Holokausti on saavuttanut virallisen uskonnon statuksen myös Suomessa

Se, että holokaustikultti on saavuttanut miltei uskonnollisen statuksen läntisissä maissa, todistaa vakuuttavasti Talmud-eliitin ja muiden siosnististen vaikuttajien hirvittävästä kansainvälisestä hegemoniasta.

Magneettimedian toimitus

Yle Watch kirjoittaa:

Jo viime viikosta lähtien Yle on pohjustanut jatkuvilla holokausti-tarinoillaam tänään pidettävää Auschwitzin 75-vuotismuistojuhlaa. Läntisten globalistien yhteiseksi uskonnoksi viime vuosikymmeninä noussutta holokaustikulttia juhlistetaan Puolan Auschwitzissa, jonne on kokoontunut huomattava määrä Euroopan ja Yhdysvaltojen poliittista eliittiä. Edellisvuosien tapaan Yle esittää pömpöösin epäjumalanpalveluksen suorana televisiosta: Eloonjääneet muistelevat Auschwitzissa, keskitysleirin vapauttamisesta 75 vuotta – katso suora lähetys muistotilaisuudesta klo 16.30.

Kuin varkain suomalaisille vieras holokaustikultti on hiipinyt virallisen Suomen muistotilaisuuksiin. Esimerkiksi eduskunnassa hiljennyttiin tänään ”vainojen uhrien muistopäivän” vuoksi. Lisäksi Arkadianmäellä pidettiin iltapäivällä Holokausti, antisemitismi ja ihmisoikeudet -seminaari ja Säätytalolla ”kansallinen Holokaustin uhrien muistopäivän juhla”. Tällaisia palvontamenoja ei tunnettu vielä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä, mutta jotenkin ne ovat nyt livahtaneet EU-Suomen viralliseen protokollaan kansalaisilta kysymättä. Muistelu tuntuu sitäkin irvokkaamalta kun tiedetään, että Neuvosto-kommunistien murhaamien kymmenien tuhansien suomalaisten muistoa ei kunnioteta virallisessa muistotilaisuudessa eduskunnassa saati että Yle lähettäisi siitä vielä suoran lähetyksen koko kansalle.

Täsmennys

Neuvostoliitto oli juutalaiseliitin muodostama hirmuvaltio, joka Nobel-kirjailija Solženitsyn arvion mukaan on murhannut ainakin 30 miljoonaa ihmistä (Solženitsyn 1974). Syytä on myös huomauttaa, että venäläisten kansannousu tsaaria vastaan ei pidä paikkaansa, vaan kyseessä oli juutalaisen eliitin vallankaappaus tsaarilta.1,2 (M-median toimitus.)

Histioriantulkinnan yksioikeudella hallitseva nomenklatuuria tulee muistelemaan Holokaustia™ jatkossa entistä enemmän, sillä asialle on varattu vuosikalenterista lisää muistopäiviä, joita valtamedia voi nostaa pinnalle. Tämä on tärkeää kreivi Couldenhove-Kalergia arvostaville globalisteille, jotka haluavat tehdä historiapolitiikkaa holokaustin sankitioidulla tulkinnalla. Kansojensa syvimmistä intresseistä vieraantuneiden poliitikkojen, kulttuurivaikuttajien ja historioitsijoiden tavoitteena on rinnastaa nykyinen populismi ja ulkomaalaisinvaasion vastaisuus holokaustin dynamiikkaan. Tosiasiat puhuvat kuitenkin sen puolesta, että kunnollinen rajanvalvonta nimenomaan estää uuden ”holokaustin” syntymisen kuten Sarastus-verkkolehden artikkelissa todetaan:

Niin sanotun holokausti-tiedotuksen viitekehyksessä eurooppalaisten kansakuntien täysin legitiimi halu säilyttää oma etninen identiteettinsä ja kulttuurinsa tulkitaankin kansanmurhaavana toiveena Toisia vastaan, jotka eivät ole viedä edes päässeet maan rajojen sisälle. Syyllistämisen tarkoitus ei siis ole vain indoktrinoida kansalaiset hyväksymään jo maahan päästettyjä etnisiä kilpailijoita, vaan tämän lisäksi suomalaisten pitäisi sisäistää ajatus, että pelkkä halu vastustaa tänne vielä saapumattomia miljoonamassoja merkitsee symbolista askelta kohti uutta holokaustia. Kun monikultturismin kannattajat pyrkivät rinnastamaan maahanmuuton kriitikot natseihin, tarkoittaa se heidän logiikallaan sitä, että kansainvaelluksen vastustaminen on sukua kansallissosialistien poissulkevalle ajattelulle, jonka kannattamisesta ”ei ole pitkä matka holokaustiin”.Havaitut tosiasiat puhuvat kuitenkin sen puolesta, että vain maahanmuuttovastaisuus voi estää uuden ”holokaustin”, koska näin estetään isäntämaan kustannuksella omaa intressiä ajavien vieraiden populaatioiden syntymistä Eurooppaan. Haaveelliset puheet kulttuurien yhteiselosta ja maailmankylästä saman maantieteellisis-kulttuurisen alueen sisällä eivät kestä kansojen kohtaamisessa havaittua lainalaisuutta, jossa itsetietoisimmat ja sikiävimmät populaatiot pyrkivät assimiloimaan heikommat.

Transatlanttisena vehkeilijänä tunnettu presidentti Sauli Niinistö viittaa tietenkin kintaalla näille tosiasioille ja hokee rasismi-antisemitismiä kuin mikäkin puberteettinen Antifa-tyttö. Tämä käy selväksi tuoreessa Ylen uutisessa Presidentti Niinistö näkee merkkejä antisemitismin ja rasismin kasvusta Suomessa: ”Natsilippuja heiluu”, jossa Niinistö kommentoi asiaa toimittajille Auschwitzin muistojuhlassa Puolassa. Uutisessa viitattiin myös Turun synagogaan ja katoliseen kirkkoon tehdystä vandalismista viime päivinä:Turun synagoga töhrittiin punaisella maalilla viime yönä. Presidentin mukaan kyse on laajemmasta rasismista. Niin rasismin kuin antisemitismin kasvu on huolestuttavaa ja ne ovat ilmiöinä hyvin lähellä toisiaan, hän sanoo. 

Todellakin näin näyttää Turussa käyneen ja Tampereellakin lippuja on poltettu. Se on hyvin huolestuttavaa. Miten siihen sitten voidaan puuttua? Meillähän on oikeuslaitoksessakin asiaa käsitelty, se on hyvä. Minullakin on tarkoitus asiasta vielä puhua, presidentti Niinistö sanoo.

Natsilippuja heiluu ja nyt tämä Turun tapahtuma, ne ovat selviä osoituksia siitä, että meillä on tälläisiä henkilöitä.

Niinistö näyttää etukäteen päättäneen, että syyllinen on yksiselitteisesti ”kabaali äärioikeisto”. Kuitenkin Turun tapauksessa veriroiskeita jäljittelevä vandalismi tuo väistämättä mieleen äärivasemmiston häiriköintityylin, josta juutalaiset sanovat itse kärsineensä eniten. Sopivasti valittu ajankohta saa syylliset näyttämään tietenkin ”äärioikeiston” tekoselta. 

Kolmas ja neljäskin vaihtoehto on olemassa, mutta niitä media ei luonnollisesti halua pohtia ääneen. Turussakin on kasvava muslimiväestö radikaaleineen, joten sieltä suunnalta voisi odottaa jotain tuollaista. Sikäli ironista, että Turussa juuri juutalaiset kaupunginvaltuutet kuten Ruth Hasan (SDP) ovat edistäneet kehitysmaiden (l. muslimimaiden) maahanmuuttajien asiaa. Neljäs vaihtoehto on epätodennäköisin, vaikka esimerkiksi Yhdysvalloissa melko yleinen: juutalaisaktivistit vandalisoivat omia paikkojaan saadakseen julkista sympatiaa asialleen.

Hallitseva holokaustiteema on houkutellut myös Ylen toimittaja-apparatsikkeja halvan moralismin saaliinjaolle. Esimerkkinä tästä on Roope Lipastin olkiukkoja täynnä oleva kolumni Kun muut pelottavat. Kirjoituksen perusteella on vaikea päätellä teeskenteleekö Lipasti tietämätöntä vai onko hän todella se massojen perus-Pena, jonka tietämys juutalaisten historiasta on raavittu kokoon Ylen historiadokumenteilta ja peruskoulun historian tunneilta:Historiallisesti ehkä se juuri onkin syy. Juutalaiset ovat keskimäärin olleet paljon menestyneempiä kuin mikään kantaväestö missään – siitä kertoo osaltaan esimerkiksi se, että Nobel-palkinnon saajissa he ovat erinomaisen yliedustettuja määräänsä nähden. Menestyksen takana on oppineisuus ja menestys puolestaan pakkaa herättämään kateutta. Kun he vielä ovat perinteisesti olleet rauhaa rakastavia – tämä ei ehkä nyky-Israelissa aina toteudu – niin heistä ei ole ollut vastusta tämän maailman kiusanhengille. Tästä on Euroopan historia 1200-luvulta lähtien esimerkkejä pullollaan.

Tällaiset yksipuoliset filosemiittiset purkaukset ovat melko yleisiä lukeneistossa, jossa kuvitellaan intellektuaalisen statuksen nousevan palvomalla juutalaisia ja samaistumalla sen kärsimyksiin (joiden todellisia syitä he eivät kestäisi tarkastella). Jos Lipasti viitsisi perehtyä juutalaisen historian pimeään puoleen samalla intensiteetillä kun hän löytää vikoja kristillisen Euroopan perinteestä, voisi edellinen lainaus olla paljon monipuolisempi ja siten totuudenmukaisempi.

Lipasti voisi tutustua vaikkapa professori Kevin MacDonaldin juutalaisten evolutiivista selvitymisstrategiaa tarkastelevan tutkimussarjan kolmanteen osaan The Culture and Critque (vol 3, 1998). Sen pääteesi on, että tavoitellessaan omaa etuaan juutalaiset ovat tietoisesti pyrkineet heikentämään ei-juutalaisten etua. Kirjassa kuvataan mitä eri keinoja juutalaiset ovat käyttäneet kautta historian selviytyäkseen ja mikä vaikutus heidän toiminnallaan on ollut eurooppalaisiin ja erityisesti Amerikan eurooppalaisiin. Ei ole mikään salaisuus, että juutalaiset radikaalit ovat olleet johtavissa asemissa kaikissa niissä vasemmistohenkisissä ”vapautusliikkeissä”, joilla on murennettu eurooppalaisten voittoisaa itsetietoisuutta. Siksi on ymmärrettävää miksi Lipastin kaltaiset tärähtäneistön edustajat arvostavat varsinkin liberaalijuutalaisia eräänlaisina oppi-isinään.

MacDonaldin mielestä on selvää, että älykkyydellä, uutteruudella, tietoisuudella omasta identiteetistä ja sisäryhmän tuella on ollut merkittävä osa juutalaisten taloudellisessa menestyksessä. Olennaista tässä on MacDonaldin mukaan se, kuinka juutalaiset toimivat intellektuaalisilla ja kulttuurisilla alueilla, jotka tukevat heidän etujaan. Suurin osa mitä juutalaiset ovat tehneet intellektuaalisesti ja sosiaalisesti voidaan ymmärtää keinoina tätä päämäärää varten. Mitä tahansa syitä esitetäänkään tietylle juutalaisten keksimälle idealle tai toiminnalle, niin lähes pelkästään sen tarkoitus on ollut vähentää Amerikan ja Euroopan valkoisten valtaa. 

Miksi juutalaiset pyrkivät tähän päämäärään? Evoluution näkökulmasta katsottuna MacDonald näkee sen puhtaasti sisäryhmän kilpailuna resursseista ulkoryhmiä (ei-juutalaisia) vastaan. Toisin sanoen ryhmä ihmisiä pyrkii omaan hyvinvointiin ja etsii sitä omaksi edukseen. Kristillisten sionistit ja naiviit liberaalit tietenkin kuvittelevat, että juutalaisten etu olisi sama kuin valkoisten eurooppalaisten. 

Huvittavinta Lipastin tekstissä on se kuinka hän moittii ”ksenofobeja” liiallisista yksinkertaistuksista, mutta palauttaa itse yhteiskunnalliset intressiriidat  pelkäksi ”hyvän” ja ”pahan” väliseksi moraaliseksi ja yksilöpsykologiseksi syyksi. Arvatenkin on selvää ketkä hänen rautalankamallissaan ovat ”pahojen” ja ketkä ”hyvien” puolella.

Alkuperäinen kirjoitus: https://ylewatch.blogspot.com/2020/01/onko-holokaustista-tullut-virallinen.html?fbclid=IwAR0feEU__-Gz0IgPTzReUaC62L1amQ5F6k4xpIywsUMQYY27FxBH2SNiejw


Magneettimedian toimituksen käyyttämät lähteet:

 1. Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm.
 2. Wilton, Robert (suom. 2000). Romanovien viimeiset päivät. Tabernaculum Dei ry

21 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen video historiallisista faktoista.Moni asia menee uusiksi.

  Itkumuuri teatteria Jerusalemissa — miksi lännen eliitti käy itkumuurilla ?
  Jim Fetzer and Nick Kollerstrom on the mythology/theology of the “Wailing Wall”
  By Nick Kollerstrom o
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201832

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Nwo-asiassa auttanut varmaan paljon tätä tosiasia että useimmat näyttelijät ovat globalisteja tai illujen yhteistyökavereita, satanisti-kabbalisteja.
   Mutta miksi kysyy Henry
   Most Actors are Globalists. Why?
   Whether it’s Robert De Niro wishing Donald Trump ill or Hugh Grant condemning Brexit, most actors are globalists. Why? It’s not just because Illuminati bankers control Hollywood. Actors are active collaborators in creating the false reality the Illuminati want us to inhabit.

   Actors are not bystanders in this process of unravelling the social fabric. They are active collaborators. They are Illuminati.

   by Henry Makow PhD

   It is no accident that Cabalists who believe that they define reality also manufacture mass illusion through the movies and Tv.

   Cabalists don’t believe in objective reality or objective truth.

   God is the Ultimate Reality (objective Truth.) Cabalists are Satanists. They believe in subjective truth. Their truth. Truth is whatever they say it is. They think they are God.

   https://www.henrymakow.com/2020/02/why-are-most-actors-globalists.html

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Itkumuuripolitiikkaa puolustetaan salamurhilla.
   ”Nouse ylös ja tapa ensin”: Israelin tiedustelupalvelun salamurhien historiikki
   Yhdysvallat murhasi Qassem Suleimanin lennokki-iskulla tammikuun alussa. Eri keinoin tehtyjä murhia on paljon ja niitä ovat tehneet lukuisat valtiot. Murhatilastoa johtaa Israel.
   https://vastavalkea.fi/2020/02/09/nouse-ylos-ja-tapa-ensin-israelin-tiedustelupalvelun-salamurhien-historiikki/

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. ”Holokausti on saavuttanut virallisen uskonnon statuksen myös Suomessa”

  Siltä todella vaikuttaa:

  ”NIINISTÖ EI OLE KIINNOSTUNUT KANSALAISTEN ONGELMISTA, VAAN NIISTÄ JOTKA UHKAAVAT GLOBALISTIEN VALTAA

  2000-luvun demokratian silmiinpistävin ilmiö länsimaissa on poliittisen rälssiluokan irtaantuminen kansan intressistä ja kansalaisten arkitodellisuudesta. Feodaaliajan hallintamallin mentaliteetti ilmenee mm. siinä, että kansalaiset nähdään lähinnä vain pöhöttynyttä järjestelmää pystyssä pitävinä alamaisina, joilla ei ole sananvaltaa ylhäältä tuleviin säädöksiin ja ”moraaliseen” ohjeistuksiin. Viimeksi tänään eduskunnassa nähtiin poliittisten parasiittien demokratilveily presidentti Sauli Niininstön avatessa valtiopäivät.

  Yle uutisten verkkosivujen jutussa Presidentti Niinistö valtiopäivien avajaisissa: ”Merkkejä siitä, että antisemitismi ja rasismi jälleen pyrkivät nostamaan päätään” – Yle seurasi hetki hetkeltä käy ilmi, että valtion korkein viranhaltija ei halua yhteiskunnallista dialogia kansalaisten kesken, vaan hän luokittelee valtavan määrän suomalaisia EU-valtio Suomen vihollisiksi:

  – Merkkejä siitä, että antisemitismi ja rasismi jälleen pyrkivät nostamaan päätään, löytyy valitettavasti myös meiltä. Niiden torjunnassa on oltava päättäväinen. Ne eivät ansaitse mitään jalansijaa yhteiskunnassamme, Niinistö sanoo.

  Presidentti käytti leijonanosan puheestaan rasismin ja ”vihapuheen” ruotimiseen ikään kuin kyse olisi yhteiskunnan keskeisimmästä kysymyksestä tai ylipäätään ongelmasta. Jälleen kerran Lännen isot pojat olivat kuiskutelleet globalismin reissutyöläisen korvaan sanoja, jotka piti toistaa sopivassa paikassa Suomen alamaisille. Tällä kertaa anglo-sionististen intressien nöyrä palvelija sai idean eli käskytyksen alati toistuvaan rasismijankutukseensa viime viikkoiselta Puolan vierailulta Auschwitzin teemapuistoon. Puheessaan hän toistelikin valtaeliitin holokaustiuskonnon lunatustehtävää syyllistämällä myös suomalaisia antisemistismistä eli faktapohjaisesta juutalaisten kritiikistä.

  Aggressiivisen syyttelevä puhe olikin erinomainen tyylinäyte Niinistön siviiliammatista, joka on juristi. Presidentti ei halunnut uudenvuodenpuheen tapaan löytää yhteiskunnallisia syitä ja seurauksia ”vihapuheen” ilmaantumiselle, koska niiden rehellinen esille tuominen olisi paljastanut koko vihapuheen ympärillä käytävän meuhkaamisen falskiuden…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/02/niinisto-ei-ole-kiinnostunut.html

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Suomessa juutalaisia on vain kourallinen ja rotuun tai etnisyyteen perustuva antisemitismi ei ole täällä mikään aito huolenaihe. Suomi saavutti hyvinvointiaikoinaan korkean yleisen sivistystason, johon alkeellinen rotukiihkoilu ei kuulu. Globalistista järjestelmää tutkineiden ja sitä kritisoivien suomalaisten kollektiivinen syyllistäminen antisemistismistä siihen holokaustikuvastoa yhdistellen on vain piiloagressiivista sortopolitiikkaa. Tätä on Suomessa melko helppo harjoittaa, koska sorron hahmottaminen on rivikansalaisille vaikeaa. Media mm. valehtelee kansallismielisistä toimijoista ja maalaa näistä kauhukuvia hitleriläisinä kansallissosialisteina. Näin vaino voidaan perustella, kun se kohdistuu pahoiksi leimattuihin ihmisiin, kuten esim ”natseihin”.

   Vainosta ja hämäyksistä huolimatta yhä useampi kansalainen on pääsemässä selville siitä, että Suomea parhaillaan kurittavan transatlanttisen globalismin taustalta löytyy sekä julkisia että hämäräperäisiä tahoja ja että näitä aivan erityisesti yhdistävä tekijä on vapaamuurarillinen sionismi. Tällä kansainvälisesti verkottuneella liikkeellä on vahvat yhteydet juutalaisiin salaoppeihin ja eräisiin juutalaisuuden lahkoihin, mutta ei välttämättä lainkaan yhteyksiä kansanomaiseen juutalaisuuteen.

   Todisteet tämän verkoston drakonisesta luonteesta tulevat vähitellen ilmi, kun valtarakenteita ja niiden vaikutuksia länsimaiden ja Lähi-Idän historiassa ja viime aikaisessa kehityksessä alkaa selvittämään. Punainen lanka hahmottuu hitaasti, mutta varmasti. On myös yleisesti tunnettua, että tuo punaista lankaansa kutova verkosto piiloutuu kaikkein mieluiten juutalaisen identiteetin ja heidän kansallisvaltiohankkeensa suojiin. Viimeaikoina verkoston röyhkeys on kasvanut eikä paljastuminen tunnu heitä enää juurikaan huolettavan. He tietävät, että länsimaiden asukkaat ovat valtaosin tyhmiä ja moraalittomia eivätkä enää kiinnitä huomiota mm. palestiinalaisten tai edes oman kansansa sortoon.

   Mutta varmistaakseen asemansa on tuo antisemitismi- tai rasismisyytöksiä suojakilpenä käyttävä sio-masonistinen ryhmittymä aloittanut tehostetun itsepuolustuksen ja turvautuu joko hämäyksiin tai avoimiin sortotoimiin kritiikkiä vastaan. Politisoitunut poliisi ja oikeuslaitos on jo aseistettu tarkoitusta varten. Myös lisää suojautumiseen tarkoitettua lainsäädäntöä tullaan näkemään aivan lähitulevaisuudessa. Uusi sortokausi saavuttaa pikku hiljaa huippunsa.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
   1. ”Suomi saavutti hyvinvointiaikoinaan korkean yleisen sivistystason, johon alkeellinen rotukiihkoilu ei kuulu.”

    Kuten ylewatch totesi, antisemitismiksi kutsutaan yleisesti ihan vain juutalaiskritiikkiä ja faktaa juutalaistahoista. Mitään alkeellista rotukiihkoa ei ilmeisesti oe koskaan ollut missään olemassakaan.

    ”Media mm. valehtelee kansallismielisistä toimijoista ja maalaa näistä kauhukuvia hitleriläisinä kansallissosialisteina. Näin vaino voidaan perustella, kun se kohdistuu pahoiksi leimattuihin ihmisiin, kuten esim ”natseihin”.”

    Miksi hitleriläinen kansallissosialismi on mielestäsi kauhukuva?

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. Media ja sitä taustalta hallitsevat tahot kyhäävät koko ajan olkinukkeja, joista yksi on ”neekereitä” hirttävä huppupäinen KKK-rasisti. Sionistien vehkeilyjä arvostelevista ollaan maalattu kauhukuvaa kansanmurhaa suorittavina rotukiihkoilijoina. Tämä kuva on ymmärtääkseni täysin väärä. Useat jopa natseiksi julkisesti tunnustautuvat ovat Suomessa sivistyneitä ja älykkäitä ja osaisivat hoitaa vääränlaisen maahanmuuton huonot seuraukset järkevällä ja ihmisoikeuksia arvostavalla tavalla.

     Mutta media ja eliitti halveksii kansaa ja sen sivistystä ja antaa ymmärtää, että mamu-kriittisyys johtaa kansanmurhaan. Näitä lausuntoja on päivittäin sanomalehdissä. Tuo eliitin ylimielisyys tai naurettava natsikammo kuvottaa minua, mutta en toisaalta ymmärrä sitäkään, jos kauhukuville tarjotaan tarttumapintaa. Geneerinen juutalaisviha voi antaa arvostelijoille aidon aiheen syytöksiin antisemitismistä. Tämä on eräänlaista peliä, jossa tartutaan vastustajan virheisiin, joihin se ensin houkutellaan.

     Hitleriläisestä kansallissosialismista on välitetty jo iät ja ajat kauhukuvia, jotka ovat iskostuneet enemmistön tajuntaan. Tämän kauhukuvan ehdoilla mennään ja sionistit käyttävät sen tehokkaasti hyödykseen. Nyt kun nuori polvi ei ole altistunut 2. maailmansodan historian opetuksille, niin monet juutalaisjärjestöt ovat huolestuneet asiasta ja pyrkivät elvyttämään mm. holokausti-opetusta kaikissa länsimaissa, joita sionistit kontrolloivat rahavallan, omistamansa median ja nukkehallitsijoidensa kautta.

     Plusääni(2)Miinusääni(3)
     1. Mikä ihmeen ”juutalaisviha”? Eikö sanaa juutaainen saisi mainita? Missä on ”geneeristä juutalaisvihaa” ja mikä sitä edustaa? Esimerkkejä!

      Ja siis koska joistain on niin paljon valehdeltu, ei heistä kannata siis totta puhua? Vaan valehdella valehtelijoiden juttuja tai lievenettyjä valheita? Pitäisi pidättyä totuudesta, koska valhebuori? Pitäisi olla muuta kuin paras vaitoehto, koska se on mustattu? Tämä on aivan pöhköä vääntämistä

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Muun läpimädän läntisen valemedian tavoin Iltalehti valehtelee näin: ”Muun muassa väestötilastoihin ja erilaisiin dokumentteihin perustuvan historiantutkimuksen mukaan Saksan suorittamassa joukkomurhassa surmattiin noin 5–7 miljoonaa juutalaista.”

  Sionisti-banksterien Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian juoksupojat SDP:ssä päättivät, että Pauliina Kuhlmann on erotettava valtuustoryhmästä, kun hän sanoi, että holokaustissa kuolleiden määrä on noin 25-kertaisesti yläkanttiin.

  Ks. ”Holokaustin kyseenalaistanut kuntapäättäjä aikoo jatkaa politiikassa – potkittiin ulos SDP:n valtuustoryhmästä, erosi itse kunnanhallituksesta”, https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7caa9550-17ec-4558-bb04-17c236c9bcfc

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Tottahan toki WW2 kidutettiin järjettömästi ihmisiä, ja paljon tapettiin nälällä ja hoidon eväämisellä MUTTA natseille poliittisesti vaaraton (toisin kuin juutalaistuneet sosialistit tai pankkipiirien siionistifanaatikot) Saksan valtaaman Euroopan romaniväestö tuhottiin melkein 100% . Miksi tekopyhät eivät kunnioita tämän tragedian uhreja? (Kysymys sisältää vastauksen)

  Plusääni(2)Miinusääni(5)
  1. Ja Jones se jatkaa rikollista vlehteluaan saksalaisista. Saksalaiset eivät tuhonneet romaniväestöä lainkaan. He eivät myöskään kiduttaneet ketään järjettömästi eivätkä evänneet hoitoa. Tämä kaikki tehtiin saksalaisille vastapuolen toimesta kaikilla rintamilla paitsi ei Lapissa. Sinä piru syyttelet tekopyhästi natseja olemattomasta pahasta ja syljet todelliste uhrien päälle ja leimaat syyllisiksi

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 5. Tämän pitäisi olla holokaustivalehtelun vastainen artikkeli. Niin vain on jo kolme holokaustiuskonnon kyllästämää kommenttia ilmestynyt tuonne ylemmäs…

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Se, millaisista uhrimääristä puhutaan ja kuinka massiivisina juutalaisten kokemia kärsimyksiä esitetään mm. viihdeteollisuuden välityksellä, on yksi asia. On toinen asia minkälainen tunnepohjainen merkitys näille kärsimyksille annetaan ja kuinka niiden näkemisestä aiheutuvaa järkytystä käytetään hyväksi massapsykologiseen manipulointiin. Massojen manipulaatiossa tunneperäiset traumat ovat erittäin tehokkaita. (Huom. Trauma aiheutuu, oli dramatisoitu tapahtuma totta tai ei. Riittää, että esim. elokuvan katsoja uskoo tapahtuneen olevan totta. Trauma voi aiheutua, vaikka katsoja ei järkiperäisesti edes uskoisi tapahtuman olevan totta.)

   Suomessa on jo vuosikymmenien ajan esitetty laajaa holokausti-myyttiä ja levitetty säännöllisin välein siitä kertovia romaaneja, TV-sarjoja ja elokuvia. Holokaustin iskostuminen suomalaisten tajuntaan isona tapauksena on siten tapahtunut tosiasia. Useat suomalaiset ovat näkemästään järkyttyneet, mutta eivät ole tunteneet siitä syyllisyyttä eikä kansaamme ei ole syyllistetty holokaustista muistaakseni koskaan. Ollaan oltu jopa tyytyväisiä siitä, ettei Suomi juurikaan lähettänyt omia vähälukuisia juutalaisiaan Saksaan.

   Nyt tämä tilanne on muuttunut. Suomeen on alettu tuottaa kansaamme kollektiivisesti syyllistävää sekä juutalaisten erityiskohteluun kannustavaa holokausti-uutisointia ja opetusta. Suomalaiset on siis saatava herkistymään uudella tavalla juutalaisten asialle. Tämä johtuu siitä, että Suomi on liitetty tiiviimmin sionistien hallitsemaan USA-vetoisen liittoumaan, jossa Israel on verkoston keskeinen osa ja juutalaisilla erityinen suojeltu asema.

   Todellisuudessa ei ole kyse juutalaisten asian edistämisestä, vaan taustalla häärivät erilaiset sionistiset ryhmittymät, jotka käyttävät juutalaisia suojakilpenään ja heille annettavaa hyvitystä tekosyynään, jotta he voivat hyvinkin röyhkein ottein pönkittää sionistivaltion sekä alueellista että maailmanlaajuista mahtia.

   Peruskysymys ei ole holokaustin laajuus, vaan se, että tapahtumaan liittymättömät kansat, kuten suomalaiset halutaan syyllistäen tai vain myötätunnosta saada myötämielisiksi sionistien hankkeille, joiden väitetään olevan juutalaisten hankkeita. Muitakin herkistystapoja on ja näistä huomattavin on kristillisten kirkkokuntien ja lahkojen kautta tapahtuva sionismin ”lähetystyö” eli USA-lähtöinen, fanaattisen yksisilmäinen Israelin palvonta. Tämä harhaoppi on rampauttanut pahoin globalismin vastaista rintamaa, jossa kristityillä on ollut iso rooli.

   Plusääni(2)Miinusääni(3)
   1. Olet aina täällä levittämässä holokaustivalheita. Ei ollut mitään holokaustia, joten sillä ei ole mitään laajuutta. Pitishän se muutenkin jo ymmrätää, että jos oikeasti olisi murhattu jotain, ei se olisi jäänyt pieniinmääriin. Ja siis koska on valehdeltu niin paöljon, ei saisi yritellä herättää ihmisiä valheesta! Olet uskomaton. Tosiasiassa holokaustivalehtrelu on niin typerää, että enemmistö etsii tietoa eikä usko juuri mihinkään siitä. Pikemminkin kyse on rikollisesta valehtelusta ja oman edun pusiin teeskentelystä, jota asiassa harrastetaan- Pelko panee valehtelemaan.

    Ja mioten juutalaisia voidaan käyttää jonain suojakilpenä? Ihme mussutusta

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Koetapa rauhoittua ja jätä yksittäisten kommentaattoreiden vainoaminen tai sensurointi julkaisun huoleksi. Tyylini on pohdiskeleva eikä sitä ole tarkoitettu oikeaoppisuuden julistamiseen. Kommentit on helppo flipata yli kun näkee, että nimimerkki on epämieluisa tai omaa ”uskontoa” horjuttava. Julistusta harjoittakoot muut ja omalta osaltani sen aika on myöhemmin, kun kuviot ovat selvillä. Epävarmalla ja hakevalla kannalla olevia on paljon ja vielä enemmän on niitä, jotka eivät kyseenalaista heille opetettuja näkemyksiä.

     Meidän tyylimme, näkemyksemme ja temperamenttimme ei kohtaa, mutta kannattaako siitä tehdä riitakysymystä MM:n kaltaisella melko avoimella areenalla? Vastaankin voi argumentoida eikä käydä käsiksi henkilöön. Kansallismielisten asema on turhauttava ja paineessa keskinäiset riidat puhkeavat helposti, aivan liian helposti.

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
     1. Sinä olet valehdellut ennenkin holosta. Ja änkesit holovalehteua. Miksi ihmeessä ne puuttuisi siihen? Tämä artikkelihan vastustaa holokaustivalehtelua. Oikea kansallismielinne ei saarnaa kansallismielisyyden tuhoamiseen käytettyjä valheita

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Näin kantaeurooppalaisten matalan intensiteetin valkoista kansanmurhaa johtavan DDR-Merkelin johtamassa miehitetyssä Saksassa – ja samaa agendaa tukeva Puna-Yle on hengessä mukana:

  ”Tämähän jo tiedettiin: anglosionistisen miehityshallinnon Saksassa ei ole demokratiaa

  Saksa on muodollisesti itsenäinen valtio kuten muutkin EU:n kontrollissa olevat maat, mutta sen lisäksi sen taakkana on viime sotien jälkeinen anglo-sionistinen miehityshallinto. Vaikka vuonna 1949 perustettu Saksan liittotasavalta vapautui länsiliittoutuneiden suorasta kontrollista maan länsiosassa, voitiin saksalaisia kontrolloida uudella perustuslailla, johon kirjattiin valtavasti etenkin amerikkalaisten asettamia vaatimuksia.

  Rampautetun perustuslain tarkoituksena oli estää riippumattoman ja itsetietoisen Saksan syntyminen. Käytännössä tämä on näkynyt Nato-joukkojen läsnäolona Saksan maaperällä ja kansallismielisille liikkeille asetettuina poliittisten toimivapauksien rajoituksina. Vielä tätäkin vaikuttavampaa on ollut saksalaisten sielujen henkinen miehittäminen matalaotsaisella amerikkalaisella roskakulttuurilla. Tosin tästä henkisestä syfiliksestä ovat joutuneet sotien jälkeen kärsimään muutkin kulttuurimaat kuin Saksa.

  Mikäli kaikista rajoituksista huolimatta joku perustuslakia pilkulleen noudattava maltillinen kansallismielinen puolue onnistuu saamaan Saksassa kansansuosiota, sen poliittinen toiminta pyritään estämään muiden puolueiden eristämispolitiikalla. Tähän mennessä tämä anti-demokraattinen taktiikka on toiminut valtakunnan tasolla, mutta valtapuolueiden menettäessä suosiotaan toimivien osavaltiohallintojen perustaminen on käynyt entistä vaikeammaksi ilman oikeistopopulistisen Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen tukea.

  Saksassa poliittiseen ”skandaaliin” riitti siis se, että laillinen puolue käytti äänivaltaansa toisen puolueen ehdokkaan tukemiseen! Pääministeriä vaadittiin eromaan syystä, johon hän ei ole voinut itse mitenkään vaikuttaa. Miten hän olisi voinut estää AfD:tä äänestämästä häntä? Silti saksalaisvihamielisestä vasemmistosta koostuvalla oppositiolla on otsaa väittää Kemmerichin syyllistyneen tekopyhyyteen…

  Tänään Saksassa kumottiin kaikkien silmien edessä räikeästi demokratia kun liittotasavallan kansleri Angela Merkel vaati jyristen päätöksen kumoamista – demokratian nimissä tietenkin…

  Kello kuuden tv-uutistenlukija Piia Pasanen ei ollut Merkeliä totuudenmukaisempi sanoessaan, että ”ensimmäistä kertaa sitten natsiajan valituksi tuli ehdokas joka sai tuen äärioikeistolta”. On vaikea ymmärtää mikä konkreettinen yhteys demokraattisiin periaatteisiin sitoutuneella oikeistopopulistisella puolueella on vuonna 1933 valtaan nousseen kansallissosialistisen liikkeen kanssa. MITÄÄN POLIITTISTA YHTEYTTÄ EI LÖYDY, mutta saksalaisvihamieliset poliitikot ja valtamedian toimittajat yksinkertaisesti vain laittavat näiden kahden erilaisen puolueen välille yhtäläisyysmerkit. AfD:n perusteettoman mustamaalaamisen syynä ei ole mikään muu kuin riistää siltä moraalinen oikeutus kritisoida valtapuolueiden harjoittamaa KESTÄMÄTÖNTÄ MAAHANMUUTTOPOLITIIKKAA.

  Ikävä kyllä jo lastentarhoissa aloitettu kansallismasokistinen hulluus vaikuttaa suoraan saksalaisten Gutmensch-kansanosaan, joka haluaa signaloida julkisesti kuvittelemaansa moraalista ylemmyyttään…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/02/tamahan-jo-tiedettiin-anglosionistisen.html

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. On täysin yhdentekevää kuka lähtee ja kuka tulee sillä Kaikki eduskuntapuolueet ovat ulkoisessa ohjailussa eli kuuluvat erään tietyn (((porukan))) hallitsemaan järjestelmään.

  Persut mukana näytelmässä -ainut mitä tuo (((porukka))) oikeasti pelkää on yli puoluerajojen ulottuva, aito (aseellinen tai aseeton) kansannousu. Muille touhuille kultapossukerho nauraa paskaisen röhönaurun.

  Edustuksellinen demokratia (sic!) on syöpä johon Suomi kuolee. Jokainen itselleen rehellinen ihminen joka tuntee järjestelmän ymmärtää ettei poliittisen pelastautumisen mahdollisuutta ole ollut enää vuosiin. Siitä öyhöttäminen kannattaa lopettaa jos ei halua antaa kultapossukerholle lisää aiheita paskaiseen röhönauruun.

  Kannattaa alkaa varautumaan viimeiseen näytökseen ja unohtaa Halla-ahot ym. tyhjäntoimittajat joiden ”suomen pelastaminen” on jäänyt ja tulee jatkossakin jäämään pelkkien puheiden tasolle.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Todellisestakin holokaustista tämä:

  https://153news.net/watch_video.php?v=33KXADW99RN9

  (Mark Steele – 5G The Existential Threat)

  Ensimmäiset 20-30 minuuttia ovat kehällistä asiaa, mutta asiaan päästään sen jälkeen. Suomikin on tällä hetkellä jo puoliksi todellisen holokaustin suohon hukkunut, eikä kukaan näytä huomaavan sitä. Meneillään on ihmiskunnanmurha (5G, 6G). Suurin osa hyönteisistä on jo kuollut, samoin esim. varpuset ja mehiläiset. Sama kohtaa ihmiskuntaa nopeassa tahdissa.

  Video on Lontoon murretta useammassakin mielessä, ja video on myös ymmärrettävä Lontoon murteella. Minusta ainakin tuli videon katsottuani Lontoon murteen suuri ihailija. Siksi laitoin linkin videoon tännekin. Nyky-Suomi elää keskellä tappoasetta, keskellä Troijan puuhevosta,

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Troijan_puuhevonen,

  ja kaikki näyttävät ottavan lahjahevosen todesta, jopa maan ja kansan pelastajana.

  Ja se Troijan hevonen on vihollisen rakentamat internet, Google, Microsoft, tietokoneet, matkapuhelimet, älypuhelimet, teleoperaattorit, sosiaallinen media, elektromagneettinen säteily, 3G, 4G, 5G, 6G, internet of things, smart meters, katu-ja pihavalojen säteily, pilvipalvelut (= ulkomaiset yksityiset palvelimet), verkkopankki, mobiilitunnistautuminen jne. Siinä todellinen ”lahja” Suomelle! Johtaja ovat jo ottaneet sen avosylin ja haltioissaan vastaan, ja muut juoksevat innoissaan perässä. Holokausti on holokausti, eikä kukaan mahda sille mitään. Ja niinhän sen pitää mennäkin.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 9. Hölmöt ufoilijat täällä taas kiihkoilee pseudotieteellisillä ”faktoillaan”. Menkää vaikka tekemään halkoja tms. että pää selviää. Vähemmän foliota ja enemmän oikeaa elämää.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat