7 kommenttia

 1. Vuodesta 1936 oli Saksassa laitonta harjoittaa yksityistä pankkitoimintaa. Pankit pyörivät kansakunnan eduksi valtion valvonnasa:

  http://www.dailystormer.com/world-view-foundations-exposing-faux-capitalism/

  Tuossa muutakin asiaa Kolmannen valtakunnan taloudesta. Esim. tuo pankkiasia on aika salttu juttu. Täytyy mennä usein alkuperäislähteisiiin ja etsiä rehellisiä lähteitä. Valhetta on paljon liikeellä.

  Kansalaisia tuettiin monin tavoin. Lapsiperheet saivat helposti korottomia lainoja ym. ym.

  Ei ihme, että juutalaiseliitti halusi tuhota Saksan ja sai marionettivaltionsa tekemään sen. Olihan juutalaisilta viety pankkitoiminta ja myös kaikki vaikutusvalta Saksassa. Muualla sitä riitti. Todellinen hallitsijahan selviää esim. median mistuksia tukimalla. Mediat alkoivat vaahdota saksalaisten synneistä ja latoa muita valheita ja marionettipoliitikot hoitelivat sodan aikaa n saamisen.

  Nyt valta on aukoton ja täydellinen. Ihmiset elävät keinotodellisuudessa. Uskovat holohoaxiin ja ties mihin. Ranskassa ja Englannissa yhä nostatetaan kansallismielisiä tunteita voitollisella sodalla USA:sta ja Venäjästä puhumattakaan. Ihmiset myös muualla ovat perin naurettavia. Mielipuoleksi aivopestyjä kummajaisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kiinnostavaa juttua partisaaneista. Samaa toimintaperiaatetta äärivasemmisto (nämä nykypäivän partisaanit) taitavat harrastaa edelleen? Ne pukeutuvat vihollisen uniformuun ja tekevät ilkeyksiä. Kaikki pistetään vihollisen syyksi. Eiköhän tampereella olleet rähinöinnit olleet juuri tätä?

    Lisäksi Hans Krampe tuntuu olevan sisäistänyt kansallisosialistien rahasysteemin, joka oli valtion omassa hallinnassa oleva velaton raha.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Lainaus sivustola: ”The individual is handicapped by coming face-to-face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists. The American mind simply has not come to a realization of the evil which has been introduced into our midst. It rejects even the assumption that human creatures could espouse a philosophy which must ultimately destroy all that is good and decent.” — FBI Director J. Edgar Hoover, The Elks Magazine (August 1956)

  http://antideutsch.blogspot.co.uk/search?updated-max=2013-08-02T18:14:00-07:00&max-results=7

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat