eivät sietäneet sitä, että heidän piti olla perkeleen eikä Aabrahamin lapsia, yhtä vähän kuin he nytkään voivat sitä sietää. Siellä, missä heidän on luovuttava tästä maineesta ja perustuksesta, täytyy heidän kaikkien asioittensa, jotka jaloon sukuperään nojaavat, sortua ja muuttua toiseksi.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Luther:

   Joku ehkä voi ajatella, että minä puhun liian paljon. Minä en puhu liian paljon, vaan aivan liian vähän, sillä minä näen heidän kirjoituksistaan, että he parjaavat meitä gojimeiksi ja toivottavat meille kouluissaan ja rukouksissaan kaikkea onnettomuutta. He ryöstävät meiltä rahamme ja omaisuutemme koronkiskomisellaan, ja missä vain voivat, he osoittavat meille kaikkea salakavalaa häijyyttä. He uskovat (mikä vielä on ilkeintä) tekevänsä siinä hyvin ja oikein, se on, palvelevansa Jumalaa opettamalla tekemään sellaista. Sellaista eivät ole mitkään pakanat tehneet, eivätkä myöskään tee muut kuin perkele itse tai ne, jotka se on riivannut, kuten se on riivannut juutalaiset.

   Burgensilaista, joka oli heidän keskuudessaan hyvin oppinut rabbiini ja joka Jumalan armosta on tullut kristityksi (mikä on hyvin harvinaista), askarruttaa tämä kohta hyvin paljon, nimittäin että he kouluissaan meitä kristityitä niin kauheasti kiroavat (kuten myöskin Lyra kirjoittaa), ja hän tekee siitä sen johtopäätöksen, etteivät he voi olla Jumalan kansa. Sillä jos he olisivat Jumalan kansa, he tekisivät kuten vangitut juutalaiset Babylonissa tekivät, joille Jeremia kirjoittaa näin: “Rukoilkaa sen kuninkaan ja sen kaupungin puolesta, missä olette vankina, sillä heidän rauhassaan teilläkin on rauha!” Mutta meidän äpärämme ja väärät juutalaisemme ajattelevat, että heidän täytyy meitä kirota, vihata ja tehdä meille kaikkea vahinkoa missä vain voivat, mihin heillä kuitenkaan ei ole mitään syytä. Siitä syystä he eivät varmastikaan ole Jumalan kansa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Luther:

   Mutta epäjumalisuutta he ovat kauheammin harjoittaneet tämän kuin edellisen temppelin aikoina, ei karkeata, kouriintuntuvaa, tomppelimaista, vaan ovelaa, henkistä epäjumalisuutta, kuten Sakarja, Sak. 5:nnessä luvussa heitä kuvailee lentävän kirjakäärön ja kulkevan vakan nimillä, ja vihdoin Sak. 11:12 – 13 ja Sak. 12:10 ennustaa heistä häpeällisiä asioita, miten he myyvät Jumalan kolmestakymmenestä hopearahasta ja pistävät Hänet lävitse. Mutta siitä toisessa paikassa. Eikö ole tarpeeksi suuri häpeä, että samaan aikaan papit mitä häpeällisimmin vääristelivät Jumalan kymmentä käskyä? Sano sinä, mikä epäjumalisuus on sen kauheuden vertainen, että Jumalan sana muutetaan valheeksi. Se on oikealla nimellään, että Jumalan nimeen vedoten ja sen varjolla pystytetään epäjumalia, se on, vääriä jumalia, minkä toinen käsky kieltää: sinun ei pidä väärinkäyttää Jumalasi nimeä!

   Kirjoittavathan heidän Talmudinsa ja rabbiininsa, ettei muka tappaminen ole synti, jos joku juutalainen tappaa pakanan, vaan vasta silloin, kun hän tappaa jonkun israelilaisen veljensä. Ja se ei ole synti, jos juutalainen ei pidä jollekin pakanalle antamaansa valaa. Siis: gojimeilta varastaminen ja ryöstäminen (kuten he koronkiskomisellaan tekevät) on muka jumalanpalvelusta. Sillä he pitävät asian sellaisena, koska he muka ovat jaloa verta ja ympärileikatuita pyhimyksiä, mutta me kirottuja gojimeja, minkä vuoksi he eivät voi kohdella meitä tarpeeksi karkeasti eivätkä rikkoa meitä vastaan, koska he muka ovat maailman herroja ja me heidän orjiaan, jopa heidän elukoitaan. Tästä voit itse lukea edelleen Burgensilaisen ‘additione’ Jesajan, Jes. 34:nnen ja Sakarjan, Sak. 5:nnen luvun johdosta, niin tulet huomaamaan, mitä rabbiinit opettavat Jumalasta ja tulet sanomaan, että minä kirjoitan aivan liian lempeästi juutalaisia vastaan.

   Yleensä miten heidän rabbiininsa ovat opettaneet, sanovat meille myös evankelistamme, Matt. 15:4 – 6, että he ovat tehneet tyhjäksi isän ja äidin kunnioittamista koskevan neljännen käskyn, ja Matteuksen, Matt. 23. luvun mukaan he ovat harjoittaneet paljon häpeällistä oppia, paitsi mitä Kristus vielä Matteuksen, Matt. 5:17 jälkeen sanoo, miten he ovat Jumalan kymmentä käskyä niin viekkaasti saarnanneet ja selittäneet. Ja he olivat järjestäneet temppeliin rahanvaihtajia, kauppiaita ja kaikenlaista ahneudenharjoitusta, niin että Herramme Kristus sanoo, että he olivat tehneet Jumalan huoneen rosvojen luolaksi. Ajattele nyt, millainen kaunis kunnia se on, miten ihanuutta täynnä on sellainen huone ollut, kun Jumalan on täytynyt omaa huonettaan nimittää rosvojen luolaksi sen vuoksi, että niin paljon sieluja on murhattu heidän itaran, väärän oppinsa, se on, heidän kaksinkertaisen epäjumalisuutensa vuoksi. Sellaiseen oppiin juutalaiset uskovat vielä tänäkin päivänä ja tekevät niin kuin heidän isänsä, vääristelevät Jumalan sanan, ahnehtivat, harjoittavat koronkiskomista, varastavat, murhaavat (missä voivat) ja opettavat vielä lapsiaankin yhä edelleen tekemään samalla tavalla.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kannattaa muuten hiukan miettiä, mitä näistä juutalaisten asioista kirjoittaa netissä. Eräs tuttavani kritisoi juutalaisia eräällä nettifoorumilla. Sen jälkeen hänen läppärinsä kamera alkoi lähettää kuvaa, vaikka hänellä ei ollut käynnissä mitään sovellusta, joka olisi käyttänyt kameraa.

  Hän vei tietokoneensa tutulle tietokonegurulle, joka löysi koneesta CIA:n vakoiluohjelman, sekä jälkiä Mossadin vierailusta koneella.

  Virusohjelmat ja palomuurit jättävät tarkoituksellisesti aukon CIA:n vakoiluohjelmille. Eräs virusojelmafirma on jopa myöntänyt tämän julkisesti.

  ps. Mitä eroa on sosialismilla ja juutalais-sosialismilla?

  Sosialismissa kaikki omistavat kaiken, kun taas juutalaissosialismissa juutalaiset omistavat kaiken. Tätä juutalaissosialismia kaikki puolueet nyt ajavat paisuvin rinnoin, myös persut.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Vallankumous oli Rotschildin dynastian tilaama ja rahoittama, jossa oli sankoin joukoin juutalaisia mukana. Mm. NKVD:n henkilökunnasta 80% oli juutalaisia. Kauppaan kuului tsaariperheen murha. Kansainvälinen kommunismi ei ollut Rotschildin ajatus, vallankumous oli vain tapa kaataa tsaari ja antaa ajan kulua. Juutalaisethan katosivat pikkuhiljaa neuvostoliiton johdosta, heitä tarvittiin pelkästään vallankumouksen käynnistämiseen.

   Rotschildin tarkoituksena on toteuttaa raamatullinen ajatus siitä, että vain juutalaiset ovat ihmisiä ja kaikki muut karjaa.

   Ainoastaan juutalaisilla saa olla oma valtio ja oma kulttuuri. Kaikki muut valtiot lakkautetaan ja koko maailman väestö sekoittuu kirjavaksi massaksi, jolla ei ole mitään omaleimaista kulttuuria. Kaikki tappelevat keskenään, jolloin massoja on helppo hallita poliisin ja armeijan avulla.

   Sosialistien tavoitteena oli sosialistisen demokratian mallinen maailmanlaajuinen valtioliitto. Rotschildin tavoitteena on juutalaisten hallitsema orjayhteiskunta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kommunismi oli nimenomaan Rothschildien tarkoitus. Se oli juuri tuollainen juutaalainen utopia.

    Mutta näköjään vain väline ja välivaihe. Ilmeisesti ainakaan ehti ei koko maailmaa ollut tarkoitus bolshevisoida tai ehkä kokeiltiin, onnistuisiko se ja missä laajuudessa. Muuta maailmaa sitten mädätettiin ja kommunistisia orjamaita käytettiin eri tarkoituksiin ja ne olivat satelliitteja ja siten eivät uhkaavia.

    Punainen lippu oli Rot Schield

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Myös holokausti oli Rotschildin aikaansaannos. Hitlerin valtaan nousun rahoittivat Rotschildin amerikkalaiset ja saksalaiset liikekumppanit. Prescott Bush hoiti natsien raha-asioita kunnes jäi kiinni sodan aikana. Rockefeller toimitti Saksan armeijalle polttoaineita niin ikään sodan aikana, käyttäen Sveitsiä bulvaanina.

   Rotschildin sionistit juilistivat Saksalle sodan 30-luvun alussa, ja kehoittivat juutalaisia käyttämään keltaista Davidin tähteä. Natsit määräsivät tämän sionisteilta saamansa idean myöhemmin pakolliseksi.

   Rotschildin sionistit tekivät koko sodan ajan yhteistyötä natsien kanssa Euroopan juutalaisten hävittämiseksi, kun Hitler oli ensin ärsytetty muhimaan kunnolla juutalaisvihassaan. Sionisteilla ei ollut mitään käyttöä eurooppalaiseen yhteiskuntaan täysin assimiloituneiden kaupunkilaisjuutalaisten kanssa, koska sodan jälkeen perustettavaan Israelin valtioon tarvittiin maa- ja rakennustyöläisiä, joten Euroopan juutalaisväestöstä ei ollut Rotschildille muuta, kuin poliittinen hyöty kuolleena.

   Ei pidä puhua juutalaisista kokonaisuutena, koska hekin ovat Rotschildin psykopaattimafian uhreja. Rotschild murhautti heitä miljoonia pelkän poliittisen hyödyn takia. Tosin se hyöty on ollut mahtava. Holokaustikortti on valttia geopolitiikan pelikasinoissa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. ”Myös holokausti oli Rotschildin aikaansaannos.”

    Valhetta. Ei ollut mitään holokaustia.

    ”Hitlerin valtaan nousun rahoittivat Rotschildin amerikkalaiset ja saksalaiset liikekumppanit.”

    Valhetta. Hitleriä tukivat muutamat aatteelliset liikemiehet ulkomailla ja muutama saksalainen liikemies. Pääosa rahoista tuli puolueen tilaisuuksista ja pieniltä lahjoittajilta, myyjäisistä ja arpajaisista ym. Mitään todisteita ei ole mistään suurista ulkomaisista summista.

    ”Prescott Bush hoiti natsien raha-asioita kunnes jäi kiinni sodan aikana. Rockefeller toimitti Saksan armeijalle polttoaineita niin ikään sodan aikana, käyttäen Sveitsiä bulvaanina.”

    Valehtelua. Prescott Bush teki bisnestä Saksan yritysten kanssa, mutta ei osannut lopettaa tarpeeksi ajoissa muiden mukana. Aivan normaalia liiketoimintaa eikä mikään iso juttu. Rockefellerin öljytoimituksia on liioiteltu ja ne ovat voineet olla liittyneet esim. korkea-arvoisten vankien lunnasmaksuihin ym. Juuri yhden rothschildin joutuivat ostamaan pois.

    Rotschildin sionistit tekivät koko sodan ajan yhteistyötä natsien kanssa Euroopan juutalaisten hävittämiseksi, kun Hitler oli ensin ärsytetty muhimaan kunnolla juutalaisvihassaan.”

    Tälle valheelle sinulla ei ole mitään todisteita. Teoriasi on vain yksi juutalainen disinfosatu.

    ”Sionisteilla ei ollut mitään käyttöä eurooppalaiseen yhteiskuntaan täysin assimiloituneiden kaupunkilaisjuutalaisten kanssa, koska sodan jälkeen perustettavaan Israelin valtioon tarvittiin maa- ja rakennustyöläisiä, joten Euroopan juutalaisväestöstä ei ollut Rotschildille muuta, kuin poliittinen hyöty kuolleena.”

    Miksi sitten miljoonat ”holokaustista selvinneet” saivat eläkettä ja korvauksia? Oli heillä käyttöä moneenkin juttuun eikä koskaan ole ollut tarkoitus, että kaikki juutalaiset muuttaisivat Israeliin. Juutalaisten on määrä valloittaa koko maailma haltuunsa. Koko maailma on heidän Israelinsa. Eivät juutalaiset olleet assimiloituneet. Hitler ei karkottanut assimiloituneita tai ristiverisiä. Hitler karkotti juuri assimiloitumattomat. Rothschildilla ei ollut varaa uhrata assimiloitumattomia kuin muutama satatuhatta. Assimiloituneet tarkoittavat käytännössä juutalaisuudesta luopuneita.

    ”Ei pidä puhua juutalaisista kokonaisuutena, koska hekin ovat Rotschildin psykopaattimafian uhreja. Rotschild murhautti heitä miljoonia pelkän poliittisen hyödyn takia. Tosin se hyöty on ollut mahtava. Holokaustikortti on valttia geopolitiikan pelikasinoissa.”

    Valehtelet ja olet selvästi Rothschildien asialla. Käytännössä juutalaiset muodostavat kokonaisuuden, koska kukaan ei uskalla vastustaa johtoa. Vaikka eri mieltä oltaisiin jostakin, useimmat ovat lojaaleja heimolle, jos kova paikka tulee. Esim. holokaustin julkista kiistämistä ei suvaita, kuten Colen esimerkki osoittaa. Rabbt voivat pakottaa lähes jokaisen tarvittaessa toimimaan halutulla tavalla. Hiljaiset massat siis ovat aina rikollisen eliitin tukena. Vain muutamat toisinajatelijat uskaltavat olla ratkaisevasti eri mieltä, mutta he ovat joutuneet useimmiten kärsimään. Yleensä oppositiohenki on varsin lievää ja vaikuttaa siten hämäykseltä.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
 4. Ns.”juden”:it ovat AINA ollu uppiniskaista,ahnetta ja ylpeätä, Jumalaa uhmaavaa kansaa kansaa.
  Sen takia ovat saaneet maksaa ja vielä PALJON kovempaa hintaa tulevat maksamaan!?
  Siihen ei auta juonet eikä maailman kaikki rikkaudet.
  -taas vanha ”fraasi” mutta kyllä nämä asiat vaan on Sanaan kirjotettu ja kaikille tapahtumille on tarkoituksensa ja paikkansa. (ja paikkansa ON pitäny tähän asti 😉 )
  Silti ei voi olla ihmettelemättä näiden Luojan valitsemien junttien tyhmyyttä!?
  Jos mulle itte Herra tai Hänen ”lähettinsä” ilmestyisi ja käskisi tehdä jotain niin jo totta kyllä maar niin mukisematta tekisin ja vielä tehdessänikin ylistäisin! 🙂
  Eipä sit muuta taas kuin: ugh.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Hitler takavarikoi Rothschildien omaisuuden ja otti palatsit pois ym. Hän toimi täysin päinvastoin heidän agendaansa nähden. Hän edusti kuolemanvaaraa taloussysteeminsä kanssa kv. pankki- ja juutalaismafialle.

  Juuri kommunismi oli Ranskan vallankumouksesta lähtien juutalaisten huijaus. Esim. 1871 Pariisin kommuunissa Moltken tiedustelu tiesi kertoa, että kun kaikki liikkeet ja asunnot ympäriltä ryöstettiin ja hävitettiin, Rothschildien palatseihin ei koskettu. Vapaamuurarit tekivät kaikki sosialistivallankumoukset juutalaisten rahoilla. Hitler lakkautti vapaamuurarit kaikkialla missä voi ja hän vihasi näitä juutalaisten lakjeijoita. Vapaamuurarit taas vastustivat Hitleriä ja kaikkea nationalismia ja omavaraisuutta, talousdemokratiaa ym.

  Kansallissosialistit kieltäytyivät sodan aikana sionistien yhteistyötarkouksista eli eivät edes vastanneet niihin. Haavara-sopimus 1933 merkitsi vain juutalaisten emigroitumista maasta pois, mikä oli kansallissosialistien ohjelma alusta asti. He eivät uskaltaneet karkotata juutalaisia, sillä he tiesivät juutalaisten omaavan niin suuren vallan muualla, että kaikkikansakunnat saattaisivat hyökätä jo tässtä syystä Saksan kimppuun.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kaikkien juutalaisaktivistiryhmien takana oli Rotschildin tuki. Juuri nämä aktivistit muodostavat Rotschildin lähimmän piirin sionistisessa maailmanvalloitushankkeessa.

   Totuus on, että toisen maailmansodan aloittivat kansainväliset juutalaisaktivistit, ja toisen maailmansodan tarkoitus oli luoda juutalaisvaltio.

   Natsi-Saksan juutalaisvainot olivat osa tätä suunnitelmaa ja sionistien yhteistyö natsien kanssa on hyvin dokumentoitu ja yleisesti tunnettu tosiasia. Kastner on vain yksi esimerkki, niitä löytyy vaikka kuinka paljon, kunhan viitsii perehtyä aiheeseen.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Kastner

   ”Even if we Jews are not physically at your side in the trenches, we are morally with you. This war is our war and you fight it with us.” – Schalom Asch, Les Nouvelles Litterairres, February 10, 1940.

   ”In losing Germany, Jewry lost a territory from which it exerted power. Therefore it was determined to re-conquer it.” – Louis Marschalko, ”The World Conquerors : The Real War Criminals.”

   ”The World Jewish Congress has been at war with Germany for seven years.” – Rabbi M. Perlzweig (head of the British Section of the World Jewish Congress), Toronto Evening Telegram, February 26, 1940.

   ”The Second World War is being fought for the defense of the fundamentals of Judaism.” – Rabbi Felix Mendlesohn, Chicago Sentinel, October 8, 1942.

   ”We are not denying and are not afraid to confess that this war is our war and that it is waged for the liberation of Jewry… Stronger than all fronts together is our front, that of Jewry. We are not only giving this war our financial support on which the entire war production is based, we are not only providing our full propaganda power which is the moral energy that keeps this war going. The guarantee of victory is predominantly based on weakening the enemy forces, on destroying them in their own country, within the resistance. And we are the Trojan horses in the enemy’s fortress. Thousands of Jews living in Europe constitute the principal factor in the destruction of our enemy. There, our front is a fact and the most valuable aid for victory.” – Chaim Weizmann, President of the World Jewish Congress, Head of the Jewish Agency and later President of Israel, in a Speech on December 3, 1942, in New York.

   http://guardian.150m.com/jews/jews-declare-war.htm

   http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Euroopan juutalaisten osa Natsi-Saksassa Rotschildin pelinappulana oli suunniteltu ja täysin tietoinen uhraus. Koko sota masinoitiin juutalaisvaltion perustamiseksi ja Rotschildin vallan laajentamiseksi.

    Jopa USA, jossa asui eniten juutalaisia maailmassa, ja jonka oseke-enemmistö kuului juutalaisille, kieltätyi päästämästä juutalaispakolaisia maahan. Tämä olisi pilannut Rotschildin suunnitelman. Euroopan juutalaiset oliva se hinta, jonka Rotschild suorastaan tyrkytti maksuksi omasta valtiosta.

    http://en.wikipedia.org/wiki/MS_St._Louis

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Eihän sinulla ole kuin wikipedian kertomus miehesttä, joka neivotteli muutaman tyypin is keskitysleireilt ja ilmeisesti oli ollut puuhaamassa haavara–opimuksen mukaista emigroitumista.

    Miksi et esitä mitään dokumentteja, vaan pikemminkin sitaatit vahvistavat juutalaisten aloittaneen tuhoamissodan, koska Saksa yritti rimpuilla itsens vapaksi.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Rotschildia edustava Maailman Sionistitoimisto esti juutalaisten siirtämisen Saksasta vaikka sitä tarjottiin moneen kertaan heille.

     Syynä oli, että saksalaiset tarjosivat siirtoa sionistien hallitsemiin maihin, kuten Amerikkaan ja Englannin alusmaihin jne, kun taas sionistit hyväksyivät ainoastaan Palestiinan.

     Saksa ei voinut myöntyä Palestiinaan koska oli yhteistyössä alueen islamilaisen väestön kanssa.

     Sionistit uhrasivat Euroopan juutalaiset tietoisesti saadakseen sodan jälkeen poliittisen edun, jota he käyttävät edelleen.

     Tässä osoitteessa on tietoa asiasta suoraan hevosen suusta. Rabbi, joka pelastui sodasta kertoo itse sionistien järjestäneen koko jutun.

     http://www.truetorahjews.org/tenquestions

     Toinen maailmansota järjestettiin alun alkaen Rotschildin sionistiaivoriihen toimilla juutalaisvaltion perustamiseksi Rotschildin suvun yksityiseksi terroristikoulutuleiriksi ja asevarikoksi.

     Rotschild määräsi myös Kennedyt teloitettaviksi, koska JFK aikoi pysäyttää Israelin ydinaseohjelman ja Kennedyillä oli kummallakin se väärinkäsitys, että he voisivat toimia omin päin, lupaa kysymättä päästyään virkaan.

     Ennen, kuin joku ehtii… Robert Kennedyn tappoi oikean korvan taakse noin 2 sentin etäisyydelltä ammuttu luoti. Sirhan oli koko ajan yli metrin päässä Kennedyn edessä, joten hän ei ollut oikea murhaaja. Ruumiinavauspöytäkirja ja patologi heitettiin ulos oikeussalista, kun hänen esittämänsä faktat eivät sopineet jutun politiikkaan.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Sinulla on kiinnostava pyrkimys ylistää juutalaisia ja luottaa heidäön puheisiinsa. Siis holocaust-survivor puhuu, joten hevosen suusta on saatu jotain?

      Tunnen kyllä Weissmandelin tapauksen. Totta on se, että hän neuvotteli sionistien kanssa ja vielä vuonna 1943 Saksa tarjosi 2 miljooaa juutalaista rahsasummaa vastaan keskitysleireiltä. Ei käynyt. Aiemminhan oli Eichmannin alainen yrittänyt saada USAa ja siis sionisteja ottamaan Euroopan juutalaiset 1940 pois Euroopasta. Ei käynyt. Tuosta Weissmandelin neuvotteluista on vain hänen sanansa, mutta se on uskottava. Se sopii muihin todisteisin ja on linjassa kaiken muun kanssa. Vastaavaahan oli ja todella, väestönsiirtoihin ei tuolloin ryhdytty. Ilmeisesti tarvittiin holokaustivalhe.

      Uskottavaa on myös se, että Weissmandel sai vastaukseksi, että juutalaisille oli edullisempaa, jos heiltäkin on kuollut ihmisiä. Se oli eduksi sodanjälkeisille vaatimuksille.

      Weissmande kuitenkin valehtelee holokaustin virallisen version mukaan kuten muutkin. Tuo ”sionistiyhteistyö” ja ”uhraukset” on yksi disinfostu valeoppositioita varten. Siihen kuuluu, että jokin osasto juutalaisista syyttelee sionisteja. Tietysti osa uskoo todella kaiken, koska holohoax-tarina on ja siten on tätä kapona olemista ja muita diilejä. Kaikki perustuu kuitenkin selkeästi holohoaxin tukemiseen tätä kautta. Karkeaa valehtelua on paljon kuten sinulla. Valehteluhan sinulta ja valituilta hahmoilta sujuu näissä asioissa. Uhraukset koskivat keskitysleireillä tauteihin kuolleita ja lisäksipäätettiin valehdella. Tiedustelu tiesi jo 1943 suurin piirtein keskitysleirien kuolleisuuden. Ainahan tuollaisissa siirroissa kuolleisuus nousee hieman.

      Kyse ei siis ollut mistään ”euroopan juutalaisten uhraamisesta”. Juutalaiset eivät saa kiistaa holohoaxin valheita kuoleman uhalla.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Millä tavalla Luoto määrittelee assimiloitumisen? Vaikuttavatko ”holocaust-survivorit” assimiloituneilta? Sopivatko Talmud ja assimiloituminen yhteen?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Minua ei kiinnosta määritellä ja jaaritella tai kaivella nenääni nettifoorumeilla. Teen käytännön vastarintatyötä Suomen NATO- ja EU-jäsenyyttä vastaan, kansallisen itsemääräämisoikeuden ja puolueettomuuden puolesta.

   Tee sinäkin jotain konkreettista.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Luoto on täällä kovasti puolustanut juutalaisia ja sanonut heitä pienen psykopaattimafian uhreiksi. Se, mikä uhri on kyseessä, jäi epäselväksi, koska valtaosa siis ei Luodon mukaan osallistu mihinkään tribalistisiin juttuihin ym. Lisäksi Luodon tarinat tähtäävät valtaosaltaan holohoax-valheen pönkittämiseen. Hän väittää tietävänsä ties mitä valhetarinoitaan ”hyvin dokumentoiduiksi”. Dokumentit vain uupuvat.

  Luoto on myös vakaumuksellinen kommunisti ja väittää, että kommunismi ei olisi juutalaisuutta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Luodolla ei ole uskonnollista, eikä poliittista vakaumusta, vaikka täytyy myöntää, että sanonkin joskus itseäni vakaumukselliseksi kommustiksi, jos arvelen sen aiheuttavan näppyjä jollekin, joka vaikuttaisi olevan sellaisia vailla.

   En ole muistaakseni esittänyt, että kommunismi olisi juutalisuutta, tai päinvastoin. Tietääkseni juutalaisuus on uskonto ja kommunismi taas poliittinen ideologia.

   Nuppisi on melko sekaisin, kun alat pistää ihmisten suuhun itse keksimiäsi juttuja, etkä edes erota uskontoa ja politiikkaa toisistaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Sinä et ole sanonut kommunismia juutalaisuudeksi. Tekstin voi ymmärtää todellakin myös päinvastoin. Mutta kommunismi on juutalaisuutta. Selvä Talmudin käytännön sovellus. Ilmeisesti jopa Stephen Wise on sanonutkin näin, mutta tästä kiistellään. Monet kuitenkin ovat. Esim. Marx ja joku muu kirjeenvaihdossaan. Neuvostoliitto ja neuvostokommunismi perustuivat valehteluun, kuten vapaamuurariliikekin. Ne ovat valheita, pseudonyymejaä ja pseudonyymien kokoelmia. Åelkkää väärentämistä ja alusta lähtien jotain muuta kuin oli väitetty ja väitettiin koko ajan. Lisäksi ne perustuvat siis jaatkuvalle valehtelemiselle. Tämä on tyypillistä judaismia. Judaismia nimenomaan siten, että juutalaiseliitillä on rajaton valta ja muut ovat orjia. Myös vapaamuurarit ovat pyramidiorganisaatio, jossa jäsenet tottelevat sokeasti ja pelkäävät henensä edestä. Kokouksissa lähinnä valehdellaan ja kaikkki perustuu käskytykseen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. No nyt, kun on nähty, että sionistit käyttävät hyväkseen kumpaa tahansa järjestelmää päästäkseen samaan lopputulokseen, joka alkaa olla paljon lähempänä nyt, kuin sosialismin aikana, voisitko kertooa, mikä on se kolmas vaihtoehto, joka estää tällaisen kehityksen. Pitäisikö koko maailman ryhtyä saksalaisiksi kansallis-sosialisteiksi?

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. No tietenkin Luoto sanoo, että kaiken maailman antisemiitit vihaavat juutalaisia, joista siis valtaosa on hyviä juutalaisia ja he kärsivät taas jonkun pienen psykopaattimafian tähden. Voivoi. No miksi nämä rassukat eivät avaa suutaan asian tiimoilta? Onko uhka niin kova?

  Alex Jones puhuu vastaavalla tavallakoko ajan ylistäen juutalaisia ja väittäen heidän joutuneen Rothschildin uhreiksi ja samalla hän puolustaa Israelia, juutalaisten mahtiasemaa USA:ssa, valehtelee holohoaxista ja panettelee Saksaa ja kansallissosialisteja. Kuten esim. kaikki marxilaiset eli vasemmistopellet.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Luoto ei ole sanobnut, eikä sano mitään antisemiiteistä, koska antisemiitti ei tarkoita tosiasiassa yhtään mitään. Se on sionistiseen poliittiseen retoriikkaan kuuluva negatiivinen leima, jolla pyritään vetämään huomio pois siitä, mitä joku sanoo.

   Ainoastaan hepreaa ädinkielenään puhuvat juutalaiset kuuluvat seemiläisten kielten ryhmään. Suurin seemiläinen kieliryhmä on arabia.

   Väitätkö, että maailmansodan aikana ei kuollut ainuttakaan juutalaista?

   Heitä kuoli, en tiedä paljonko, mutta paljon. Se, miten he kuolivat, ja kuinka paljon heitä kuoli, ei merkitse tässä keskustelussa yhtään mitään, vaan pelkästään se MIKSI he kuoivat ja kenen toimesta. Historia (se historia josta ei saa puhua) kertoo, että nämä Euroopan juutalaiset kuolivat Rotschildin sionistien poliittisen juonittelin uhreina, natsien toimiessa pelkkänä välikätenä..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tällä on todellakin merkitystä. Saksalaiset eivät halunneet tappaa ketään eivätkä harjoittaa joukkotuhontaa. Normaalia enemmän kuolemantapauksia tuli tautien ja saarretun Europan ongelmien takia. Vankien hyväksi yritettiin kyllä tehdä kaikki ja asiallista oli siirrettyjenkin kohtelu.

    Rothschild ei käskenyt saksalaisia siirtämään ketään. Saksa oli jo vuosia halunnut juutalaiset pois Saksasta.

    Eri maiden armeijoissa kuoli myös juutalaisia ja joissain pommitukisssa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Olet aivan yhtä kaukana totuudesta ja aivopesty tietämätön jankuttaja, kuin hurmoshenkiset sionistit, jotka puolestaan valkaisevat kaiken, mitä Israel tekee. Tuntuu olevan oikea natsien pesä koko Magneettimedia.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Etkös tajua, että natsismi ja sionismi ovat yksi ja sama asia. Kumpikin porukka näkee itsensä oikeutettuina maailman valtiaina. Samaa paskaa eri paketissa. Jopa tämä rakenteilla oleva kontrolliyhteiskunta sopii Natsi-Saksan malliin, toki paljon kehittyneemmässä ja huomaamattomammassa muodossa.

      Hitler halusi Rotschildiksi Rotschildin paikalle globaalissa hierarkiassa, mutta hänellä ei ollut mitään mahdollisuuksia. Jos hänellä olisi ollut, Rotschild ei olisi tukenut hänen valtaansa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Blaming Hitler

      JB Campbell
      9-17-8

      Once upon a time (in the 1920s), there was a little country in Europe, the size of our second-biggest state, that was being tortured by a starvation program run by America and England.

      Yes, we tried to starve to death the people of that little country after we went to war against them for no discernable reason, which turned out to be the creation of the Jewish state. Finally, Herbert Hoover, Henry Ford and Vidkun Quisling put together a rescue program to feed the people we were starving to death. Only a couple of hundred thousand Germans did starve to death before Hoover & Co. could save the rest.

      You, critics, are so sanctimonious in your endless attacks on Germans and their popular government of the 1930s, which was a defensive effort to protect themselves from us and our Jewish masters.
      Put together in the depths of the Jewish Depression, the German government brought the destitute and starving nation back to health within two years, by 1935. Franklin Roosevelt kept mighty America in the Depression until Pearl Harbor, when suddenly the Fed made all kinds of money available – for killing the enemies of the Jews.

      The Nazi government was an attempt at self-defense, the result of Yankee/Jewish aggression and the “Treaty” of Versailles and our starvation program, of which you seem totally unaware.
      It is ludicrous and hypocritical for you to criticize anything that Germany did to protect itself from us, who obeyed Samuel Untermayer and his Jewish declaration of war against Germany in 1933.

      How did the Nazis respond to this act of war? With a one-day attempted boycott of Jewish goods on April 1, 1933, which most Germans ignored. Anything Germany did is given a sinister, malevolent twist, these days called “spin.” Maybe for one day you might put yourself in their shoes.

      You might read the book Icebreaker to learn that Stalin was massed for attack against Europe on the Polish border when Hitler barely beat him to it and very nearly destroyed the Communist Party for all time, but for having to rescue the stupid Italians in Greece. If it hadn’t been for Hitler, Stalin would have communized all of Europe, not just the Eastern half of it later.

      Don’t you get it?
      Don’t you see how we destroyed Germany with WWI and the Versailles Diktat, then rebuilt it during the ’30s only to obliterate it in the ’40s? And all you can do is say that Bush is looking more like Hitler every day!
      Hitler was defending Germany from the Bushes, Harrimans, Rockefellers and Rothschilds who gave him almost everything he needed to make a really big war. What would you have done?

      If you’re such a humanitarian and genius, what would YOU have done in Hitler’s place? How would YOU have saved Germany from US back then?
      Do you think YOU could have taken a starving country with no resources, no gold, no money and somehow have led a recovery that was the envy of the world within two years, despite a Jewish economic war against you personally, and all your people? Are you even aware of 1930s realities?

      Today we can see how Jewish-owned Wall Street has looted our country. Well, buddy – that’s what they did to Germany 90 years ago. Wake up and smell the gefiltefish. Germany found a guy who put a stop to it and figured a way to recover.
      Do you think we have anyone who could do that today? All you do is continue the Jewish smokescreen and blame the ultimate victims of the Jews and the only guy who was able to say No to them.

      Since our own country is approaching its own Jewish financial melt-down from a century of financial crime, it probably doesn’t matter what you publish on your website anymore.
      But you ought to realize how misguided is your position and how it helps the Jews in their depredation of whatever we have left, and their consolidation of power in the ruins of our country. Hitler was the only guy who attempted to disfranchise the parasites and detach them from our veins and bank accounts, and in an extremely humane and just manner.

      Now that you know that the Holocaust is a fraud, why are you still so hateful towards the ones who actually resisted Jewish (Communist & Capitalist) aggression, the same sort of aggression and criminality that has brought America to its knees? What else did the Nazis do that offends you?
      Are you familiar with the Morgenthau Plan, Germany Must Perish, Operation Keelhaul, Other Losses, Crimes & Mercies? I think you should study these massive war crimes by our side before criticizing Hitler or Germany for imagined or exaggerated crimes. I’d begin by viewing David Cole’s video, free on line, of his visit to Auschwitz.

      It should be obvious to you who is behind our political, economic and military crises, and who is behind the plan to shut down the Internet and seize total power. Yet you seem incapable of even naming the obvious master criminals, let alone calling for some sort of frontier justice since these same characters also control “law enforcement.”

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. ”… kaiken maailman antisemiitit vihaavat juutalaisia, joista siis valtaosa on hyviä juutalaisia ja he kärsivät taas jonkun pienen psykopaattimafian tähden. Voivoi. No miksi nämä rassukat eivät avaa suutaan asian tiimoilta? Onko uhka niin kova?”

  Hyvä pointti. Miksi ns. normaalit ”hyvät” juutalaiset vaikenevat ? Sillähän näitä ”pahoja sionisteja”, talmudisteja ja heidän valtaansa vain pönkitetään, jos heidän pahoista teoistaan ja juonitteluistaan ei juutalaisia vastaan vaietaan.

  Esim. judeokristityt ovat ilmeisesti ”valinneet” puolensa, ja odottavat jotain kiitosta tai palkkiota, mutta sitä tuskin tulee. Sillä talmudissa sanotaan:
  8. Abodah Zarah 26d Tos; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: ”Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.”
  Ja huom. juutalaisuuteen ei voi kääntyä. Täytyy olla juutalainen äiti ja muutenkin yhteisöön hyväksytty.
  Lisäksi täytyy noudattaa talmudin säännöstöä ja vaieta siitä.
  Jos talmudissa sanotaan:
  83. Iore Dea 157,2 Hagah: ”Jos juutalainen voi pettää kristittyjä tekeytymällä kristillisten oppien kannattajaksi, hän saa ryhtyä petokseen.”

  Eli en luottaisi yhteenkään juutalaiseen tai juutalaisen myötäilijään. Sillä valehtelu ja petos on heidän oppiensa (talmud) mukaista. Valehtelun ja huijaamisen harrastamisesta on tehty ”uskonto”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. USA:n valtio sai motiivin hyökätä arabimaahan, johon he tuolla teolla pyrkivätkin

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Juutaliset ovat länsi-kiinalaisien ja germaanien sekoituksia samoin kuten Abu-Hannakin. Abu-Hanna kertoo itsekin kirjassaan (Sinut, sivut 74-75) että hän ei ole niinkutsuttu todellinen-arabi. Abu-Hanna on jopa tehnyt itselleen geenitestin joka tukee tätä tarinaa:
  http://jlokka79.puheenvuoro.uusisuomi.fi/128933-mita-umayya-tarkoittaa

  Ote kirjoituksesta:
  (13:51)
  Mä oon tehnyt DNA-tutkimukset, sitä voin mä suositella kaikille. National Geographic-lehden kun menette sivuille, jä lähettä paketti, otatte vähän sylkeä, lähetätte takaisin, sit saatte netistä sen teidän 150 000 vuotta taaksepäin, teidän koko– germin/genomin(?). Koska Jumala on seksistinen, jos te satutte olemaan naisia, teillä on vain XX-kromosomi, ei selviä ikinä isän puolelta mitään. Tai isien puolelta. Mutta mun DNA-kartassa on jännä, minä ja mun suomalaiskaveri Eija samassa huoneessa, kun mä näin mun kartan, niin se oli äärimmäisen, häkellyttävän– Luonnollisesti me ollaan kaikki somalialais-etiopialais-elintasopakolaisia kaikki. Me lähdettiin samalta alueelta. Ja sitten, mä en ikinä esimerkiksi pääse Lähi-Itään, mutta mulla on kauhean isot, aika monesta paikasta isot sellaiset geenipaikat on Itä-Karjala– siis saamelaisuus, joka on harvinainen, ja sitten Ruotsi. Mutta mulla ei ollut Lähi-Idästä mitään, aa sitten kelttiläisten.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Juutalaiset tekivät itse rotupuhdistuksensa toisen-maailmansodan aikana euroopassa. Eli toisen-maailmansodan aikana juutalaiset polttivat keskitysleireillä niitä ihmisiä jotka eivät olleet puhdasrotuisia arjalaisia, tai olivat germaaneita. Kaiken jälkeen alettiin germaaneille opettamaan että he ovat mukamas arjalaisia, vaikka tosiasiassa arjalaisia ovat mm. turkkilaiset ja iranilaiset. Eli siis juutalaiset, jotka ovat todellisuudessa samoja kuin turkkilaiset ja iranilaiset, suorittivat niin sanottua rotupuhdistustaan keskitysleireillä toisen-maailmansodan aikana.

  Abu-Hanna joutui niin sanotusti pakenemaan Amsterdamiin, koska hän ”tuli ulos kaapista”. Eli Abu-Hanna tunnusti kirjassaan (Sinut, sivut 74-75) ettei hän ole niin sanottu todellinen-arabi, vaan osin kiinalainen. Abu-Hanna varmisti vieläpä tämän asian geenitestillä. Kirjoituksen kohta (13:51) ja linkki:
  http://jlokka79.puheenvuoro.uusisuomi.fi/128933-mita-umayya-tarkoittaa

  Tämä kaikki on juutalaisille arka asia, sillä Abu-Hanna on samaa rotua kuin juutalaisetkin, joten kirjoittiko Abu-Hanna kenties liikaa kirjassaan ”Sinut”, ja siinäkö syy hänen lähtöönsä Amsterdamiin. Rahoittivathan juutalaiset Abu-Hannaa aika paljonkin, tuota Suomen kansan parjaajaa.

  Kari Luoto saattaa olla oikeassa siinä ettei nettiin kannata kirjoitella mitä tahansa, niinkutsutuille ”vapaille keskustelupalstoille”. Esim. iltalehden keskustelufoorumi ja muutkin saattavat vain olla niin sanottuja ”itse vasikointi” palstoja. Eli jos kirjoittelet näihin itsevasikointi palstoihin, kerrot mielipiteesi ja sinut jäljitetään, joten jotkut saavat tietää mitä ajattelet. Tämä kaikki voi sitten vaikuttaa esim. urakehitykseesi, asunnonsaantiin yms…Joten luultavasti emme elä niin vapaassa yhteiskunnassa kuten luulotellaan. Esim. Kirjoituksieni linkkejä on poistettu. Etenkin ne joissa ilmenee että Israelissa on hakaristejä historiallisissa synagoogissa, poistettuja ja muutettuja linkkejä mm:
  http://www.whale.to/c/swastika.html
  http://swastika.info/archives/162
  http://www.adolfthegreat.com/Trails-Trivia/trivia-JewsForHitler.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kuuma on tälläkin hetkellä, kiitos siitä pilvettömälle taivalle. Ihmisellä on sisäinen kaipuu totuuteen, jotkut pitävät sitä arvokkaimpana hyveenä.
   Valitettavasti suurimmalle osalle taas kuumotus tulee vasta myöhemmin, kun huomaavat ettei juutalaisten ylivalta autakaan enään kun siirtyy ajasta ikuisuuteen. Mutta sitten on liian myöhäistä tehdä mitään. Nauttikaa urpot vaan näistä maailman kermoista ja valheenpesäntuotoksista vielä kun kerkeätte. 😛

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Paljon kyllä kirjoitellaan ihmisoikeuksista ja niin edelleen, mutta kaikki tuo on vain sananhelinää. Lukekaapahan esimerkki tästä ”Lapsellisten herrojen mietinnät ovat arvottomia” ja linkki: http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=10584306

  Kärkkäisen saamat sakot ovat osoitus siitä ketkä Suomea hallitsevat. Ne jotka hallitsevat Suomea päättävät myös sen ketkä saavat oikeutta. He päättävät senkin kuinka paljon maahamme tulee siirtolaisia ja keitä. Maamme valloitetaan siirtolaisilla, kun heitä on liian paljon niin sitten on liian myöhäistä katua. Historiassa on jo monia esimerkkejä mm. Intia, Amerikka, Australia jne… Aivan selvät merkit ovat jo olemassa. Jotkut siirtolaiset valittavat turhaan että heitä mukamas sorretaan ja heille huudellaan aina kaupungilla, näistä ”kuuloharoista” on sitten tehty lehtijutuissa jonkinlaisia tositarinoita. Kuinka he sitten kohtelevat muita ihmisiä kun he ovat vallassa on eri juttu ja vaiettu lehdistössämme.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat