Hizbollah: Israel suorittaa itsemurhaa Gazassa

Libanonilaisen vastarintajärjestö Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah osoitti perjantaina tukea palestiinalaisille, jotka puolustavat Gazaa Israelin silmittömästä väkivallasta huolimatta. Nasrallahin mukaan Israel tulee lopulta epäonnistumaan. Gazan operaatio on askel kohti sionistivaltion itsemurhaa.

”Gazassa järjestetään tänään marttyyrien hautajaissaattueita. Palestiinalaisten vastarinta tulee voittamaan,” Nasrallah totesi harvinaisessa suorassa lähetyksessä, joka järjestettiin vuotuisen Al-Quds- eli Jerusalem-päivän kunniaksi. ”Israelilaiset jatkavat väkivaltaisuuksiaan, mutteivät kykene saavuttamaan tavoitteitaan Gazassa. Tämä lasketaan vastarinnan voitoksi.”

”Entinen puolustusministeri Ehud Barak mahtaili aiemmin, että Israel tulee vastaisuudessa voittamaan kaikki sotansa Gazassa nopeasti ja kiistatta,” Nasrallah muistutti. ”Gaza on päättänyt iskeä takaisin. Te surkeat (israelilaiset) pelkurit! Te piilottelette hävittäjienne suojissa ja tapatte lapsia. Kun joudutte vastakkain sankariemme kanssa, teidät ja armeijanne tullaan tuhoamaan!”

Sionistit, te tulette häviämään Gazassa. Voitte silti edelleen välttää itsemurhan, mikäli valitsette viisaasti.”

Israel on tappanut tämän kuun terrorikampanjansa aikana jo yli 1 100 palestiinalaista.

”Israelin armeija ei taistele sotilaita vastaan, vaan keskittyy lasten murhaamiseen. Olemme kohdanneet saman armeijan täällä Libanonissa,” Nasrallah sanoi. ”Tervehdimme Gazan marttyyrien sieluja. Tervehdimme Gazan haavoittuneita, taistelijoita, sankareita ja kansalaisia, jotka toimivat ylpeästi ja päättäväisesti,” hän lisäsi.

valerian_palestine-8-3-750x400

Palestiinalaissoturit Gazassa ovat vannoneet jatkavansa sotaa kunnes Israel lopettaa jo kahdeksan vuotta kestäneen saarron. Sionistit ovat estäneet ihmisten ja tuotteiden liikkuvuuden äärimmäisen tuhoisalla maa-, ilma- ja merisaarrolla, jonka vuoksi talous on retuperällä eivätkä kansalaiset saa esimerkiksi tarvitsemiaan lääkkeitä. Nasrallahin mukaan palestiinalaistaistelijoiden vaatimukset ovat oikeutettuja: ”Saarto merkitsee kuolemaa Gazan kansalle. Kuolema on ollut heille arkipäivää jo vuosien ajan. Tahdon toistaa, että heille on tarjottava tukea niin poliittisesti, taloudellisesti, median kautta kuin myös aseellisesti.”

On tärkeä muistaa, että Iran, Syyria sekä Libanon (ja etenkin Hizbollah) ovat vuosia tarjonneet tukea palestiinalaisvastarinnalle. Olemme antaneet heille poliittista, taloudellista ja moraalista tukea. Lisäksi olemme tarjonneet aseellista ja logistista apua sekä alan koulutusta.”

Nasrallahin mukaan Israel on epäonnistunut yrityksessään hajottaa palestiinalainen kansa ja pakottaa se hylkäämään vapaustaistelun.

”Kivusta, kärsimyksestä, haavoista, turhautumisesta, epätoivosta ja joukkomurhista huolimatta Palestiina ei ole antautunut eikä suostunut unohtamaan vääryyksiä,” Hizbollahin johtaja sanoi.

Sunnuntaina Nasrallah tapasi Iranin varaulkoministeri Hossein Amir-Abdollahianin ja puhui puhelimessa maan ulkoministeri Mohammad Javad Zarifin kanssa. Nasrallahin mukaan Iran on osoittanut järkkymätöntä ja esimerkillistä tukea palestiinalaisten taistelulle juutalaisvaltion mielivaltaa vastaan. Iranissa järjestettiin perjantaina myös mielenosoituksia Palestiinan puolesta ja tapahtumiin osallistui miljoonia marssijoita.

Amir-Abdollahianin mukaan arabimaiden on tehtävä kaikkensa, jotta Gazan epäinhimillinen saarto saadaa lopetettua. Hän myös muistutti, että Libanonin ja Palestiinan vastarintaliikkeillä on Iranin tuki. Amir-Abdollahian sanoi, että Israel turvautuu naisten ja pikkulasten murhiin, sillä vastarinta on tehnyt juutalaisvaltiosta epätoivoisen.

Electronic Resistance

1 kommentti

 1. Kansojen ja ihmisten olisi hyvä ymmärtää seuraava.
  Jos ei mene ylöspäin, menee alaspäin.
  Se on näin yksinkertaista.
  Jos kansa ei mene ylös, se ei osaa vastustaa oveluutta ja joutuu ovelien uhriksi.
  Syyria, voi sinua, säälittävää.
  Sinulla oli näkemys ja kuitenkaan et valmistautunut.
  Kiitos Jumalalle, että säästit Syyrian.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat