HOLOKAUSTIN UHRIEN MUISTOPÄIVÄ

Artikkelin on kirjoittanut ja koonnut BENJAMIN ROCK.

Ortodoksista holokausti-tarinaa ei voi puolustaa järjellisillä perusteilla, koska se yksinkertaisesti on mahdoton. Meidän pitäisi uskoa sellaiseen unennäköön, että tuhoamistehtaissa toteutettiin suurimittainen teurastus, josta ei jäänyt minkäänlaisia jälkiä, ei dokumentteja, ei luita, ei hampaita, ei tuhkaa – ei mitään! Lisäksi meidän pitäisi uskoa, että liittoutuneet, joilla oli laaja tiedusteluverkosto kaikkialla Euroopassa ja lisäksi vakoilija Saksan johdossa (amiraali Canaris Saksan tiedustelupalvelun johdossa), saivat tiedon tästä jättiläismäisestä kansanmurhasta vasta sodan jälkeen, sillä jos he olisivat tienneet joukkomurhasta, he olisivat ryhtyneet toimiin sen lopettamiseksi. Edelleen meidän pitäisi uskoa, että Puolan juutalaiset, jotka elivät holokaustialueella, eivät tienneet mitään Auschwitzin kaasukammioista niin myöhäisessä vaiheessa kuin elokuussa 1944, muuten Lodzin gheton juutalaiset eivät olisi menneet Auschwitziin vapaaehtoisesti – niin he kuitenkin tekivät, kuten Raul Hilberg holokaustiklassikossaan “Die Vernichtung der europäischen Juden” kertoo (s. 543-544).

Koska sionistien kontrolloima “läntisten demokratioiden” järjestelmä on surkean kyvytön vastaamaan revisionisteille (= historiankirjoituksen oikaisijoille) asiaperusteilla, se turvautuu sensuuriin ja raakaan voimaan saadakseen hiljennettyä vaaralliset harhaoppiset.

Tämän ohella juutalaiseliitti on vähitellen muuttamassa holokaustia uskonnoksi. Tämä on sangen ovela strategia, sillä kuten Robert Faurisson osuvasti huomauttaa, uskontoa ei voi kumota tieteellisillä perusteilla. Niinpä holokaustimuseot ja holokaustimuistomerkit, joita nousee kuin sieniä sateella kaikkialle Amerikkaan ja Eurooppaan, ovat todella uuden uskonnon temppeleitä ja ammattimaiset “holokaustista selviytyneet”, sellaiset kuin Elie Wiesel, ovat uuden uskonnon pappeja. Tämän väitteen todistamiseksi riittää vain kun siteerataan Wieseliä itseään:

Holokausti on pyhä mysteeri, jonka salaisuus rajoittuu eloonjääneiden papistoon (Peter Novick: The Holocaust in American Life, 1999, s. 211-212).

Toinen holokaustikultin ylipappi, Simon Wiesenthal, menee vielä pitemmälle:

Kun kukin meistä astuu noiden kuuden miljoonan eteen, meiltä tullaan kysymään, mitä teimme elämällämme. – – Minä tulen sanomaan: “En unohtanut teitä” (Response, Vol. 20, Nr. 1).

Mitään kriittisiä kysymyksiä holokaustista ei sallita, koska ne ovat pyhäinhäväistystä: ne aiheuttavat suunnatonta tuskaa vainojen ikuisille uhreille, juutalaisille, ja ovat yritys pestä puhtaaksi kansallissosialismi, kaikkien aikojen vahingollisin ideologia, joka teki holokaustin mahdolliseksi! Nykypäivän Saksassa ei voida hyväksyä edes holokaustin vertaamista Stalinin tai Kambodzan diktaattori Pol Potin kaltaisten kommunistityrannien hirmutekoihin, koska sitä pidetään historian suurimman rikoksen “suhteellistamisena” ja “vähättelynä”.

Ranskalainen sionistipropagandisti Claude Lanzmann, pitkän ja hyvin tylsän holokaustielokuvan tuottaja (elokuvan nimenä on Shoah, heprean “katastrofia” tarkoittava sana, jota juutalaiset usein käyttävät “holokaustin” synonyyminä), ei pyri peittelemään sitä, että holokaustikultin on määrä korvata kristinusko:

Jos Auschwitz on enemmän kuin vain jokin historian kauheus, silloin kristinuskon perustukset huojuvat. Kristus on Jumalan Poika, joka meni inhimillisen sietokyvyn äärirajalle, jossa hän oli keskellä mitä julminta kärsimystä – – Jos Auschwitz on totta, silloin käsillä on inhimillinen kärsimys, johon Kristuksen kärsimystä ei mitenkään voi verrata – – Tässä tapauksessa Kristus on väärä eikä pelastus tule hänestä – – Auschwitz kumoaa Kristuksen (Les temps modernes, Pariisi, joulukuu 1993, s. 132-133).

Nykyisin suuri osa juutalaisista ei usko enää Jumalaan, mutta käytännössä jokainen heistä uskoo Kuuteen Miljoonaan. Sionistijohto käyttää taitavasti hyväkseen holokaustia yhdistääkseen maailman juutalaiset; sen avulla se pitää heitä alituisessa hysterian ja vainoharhaisuuden tilassa ja saa heidät tällä tavoin ajattelemaan, että vain pysymällä yhdessä juutalaiset pystyvät poistamaan uuden holokaustin uhan.

On selvää, että harva ei-juutalainen on halukas omaksumaan synkän holokaustiuskonnon. Vaikka länsimaisten ihmisten ylivoimainen enemmistö yhä uskoo, että virallinen holokaustiversio on olennaisilta osiltaan totta (vaikka he epäilevät, että lukuja on jossakin määrin liioiteltu), he ovat täysin kyllästyneet ikuiseen valitukseen juutalaisuhreista ja juutalaisten kärsimyksistä. He yksinkertaisesti eivät halua kuulla sitä enää. Saksassa mielipidekyselyt osoittivat, että valtaosa väestöstä ei hyväksynyt Berliiniin suunniteltua holokaustimuistomerkkiä (jota yksikään pääpuolue, yksikään johtava poliitikko ja yksikään suuri sanomalehti ei uskaltanut vastustaa). Yksityisesti poliitikot todennäköisesti inhoavat loputonta holokaustivirttä yhtä paljon kuin muukin väestö, mutta heillä ei ole varaa antaa revisionistien voittaa, koska tämä järkyttäisi sen “demokraattisen” järjestelmän perusteita, johon heidän uransa ja varallisuutensa perustuvat.

Ihmisiä aivopestään edelleen kouluissa uskomaan Neuvostoliiton sepittämät valheet, joiden mukaan natsi-Saksa olisi tarkoituksellisesti murhannut 6 miljoonaa juutalaista. Magneettimedia ottaa täyden vastuun artikkelin julkaisusta. Lupa julkaisuun saatu alkuperäiseltä kirjoittajalta vuonna 2011. Lue myös osat 2 ja 3.

Sen sijaan koululaisille ei kerrota mm. sitä, että Neuvostoliiton propagandaministeri oli juutalainen Ilya Ehrenburg, joka kiihotti joukkojaan murhaamaan ja raiskaamaan saksalaiset (Ainkin ennen koulun historiankirjoissa käytettiin lähdeviitteenä Ehrenburgia. Onko tämä muka objektiivista ja luotettavaa historian opetusta?).

Koululaisille ei myöskään kerrota sitä, että juutalaisten omistama media levitti kuuden miljoonan uhrin myyttiä jo kauan ennen toista maailmansotaa. Väitettiin esim. että Venäjän pogromeissa olisi kuollut tämä määrä juutalaisia ja myöhemmin väitettiin, että ensimmäisessä maailmansodassa olisi kuollut 6 miljoonaa juutalaista. Tämä kaikki siksi, että kyseessä on juutalainen talmudistinen myytti, jonka mukaan vaaditaan kuuden miljoonan uhri, ennen kuin juutalaiset palaavat Israeliin. Kyseessä on siis heidän itse sepittämä ja toteuttama profetia, jolla ei ole mitään tekemistä jumalallisen profetian kanssa.

Holokausti on yksi historian suurimmista valheista ja se tulisi paljastaa suuren yleisön tietoisuuteen, sillä jo useita sukupolvia on orjuutettu tämän valheen verukkeella. USA ja Saksa maksavat vielä tänäkin päivänä miljardien holokaustikorvauksia, joiden avulla Israel varustautuu ja rakentaa ydinasearsenaaliaan sekä rahoittaa Mossadin terroritekoja ympäri maailmaa.

”Holokausti” tarkoittaa väitettä, että kansallissosialistinen Saksa olisi järjestelmällisesti tuhonnut kuusi miljoonaa juutalaista pääasiassa myrkkykaasulla (Zyklon B:llä tai hiilimonoksidilla eli häkäkaasulla) keskitysleireillään toisen maailmansodan aikana. Väite on osoitettu valheeksi, pelkäksi myytiksi, ja siksi siitä tulisi luopua.

Asiantuntijat ovat kumonneet myytin jo yli 20 vuotta sitten. Professorit Paul Rassinier (the Holocaust Story and the Lies of Ulysses), Robert Faurisson (lukuisia artikkeleita, esim. ’the Problem of the Gas Chambers’), Arthur Butz (the Hoax of the Twentieth Century) ja Wilhelm Stäglich (der Auschwitz Mythos) sekä Germar Rudolf (the Rudolf Report; Auschwitz Lies; Dissecting the Holocaust; Lectures on the Holocaust), Jürgen Graf ja Carlo Mattogno (molemmilla lukuisia kirjoja mm. eri keskitysleireistä) ovat todenneet, ettei yksikään dokumentti osoita Hitlerin tai kenenkään muunkaan antaneen määräystä kaasukammioista tai juutalaisten tuhoamisesta. Mikään dokumentti ei edes viittaa sellaiseen. Tuhoamissuunnitelmista, kaasukammioista tai kaasulla tappamisista ei ole olemassa yhtäkään saksalaista dokumenttia, eikä yhdessäkään dokumentissa puhuta kaasukammiosysteemin organisaatiosta, budjetista, hankinnoista tms. Ei myöskään ole yhtään varmennettua todistusta. Yhdenkään ihmisen ei ole osoitettu kuolleen keskitysleireissä myrkkykaasuun. Lisäksi he ovat todenneet, ettei massamurha olisi ollut teknisesti mahdollinen, ja sanovat, ettei väitettyä holokaustia ole tapahtunut.

Amerikkalainen kaasukammioasiantuntija Fred Leuchter tutki v. 1988 Auschwitzin, Birkenaun ja Majdanekin leirit ja totesi, että kaasutusteoria on teknisesti täysin mahdoton ja ettei näissä leireissä koskaan ole ollut ihmisten surmaamiseen tarkoitettuja kaasukammioita (’the Leuchter Report’; myöhemmin tarkennettuna ja täydennettynä ’the Leuchter Reports’, mukana kolme muutakin Leuchterin raporttia).

Jos kaasukammioiksi väitetyissä tiloissa (jotka paljastuivat tavallisiksi ruumishuoneiksi) kaasutusta olisi yritetty, se olisi Leuchterin mukaan ollut itsemurha: näissä ruumishuoneissa ei ollut tarvittavaa tiivistystä, joten kaasu olisi päässyt leviämään ympäristöön ja tappanut lähistöllä olijat, tai sitten yhteisen viemäriverkon kautta levitessään kaasu olisi vaarantanut koko leirin.

Leuchter otti näytteitä väitettyjen kaasukammioiden seinämistä, ja niistä suoritetut kemialliset tutkimukset, jotka Germar Rudolfin tutkimukset (the Rudolf Report) ovat vahvistaneet, osoittavat vastaansanomattomasti, ettei ko. ”kaasukammioissa” ole lainkaan käytetty syaanivetyä (Zyklon B:n vaikuttava aine), kuten on väitetty! Jos olisi käytetty, syaanivety olisi jättänyt pysyviä ja silminkin havaittavia värillisiä syanidijäämiä seinämiin, kuten voidaan havaita niistä pienistä ”kaasukammioista”, joissa vaatteita puhdistettiin täistä. Leuchterin raportti paljasti siis, että kaasukammiot ja siten koko holokausti ovat pelkkä huijaus, jolla saksalaisia on syyllistetty, jotta liittoutuneiden ja juutalaisten järkyttävät ja vertaansa vailla olevat kauhuteot ja massamurhat (sodan jälkeen tapettiin yli 9 miljoonaa saksalaista, ehkä jopa 15 miljoonaa!) eivät tulisi valoon eivätkä juutalaiset ja liittoutuneet joutuisi vastuuseen.

I Walter Sanningin tutkimus. Walter N. Sanning arvioi kirjassaan ”the Dissolution of Eastern European Jewry” (3. p., 1990) juutalaisten määräksi maailmassa vuonna 1939 16,035 miljoonaa (s. 185), vuonna 1941 15,967 miljoonaa (s. 197, 199), vuonna 1945 14,7 miljoonaa (s. 199, 204), vuonna 1970 16,2 miljoonaa (s. 204) ja vuonna 1979 16,3 miljoonaa (s. 204). Luvut osoittavat, ettei tapahtunut mitään kuuden miljoonan juutalaisen joukkomurhaa sodan aikana (1939-1945).

Lähtökohtana arvioilleen Sanningilla ovat eri maiden ennen toista maailmansotaa (1920-luvun lopussa ja 1930-luvulla) suorittamat viralliset väestönlaskennat tai niiden esittämät viralliset arviot (lähde: American Jewish Year Book, 1944, vol. 46, s. 501). Laskemalla nämä yhteen saadaan maailman juutalaisten kokonaismääräksi 15 840 532. Vuoden 1939 luvuksi (luvuksi ennen sotaa) Sanning saa 16,035 miljoonaa yksinkertaisesti ottamalla huomioon noiden virallisten väestönlaskentojen ja arvioiden jälkeen tapahtuneen luonnollisen väestönkasvun. Sanning toteaa, että ennen toista maailmansotaa maailmassa ei ole voinut olla yli 16,035 juutalaista; tuo luku on enimmäismäärä. Neuvostoliitossa oli vuoden 1939 väestönlaskennan mukaan 3,02 miljoonaa juutalaista, joten vuonna 1939 Neuvostoliiton ulkopuolella oli vajaat 13 miljoonaa juutalaista.

Niissä Euroopan osissa, jotka eivät tulleet Saksan vallan alaisuuteen, oli Sanningin lähteen mukaan 334 433 juutalaista (sodan alkaessa siis ehkä noin puoli miljoonaa, kun luonnollinen kasvu huomioidaan), Saksan myöhemmin valtaamissa Euroopan osissa 5 584 163 juutalaista (sodan alkaessa siis noin 5,8 miljoonaa, kun luonnollinen kasvu huomioidaan) ja Neuvostoliitossa (3,02 miljoonaa) ja Baltian maissa yhteensä 3 273 047 juutalaista, yhteensä Euroopassa (mukana Neuvostoliitto) 9 191 643 juutalaista (vuoden 1932 American Jewish Year Book, s. 251, antaa luvuksi 9,5 miljoonaa; luvussa mukana siis Neuvostoliitto).

Ennen sotaa Euroopasta muutti pois noin miljoona juutalaista, ja sodan ensimmäisenä vuotena (kesään 1940 mennessä) yli kaksi miljoonaa hävisi Neuvostoliittoon Puolasta, Baltiasta ja Romaniasta, joten ennen Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon (kesäkuussa 1941) niillä alueilla, jotka joutuivat Saksan vallan alle, oli vain noin 2,8 miljoonaa juutalaista (5,8 milj. – 1 milj. – 2 milj.).

Ennen Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon Neuvostoliitossa oli siis noin 5-5,5 miljoonaa juutalaista (3,02 milj. + 2 milj.). Näistä noin miljoona asui jo valmiiksi sen alueen ulkopuolella, joka tuli Saksan vallan alaisuuteen, toisen miljoonan Neuvostoliitto evakuoi Siperiaan jo keväällä 1940 ja jäljellä olevista 3,5 miljoonasta 80 % (= 2,8 milj.; Sanning s. 94) seurasi vapaaehtoisesti puna-armeijan vetäytymistä. Saksan hyökättyä Neuvostoliittoon Saksan vaikutuspiiriin tuli siis lisäksi 0,7 miljoonaa juutalaista, joten maksimissaan Saksan vaikutuspiirissä oli koko sodan aikana vain 3,5 miljoonaa juutalaista (2,8 milj. + 0,7 milj.). Nämä tiedot löytyvät Sanningin kirjasta sivulta 181. Tämäkin osoittaa, ettei kuuden miljoonan juutalaisen ”holokaustia” ole voinut tapahtua.

Kaiken lisäksi sodan jälkeen Saksan vaikutusalueilta Euroopasta (Neuvostoliiton ulkopuolelta) löytyi elossa 2,408 miljoonaa juutalaista (ennen hyökkäystä NL:oon alueellahan oli 2,8 miljoonaa juutalaista), joista 1,548 miljoonaa muutti Euroopan ulkopuolelle sodan lopun ja vuoden 1970 välillä (jäljelle jäi 0,86 miljoonaa juutalaista; Sanning, s. 173-176, 181).

II Paul Rassinierin tutkimus. Toisen tutkimuksen on tehnyt ranskalainen Paul Rassinier (hänen kuolemansa jälkeen koottu kokoomateos ”The Holocaust Story and the Lies of Ulysses”; alun perin kirja ”Das Drama der Juden Europas”). Rassinierin tutkimuksen lähtökohtina ovat a) toisaalta the World Center of Contemporary Jewish Documentation -keskuksen (seuraavassa WCCJD) ja b) toisaalta juutalaisen historioitsija Raul Hilbergin (Hilberg: ”The Destruction of the European Jews”, 1961) esittämät luvut ”holokaustin uhreista”, c) hänen omat laajat maakohtaiset tutkimuksensa maastamuuttajista 1931-1945 (Saksan vaikutuspiiriin tulleilta alueilta ennen sotaa ja sodan aikana) ja d) vuoden 1951 World Almanacin arvio juutalaisten määrästä v. 1939.

WCCJD ilmoittaa (Figaro Littéraire, 4.6.1960; Rassinier s. 302) maakohtaisten lukujensa yhteenvetona, että Saksan vaikutuspiirissä olleilla alueilla (mukana Neuvostoliitto) oli vuonna 1939 8 297 500 juutalaista ja vuonna 1945 (sodan jälkeen) 2 288 100 juutalaista, joten ”uhreja” oli 6 009 400.

Raul Hilberg ilmoittaa kirjansa sivulla 670, että Saksan vaikutuspiirissä olleilla alueilla (mukana Neuvostoliitto) oli vuonna 1939 9 190 000 juutalaista ja vuonna 1945 3 782 500 juutalaista, joten ”uhreja” oli 5 407 500. Ristiriidassa itsensä kanssa Hilberg ilmoittaa kirjansa sivulla 767, että ”uhreja” olikin 5,1 miljoonaa.

Omissa maakohtaisissa tutkimuksissaan Rassinier kuitenkin pystyy jäljittämään näiltä alueilta ainakin (minimimäärä) 4 419 908 juutalaista, jotka olivat elossa ja jotka olivat vuosina 1931-1945 (ennen sotaa ja sodan aikana) muuttaneet muualle. Vuoden 1951 World Almanac ilmoittaa maailman juutalaisväestön määräksi v. 1939 16 643 120.

Niinpä Rassinier esittää kaksi johtopäätöstä, toisen WCCJD:n lukujen pohjalta, toisen Hilbergin lukujen pohjalta (Rassinier, s. 389-390): Kun WCCJD:n ilmoittamasta 6 009 400 uhrin luvusta vähennetään ne, jotka olivatkin elossa (4 419 908), saadaan ”menetysten” määräksi vain 1 589 492. Ja kun Hilbergin ilmoittamasta 5 407 500 uhrin luvusta vähennetään nuo todellisuudessa elossa olleet, saadaan ”menetysten” määräksi vain 987 592.

Koska World Almanacin mukaan juutalaisia oli maailmassa v. 1939 16 643 120, niin WCCJD:n lukujen pohjalta tehtyjen laskelmien mukaan maailmassa oli juutalaisia sodan jälkeen (1945) 15 053 628 (16 643 120 – 1 589 492) ja vuonna 1962 17 552 208 (kasvu 16 % vuosina 1945-1962). Hilbergin lukujen pohjalta tehtyjen laskelmien mukaan juutalaisia oli vastaavasti sodan jälkeen 15 655 528 (16 643 120 – 987 592) ja vuonna 1962 18 160 412. Nämä laskelmat ovat Rassinierin kirjan sivuilla 398-399. Ei siis tapahtunut mitään kuuden miljoonan juutalaisen ”holokaustia”.

III Basler Nachrichten 13.6.1946. Sveitsiläinen Basler Nachrichten kirjoitti 13.6.1946:

Yksi asia on jo varma: väite 5-6 miljoonasta uhrista ei ole totta. Juutalaisuhrien lukumäärä saattaa olla 1 ja 1,5 miljoonan välillä, koska enempää ei Hitlerin ja Himmlerin ulottuvilla ollut.

Basler Nachrichten ihmettelee, että yli vuosi sodan päättymisen jälkeen juutalaisten menetyksistä ei ole julkaistu virallisia lukuja; luvut, jotka on julkaistu, ovat olleet vain yksityisiä ja puolivirallisia arvioita, ja niiden suuruusluokka on ollut 5-6 miljoonaa. Kirjoittaja epäilee, että kyseessä on keskeinen propagandaluku, ja hän esittää epäilylleen perusteetkin.

Hänen mukaansa Neuvostoliiton ulkopuolella olevan Euroopan juutalaisten määrä oli vuonna 1933 noin 5,6 miljoonaa, lähteenä American Jewish Conferencen oma ilmoitus (the New York Times 11.1.1945). Tästä luvusta on vähennettävä ne reilut puoli miljoonaa (todellisuudessa määrä oli suurempi, VL), jotka siirtyivät vetäytyvän puna-armeijan mukana Molotov-Ribbentrop-linjan itäpuolelta kauemmas itään, sekä ne, jotka asuivat Euroopan neutraaleissa maissa (reilut 400 000). Jäljelle jää noin 4,5 miljoonaa juutalaista. Näistäkin 1,5 miljoonaa siirtyi muille mantereille tai Euroopan neutraaleihin maihin, joten jäljelle jäävien juutalaisten määrä pienenee kolmeen miljoonaan. Koska ”englantilais-juutalainen” komitea oli arvioinut Euroopan elossa olevien juutalaisten määräksi 1,56 miljoonaa, ainoastaan vajaat 1,5 miljoonaa juutalaista on voinut kuolla tai joutua kadoksiin.

IV World Almanac. Amerikkalainen World Almanac and Book of Facts (WA) on antanut tietoja juutalaisten määristä jo 1800-luvulta lähtien (lähteinä American Jewish Committee [AJC] ja Jewish Statistical Bureau of the Synagogue Council of America ja uskontokuntatilastoissa Bureau of Jewish Social Research New York ja Encyclopedia Britannica’s Book of the Year). 1920- ja 1930-luvuilla maailmassa oli WA:n tilastojen mukaan 15-15,7 miljoonaa juutalaista, ja vasta vuoden 1949 AJC-tilastossa juutalaisten määrässä tapahtuu romahdus. Joka haluaa itse tutkia eri vuosien World Almaniceja, löytää niitä klikkaamalla TÄSTÄ.

Uskontokuntatilastoissa WA 1924 (s. 750) antaa juutalaisten määräksi maailmassa 15,29 miljoonaa, WA 1925 (s. 752) 15,63 miljoonaa, WA 1929 (s. 443) 15,63 miljoonaa, WA 1939 (s. 727) 15,63 miljoonaa, WA 1945 (s. 367) 15,19 miljoonaa, WA 1946 15,75 miljoonaa, WA 1947 15,75 miljoonaa, WA 1948 15,75 miljoonaa, WA 1949 (s. 289) 15,75 miljoonaa, WA 1955 11,63 miljoonaa, WA 1963 12,87 miljoonaa, WA 1983 16,82 miljoonaa ja WA 1988 18,08 miljoonaa. Vuosien 1945-1949 World Almanaceissa juutalaisen uskontokunnan määrissä ei siis tunneta mitään ”holokaustia”, ja vasta myöhemmin juutalaisten määrissä näkyy notkahdus (4,12 miljoonan lasku vuosien 1949 ja 1955 välillä).

Uskontokuntatilastoista annetaan hyvin vähän taustatietoja, aina ei edes lähteitä; joskus kuitenkin käy ilmi, että jonkin vuoden WA:n luvut viittaavat edelliseen vuoteen (esim. WA 1955 antaa vuoden 1954 luvut). Luvut vaikuttavat loppupään kohdalta epärealistisilta, sillä nykyisissä länsimaissa väestöt eivät kasva niin hurjasti, että vuoden 1955 väestömäärä 11,63 miljoonaa kasvaisi 8 vuodessa 1,24 miljoonalla, 28 vuodessa 5,19 miljoonalla ja 33 vuodessa 6,45 miljoonalla. Herää epäilys, että luvut ovat tekaistuja.

Uskontokuntia koskevien tilastojen rinnalla WA:t sisältävät AJC:n kokoamia virallisiin väestönlaskentoihin ja virallisiin arvioihin perustuvia tilastoja. Nämä AJC:n tilastot kulkevat suurin piirtein samaa rataa uskontokuntatilastojen kanssa. AJC:n tilastoille on tyypillistä, että ne perustuvat aika ajoin kootuille väestönlaskentatietokannoille. Tällaiset perustietokannat on koottu 1933, 1938 ja 1948, ja niiden väliaikoina tehdään niiden pohjalta ”arvioita” eri vuosien väestömääristä.

Jos katsotaan näitä AJC-tilastoja, niin WA 1940 (s. 519) kertoo maailman juutalaisten määräksi vuonna 1938 15,29 miljoonaa. Lähteeksi WA 1940 ilmoittaa AJC:n kokoamat viimeisimmät tiedot (”compilation from latest available data”), joiden perusteella se on ”arvioinut” juutalaisten määrän maailmassa vuonna 1938. WA 1941 (s. 510) ilmoittaa vuoden 1938 perustietojen pohjalta arvioineensa vuoden 1939 juutalaisten määräksi 15,75 miljoonaa. WA 1945 (s. 494), WA 1946 (s. 488), WA 1947 (s. 219) ja WA 1948 (s. 249) ilmoittavat kaikki samojen tietojen pohjalta arvioineensa vuoden 1939 juutalaisten määräksi 15,69 miljoonaa (tarkemmin 15’688’259). Nämä kaikki ilmoittavat:

Source: Compilations from latest available data, 1938, – – American Jewish Committee estimated the Jewish population of the world, in 1939, as follows – – World total: 15’688’259.”

Suomeksi:

Lähde: Koottu viimeisimmistä käytettävissä olevista tiedoista, 1938, – – American Jewish Committee arvioi juutalaisen väestön määrää maailmassa vuonna 1939 seuraavasti – – Kaiken kaikkiaan maailmassa: 15’688’259.”

World Almanacit käyttävät siis AJC-tilastoissaan viimeisintä tietoa. Siitä huolimatta vuosien 1945-1948 AJC-tilastoissa ei – kuten ei uskontokuntatilastoissakaan – tunneta mitään ”holokaustia”; vasta WA 1949:ssä tapahtuu notkahdus.

Vuoden 1939 jälkeisistä väestömääristä nämä World Almanacien AJC-tilastot eivät esitä arvioita ennen vuotta 1949, jolloin (WA 1949, s. 204; eri sivulla siis kuin uskontokuntia koskeva tilasto yllä) yllättäen ilmoitetaan, että vuoden 1948 perustietojen pohjalta AJC on arvioinut vuoden 1939 juutalaisten määräksi 16,64 miljoonaa (liki miljoonan korotus) ja vuoden 1947 juutalaisten määräksi 11,27 miljoonaa (tarkemmin 11’266’600). WA 1949 saa täysin epäluotettavan leiman, kun se sivulla 289 ilmoittaa maailman juutalaisten määräksi 15,75 miljoonaa ja sivulla 204 11,27 miljoonaa. Lisäksi WA 1949 saattaa häpeään kaikki aikaisemmat AJC-arviot maailman juutalaisten määristä (haarukassa 15,3 – 15,75) sotaa edeltäviltä vuosikymmeniltä ja erityisesti vuodelta 1939, kun se mitään perustetta ilmoittamatta nostaa vuoden 1939 väestömäärää yhtäkkiä liki miljoonalla (lukumäärään 16,64 miljoonaa). Ei maailmaan voi yhtäkkiä ilmestyä tyhjästä miljoonaa juutalaista.

Näin, vuonna 1949, neljä vuotta sodan päättymisen jälkeen, on salamyhkäisillä lukumanipulaatioilla saatu rakennettua kuvio, jossa on saatu ”holokausti” näkyviin (laskua väestömäärissä 8 vuodessa 5,37 miljoonaa). Mitään perusteita näille suurille tilastomuutoksille ei esitetä. WA 1950 (s. 473) antaa sitten juutalaisten määräksi 11,37 miljoonaa, WA 1951 11,30 miljoonaa, WA 1952 11,49 miljoonaa, WA 1956 11,63 miljoonaa, WA 1960 13,0 miljoonaa jne.

Tämä neljän vuoden viivästys vaikuttaa merkilliseltä, kun kuitenkin maapallon tähystyspaikalta, New Yorkista, juutalaiset herkeämättä etsivät ”viimeisintä käytettävissä olevaa tietoa” oman kansa- ja uskontokuntansa kohtalosta. Neljän vuoden paljonpuhuva viivästyminen onkin merkki siitä, ettei mitään holokaustia tapahtunut. Jos holokausti olisi tapahtunut, kaikki WA:t viimeistään WA 1946:sta alkaen olisivat sisältäneet väestötilastoja, joissa juutalaisväestön määrää olisi laskettu kuudella miljoonalla. Yksinkertainen vähennyslasku olisi ollut helppo tehtävä. Asiasta olisi muutenkin puhuttu World Almanaceissa (nythän sodanjälkeiset WA:t WA 1949:ään asti eivät tiedä ”holokaustista” mitään!).

”Viimeisintä tietoa” AJC:lle olisi ollut tarjolla koko ajan ainakin vuodesta 1944 alkaen, mutta AJC (laajemmin sanottuna juutalaiset ylipäätään) ei reagoinut siihen eikä muuttanut väestötilastojaan sen mukaisiksi.

Esimerkiksi 22.12.1944 ja 4.1.1945 Stalinin propagandisti, juutalainen Ilja Ehrenburg, kirjoitti Soviet War News-lehdessä (julkaisijana NL:n Lontoon-suurlähetystö), että saksalaiset ovat tuhonneet kuusi miljoonaa juutalaista. 15.3.1945 samassa lehdessä Ehrenburg kirjoitti vielä:

The world now knows that Germany has killed six million Jews.”

Suomeksi:

Maailma tietää nyt, että Saksa on tappanut kuusi miljoonaa juutalaista. (lähde: Joachim Hoffmann: Stalin’s War of Extermination, 2001, s. 189-190).”

Asia oli siis Ehrenburgin mukaan koko maailman tiedossa, joten vuorenvarmasti se oli juutalaistenkin tiedossa. Kuuden miljoonan vähennys olisi ehtinyt WA 1945:n väestötilastoon tai ainakin WA 1946:n väestötilastoon, mutta väestötilastoja ei päivitetty ”viimeisimmän saatavilla olevan tiedon” mukaisiksi eikä vähennystä tehty.

Lisäksi Nürnbergin kansainvälinen sotilastuomioistuin (IMT; koolla marraskuusta 1945 lokakuuhun 1946) oli hyväksynyt kuuden miljoonan juutalaisen kuoleman tuomioiden pohjaksi (lähde: Hoffmann: Stalin’s War of Extermination, s. 188). Entinen SS-majuri Wilhelm Höttl oli 26.11.1945 antanut IMT:lle valaehtoisen lausunnon (PS-2738), jonka mukaan hän oli kuullut RSHA:n everstiluutnantti Eichmannilta elokuussa 1944, että kuusi miljoonaa juutalaista oli tapettu. Maaliskuussa 1946 brittisyyttäjä oli siteerannut Höttlin lausuntoa Göringin kuulustelun yhteydessä. Tuomiossaan 30.9.1946 IMT oli maininnut Eichmannin antaneen kuuden miljoonan luvun (itse lähdettä, Höttlin lausuntoa, ei tässä yhteydessä mainittu; Raul Hilberg: The Destruction of the European Jews, 2003, s. 1302). Kuuden miljoonan väestönvähennyksestä tuli siis 30.9.1946 oikeuden virallisesti vahvistama totuus. Silti WA 1947 ja WA 1948 eivät muuttaneet väestötilastojaan tämän virallisen ”viimeisimmän tiedon” mukaisiksi.

Kirjassaan ”Nuremberg: The Last Battle” (1996, s. 61-62) historioitsija David Irving kertoo, että Nürnbergin oikeudenkäynnin amerikkalainen pääsyyttäjä Robert Jackson sai jopa jo kesäkuussa 1945 tietoa kuudesta miljoonasta tapetusta juutalaisesta. Tehdessään lähtöä Eurooppaan Jackson kävi 11.6.1945 eräiden FBI:n virkailijoiden luona, ja tässä yhteydessä hän kohtasi erikseen (FBI oli järjestänyt heille huoneen) kolme juutalaista lakimiestä, jotka edustivat voimakkaita juutalaisjärjestöjä ja tahtoivat painostaa Jacksonia toimimaan juutalaisten hyväksi. Jackson tiedusteli heiltä, kuinka suuria juutalaisten tappiot olivat, ja sai vastaukseksi: kuusi miljoonaa. Luku oli kuulemma saatu ekstrapoloimalla vuoden 1929 juutalaisia koskevista väestötiedoista ja niistä, joiden uskottiin nyt olevan elossa. Jos siis voimakkaat juutalaisjärjestöt, joihin myös AJC kuuluu, tiesivät jo kesäkuussa 1945 (sota loppui Euroopassa toukokuussa 1945) kuuden miljoonan juutalaisen kuolleen, väestötilastoihin olisi hyvin ehditty tehdä vastaavat vähennykset World Almanaceihin 1946, 1947 ja 1948, mutta niitä ei tehty.

Jo touko-kesäkuussa 1944 juutalaisilla oli hallussaan tieto kuudesta miljoonasta kuolleesta juutalaisesta. Toukokuussa 1944 (jolloin Unkarin juutalaisia oltiin siirtämässä Auschwitziin) rabbi Dov Weissmandel kirjoitti (lähde: L. Davidowicz: A Holocaust Reader, 1976, s. 327; siteerattuna Thomas Dalton: Debating the Holocaust, 2009, s. 46):

Tähän mennessä kuusi kertaa miljoonaa Euroopan ja Neuvostoliiton juutalaista on tuhottu.”

Raul Hilberg puolestaan kirjoittaa (emt., s. 1302, alaviite 3), että juutalainen asiamies Joel Brand, jonka Eichmann oli lähettänyt neuvottelemaan liittoutuneiden kanssa, antoi kuuden miljoonan luvun Jewish Agencyn Moshe Shertokille kesäkuussa 1944. Samalla sivulla Hilberg kertoo, että kesäkuussa 1946 World Jewish Congressia edustava Jakob Leszczynski kirjoitti 5,978 miljoonan juutalaisen kuolleen.

Alfred Schickel kirjoittaa artikkelissaan ”Die umstrittenste Zahl der Zeitgeschichte”, että Maailman juutalaiskongressin edustaja Maurice Perlzweig ilmoitti kevätkesällä 1946 kuolleitten juutalaisten määräksi 7 miljoonaa (hän ilmoittaa yksinkertaisesti, että Euroopan 8,5 miljoonasta juutalaisesta vain 1,5 miljoonaa säilyi hengissä).

Miksei AJC vuosikausiin reagoinut WA-tilastoissaan mitenkään tähän vakuuttavaan ja voimaperäiseen ”viimeisimpään tietoon” ja pienentänyt sen perusteella juutalaisten määrää? Syy voi olla vain se, ettei AJC pitänyt sitä totena. Koska AJC ei pitänyt vuosien 1944-1946 tietoja ”kuudesta miljoonasta kuolleesta juutalaisesta” totena, se tiesi Ehrenburgin (ja siten Stalinin), Nürnbergin kansainvälisen sotilastuomioistuimen, rabbi Weissmandelin, asiamies Joel Brandin ja World Jewish Congressin edustajien valehtelevan. Siksi ei ollut syytä ryhtyä muuttelemaan väestötilastoja. Vasta vuonna 1949 oli pakko, kun holokaustihuijausta alettiin väkisin runtata läpi. Vuosien 1945-1948 World Almanacien väestötilastot ovat voimakas todiste ”holokaustia” vastaan.

V The New York Times 22.2.1948. Juutalaislehti The New York Times antoi – maailmanlaajoihin tutkimuksiinsa perustuen – 22.2.1948 juutalaisten määräksi maailmassa v. 1947 minimissään 15 miljoonaa ja maksimissaan 18 miljoonaa. Tämä luku on ristiriidassa AJC:n (WA 1949) vuodelle 1947 antaman luvun 11,27 miljoonaa kanssa ja viittaa siihen, että jälkimmäinen on propagandaluku.

VI Muita lähteitä. National Council of Churches ilmoitti v. 1930, että maailmassa oli juutalaisia 15,6 miljoonaa.

Sodanjulistuksessaan Saksalle v. 1933 juutalaiset ilmoittivat lukumääräkseen maailmassa 14 miljoonaa (Daily Express).

Statistical Handbook of Council of Churches, USA, ilmoitti v. 1951, että tuolloin maailmassa oli 15,3 miljoonaa juutalaista.

Maailman sionistiorganisaatio (ZWO) kertoi Israel Almanachissa 1958-1959, että Israelissa vuonna 1958 olleet 1,8 miljoonaa juutalaista muodostavat kahdeksasosan koko maailman juutalaisten määrästä, joten tämän mukaan maailmassa oli tuolloin 14,4 miljoonaa juutalaista (em. Sanningin kirja, s. 193).

VII Israeli Central Bureau of Statistics. Kirjassaan “Debating the Holocaust”, 2009, Thomas Dalton kuvaa sivuilla 54-58, kuinka Israelin tilastokeskus (Israeli Central Bureau of Statistics) on yrittänyt saada maailman juutalaisten määrää koskevat tilastot soveltumaan “holokaustiin”. Tilastokeskuksen mukaan sodan jälkeen, vuonna 1945, maailmassa oli juutalaisia 11 miljoonaa. Sen jälkeen juutalaisten määrä on kasvanut kohtuullista, tasaista vauhtia: vuonna 1948 11,5 miljoonaa, vuonna 1955 11,8 miljoonaa, vuonna 1970 12,59 miljoonaa, vuonna 1990 12,87 miljoonaa ja vuonna 2008 13,26 miljoonaa. Nämä luvut poikkeavat miljoonatolkulla World Almacien antamista luvuista.

Jotta tilastoihin saataisiin ympättyä ”holokausti”, täytyy luonnollisesti ilmoittaa sotaa edeltänyt juutalaisten määrä kuusi miljoonaa tai ainakin lähes kuusi miljoonaa vuoden 1945 lukua suuremmaksi, siis n. 17 miljoonaksi. Juuri näin Israelin tilastokeskus on tehnyt. Se ilmoittaa vuoden 1939 luvuksi 16,73 miljoonaa.

Olettaa sopii, että ennen vuotta 1939 maailman juutalaisten määrä kasvoi samaan tapaan kohtuullista, tasaista vauhtia kuin sodan jälkeen. Näin ei kuitenkaan Israelin tilastokeskuksen mukaan käynyt, sillä sen mukaan kasvu oli näin hurjaa: vuonna 1882 7,8 miljoonaa, vuonna 1900 10,6 miljoonaa, vuonna 1914 13,5 miljoonaa, vuonna 1922 14,4 miljoonaa ja vuonna 1925 14,8 miljoonaa. Näin voimakas kasvu, n. 1,5% vuodessa, on hyvin epätodennäköistä länsimaissa, ja varsinkin juutalaisten kohdalla, koska heitä heidän omien kuvaustensa mukaan uhkasivat jatkuvasti monenlaiset uhat. Thomas Dalton siteeraa joitakin näitä uhkia, joita juutalaislehti the New York Times (NYT) tuolloin toi esiin: NYT 1889 ilmoittaa kaikkien juutalaisten olevan poliittisessa orjuudessa, NYT 1906 kertoo juutalaisia uhkaavan toistuvat verilöylyt ja järjestelmällinen tuhoaminen, NYT 1911 kertoo juutalaisten olevan taloudellisesti tyhjiin imettyjä, NYT 1920 kertoo juutalaisten olevan keskellä nälän, sairauksien ja kuoleman kauheita olosuhteita, NYT 1932 kertoo juutalaisten olevan keskellä maailmanlaajaa tuhoamissotaa ja NYT 1938 kertoo juutalaisten kuolevan hitaasti nälkään, vailla toivoa.

Miksi sitten Israelin tilastokeskus sijoitti tilastoihinsa tuollaisen hurjan kasvun puoleksi vuosisadaksi? Se oli pakkoraossa: vuoden 1869 the New York Times oli ilmoittanut maailman juutalaisten määräksi 6 miljoonaa, samoin vuoden 1889 the New York Times. Lisäksi World Almanac oli antanut maailman juutalaisten määräksi vuonna 1900 7,2 miljoonaa ja vuonna 1910 8,2 miljoonaa. Tilastokeskuksen oli sovitettava tilastonsa alkupää näihin tietoihin. Oli pakko saada vuoden 1900 7,2 miljoonaa kasvamaan vuonna 1939 17 miljoonaan, jotta ”holokausti” mahtuisi mukaan. Koska mikään väestö ei voi kasvaa 2,4-kertaiseksi 39 vuodessa, oli pakko tinkiä: tilastokeskus ilmoitti vuoden 1882 luvuksi 7,8 miljoonaa, vuoden 1900 luvuksi 10,6 miljoonaa ja vuoden 1914 luvuksi 13,5 miljoonaa, 2-4 miljoonaa suurempia lukuja kuin aikoinaan oli raportoitu. Tämä paljastaa, että Israelin tilastokeskuksen väestötilaston luvut ovat sepitettyjä alusta loppuun. Tämä taas osoittaa, ettei mitään holokaustia tapahtunut, sillä holokausti, joka vaatii todisteekseen väestötilastojen rajun manipuloinnin, ei ole todellinen holokausti.

Tässä on huomattava, että ylipäätään kaikki juutalaisia koskevat väestötilastot ovat enemmän tai vähemmän epäluotettavia, koska jo käsite ”juutalainen” määritellään eri tavoin eri tilastoissa (etnisyyden perusteella, uskonnon perusteella, juutalaisten itsensä keskuudessa jopa sen perusteella, onko joku ”ydinjuutalainen” toiminnassaan ja elämässään). Niinpä on kiinnitettävä huomiota Thomas Daltonin ehdotukseen, että ehkä nuo 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun luvut (6 miljoonaa, 6 miljoonaa, 7,2 miljoonaa ja 8,2 miljoonaa) pitävätkin suurin piirtein paikkansa ja kasvavat normaalilla tavalla, ilman mitään ”holokaustia”, tasaisesti vuoden 1945 lukuun 11 miljoonaa ja siitä edelleen nykyiseen noin 13,5 miljoonaan. Joka tapauksessa juutalaisten yritykset ympätä kuuden miljoonan ”holokausti” väestötilastoihin ovat epäonnistuneet surkeasti. Sille, että 1900-luvun alkupuolella esitettiin yleisesti korkeahkoja väestölukuja, Dalton esittää syyksi, että silloin sionismin ja juutalaisten etujärjestöjen esiinmarssi alkoi ja siksi väestölukuja pyrittiin paisuttelemaan mahdollisimman suuriksi (poliittisen painovoiman saamiseksi).

VIII ”Holokaustista selvinneiden” määrä. Israelilainen professori Sergio DellaPergola ilmoitti maailman juutalaisia koskeneessa väestötieteellisessä tutkimuksessaan vuonna 2003, että ”holokaustista selvinneitä” (holocaust survivors) oli elossa vielä 1,092 miljoonaa. Koska keskimääräinen odotettavissa oleva elinikä oli vuonna 1945 (sodan päättyessä) USA:ssa 66 vuotta, Isossa-Britanniassa 65 vuotta ja Neuvostoliitossa 57 vuotta, juutalaisten kohdalla sen voidaan olettaa olleen näiden puolivälissä, koska heitä oli Neuvostoliitossa, Euroopassa ja Amerikassa, siis noin 61,5 vuotta. Koska kuitenkin sodan jälkeen juutalaiset olivat ”uhrikansana” etuoikeutetussa asemassa, heidän keskimääräiseksi odotettavissa olevaksi eliniäkseen vuonna 1945 voidaan arvioida 63,5 vuotta.

Vuoden 2003 alkuun sodan lopusta oli kulunut 57,5 vuotta, joten vuonna 1945 elossa olleista juutalaisista oli elossa vuonna 2003 (63,5-57,5)/63,5 eli 6/63,5. Koska tuo 6/63,5 oli 1,092 miljoonaa, niin silloin vuonna 1945 elossa olleiden ”holokaustista selvinneiden” määrä on ollut 11,56 miljoonaa. Tällainen ”holokaustista selvinneiden” määrä vuonna 1945 luonnollisesti sulkee pois holokaustin tapahtumisen.

IX Holokaustikorvausten hakijat. Sodan jälkeen Saksalta on hakenut korvauksia sodanaikaisista kärsimyksistä 4,4 miljoonaa ihmistä, joista lähes kaikki juutalaisia. Kuten yllä todettiin, Hitlerin vaikutusalueella oli sodan aikana maksimissaan vain 3,5 miljoonaa juutalaista. Koska suurin piirtein kaikki olivat elossa sodan jälkeen hakemassa korvauksia, holokaustia ei ole voinut tapahtua.

X Punaisen ristin luvut. Kansainvälisen Punaisen Ristin komitean (Arolsen) 1.1.1993 antaman ilmoituksen mukaan toisen maailmansodan aikana 15 keskitysleirissä (puuttuu Belzec, Chelmno, Sobibor, Treblinka ja ghetot) oli dokumentoituja kuolemia 296 081 (mukana kaikki kuolinsyyt; tärkeimpänä epidemiat), näistä ehkä puolet juutalaisia. Germar Rudolfin mukaan todellinen määrä lienee noin puoli miljoonaa, puolet juutalaisia (Dissecting the Holocaust, s. 212-213). Rudolfin teksti kokonaisuudessaan (ko. kohta lopussa).

Alfred Schickel kirjoittaa yllä mainitussa artikkelissaan, että 31.12.1974 mennessä Arolsen olisi vahvistanut Kolmannen valtakunnan KAIKISTA (sekä Saksan että Puolan maaperällä sijainneista) keskitysleireistä yhteensä 351 760 kuolemantapausta (näistä tietenkin vain osa juutalaisia). Ehkä vuoden 1974 jälkeen laskentatapa on muuttunut. Mitä Saksan maaperällä olleisiin keskitysleireihin tulee, niin vuonna 1960 Institut für Zeitgeschichte ilmoitti, ettei niissä oltu tapettu ihmisiä kaasulla. Oletettujen ”kaasulla tappamisten” on väitetty tapahtuneen Puolan maaperällä sijainneissa leireissä.

Vuonna 1956 Kansainvälinen Punainen Risti arvioi tutkimustensa perusteella, että toisen maailmansodan aikana juutalaisia kuoli 300 000 kaikki kuolinsyyt mukaan lukien.

Muita kansoja kuoli toisen maailmansodan aikana paljon enemmän, joten juutalaiset olivat sodan aikana kaikkein turvatuin kansanryhmä. Heillä oli leireissä majoitus, ravinto, työ, terveydenhuolto, turvallisuus, jopa mahdollisuus opiskella ja kouluttautua ammatteihin, kun samaan aikaan saksalaisia miehiä kuoli miljoonittain rintamilla ja saksalaisia naisia ja lapsia noin miljoona laajoissa saksalaisten kaupunkien ilmapommituksissa.

XI Auschwitzin kuolinkirjat. Neuvostoliiton v. 1989 julkistamien Auschwitzin kuolinkirjojen mukaan Auschwitzissa kuoli vuoden 1944 alkuun mennessä (vuosi 1944 ja tammikuu 1945 puuttuvat) n. 69 000 ihmistä kaikki kuolinsyyt mukaan lukien (sodan aikana yhteensä siis ehkä reilut 100 000), ei 1,1-1,5 miljoonaa kaasutuksiin, kuten nykyisin väitetään (aiemmin väitettiin neljä miljoonaa).

XII Wilhelm Höttl ja hänen ”kuusi miljoonaansa” vaipuvat unholaan. Kuten yllä World Almanac -kohdassa todettiin, luku ”kuusi miljoonaa” tuli viralliseksi Nürnbergin oikeudenkäynnissä Wilhelm Höttlin valaehtoisen lausunnon perusteella. Höttl kuitenkin on ilmoittanut tietävänsä, ettei luku ”kuusi miljoonaa” pidä paikkaansa. Eräässä kirjeessään hän kirjoitti v. 1996 ”kuuden miljoonan luvusta”: Dass diese nicht zutreffend ist, weiss ich schon lange. Suomeksi: “Olen tiennyt jo kauan, ettei se pidä paikkaansa.”

Kannattaa lukea myös Vesa-Ilkka Laurion muut osat osoitteesta:

https://islam-radio.net/finish/index.htm#rev

Nyt olisi hyvä aika aloittaa keskustelu holokaustista ennen kuin se on laitonta.

BENJAMIN ROCK

9 kommenttia

 1. Ainakin Gazassa on meneillään holokausti eikä tarvitse yhtään epäillä.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 2. Miksi historiaa ei saa tutkia? Jos tästä asiasta joskus joutuu oikeuteen Suomessa niin pystyykö vastapuoli todistamaan täysin kiistattomasti että kaasukammiot on olleet olemassa ja käytössä? Jos ei pysty täysin kiistatta todistamaan niin miten voi tuomion antaa?

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. HOLOKAUSTI

  27.1. Holokaustin muistopäivä?

  6 000 000 uhrin muistolle?

  SISÄLTÖ

  1. JOHDANTO
  2. HOLOKAUSTIT
  3. PALESTIINALAISKYSYMYS
  4. ICC
  5. UNWRA
  6. LOPUKSI

  1. JOHDANTO

  En väitä, etteikö `holokaustia` olisi olemassa! Väitän, että vääriä `holokausteja` on ollut olemassa kolme ja neljäs holokausti, joka on tulossa, on oikea holokausti!

  Kaikki aikaisemmat kolme väärää `holokaustia` ja tulossa oleva neljäs oikea holokausti ovat luotettavasti dokumentoituja! Mitä kuuden miljoonan holokaustin uhrilukuun tulee, niin sanoisin: `neljäs holokausti toden sanoo`!

  Te olette kuulleet sanottavan: `Messias on ilman metaforaa, juutalainen kansa` (Kethuboth 111a), mutta minä sanon teille: `Antikristus on ilman metaforaa, juutalainen kansa`.

  2. HOLOKAUSTIT

  Kysymys kuuluu: Mikä seuraavista virallistetuista holokausteista on juuri se, jonka muistopäivää (27.1.) meidän tulisi viettää (1.-4.):

  1. `virallinen` narratiivi: Venäjää syytettiin kuuden miljoonan juutalaisen sortamisesta, vainoamisesta ja tuhoamisesta, jolloin vahvistettiin myös käsitys `juutalaiskysymyksen lopullisesta ratkaisusta` – mutta tämä tapahtui 1800-luvun lopulla!

  2. `virallinen` narratiivi: `Kuutta miljoonaa juutalaista Puolassa ja Venäjällä uhkasi välitön holokausti`: tämä väite esiintyi sellaisissa lähteissä kuin `The New York Times` – mutta vuosi oli 1919!

  3. `virallinen` narratiivi: Kansallissosialistinen Saksa tappoi kuusi miljoonaa juutalaista toisen maailmansodan aikaisessa holokaustissa (hbr. shoah).

  4. virallinen narratiivi: `Ja näin on käyvä koko maassa (Israelissa), sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle` (Sak 13:8).

  Israelin väkiluku on 9 000 000; siitä 2/3 osaa = 6 000 000 (kuusi miljoonaa). Tässä toteutuu sana: `Sillä mitä minä kauhistuin, se minua kohtasi, ja mitä minä pelkäsin, se minulle tapahtui` (Job 3:25). He luovat itse oman kohtalonsa!

  Edellisten kolmen (ed. 1.-3.) historiallisen holokaustin mahdollistamat varainkeruukampanjat edistivät juutalaisten ideologisia, poliittisia ja taloudellisia tavoitteita, mutta edessä oleva neljäs holokausti (ed. 4.) ei tule edistämään juutalaisten ideologisia, poliittisia ja taloudellisia tavoitteita, vaan palauttamaan kaiken valheella saamansa hyödyn takaisin oikeille omistajilleen.

  Edellisten kolmen holokaustin (ed. 1.-3.) aikana tai jälkeen suoritetut varainkeruukampanjat tuottivat valtavia voittoja. Voitot eivät suinkaan kohdistuneet `köyhille juutalaisille`, vaan saadut voitot kohdistettiin ensin siionismin suosimiin `rakentaviin hankkeisiin` kuten bolsevismin asiaa ajaville, joiden tarkoituksena oli kaataa keisarillinen Venäjä.

  Miten virallinen narratiivi holokaustista syntyy? Kas näin:

  `Jopa 40 vauvaa löydettiin murhattuina, mestattiin Hamasin joukkomurhassa Israelin kibbutsilla: IDF`.
  https://www.msn.com/en-us/news/world/40-babies-reportedly-found-murdered-in-hamas-massacre-of-israeli-kibbutz/ar-AA1hZleY

  Seuraavassa Don Heddesheimerin e-book: `The First Holocaust` (2003):

  `The First Holocaust`.
  https://ia802509.us.archive.org/10/items/holocaust-handbooks-n-06-the-first-holocaust-don-heddesheimer/Holocaust%20Handbooks%20N06%20-%20The%20First%20Holocaust%20-%20Don%20Heddesheimer.pdf

  Holokausti-kertomus joutaa osastolle historiallisia väärennöksiä ja väärennösten historiaa.

  3. PALESTIINALAISKYSYMYS

  On vääriä `holokausteja` ja sitten on oikeita holokausteja!

  Mitä Israelissa oikeasti tapahtuu? Palestiinalaisten holokaustin siviilien uhrimäärä kasvaa kaiken aikaa! Viimeisin tieto palestiinalaisten siviilien joukkotuhonnan kuolonuhrien määrästä on 26 453. Lukuun eivät sisälly ne 8000, jotka ovat vielä kateissa.

  Gazan tilanne:

  Seuraavassa tilastoja (1.-5.) Israelin/Hamasin vehkeilyn aiheuttamista seurauksista sodassa palestiinalaisia siviilejä vastaan. Benjamin Netanjahun julistama sota alkoi 7.10.2023-. Vajaassa neljässä kuukaudessa:

  a.) Gaza:

  Kuolleet: 26 083 (josta 10 000 lasta ja 7 000 naista).
  Loukkaantuneet: > 64 487 (josta 8 663 lasta ja 6 327 naista).
  Kateissa: > 8 000.

  b.) Länsiranta:

  Kuolleet: 370 ihmistä (josta > 99 lasta)
  Loukkaantuneita: > 4 250

  c.) Gazan hävitys:

  360 000 asuntoa on tuhoutunut tai vahingoittunut (= ½ Gazan kodeista).
  378 oppilaitosta.
  35 sairaalasta 16 on osittain toiminnassa.
  122 ambulanssia.
  221 palvontapaikkaa.

  d.) Joka tunti Gazassa:

  15 ihmistä kuolee, joista kuusi on lapsia.
  35 ihmistä loukkaantuu.
  42 pommia pudotetaan.
  12 rakennusta tuhoutuu.

  e.) Tapettuja toimittajia:

  87 palestiinalaista.
  3 libanonilaista.
  4 israelilaista

  Edelliset (a.-e.) tästä: Israelin ja Gazan välinen sota kartoissa ja kaavioissa.
  https://www.aljazeera.com/news/longform/2023/10/9/israel-hamas-war-in-maps-and-charts-live-tracker

  4. ICC

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen (International Criminal Court = ICC) päätös palestiinalaisten joukkotuhontaa koskevassa asiassa oli seuraava:

  ICC ilmoitti tiedotteessa tehneensä enemmistöpäätöksen, jonka mukaan tuomioistuimen alueellinen toimivalta ulottuu myös Palestiinan tilanteeseen sekä Israelin vuodesta 1967 lähtien miehittämiin alueisiin. Erikseen tuomioistuin mainitsi lausunnossaan Gazan, Länsirannan ja Itä-Jerusalemin. Pääsyyttäjänä toimi Fatou Bensouda.

  Israel ja Yhdysvallat vastasi (1.-2.) ICCn päätökseen välittömästi:

  1.) Netanjahu ilmoitti tiedotteessaan: `ICC on jälleen kerran osoittanut olevansa poliittinen toimija, ei oikeuslaitos`.

  2.) Yhdysvallat puolestaan ilmoitti tiedotteessaan, että: `Se on vakavasti huolissaan ICC:n päätöksestä ulottaa toimivaltaansa israelilaisiin`.

  Taannoin presidentti Donald Trumpin asetti pakotteita pääsyyttäjä Fatou Bensoudalle sekä toiselle korkea-arvoiselle ICCn virkamiehelle. Yhdysvallat uhkasi jopa ohjusiskulla Haagin Alankomaissa sijaitsevaa ICCtä, jos nämä eivät luovu sotarikos syytekohdista amerikkalaisia vastaan.

  Tämän jälkeen tulikin hiljaista, mutta ei Venäjän tapauksessa!

  ICC asetti pidätysmääräyksen Vladimir Putinista ja Venäjän lasten oikeuksien komissaarista Marija Lvova-Belovasta. Asia hyväksyttiin länsimaissa, siitäkin huolimatta, että tuomioon ei ollut edes perusteita.

  Kaikki syytökset vahvistetaan, silloin kun kohteena on Venäjän federaatio tai presidentti Vladimir Putin:

  https://pbs.twimg.com/media/FM71f8NXoAIvkIF?format=jpg&name=4096×4096

  Jatkoa seurasi. Venäjän sisäministeriön etsintäkuulutettujen henkilöiden listaan lisättiin Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC) tuomari Sergio Godinez – Venäjän rikoslain mukaisesti. Pidätysmääräyksen jälkeen Venäjä aloitti rikosoikeudelliset menettelyt ICC:n tuomareita, mukaan lukien Godinezia, vastaan.

  ICCstä on kehittynyt pelkkä `ohikulkijan vihellys`, eikä sitä voi enää verrata mihinkään muuhun kuin bajamajaan.

  5. UNWRA

  Benjamin Netanjahun kansallisia tunteita oli loukattu ICCn toimesta? Netanjahu aloitti välittömästi kostotoimet! Israel syytti kahtatoista palestiinalaisten avustusjärjestö UNWRAn työntekijää. Syytteen mukaan nämä kaksitoista olisivat `saattaneet osallistua` ja heidän `epäiltiin osallistuneen` Hamasin operaatioon Israelissa.

  Gazan palestiinalaiset siviilit ovat riippuvaisia UNWRAn tuesta, joten Israelin logiikka ei herätä ihmetystä, koska näin menetellen syyllisiä (Hamasia) ei rangaista, mutta palestiinalaisia siviileitä rangaistaan – kostoa koston päälle periaatteella.

  Palestiinalaisten etnisen puhdistuksen tavoite ei ainoastaan säily, vaan se pahenee.

  6. LOPUKSI

  Iranian ex. president Mahmoud Ahmadinejadin ajatus vapaasti: Toisessa maailmansodassa kuoli yli kuusikymmentä miljoonaa ihmistä, joiden muistoa meidän tulee kunnioittaa. Miksi me kohdistamme tämän onnettomuuden vain tiettyyn ryhmään ja pidämme vain sitä yllä.

  `Älkää siis peljätkö heitä (juutalaisia).
  Sillä ei ole mitään peitettyä,
  mitä ei tule paljastetuksi,
  eikä mitään salattua,
  mikä ei tule tunnetuksi`.

  (Mat 10:26).

  Sen tähden,
  kaikki,
  mitä te (juutalaiset) pimeässä sanotte,
  joutuu päivänvalossa kuultavaksi,
  ja mitä korvaan puhutte kammioissa,
  se katoilta julistetaan`.

  (Luu 12:3).

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 4. Tämä on haaste kaikille, joille sanan- ja painovapaus on tärkeää.
  Nyt on aika alkaa julkaista holokausti-sadusta totuudenmukaisia kirjoja. Niitä pitää julkaista myös mahdollisen tulevan kriminalisoinnin jälkeen. Samoin suosittelen digitoimaan olemassa olevaa aineistoa ja ripustamaan nettiin.
  ”Siitä saa rangaistuksen!” sanoo joku nyt. Sellaiselle voi vain sanoa, että valitse: haluatko elää lampaan tavoin, vai onko sinussa edes vähän sutta?

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 5. PALESTIINA PALESTIINALAISILLE

  Juutalaissiirtokunta Israel ja
  Israelin juutalaissiirtokunnat.

  Kahden valtion mallista,
  yhden valtion malliin.

  SISÄLTÖ

  JOHDANTO

  A. PUTKINÄKÖ
  B. FILOSEMITISMI
  C. AMERIKKALAISEN SIELU
  D. KAHDEN VALTION MALLI
  E. YHDEN VALTION MALLI
  F. JUUTALAISSIIRTOKUNNAT PALESTIINASSA
  G. NATUREI KARTA
  H. KOLMAS INTIFADA
  I. KHASAARIT
  J. A RRIEF HISTORY OF THE ROTHSCHILD KHAZARIAN MAFIA I -V.

  LOPUKSI

  JOHDANTO

  Miltä tilanne Palestiinassa näyttää palestiinalaisen silmin katsottuna? Asettumalla palestiinalaisen asemaan, voimme tehdä seuraavia havaintoja:

  Ensinnäkin palestiinalaisten lasten paikka on – olla elossa!
  https://static.standard.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2018/05/15/12/gaza-teargas.jpg?quality=75&auto=webp&width=960

  Miksi palestiinalaiset tyytyisivät kahden valtion malliin ja luopuisivat yhden valtion mallista, yhtenäisestä Palestiinasta, joka kuuluu vain palestiinalaisille?

  John Hopkinsin teettämä geneettinen tutkimus osoittaa, että lähes 80% `juutalaisista` israelilaisista eivät ole geneettisesti muinaisia hebrealaisia. He eivät voi vedota esi-isiltään saamaansa perintö oikeuteen Palestiinan maasta. He eivät kuulu edes seemiläiseen kansaan. Mutta 80% palestiinalaisista voidaan geneettisesti yhdistää sekä seemiläiseen kansaperheeseen että heprealaisiin.

  Jos Israelin `juutalaiset` eivät ole seemiläisiä, niin mitä he sitten ovat? He ovat Mustameren ja Kaspiameren väliseltä alueelta, khazaarien valtakunnasta, aluksi Itä-Eurooppaan maanpakoon lähteneitä ashkenaaseja (juutalaisuuteen kääntyneitä proselyyttejä). Kansojen sukutaulun (1 Moo 10-luku) mukaan he polveutuvat Jaafetista: Sukulinja: Nooa > Jaafet > Goomer > Askenas.

  Assyrialaiset kutsuivat heitä skyyttalaisiksi. Vanhan- ja uudenajan välillä heitä kutsuttiin khazaareiksi. Itä-Euroopassa heitä kutsuttiin askenaaseiksi ja nykyisin `juutalaisiksi`.

  Aškenasijuutalaiset.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/A%C5%A1kenasijuutalaiset

  Askenaasi taustaiset `juutalaiset` eivät ole alkuperäisiä juu(d)alaisia eli `luvatun maan valittua kansaa`. He ovat maahan tunkeutujia, jotka vainoavat Palestiinan alkuperäiskansaa – palestiinalaisia. Siten he ovat maailman pahimpia antisemiittejä. Heidän ksenofobiansa (ksenos ξένος, ’vieras, outo’ ja fobos φόβος, ’pelko’) kohdistuu palestiinalaisiin, joilla on laillinen oikeus esi-isiensä maahan – Palestiinaan.

  Seuraavassa karttakuva Palestiinan juutalaisvapaista (judenfri) alueista Osmannien valtakunta-ajan (1299-1922) lopulta:
  https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fexternal-preview.redd.it%2Fh-hr0tlriiggD9r4ogk1QarTpdijuE6wHj6l70aCuf0.jpg%3Fauto%3Dwebp%26s%3Dec7c5883b1e5e50d750aa84e53f7c5eb49597047&rdt=52963

  Nykyisen Israelin `valtion` ulkorajojen sisäpuoliset alueet muodostavat alkuperäisen, todellisen ja jakamattoman Palestiinan valtion, jonka voidaan todistaa olevan alkuperäisten palestiinalaisten laillinen kansankoti. Palestiinalaiset ovat menettämässä tuhansia vuosia vanhan, esi-isiensä perinnön, Palestiinan, askenaasi taustaisille `juutalaisille` uudisasukkaille.

  Seuraava kronologia Palestiinan historian käännekohdista, jotka heikensivät palestiinalaisten oikeutta omaan kotimaahansa:

  -1880-1920 Israelin – Palestiinan konflikti juuret juontuvat Osmannien valtakunta-ajalta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin%E2%80%93Palestiinan_konflikti
  -Ensimmäinen ja toinen (1.-2.) siionistikongressi sinetöi palestiinalaisten kohtalon:
  – 1.) 1897 First Zionist Congress.
  https://en.wikipedia.org/wiki/First_Zionist_Congress
  – 2.)1898 Second Zionist Congress.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Zionist_Congress
  -Balfourin julistus (1917).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Balfourin_julistus
  -Vuonna 1946 90 % Palestiinasta oli palestiinalaisten hallinnassa. Juutalaiset alkoivat ostaa Palestiinasta maa-alueita.
  -YKn Palestiinan jakosuunnitelma (1947).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneiden_kansakuntien_Palestiinan_jakosuunnitelma
  -Brittiläinen mandaatti (1920-1948) Palestiinassa päättyy.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Palestiinan_brittil%C3%A4inen_mandaatti
  -Israelin itsenäisyyssota (1947-1948).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_itsen%C3%A4isyyssota
  -Israelin itsenäisyysjulistus (1948).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_itsen%C3%A4isyysjulistus
  -Juutalaiset kontrolloivat 77 % Palestiinan maa-alasta.
  -Suezin kriisi (1956).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suezin_kriisi
  -Kuuden päivän sota (1956).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuuden_p%C3%A4iv%C3%A4n_sota
  -Kuuden päivän sodan jälkeen juutalaiset kontrolloivat Gazaa, Egyptin Siinain niemimaata, Jordanian Länsi-rantaa, Syyrian Golanin kukkuloita sekä Itä-Jerusalemia.
  -Suuren sovituspäivän jom kippur-sota (1973).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Jom_kippur_-sota
  -1967-1993 Israel miehittää Palestiinaa.
  -Ensimmäinen intifada 1987-1993.
  -Oslon rauhanprosessi (1993–2000).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Oslon_rauhanprosessi_(1993%E2%80%932000)
  -Toinen intifada (Al-Aqsan intifada) 2000-2005.
  -2012 Israeli operation in the Gaza Strip.
  https://en.wikipedia.org/wiki/2012_Israeli_operation_in_the_Gaza_Strip#Background
  -2012 Palestiina tunnustettiin ilman äänioikeutta YKn tarkkailijavaltioksi.
  -2014 Jerusalemin levottomuudet, joita kutsuttu myös intifadaksi.
  -2015–2016 Israelin ja Palestiinan konfliktin kärjistyminen, jota kutsuttu nimillä `Al-Quds Intifada` tai `Jerusalem Intifada` tai `Knife Intifada`.

  Edellisen kronologian pohjalta johtopäätös: Palestiinalaisten asemaa on heikennetty progressiivisesti ja heiltä on mitätöity osittain ja tullaan jatkossa mitätöimään kokonaan oikeus omaan kotimaahansa Palestiinaan.

  Kahden valtion malli ei ole toiminut, koska kummankin osapuolen radikaalit kannattavat yhden valtion mallia. Tilanne on johtanut konfliktista konfliktiin, joka näyttää lopulta eskaloituvan palestiinalaisten `lopulliseen ratkaisuun`. `Lopullisen ratkaisun` yritys alkaa Gazan sodasta (2023-) ja sen on tarkoitus päättyä palestiinalaisiin kohdistuvaan holokaustiin!

  2023- Gazan sota.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Gazan_sota_2023%E2%80%93

  `Juutalaisten` destruktioilla palestiinalaisia kohtaan ei ole mitään rajoja:

  `Israelin armeija julkaisi Gazan kaistan online-kartan, jakaen erillisalueen yli 600 numeroituun lohkoon. Se pyysi Gazan siviilejä tunnistamaan asuinaluettaan vastaavan lohkon ja evakuoimaan käskystä.
  Evakuointeja vaativat esitteet ovat kuitenkin ristiriidassa verkossa olevien varoitusten kanssa, mikä on hämmentänyt asukkaita.
  Lisäksi useilla Gazan asukkailla ei ole luotettavaa tapaa päästä kartalle ilman sähköä tai Internetiä, koska 365 neliökilometrin (141 neliömailin) kaistaleen saarto on johtanut tietoliikenneinfrastruktuurin romahtamiseen`.

  Näin askenaasi taustaiset `juutalaiset` ovat myöntäneet itselleen vastuuvapauden aiheuttamistaan siviiliuhreista, koska palestiinalaiset `eivät totelleet` heidän evakuointikäskyjään, vaan olivatkin ihmiskilpinä Hamasin taistelijoille.

  Palestine victims clock (uhriluku kasvaa kaiken aikaa, kannattaa pitää silmällä):
  https://www.aljazeera.com/news/longform/2023/10/9/israel-hamas-war-in-maps-and-charts-live-tracker

  Israelin ulkorajojen sisäpuolinen territorio, Israelin valtio, on `kansainvälisen juutalaisen` perustama laiton juutalaissiirtokunta sinänsä. Seuraavassa muutama esimerkki suurimmista juutalaissiirtokunnista Palestiinassa (1.-5.):

  Laittomia siirtokuntia palestiinalaisten kotimaassa, Palestiinassa, suurimmasta pienimpään ovat 1.) Jerusalem (933 113 as.), 2.) Tel Aviv (418 600 as.), 3.) Haifa (279 591 as.), 4.) Beerseba (205 810 as.) ja 5.) Eilat (50 072 as.). Tämän lisäksi heillä on liuta muita pienempiä siirtokuntia, joita niiden asukkaat kutsuvat erehdyttävästi omiksi kaupungeikseen tai kylikseen.

  Ei-juutalaiset juutalaiset (= askenaasit) ovat perustelleet Palestiinan perimäoikeutta syntyperällään. Syntyperään perustuva perintöoikeus olisi aiheellinen, jos he kohdistaisivat vaatimuksensa muinaiseen Khazarstaniin (minkä he tekevätkin = toinen Israel), mutta Palestiinan pakkohaltuunottoa he eivät voi perustella syntyperällään.

  Kansallisromantiikan savuverholla he ovat suosineet uskonnolliskansallisia symboleitaan ja suositelleet niitä ympäri maailmaa sekä kaivelleet todisteita kansakuntansa Juudealaisesta menneisyydestä, vaikka heidän toimintansa perustuu likaiseen poliittiseen sionismiin – nationalismiin.

  Sionismi.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sionismi

  He mädättivät kristinuskon kääntäen sen palvelemaan poliittisen siionismin tarkoitusperiä vääntämällä kieroon alkuperäisen kristillisen dispensationalismin ja jättivät sen sitten elämään omaa elämäänsä. Sanoman vastaanottokyky oli muokattu jo valmiiksi. He vakuuttelivat, että `juutalaisten` paluu Pyhään maahan ja nykyisen Israelin valtion syntyminen vuonna 1948 ovat merkkejä Raamatun profetioiden täyttymisestä.

  Kristillinen sionismi.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristillinen_sionismi

  Sionismiksi on tulkittu yleisesti juutalaisten ylivaltaan tähtäävänä imperialistisena aatteena. YKn yleiskokouksen osanottajamaissa oli toki pyrkimyksiä määritellä sionismi rasismiksi, jolloin kansalliseen uskontoon perustuvana sen periaatteiden hyväksyminen voisi olla muita kansallisuuksia syrjivää.

  YKn yleiskokous julisti kehitysmaiden ja sosialistimaiden muodostamalla enemmistöllä sionismin rasismiksi ja rasistisen syrjinnän muodoksi vuonna 1975 (päätöslauselma 3379), mutta päätöslauselma kumottiin `juutalaisten` eduksi vuonna 1991 (päätöslauselma 4686).

  Väärän kansallisromanttisen tunteen vallassa ja kristittyjen myötätunnolla `juutalaiset` ovat sittemmin levittäneet etäpesäkkeitä, pienempiä siirtokuntiaan jopa palestiinalaisten reservaatteihin Länsirannalle ja Gazan kaistalle.

  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/ar_1.7777777777777777,c_fill,g_faces,h_675,w_1200/dpr_2.625/q_auto:eco/f_auto/fl_lossy/13-3-10843971

  Demonstraatio: Onnellinen perhe asui suuressa asunto osakeyhtiössä, omistusasunnossaan. Asunto oli tilava ja siinä oli vierashuone. Asunnon omistajat säälivät asunnotonta perhettä ja ottivat heidät asumaan vierashuoneeseensa.
  Aikaa myöten tulokkaille ei riittänyt enää vierashuone. He alkoivat valloittaa perheen omistusasuntoa huone huoneelta.
  Perhe valitti asiasta asunto osakeyhtiön hallituksen kokouksessa. Hallitus päätti ns. kahden asunnon mallista. Niinpä perheen asunto jaetaan kahdeksi asunnoksi, jossa perheelle riittäisi asunnoksi vallan hyvin yksi sen nurkkahuoneista.
  Kun onnellinen perhe valitti hallituksen ratkaisusta, hallitus päätti häätää heidät kokonaan omasta asunnostaan.

  A. PUTKINÄKÖ

  Joskus ihmiselle kehittyy ns. putkinäkö. Putkinäkö syntyy silloin, kun näkökenttä kaventuu laidoilta kohti keskustaa. Alussa potilaalla on käsitys, että hän näkee kuten ennenkin, koska aivot pyrkivät hyödyntämään pienetkin rippeet näköinformaatiota. Lopulta potilas huomaakin, että hänen havaintoinformaationsa on vääristynyt.

  Putkinäköön usein liitetty tunnelinäkö tarkoittaa tilannetietoisuuden hämärtymistä, joka on seurausta saman asian tekemisestä toistuvasti. Tunnelinäössä fokus on yhdessä asiassa eikä kokonaiskuva siten välity oikeana.

  Putkinäkö johtuu usein esimerkiksi siitä, että ihminen on kasvatettu vuosien saatossa kapea-alaiseen käsitykseen. Tämä on saattanut johtua monesta seikasta kuten väärästä informaatiosta, propagandasta, systemaattisesta asenteen muokkauksesta jne.

  https://c.pxhere.com/photos/5b/af/blinkers_horse_horse_heads_tableware_brown_horse_head_animal_pferdeportrait-811671.jpg!s2

  `Et voi nähdä metsää puilta` on sanonta, jota käytetään kuvaamaan tapauksissa, joissa ihminen on fiksoitunut tiettyyn aiheeseen ja sen yksityiskohtiin niin huolella, ettei hän voi nähdä tai ymmärtää kokonaiskuvaa yksityiskohdilta.

  Kun sitten joku yllättäen huutaa: `Keisarilla ei ole vaatteita`, niin hän ei aluksi usko havaintoonsa ja hänen on vaikea muuttaa syvään juurtuneita käsityksiään, koska hän on elänyt joukkosuggestion ja -psykoosin vallassa, ties kuinka kauan.

  https://miro.medium.com/v2/resize:fit:1400/1*WBiYmciYI_0bHEP0vXqoNg.jpeg

  Silmien avautuessa tosiasioille, siirtymävaiheen tilaa kutsutaan nimellä kognitiivinen dissonanssi, jossa keskenään yhteensopimattomat vakaumukset ja käsitykset aiheuttavat psykologisen ristiriidan (dissonanssi eli riitasointu). Epämiellyttävä tunne syntyy siitä, kun aiemmat uskomukset ja olettamat ovat ristiriidassa uuden tiedon kanssa.

  Putkinäön syntyyn vaikuttavia tekijöitä seuraavassa luvussa.

  B. FILOSEMITISMI

  Filosemitismi on ylikorostunut arvostus `juutalaisia`, jotakin sen yksilöä tai juutalaisuuden vaikutusta kohtaan. WWIIn jälkeen filosemitismi yleistyi Euroopassa laajalti. Holokausti tietoisuuden lisääntyminen vaikutti `Jew-lover` tai `Jew-friend` asenteen kasvuun, joka kuului käyttäytymistieteen osaamisalaan.

  Mutta ystävyydellä oli hintansa! Se tuli maksamaan sekä valtioille että yksittäisille ihmisille suuria määriä `murrin pyllyyn` heitettyä rahaa.

  Holokausti survalistien tarinat poikivat myötätuntoa ja heidän tarinansa rikkoivat myyntiennätyksiä. He saivat palstatilaa ja heidät nähtiin usein tv keskusteluohjelmissa. Holokaustista kehittyi tuottoisa kultti ja samalla mittava liiketoiminnan muoto, Holocaust inc. Aiheesta ilmestyi loputtomasti tietokirjoja, kirjoja, tv-sarjoja, elokuvia jne.

  Holokaustia käsittelevät historiankirjat.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:History_books_about_the_Holocaust
  List of Holocaust films.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Holocaust_films
  Luettelo holokaustista selvinneistä.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Holocaust_survivors

  Seuraavassa yhden `holokaustista selvinneen` tarina (oikeaa holocaust survalistien aatelia):

  Misha ja sudet.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Misha_and_the_Wolves
  Surviving with wolves.
  https://m.media-amazon.com/images/I/81lOr+CoARL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

  Holokausti-narraatiot koettelivat sekä Itä- että Länsi-Eurooppaa kolmena erillisenä aaltona (1.-3.):

  Holokausti kertomusten 1.) ensimmäinen aalto koettiin 1800-luvun loppupuolella ja sen jälkeen, kun ensimmäiset tarinat kuuden miljoonan juutalaisen polttouhrista esiintyivät. Holokausti kertomusten 2.) toinen aalto koettiin WWIn aikana ja sen jälkeen, kun tarinat kuuden miljoonan juutalaisen polttouhrista vakiintuivat. Holokausti kertomusten 3.) kolmas aalto koettiin WWIIn aikana ja sen jälkeen, kun tarinat kuuden miljoonan juutalaisen polttouhrista saavuttivat kansainvälisen hitin aseman.

  Holokausti kertomusten suosiota ei häirinnyt sekään, että väitetyssä kolmessa erillisessä, kussakin kuusi miljoonaa `juutalaista` vaatineessa holokausti aallossa, yhteenlaskettu uhriluku oli epärealistinen – kahdeksantoista miljoonaa `juutalaista` polttouhria.

  6 000 000 uhria ensimmäisessä aallossa.
  + 6 000 000 uhria toisessa aallossa.
  + 6 000 000 uhria kolmannessa aallossa.
  = 18 000 000 uhria yhteensä.

  Väestötilastoja tutkimalla tulee siihen johtopäätökseen, että miljoonat juutalaiset olisi pitänyt tuhkata moneen, moneen kertaan ennen kuin oltaisiin saavutettu maaginen 18 000 000n holokausti uhriluku. Nykyinen juutalaisten väestömäärä lienee yli 14 000 000.

  `The First Holocaust` – The Surprising Origin of the Six-Million Figure
  (Don Heddesheimer) – e-kirja:
  https://ia802509.us.archive.org/10/items/holocaust-handbooks-n-06-the-first-holocaust-don-heddesheimer/Holocaust%20Handbooks%20N06%20-%20The%20First%20Holocaust%20-%20Don%20Heddesheimer.pdf

  Suomalaisetkaan eivät ole immuuneja holokaust narraatiolle. Valtioneuvoston kanslia on 23. tammikuuta päättänyt, että Suomi siirtyy käyttämään 27. tammikuuta 2024 alkaen vainojen uhrien muistopäivästä kansainvälisen käytännön mukaista nimitystä holokaustin uhrien muistopäivä.

  Vainojen uhrien muistopäivä oli kansainvälinen vuosipäivä, jolla kunnioitettiin toisen maailmansodan ajan joukkomurhien ja jossain määrin myös väkinäistä juutalaisen `holokaustinuhrien` muistoa.

  Toisen maailmansodan kokonaisuhrimäärän on arvioitu olleen noin 62 000 000. Siviilejä näistä oli noin 37 000 000 ja sotilaita noin 25 000 000. Tässä arvioidaan ainoastaan välittömiä menehtyneitä. Seurausten arvioinnissa päätyisimme huomattavasti suurempiin uhrilukuihin.

  Luettelo toisessa maailmansodassa kuolleiden määristä.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_toisessa_maailmansodassa_kuolleiden_m%C3%A4%C3%A4rist%C3%A4

  Miksi eurooppalaiset kansat suostuvat häpäisemään toisen maailmansodan aikaisen vainojen uhrien muistoksi vietetyn 27.1. muistopäivän ja korvaamaan se vietettäväksi askenaasi `juutalaisten` holokaustin uhrien muistopäiväksi? Ei pidä unohtaa, että toinen maailmansota oli maailman voimakkaimman rikollissyndikaatin, kasaarimafian orkestroima.

  Vainojen uhrien muistopäivän 27.1. vaihtaminen holokaustien uhrien muistopäiväksi piilee se sudenkuoppa, että siionistit vahvistavat siinä ennakkokuvansa; pedonmerkin: `Ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin` (Ilm 13:15).

  Looginen seuraus tästä 27.1. hulluudesta ovat sanktiot, kuten tuomitseminen sakkoon tai vankeuteen, pahoinpitelyt, aseman menetykset, kaikenlainen syrjintä jne. jotka asetetaan jokaisen kohdalle kuka vain rohkenee epäillä heidän apologeettojensa luomaa `puhdasoppista` holokausti narraatiota.

  27.1. muistopäivän sisällön iljettävä ja röyhkeä muutos tulee johtamaan myöhemmin vihamieliseen suhtautumiseen myös askenaasi `juutalaisia kohtaan`, eikä tämä tapahdu vain paikallisesti Euroopassa, vaan globaalisti. Jos menee nukkumaan takapuoli kutisten, ei kannata ihmetellä, kun aamulla sormet haisevat paskalle.

  Oletteko muuten sattumoisin kuulleet lorun: `,,, jotta tämä ei enää koskaan toistuisi`! Naurettavaa, kerrassaan naurettavaa, koska se toistuu 24/7/365 teidän olohuoneissanne. Sitä pidetään sinnikkäästi yllä. Holokausti viihdeteollisuuden piireissä havaittiin jo varhain ilmiö, jota voidaan käyttää keinona yhä kasvavien voittojen aikaansaamiseksi – syyllisyys! Kun syyllisyys oli herätetty, alkoi kiristys.

  Mutta sukupolvet, jotka ovat syntyneet `holokaustin` jälkeen ovat syyllisyydestä vapaita (Helmuth Kohlin ajatus)! Heiltä ei voi vaatia enää mitään sovittavia tekoja!

  The Historical Dictionary of Holocaust Cinema` tutkii historiaa siitä, miten holokausti esitetään elokuvissa, mukaan lukien dokumentit, elokuvat ja televisiotuotannot. Se sisältää tapahtumien kronologian, jota tarvitaan antamaan elokuville ja niiden vastaanotolle historiallinen konteksti, johdantoessee, bibliografia, yli 600 nimikkeen filmografia ja yli 100 ristiviittaussanakirjaa elokuvista, ohjaajista ja historiallisista henkilöistä.

  Holokaustielokuvan historiallinen sanakirja.
  https://books.google.fi/books?id=yDEV0R3LGvkC&redir_esc=y

  Suomalaisiin syvälle juurtunut filosemitismi selittää jotakin kieroutuneesta Israel-ystävyydestä. Suomessa Israel-ystävyys seurat orastivat jo 1800-luvun puolella, silloin kun Israelin valtiollisesta olemassaolosta ei ollut vielä tietoakaan. Tämä tapahtui hyvän aikaa ennen kuin ensimmäinen (1897) ja toinen (1898) siionisti kongressi edes pidettiin.

  Kaksi ensimmäistä siionisti kongressia (1897 ja 1898) olivat starttilaukaus kun `siionin viisaat` eri puolilta maailmaa kokoontuivat kerätäkseen varoja, vahvistaakseen edunvalvontaa ja luodakseen instituutioita, jotka muodostaisivat jonain päivänä vuonna 1948 Palestiinaan perustetun nykyisen juutalaisvaltion, joka tunnetaan nimellä Israel (Gesher Hajetsija).

  Filosemitismi osui ja upposi auktoriteettiuskoisiin suomalaisiin. Suomalaiset tunnetaan koiramaisen uskollisina Israel-ystävinä – ennen kaikkea kristillisissä fundamentalistipiireissä. Filosemitistisen aseteen kehittyminen selittyy osaltaan kuvitteellisella Israelin pohjoisen valtakunnan kadonneiden kymmenen heimon läsnäololla suomalaisessa geenipoolissa.

  Suomen voi jakaa karkeasti rajaviivalla Utsjoelta Helsinkiin; sen itäiseen ja läntiseen alueeseen. Läntisen alueen miespuolisten tyypillinen ja hallitseva ydna-haploryhmä (isälinja) on I (Iivari), mutta itäisen alueen tyypillinen ja hallitseva ydna-haploryhmä (isälinja) on N (Niilo). Mitokondriaalinen linja periytyy aina äideiltä lapsille.

  Kadonneet 10 heimoa.
  http://www.fkf.net/Kadonneet/

  Mustameren ja Kaspiameren välisellä kannaksella sekä siitä luoteeseen, pohjoiseen ja koilliseen sijaitsi Kasaarivaltakunta, jonka kukoistuskausi, riippuen lähteestä, osui noin vuosivälille 650-850.

  Ympärysvaltojen epäsuosioon joutuneet kasaarit pakenivat aluksi Itä-Eurooppan maihin, jossa heidät opittiin tuntemaan paremmin nimellä askenaasit. Heitä saapui myös Suomeen, josta todisteena käytetään nykyisessä suomalaisessa geenipoolissa tiuhaan esiintyvä N-haploidi (vrt. Volgan, Donin ja Dneprin alueen `suomalaiset` heimot). Kyllä, kyllä he olivat askenaaseja, mutta etnisiä hebrealaisia he eivät olleet!

  Askenaasit ovat tämän päivän Israelissa hallitseva väestö, mutta he eivät ole geneettisiä hebrealaisia, joten heidän esivanhempansa eivät polveudu ns. `luvatun maan valitusta kansasta`, vaan askenaaseista, jotka taas polveutuivat muinaisista skyyttalaisista.

  Kreikkalaisen Herodotoksen mukaan skyytit tulivat Aasiasta Eurooppaan aroa pitkin. Skyyteillä ei ollut vakituisia asuinpaikkoja, vaan he liikkuivat alituiseen, josta myöhemmin talmudismiin ja kabbalaan kääntyneille askenaaseille periytyi nimitys `vaeltava juutalainen`, koska he olivat tottuneet vaeltamaan ties kuinka kauan karjalaumojensa perässä hevosillaan ja vankkureillaan.

  Skyytit.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Skyytit

  Pienenä detaljina mainittakoon, että skyyttalaisessa avioliittoinstituutiossa vaimolla oli 5 – 6 aviomiestä. Skyyttalaiset olivat karkeita ja töykeitä, viettivät liikkuvaa paimentolaiselämää, rohmusivat kultaa ja olivat kauttaaltaan tatuoituja.

  Suomalaisten geneettisessä kartoituksessa askenaasien esiintymistiheys tulee selvästi esille markkereissa joilla on tunnettu sijainti kromosomissa, ja joita voidaan käyttää yksilöiden tai lajien tunnistamiseen. He tosin unohtivat taustansa, mutta tulivat siitä jälleen tietoisiksi geneettisen tutkimuksen yleistyessä.

  Suomessa kansalaiset elivät kauan aikaa kyläyhteisöissä, koska pitäjästä pitäjään liikkuminen oli luvanvaraista, joten geenipohja säilyi melko `puhtaana`. Sukujen vuosisatainen paikallaanolo näkyy esimerkiksi sukututkimuksissa ns. esivanhempien kato nimisenä ilmiönä. Vapaa liikkuvuus sallittiin vasta teollistumisen aikakaudella.

  Ns. `geenimuisti` yhdessä filosemitismin kanssa selittänee Israel-oireyhtymän suomalaisissa, jolloin he hyväksyvät, ilman vastalausetta, kaiken mitä Israel tekee, menipä se sitten oikein tai väärin. Viimeisin filosemitistinen bravuurinumero on vaieta Gazan sodan (loppuvuodesta 2023-) aiheuttamat palestiinalaisten siviili- ja lapsiuhrit.

  Jeshua messias varoitti filosemitismistä: `Älkää antako pyhää koirille, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi ja repisi teitä` (Mat 7:6).

  Suomalaiset ovat erityisen alttiita koiramaiselle uskollisuudelle isäntäänsä kohtaan, jolloin `koira` noudattaa isäntänsä käskyjä olipa tämä sitten oikeassa tai väärässä.

  C. AMERIKKALAISEN SIELU

  Tästä lähtökohdasta käsin onkin hyvä rakentaa aasinsilta epäterveelle Yhdysvaltain/Israelin `ystävyydelle` ja arvioida: Wag the dog! – Heiluttaako häntä koiraa? Kysymys on `hännän` ja `koiran` välisestä määrittämisestä, jolloin ei pidä unohtaa, että sekä häntä että koira ovat loppujen lopuksi ihan samaa piskiä.

  Mike Whitneyn sanoin: Israelin 75 vuotinen konflikti voidaan kiteyttää seuraaviin kahdeksaan sanaan: `They want the land, but not the people` (vapaasti: He haluavat maan, mutta eivät sen kansaa).

  ` (Gazan sodan) todelliset tavoitteet liittyvät asiaan, josta ei koskaan keskustella tiedotusvälineissä, mutta joka on ensisijainen tapahtumia ohjaava tekijä. Väestötiedot.
  Kuten me kaikki tiedämme, Israelin pitkän aikavälin suunnitelmana on liittää Gaza ja Länsiranta Suur-Israeliin. He haluavat hallita kaikkea maata Jordan-joelta Välimerelle.
  Ongelmana on kuitenkin se, että jos miehitetyt alueet liitetään itseensä hävittämättä kansaa, palestiinalaisväestö on yhtä suuri tai suurempi kuin juutalaisten, mikä johtaisi juutalaisvaltion tuhoutumiseen`.

  The War in Gaza: It’s Not About Hamas. It’s About Demographics
  https://www.unz.com/mwhitney/the-war-in-gaza-its-not-about-hamas-its-about-demographics/

  Israel kiirehtii hyödyntääkseen Yhdysvaltain sotakonetta omassa ekspansiossaan; Suur-Israel fantasiassaan. Yhdysvaltain talous on kaatumassa, maa on ajautumassa toiseen sisällissotaan ja yleisenä pelkona näyttää olevan `mustan joutsenen` kohtaaminen. Odottamaton tapahtuma X (`black swan`), jonka arvioidaan tapahtuman tänä vuonna, tulee kaatamaan Yhdysvaltain suurvalta aseman.

  Sikäläiset toimittajat ovat pitäneet `mustan joutsenen` tapahtumaa enemmän kuin todennäköisenä. Mm. Yhdysvaltain presidentti Joe Biden totesi hiljattain, että `jotakin outoa tulee tapahtumaan maassamme`.

  `Mustan joutsenen teoria tai teoria mustan joutsenen tapahtumista on metafora, joka kuvaa sellaista tapahtumaa, joka tulee yllätyksenä ja jolla on suuri vaikutus`.

  Musta joutsen teoria.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Black_swan_theory

  `Mustan joutsenen` teorian kehitti Nassim Nicholas Taleb vuonna 2001. Hänen viittasi äärimmäisen riskin tapahtumaan, jota ei voida ennustaa ja jolla on vakavat seuraukset:

  -Korkean profiilin, vaikeasti ennustettavien ja harvinaisten tapahtumien suhteeton rooli, jotka ylittävät normaalit odotukset historiassa, tieteessä, rahoituksessa ja tekniikassa.
  -Harvinaisten seuraustapahtumien todennäköisyyttä ei voida laskea tieteellisin menetelmin (pienten todennäköisyyksien luonteen vuoksi).
  -Psykologiset ennakkoluulot, jotka sokeuttavat ihmiset sekä yksilöllisesti että kollektiivisesti epävarmuudelle ja harvinaisten tapahtumien merkittävälle roolille historiallisissa asioissa.

  `Mustan joutsenen` tapahtuma ei sisälly mihinkään tunnettuun riskinhallinta-analyysiin, vaan se on yllättävä tapahtuma, jolla on ratkaiseva vaikutus ja joka järkeistetään vasta jälkeenpäin.

  `Is the United States Prepared for a `Black Swan`?
  https://www.heritage.org/homeland-security/report/the-united-states-prepared-black-swan

  Esimerkiksi Port Royal kohtasi `mustan joutsenen`. Port Royal oli rikkaudesta ja tapojen turmeltuneisuudesta tunnettu merirosvojen satamakaupunki. 7.6.1692 Port Royal tuhoutui lähes kokonaan yllättävässä maanjäristyksessä, jossa noin kaksi kolmasosaa kaupungista vajosi mereen. Arviolta noin 2 000 asukkaista kuoli mullistuksen yhteydessä ja noin 3 000 seuranneina päivinä.

  Jos Israel menettää liittolaisensa Yhdysvallat niin sen puolustus- ja iskukyky heikkenee oleellisesti, joten sodat arabimaita vastaan on aloitettava vielä silloin kun Yhdysvallat seisoo kuta kuinkin jaloillaan.

  Angloamerikkalaisen siionismin juuret ovat syvällä amerikkalaisen sielussa! Tämä on ainut selitys sille: Miksi Bidenin Amerikka antautuu sotarikolliselle Benjamin Netanjahulle.

  https://www.algora.com/Algora_blog/2024/01/01/bidens-america-surrenders-to-war-criminal-netanyahu

  Yhdysvaltain edustajainhuoneen 52. puhemiehen Nancy Pelosin lausunto (2018) on hämmästyttävä ja paljastava: `Olen sanonut ihmisille, kun he kysyvät minulta, mureniko tämä Capitol maahan, yksi asia, joka jäisi, on sitoutumisemme apuumme … enkä edes kutsu sitä avuksi… yhteistyömme Israelin kanssa. Se on olennaista sille, keitä me olemme`.

  Seuraavassa artikkelissa Thierry Meyssan osoittaa amerikkalaisen sielun olevan enemmän kuin symbioosissa siionistien sielun kanssa. Se on jotakin vieläkin enemmän kuin filosemitismiä. Amerikkalaisen sielu näyttäisi olevan siionistisen sielun sijainen tai kaksoisolento – Alter Ego.

  `Sionismin tavoitteena ei siis ole koskaan ollut `pelastaa juutalaiset antamalla heille koti`, vaan anglosaksisen imperialismin voitto liittämällä heidät siihen.
  Lisäksi sionismi ei ole vain juutalaisen kulttuurin tuote, vaan suurin osa sionisteista ei ole koskaan ollut juutalaisia, kun taas suurin osa juutalaisista sionisteista ei ole uskonnollisia juutalaisia.
  Raamatulliset viittaukset, jotka ovat kaikkialla läsnä Israelin julkisessa keskustelussa, heijastavat vain maan uskovan osan ajatusta ja niiden tarkoituksena on ensisijaisesti vakuuttaa Yhdysvaltain väestö`.

  `Useiden hallitusten konsultti Thierry Meyssan analysoi sionismin alkuperää, sen todellisia tavoitteita ja määrittää, kuka vihollinen on`.

  Kuka on vihollinen? (Thierry Meyssan).
  https://www.voltairenet.org/article184973.html

  Yhdysvallat ja Israel ovat yhdessä terrorisoineet maailmanyhteisössä kauan aikaa. Mutta nyt he ovat oivaltamassa, että heidän loppunsa on käsillä. Silti heidän suhteensa on viha/rakkaussuhde: Kumpi uhraa ensiksi toisen? Esoteerisesti Columbian (Amerikan) globaalin hegemonian jakso on päättynyt, mutta niin on päättynyt Israelin kansallisen olemassaolon aikakin.

  Jopa geopoliittisesti umpisokea tolvana, Henry Kissinger, näki Israelin kehityksen lausuessaan reilut kymmenen vuotta sitten: Enää kymmenen vuotta ja Israelin lakkaa olemasta valtio. Tässä toteutuu Jeshuan sana: `Minä sanon teille: jos nämä (elävät) olisivat vaiti, niin kivet huutaisivat` (Luu 19:40).

  Surmavirrestä, jota voidaan verrata Yhdysvallat/Israel liittoon: `Kuinka ovat sankarit (Saul ja Joonatan) taistelussa kaatuneet! Joonatan on surmattuna kukkuloillasi` (2 Sam 1:25).

  D. KAHDEN VALTION MALLI

  Loputtomassa keskustelussa `kahden valtion mallista` pyritään mitätöimään yhden valtion malli korvaamalla se kahdenvaltion mallilla. Todellisuudessa ei ole olemassa kuin yhden valtion malli, joka palestiinalaisten tapauksessa on palestiinalaisten valtio omassa kotimaassaan Palestiinassa.

  Kahden valtion mallista keskusteltiin Oslon rauhanprosessissa (1993–2000). Sen lähtökohtana oli YK:n jakosuunnitelmassa vuonna 1947 esitetty ja turvallisuusneuvoston päätöslauselmassa 242 vuonna 1967 vahvistettu kahden valtion malli.

  Oslon rauhanprosessi (1993–2000).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Oslon_rauhanprosessi_(1993%E2%80%932000)

  Me olemme tottuneet ajatukseen kahden valtion mallista. Mutta eihän asiat näin mene! Neuvottelut ovat vasta puolitiessä, kohti yhden valtion mallia eli palestiinalaisten suvereenia oikeutta omaan maahansa, Palestiinan valtioon. Tosiasiaa ei voi kumota kahden valtion mallilla, jolla perustellaan `juutalaisten` oikeus omaan valtioonsa Palestiinan valtion sisällä.

  Usein todistettu rauhaneste on Israelin miehitys Palestiinan alueilla, jotka se valtasi kuuden päivän sodassa vuonna 1967 ja suuren sovituspäivän (jom kippur) sodassa vuonna 1973.

  Merkittävä rauhaneste ovat myös osapuolten poikkeavat näkemykset tavoitteesta. PLO ja Hamas eivät peruskirjoissaan ole koskaan tunnustaneet Israelin oikeutta olemassaoloon, mitä YK:n päätöslauselma 242 edellyttäisi. Konfliktin toisena osapuolia eivät olleet ainoastaan Palestiinan palestiinalaiset vaan myös muut arabimaat, joten poweria löytyy enemmän kuin lääkäri määrää.

  Vuonna 1967 Arabiliitto kokoontui Sudanin Khartumissa. Kokoontumisessa omaksuttiin `kolmen ein` politiikka suhteessa Israeliin: Ei Israelin tunnustamista, Ei neuvotteluja ja Ei rauhaa Israelin kanssa.

  Jasser Arafat (PLO) ei tunnustanut YKn päätöslauselman 242 vaatimaa kahden valtion mallia. Arafat totesi Grand Hotelissa Tukholmassa pitämässään puheessa (1996) arabialaisille diplomaateille mm. seuraavaa:

  `Viidessä vuodessa meillä on kuudesta seitsemään miljoonaa arabia, jotka asuvat Länsirannalla ja Jerusalemissa… Ymmärrättehän, että aiomme poistaa Israelin valtion ja perustaa puhtaasti Palestiinan valtion… Minulla ei ole mitään käyttöä juutalaisille; he ovat ja pysyvät juutalaisina. Tarvitsemme nyt kaiken avun, jonka voimme saada teiltä taistelussamme yhdistyneen Palestiinan puolesta täydellisen arabi-muslimivallan alla`.

  E. YHDEN VALTION MALLI

  `Palestiinan brittiläinen mandaatti` oli Kansainliiton (1920-1946, jonka jälkeen YK) Britannian hallintaan ensimmäisen maailmansodan jälkeen myöntämä mandaattialue Lähi-idässä vuosina 1920–1948. Sen alueella olivat nykyiset Israel, Länsiranta, Gazan kaista ja Jordania. Alue siirtyi brittien hallintaan osmanivallan hajottua.

  Osmanien dynastia kesti yli 600 vuotta, kunnes se romahti ensimmäisessä maailmansodassa oltuaan Saksan puolella. Vuonna 1922 viimeinen sulttaani erotettiin, ja Anatolian ydinalueista muodostettiin nykyinen Turkin tasavalta. Valtakunnan muut osat jaettiin useiksi valtioiksi, joiden rajat Lähi-idässä jäivät keinotekoisiksi.

  Kuvassa Palestiinan `brittiläisen mandaatin` alueet.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9f/Map_of_Mandatory_Palestine_in_1946_with_major_cities_%28in_English%29.svg/800px-Map_of_Mandatory_Palestine_in_1946_with_major_cities_%28in_English%29.svg.png

  Alkuaan Palestiina oli palestiinalaisten vapaa yhtenäisalue. Ensimmäiset kibbutsit perustettiin vuoden 1909 jälkeen. Tästä alkoi palestiinalaisten painajainen ja jatkuvat `juutalaisten` maanvaltaukset Palestiinassa pala palalta ja tontti tontilta. Seuraava kuvaesitys puhukoon puolestaan:

  http://3.bp.blogspot.com/-SjhgJ74xDQ4/U839jWRaDZI/AAAAAAAAAS4/U2qcyYHx5Lw/s1600/palestine-loss-of-land.jpg

  Kuvaesityksen selitykset vasemmalta oikealle (1.-6.):

  1. 1897: Ensimmäinen siionistikongressi, aiheena: Juutalainen Palestiina. 1917 Balfourin julistus.
  2. 1946 yli 90 %a maasta kuului palestiinalaisille. Juutalaiset alkoivat ostaa maa-alueita.
  3. 1947 YKn jakosuunnitelmassa Palestiina jaettiin palestiinalaisten ja juutalaisten kesken.
  4. 1948 – 1949 Arabien -Israelin välinen sota. Israel julistautui itsenäiseksi valtioksi. Juutalaiset kontrolloivat 77 %a maasta.
  5. 1956 Suezin kriisi. 1967 Israelin ns. Kuuden-päivän sota, Egyptiä, Jordaniaa ja Syyriaa vastaan. Sodan jälkeen Juutalaiset kontrolloivat Gazaa, Egyptin Siinain niemimaata, Jordanian Länsi-rantaa, Syyrian Golanin kukkuloita sekä Itä-Jerusalemia.
  6. 2012 Israel käynnistää massiivisen ilmakampanjan Gazassa tavoitteenaan pelotella Hamashia. Palestiinalaiset jättävät ehdotuksen jäsenyydestä ja valtiosta YKlle.

  Vuoden 2023 Gazan sota alkoi palestiinalaisen Hamasin ja Israelin yhteistyön pohjalta suorittaa intifada Gazan kaistalta Israelin puolelle tarkalleen 7.10. 2023 alkaen.

  29.11.1947 YKn yleiskokous hyväksyi päätöslauselman 181, joka tunnetaan nimellä `jakosuunnitelma`. Jakosuunnitelmassa suositeltiin Britannian mandaatin päättymisen jälkeen Palestiinan jakamista kahteen valtioon, kansainvälisen hallinnon alaisuudessa. Tästä alkoi kahden valtion, Israelin ja Palestiinan, välinen `päättymätön` kamppailu.

  YKn 1947 jakosuunnitelmassa juutalaiset saivat hallintaansa Palestiinasta yli 50 %a. Kansainvälinen yhteistyö YKssa saavutti kuin saavuttikin poliittisen tahdon ja löysi lopulta konsensuksen, vaikka asiasta ei oltu suinkaan yksimielisiä. Päätöslauselman 181 mukaan Palestiina suositeltiin jaettavaksi, joka johtaisi Israelin perustamiseen.

  Tämä alue päätettiin jakaa: Historiallisen Palestiina, joka sijaitsee Välimeren itärannikolla, Libanonin eteläpuolella ja Jordanian länsipuolella. Palestiinan maantiede koostuu maan neljästä alueesta: Jordanin laakso ja Ghawr, rannikko- ja sisätasangot, vuori ja kukkulat sekä eteläinen autiomaa.

  Kuvassa historiallisen Palestiinan alkuperäiset rajat (yhden valtion malli).
  https://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/images/maps/pamap1.gif

  Palestiina, pyhä maa.
  https://dmop.pt/365/

  F. JUUTALAISSIIRTOKUNNAT PALESTIINASSA

  Hebrealaiset ovat koko historiansa ajan asuneet pääosin diasporassa, perustaneet kolonioita ja aikaa myöten assimiloituneet toisiin kansoihin. Vielä Jeshua messiaan puoliveljen, Jaakobin, aikana heistä tiedettiin jotakin:

  1.) `Jaakob, Jumalan ja Herran Jeesuksen Kristuksen palvelija, tervehtii kahtatoista hajaannuksessa (διασπορα = diaspora = hajaantuneet ulkomaille) elävää heimokuntaa` (Jaak 1:1).
  2.) `Pietari, Jeesuksen Kristuksen apostoli, tervehtii valittuja, jotka asuvat hajallaan, muukalaisina Pontoksessa, Galatiassa, Kappadokiassa, Bityniassa ja Aasian maakunnassa` (1 Pie 1:1).
  3.) `Meitä (juudalaisia) on täällä partilaisia, meedialaisia ja elamilaisia, meitä on Mesopotamiasta, Juudeasta ja Kappadokiasta, Pontoksesta ja Aasian maakunnasta` (Apo 2:9).

  Mutta sitten tapahtui muutos – väestönvaihtoteoriasta tuli väestönvaihtofaktaa – koska niin kuin Jeshua messias todisti: `Johannes Kastajan päivistä tähän asti hyökätään taivasten valtakuntaa vastaan, ja hyökkääjät tempaavat sen itselleen` (Mat 11:12).

  Itä-Euroopan alueen askenaasit (jaafetilaiset > skyyttalaiset) ja Välimeren ympäristön sekä Magrebin täysin assimiloituneet mizrahit ja sefardit korvasivat väestönvaihdossa alkuperäiset juudealaiset (juudalaiset), joita alettiin myöhemmin kutsua nimellä `juutalaiset`.

  Lisäksi voimakas proselyytti into teki tehtävänsä: `Te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette` (Mat 23:15).

  Näin täyttyivät profeetta Mooseksen sanat, jonka mukaan alkuperäiset hebrealaiset (1.-2.) ovat siroteltuina kansojen sekaan ja heistä jää lukumääräisesti mitättömän vähän jäljelle – aina näihin päiviin asti.

  1.) `Teistä, joita ennen oli yhtä paljon kuin tähtiä taivaalla, jää jäljelle vain vähäinen (מעט = mehat = pieni, vähän, tuskin) joukko, koska ette totelleet Herraa, Jumalaanne` (5 Moo 28:62).
  2.) `Herra hajottaa teidät toisten kansojen sekaan, ja teitä jää vain pieni joukko niiden kansojen keskuuteen, joiden luo Herra teidät ajaa` (5 Moo 4:27). He jäivät diasporaan.

  Ei-juutalaiset `juutalaiset` eli askenaasit ovat valloittaneet/valloittamassa Palestiinan väkivalloin itselleen niin kuin edellä Mat 11:12 todetaankin. Olen nähnyt ja kuullut erään alkuperäisen hebrealaisen sanovan huolestuneena, katsellessaan Jerusalemissa vaeltavaa väkijoukkoa: Mistä he ovat tulleet? Mitä kansaa he ovat? Miksi he ovat täällä?

  Juutalaissiirtokunnat ovat Israelin perustamia `juutalaisten` lähiöitä esimerkiksi kuuden päivän sodasta vuonna 1967 lähtien vallatuille alueille Gazassa ja Länsirannalla, sekä Golanin kukkuloilla, jonka he valtasivat Syyrialta, vaikka YKn jakosuunnitelman mukaisesti Gazan ja Länsirannan pitäisi olla Palestiinan valtion aluetta.

  Jerusalemin länsiosa on ollut Israelin pääkaupunki vuodesta 1949, mutta PLOn tavoitteena on alusta asti ollut saada Jerusalem itsenäisen Palestiinan pääkaupungiksi.

  Juutalaissiirtokunta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Juutalaissiirtokunta

  Askenaasi juutalaiset ovat pyrkineet jatkuvaan sisäiseen ekspansioon Palestiinassa valtaamalla ja miehittämällä pala kerrallaan palestiinalaisten alueita, jonne he ovat perustaneet aina vain uusia ja uusia siirtokuntia. Seuraavassa taulukossa luetellaan Palestiinassa sijaitsevat suuremmat, mutta laittomat askenaasien hallussa olevat juutalaissiirtokunnat nimen, piirin, väestön ja alueen mukaan:

  List of cities in Palestine.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_in_Israel

  Palestiinassa on 16 askenaasi valtaista siirtokuntaa, joiden kunkin väkiluku on yli 100 000, mukaan lukien Jerusalem ja Tel Aviv-Yafo. Kaiken kaikkiaan Israelin sisäministeriö on myöntänyt 77 suuremmalla siirtokunnalle `kuntien` (tai `kaupungin`) aseman, mukaan lukien neljä pienempää siirtokuntaa Länsirannalla. Kaksi muuta siirtokuntaa on suunnitteilla: Kasifin siirtokunta Negeviin ja Harishin siirtokunta, jota rakennetaan parhaillaan.

  Jerusalemin siirtokuntaan mielletään sisältyväksi myös Itä-Jerusalemin alue, jota edes kansainvälinen yhteisö ei tunnusta, koska se pitää Itä-Jerusalemia Israelin miehityksen alla olevana palestiinalaisalueena.

  G. NATUREI KARTA

  Naturei Karta kannattaa yhden valtion mallia – palestiinalaisten hallitsemaa Palestiinaa.

  Neturei Karta (arameaksi: `kaupungin vartijat`) ovat ortodoksisten juutalaisten muodostama Israelin valtiollisen olemassaolon oppositio. Naturei Kartan jäsenet eivät hyväksy poliittista sionismia Israelin valtion laittomasta perustamista lähtien. Heidän mukaansa todellinen Israel voidaan perustaa uudelleen vain messiaan tulemuksessa. Mutta me tiedämme tämän `messiaan` olevan antikristus!

  Naturei Kartan noin 5 000 jäsentä ovat keskittyneet Jerusalemiin. Muita suurempia ryhmiä, jotka liittyvät Neturei Kartaan, mutta eivät ole ryhmän jäseniä, voidaan löytää paitsi Israelista myös Lontoosta, New Yorkista ja New Yorkin osavaltiosta.

  Suurin osa Neturei Kartan jäsenistä polveutuu Unkarin juutalaisista, joka asettuivat Jerusalemin Vanhaan kaupunkiin yhdeksännentoista vuosisadan alussa.

  Naturei Karta ja heidän seuraajansa vastustavat Israelin valtion olemassaoloa uskonnollisista syistä. Sitoutuneina näkemyksiinsä he hylkäävät harhaoppisina kaikki juutalaiset, jotka eivät tunnusta heidän oppiaan. Samalla he väittävät, että ortodoksinen juutalaisyhteisö voi ja sen pitäisi voida olla elinkelpoinen vähemmistö palestiinalaisten hallitsemassa Palestiinan valtiossa.

  https://c8.alamy.com/comp/BME748/neturei-karta-an-anti-zionist-orthodox-jewish-organization-protest-BME748.jpg

  Naturei Karta International: Jews united against zionism.
  https://www.nkusa.org/

  Naturei Karta (`kaupungin vartijat`) näyttävät pidättävän itsellään oikeuden olla yhä `vartiossa` senkin jälkeen, kun Israel lakkaa valtiona olemasta. Jeshua messias ennusti yhtenä aikain merkkinä Israelin luhistumisesta lopun aikoja koskevassa puheperikoopissaan tällä tavalla:

  `Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä` (Luu 21:20).

  Edellisen lopun aikoja koskevan ennusteen hävitys ei ole sama kuin Jerusalemin hävitys, joka toteutui vuonna 70 ensimmäisen juutalaissodan aikana, kun Tituksen johtama Rooman armeija valtasi Jerusalemin lähes viiden kuukauden piirityksen jälkeen.

  Voimme havaita, että Israel on jälleen sotajoukkojen ympäröimä, jolloin tapahtumat etenevät näin (seuraava luku):

  H. KOLMAS INTIFADA

  Kolmas `intifada` alkoi Gazasta, joka käynnistettiin 7.10.2023 alkaen Israelin ja Hamasin keskinäisellä sopimuksella. Mitä muuta Gazan sota on kuin Israelin palestiinalaisiin siviileihin kohdistama etninen puhdistus, joka laajenee Länsirannan alueelle? Tämä johtaa Israelin ja Jordanian hasemiittisen kuningaskunnan väliseen yhteenottoon.

  Gazan ja Länsirannan sijainti.

  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/c_crop,h_607,w_1080,x_0,y_472/ar_1.7777777777777777,c_fill,g_faces,h_675,w_1200/dpr_2.625/q_auto:eco/f_auto/fl_lossy/v1696859260/39-1183688652403c6415eb

  Jordania tänään.
  https://penguinin.com/wp-content/uploads/2018/10/ammanjordan.jpg

  Jordania huomenna.
  https://media.cnn.com/api/v1/images/stellar/prod/170828231608-western-raqqa-drone-footage.jpg?q=w_1920,h_1080,x_0,y_0,c_fill

  Seuraavassa lukujaksossa (Psa 83:5-9) kuvataan ne Israelin vastavoimat, jotka osallistuvat pian Israelin vastaiseen invaasioon, jonka Gazan sota (7.10.2023-) tulee laukaisemaan, ja ne ovat: Assyria (Syyria, Irak), Ammon (kaakkoinen Jordania), Mooab (keskinen Jordania), Edom (eteläinen Jordania), Ismael (Saudi-Arabian alueet), Gebal ja Tyyro (Libanon), Filistea (Ghasan kaista), Amalek ja Hagrilaiset (Egyptin Siinain kautta).

  Kansat, jotka ovat solmineet liiton Israelia vastaan löytyvät tästä (pian saamme katsella laajentunutta sotaa livenä):

  `Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta. Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan: Edomin teltat ja ismaelilaiset, Mooab ja hagrilaiset, Gebal, Ammon ja Amalek, Filistea ynnä Tyyron asukkaat. Myös Assur on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla. (Psa 83:5-9)

  Edellä lueteltujen muinaisten kansojen nykyiset alueet ovat nämä: Edomin teltat = Etelä Jordania, Ismaelilaiset = Saudi-Arabia ja osa Jordaniaa, Moab = Keskinen Jordania, Hagrilaiset = Koillinen Jordania, Gebal = Libanon, Ammon = Kaakkoinen Jordania, Amalek = Etelä-Israelista käsin, Filistea = Gazan kaistale, Tyyron asukkaat = Libanon ja Assyria = Pääosin Iranin, Irakin ja Syyrian kouluttamat Hizbollah joukot.

  Kolmas `intifada` käynnistyi tarkalleen 7.10.2023 Hamasin tehtyä ennalta tiedetyn hyökkäyksen Gazan alueelta Israeliin. Invaasion ajankohta oli talmudistien lepopäivä ja samalla Simhat Tora-juhla, jolloin edeltävänä päivänä tuli kuluneeksi tasan 50 vuotta Suuren sovituspäivän-sodasta (6.–24.10.1973).

  Aikaisemmat intifadat tarkemmin käsittelemättä olivat; 1. intifada 1987 – 1993 ja 2. Intifada 2000 -.

  Kolmas `intifada`, joka alkoi 7.10.2023 Gazan kaistalta laajenee ja se tullaan jatkossa tuntemaan nimellä Jordanian sota. On huomattava, että nykyiset palestiinalaiset ovat etnisesti jordanialaisia, eivät Välimeren saarilta tulleita muinaisia filistealaisia, jotka sittemmin assimiloituivat alueen muihin väestönosiin kuten israelilaisiin.

  David ben Gurionia (1886-1973) on kritisoitu siitä, että oli virhearvio jättää jordanialainen väestö nykyisille asuinsijoilleen (Gaza ja Länsiranta). Mutta toisaalta, Jordania ei ottanut omia pakolaisiaan vastaan, koska heistä `palestiinalaisista` arvioitiin olevan välineellistä arvoa tulevassa hybridivaikuttamisessa. Näinhän siinä sitten kävikin.

  Jordanian taustalla vaikuttavat Hizbollahin lisäksi vaikutusvaltaiset valtiot pohjoisessa ja idässä, mutta heidän sotaan osallistumisensa toteutuu, ei kauan, Jordanian sodan jälkeen.

  Poliittinen ja sotilaallinen siiamuslimien järjestö, Hizbollahia, on nousemassa merkittävään rooliin Israel-vastaisessa Lähi-Idän konfliktissa. `Sitä pidetään sotilaallisesti maailman voimakkaimpana ei-valtiona. Sen hallussa arvioidaan olevan > 100 000 ohjusta, 25 000 palkkasotilasta ja jopa 50 000 reserviläistä. Edelliset numeerit ovat reippaasti alakantissa; todellisia lukuja tuskin saadaan tietää, mutta jatkossa niiden vaikutus puhukoon puolestaan.

  Iranin vallankumouskaarti tukee Hizbollah-järjestöä kouluttamalla sen sotilaita ja tarjoamalla rahallista avustusta. Tämän takia Hizbollahia pidetään yhtenä Iranin ulkopoliittisena proxy-sodankäynnin muotona Yhdysvaltoja ja sen liittolaisia vastaan`.

  Hizpollah.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hizbollah

  I. KHAZAARIT

  Seuraavassa huomioita mm. tämän luvun viimeisen linkin pohjalta.

  Kasaarimafia (KM) on, globaali, maailman voimakkain järjestäytyneen rikollisuuden syndikaatti, joka on onnistuneesti soluttautunut ja kaapannut esimerkiksi Yhdysvaltojen poliittiset instituutiot. Heidän erinomaisuutensa piilee siinä, että he pystyvät tekemään kammottavia tekojaan avoimesti – paljastumatta.

  KM on saanut otteen ja samalla kontrollin USA:n kongressista ja viimeisistä hallinnoista sekä manipuloinut Yhdysvallat taistelemaan Israelin sotia Lähi-idässä, käyttäen kaikenlaisia ovelia ja salaisia operaatioita, mukaan lukien 911 ydinasehyökkäys WTC rakennuksiin.

  Esimerkiksi KM on menestyksellisesti soluttautunut kristinuskoon kaikkialla Amerikassa muodostaakseen ns. `kristillisenä sionismina` tunnetun kansainvälisen liikkeen, joka on Uuden testamentin ja Jeshua messiaan opetuksen täydellinen kumoaminen. KM jättävät huomiotta Ilmestyskirjan varoitukset kaikille kansoille (1.-2.):

  1.) `He sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga` (Ilm 2:9).
  2.) `Minä (Jeshua) annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat` (Ilm 3:9).

  KMn `näkymätön käsi` johtaa useimpia Yhdysvaltain instituutioita, mukaan lukien Yhdysvaltain kongressi, oikeuslaitos ja Yhdysvaltain korkein oikeus, jonka viisi sen yhdeksästä tuomarista tiedetään olevan KMn lahjomia.

  Kasaari-ashkenazi-hypoteesi tuli laajan yleisön tietoisuuteen vuonna 1976 julkaistulla Arthur Koestlerin teoksella `Kolmastoista heimo`. Koestlerin mukaan ashkenazi-juutalaiset eivät polveudu antiikin historiallisista israelilaisista, vaan kasaareista, turkkilaisesta kansasta.

  Koestler esitti myös perustellun väitteen, jonka mukaan juutalaiset eivät olisi voineet saavuttaa 8 miljoonaa populaatiota Itä-Euroopassa ilman kasaarien panosta.

  Koestler toi esille myös hypoteesin, jonka mukaan kasaarit kääntyivät juutalaisuuteen 8. vuosisadalla ja sittemmin kasaarivaltakunnan romahdettua 12. ja 13. vuosisadalla muuttivat asuinsijoiltaan ensiksi Itä-Eurooppaan.

  Seuraavassa 1.) Arthur Koestlerin kirjaesittely `kolmastoista heimo`, 2.) khazaarien yleinen historia (Wikipedia), 3.) Khazaarien valtakunnan (650-850) kartta ja lopuksi 4.) The Thirteenth Tribe` e-book.

  1.) Arthur Koestlerin `Kolmastoista heimo`.
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Thirteenth_Tribe
  2.) Khazarien yleinen historia.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Khazars#Etymology
  3.) Kartassa Khazarien valtakunta (650-850).
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a9/Chasaren.jpg/1280px-Chasaren.jpg
  4.) Arthur Koestlerin `The Thirteenth Tribe` e-book:
  https://www.academia.edu/27991963/The_Thirteenth_Tribe_THE_KHAZAR_EMPIRE_AND_ITS_HERITAGE_By_Arthur_Koestler

  Mitä tarkalleen ottaen on babylonialainen talmudismi, joka on KM toimintafilosofia?

  Kuvassa: A full set of the Babylonian Talmud (jonka lisäksi on Jerusalemin Talmud).
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Talmud_set.JPG/1280px-Talmud_set.JPG

  Jeshua messias moitti kovin sanoin aikalaisiaan kirjanoppineita Talmudin suullisesta perinnetiedosta sanoen:

  `Te olette tehneet Jumalan sanan tyhjäksi perinnäissääntönne (παραδοσις = paradosis = `luovuttaa opetuksen perinne`) tähden` (Mat 15:6).

  Babylonialaista talmudismia tutkineet asiantuntijat ovat myös kutsuneet sitä `synagogaksi` tai `muinaiseksi mustaksi taiteeksi` tai `babylonialaiseksi rahamagiaksi` tai `mustan magian taiteeksi`, jossa tehdään rahaa tyhjästä ja harjoitetaan koronkiskontaa.

  Presidentti George Washington (1732-1799) varoitti, kuinka satanistit soluttautuivat ja kaappasivat vapaamuurariuden käyttäen sitä toimintansa peitevälineenä kansakuntia vastaan. KMn soluttautuminen vapaamuurariuteen jatkui, kunnes kaikki vapaamuurarius korkeimman tason loosit oli täysin kaapattu. KM käyttää vapaamuurariutta savuverhona ja vipukeinona saadakseen poliittisia palveluksia ja erityisiä etuoikeuksia.

  Tämä on se rahavallan `Follow the money` huippukivi, jonka he saivat esimerkiksi kaappaamalla Yhdysvaltain rahan tuotanto- ja jakelujärjestelmän 1913. KM on valloittanut yli 90% maailman keskuspankeista yksityisiksi läänityksikseen.

  KM ovat käyttäneet globaalilla tasolla Fiatin kuvitteellista rahaa, joka on lainattu kansakunnille kohtuuttomalla koronkiskonnalla, saadakseen `rahanvaihdostaan` valtavia voittoja. Tehtävässään he ovat onnistuneet erinomaisesti, niin kuin seuraavasta voidaan päätellä:

  World debt clocks.
  https://usdebtclock.org/world-debt-clock.html

  KM on soluttautunut vuosisatojen aikana kaikkien kansojen valtarakenteisiin, imeäkseen heidät kuiviin. He ovat käyttäneet hyväkseen hämmästyttävää kykyä olla kaksinaamaisia, eläen saman aikaisesti julkisuudessa filantrooppeina täydellisessä ulkoisessa hyvyydessä ja samaan aikaan salatussa elämässään täydellisessä sisäisessä pahuudessa.

  Harvinaista kykyä olla poliittisesti tarkoituksenmukainen kutsutaan parhaiten Janus-periaatteeksi, jossa ulospäin hyväntahtoiset, ihmisiä välittävät kasvot näytetään julkisesti, mutta ne yhdistetään syvään istuvaan, sieluttomaan ihmisvastaiseen pahuuteen, joka on niin suuri, että useimmat normaalit ihmiset, joilla on sielu, eivät voi sitä edes kuvitella. Seuraavassa luvussa tästä aiheesta tarkemmin.

  Esimerkiksi israelilainen poliitikko B. Netanyahu on KMn hierarkkiassa operatiivinen toimija ja sen huomaa hänen julistamastaan Gazan sodasta, jossa siviilien rituaalimurhat ovat päivittäisiä. Hänellä on väitetysti ollut pitkä historia KGBn agenttina ennen Neuvostoliiton romahtamista.

  KM on siirtänyt maailman globaalin kontrollin tukikohdan, `käärmeen pään`, Israeliin, joka oli alun alkaenkin perustettu salaiseksi bolsevikkivaltioksi Rothschildien puolesta. Rothschildit rahoittivat esimerkiksi Knessetin (Israelin parlamentti) rakentamisen, jonka arkkitehtuuri on sijoitettu täyteen vapaamuurariuden symboleja.

  Bibi Netanyahu is the Operational Head of the Khazarian Mafia.
  https://prepareforchange.net/2020/02/02/bibi-netanyahu-is-the-operational-head-of-the-khazarian-mafia/

  J. A RRIEF HISTORY OF THE ROTHSCHILD KHAZARIAN MAFIA I -V.

  Tämän luvun tarkoitus on tuoda esille kopioitavaksi yksi parhaista tutkimuksista koskien kasaarimafiaa. Tämän kaltaiset tekstit tulevat katoamaan ja niiden tekijät ja lukijat tullaan asettamaan vastuuseen.

  Ellis Washington report.
  https://www.elliswashingtonreport.com/archive/

  A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia- Part I (100-1200 AD).
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/03/07/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-i-100-1200-ad/

  A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia – Part II (1200-1913 AD).
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/03/13/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-ii-1200-1913-ad/

  A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia – Part III (1913-9/11).
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/03/22/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-iii-1913-9-11/

  A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia – Part IV (9/11-2020).
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/04/05/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-iv-9-11-2020/

  A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia – Part V: 2020-Agenda 2030 and Beyond.
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/05/03/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-v/

  LOPUKSI

  Tämä kommentti alkoi: Miltä tilanne Palestiinassa näyttää palestiinalaisen silmin katsottuna? Juuri tältä se näyttää, mahdottomalta, mutta se ei ole toivoton! Pian tapahtuu mittavia geopoliittisia muutoksia, jotka koskevat Eurooppaa ja Yhdysvaltoja ja niiden vaikutus heijastuu Lähi-Idän valtioihin.

  `Kirottu olkoon se,
  joka siirtää lähimmäisensä rajan.
  Ja kaikki kansa sanokoon:
  Amen`.

  (5 Moo 27:17)

  Newsky

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 6. Paradoksaalista juuri se, että vainottujen (mukaanlukien juutalaiset) muistolla yhä vain ratsastaen, uhriutuen, uhaten ja kiristäen jutkut vain vahvistavat heistä syntynyttä ikävää jopa vastenmielistä kuvajaista. Henkisesti terve yhteisö antaisi uhrien olla ja muistelisivat kukin tahollaan hiljaisesti, mutta EI, juuri jutkuvaikuttajat eivät voi päästää irti kun ahneus vie sydämestä voiton. Ehkä joku uhrin henki vierailee siellä ja tokaisee että antakaa saatana(t) meidän olla levossa tykönämme. Sitäpaitsi jutkuilla kaikki hyvin, Amerikoissa olisi tilaa Palestiinasta muutolle. Sunnit ja shiiat känäisivät keskenään mutta muuten rauha. Lisäksi v 70 Jerusalem jo tuhottiin, nykyinen israelsirkus on typerää kierrätystä

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. You are gonna know true pain followed by death. Your apathy and nonchalance delights the Zionists ; makes it so easy to wipe Amalek off the face of the Earth. Just think ; if they vanquish every last Christian from planet Earth, there will never be a soul left who can remind them that they killed the Son Of Man on Earth. Since we all know Jews hate fessing up to their crimes against humanity, this then makes perfect sense to them as a solution to a very ancient problem.
  But understand that they will delight in watching you die, watching you suffer and cry like a baby while they suck away everything of importance in your world, for what good are all your possessions and money if you are DEAD ? They will gladly inherit your belongings, and if your wife is good looking, they will hold onto her for savage raping and anal adventures, then flay and burn her alive, or maybe BURY her alive.

  While you slept, ate and buried yourself in your phone, computer, and TV, the Jews were busy engineering the single most massive genocide in the history of time. And by God, where there is a will, there is a way !!!!!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Stubb vs. Haavisto

  Jännäksi menee!

  Filopat ja Patafil taistelevat, kumpi voittaa?

  Mutta keitäs nämä ehdokkaat ovat?

  https://i.media.fi/incoming/vexy5g/9092579.jpg/alternates/FREE_1440/9092579.jpg

  He ovat `nukkeja`, koska oikeat ehdokkaat, `nukkemestarit`, ovat tässä:

  Kuvassa toinen mahdollinen ehdokas:

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/Joe_Biden_presidential_portrait.jpg

  Kuvassa toinen mahdollinen ehdokas:

  https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BYWJmZmE1YWItYjBjYi00ODU4LTg2MDUtOTQyNWY2NjFlOGM5L2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMTExNDQ2MTI@._V1_.jpg

  Kumpi kahdesta edellisestä ehdokkaasta voittaa DCA-Suomen presidentinvaalit?

  Suomen DCA-tasavallan presidentin nukkevaalit 2024 järjestettiin sunnuntaina 28. tammikuuta 2024 ja toinen vaali järjestetään 11. helmikuuta 2024.

  Sen sijaan Yhdysvaltain presidentin, nukkemestarin, virkaanastujaiset pidetään 20. tammikuuta (2025) marraskuussa 2024 pidettyjen presidentinvaalien jälkeen, jolloin vahvistuu mahdollinen republikaani/demokraatti valinta.

  Uuden nukkemestarin valintaan asti Suomen tasavallan turvallisuuspoliittinen DCA-linja säilyy, siihen ei tule muutoksia, ainakaan 5.11.2024 mennessä! Oikeitten DCA-Suomen tasavallan presidentinvaalien vaalitulosten julkistamiseen menee vielä lähes täysi vuosi.

  5.11.2024 asti vallassa (oik. holhouksessa) oleva nukkemestari (oik. hänen siionistinen) kabinettinsa kertoo tarkemmin suomalaisen nukkensa kautta, miten suomalaiset tullevat käymään sotaa Venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen.

  https://hips.hearstapps.com/hmg-prod/images/photo-by-rick-kernwireimage.jpg

  Kysymys: `Mitä 20.1.2025 jälkeen tapahtuu`, ei ole suomalaisten kannalta niin akuutti kuin kysymys: `Mitä 20.1.2025 ennen tapahtuu`?

  `Mitä on tuo luottamus, mikä sinulla (Suomi) on?
  Minä sanon: pelkkää huulten puhetta on
  moinen neuvo ja voima sodankäyntiin.
  Keneen sinä oikein luotat,
  kun kapinoit minua vastaan?
  Katso, sinä luotat Egyptiin (Yhdysvaltoihin),
  tuohon särkyneeseen ruokosauvaan,
  joka tunkeutuu sen käteen, joka siihen nojaa,
  ja lävistää sen.
  Sellainen on farao, Egyptin kuningas,
  kaikille, jotka häneen luottavat`.

  (Jes 36:4-6)

  Newsky

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. 10 MERKKIÄ

  Great Resetin toinen vaihe.

  SISÄLTÖ

  A. JOHDANTO
  B. VALTIOLLISEN TERRORISMI
  C. GREAT RESETIN ENSIMMÄINEN VAIHE
  D. GREAT RESETIN TOINEN VAIHE
  E. AKTIIVINEN PUOLUSTUS
  F. PUSKURIVYÖHYKE
  G. LOPUKSI

  Holokaustilla peitetään pirullinen juoni!

  A. JOHDANTO

  Great Reset (uudelleen asettaminen) on kapitalismin `suuri nollaus` – keskitetty maailmanhallinto!

  Suurta nollausta, talouden elvytyssuunnitelmaa, voisi verrata tietokoneen tehdasasetusten palautukseen, jolloin uusi omistaja palauttaa tehdasasetukset päästäkseen aloittamaan koneen kanssa ikään kuin alusta antamalla koneelle omat tunnuksensa. Hän palauttaa koneelle samat asetukset ja tiedot, jotka sillä oli silloin, kun se lähti tehtaalta.

  Suuri nollaus (Great Reset) on vastaus 1.) 1800-luvun lopun pitkään lamaan, 2.) 1930-luvun suureen lamaan, 3.) vuoden 2008 finanssikriisiin ja 4.) aikamme kansojen ylivelkaantumiseen.

  1.) Pitkä lama (1873–1896).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pitk%C3%A4_lama
  2.) 1930-luvun suuri lama.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/1930-luvun_lama
  3.) Finanssikriisi (2007–2009).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Finanssikriisi_(2007%E2%80%932009)
  4.) World dept clocks.
  https://usdebtclock.org/world-debt-clock.html
  20 maata, joilla on tällä hetkellä eniten velkaa.
  https://moneyinc.com/20-countries-currently-debt/

  Muita korkean velkatason maita ovat esimerkiksi Italia, Kreikka, Portugali ja Suomi mikä johtuu pääasiassa hitaasta kasvusta, merkittävistä julkisen talouden haasteista ja hysteerisestä Venäjä-fobiasta johtuvista seurauksista kuten Venäjä-pakotteista ja pitkitetystä Ukraina konfliktista.

  Maailman kokonaisvelka on noin 235 biljoonaa dollaria (2021) (1 biljoona = miljoona miljoonaa = tuhat miljardia), josta julkisen velan osuus 96 %/BKT ja ei-rahoitusalan yksityisen velan osuus 153 %/BKT (2022 Global Debt Monitor).

  Velan nopea kasvu johtui pääasiassa Covid-19-p(l)andemiasta, jolloin hallitukset lisäsivät lainanottoaan talouksiensa tukemiseksi.

  Talouskupla (spekulatiivinen kupla, rahoituskupla) on kehittyvä ajanjakso, jolloin omaisuuserien hinnat ylittävät huomattavasti niiden sisäisen arvostuksen.

  Talouskupla.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Economic_bubble

  Taloustieteilijä Charles P. Kindleberger kiteytti spekulatiivisen kuplan kehityksen, joka voidaan jakaa viiteen vaiheeseen: 1.) korvaaminen: omaisuuserän arvon nousu, 2.) lentoonlähtö: spekulatiiviset ostot (osta nyt myydäksesi tulevaisuudessa korkeammalla hinnalla ja saadaksesi voittoa, 3.) yltäkylläisyys: kestämättömän euforian tila, 4.) kriittinen vaihe: alkaa lyhentää ostajia, jotkut alkavat myydä ja 5.) kupla puhkeaa: hinnat romahtavat.

  Tulppaanimania (tulpenmanie) oli ensimmäinen dokumentoitu kupla Alankomaiden kultakaudella, jolloin joidenkin tulppaanien sipulien sopimushinnat saavuttivat poikkeuksellisen korkeat tasot. Suuri kiihtyvyys alkoi vuonna 1634 ja romahti dramaattisesti helmikuussa 1637.

  Tulppaani-mania.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania

  Jatkuvan taloudellisen kasvun teorian toteuttaminen johtaa epävakauteen kuten valtioitten ylivelkaantumiseen. Eliitin ratkaisu velkaongelmaan on Suuri nollaus – uuden maailmanjärjestyksen asettaminen vanhan maailmanjärjestyksen tilalle:

  Vanha maailmanjärjestys on päättymässä silloin, kun esille nostetaan 1.) agenda 2030, 2.) kestävä kehitys, 3.) ilmastonmuutos, 4.) hiilineutraalius, 5.) ympäristöpolitiikka ja 6.) energiapolitiikka:

  1.) Kestävän kehityksen globaali toimintaohjelma Agenda2030.
  https://kestavakehitys.fi/agenda-2030
  2.) Kestävä kehitys.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kest%C3%A4v%C3%A4_kehitys
  3.) Ilmastonmuutos.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmastonmuutos
  4.) Hiilineutraalius.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hiilineutraalius
  5.) Ympäristöpolitiikka.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ymp%C3%A4rist%C3%B6politiikka
  6.) Energiapolitiikka.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Energiapolitiikka
  sekä lukuisat muut hankkeet, jotka tukevat edellisiä.

  Suuren nollauksen tavoitteiden viimeisessä vaiheessa, huomataan, että edellä luetellut ja luetteloimatta jätetyt hankkeet olivat vain välivaihe uuden maailmanjärjestyksen `neljännen valtakunnan` ohjelmassa. Paluuta entiseen ei ole, koska herääminen tapahtui liian myöhään. Saatuaan vallan `neljäs valtakunta` osoittautuu `pedoksi`, aikaisemmin kannattamiensa ohjelmien negaatioksi:

  Se on: `Erilainen kuin kaikki muut (imperiumit) ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa` (Dan 7:19).

  Uuden maailmanjärjestyksen rahoitus toteutetaan vanhan maailmanjärjestyksen kustannuksella ja se tapahtuu seuraavasti:

  Demonstraatio: WWIIn päättyessä 1945, Saksa jaettiin miehitysvyöhykkeisiin. Vyöhykejaon alkuvaiheessa Yhdysvaltain joukot takavarikoivat (anastivat) salaisesti osan kolmannen valtakunnan kätkemistä aarteista Neuvostoliiton valvontavyöhykkeen puolelta.
  Aarteet olivat hyvin mittavat, koostuivathan ne sekä omista että vieraista omaisuuksista kuten timanteista, kullasta, hopeasta, taideaarteista jne.
  Euroopan jälleenrakennusohjelma (Marshall apu) oli Yhdysvaltain ensisijainen ohjelma, joka rahoitettiin lainoilla, jossa ryöstetyt kolmannen valtakunnan aarteet olivat katteena.
  Lainanottajat, jotka jäivät velkapiikkiin, eivät oivaltaneet, että lainanantajat toteuttivat jälleenrakennusohjelman heidän omilla varoillaan. Marshall apu loi myös pohjan Naton perustamiselle.

  Samalla tavalla kuin WWIIn aikaisella `marshal-avulla`, vanhan maailmanjärjestyksen ylivelkaantuneet kansallisvaltiot `valtuutetaan` uuden maailmanjärjestyksen maksumiehiksi. Ylivelkaantuneitten valtioiden (fiat, ponzi) velat eli tappiot `ostetaan`, jolloin ne toimivat katteena kahdessa tarkoituksessa; vanhan maailmanjärjestyksen purkamisessa ja uuden maailmanjärjestyksen rakentamisessa.

  Uuden maailmanjärjestyksen eliitin pelkona on menettää vanhassa maailmanjärjestyksessä saavuttamansa etuoikeutettu finanssivallan asemansa, koska valtiot koettaessa irtautua velkavankeuden orjankahleistaan. Vastauksena tarjotaan maailman vallankumousta, kansallisvaltioitten lakkauttamista ja maailmanhallitusta, jolloin finanssivalta voi asettua uudelleen luomansa rakennelman keskiöön.

  Esimerkiksi Suomi on valittu länsivaltioitten puskurivyöhykkeeksi, eturintaman valtioksi, sotatoimialueeksi, jonka hedelmälliset Venäjä-yhteydet katkotaan systemaattisesti, kunnes jäljelle ei jää mitään ja sen talous saatetaan sotataloudesta riippuvaiseksi.

  Umpikujavaltiona Suomi eristetään myös länsimaisista kauppakumppaneista, jolloin kapitaali ja investoinnit pakenevat eikä ulkomaisia investointeja korkean sodanriskin maahan sijoiteta. Tämän jälkeen käynnistetään Suomi/Venäjä sota, jossa suomalainen reservi ammutaan viimeiseen mieheen. Suomi lakkaa valtiona olemasta ja siirtyy Ruotsin alusmaaksi.

  Globaalin vallankumousohjelman sidosryhmäkapitalismi on ainut polku, jolla eliitti voi yrittää säilyttää asemansa. Suunnitelman toteutus edellyttää suurta nollausta (Great Reset), joka aloitettiin covid-pandemialla, mutta jatketaan tekaistuilla sodilla, joiden välitön seuraus on tavallista pidempi ja syvempi matalasuhdanne.

  Eliitti on käsikirjoittanut jokaisen laatimansa historian näytelmän tapauskohtaisesti. Politiikassa mikään ei ole sattumaa, varsinkaan geopolitiikassa. Ensi vaiheessaan, uudessa globaalissa hallintomallissa, valtiot ja valtiolliset toimijat tulevat olemaan sidosryhmiä muiden sidosryhmien joukossa.

  Eliitin suunnitelman mukaan vanhassa maailmanjärjestyksessä korporaatiot palvelivat muita sidosryhmiä, mutta uuden maailmanjärjestyksen globaalissa päätöksentekomallissa korporaatiot toimivat sidosryhminä muiden sidosryhmien joukossa. Uusi malli tunnetaan niemellä monisidosryhmämalli.

  Eliitin uusi malli ei suinkaan vastaa valtioiden strategisen autonomian tavoitteisiin, jossa valtiot olisivat suvereeneja toimijoita, koska heidän suunnitelmansa viimeisessä vaiheessaan niiden valta ei ainoastaan kapene, vaan ne lakkaavat olemasta. Eliitti ajaa maailmanhallitusta, joka johtaa valtioita Neuvostoliiton aikaisten Sovjettien (oik. siionistien `Kagal`) hallintomallin tavalla.

  Suurta nollausta on esitelty talouden elvytyssuunnitelmana, vaikka se oikeasti on hallittu talouksien tuhoamissuunnitelma.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Great_Reset

  Eliitin sidosryhmäkapitalistinen malli vaatii humanistisempaa kapitalistista yhteiskuntaa, jossa korostetaan kaikkien sidosryhmien tarpeiden huomioonottaminen, jolloin sidosryhmiin kuuluvat kaikki ne, joiden etuihin organisaatio vaikuttaa.

  Näin menetellen vanhan järjestyksen toimijat vahvistetavat joko tietoisesti tai tietämättään marxilaisen kommunistisen manifestin, jossa sidosryhmäkapitalismi korvautuu lopulta sosialismilla ja kommunismilla. Kansojen puiset ikeet vaihdetaan rautaisiin ikeisiin.

  `Ja hän panee sinun kaulallesi rautaisen ikeen, kunnes hän sinut tuhoaa` (5 Moo 28:48).

  Sidosryhmäkapitalismi.
  https://fi.abcdef.wiki/wiki/Stakeholder_Capitalism

  Uuden ajan suuren nollauksen ensimmäinen vaihe oli covid p(l)andemia, joka ei häviä, vaan muuttaa muotoaan. Suuren nollauksen toinen vaihe on pitkitetty Venäjä/Ukraina konflikti, jota käytetään työkaluna uuden maailmanjärjestyksen järjestelyvaiheen välitilassa. Järjestelyvaihetta laajennetaan Lähi-Idän ja Tyynimeren alueen häiriöillä, joka johtaa globaaliin epäjärjestykseen.

  Tulee: `Suuri hämminki (מהומה = mhuwmah = sekasorto, häiriöt, levottomuus) heidän sekaansa, niin että he käyvät kiinni toinen toisensa käteen ja toisen käsi kohoaa toisen kättä vastaan` (Sak 14:13).

  Kaksi kysymystä, jotka ovat askarruttaneet ihmisiä ja joihin kumpaankin on yksi vastaus. Ensimmäiseen kysymykseen: Miksi Covid-pandemia ei ole päättynyt, on vastaus: Koska siihen ei ole poliittista tahtoa! Toiseen kysymykseen: Miksi Venäjän/Ukrainan konflikti ei ole päättynyt, on vastaus: Koska siihen ei ole poliittista tahtoa!

  Suuren nollauksen toisessa vaiheessa, Venäjä/Ukraina pitkitetyssä konfliktissa, Kiovan harjoittamaa valtiollista terrorismia ei ole aikomuskaan hillitä. Päinvastoin, sitä tuetaan ja yllytetään, koska Venäjä/Ukraina pitkitetty konflikti on tarkoitettu startti laukaukseksi suuren nollauksen seuraaville vaiheille.

  Venäjä/Ukraina pitkitetty konflikti voidaan tulkita WWIIIn esinäytökseksi, joka eskaloituu lukuisiin maihin ja siitä voidaan sanoa, että `se aloittaa kaikki sodat`. Mutta lyhyen uuden maailmanjärjestyksen maailmanhallituksen episodin jälkeen käydään WWIV, josta voidaan sanoa, että `se lopettaa kaikki sodat`. Pax Pangaeaa ei näytä kestävän kuin vajaa kymmenen vuotta.

  Vertauskuvallisesti: Näyttää siltä kuin eliitin edunvalvoja Klaus Schwab olisi suvereeni globaalin pasulayrityksen johtaja. Hän heittää globaalilla tasolla kansallisvaltiot `pesukoneeseen`, annostelee pesuaineen, valitsee ohjelman ja lopuksi painaa start-nappia, jossa lukee:

  `Annuit coeptis` = Kaitselmus suosii yrityksiämme` ja `Novus Ordo Seclorum` = `aikojen uutta järjestystä` (eli `kaaoksesta järjestykseen`). Molemmat lauseet voidaan jäljittää roomalaisen runoilijan Vergiliuksen (70 eaa. – 19 eaa.) riveihin.

  https://c8.alamy.com/comp/2C2TH5W/close-up-of-bizarre-man-inside-washing-machine-2C2TH5W.jpg

  `YK:n pääsihteeri Antonio Guterres on varoittanut, että maailma on siirtymässä `kaaoksen aikakauteen`.

  https://www.aljazeera.com/news/2024/2/7/un-chief-warns-of-age-of-chaos-as-security-council-stays-divided-on-gaza

  B. VALTIOLLISEN TERRORISMI

  Israelin pääministerinä toimineen Golda Meirin (1898-1978) on katsottu aloittaneen modernin terrorismin aikakauden, vuoden 1972 Mynchenin verilöylyn jälkiselvittelyissä – salamurha operaatioissa.

  `Operaatio Jumalan kosto` oli Israelin tiedustelupalvelun Mossadin operaatio, jossa salamurhattiin Münchenin olympialaisten terrori-iskun suunnittelijoiksi ja osallistujiksi epäiltyjä keskeisiä vaikuttajia.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Jumalan_kosto

  Golda Meirin aloittama valtioterrorismi vakiintui ja siitä kehittyi nykyisin yleisesti hyväksytty sodankäynnin muoto: valtiollinen terrorismi, vaikka havaittiin jo alussa, kuinka: yhden likvidointi aktivoi enemmän kuin kymmenen muuta. Valtiollinen terrorismi generoi aina valtiollista terrorismia.

  Todistetusti voidaan osoittaa Ukrainan presidentin V. Zelenskyin (1978-) vahvistaneen Israelin pääministerin Golda Meirin aloittamaa valtiollisen terrorismin aikakautta.

  Golda Meirin aikainen valtiollinen terrorismi joutui yleisen meilipiteen tuomitsemaksi, mutta nykyisten Jerusalemin ja Kiovan valtiollinen terrorismi on yleisen mielipiteen hyväksymää. Heidän siviiliväestöön kohdistamaansa terroria kannustetaan erilaisilla materiaalisilla avustuksilla ja suurilla rahoituserillä. Joku näistä valtionterrorismin tukijoista totesi, että: `Kyllä näillä (aseilla) jälkeä tulee`!

  Viiden kilometrin pituinen rivi osoittaa, että: `jälkeä tulee`, eli kuinka monta lasta on kuollut Gazan sodassa. Palestiinalaisten terveysviranomaisten mukaan yli 11 500 alle 18-vuotiasta on saanut surmansa, kertoo BBC.

  Gazan sodan päivitetty uhriluku on tällä hetkellä: Kuolleet: vähintään 27 947 ihmistä, mukaan lukien enemmän kuin 12 150 lasta ja 8 300 naista. Loukkaantuneet: yli 67 459, mukaan lukien 8 663 lasta ja 6 327 naista. Kateissa: yli 7 000. Gazan tilanne tulee pahenemaan, koska poliittista tahtoa sen lopettamiseksi ei ole.

  Päivitettyä tietoa tästä:
  https://www.aljazeera.com/news/longform/2023/10/9/israel-hamas-war-in-maps-and-charts-live-tracker

  Yhdysvaltojen mainosti näyttävästi `terrorismin vastaista sotaansa`? Terrorismin vastaisen sodan katsotaan alkaneen 11.9. terrori-iskujen 2001 jälkeen, mutta samana päivänä alkoi kauhein valtiollisen terrorismin voittokulku (arabikevät), mitä maailma ei ole koskaan kokenut.

  Terrorisminvastainen sota.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorisminvastainen_sota

  Terrorismin vastaiset sopimukset eivät ole päteviä silloin, kun Yhdysvaltojen oma etu niin vaatii. Yksinapaisen kansainvälisiin sääntöihin perustuvan ohjelman puitteissa terrorismia suositaan silloin kun siitä on omien tavoitteiden kannalta hyötyä.

  `Yhdysvallat on eri aikoina lähihistoriassaan tukenut terroristi- ja puolisotilaallisia järjestöjä ympäri maailmaa. Se on myös avustanut lukuisten maiden hallintoja, jotka ovat käyttäneet valtioterrorismia sorron välineenä`.

  Yhdysvallat ja valtion tukema terrorismi (Katso myös osiosta: lisää aiheesta!).
  https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_and_state-sponsored_terrorism

  Terrorismi lainsäädäntöä on edellytetty esimerkiksi 1.) Euroopan unionin direktiivissä, ja 2.) Suomen rikoslaissa, josta voidaan, vuodesta 2003 lähtien, löytää luku terroristisessa tarkoituksessa tehdyistä rikoksista.

  1.) Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi terrorismin torjumisesta.
  https://data.consilium.europa.eu/doc/document/PE-53-2016-INIT/fi/pdf
  2.) Suomen rikoslaissa: Terroristisessa tarkoituksessa tehdyt rikokset.
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L34a

  Nykyisin vastaaviksi terroristisiksi rikoksiksi määritellään muutakin kuin varsinaiset terroriteot. Terroristiseen toimintaan kuuluvat esimerkiksi terrorismiin kouluttautuminen, kouluttaminen, värvääminen, sekä terroristiryhmän toiminnan johtaminen ja ko. toimintaa hyödyttävän tiedon hankkiminen. DCA-valtioissa valtion vastainen ajattelu tai kirjoittelu johtaa arvioon rikoskynnyksen ylittämisestä; valtion virallisen kannan vastaisesta toiminnasta.

  C. AKTIIVINEN PUOLUSTUS

  Manner-Venäjällä, pääasiassa Brjanskin, Kurskin ja Belgorodin alueilla, on raportoitu useista hyökkäyksistä, sen jälkeen, kun Venäjä aloitti sotilasoperaationsa Ukrainaan 24.2.2022, kuten Donetskin pommitukset, Krimin iskut (2022–), Vuoden 2022 rautatiesota Valko-Venäjällä, 2022–2023 Venäjän mysteeripalot, hybridisodankäynti ja paljon muuta.

  Kiovan hyökkäykset Venäjälle siviilikohtaisiin.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Attacks_in_Russia_during_the_Russian_invasion_of_Ukraine

  Kansainväliset länsimaalaiset reaktiot Venäjän siviiliväestöön kohdistuvista terroriteoista ovat vaihdelleet vahingonilon, vähättelyn ja lievän pahoittelun välillä.

  Kansainvälinen tuomioistuin hylkäsi suurimman osan Ukrainan terrorismisyytteistä Venäjää vastaan.
  https://news.un.org/en/story/2024/01/1146107
  YK:n ihmisoikeustoimisto pahoittelee iskua Venäjän miehittämässä Donetskissa.
  https://news.un.org/en/story/2024/01/1145767

  Kiovan integroidut nationalistit ovat kaiken aikaa kiihdyttäneet tykistöhyökkäyksiä Venäjän puoleisille alueille, ampuneet satoja kranaatteja ja aiheuttaneet siviiliuhreja sekä laajaa tuhoa siviilikohteissa. Venäjän puoleiset alueet ovat joutuneet Kiovan toistuvien lennokki- ja ohjusiskujen sekä Ukrainan armeijan muun tulituksen kohteeksi.

  Kiovan valtiollinen terrorismi on edennyt kolmessa murha aallossa (1.-3.):

  1.) Kiovan ensimmäisessä murha aallossa 2014-2022 venäläistaustaisia siviilejä tapettiin > 14 000.
  2.) Kiovan toisessa murha aallossa 17.2.2022 pommittamalla omia itäisiä maakuntiaan, jossa oli huomattava venäläistaustaisten siviilien asuinalueet. 24.2.2022 Venäjän sotilaallinen erikoisoperaatio esti Kiovan aikoman kansanmurhan YKn lausekkeen mukaisesti.
  3.) Kiovan kolmas murha aalto siviiliväestöä kohtaan on jatkunut keskeytyksettä Venäjän sotilaallisen erikoisoperaation 24.2.2022 jälkeen.

  Länsimaiden toimittamien tappavien ja ei-tappavien apupakettien (Suomesta jo 22. toimitus) kannustamana Kiova on tehnyt lukuisia tuhoisia terrori iskuja Venäjälle – siviilikohteisiin. Tämä tulisi ottaa muiden Ukrainan rajavaltioiden huomioon. Slaavilaisten kansojen tehtävä ei ole sotia slaavilaisia kansoja vastaan, ainakaan silloin kun yllyttäjänä toimivat ei-slaavilaiset (1.-2.) kuten V. Zelenskyi ja G. Soros:

  1.) `George Soros kehotti Natoa täyttämään ruumispussit itäeurooppalaisilla sotilailla jo vuonna 1993 julkaistussa `Uusi maailmanjärjestys`-artikkelissa.
  https://www.kansalainen.fi/george-soros-kehotti-natoa-tayttamaan-ruumispussit-itaeurooppalaisilla-sotilailla-vuonna-1993-julkaistussa-uusi-maailmanjarjestys-artikkelissa/
  2.) `Kohti uutta maailmanjärjestystä: Naton tulevaisuus` (by George Soros).
  https://www.georgesoros.com/1993/11/01/toward-a-new-world-order-the-future-of-nato/

  Länsimaat mahdollistavat Kiovan valtiollisen terrorismin. Seuraavassa luetteloita, jotka sisältävät toimitetut varusteet, koulutuksen, tiedustelupalvelun, sotilaiden kohtelun, logistisen tuen sekä taloudellisen tuen Ukrainan hallitukselle.

  Luettelo sotilaallisesta avusta Ukrainalle Venäjän ja Ukrainan sodan aikana.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_military_aid_to_Ukraine_during_the_Russo-Ukrainian_War
  Maat, jotka ovat lähettäneet eniten apua Ukrainaan.
  https://www.usnews.com/news/best-countries/articles/2023-02-24/these-countries-have-sent-the-most-aid-to-ukraine

  Kiovalla on hallussaan länsimaisia aseita kuten brittiläisiä 1.) Storm Shadow-ohjuksia, joiden kantama on noin 250 km sekä Yhdysvalloissa valmistettuja taktisia 2.) ATACMS-ohjusjärjestelmiä, joiden kantama on noin 160 kilometriä.

  1.) Kuvassa Storm Shadow-ohjus.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3f/RAF_Museum%2C_Colindale%2C_London_-_DSC06025.JPG/1200px-RAF_Museum%2C_Colindale%2C_London_-_DSC06025.JPG
  2.) Kuvassa ATACMS-ohjus.
  https://www.lockheedmartin.com/content/dam/lockheed-martin/mfc/photo/army-tacticle-missile-system-block-ia-unitary-atacms/mfc-atacms-block-1a-unitary-04.jpg.pc-adaptive.full.medium.jpg

  Kiovassa tavanomainen sodankäynti sotilaskohteita vastaan, sotilaallisten operaatioiden epäonnistumisen myötä, on vaihtunut terroristiseksi sodankäynniksi Venäjän siviiliväestöä kohtaan. Tämä tulee aiheuttamaan Euraasian muuttuvassa turvallisuuspoliittisessa ympäristössä merkittäviä muutoksia sen omassa geopolitiikassa.

  D. PUSKURIVYÖHYKE

  `Puskurivyöhyke (Buffer Zone) on neutraali vyöhykealue. Se sijaitsee kahden tai useamman maa-alueen välissä kuten valtioiden. Puskurivyöhykkeen tyypistä riippuen sitä voidaan käyttää alueiden erottamiseen tai yhdistämiseen.

  Yleisiä puskurivyöhykkeitä ovat demilitarisoidut vyöhykkeet, rajavyöhykkeet ja tietyt rajoittavat rasitevyöhykkeet ja vihreät vyöhykkeet. Puskurivyöhykkeet voivat muodostua myös suvereenista valtiosta, joka muodostaa puskurivaltion.

  Niitä voidaan perustaa monista syistä, kuten väkivallan estämiseksi, ympäristön suojelemiseksi, asuin- ja liikealueiden suojaamiseksi teollisuusonnettomuuksilta tai luonnonkatastrofeilta tai jopa vankiloiden eristämiseksi` (Wiki).

  Kuvassa esimerkki puskurivyöhykkeestä Etelä-Kyproksen tasavallan ja Pohjois-Kyproksen turkkilaisen tasavallan välillä.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/Cyprus_BufferZoneInBlue.png

  Hyväksyessään Kiovan valtiollisen terrorin venäläistä siviiliväestöä kohtaan, länsimaat pakottavat toimenpiteillään Venäjää `aktiiviseen puolustukseen`; vahvistamaan Ukrainan alueelle demilitarisoidun puskurivyöhykkeen, varmistaakseen oman siviiliväestönsä turvallisuuden (1.-2.).

  1.) Venäjän ex-presidentti Dmitri Medvedev hahmottelee mahdollista `puskurivyöhykettä` Ukrainassa.
  https://www.rt.com/russia/577997-medvedev-ukraine-buffer-zone/
  2.) Venäjä laajentaa Ukrainan `demilitarisoitua vyöhykettä` – Putin`.
  https://www.rt.com/russia/591625-russia-expand-demilitarized-zone-ukraine/

  Aika näyttää, onko Venäjän ensimmäisen vaiheen demilitarisoitu puskurivyöhyke riittävä? Jos Kiovalle lähetetään pidemmän kantaman ohjuksia kuin brittien Storm Shadow-ohjuksia (kantama 250 km) tai amerikkalaisten ATACMS-ohjusjärjestelmiä (kantama 160 kilometriä) ovat, niin todennäköisesti Venäjä joutuu arvioimaan puskurivyöhykkeen ulottuvuuden uudelleen.

  Voisiko olla niin, että lopulta puskurivyöhykkeen ulottuvuus yltäisi Dnieper-joen muodostamalle luonnolliselle rajalle. Tämä skenaario on täysin riippuvainen siitä, kuinka pitkän kantaman ohjuksia Kiovalle jatkossa tarjotaan. Pallo on nyt länsivaltioilla, mutta ei-toivotuissa tapahtumissa se saattaisi johtaa pahimmillaan Venäjän epäsymmetrisiin vastauksiin.

  Dnieper-joki.
  https://cdn.britannica.com/68/106168-004-CE2C4F1C.jpg

  Venäjän puskurivyöhykkeen asteittainen syveneminen eli aktiivinen puolustus ennakoi myös sitä, että loppuselvityksessä länsimaat menettävät Kiovan hyväksi satsaamansa miljardisijoitukset. Heillä on kuitenkin mahdollisuus reklamoida Kiovan hajasijoittamia miljardilahjoituksiaan mm. verokeitailta. Onnea yrittämälle, viittaan Venetsian kauppiaaseen.

  Jotakin oivallusta on tapahtunut Ukrainan rajavaltioissa, koska myös Unkarin, Moldovan, Puolan, Romanian ja Slovakian viranomaiset ovat keskustelleet vaihtelevien kymmenen meripeninkulman ja neljänkymmenen meripeninkulman puskurivyöhykkeiden toteuttamisesta, jotka ulottuvat niiden rajoilta Ukrainan alueelle.

  Edellinen voidaan nähdä ennakkomerkkinä Ukrainan nykyisen ei-valtion tulevaisuudelle, jolloin ns. Ukrainan `valtio` lakkaa olemasta. Seuraava (1.-4.) vaatii hiukan keskittymistä tullakseen vain siihen ainoaan johtopäätökseen, että Ukraina on valtiona epäaito:

  1.) Luettelo sodista, joissa Ukraina on osallisena.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Ukraine
  2.) Luettelo Valko-Venäjän, Venäjän ja Ukrainan heimoista ja valtioista.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tribes_and_states_in_Belarus,_Russia_and_Ukraine
  3.) Kiovan Venäjä.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Kievan_Rus%27#Society
  4.) Keitä ovat Ukrainan integroidut nationalistit?
  https://www.voltairenet.org/article218395.html

  Volodymyr Zelenskyin liikkuma-ala kapenee kaiken aikaa, kunnes hänen on tyydyttävä siihen mitä jää jäljelle kuten ehtyviin apupaketteihin.

  https://i.pinimg.com/736x/0f/7a/9d/0f7a9dce85435151c94df51e4766ef75.jpg

  E. GREAT RESETIN ENSIMMÄINEN VAIHE

  Suuren nollauksen ensimmäinen ja samalla kokeiluvaihe oli/on Covid-pandemia.

  Covid pandemia mahdollisti vuodesta 2020 lähtien aikakauden, joka tullaan muistamaan `suurena vakauttamisena`. Todellisuudessa se tarkoittaa historiallisen vaurauden siirtoa ja vallan keskittämistä keskiluokan käsistä eliitille.

  Ennen Covidia yli 30 miljoonan pienyrityksen osuus Amerikan/BKT ja työpaikoista oli noin puolet; Toinen puoli taloudesta keskittyi 20 000 suuryritykseen. Joten olisi voinut odottaa, että pienillä yrityksillä olisi ollut yhtä paljon neuvotteluvoimaa pandemian iskiessä kuin suurilla yrityksillä. Näin ei tapahtunut.

  `Vaikka pandemia totutti maailman sulkutoimiin, normalisoi kokeellisten lääkkeiden hyväksynnän, nopeutti suurinta varallisuuden siirtoa yrityksille tuhoamalla pk-yrityksiä ja sääti työvoiman toimintojen lihasmuistia valmistautuessaan kyberneettiseen tulevaisuuteen, tarvittiin lisävektori nopeuttamaan taloudellista romahdusta`, ja se oli Venäjä/Ukraina välisen konfliktin provosoiminen ja sen pitkittäminen.

  `Elämme historian suurinta varallisuuden siirtoa keskiluokalta eliitille`.
  https://www.newsweek.com/were-living-through-greatest-transfer-wealth-middle-class-elites-history-opinion-1641614

  F. GREAT RESETIN TOINEN VAIHE

  Toteutus: Hegelin dialektiikka; 1.) Ongelma – 2.) Reaktio – 3.) Ratkaisu, joka on toteutettu/toteutetaan näin:

  1.) Eliitti luo tai käyttää hyväkseen ongelmaa, jossa syytetään Venäjää. Ihmiset reagoivat 2.) pyytämällä hallituksiltaan suojelua ja apua (turvallisuutta) ongelman ratkaisemiseksi. Sitten hallitukset 3.) tarjoavat ratkaisua (sotaa), jonka he suunnittelivat kauan ennen Venäjä/Ukraina kriisin puhkeamista.

  Mikä on kaiken tämän lopputulos? Kaiken tämän lopputulos on se, että: kansalaisten oikeudet ja vapaudet korvataan suojelun ja avun illuusiolla – `Ette omista mitään ja olette onnellisia` (Schwab).

  Ensimmäisen vaiheen Covid pandemiaa seurasi suuren nollauksen toinen vaihe, joka on pitkitetty Venäjä/Ukraina konflikti. Sitä helpottaa sekä maailmanlaajuinen sidosryhmien yhteen liitetty verkosto että julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksien hajanainen verkosto.

  `Valtiollinen CHICOM-sanomalehti varoittaa, että Nato voi eskaloida Ukrainan ja Venäjän sodan kolmanteen maailmansotaan`.
  https://www.infowars.com/posts/state-run-chicom-newspaper-warns-nato-could-escalate-ukraine-russia-war-to-wwiii/

  Seuraavassa kirjoituksessa huomioita siihen: Mihin Venäjä/Ukraina pitkitetyllä konfliktilla pyritään? Litania on lyhennetty `Prepare for Change` sivuston analyytikon johtopäätöksistä, tästä:

  10 Signs The War In Ukraine Is Part Of The Great Reset.
  https://prepareforchange.net/2022/03/19/10-signs-the-war-in-ukraine-is-part-of-the-great-reset/

  10 merkkiä Ukrainan sodasta, jotka ovat osa (toinen vaihe) suurta nollausta (1.-10.).

  Otsikot aiheeseen:

  1. Globaaleja häiriöitä: toimitusketjuihin, polttoainepulaa ja kroonista inflaatiota.
  2. Taloudelliset seuraukset johtavat maailmanlaajuisen työvoiman vähenemiseen.
  3. Euroopan riippuvuus Venäjän energiasta vähentyy vahvistaen YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.
  4. Elintarvikepula on mahdollisuus synteettisen biologian teollisuudelle.
  5. Venäjän sulkeminen SWIFT-järjestelmän ulkopuolelle johtaa talouden uudelleenjärjestelyyn.
  6. Euraasia ankkuroituu uuteen kansainväliseen sääntöihin perustuvaan järjestykseen.
  7. Häiriöt Kiinan/Euroopan kauppaviroissa nostavat Israelin kansainväliseen näkyvyyteen.
  8. Digitaalinen identiteetti edistää YKn kestävän kehityksen 2030 tavoitteita.
  9. Eurooppa tulilinjalla, kun Naton ja Kiinan/Venäjän akselin välinen hybridisota on käynnissä.
  10. Hallitukset ja julkinen sektori tarvitsevat yksityistä pääomaa rahoitusvajeen korjaamiseksi.

  Selitykset otsikoihin:

  1. Globaaleja häiriöitä: toimitusketjuihin, polttoainepulaa ja kroonista inflaatiota.

  – geopoliittiset jännitteet muuttuvat pitkittyneeksi konfliktiksi Naton ja Kiina/Venäjä-akselin välillä.
  – voi syöstä talouden stagflaatioon.
  – keikkatalouden mikrotyösopimukset ja matalapalkkatyöt nousussa.
  – taantuma pahentaa globaalia resurssijanoa, kaventaa omavaraisuutta ja lisää riippuvuutta valtion tuista.
  – työvoiman kurjistuminen askel yleisen perustulon käyttöönotolle johtaa uusfeodaaliseen järjestykseen.
  – vuoteen 2030 mennessä tavoite: `Ette omista mitään ja olette onnellisia`, kehittyy nopeutetusti.

  2. Taloudelliset seuraukset johtavat maailmanlaajuisen työvoiman vähenemiseen.

  – perinteiset liiketoimintamallit muuttuvat teknologian nopeiden muutosten tahdissa.
  – katastrofivalmius: omaksua erityisiä teknologisia innovaatioita julkisella ja yksityisellä alalla.
  – fyysisen maailman teknologista ja tieteellisitä innovaatioita tulee itsemme jatkeita.
  – kehittyvien teknologioiden kuten digitalisaation ensisijaisuus korostuu.
  – uudet markkinat digitaalisten innovaatioiden, sähköisten strategioiden, etätyövoiman, tekoälyn, robotiikan, nanoteknologian, esineiden internetin ja kehojen internetin ympärille.
  – Tekoälyteknologian optimointi vaikuttaa perinteisiin teollisuudenaloihin ja ammatteihin, jotka tarjoavat turvaverkon sadoille miljoonille työntekijöille, kuten maatalouteen, vähittäiskauppaan, ateriapalveluihin, valmistukseen ja kuriiriteollisuuteen.
  – Monet menetettävät työpaikkansa tai ovat matkalla kohti irtisanomisia.
  – Robottien, älykkäiden ohjelmistojen ja koneoppimisen muodossa tapahtuva automaatio ei rajoitu rutiininomaisiin, toistuviin ja ennustettaviin töihin.
  – Tekoälyjärjestelmät yleistyvät tietojenkäsittelyyn ja hahmontunnistukseen liittyvillä aloilla, kuten kirjanpidossa, henkilöstöhallinnossa ja keskijohdon tehtävissä.
  – työvoima on uudelleenjärjestelyssä, jolloin teknologia muokkaa logistiikkaa ja uhkaa satoja miljoonia sinikaulustyöpaikkoja.
  – johtaa työpaikkojen siirtymiseen ja ennakoi työmarkkinoiden radikaalia muutosta.
  – yksityisen sektorin teknologian lisääntynyt käyttö johtaa massiivisiin työpaikkojen menetyksiin ja
  – pandemiasulut ja sotien aiheuttamat häiriöt nopeuttavat prosessia.
  – yritykset irtisanovat henkilöstöä ja korvaavat heidät luovilla teknologisilla ratkaisuilla.

  3. Euroopan riippuvuus Venäjän energiasta vähentyy vahvistaen YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

  – Venäjän vastaisilla pakotteilla nopeutetaan siirtymistä vihreään energiaan ja hiilestä irtautumiseen osana ilmastonmuutoksen torjuntaa.
  – vedyn, bensiinin ja dieselin korvaavien hiilineutraaleilla synteettisillä polttoaineilla ei johda tasapuoliseen jakeluun.
  – sidosryhmäkapitalismi tulee hyötymään.
  – valta keskittyy sidosryhmäkapitalistien käsiin kapitalismin uudelleen sopeuttamisella ja vihreämmillä keinoilla.
  – hallitukset eivät enää ole valtion politiikan lopullisia tuomareita.
  – vaaleilla valitsemattomista yksityisistä yrityksistä tulee yhteiskunnan tosiasiallisia edunvalvojia.
  – omaisuuserien omistusryhmittymät ohjaavat globaalia pääomavirtaa mukauttamalla investoinnit YKn kestävän kehityksen tavoitteisiin.
  – uudet kansainväliset markkinat rakennetaan sodan aiheuttamasta taloudellisesta romahduksesta toipuvien satojen miljoonien ihmisten hyväksikäytölle.
  – sota tarjoaa mahdollisuuden hallituksille pyrkiä energiariippumattomuuteen ja muokata markkinoita kohti `vihreää ja osallistavaa kasvua`.
  – päämäärä kohti päästökatto- ja kauppajärjestelmää, joka tunnetaan myös nimellä päästöhyvitystalous.
  – keskittää valta sidosryhmäkapitalistien käsiin hyväntahtoisella varjolla eli
  – keksiä kapitalismi uudelleen oikeudenmukaisemmilla ja vihreämmillä keinoilla,
  – käyttäen petollisia iskulauseita kuten `Build Back Better` uhraamatta kapitalismin ikuista kasvupakkoa.

  4. Elintarvikepula on mahdollisuus synteettisen biologian teollisuudelle.

  – Venäjä ja Ukraina korostuvat maailman vilja-aittoina.
  – kriittinen pula viljoista, lannoitteista, kasviöljyistä ja välttämättömistä elintarvikkeista mahdollistaa bioteknologian kasvun elintarviketurvalle ja kestävyydelle.
  – syntyy uusia lihan jäljitelmäyrityksiä kuten Bill Gatesin rahoittama `Impossible Foods`.
  – hallituksen sääntely lisää dramaattisesti uudistuksia teolliseen elintarviketuotantoon ja -viljelyyn.
  – hyödyttää viime kädessä tiettyjä maatalousyrityksiä ja biotekniikan sijoittajia.
  – elintarvikejärjestelmät suunnitellaan uudelleen kehittyvien teknologioiden avulla `kestävien` proteiinien ja CRISPR-geenimuokattujen patentoitujen viljelykasvien kasvattamiseksi.

  5. Venäjän sulkeminen SWIFT-järjestelmän ulkopuolelle johtaa talouden uudelleenjärjestelyyn ja ihmisten kokoamiseen teknokraattiseen valvontaverkkoon.

  -SWIFTin, CHIPSn ja Yhdysvaltain dollarin aseistaminen Venäjää vastaan nopeuttaa dedollarisaatiota.
  -Venäjän vastaisten talouspakotteiden tärkein edunsaaja on Kiina.
  – Kiina muokkaa Euraasian markkinoita kannustamalla SCOhon ja BRICS-maiden jäsenvaltioita ohittamaan SWIFT-systeemin.
  – Kiinan rajat ylittävät kansainväliset maksut digitaalisessa juanissa.
  – kryptovaluuttojen kasvava kysyntä johtaa monia hallituksia sääntelemään alaa yhä enemmän julkisten lohkoketjujen kautta ja panemaan täytäntöön hajautettujen kryptovaluuttojen monenvälisen kiellon.
  – siirtyminen kryptoon on välivaihe.
  – nopeutetaan liittovaltion sääntelyviranomaisen valvomia ohjelmoitavan rahan suunnitelmia, joka
  – johtaa vallan suurempaan kertymiseen globaalin teknokratian käsissä ja sinetöi siten orjuutemme rahoituslaitoksille.
  – valuutat pariteetiksi, mikä ennakoi uutta Bretton Woods-hetkeä, joka
  – muuttaa kansainvälisen pankki- ja makrotaloudellisen yhteistyön toimintaa.
  – keskuspankkien digitaaliset valuutat yleistyvät.

  6. Euraasia ankkuroituu uuteen kansainväliseen sääntöihin perustuvaan järjestykseen.

  – jokaisen globaalin hegemonian nousu viimeisten 500 vuoden aikana on ollut mahdollista vain Euraasian hallitsemisen vuoksi ja
  – niiden rappeutuminen on yhdistetty hallinnan menettämiseen Euraasian alueesta.
  – edellinen syy-yhteys ei ole jäänyt huomaamatta WEF edustavalta sidosryhmien maailmanlaajuiselta verkostolta, joissa
  – on ennakoitu siirtymistä moninapaiseen aikakauteen ja paluuta suurvaltakilpailuun Amerikan väistyvän poliittisen ja taloudellisen vaikutusvallan keskellä ja
  – pakottavaa tarvetta sille, mitä teknokraatit kutsuvat älykkääksi globalisaatioksi.
  – Yhdysvallat menettää suurvalta-asemansa.
  – Kiinan taloudellinen nousu ja Venäjän tavoitteet kumoavat Euraasian strategiset aksiaalipisteet Länsi-Euroopassa ja Aasian ja Tyynimeren alueella.
  – Kiinan Belt and Road-aloitteen (BRI) potentiaali yhdistää maailman saaret Aasian, Afrikan ja Euroopan, joka
  – aiheuttaa tektonisia muutoksia globaalin vallan paikassa.
  – Venäjä/Ukraina konfliktilla on seurauksia Kiinan ja Euroopan rautatieliikenteelle.
  – Kiinan moderni silkkitie joutuu hyökkäyksen kohteeksi.
  – On ehdotettu, että Ukraina voisi toimia Kiinan uuden silkkitien porttina Eurooppaan.
  – Kiinan panosta viimeaikaisissa jännitteissä Ukrainan suhteen ei voi ohittaa, eikä Naton tavoitetta hillitä
  – Kiinan nousua sivuuttaa rajoittamalla Ukrainan omaisuuden myyntiä Kiinalle.
  – pakotteet ovat lähentäneet Venäjää lujittamaan kahdenvälisiä suhteitaan Kiinaan ja integroitumaan uuteen silkkitiehen
  – yleiseuraasialaisesta kauppablokista tulee uudelleenjärjestely, joka pakottaa globaalin yhteisvaurauden jaettuun hallintaan.

  7. Häiriöt Kiinan/Euroopan kauppaviroissa nostavat Israelin kansainväliseen näkyvyyteen.

  – Israel on houkutteleva kohde Kiinan uusi silkkitie hankkeelle, koska
  – Israelin kautta yhdistyy Intian valtameren ja Välimeren Suezin reitti.
  – Kiinan hallitus on tunnustanut Israelin maailmanlaajuisena teknologiakeskuksena ja hyödyntää sen innovaatiokykyä.
  – sovittelu Moskovan/Kiovan välillä ottaa huomioon Belt and Road-aloitteen (BRI) keskeisen roolin sekä
  – Kiinan että Israelin alueellisen ja globaalin strategisen jalanjäljen laajentumisen.
  – Israelin asema johtavana teknologiakeskuksina Euroopan/Lähi-idän välillä on sidoksissa fyysisten infrastruktuurien: teiden, rautateiden, satamien ja energiaputkien verkkoon, josta Kiina on kiinnostunut.
  – Israel ulkoistaa turvallisuus intressejään ulos Yhdysvalloista suojaten vetojaan Kiina/Venäjä-akselilla?
  – Israel on autoteknologian, robotiikan ja kyberturvallisuuden voimanpesä.
  – Israelin teknologiayritykset ovat avainasemassa neljännessä teollisessa vallankumouksessa.
  – Israelin suhteiden vahvistaminen Kiinan kanssa Venäjän/Ukrainan kriisin keskellä auttaa ajamaan Israelin alueelliseen hegemoniaan, jossa
  – suuri osa keskitetystä taloudellisesta ja teknologisesta vallasta kokoontuu Jerusalemiin.

  8. Digitaalinen identiteetti edistää YKn kestävän kehityksen 2030 tavoitteita.

  – alustaa voidaan käyttää tuomaan maailmanlaajuinen teknokraattisen väestönhallinnan ja vaatimusten järjestelmä sisällyttämällä ihmiskunta uuteen yritysten arvoketjuun, jossa
  – kansalaisia louhitaan datahyödykkeinä ESG-sijoittajille ja inhimillisen pääoman joukkovelkakirjamarkkinoille.
  – voimaan sosiaalinen ja ilmastopisteytys sen perusteella, kuinka hyvin he täyttävät YK: n kestävän kehityksen tavoitteet.
  – ihmisten ja verkkoon liitettyjen laitteiden saumaton todentaminen älykkäissä ympäristöissä vasta, kun
  – biometriset tietomme, terveystietomme, taloutemme, opintosuoritusotteemme, kulutustottumuksemme, hiilijalanjälkemme ja koko inhimillisten kokemusten summa on tallennettu yhteen toimivaan tietokantaan, jotta
  – voidaan määrittää yhdenmukaisuutemme YKn kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa, mikä pakottaa monumentaalisen muutokseen yhteiskuntasopimuksessa.
  – rokotepassit digitaalisten henkilöllisyystodistusten sisääntulopisteenä eivät välttämättä toteudu.
  – nykyiset geopoliittiset jännitteet auttavat skaalaamaan, mikä on uuden digitaalisen ekosysteemin keskeinen solmukohta?
  – voitaisiin kirjata lohkoketjun pääkirjoihin digitaalisella tunnuksella, jotta voimme seurata hiilijalanjälkeämme ja kulutustottumuksiamme kansallisen hätätilanteen aikana.
  – Ukrainaa kutsutaan Euroopan leipäkoriksi Venäjän ohella, mutta
  – Venäjä/Ukraina konfliktilla on kaikki mustan joutsenen ainekset hyödykkeille ja inflaatiolle.
  – sota-ajan hätätilanteita kaikkialla maailmassa ja yleisöä kehotetaan varautumaan säännöstelyyn.
  – digitaalisten tunnusten monenvälinen käyttöönotto, jotka ovat vuorovaikutuksessa keskuspankkien digitaalisten valuuttojen kanssa, voidaan ratkaisuna kotitalouksien annosten tehokkaaseen hallintaan ja jakeluun ennennäkemättömässä hätä- ja poikkeustilassa.
  – Englannin keskuspankki on esittänyt mahdollisuuden ohjelmoitavaan käteiseen, jota voidaan käyttää vain välttämättömyystarvikkeisiin tai tavaroihin, joita työnantaja tai hallitus pitää järkevinä.
  – ilman digitaalista henkilöllisyystodistusta on lähes mahdoton toimia, jota tarvitaan ruokapakettien vastaanottamiseen ja perustoimeentulon hankkimiseen.
  – hallitukset voivat ottaa käyttöön hintavalvonnan säännöstelyn muodossa ja annosmerkinnät voidaan kirjata digitaalisen tunnuksen lohkoketjun pääkirjoihin hiilijalanjälkemme ja kulutustottumustemme seuraamiseksi kansallisen hätätilanteen aikana.

  9. Eurooppa tulilinjalla, kun Naton ja Kiinan/Venäjän akselin välinen hybridisota on käynnissä.

  – huomioitava pankkeihin ja kriittiseen infrastruktuuriin kohdistuva kyberhyökkäys.
  – oppi molemminpuolisesti tuhosta, joten lämpöydinlaskeuma on epätodennäköinen.
  – etäkäyttötekniikoiden käyttö järjestelmämuistin poistamiseksi SWIFT-systeemistä tai rajat ylittävästä pankkien välisestä maksujärjestelmästä tekee suuren osan kansainvälisestä taloudesta toimintakyvyttömäksi ja lähettää dollarin syöksykierteeseen.
  – johtaisi epäilemättä kasvaviin vaatimuksiin kyberturvallisuuden uudistamisesta.
  – aiheuttaisi uuden maailmanlaajuisen turvallisuusprotokollan, jonka mukaan kansalaisilla on oltava digitaalinen henkilöllisyystodistus välttämättömänä kansallisen turvallisuuden toimenpiteenä.
  – pääsy internetiin tai julkisiin palveluihin valtakunnallisen verkkohyökkäyksen jälkeen edellyttää kansalaisten digitaalisen tunnistautumisen todentaakseen, että heidän verkkotoimintansa ja -tapahtumansa ovat peräisin laillisesta ja ei-haitallisesta lähteestä.

  10. Hallitukset ja julkinen sektori tarvitsevat yksityistä pääomaa rahoitusvajeen korjaamiseksi.

  – perinteisen vallanjako keskuspankkilaitosten ja hallitusten välillä tulee tarpeettomaksi,
  – keskuspankkilaitokset voivat vaikuttaa suhteettomasti kansallisvaltioiden finanssipoliittiseen kehityskulkuun, mutta
  – keskuspankit ja hedge-rahastot kaappaavat hallitukset laajemmin, jolloin hallitusten poliittinen valta tyhjenee.
  – kansallisvaltiomallia mullistaa vähitellen globaali teknokratia, joka koostuu teollisuuden, keskuspankkioligarkkien ja yksityisten rahoituslaitosten johtajista, joita ei ole valittu vaaleilla.
  – vaaleilla valitsemattomat, valtioista riippumattomat yritystoimijat, jotka uudistavat globaalia hallintoa ja värväävät itsensä globaaliin päätöksentekoprosessiin.
  – kansainvälisten suhteiden tulevaisuudesta ja sosiaalisesta, taloudellisesta ja poliittisesta muutoksesta, jota maailma käy parhaillaan läpi pandemian ja Venäjän/Ukrainan välisen konfliktin vuoksi, ei päätetä monenvälisyyden ja suvereenien valtioiden vaaleilla valittujen edustajien avulla, vaan
  – siitä päätetään sidosryhmien kumppanuuksien verkoston kautta, joiden motiivina on tarkoituksenmukaisuuspolitiikka ja jotka eivät ole vastuussa yhdellekään äänestäjäkunnalle tai kiitollisuudenvelassa millekään valtiolle ja joille sellaiset käsitteet kuin suvereniteetti ja kansainvälinen oikeus ovat merkityksettömiä.

  G. LOPUKSI

  Summa summarum. Kirjoituksen analyytikko on tehnyt tarkkaa työtä. Tekstipohjan konditionaaliset ilmaukset muutettu tosiasiallisesti tapahtumiksi. Asiaan perehtynyt tutkija voisi todistaa edellisten otsikoiden jokaisen alaviitteen korkealla osumatarkkuudella kymmenillä eri lähdeviitteillä.

  Todellisuudessa globaaliin vallankumoukseen johtavat askeleet toteutuvat seuraavassa järjestyksessä (1.-8.):

  1. vaihe = pandemia luonteiset taudit.
  2. vaihe = jatkuvat sodat.
  3. vaihe = säännöstely.
  4. vaihe = massakuolleisuus.
  5. vaihe = kymmennapainen maailmanjärjestys.
  6. vaihe = tieteestä uusi maailmanuskonto.
  7. vaihe = vanhan finanssisektorin hävitys.
  8. vaihe = maailmanhallitus.

  Vaikka edellä luetellut 1. – 8. vaiheet käynnistyvät progressiivisesti, niin edelliset vaiheen tapahtumat jäävät voimaan aina seuraavan vaiheen käynnistyessä ja vaikuttavat lopulta yhtä aikaa.

  Ensimmäisessä neljässä vaiheessa (1.-4.) uhriluku tulee olemaan 1/4 osaa maailman populaatiosta: `Heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta` (Ilm 6:8). Tämä on vasta ensimmäinen ihmiskunnan hivutus!

  Olemme menossa kohti `suuren ahdistuksen` aikakautta: `Sillä silloin on oleva suuri (μεγας = megas = suuressa mittakaavassa, äänekäs) ahdistus (θλιψις = thlipsis = vaiva, vaino, puristus, paine), jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule` (Mat 24:21).

  Mutta ennen niitä päiviä:

  `Minä särjen ikeen
  kaikkien kansojen kaulasta,
  ennen kuin
  kaksi vuotta on kulunut`

  (Jes 28:11).

  Newsky

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat