12 kommenttia

 1. Juutalaiset siis jovat johtavassa roolissa edistäessään monikulttuurisuutta.

  http://www.radioislam.org/protocols/indexfin.htm :

  Kirjeenvaihdossaan juutalaisen Karl Marx-Mordechain kanssa kirjoitti juutalainen Baruch Levi: »Juutalainen kansa, kokonaisuutena katsottuna, tulee olemaan oma Messiaksensa. Sen maailmanherruus tullaan saavuttamaan yhdistämällä muut ihmiskunnan rodut, poistamalla rajat ja kuninkuudet – kansallisvaltioiden suojavallit – ja luomalla maailmantasavalta, joka kaikkialla myöntää juutalaisille kansalaisoikeudet. Tässä ihmiskunnan uudessa järjestelmässä tulevat Israelin lapset vastustamattomasti olemaan johtava alkuaine, varsinkin mikäli heidän onnistuu saattaa työläisten massat muutamien heikäläisten (juutalaisten) kiinteään talutukseen. Kansojen hallitukset, jotka muodostavat maailmantasavallan, joutuvat köyhälistön voiton kautta vaivatta juutalaisten käsiin. Yksityisomistusoikeus voidaan sittemmin juutalaisrotuisten hallitusten toimesta tukahduttaa ja ne (juutalaisrotuiset hallitukset) tulevat hallitsemaan valtioomaisuuksia. Näin toteutuvat Talmudin lupaukset, että juutalaisilla – Messiaksen aikojen tultua – on avaimet koko maailman kansojen varoihin». Tämä varsin mielenkiintoinen. lausunto on otettu ranskalaisesta aikakauslehdestä »Revue de Paris», 35. vuosikerta, N:o 11, sivu 574. Se pu,huu puolestaan räikeällä tavalla.

  Olen tässä esittänyt eräitä todistuksia siitä, että juutalaiset ja heitä edustava julkinen sana todella työskentelevät sen maailmanherruuden saavuttamiseksi, jonka profeetat sekä Israelin »pyhät kirjat» ovat heille ennustuksin ja lupauksin taanneet. Samankaltaisia todisteita voisi esittää sadoittain, jopa tuhansittain. Haluan tämän lisäksi kiinnittää lukijan huomiota siihen, että juutalaisten voitonvarmuus saavutti jonkinlaisen huippukohdan bolshevistisen vallankumouksen onnistuttua Venäjällä. Sitä osoittaa heidän maailmansodanjälkeinen kirjallisuutensa, heidän lehdistönsä ja heidän esiintymisensä. Tämä ei olekaan ihme, sillä olihan näille pyrkimyksille nyt annettu hävityksen miekka käytettäväkseen. Tämän miekan veriset jäljet Eurooppa toteaa nyt kauhistuneena.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Juutalainen Joseph Lehmann kirjoitti 1886: ”On olemassa helvetillinen suunnitelma disorganisoida yhdellä iskulla kristillinen yhteisö ja juutalaisten uskonnot ja sitten tämän kaksoisorganisaation avulla saavuttaa asioiden tila, jolloin uskonnollisesti ilmaistuna ei ole kristittyä eikä juutalaista, vaan ihmisiä ilman jumaluutta ja poliittisesti ilmaistuna kistitystä tulee, jos ei orja, niin ainakin juutalaista, masteria alempiarvoinen…tänä hetkenä kun pidämme kynää, näemme tämän suunitelman avautuvan synkissä horisonteissa ja suurina surullisina linjoina

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Grand Orientin suurmestarin ja AIU:n ylimmän johtajan Adolphe Cremieuxin (James Rothschildin tehtäviin nimittämä) manifesti kaikille juutalaisille maailmassa AIU:n perustamisen yhteydessä vuonna 1860 on kammottavaa luettavaa. Se julkaistiin esim. Lontoon Morning Postissa 6.9.1920. Siinä juutalaisia kehotetaan pitämään yhtä ja muistamaan se, että he ovat yksi kansa eivätkä kuulu siihen kansaan, jonka parissa asuvat. Pikemminkin juutalainen ei saa olla kristityn tai muslimin ystävä, ennen kuin juutalaisuus ”loistaa kaikkialla maailmassa”. ”Katolilaisuus, ikuinen vihollisemme makaa tomussa, kuolettavasti päähän haavoitettuna. Verkko, jonka juutalaiset ovat heittämässä yli koko maailman, on laajenemassa joka päivä….Käyttäkäämme kaikki tilanteet hyväksemme. Valtamme on suunnaton – opetelkaa hyväksikäyttämään valtaamme asiamme hyväksi…Se päivä ei ole kaukana, jolloin kaikki rikkaudet ja aarteet maailmassa tulevat Israelin lasten omaisuudeksi.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. ”The Bolshevik revolution in Russia was the work of Jewish brains, of Jewish Dissatisfaction, of Jewish planning, whose work is to create a new order in the world. What was performed in so excellent a way in Russia, thanks to Jewish brains, and because of Jewish dissatisfaction and by Jewish planning, shall also through the same Jewish mental and physical forces become a reality all over the world.”

  —”The American Hebrew”, Sept. 10, 1920

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Israelilaisen uutistoimiston mukaan Israelilla ja Hamasilla oli ollut rauhantapaaminen ja ilmeisetsi rohkaisevaja tuo sotilaspomo oi juuri ollut tuossa rauhantapaamisessa. Hänellä oli paperit mukanaankin kai, kun petollinen Israel murhasi hänet. Muutenkin on kauhistuttavaa, kuinka länsimedia aina väittää Israelin iskujen olevan muka vastauksia toisten tuhoihin, kun asia on aina päinvastoin. Israel tekee väkivaltaa jo uskotonsa käskyttämänä ja etenkin rauhanneuvottelujen aikaan. Lähde: John Friend, keskustelussa Wise Old manin kanssa (JF-blogi)

  Jos massamurha aloitetaan tällä tavoin, niin onpa erityisen saatanallista. No Talmudhan kehottaa satanismiin, murhaamiseen ja valehteluun.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. http://revisionistreview.blogspot.fi/2012/11/revelation-of-method-in-israeli-attacks.html

  Tietoa siitä, kuinka Gazan raketiampujat ovat Israelin lähettämiä wahhabiitteja ja renegaattejaa. He vastustavat Hamasia. Israel mestasi rauhanneuvottelijan, joka juuri piti ampujat kurissa. Tästä vastauksena ja muista rikoksista Hamasin vastaus ja siitä taas lännen huoraavan median aivan eri tavalla selittämä Israelin tuhoisku. Israel sai taas verukkeen Talmudin oppien mukaiselle murhaamiselle ja pahanteolle

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Kuuntelen tässäSpingolan Speciaalien uusinta. Kävi ilmi, että 20 vuotta Kreikaa ovat johtaneet juutalaisperäiset johtajat. Kansamaksaa veroista juutalaislobbyn kulut ja lobby on saanut paljon etuoikeuksia. Jos kreikkalainen kuolee ilman sukulaisia, hänen talonsa yms. menee valtiolle. Jos juutalainen kuolee ilman lapsia ja perijöitä, hänen omaisuutensa menee Israelin valtiolle, vaikka hän olisi Kreikan kansalainen. Mutta tämä on pahempi juttu. Kreikkalaiset eivätole verotuksellisesti tasa-arvoisia. Jos juutalaienn lahjoittaa juutalaisjärjestölle jotain, vero on puolet avallisesta ja se menee Israeliin. No mitenkä nyt juutalaisten omistamat isot ja monikasalliset firmat? No ne kiertävät veroja ja maksavat niitä lähinnä Israelille. Sitten Kreikan valtiolla ei ole varaa ja se joutuu pyytämään muilta.Myös kansalta kiristetään kaikkea, mutta ei juutalaisilta. Kreikanhalllitus on lähinnä miehityshallitus. Eurogendarmyn lisäksi hallitus on tilannut järjestyksenpitoon paljon voimaa Blackwater-yhtymältä. Sisällissotaa pelätään ja hallituksen vastustamisen lisäksi siis on luotu kuvuio “natsit” vs punikit.

  http://www.spingola.com/SpingolaSpecials.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat