Hopeavesi

-100 ml, pitoisuus 30 ppm-

Hopeavesi on kotimainen uuden sukupolven erityisvalmiste, jota käytetään tulehdusperäisten sairauksien hoitoon ja niiden ennaltaehkäisyyn (virukset, sienet, bakteerit).

Miten vaikuttaa? Hopeavesi on luonnon oma antibiootti, joka tuhoaa tutkitusti n. 650 tunnettua haitallista mikrobia täysin turvallisesti elimistöä kuormittamatta ja vahingoittamatta (FDA-2001). Käyttökohteita ovat erityisesti akne, ihottumat, astma, niveltulehdukset, borrelioosi, palovammat, kynsisieni, herpes, hepatiitit, hiivasyndrooma, syöpähoidot. Lisäksi sen tiedetään parantavan elimistön omaa vastustuskykyä.

Käytetään erilaisina annostuksina niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Aikuisille 2 kertaa 2,5 ml päivässä. Yli 4-vuotiaille lapsille 2 kertaa 1,5 ml päivässä. Ulkoisesti ihon puhdistukseen. Valmistusprosessia valvoo Kuopion Yliopiston kemian laitos.

Kuinka hopea sitten toimii

Ympäristöön hopeaa vapautuu erilaisista teollisuuden lähteistä. Ihminen voi altistua hopealle tai hopeayhdisteille suun tai ihon kautta sekä hengittämällä. Lisäksi saamme
hopeaa ravinnostamme. Hopeapitoisuudet ravintoketjussamme vaihtelevat: jauhot 0,3 ppm, leseet jopa 1 ppm, maito 25…50 ppb, liha 40 ppb ja kalassa saattaa hopeaa olla jopa 10 ppm! Olisikohan tässä vielä yksi syy kalan tärkeään asemaan ravinnossamme (japanilaiset syövät kalaa paljon ja he elävät maailmassa keskimäärin pisimpään).

Olemme siis jossakin määrin koko ajan kosketuksissa hopean kanssa.

Emme valitettavasti tiedä tarkkaan kuinka hopean saantimme on kehittynyt historian kulussa, mutta eräät tutkijat kyseenalaistavat riittävän hopean saantimme. Verrata voisi vaikkapa seleeniin, joka köyhtyi maaperästämme siinä määrin, että nykyisin sen saanti on turvataan keinotekoisesti ravintoketjumme kautta.

Hopean riittävästä saannista tulisi varmistua ja eräs tapa siihen on Hopeaveden päivittäinen käyttö minimiannostuksella – kuten otamme vitamiini- ja hivenainevalmisteita. Näin tekevät hyvin monet ja kertomansa mukaan heidän terveytensä on parantunut oleellisesti ja vastuskyky lisääntynyt.

Hopeaa löytyy ihmisen kudoksista, mutta sen funktiota ei tarkkaan tiedetä. Ihmisessä on keskimäärin hopeaa n. 9 mg ( 50 -vuotias) ja se on sitoutuneena mm. ihoon, maksaan, hiuksiin, luihin ja pehmytkudoksiin. Veressä hopeaa on n. 3 ppb, luissa 10…40 ppb ja pehmytkudoksissa 10-250 ppb!

Lähde:
www.carnoimpex.fi

2 kommenttia

  1. On tämä tämä sellainen poppamiesten foorumi tämä magneetimedia.

    Plusääni(9)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat