Hovioikeudenkäynti ohi – lämpimät kiitokset auttaneille!

Tällä viikolla käytiin hovioikeudenkäynti, jossa syyttäjä syytti Magneettimediaa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tuomio tullaan kuulemaan ensi kuussa.

Magneettimedian toimitus sai oikeudenkäyntiä ja todisteiden keruuta varten apua yhteensä kymmeniltä lukijoilta sekä suoraan sivujen kommenttiosion kautta että sähköpostitse. Kiitämme lämpimästi avusta – yhteisöllisyys on ollut valttimme. Oikeudenkäyntiin saapui keskiviikkona syytetyn avuksi myös kaksi todistajaa, joiden tehtävänä oli kertoa mediailmapiiristä ja sionismia käsittelevästä kansainvälisestä keskustelusta.

Magneettimedian toimitus on kerännyt ennen oikeudenkäyntiä ja sen jälkeen paljon aineistoa, jonka pohjalta työstämme tällä hetkellä artikkelia syytteiden taustoista ja hovioikeudenkäynnin kulusta. Valtamedian tapa kirjoittaa oikeudenkäynnistä oli juuri sellainen kuin odotimme. Sekä tiistaina että keskiviikkona oikeuslaitoksella oleskellut sanomalehti Kalevan toimittaja antoi suomalaisille erittäin hämärän kuvan koko tapahtumasta.

Kalevan uutisen otsikko ”Uusnatsijärjestön johtaja todistajana” viittasi toiseen keskiviikkona todistaneeseen henkilöön, Kansallisen Vastarinnan päätoimittaja Juuso Tahvanaiseen. Kansallinen Vastarinta on seurannut Magneettimedian tarinaa vuodesta 2012 lähtien ja olemme julkaisseet toisinaan heidän artikkeleitaan. Kaleva ei kuitenkaan kertonut siitä, mistä todistaja tarkalleen ottaen puhui.

Todistaja oli koonnut aineistoa, joka käsitteli ennen kaikkea Israel-lobbausta suurissa länsimaissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Ranskassa. Aihe liittyi oleellisesti kolmeen sionistien ja äärijuutalaisten yhteiskunnallista valtaa käsittelevään artikkeliin, joista Magneettimediaa syytettiin. Ranskassa suuri sionistinen lobbausjärjestö CRIF on esimerkiksi syyttänyt paikallista France 2 –televisiokanavaa ”antisemitismistä” siksi, että se julkaisi materiaalia, jossa israelilaissotilaat tappavat pienen lapsen. Yhdysvaltojen voimakkaimpiin kuuluva lobbausjärjestö AIPAC on aktiivisesti kannattanut hyökkäävää sotapolitiikkaa Lähi-idässä ja sillä on takanaan joukko Amerikan varakkaimpia vaalirahoittajia. Brittiläiseen The Conservative Friends of Israel –järjestöön taas kuuluu The Telegraph –lehden mukaan noin 80 % Yhdistyneen kuningaskunnan konservatiiviparlamentaarikoista.

Toinen tärkeä teema oli Siionin viisaiden pöytäkirjat osana 2000-luvun maailmanpoliittista keskustelua. Pöytäkirjoja käytetään edelleen lyömäaseena Israelin vihollisia vastaan, josta tarjottiin oikeudessa lukuisia esimerkkejä. Hätkähdyttävimpiä esimerkeistä olivat varmasti The Jerusalem Postin ja sionistisen lakimies Alan Dershowitzin kommentit, joissa YK:n palestiinalaismyönteisiä ihmisoikeuslinjauksia verrattiin Siionin viisaiden pöytäkirjoihin. Tahvanainen puhui myös tunnettujen rauhanaktivistien, kuten Johan Galtungin ja Alexandr Solženitsynin kannanotoista koskien ”Pöytäkirjoja”. Tarkempi referaatti todistajan puheenvuorosta julkaistaan myöhemmin.

”Uusnatsitodistajaakin” tökerömmin Kaleva kohteli toista todistajaa, jota kutsuttiin ylimalkaisesti ”mediamaailman edustajaksi”. Todistaja ei kuitenkaan ollut kuka tahansa, vaan Ilta-Sanomien entinen päätoimittaja Martti Huhtamäki, jolla on vuosikymmenten kokemus elämästä suomalaisen valtamedian ja eliitin kulissien takana. Huhtamäen puheenvuorossa suomittiin valtamedian aloittamaa Magneettimediaan kohdistunutta poliittista vainoa. Hänen todistelunsa tuki useiden syytteen tuoneiden artikkeleiden sisältöä. Hän esimerkiksi vahvisti, että Suomen suurimman sanomalehden, Helsingin Sanomien, edesmennyt omistaja Aatos Erkko oli juutalainen. Huhtamäki myös puhui Helsingin Sanomien omistajaportaan ja Guggenheimin Helsingin tukisäätiön päällekkäisyyksistä. Suomen suurin sanomalehti rikkoo säännöllisesti ja räikeästi objektiivisuuden tiedonvälityksen periaatteita ajamalla omistajiensa taloudellisia intressejä Guggenheim-uutisoinnillaan. Sanomalehti Kaleva toisin sanoen sivuutti kokonaan Ilta-Sanomien entisen päätoimittajan roolin oikeudenkäynnissä, jotta Magneettimediasta syötettäisiin kansalle mahdollisimman marginaalinen ja hämärä mielikuva. Myös Huhtamäen puheenvuorosta tullaan kirjoittamaan myöhemmin lisää Magneettimediassa.

Todistajien ja syytetyn ei annettu tietenkään esitellä läheskään kaikkea laajasta kirjallisesta todistusaineistosta, joka oli hovioikeudenkäyntiä varten koottu. Magneettimediaa syytettiin Suomen juutalaisväestöä panettelevasta kirjoittelusta, vaikka yhdessäkään kolmesta artikkelista ei käsitellä Suomea lainkaan. Syyttäjän mukaan kirjoittelu on ollut ”perätöntä”, mutta oikeus ei sallinut esittää suoria todisteita siitä, että esimerkiksi Salbuchin ja Duken tekstit perustuivat laajalle lähdeaineistolle. Siionin viisaiden pöytäkirjat taas oli tyylilajiltaan täysin erilainen, joten sitä käsiteltiin oikeudessa hieman erilaisessa kontekstissa.

Puolustusasianajaja muistutti oikeudessa siitä, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on joutunut toistuvasti moittimaan Suomen oikeusjärjestelmää sananvapauslainsäädännön liian tiukasta tulkinnasta – eli sananvapauden tukahduttamisesta. Kiistakapulaksi oikeudessa muodostui pariin otteeseen syyttäjän käyttämä määritelmä ”antisemitismistä”. Syyttäjän mukaan European Forum on Antisemitism –sionistiryhmän määritelmä antisemitismistä oli Euroopan unionin virallinen kannanotto. European Forum on Antisemitism on kuitenkin sionistisen lobbausryhmä American Jewish Committeen – ei siis Euroopan unionin – alajärjestö, kuten sen verkkosivujen yhteystiedoista huomaa. Toinen keskiviikkona paikalla olleista todistajista osoittikin, että kyseinen määritelmä on ollut kiistanalainen jo useita vuosia, ja Palestiinan ihmisoikeustilannetta seuraava Electronic Intifada –verkkosivu on kirjoittanut siitä pitkän selonteon. Mikäli määritelmä hyväksyttäisiin Euroopan unionin viralliseksi kannanotoksi, voitaisiin suuri osa Palestiinaa koskevasta ihmisoikeuskeskustelusta leimata juutalaisvastaiseksi vihapuheeksi.

Magneettimedia palaa ensi viikosta lähtien normaaliin päiväjärjestykseen, ja hovioikeudenkäyntiä käsittelevä kirjoittelu jatkuu. Kiitämme vielä kerran lukijakuntaamme ja toivotamme erittäin hyvää viikonloppua!

 

Toimitus

42 kommenttia

 1. Toivon oikeuden toteutuvan, mutta pelkään oikeusmurhaa.

  Hienoa kuulla Martti Huhtamäen paljastaneen HS:n juutalaisen taustan. Olen tilannut HS:ää koko ikäni, mutta se oli nyt siinä. HS on todellakin tarkemmin katsottuna totaalisen siionistinen. HS:ssä näkyy lähes päivittäin ”natsiuutisia”. Niitä tekemällä tehdään ja juutalaisia nuoleskellaan aamusta iltaan.

  Kuvaavaa on myös toimittajien oman kuvan grafiikka: Ikään kuin tulevaa ennakoiden kaikki toimittajat on kuvattu pehmeinä, jonkinlaisina ”puoliolentoina”; he näyttävät kuvissa tahdottomilta, jotenkin kuin heidän sielunsa olisi viety.

  Ja sellaisiahan he ovatkin, tahdottomia herransa orjia, jotka tekevät mitä vain kolmestakymmenestä hopearahasta ja siitä, että isäntä taputtaa päähän ja kiittelee: ”Hyvä pikku toimittaja, muista etsiä joka päivä natsia ja muista moittia valkoisia, hyvä tyttö…” Ja tyttö tottelee, kuin teuraalle vietävä lammas… 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. aaaaaaaaalle: Eli tämän meidän Suomen muka demokraattisen oikeusvaltion osalta sinä kannatat EI sananvapautta, rahanvaltaa, ihmisten murhaamista kun siitä puhutaan julkisesti (tapahtuu esim. palestiinassa) ja epärehellisyyttä, kunhan se ei vaan aihepiirin vaikutukset eivät osu sinuun vaan olet aina turvallisella saamapuolella. Mitä jos pöytä kääntyykin joku päivä, rukoiletko silloin apua niiltä, jotka sinunlaisistasi kärsivät aiemmin. Annetaanko sitä, epäilen vahvasti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Toivottavasti nämä magneettimedian oikeudenkäynnit eivät ole siionistien propagandaa eli luodaan ongelma ja oikeudenkäynti jotta saadaan jatkossa keskustelulle halutut ”rajat”…

  Kaikki ei ole sitä mitä mille päälepäin näyttää…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Kaikille meille ”salaliittoteoreetikoille” paljon mielenkiintoista juuri nyt The Occidental Observer-sivustoilla. Kannattaa lukea mm. Andrew Joycen kolmiosainen kirjoitus ”Reflections on Hilaire Belloc’s ”The Jews” 1922″.

  The Occidental Observer on tinkimätömän asiallinen, tinkimättömän kriittinen. Näillä sivustoilla juutalainen ja juutalaisuus paljastetaan sellaisena kuin se on eli vihollisena keskuudessamme. Ryhmänä, joka johdonmukaisesti aina ja kaikkialla toimii meidän, valkoisten ihmisten, etujen vastaisesti. Sanalla sanoen: Vihollinen keskuudessamme. ”Enemy within us”.

  Suosittelen. The Occidental Observer kestää kaiken kritiikin, sitä voi huoletta referoida, se on Asiaa.

  Lopuksi, olen lähdössä lokakuun alun kokoukseen Budapestiin, jossa on todella mielenkiintoinen konferenssi Valkoisesta Nationalismista. Konferenssin nimi on ”The Future of Europe”, 3.-5.10.2014. Mukaan lähtee ainakin eestiläisiä ja latvialaisia kolleegoita ja tapaan siellä myös vanhoja tuttuja Ukrainasta. Tulee olemaan mielenkiintoista…

  Konferenssi on toki ”pehmeä” ja monet puhujista eivät uskalla sanoa sanaa ”juutalainen”, mutta jostakin pitää aloittaa. Nämä puhujat eivät pelkää käyttää sanaa ”Valkoinen” ja ”Nationalismi” ja jostainhan aina pitää aloittaa.

  Jonkun pitää sanoa ne sanat. Jonkun pitää luoda visio paremmasta. Jonkun pitää maalata se surkea tilanne, jossa olemme.

  Ennen kaikkea, pitää uskaltaa. Nyt. Tänään. Huomenna. Aina.

  Pelko pois. Vihollinen on juonitteleva, vaarallinen, voimakas, mutta luonteeltaan, onneksi, niin ahne, niin ylimielinen, että parhainkaan media ei saa mustaa valkeaksi niin että se olisi todella uskottavaa. 🙂

  Tästä se lähtee. Rummut soivat jo taustalla, tulet palavat. Silmiin on jo syttynyt tietoisuuden liekki, niissä näkyy tieto siitä, että ihmisille valehdellaan, että heitä pidetään moukkina, että heille nauretaan.

  Siispä katsotaan, kuka viimeksi nauraa. ”Sie lachen nicht mehr…” 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Aivan oikein. Dugin ON outolintu. 🙂

   Silti, tällainenkin kokous on parempi kuin ei mitään ja tietääkseni RamZPaul on paikalla ja olen aina halunnut tavata miehen.

   Osanotto kokoukseen ei tietenkään tarkoita kaiken sanotun/kirjoitetun hyväksymistä. Vain siionistien lakeijat allekirjoittavat kaiken isäntänsä sonnan, meidän tehtävämme onkin olla kriittinen. Mielenkiintoista kuitenkin ja Budapest on hieno kaupunki. 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. RamZPaul ei ole juutalainen. 🙂

     Hänen juurensa ovat skottilaiset. Toki häntäkin on kritisoitu liiasta ”pehmeydestä” jne. jne., mutta itse kannatan kaikkia Valkoisia Nationalisteja, jos heidän sanomansa sopii omaan maailmankuvaani.

     Tietyissä piireissä kulutetaan mielestäni liiankin paljon aikaa puhdasoppisuuteen. Minua kiinnostaa enemmän muutoksen mahdollisuus tässä ja nyt.

     Kannattaa ottaa oppia juutalaisista: He liittoutuvat vaikka itse Vihtahousun kanssa, jos siitä on heille hyötyä.

     Tilanne on nykyisin niin toivoton, että meillä ei mielestäni ole varaa erotella värin eri sävyjä. RamZPaul on ehdottomasti Valkoisen Nationalismin asialla ja niin olen minäkin. Ja mielestäni juutalaiset ovat Valkoisen Nationalismin pahimpia vihollisia. Esim. muslimit viis välittävät siitä, olemmeko nationalisteja vai ei. Oikeastaan VAIN juutalaiset vastustavat Valkoista Nationalismia – ja tietenkin heidän lakeijansa ja meidän luopiomme. Ne, jotka on ostettu, rahalla ja viroilla.

     Meidän ja muslimien ristiriita on selkeästi juutalaisten etu.

     He, juutalaiset, nimenomaan haluavat tilanteen, jossa meidän maamme ovat erilaisten erimielisten ryhmien kirjava massa. Tätä voidaan sitten, tätä kirjavuutta, käyttää pontimena erilaisten kriisien luomiseen ja pontimena provokaatioihin.

     Lopullinen tavoite on, että Suomestakin tulee Irak, jossa erilaiset ryhmät käyvät loputonta sisällissotaa. Vain Israel, ja muut kuin Valkoiset maat, saavat olla rauhassa. Meidän tulevaisuutemme on kansojemme balkanisointi, hajoittaminen pieniksi klikeiksi, joista ei voi enää koskaan nousta Valkoista Kansaa.

     Ja koska tavoitteeni on Valkoinen Kansa, Valkoinen Kulttuuri, Valkoinen Nationalismi, olen valmis (nyt) liittoutumaan minkä tahansa tahon kanssa, jos se johtaa (pidemmällä tähtäyksellä) tuohon tavoitteeseen.

     Minusta esim. Iranin ydinase (teoriassa) ei ole sen suurempi uhka kuin Israelin ydinase. Itse asiassa vain Israel on uhannut ydinasedoktriinillaan mm. Suomeakin avoimesti. Lukekaa mm. juutalaishistorioitsija Martin van Creveldin lausuntoja. Minusta kaikki ydinaseet, jotka uhkaavat tuollaista hullua koiraa, ovat perusteltuja. Tämä on vaatimaton mielipiteeni. 🙂

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Siionin Viisaat: “Käytännössä olemme jo kukistaneet jokaisen muun hallituksen kuin oman näkymättömän hallituksemme, vaikka de jure monia vielä on olemassa. Jos vielä nykyisin siellä täällä jokin hallitus on meitä vastaan, tämä tapahtuu vain muodollisesti, meidän tietäen ja meidän sallimana. Tarvitsemme antisemitismiä pitämään omat alemmat luokkamme järjestyksessä. Tämä kysymys on jo usein johtanut piireissämme kaiken aikaa jatkuviin keskusteluihin… Johtomme on jo niin täydellistä, että voimme ilman liioittelua jo puhua diktatuurista. .. Me säädämme nykyisin jo lait, hallitsemme oikeusistuimia ja oikeuden jakamista, me rankaisemme ja armahdamme, me olemme jo todellisuudessa keikkien armeijoiden ylin käskynhaltija ja päätämme sodasta ja rauhsta.” (IX, 3 und 4.)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. En ollut tuolloin syntynyt, eikä ollut internet, joka kerää totuudet paremmin. 9/11 myös samana vuonna varmaan todettiin vääräksi? Viimeistään seuraavana :). Sitkeimmät typerykset eivät tätä tosiasiaa suostu hyväksymään. Olet murhaaja vähintään henkisesti ja kaikki täällä sinä mukaanlukien tietää sen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Poliittiset tapahtumat ja sodat/vallankumoukset osoittavat todellakin, että siteeraus vastaa todellisuutta. Ainakin 1700-luvulle saakka sotien kulku avautuu vain näin. Niissä on niin paljon merkillisyyksiä. Yksi avainsana kaikkeen on vapaamuurarit. Myösrahotuu a tätä kauta käytey aiuuat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Siis rahoitus ja vaikutusvalta. Johan hallitsijat ovat lainanneet rahat juutalaisilta (monet tunnetut ei-juutatallsilta vaikuttaneet pankkihuoneet olivat piilojuutalaisten pankkeja) kaikkeen jo iät ja ajat keskiajalta saakka ja kauemminkin. Hallitsijat ovat kautta aikojen hallinneet hovijuutalaisten avulla.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Huhhuh. Aivan kuin vuoden 2001 kesällä taivastellaan uutta ja voimakasta ääri-islamilaista ryhmittymää (Taleban vs. Isis). Kaikenlista kauhuvideota ja kohu-uutista esitellään, aivan kuin kaukainen sota sodittaisiin pian päänkatkaisujen tai naisen aseman vuoksi. Sillä sotaahan tuo kaikki enteilee. Silloinkin Talebanin väitettiin uhkaavan terrori-iskuilla Länsimaita ja väitettiin koko ajan terrorihankkeita paljastettavan.

  Aikovatko juutalaiset taas tehdä suuren terrori-iskun USA:ssa tai terrori-iskujen sarjan Länsimaissa? Tietenkin syy vieritetään Isiksen ja vastaavien ”solujen” niskaan. Mitä seuraavaksi? Sota Syyriaan tai jopa Irania vastaan? Poikkeustilat länsimaihin ja gulagit pystyyn?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. On muuten myöskin täysin häiriintynyttä syytellä islaminuskoisia WTC-iskuista.

   Sillä pelkkää trikkikuvaa meille niistä torneista ja lentokoneista televisiossa näytettiin. Kukaan paikalla ollut ei nähnyt mitään lentokoneita. Niin matalalla lentäminen on sitäpaitsi matkustajakoneella mahdotonta. Kone sakkaisi heti.

   Torni kylläkin hävisivät, mutta ammattilaisten toimesta ja savukoneiden suojissa.
   Maailmasta löytyy firmoja jotka osaavat purkaa kerrostaloja räjäyttämällä.

   Sillä eihän lentokonebensan aiheuttama kuumuus tulipalossa mitään terästä pystyisi sulattamaankaan. Muutoinhan niiden lentokoneiden moottoritkin sulaisivat, ennenkuin ne pääsisivät edes ilmaan.

   Tuo virallinen versiosi ”islam terroristeista” on naurettava valhe.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Samaa mieltä muuten, mutta ei lentokoneen korkeus vaikuta sakkaamiseen mitään. Nopeus vaikuttaa. Sisäpiirin tekohan se oli 100% varmasti. Nythän jo englanninkin pääministerikin on jo herännyt puolustelemaan virallista soopaa, kun hän on saanut tietoonsa, ettei kukaan enää usko viralliseen valeeseen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Jos kerta matkustajakone sakkaisi heti tuolla korkeudella, niin miten ihmeessä se pystyy nousemaan vaikka merenpinnan tasosta päälle 10 kilometriin ? Lentokorkeus vaikuttaa sakkaamiseen siten, että korkeammalla ohuempi ilma kantaa heikommin, joten sakkausnopeus kasvaa. Lakikorkeudessa ollaan silloin kun kone saavuttaa juuri ja juuri vaakalennossa sakkausnopeutensa.

    Sekä (lento)bensiini (jota käytetään mäntämoottoreissa) että lentopetrooli (jota käytetään suihkumoottoreissa) aiheuttavat aika helposti sellaisen lämpötilan että teräs sulaa – sen takia helpoimmin kuumenevien osien riittävän jäähdytyksen järjestäminen on yksi keskeisistä moottoritekniikan ongelmista.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Sekä (lento)bensiini (jota käytetään mäntämoottoreissa) että lentopetrooli (jota käytetään suihkumoottoreissa) aiheuttavat aika helposti sellaisen lämpötilan että teräs sulaa”

     Ei muuten teräs sula bensalla. Naurettava väite. Ja minun muka pitäisi opetella fysiikkaa. HAH !

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Ihme vänkääjiä täällä.
     Kerosiinipalo ei kehitä teräksen sulattamiseen tarvittavaa lämpötilaa noissa olosuhteissa. Kerosiini palaa tietyissä ihanneolosuhteissa noin 1000 celcius asteessa *, mutta tämä WTF oli avotilassa tapahtuva toimistopalo niissä ylimmissä kerroksissa, ja alimpien kerrosten lämmöt olivat huomattavasti alhaisempia. Teräs sulaa vasta noin 1,370°C celcius asteessa. Silti meille näytettiin WTC televisioinneissa kuvia, joissa sulaa metallia ryöppysi rakennuksesta, ja sitä oli vielä maassakin tornien jo sorruttua.

     Se tornin sortuminen tuolla tavalla edellyttäisi KOKO teräsrakennelman kuumentamista kauan aikaa, jotta teräs pehmenisi tarpeeksi, eikä vai ylimpien kerrosten tulipalot. Eli järki käteen.

     Tulipalo pilvenpiirtäjässä ei kehitä läheskään näin paljon lämpöä. Muualla maailmassa (esim. Espanja, Venäjä) pilvenpiirtäjät eivät ole luhistuneet tulipaloissa vaikka se on riehunut niissä useita päiviä.

     *Jet fuel Open Air Burn temperature: 1,030 °C ( vs. steel melts at around 1,370°C)
     lähde : http://en.wikipedia.org/wiki/Jet_fuel

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Tuo ’Open Air Burn temperature’ on kaukana ihanneolosuhteista – katsoo vaikka samaisen Wikipedia-sivun Talk-puolelta kohdasta ’Maximum Burning Temperature’. Kun ilmaa, vetoa ja kerosiinia on tarpeeksi niin 2000 C on hyvinkin tavoitettavissa.

      Ja sen jälkeen kun yksi kerros on pettänyt ja koko sen yläpuolinen tornin osuus lähtenyt putoamaan, sen pysäyttämiseen tarvittaisiin ihan eri luokan rakenteet kuin vastaavan massan paikallaanpitämiseen. Vaikka torni olikin koht. OK törmäyskohdan alapuolella, se ei enää riittänyt sen jälkeen kun törmäyskohta oli pettänyt ja sen yläpuolinen osa lähtenyt liikkeelle.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Oletko aivan tosissasi ? Meinaatko että sen törmänneen lentokoneen polttoaineen kaikki palovoima kohdistui juuri niihin rakennuksen kannattaviin teräspalkkeihin (mitään ei roiskunut ohi) ja olosuhteet muodostuivat siellä avoimessa konttoritilassa sen kaltaisiksi, että sinne muodostui tuo 2000+ astetta palotila (paine yms. tulivat sopiviksi) ?
      (Tiedoksi että, normaalin toimistopalon lämpötila on muutamia satoja asteita…)
      ok jos noin on, miksi Tornion terästehdas ei käytä sitten bensaa teräksen sulattamiseen ?

      tai Miksi autojen moottorit eivät sula, vaikka jäähdytys poistetaisi niistä kokonaan ? Miksi kaasukamina ei sula ? Miksi webasto ei sula ?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Polttoainetta oli riittävästi (olivat juuri vastikään nousseet ilmaan ..), joten kyllä sitä sai aika paljon roiskua ohi, ja kuitenkin tornin sisäänkin jäi ihan tarpeeksi. Eikä kaiken teräksen sulaa tarvitse – riittävä määrä kun heikkenee kuumuuden takia tarpeeksi (on se jo 1000 C:ssa paljon pehmeämpää kuin huoneenlämmössä ..) niin se riittää.

      Tarkoittamasi ’normaali toimistopalo’ on paljon viileämpi, koska mittakaava on pienempi, eikä esim. valmiiksi kuumennut ympäristö kuumenna palon käyttämää ilmaa kovinkaan paljoa.

      Tornion terästehdas ei käytä bensaa, koska koksi on paljon halvempaa, ja prosessi on muutenkin kertaalleen koksin käytölle optimoitu. Kyllä sen varmaan saisi bensalla (tai raakaöljyllä) toimimaan, mutta ei moisessa olisi mitään taloudellista mieltä.

      Auton moottorissa jäähdytyksen poistaminen johtaa nopeasti kiinnileikkaamiseen, minkä jälkeen lisälämpöä ei enää synny eikä siihen mennessä tuotettu lämpö yleensä riitä moottorin sulattamiseen. Isoissa ja korkeaviritteisissä moottoreissa (takavuosien lentokonemoottorit, kantosiipialus Tehin moottorit, jnpp.) on jotain sisuskaluja sulanutkin jäähdytyksen petettyä.

      Kaasukamina ja Webasto (samoin kuin suihkumoottori 😉 on kanssa suunniteltu niin, että värkin läpi menee sen verran ilmaa, että siitä aiheutuva jäähdytys riittää estämään sisuskalujen sulamisen.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     4. ok, täytyykin varoa kaikkien bensavehkeiden kanssa, etteivät ne vain sula käsiin 🙂
      Sitäpaitsi. Ilmahan menee noiden läpi juuri siksi, että sitä tarvitaan palamiseen. Ja Tornio ei käytä koksia pelkästään sen hinnan takia, vaan siksi että sillä teräs sulaa. Ja teräs kestää kyllä kuumentamista, muutoin kaasuhellat ja webastot vaurioituis käytössä.
      Alimmat WTC:n kerroksien teräsrakenteet ei pehmenneet, koska niissä ei ollut paloja. WTC 7:ssa ei ollut bensapaloja, silti sortui.
      Ja syylliset löytyivät epäilyttävän nopeasti. Ne ”arabiterrorristit”. Paikalla olleet eivät nähneet tai kuulleet lentokoneita. Yhden koneen nokka (alumiinia) tulee törmäyksen voimasta teräsrakenteisen pilvenpiirtäjän läpi (=trikkikuva). Kannattaa katsella tubesta September clues ja lopettaa lapsenmieliset uskomukset.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   3. Kysymys trolleille: olikohan näillä teltoissa ja luolissa elävillä mukamas tornit tuhonneilla beduiineilla käytössään Nikola Teslan hightech-teknologiaa käytössään muuttaessaan tornit osaksi tomuksi, osaksi sekalaiseksi muunlaiseksi ainekseksi ?
    ”The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda”,
    www checktheevidence co uk/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=182&Itemid=60 (kolmeen tyhjään väliin piste)

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Jaahas – vastaukset menee taas minne sattuu ..

      Siis koskien tuota ”The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda” sivua (checktheevidence):

      Hupaisa sivusto .. puhutaan mm. Nobelin saaneesta lääkäristä nimeltä James Black, joka olisi mitä ilmeisimmin murhattu 51 vuotiaana. Wikipedia löysikin tuonnimisen lääketieteen Nobelin voittajan – syntynyt 1924 ja kuollut 2010 ..

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Otanpa tähän yhden täysin kiistattoman esimerkin salaliittoteoriasta, joka on osoittautunut täysin oikeaksi.

  Kun siionistit (juutalaiset) halusivat aloittaa Irakin sodan niin syyksi haettiin joukkotuhoaseita, joita piti olla Irakissa.

  Nyt kun Irak on tuhottu, miljoonia ihmisiä on tapettu, maa on sisällissodassa ja erilaisten siionistien tukemien ääriryhmien mielivallan alla niin me kaikki olemme jo vuosia tienneet, että nuo keksityt joukkotuhoaseet olivat selkeä siionistien salaliitto. Kukaan ei kiistä sitä, että mitään todellista tietoa näistä joukkotuhoaseista ei koskaan ollutkaan, mutta sota piti saada, Irak piti tuhota.

  Juuri nyt ISIS on sama kuin nuo paljon puhutut joukkotuhoaseet.

  Ja tämä aaa…aaa on säälittävä esimerkki ihmisestä, jota voidaan johdatella mihin vain. Tai sitten hän on juutalaistrolli, mikä on sama asia.

  Yksi ehdoton suosikkikirjailijani on Edward Abbey ja paras hänen kirjansa on The Monkey Wrench Gang, jossa sankari on Vietnamin sodan veteraani George Hayduke. Siinä kirjan lopussa sankaria jahtaava Sheriffi sanoo Haydukelle, joka piilottelee Utahin erämaan kallionkolossa: ”Poika, et voi huijata kaikkia, et ainakaan kaikenaikaa…” Tai ainakin melko tarkkaan näin. Suosittelen kirjaa kaikille, pilke silmäkulmassa. Kirjassa on jopa juutalaishahmo, Mz. Bonnie Abbzug. 🙂

  Tuosta kirjasta oppineena: Juutalaiset, ette voi huijata kaikkia, ette ainakaan kaikenaikaa…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Kyllä ne voivat. Tai siis ainakin pakottaa meidät nuolemaan tomua heidän jaloissaan. Ei kai tässä muusta ole enää kysymys.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Älköön kukaan olko tuomarina omassa asiassa.

  On tiedossa että esim. Turun Hovioikeuden tuomareista peräti neljä on vapaamuurareita.

  Salajärjestön jäseniä jotka ovat vannoneet sekä tuomarin valan että vapaamuurarin valan.

  Kumpi vala siis velvoittaa?

  Miten tällaiseen tuomioistuimeen voi luottaa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Turun hovioikeuden tuomareista on neljä vapaamuuraria. Vapaamuurarit vannovat salassapitovalan joka asteella. Vannovat, vaikkeivät tiedä mitä heille paljastetaan. 33 asteen vapaamuurarit saavat tietää, että heidän jumalansa on Lucifer. Juutalaisen uskonnon jumala se on myös Talmudin mukaan. Tuomarin vala velvoittaa näitä oikeusmurhaajia yhtä vähän kuin puolustusvoimien komentajaa sotilasvala hänen allekkirjoittaessaan maanpetossopimuksen NATOn kanssa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Tämä koskee myös ruotsin suurin päivälehti Dagens Nyheter, ja varsinkin parii viimeisen vuoden aikaan on melkein joka päivä ollut jostain Israelista, Juutalaisesta, Holocaust, uus nazissta ym ym, en oikeastaan ymmärtää miksi tästä pitäisi jankuta melkein joka päivä ihan kuin meitän pitäisi jatkuvasti Muistutta ja anta syyllisyys tunteiat jostain pahan menneisyydestä joka tapahtui saksassa WWII aikan, miksi niin pieni ihmisryhmä kuten juutalaiset ovat ruotsissa tulisi olla näin iso tila mediassa??
  Miksi valtaosa meistä joka ei juutalaisia tulisi olla tälläinen valtamedian jatkuvan propagandan alla??

  Yksi syy on, paitsi se että Dagens Nyheter on Bonnier (juutalainen) omisteinen, on että päivälehden päätoimittaja Peter Wolodarski on venäläis eetninen puolalainen-juutalainen joka päässi päätoimittajan asemaan just ennen hän täytti vain 34 vuotta, ja hänen isä on Tukkholman kaupungin arkitehti ja suunnittelija.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Näistä kommenteista näkee hyvin minkälaisia idiootteja salaliittohörhöjä tällä sivulla pyörii, vai ettei matkustajakoneella ole mahdollista lentää kovaa matalalla sakkaamatta sitä?

  Opetelkaa luuserit nyt vähän fysiikkaa ja hankkikaa oikeita töitä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 14. tää on vähän sama keissi, kuin aikoinaan se suomalainen torrentsivusto. Laitetaan joku isompi syytteeseen ns. varoitukseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Ei tarvitse olla kovinkaan huolissaan bensavehkeiden sulamisesta, kunhan pitäydyt CE-hyväksytyissä värkeissä ja noudatat käyttöohjeita . . Kaasuhellat ja webastot kestää käytössä, koska ne on suunniteltu niin, että lämpö siirtyy sinne, missä sitä tarvitaan eikä jää värkin sisuksiin sulattamaan sitä. Asiaa toki helpottaa se, että kyse on suhteellisen pienistä värkeistä eli lämpöä ei tarvitse siirtää kovin kauas.

  Ilmaa käytetään sekä tuomaan palamiseen tarvittavaa happea että siirtämään lämpöä – mitä ihmeellistä siinä on ?

  Toki teräs koksilla sulaa, mutta ei se ole ainoa vaihtoehto, ks. esim. http://www.thespec.com/news-story/4190319-u-s-steel-natural-gas-process-will-soon-replace-coke/

  Ja vielä kerran – WTC:n alakerroksien teräsrakenteiden lämpötilalla ei ollut suurtakaan väliä, koska niiden lujuus ei olisi missään lämpötilassa riittänyt pysäyttämään tornien yläosia sen jälkeen kun ne kerran lähtivät liikkeelle.

  Ja Youtubestako ei muka löydy trikkikuvia ?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Todellako? Väität, että tietyt bensamoottorit ja esim. webastot voivat siis sulaa käytössä? Älä viitsi enää naurattaa. Tikahdun.
   Olet oikeassa, siinä että koko 9/11 uutisointi oli trikkikuvaa. Kuten Nasan apollo ja mars lennotkin. Nuo kaikki ovat vain hollywood elokuvaa – alusta loppuun.
   Siksi niitten detailjeista kiistely on turhaa ajanhukkaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Kala-Eemeli: Se että ’checktheevidence’- artikkelissa on EPÄOLENNAISTA yksityiskohtaa koskeva asiavirhe – nobelisti James Blackin kuolinikä – ei millään tavalla kumoa artikkelin olennaista sisältöä.
  Toivon että hetkellisesti luovut kaltaisillesi trolleille tyypillisestä tyylistäsi ja osoitat selvästi todennettavissa olevin perusteluin, mikä artikkelissa on niin ”hupaisaa”. (Nikola Teslaahan yleisesti pidetään kaikkien aikojen kenties suurimpana (keksijä)nerona, ellet satu sitä ennestään tietämään. Hänen puhtaan ja ilmaisen energiantuotannon kesinnöillään voitaisiin ratkaista tarkoituksellisesti aikaansaatu energian niukkuusongelma maailmanlaajuisesti. Sen sijaan tietyt korkean vallanpitäjätason rikolliset ovat estäneet tämän ja ottaneet keksinnöt, kuten HAARP:in, omiin tuhoamistarkoituksiinsa, esim. ”The 9/11″.)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ’Suomi suomalaisille’ ja ’checktheevidence’-sivun ’epäolennainen’ asiavirhe:

   Minulla ei ole niin paljoa joutoaikaa, että rupeaisin valmiiksi epämääräisen sivun jokaista hihasta-ravistusta tarkistamaan sen jälkeen kun heti ensimmäinen failaa ..

   Sinällään noiden ’free energy’ sivujen viritykset on kovasti tutuntuntuisia, sillä olen itse aikoinaan suunnitellut samantapaisia – pikkupentuna, ennenkuin menin kansakouluun ..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Voi heitä, melkein naurattaa! Eivät varmaan ole ottaneet rokotteitakaan, koska se on Hesarin ja muiden ”juonia” 🙂 Nimim. 3 piikkiä jo ottanut, ja ottaa jatkossakin ihan niin monta kuin on tarpeen

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat