HPV-rokote: Omakohtainen kokemukseni Gardasilin vaaroista

Ajattelin aina, että hitunen ennaltaehkäisyä vastaisi paljon hoitoa. Vähänpä tiesin siitä, miten paljon uusia terveysongelmia Gardasil-rokotteen lisääminen syövän ennaltaehkäisy suunnitelmaani tulisi aiheuttamaan. Toisinaan toivon, että olisi mahdollista perua rokotus ja tulla taas rokottamattomaksi.

Ennen Gardasilia olin erittäin terve ja liikunnallinen 26-vuotias nainen. Olin aina harrastanut urheilua ja kävin kuntoilemassa viidesti viikossa. Nautin menestyksekkäästä ja nousujohteisesta urasta ja tulevaisuudennäkymistä. En ollut käynyt lääkärissä minkään vaivan vuoksi viimeiseen viiteen vuoteen. Koko ikäni olin ollut hyvin terve. Olin kihloissa, suunnittelemassa naimisiinmenoa ja koko elämä oli edessäni.

Kuten niin monet hyvää tarkoittavat, huolestuneet vanhemmat, äitini piti hyvänä ajatuksena ottaa HPV-rokote välttääkseen mahdollisen kohdunkaulasyövän tulevaisuudessa. Lääkärini ei pitänyt sitä tarpeellisena, sillä en ollut harrastanut irtosuhteita, eikä tulevalla miehelläni ollut sukupuolitauteja. Vaikka se ei tuntunut mielekkäältä minun tai lääkärini mielestä, päätimme kuitenkin ottaa minulle rokotussarjan ensimmäisen pistoksen.

Sain Gardasil-rokotteen ensimmäisen pistoksen toukokuussa 2008. Usean päivän jälkeen pistoksesta palasin lääkärin luokse valittamaan käsi- ja nivelkipuja, päänsärkyä ja pahoinvointia. Lääkärini ei maininnut, että ne voisivat olla rokotteen sivuvaikutuksia, ja lähetti minut erikoislääkärille, joka ei havainnut minussa mitään vikaa.

Kuukaudet vierivät ja tunsin oloni aina vain väsyneemmäksi ja uupuneeksi, minulla oli kamalia päänsärkyjä, enkä vain tuntenut oloani normaaliksi. Sain Gardasil-sarjan toisen pistoksen ja tunsin oloni jälleen hyvin influenssamaiseksi. Kehoni läpi säteilevä jomottava kipu tuntui kuin kuumia veitsiä työnnettäisiin jokaiseen lihakseeni. Kipu oli ennen kokematonta ja sen lisäksi pääni alkoi tuntua jatkuvasti sumuiselta. Kaikki tuntui hämmentävältä ja minulla oli vaikeuksia pukea ajatukseni sanoiksi, muodostaa kokonaisia järkeviä lauseita.

Immuunijärjestelmäni oli selvästi pielessä. Minulle ilmaantui myös useita yliherkkyyksiä ruoka-aineille, kuten gluteeni, maitotuotteet, kananmunat, soija ja katkaravut. Pian rokotusten jälkeen kuukautiskiertoni muuttui hyvin epäsäännölliseksi, minulle kehittyi endometrioosi (kohdun limakalvon pesäkesirottumatauti) ja munasarjakysta. Tilanne paheni ja kävin toistuvasti lääkärini vastaanotolla yrittäen selvittää, mikä oli vialla.

Miten muutuin elämänvoimaa uhkuvasta energisestä naisesta pikavauhtia rapistuvaan kehoon vangituksi naiseksi?

Lopulta jouduin työkyvyttömäksi vuonna 2008. Olin niin sairas, etten kyennyt osallistumaan mihinkään tapahtumiin, enkä viettänyt Kiitospäivää tai Joulua. Olin toimintakyvytön.

Lääkäreillä ei ollut enää selityksiä ja lopulta he päättelivät kaikkien oireitteni johtuvan ”masennuksesta”. He määräsivät minulle useita masennuslääkkeitä, antibiootteja, lihasrelaksantteja ja ahdistusta lievittäviä lääkkeitä. En syönyt mitään niistä. Työkyvyttömyyteni aikana hakeuduin Mayo-klinikalle, jossa tapasin varmaan 50 lääkäriä, jotka tekivät kokeita, ottivat koepaloja ja kuvasivat minua monelta kantilta yrittäen päätellä, mikä nakersi elinvoimaani pala palalta. Lopulta he tulivat siihen johtopäätökseen, että olin jälleen ”masentunut” ja kaikki vaivani johtuivat siitä. Aloin menettää toivoani. Tiesin kuitenkin täydellä varmuudella, että kaikki vaivani eivät olleet vain pääni sisällä.

Käytyäni noin tusinan eri alan lääkärin luona, mukaan lukien kiropraktikoita, naturopatian lääkäreitä ja eri alojen asiantuntijoita, eräs lääkäri viimein perehtyi kunnolla koko sairaskertomukseeni ja yritimme yhdessä saada palaset loksahtamaan paikoilleen. Hän tulosti kaiken ja levitti ne eteemme, jolloin oli selvästi havaittavissa että vaivani alkoivat täsmälleen HPV-rokotuksen jälkeen. Perehtymällä itse tarkemmin HPV-rokotteen hyvin dokumentoituihin ja tunnettuihin haittavaikutuksiin, kävi nopeasti selväksi, että se on yksi historian tuhoisimmista rokotteista. Se on aiheuttanut jo liki 30.000 haittavaikutusta naisissa, joista moni paljon nuorempi kuin minä. Useilla heistä on mennyt vuosikausia toipumiseen.

Omalla taipaleellani terveyteni uudestaan löytämiseksi olen muuttanut monia asioita, joiden uskon auttaneen minua eheytymisessä ja lopullisessa paranemisessa. Nykyään syön kasvatettua luomuruokaa (enkä teollisia jalosteita) ja probiootteja päivittäin, käyn säännöllisesti kiropraktikolla, käytän vain luonnonmukaisia lisävalmisteita ja mikä tärkeintä, käyn säännöllisesti asiantuntijalääkärillä, joka on erikoistunut hoitamaan rokotusten haittavaikutuksia homeopatialla, erityisesti CEASE-terapialla (Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression).

Onnekseni minua on siunattu hämmästyttävän kannustavalla aviomiehellä. Ympärilläni on myös erittäin rohkaiseva perheeni ja kirkkoyhteisö, jotka ovat tukeneet minua. En olisi koskaan voinut kuvitella, että hetkessä, yhdessä pistoksessa, yhdellä tyhmällä päätöksellä koko elämäni voisi muuttua ikiajoiksi.

Mahdollisten autoimmuunisairauksien, allergioiden, astman ja peruuttamattomien vammojen riski on aivan liian suuri ja seuraukset liian vakavia, että niiltä voisi ummistaa silmiään. Tutkikaa itse jokaisen rokotteen taustatiedot ja haittavaikutukset, ennen kuin teette lapsenne puolesta peruuttamattoman päätöksen. Niin minä ainakin tulen tästedes tekemään.

Alkuperäinen artikkeli: http://sanevax.org/hpv-vaccines-journey-gardasil-injuries/

10 kommenttia

 1. Hienoa että joku uutisoi vaihtoehto näkemyksiä myös suomeksi. Kaikki kannattaa asettaa kyseenalaiseksi niin myös tämäkin artikkeli. Tällainen vahtoehto näkemys saa ihmiset ymmärtämään pikkuhiljaa järjestelmää kokonaisuudessaan ja eri ryhmittymien motiiveja eli herättää ihmisissä omaa ajattelua. Hienoa ja oikein positiivista ja arvokasta uutisointia. Niin kauan kun ihmisessä ei tapahdu luovaa omaa ajattelua kaikki ajatukset tulevat muualta eli, ihminen on täysin muitten vietävissä. Artikkelissa voi olla paljon totuutta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Alumiini edistää glutamaatin välittämää neurotoksisuutta:
  Folia Neuropathol. 2000;38(2):47-53.
  Aluminum enhances glutamate-mediated neurotoxicity in organotypic cultures of rat hippocampus.
  Matyja E.
  Source: Department of Neuropathology, Polish Academy of Sciences, Warsaw, Poland.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11057035

  MS-potilailla ovat glutamaattitasot kohonneet plasmassa ja aivo-selkäydinnesteessä:
  J Neuroinflammation. 2011 Jun 3;8:63. doi: 10.1186/1742-2094-8-63.
  Increased expression of cystine/glutamate antiporter in multiple sclerosis.
  Pampliega O, Domercq M, Soria FN, Villoslada P, Rodríguez-Antigüedad A, Matute C.
  Source: Neurotek-UPV/EHU, Parque Tecnológico de Bizkaia, Zamudio, Bizkaia, Spain.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21639880

  MS-taudin parantumista sen jälkeen, kun raskasmetalleja poistetaan elimistöstä:
  Biometals. 2012 Jun;25(3):569-76. doi: 10.1007/s10534-012-9537-7. Epub 2012 Mar 22.
  A case of multiple sclerosis improvement following removal of heavy metal intoxication: lessons learnt from Matteo’s case.
  Fulgenzi A, Zanella SG, Mariani MM, Vietti D, Ferrero ME.
  Source: Dipartimento di Morfologia Umana e Scienze Biomediche Città Studi, Università degli Studi di Milano, Via L. Mangiagalli, 31, 20133 Milan, Italy.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22438029

  Aktivoitu mikroglia tuottaa kinoliinihappoa:
  Neuroreport. 1997 Jan 20;8(2):431-4.
  Activated human microglia produce the excitotoxin quinolinic acid.
  Espey MG, Chernyshev ON, Reinhard JF Jr, Namboodiri MA, Colton CA.
  Source: Department of Biology, Georgetown University, Washington, DC 20057, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9080423

  Kinoliinihappo, väistämätön neurotoksiini:
  FEBS J. 2012 Apr;279(8):1356-65. doi: 10.1111/j.1742-4658.2012.08485.x. Epub 2012 Mar 27.
  Quinolinic acid, the inescapable neurotoxin.
  Guillemin GJ.
  Source: Department of Pharmacology, School of Medical Sciences, University of New South Wales, Sydney, NSW, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22248144

  Pitkäaikainen, pienille alumiinimäärille altistuminen johtaa aivojen vanhenemismuutoksiin ja hermosolujen tuhoutumiseen:
  Toxicology. 2013 Nov 1. pii: S0300-483X(13)00282-5. doi: 10.1016/j.tox.2013.10.008.
  Prolonged exposure to low levels of aluminum leads to changes associated with brain aging and neurodegeneration.
  Bondy SC.
  Source: Environmental Toxicology Program, Center for Occupational and Environmental Health, Department of Medicine, University of California, Irvine, CA
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24189189

  Poika sai aivovaurion, eikä pysty kävelemään tai puhumaan rokotteen jälkeen:
  http://www.digitaljournal.com/article/361957

  Olivatko rokotteet vastuussa tautien vähenemisessä? Roman Bystrianyk ja Suzanne Humphries:
  http://www.vaccinationcouncil.org/2013/11/12/vaccines-a-peek-beneath-the-hood-by-roman-bystrianyk-and-suzanne-humphries-md/

  GAVI:a syytetään 10 000 lapsen tappamisesta poliorokotteilla Pakistanissa:
  http://www.occupycorporatism.com/the-shocking-truth-about-syrian-polio-resurgence-regime-change/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Andrew Wakefield on oikeassa. Autistisilla lapsilla on ruoansulatuskanavan ongelmia:
  J Autism Dev Disord. 2013 Nov 6.
  Gastrointestinal Problems in Children with Autism, Developmental Delays or Typical Development.
  Chaidez V, Hansen RL, Hertz-Picciotto I.
  Source: Department of Public Health Sciences, University of California, Davis, 1616 DaVinci Ct, Davis, CA, 95618, USA,
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24193577

  15-kuukautinen tyttö kuoli vesirokkorokotteeseen:
  Hum Vaccin Immunother. 2013 Aug 27;10(1).
  Fatal varicella due to the vaccine-strain varicella-zoster virus.
  Leung J, Siegel S, Jones JF, Schulte C, Blog D, Scott Schmid D, Bialek SR, Marin M.
  Source: National Center for Immunization and Respiratory Diseases; Centers for Disease Control and Prevention; Atlanta, GA USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23982221

  Poliorokotukset ovat nyt syy numero yksi poliohalvauksiin:
  http://www.realfarmacy.com/polio-vaccinations-are-now-the-number-one-cause-of-polio-paralysis/

  Useita kätkytkuolemia heksavalenttien rokotteiden jälkeen:
  Curr Med Chem. 2013 Sep 30.
  Sudden Infant Death Following Hexavalent Vaccination: A Neuropathologic Study.
  Matturri L, Del Corno G, Lavezzi AM.
  Source: ”Lino Rossi” Research Center Department of Surgical, Reconstructive and Diagnostic Sciences University of Milan
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24083600

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. On se typerää esim. tuo että nälkää näkeville ollaan tarjoamassa ensimmäisenä rokotteita, että saadaan se viimeinenkin voimassa oleva vastustuskyky nollille. Lääkärit ovat ilmeisesti rokotefirmojen kätyreitä tai ymmärtämättömiä ja asioiden oikeista laidoista tietämättömiä tai suorastaan välinpitämättömiä, kunhan saavat palkkansa muusta viis. Yleensäkin avustusten kerääminen avuntarvitsijoille ei ole puhtaista jauhopusseista lähtöisin vaan se on ihan jotai muuta kuin hädänalaisten auttamista. Mitä esim. Intiassa jopa halpa-autojrn voimalla yritettiin saada aikaan, mitä nepalissa jne. Ei voi kun ihmetellä moisia törkeyksiä ja sama peli jatkuu. Kohta ei tarvita ruokaa ollenkaan kun nälänkin vaimentamiseen keksitään ilmeisesti rokote.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Gardasil-rokotteen haitat Yhdysvalloissa (tilanne marraskuussa 2013):
  31741 raportoitua haittavaikutusta, joihin sisältyy
  6248 pysyvää haittaa sekä
  144 kuolemantapausta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Latest Story
  The Truth About Gardasil
  March 28, 2013
  By admin
  The Truth About Gardasil

  Gardasil is the HPV vaccine, touted to fight cervical cancer. What they are not telling you is that thousands of girls are having adverse reactions to the HPV Vaccines, some have even died -at last count, at least 103 lives have been lost. We have got to do something about this. These girls need our help! These girls are having reactions such as; seizures, strokes, dizziness, fatigue, weakness, headaches, stomach pains, vomitting, muscle pain and weakness, joint pain, auto-immune problems, chest pains, hair loss, appetite loss, personality changes, insomnia, hand/leg tremors, arm/leg weakness, shortness of breath, heart problems, paralysis, itching, rashes, swelling, aching muscles,pelvic pain, nerve pain, menstrual cycle changes, fainting, swollen lymph nodes, night sweats, nausea, temporary vision/hearing loss just to name some of them!

  There is no known treatment to help these girls, as they suffer in silence. The doctors, if they even admit the connection, have no idea how to help them. So they spend their days going from appointment to appointment, from specialist to specialist trying to find someone to help them. Many of these families have started looking for help outside of mainstream medicine, which in some cases, may bring minor relief. However, most insurance plans do not cover this type of treatment, and as a result, this route is out of reach for many girls.

  As you look at the faces on this page, remember that these are just some of the thousands of girls whose lives have been affected by Gardasil. Sadly, one of the girls pictured above, Jessie Ericzon, passed away just two days after her third gardasil injection.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. ”Konfidentiellt dokument från GSK avslöjar att det vanliga vaccinet Infanrix orsakar plötslig spädbarnsdöd och autism”, http://vaccin.me/2013/08/21/konfidentiellt-dokument-fran-gsk-avslojar-att-det-vanliga-vaccinet-infanrix-orsakar-plotslig-spadbarnsdod-och-autism/
  Artikkelissa sanotaan mm.: ”Ett konfidentiellt dokument har läckt ut från ett av världens största läkemedelsbolag till allmänhetens beskådan. Dokumentet är en genomlysning av biverkningarna från vaccinet Infanrix hexa, som påstås skydda mot difteri, stelkramp, kikhosta, hepatit B, polio och Haemophilus influenzae typ b (Hib). Vaccinet, som Socialstyrelsen vill vaccinera alla svenska barn med, ges vanligtvis till spädbarn i tre doser innan barnet nått 12 månaders ålder. Tillverkare är GlaxoSmithKline (GSK), bland annat känt som tillverkare och leverantör av Pandemrix (vaccin mot svininfluensan).

  Dokumentet redogör för en lång rad biverkningar till följd av vaccinering med Infanrix hexa. Under en tvåårsperiod har GSK samlat in rapporter från ett antal länder där vaccinet distribuerats. Den aktuella perioden är 23 oktober 2009 – 22 oktober 2011.

  Dokumentet täcker ett brett spektrum av komplikationer. Rapporterna summerar till 1 742 stycken och belyser över 800 olika biverkningar, som i stort sett berör varje system och organ i kroppen: blod, hjärta, nervsystem, immunsystem, lungor, hud, sensoriska organ som syn och hörsel, det muskuloskeletala systemet, leder, urinvägar, matsmältning samt det endokrina systemet.

  De biverkningar som beskrivs i dokumentet skiljer sig gravt från de biverkningar GSK listar i sina egna bipacksedlar. Listan rymmer inte mindre än 503 allvarliga biverkningar vilka inte finns med i deras officiella biverkningslista.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Muutamia vuotta sitten sain rokoteen täällä turvallisen suomessa, erittäin pahasti on nyt käynyt, ensiksi tuli gluteeni intoleransi ja keliakian kalttaisia oireita, myös täysin gluteenittomia tuotteita kuten maito tuotteet, kanamunia, joidenkin hedelmiä ja kasvikseje kuten porkanat, annanas, kiivi ym.
  Kolmaten vuoden jälkeen sairaus muunneltui ja imunjärjeselmän alkoi hyökätä kimppuun eri alueita aivossa (Gluten Ataxia etc.) joka on aiheuttanut tasapaino ongelmia, tinnitus, katse mennyt ristiin, puudutuksia lakoissa, yhtäkkiä selittämättömiä heikennys tilanneita, välillä kauheita värähtelyä kädessä ja joskus koko keho heiluu, koko ajan on erialisia oireita ja ne tulee satunaisesti eri kombinaatiossa.

  Periaattessa olisin voinnut antaa haastattelun Magneettimedialle mutta riskinä on että minun tapaus mahdollisesti väheksytään kunt netti trollit esiintyy.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat