HPV-rokotteen saaneita tyttöjä vaivaa outo sairaus

HPV-rokotteen saaneiden nuorten tyttöjen ja naisten terveyden heikkenemisestä on saatu merkittäviä todisteita kansainvälisesti. Viimeisin on saatu pohjoisesta Kolumbiasta, jossa tyttöjä vaivaa mystinen sairaus. Syyllinen on HPV-rokote.

Aluksi tyttöjen kädet ja jalat muuttuvat kylmiksi, minkä jälkeen he muuttuvat kalpeiksi ja liikkumiskyvyttömiksi. Jotkut kouristelevat ja kaatuvat lattialle.

Lähellä Cartagenan satamaa El Carmen de Bolivarissa kymmenet teini-ikäiset ovat kokeneet samanlaisia oireita. Jotkut ovat jopa menettäneet tajuntansa.

“He rokottivat minut toukokuussa, ja elokuussa aloin pyörtyillä. Jalkani muuttuivat raskaiksi eikä käsissäni ollut enää tuntoa. Herättyäni olin sairaalassa,” muistelee 15 vuotias Eva Mercado. Hän menetti tajuntansa seitsemän kertaa kuukaudessa. 67 tuhannen asukkaan kaupungissa valtaosalla tämän kokeneista perheistä ei ole epäilystäkään mikä ongelman aiheuttaja on: he syyttävät suoraan HPV-rokotekampanjaa. HPV on papilloomavirus, joka voi laukaista kohdunkaulan syövän.

 

Japanissa samanlaisia oireita

Vuosi sitten Japanissa raportoitujen Cervarix ja Gardasil –nimisten HPV-rokotteiden aiheuttamien satojen haitallisten reaktioiden vuoksi loukkaantuneet ja vammautuneet teini-ikäiset pyrkivät saamaan valtion lopettamaan myrkyllisen rokoteohjelmansa kokonaan. Heinäkuussa 2013 terveysministeriö ilmoitti valtakunnallisesti, että kohdunkaulasyöpärokotuksia ei enää pitäisi suositella. Rokotteen saaneet japanilaiset teinit olivat aivo- ja selkäydinvaurioiden vuoksi pyörätuoleissa.

23.8.2013 Cervarix ja Gardasil –nimisten HPV-rokotteiden uhrit Japanissa vaativat rokotuskampanjan lopettamista. Pyörätuolissa istunut 16-vuotias tyttö sai kouristuskohtauksia kokoontumisen aikana – terveysministerin katsoessa vierestä.
23.8.2013 Cervarix ja Gardasil –nimisten HPV-rokotteiden uhrit Japanissa vaativat rokotuskampanjan lopettamista. Pyörätuolissa istunut 16-vuotias tyttö sai kouristuskohtauksia kokoontumisen aikana – terveysministerin katsoessa vierestä.

Tuhannet tiedotusvälineet Yhdysvalloissa ovat nyt huomioineet maailmanlaajuiset HPV-rokotteisiin liittyvät selkkaukset. Ne vaativat vastauksia elintarvike- ja lääkevirasto FDA:lta, tartuntatautikeskus CDC:ltä sekä USA:n sosiaali- ja terveysministeriöltä siihen, miksi samat rokotteet ovat sallittuja Yhdysvalloissa.

 

Kolumbialaissairaala hukkuu tajuttomiin teinityttöihin

Vaatimaton Nuestra Senora del Carmenin sairaala on suorastaan hukkunut tajuttomien teinityttöjen aaltoon. Isät tuovat tyttäriään laitokselle moottoripyöriensä kyydissä hurjastellen paniikissa kaupungin hiekkateiden läpi.

Tohtorit etsivät turhaan mahdollisia merkkejä hypoglykemiasta tai huumeiden väärinkäytöstä. Kaikki näyttää kuitenkin viittaavan HPV-rokotteeseen. Sairaalan virkamies Augusto Agamezin mukaan laitokseen ilmoittautuneita alaikäisiä on noin 370. Mukana on ollut myös yksi poika.

“Meillä ei ole diagnoosia tai erikoishoitoa,” Agamez kertoi tiedotusvälineille ja korosti, että sairaala auttoi myös uhrien perheitä selviytymään tuntemattoman sairauden kanssa. Saapuessaan nuoret potilaat oppivat hoitajilta hengitystekniikoita. He saavat myös suolaliuosta ja happea. Päästyään jaloilleen tytöt palaavat kotiinsa – kunnes saavat seuraavan kohtauksensa.

gardasil_logo

 

Ei mikään kollektiivinen hysteria

“Viime kuussa he toivat minut sairaalaan 16 kertaa,” totesi Beatriz Martinez. 15-vuotiaan oireet alkoivat pää- ja selkäsärystä. Tämän jälkeen hänen jalkansa ja kätensä lakkasivat toimimasta, mikä pakotti hänen äitinsä auttamaan Martinezia kylpemään.

Mystisestä huonovointisuudesta kärsivät teinitytöt eivät liiku enää ulkosalla. Jotkut eivät voi edes poistua kotoaan.

“Tyttäreni ei ole enää entisensä,” sanoi katukauppias Jhon Jairo Mercaco, lisäten, että tytär ei ollut aiemmin ollut kertaakaan sairaalahoidossa sitten syntymisensä.

”Olen epätoivoinen,” huokasi William Montes, joka toi kaksi riippumattoon käärittyä tytärtään alas vuorilta saadakseen heidät kaupunkiin hoitoon.

Terveysviranomaiset ja poliitikot ympäri maailman ovat kiistäneet HPV-rokotteiden haittavaikutukset ja väittäneet oireiden olevan vain merkki mielisairauksista.

Epidemia on kuitenkin noussut maan otsikoihin, ja Presidentti Juan Manuel Santos on ollut pakotettu ottamaan kantaa. HPV-rokotekampanjan haittoja epäillyt Santos ehdotti, että epidemia voisi olla vain ”kollektiivinen suggestioilmiö”. Nämä kommentit nostivat valtavan vihan El Carmen de Bolivarissa, jota oli jo ravisteltu Bogotan vuosikymmeniä kestäneessä sodassa vasemmistolaisia FARC-terroristeja vastaan. Hallituksen joukkojen ja vasemmistokapinallisten yhteenotoissa kuoli täällä noin 100 ihmistä 80-luvulla.

Gardasil-rokotteen valmistaja, Yhdysvaltojen lääkejätti Merck, sanoi olevansa ”luottavainen tuotteensa turvallisuuteen”. Tutkimuksen vertaisarvioinnissa kuitenkin sanottiin, että todisteet HPV-rokotteen tarpeellisuudesta ovat puutteellisia. Merck ei myöskään ollut tutkinut terveysriskejä tarpeeksi syvällisesti.

Lausunnossa tiedotusvälineille todetaan: “Jatkamme haittatapahtumien raportointien valvontaa ja seuraamme tätä tilannetta tarkasti”. ”Merck/MSD tulee jatkamaan ministeriön immunisaatio- ja valvontapyrkimyksiä Kolumbiassa”.

Äskeisillä vierailullaan terveysministeri Alejandro Gaviria kohtasi buuauksia ja palaneita auton renkaita. Ministeri lupasi paljon parannuksia, kuten potilastietojen keräämisen, uusien testien aloittamisen ja psykologisen neuvonnan tarjoamisen. Hän ei kuitenkaan maininnut sanallakaan rokotuskampanjan uudelleenarvioimista tai lakkauttamista.

“Tällä hetkellä meillä ei ole syytä lopettaa,” Gaviria kuitenkin sanoi.

Sanat eivät onnistuneet vakuuttamaan vanhempia, joiden perhe- ja työelämä olivat kääntyneet ylösalaisin tuntemattoman sairauden vuoksi. ”Tämä ei ole kollektiivista hysteriaa tai manipulaatiota. Jos näet tyttärelläsi nämä oireet rokotuksen jälkeen, mitä muutakaan syyttäisit?” kysyi heikentyneen 13-vuotiaan lapsen äiti Maria Veronica Romera.

 

Huipputohtorit sanovat monien lääkäreiden jättävän riskit huomiotta

Monia HPV-rokotteen uhreja tutkineen tohtori Sotaro Saton mukaan kouristukset, kävelykyvyn menetys sekä käsien ja varpaiden tahaton liike on enkefalomyeliitin eli aivojen ja selkäytimen tulehdustilan aiheuttamaa.

“Kohdunkaulasyöpärokotteet, jotka ovat kemiallisesti sidottu tietyn tyyppisiin adjuvantteihin (apuaineisiin) usein laukaisevat enkefalomyeliitin,” hän totesi.

“Rokotteet ovat laukaisseet demyelinaatiosairauksia, koska ne monissa tapauksissa tuottavat aivojen hermokuituja vastaan vasta-aineita”. Hän lisäsi, että ne ovat myös aiheuttaneet monia aivoverisuonitulehduksia.

Aivoverisuonitulehdus saa kehon immuunipuolustuksen hyökkäämään aivoissa olevien verisuonien kimppuun, mikä johtaa usein verenvuotoon, selvensi tohtori Sato, joka toimii Osakissa sijaitsevassa sairaalassa, Miyagin prefektuurissa.

Brittiläisen lääkejätti GlaxoSmithKleinin markkinoima Cervarix-rokote hyväksyttiin 2009. Sitä seurasi Merck Sharp & Dohmen (USA:ssa paremmin tunnettu nimellä Merck & Co.) Gardasil-rokote 2011.

Tohtorit usein hylkäävät potilaidensa vanhempien anomukset haittavaikutusten raportoinnista, jota tarvitaan valtion korvausten saamiseksi. Tämä johtuu joko siitä, että he pelkäävät joutuvansa vastuuseen rokottamisesta – tai siitä, että he ovat tietämättömiä rokotteiden mahdollisista sivuvaikutuksista.

 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu lähteineen englanniksi Prevent Disease –verkkosivuilla.

53 kommenttia

 1. Suomessakin on ilmennyt haittavaikutuksia, mutta niistä vaietaan. Tiedän henkilön, jonka tytär HPV-rokotteen saatuaan alkoi saamaan tajuttomuuskohtauksia. Lääkäri kuitenkin kieltää rokotteen ja tajuttomuuskohtausten yhteyden. Näin tilastot näyttävät puhtailta ja rokote turvalliselta…

  Plusääni(44)Miinusääni(7)
  1. Kaleva vasta uutisoi HPV-rokotteiden ”suosiosta”. Aika jännä sanavalinta, aivan kuin tytöt kilpailisivat siitä, että kuka ehtii piikille ensimmäisenä. Ajankohta tälle rokotukselle on myös epäilyttävä, ”ennen sukupuolielämän aloittamista”, joka on sattumalta juuri ennen tyttöjen sukukypsyyttä. En ihmettelisi yhtään, jos rokote tekisi kaikki tytöt hedelmättömiksi, niin kova hinku eräillä on vähentää valkoisten ihmisten määrää.

   http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kohdunkaulan-syopaa-ehkaiseva-rokotus-suosittu-estaa-valtaosan-syovista/677628/

   Mitä tulee tähän Pekan mainitsemaan tapaukseen, niin mielestäni olisi hyvä, jos ihmiset veisivät nämä jutut loppuun asti juridisesti. Ymmärrän kuitenkin, että kaikilla ei ole tämänlaiseen toimintaan varaa.

   Plusääni(26)Miinusääni(7)
  2. Kalevan uutisointia vastaavasta aiheesta, onneksi kommenttien perusteella kaikki eivät usko Kalevan journalismia : )

   Kohdunkaulan syöpää ehkäisevä rokotus suosittu, estää valtaosan syövistä

   Suomalaistytöt ovat ottaneet kohdunkaulan syöpää ehkäisevän rokotteen hyvin vastaan. Lähes 70 prosenttia 15-vuotiaista tytöistä on saanut rokotteen, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) rokotusohjelmayksikön päällikkö Hanna Nohynek. Hänen mukaansa tätä nuoremmilla rokotuskattavuus on toistaiseksi alhaisempi.
   HPV-rokotetta on annettu maksutta viime lokakuun lopusta lähtien 6.-9.-luokkalaisille tytöille.
   – Suosittelimme, että rokotukset aloitetaan kouluissa 9.-luokkalaisista, jotta heidät ehditään rokottaa ennen kuin he jättävät peruskoulun. Rokotesarjaan kuuluu kolme annosta, Nohynek sanoo.
   Rokotuksen suosiossa on kuntakohtaisia eroja. THL:n tilastot osoittavat, että suurista kaupungeista rokotukset lähtivät parhaiten vauhtiin Espoossa. Vuonna 1998 syntyneistä tytöistä noin 70 prosenttia otti ensimmäisen rokotusannoksen.
   Varsinkin pienissä kunnissa rokotettavia saattaa olla niin vähän, että lähes kaikki halukkaat ovat jo ehtineet saada piikin.
   Rokote tehoaa parhaiten, kun se annetaan ennen sukupuolielämän aloittamista. Rokote torjuu 95 prosenttia kohdunkaulan syövän vaikeista esiasteista. Niitä aiheuttavat kaksi yleisintä papilloomavirustyyppiä. Rokotusohjelman arvioidaan estävän neljä viidestä syöpätapauksesta.
   Suomessa todetaan vuosittain 150 kohdunkaulan syöpää ja siihen kuolee 50 naista. Suomen syöpärekisterin seulontatoimintojen päällikön Tytti Sarkealan mukaan alle 40-vuotiailla kohdunkaulan syövät ovat viime vuosina hieman lisääntyneet. Hän arvioi, että syynä tähän on HPV-infektioiden lisääntyminen.

   8.10.2014 15:08
   Ihan kauheaa!
   Uskoin todellakin tähän rokotteeseen ja kustansin tämän itse tyttärrelleni, 450euroa.
   Nyt maailmalta kuuluu karmaisevia tarinoita sivuoireista, mahdollisesti vammautumisesta loppuiäksi.
   Miten voin koskaan katsoa tytärtäni silmiin jos hän saisi näitä vakavia seurauksia?
   Nyt todellakin menee viimeinenkin luotonripe rokotuksiin.
   HUS: ÄLKÄÄ LUULKO ETTÄ VOITTE PAINOSTAA MINUA EDES KAUSI ROKOTUKSIIN!
   VASTAA ››|ILMOITA ASIATON VIESTI
   ________________________________________
   lääketehtailia
   6.10.2014 09:25
   Rokotteet aiheuttavat haittavaikutuksia ja usein ne on pysyviä tai pitkäaikaisia oiretiloja .Hyvät ihmiset ennen kuin otatte rokotuksia ottakaa selvää rokotteiden sisältämistä aineosista ja kuuluuko nämä rokotteissa käytetyt aineet ihmisen elimistöön. Lääketehtaat tienaavat rokotteilla miljardeja ,valitettavasti heille on tärkeämpi raha kuin se tuleeko rokotteista haittavaikutuksia osalle ihmiskuntaa. Tiedän mistä puhun olen nähnyt,olen kokenut, ja elän sen kanssa loppuelämäni.
   VASTAA ››|ILMOITA ASIATON VIESTI
   ________________________________________
   Tuntematon
   6.10.2014 08:34
   Elikkä 0,005% Suomalaisista naispuolisista henkilöistä sairastuu vuosittain kohdunkaulasyöpään ja 0,002% kuolee kyseiseen syöpään. Arvioiden mukaan alle 40-vuotiaiden syöpätapausten nousu johtuu hpv-tartunnoista. Toisin sanoen tuo arvio ei perustu mihinkään faktaan. Syöpätapausten ehkäisystäkään ei ole mitään tilastofaktaa olemassa vaan kaikki perustuu ”asiantuntijoiden” oletukseen. Mitä järkeä tässä koko rokotuskampanjassa on, kun sille ei löydy perustetta edes kuolematilastoja tutkittaessa? Noin 10500 naista kuolee vuosittain sv-tauteihin. Dementiaan ja alzhaimerintautiin kuolee noin 4900 naista vuodessa. Resurssit pitäisi keskittää näiden kuolemien ennaltaehkäisyyn marginaalisten asioiden sijasta. Miksi siirtää yhteiskunnalle kuuluvia miljoonia lääkeyhtiön kassaan?
   VASTAA ››|ILMOITA ASIATON VIESTI
   ________________________________________
   Inhorealisti
   9.10.2014 11:53
   Juurikin näin! Ennen rokotteen aloitusta asiasta kampanjoitiin mediassa ja myös kotiin tuli informaatiota asiasta. Lähes kaikissa selvityksissä tuli esille, että papillooma saattaa, siis ei välttämättä, aiheuttaa joissakin tapauksissa syövän. Ja hyvin lyhyesti sivulauseissa oli mainittu, miten kyseinen virus saadaan. Ihmisten mielikuvissa taitaa olla pisaratartuntana tarttuvat rokot yms. kun päättävät rokotteen ottamisesta lapselleen. Jossain yhteydessä mainittiin miesten olevan viruksen kantajia. Miksiköhän heitä ei rokoteta? Ja miksi ei puhuta sukupuolikäyttäytymisen ja siinä valinnoilla vaikuttamisen mahdollisuudesta, jos haluaa välttyä tältä virukselta? -Siksi, että rokotusohjelmalla saadaan rahaa. Ja jos nuo arviot lapsettomuudesta osuu oikeaan, tulee taas rahaa eräille tahoille, kun aikanaan nämä rokotetut hakeutuvat kalliisiin lapsettomuushoitoihin.
   VASTAA ››|ILMOITA ASIATON VIESTI
   ________________________________________
   onko niin
   6.10.2014 08:09
   Miksei tätä rokotetta ole tarjolla vanhemmille ihmisille?
   VASTAA ››|ILMOITA ASIATON VIESTI
   ________________________________________
   Sivuvaikutuksia nimittäin riittää
   8.10.2014 10:13
   Vanhemmat ihmiset eivät lisäänny, joten ei ole tarpeen. Näiden rokotteiden idea on katsos vaivihkaa steriloida tytöt, ei estää mitään olemattomia syöpätapauksia. Naisista ehkä 150 saa kohdunkaulan syövän, mutta kaikki halutaan rokottaa. Mitä pitää tapahtua, että tavis alkaa kyseenalaistamaan vähän ympäristöään?
   VASTAA ››|ILMOITA ASIATON VIESTI
   ________________________________________
   Lääketeollisuus hieroo käsiään yhteen
   6.10.2014 08:08
   Kaikki rokotetaan, jotta 150 ei ehkä saisi syöpää. Bonuksena enemmän kuin 150 saa haitallisia sivuvaikutuksia.

   http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kohdunkaulan-syopaa-ehkaiseva-rokotus-suosittu-estaa-valtaosan-syovista/677628/

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
  3. Itsellänikin otettiin eilen aamulla 8.45 jälkeen, mutta ennen 9.00 kyseinen hpv rokote. Noin 2h 30min päästä meillä oli ruokailu eli 11.30. Olimme luokkalaisten tyttöjemme kanssa ruokajonossa. Minua alko yhtäkkii särkee päätä vähän ja silmissä sumeni ja pyörryin lopulta. Pissat tuli myös ja terkkari sanoi, että muillakin on käynyt joskus samoin. Aijemmin mulla ei oo ollu rokotteen jälkeen mitään tälläistä pyörtymistä. Tosiaan kerkesin sano kaverilleni et tuli huono olo ja päätä särkee haki sit open, mutta sillä välillä pyörryin.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
 2. Herranen aika, tää pitäis välittömästi uutisoida myös verkkomediassa, varsinkin jos valtamediat kuten iltalehti ja iltasanomat on niin moraalittomia etteivät edes mainitse näitä asioita.

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
 3. Rokotusten aiheuttamat tulehdukselliset keskushermoston demyelinisoivat oireyhtymät:
  Autoimmun Rev. 2014 Mar;13(3):215-24.
  The spectrum of post-vaccination inflammatory CNS demyelinating syndromes.
  Karussis D, Petrou P.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24514081

  Rokotusten aiheuttama akuutti disseminoitunut enkefalomyeliitti:
  PLoS One. 2013 Oct 16;8(10):e77766. doi: 10.1371/journal.pone.0077766. eCollection 2013.
  Acute disseminated encephalomyelitis onset: evaluation based on vaccine adverse events reporting systems.
  Pellegrino P1, Carnovale C, Perrone V, Pozzi M, Antoniazzi S, Clementi E, Radice S.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24147076

  Riski kuumekouristuksiin ensimmäisen MMRV-rokotteen jälkeen:
  CMAJ. 2014 Jun 9. pii: cmaj.140078.
  Risk of febrile seizures after first dose of measles-mumps-rubella-varicella vaccine: a population-based cohort study.
  MacDonald SE, Dover DC, Simmonds KA, Svenson LW.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24914115

  GABA-reseptorin autovasta-aineiden tunnistamista ja havainnointia autoimmuuni enkefaliitissa:
  J Neurosci. 2014 Jun 11;34(24):8151-63. doi: 10.1523/JNEUROSCI.4415-13.2014.
  Identification and Characterization of GABAA Receptor Autoantibodies in Autoimmune Encephalitis.
  Ohkawa T1, Satake S2, Yokoi N1, Miyazaki Y3, Ohshita T4, Sobue G3, Takashima H5, Watanabe O5, Fukata Y6, Fukata M6.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24920620

  Enkefaliitti, johon liittyy kouristuksia, status epilepticus ja GABA-reseptorin vasta-aineet:
  Lancet Neurol. 2014 Mar;13(3):276-86. doi: 10.1016/S1474-4422(13)70299-0. Epub 2014 Jan 22.
  Encephalitis with refractory seizures, status epilepticus, and antibodies to the GABAA receptor: a case series, characterisation of the antigen, and analysis of the effects of antibodies.
  Petit-Pedrol M1, Armangue T2, Peng X3, Bataller L4, Cellucci T5, Davis R6, McCracken L6, Martinez-Hernandez E7, Mason WP8, Kruer MC9, Ritacco DG10, Grisold W11, Meaney BF12, Alcalá C4, Sillevis-Smitt P13, Titulaer MJ13, Balice-Gordon R3, Graus F1, Dalmau J14.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24462240

  Ihmisen aivojen perisyyttien rooli hermoston tulehduksessa:
  J Neuroinflammation. 2014 Jun 11;11(1):104.
  A role for human brain pericytes in neuroinflammation.
  Jansson D, Rustenhoven J, Feng S, Hurley D, Oldfield RL, Bergin PS, Mee EW, Faull RL, Dragunow M.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24920309

  Septinen enkefalopatia: ajaako tulehdus aivot hulluiksi?
  Rev Bras Psiquiatr. 2014 Jun 11;0:0.
  Septic encephalopathy: does inflammation drive the brain crazy?
  Dal-Pizzol F, Tomasi CD, Ritter C.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24918523

  Synerginen myrkyllisyys:
  http://www.sailhome.org/Concerns/BodyBurden/Synergistic.html

  Kaneli tehoaa tuhkarokkoon:
  http://query.nytimes.com/gst/abstract.html?res=F50916F7385E11738DDDAB0994D0405B878DF1D3

  Kaksi lasta kuoli tuhkarokkorokotteeseen:
  http://www.dawn.com/news/1109916/two-more-children-killed-due-to-anti-measles-vaccine

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Ja montakohan lasta on kuollut itse tuhkarokkoon??? TAi kuolisi, ellei rokotetta olisi keksitty. 🙂 Voi että , kun joskus toivon että maailman rokotevastaiset ihmiset näkisi sen mitä vois tapahtua ellei niitä ois keksitty. Ei niitä kuitenkaan ihan sen rahan takia oo keksittu.. AIka moni tappava tauti (varsinkin lasten kohdalla) on saatu eliminoitua. 🙂 Ja jos Suomessa joku yksittäinen hlö jättää ottamatta jonkun rokotteen, hän on loinen ja ratsastaa muiden ottamilla rokotteilla, koska sitä kyseistä tautia ei välttämättä esiinny. PAitsi yhteisöissä , jossa rokotetta ei ota kukaan.. Esim. yKsi luonnonmukainen koulu etelässä… Tuhkarokkoa oli yhtäkkiä samassa koulussa yli 50 lapsellla!!! Miettikää nyt vähän muiltakin kanteilta… Toki haitat pitää selvittää.. Ja lääkkeellä joka auttaa on aina haittoj myös. Haitat ja hyödyt pitää punnita. Ja jos ihmiset eivät harrastaisi seksiä kenen kanssa tahansa, koko HPV-virusta ei välttämättä ees tulisi!!! Miettikää sitäkin!!!

   Plusääni(19)Miinusääni(21)
   1. Kyllä se aikoinaan varmaan on ollutkin niin, että lääketehtaat ovat kehitelleet pyyteettömästi ihan oikeita rokotteita ja lääkkeitä. Nykyään se vaan ei ole enää niin. Lääketehtaat ovat pörssiyhtiöitä. Mikä on pörssiyhtiön tehtävä prioriteetilla yksi? Tuottaa voittoa osakkenomistajille, tietenkin. Muistatteko muutaman vuoden takaa ohjelman (MOT?), missä haastateltiin erästä tutkija-professoria. Tämä tutkija kertoi saaneensa s-postia ulkolaiselta lääketehtaalta. Hän tutki vanhuuteen liittyviä asioita. Tässä s-postissa ehdotettiin, että jos tämä tutkija voisi ”keksiä” jonkun vanhuuteen liittyvän sairauden, kun heillä olisi siihen valmiiksi kehitettynä ”lääke”. Lupasivat vielä rahallista korvausta ja palstatilaa alan julkaisuissa. Että silleen.

    Plusääni(16)Miinusääni(2)
   2. Hei HALOO! Tuhkarokkoonko on kuollut ihmisiä ja sekö on niin hirveen vaarallinen tauti? Itsekin olen sairastanut sen eikä se nyt niin ihmeellinen tauti ole. Jos jossain koulussa on ollut niitä tuhkarokkotartuttajia, niin moniko nyt on saanut elinikäisen vamman? Ja mitenkäs nää tartuttajat nyt niitä loisia olisi? Eihän taudin pitäisi tarttua niihin muihin kun eikös niiden muiden olisi pitänyt olla saanut jo se rokote? Mikähän tässä mättää? Syyllistetyt tartuttaa tautia – miten ne tartuttaa jos muilla on saatu rokote? Eihän ne uhkaa mitenkään niitä muita kun heillähän pitäisi olla rokote kunnossa? Jokaisella oikeus olla ottamatta rokote tai ottaa se. Jokaisen oma asia mitä aineita kehoonsa ruiskuttaa tai on ruiskuttamatta!!!

    Plusääni(14)Miinusääni(2)
    1. Mutta jos yhä enemmän ja enemmän ihmiset jättää ottamatta rokotusohjelman rokotteita niin yhä useampi niitä tauteja alkaa myös saada.

     Se, että jotkut elää jossain kuplassa, ettei tauteja enää ole, miksi ottaisin rokotteen..
     No mietitäänpä..jos ihmiset eivät ole rokotettuja näin ollen heihin tarttuu nämä jo Suomesta kadonneet taudit ja näin ne taudit alkaa taas levitä ja jopa tappaa.
     Usein ei ne itse taudit ole tappavia, mutta niistä seuraavat jälkitaudit ovat.
     Että siitä vain olkaamme rokottamatta lapsiamme.

     Plusääni(5)Miinusääni(9)
    2. just luin satuin lukemaan aiheesta uutisen….”Suomessa tuhkarokkoon sairastuu about 2-4 lasta. ….Koko maailmassa tuhkarokkoon kuoli toissa vuonna vajaat 150 000 ihmistä. Kuolemantapaukset ovat vähentyneet 75 prosenttia rokotusten ansiosta tällä vuosituhannella. ” http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs286/en/.

     Että kannattaa miettiä jättääkö sen rokotuksen ottamatta ja toivoa, että kaikilla muilla on se rokotus. Ei se tauti mitään, mutta tosiaan ne jälkitaudit.

     Plusääni(8)Miinusääni(6)
 4. Alumiini aiheuttaa oksidatiivista stressiä solulimakalvostossa ja hermosolujen apoptoosia hyvin pieninä pitoisuuksina:
  PLoS One. 2014 May 30;9(5):e98409. doi: 10.1371/journal.pone.0098409. eCollection 2014.
  Aluminium Induced Endoplasmic Reticulum Stress Mediated Cell Death in SH-SY5Y Neuroblastoma Cell Line Is Independent of p53.
  Mustafa Rizvi SH1, Parveen A1, Verma AK2, Ahmad I3, Arshad M4, Mahdi AA1.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24878590

  Mikroglian aktivaation tukahduttaminen suojaa hermosoluja verkkokalvorappeumassa:
  J Neurosci. 2014 Jun 11;34(24):8139-50. doi: 10.1523/JNEUROSCI.5200-13.2014.
  Suppression of microglial activation is neuroprotective in a mouse model of human retinitis pigmentosa.
  Peng B1, Xiao J2, Wang K1, So KF3, Tipoe GL1, Lin B4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24920619

  Tuumorinekroositekijä alfan aiheuttama hermosolujen menetys välittyy mikroglian fagosytoosin kautta:
  FEBS Lett. 2014 Jun 6. pii: S0014-5793(14)00436-0. doi: 10.1016/j.febslet.2014.05.046.
  Tumour necrosis factor alpha-induced neuronal loss is mediated by microglial phagocytosis.
  Neniskyte U1, Vilalta A2, Brown GC3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24911209

  Kasvien polyfenolit voivat estää tuumorinekroositekijän välittämää tulehdusta:
  Arch Biochem Biophys. 2014 Jun 16. pii: S0003-9861(14)00208-2. doi: 10.1016/j.abb.2014.06.006.
  Downregulation of Tumor Necrosis Factor and Other Proinflammatory Biomarkers by Polyphenols.
  Gupta SC1, Tyagi AK1, Deshmukh-Taskar P1, Hinojosa M1, Prasad S1, Aggarwal BB2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24946050

  Kätkytkuolema heksavalentin rokotteen jälkeen: neuropatologinen tutkimus.
  Curr Med Chem. 2014 Mar;21(7):941-6.
  Sudden infant death following hexavalent vaccination: a neuropathologic study.
  Matturri L, Del Corno G, Lavezzi AM1.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24083600

  Enkefaliitti yhdistetty H1N1-rokotukseen:
  Clin Neurol Neurosurg. 2014 Jun 7;124C:8-15. doi: 10.1016/j.clineuro.2014.06.003.
  Encephalitis related to a H1N1 vaccination: Case report and review of the literature.
  Ussel IV1, Boer W2, Parizel P3, Cras P4, Jorens PG5.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24996055

  Ovatko rokotteet vaarallisia keskosille?
  http://vactruth.com/2014/06/17/one-size-fits-all-vaccination/

  Roman Bystrianyk – 14 asiaa, jotka on syytä ottaa huomioon tuhkarokossa:
  http://www.vaccinationcouncil.org/2014/06/24/measles-and-measles-vaccines-fourteen-things-to-consider-by-roman-bystrianyk-co-author-dissolving-illusions-disease-vaccines-and-the-forgotten-history/

  Pakistanin terveysministeriö pidättää 17 terveydenhuollon virkamiestä virantoimituksesta tuhkarokkorokotteisiin liittyvien kuolemantapausten vuoksi:
  http://tribune.com.pk/story/721412/deaths-from-vaccine-health-minister-suspends-17-officials-for-negligence/

  Hiirillä tehdyssä autismitutkimuksessa emon immuuniaktivaatio johtaa pysyvään immuunijärjestelmän toimintahäiriöön:
  Proc Natl Acad Sci U S A. 2012 Jul 31;109(31):12776-81. doi: 10.1073/pnas.1202556109. Epub 2012 Jul 16.
  Modeling an autism risk factor in mice leads to permanent immune dysregulation.
  Hsiao EY1, McBride SW, Chow J, Mazmanian SK, Patterson PH.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22802640

  Emon immuuniaktivaatio aiheuttaa pitkäaikaista masennuksen kaltaista käytöstä hiirillä:
  Transl Psychiatry. 2014 Feb 18;4:e363. doi: 10.1038/tp.2013.132.
  Long-term effects of maternal immune activation on depression-like behavior in the mouse.
  Khan D1, Fernando P1, Cicvaric A1, Berger A2, Pollak A2, Monje FJ1, Pollak DD1.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24548878

  Epänormaaleja seerumin immunoglobuliinitasoja Downin syndroomaa sairastavilla potilailla:
  Am J Ment Defic. 1978 Jul;83(1):16-20.
  Abnormal serum immunoglobulin levels in Down’s syndrome patients.
  Nishida Y, Sano Y, Akaoka I, Maruki M, Suzuki T, Maruki K.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/150229

  Lisääntyneitä ruoan proteiinien vasta-ainetasoja Downin syndroomassa:
  Acta Paediatr Jpn. 1994 Oct;36(5):489-92.
  Increased levels of antibodies to food proteins in Down syndrome.
  Reichelt KL1, Lindback T, Scott H.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7825448

  IgA-vasta-aineita gliadiinia, gluteenia ja kaseiinia vastaan MS-taudissa:
  Acta Neurol Scand. 2004 Oct;110(4):239-41.
  IgA antibodies against gliadin and gluten in multiple sclerosis.
  Reichelt KL1, Jensen D.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15355487

  IgA-vasta-aineita Rettin oireyhtymässä:
  Autism. 2006 Mar;10(2):189-97.
  IgA antibodies in Rett syndrome.
  Reichelt KL1, Skjeldal O.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16613867

  Immuniteetti ataksia-teleangiektasiassa:
  Indian J Med Res. 1991 Jun;94:252-4.
  Immune status in ataxia telangiectasia.
  Datta U1, Sehgal S, Kumar L, Kaur KJ, Walia BN, Chopra JS, Marwaha RK.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1937611

  Ruoansulatuskanavan oireita henkilöillä, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä:
  Semin Gastrointest Dis. 1997 Jan;8(1):22-32.
  Gastrointestinal manifestations of primary immunodeficiency disorders.
  Lai Ping So A1, Mayer L.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9000499

  Immuunivaste autismissa:
  J Leukoc Biol. 2006 Jul;80(1):1-15. Epub 2006 May 12.
  The immune response in autism: a new frontier for autism research.
  Ashwood P1, Wills S, Van de Water J.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16698940

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 5. Aikajana tragediaan: Johtivatko epäpätevyys, valheet ja hallituksen peittely kuolemiin? Kaksivuotias tyttö kuoli rokotteen jälkeen, hänen kaksoissisarensa ja vanhempi veljensä, jotka myös saivat rokotteen sairastuivat.
  http://nocompulsoryvaccination.com/2014/05/22/timeline-to-a-tragedy-did-incompetence-lies-and-a-government-cover-up-lead-to-deaths/

  Aikajana tragediaan: Osa 2 – Peittely syvenee.
  http://nocompulsoryvaccination.com/2014/05/23/timeline-to-a-tragedy-part-2-the-cover-up-deepens/

  Korianteri ja chlorella poistavat elimistöstä 87 % lyijystä, 91 % elohopeasta ja 74 % alumiinista 42 päivässä:
  http://jonbarron.org/article/clinically-proven-oral-chelation#.U8MdT57-rD1

  Onko Institute of Medicine (IOM) lain yläpuolella?
  http://www.medpagetoday.com/PublicHealthPolicy/GeneralProfessionalIssues/46537

  Rokotevalmistajien rikollinen toiminta kasvussa vuonna 2014:
  http://healthimpactnews.com/2014/criminal-activities-of-vaccine-producers-increase-in-2014/

  Aliravitsemusrokote köyhiin maihin:
  http://www.huffingtonpost.com/peter-hotez-md-phd/a-new-malnutrition-vaccine_b_5527038.html

  Veren elohopeatasot liittyvät autismidiagnoosiin:
  J Child Neurol. 2007 Nov;22(11):1308-11.
  Blood levels of mercury are related to diagnosis of autism: a reanalysis of an important data set.
  Desoto MC1, Hitlan RT.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18006963

  Todisteita solukalvon koentsyymi Q:n ja autismin välisestä yhteydestä:
  Front Biosci (Elite Ed). 2013 Jun 1;5:1011-6.
  Evidence for a relation between plasma membrane coenzyme Q and autism.
  Crane FL1, Low H, Sun IL.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23747916

  Solukalvon koentsyymi Q: todisteita roolista autismissa.
  Biologics. 2014 May 29;8:199-205. doi: 10.2147/BTT.S53375. eCollection 2014.
  Plasma membrane coenzyme Q: evidence for a role in autism.
  Crane FL1, Löw H2, Sun I1, Navas P3, Gvozdjáková A4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24920882

  Demyelinaatio MS-taudin aikana yhdistetty sekä aktivoituun mikrogliaan että makrofageihin:
  Acta Neuropathol. 2014 Jul 5.
  Demyelination during multiple sclerosis is associated with combined activation of microglia/macrophages by IFN-γ and alpha B-crystallin.
  Bsibsi M1, Peferoen LA, Holtman IR, Nacken PJ, Gerritsen WH, Witte ME, van Horssen J, Eggen BJ, van der Valk P, Amor S, van Noort JM.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24997049

  Uusi tutkimus tarjoaa enemmän todisteita siitä, että rokotteiden sisältämät virukset, bakteerit ja mykoplasmat voivat aiheuttaa haittoja miljoonille lapsille. Tutkimuksessa havaittiin rotavirusrokotteiden sisältävän uutta paviaanin endogeenistä retrovirusta, joka on todenäköisesti peräisin afrikkalaisen vihreän apinan solulinjoista. Poliorokotteet sisälsivät aikoinaan syöpää aiheuttavaa SV40-virusta ja näitä rokotteita valmistettiin reesus-, husaari- ja afrikkalaisen vihreän apinan munuaisista peräisin olevista soluviljelmistä:
  Adv Virol. 2014;2014:720585. doi: 10.1155/2014/720585. Epub 2014 Mar 23.
  Screening of viral pathogens from pediatric ileal tissue samples after vaccination.
  Hewitson L1, Thissen JB2, Gardner SN3, McLoughlin KS3, Glausser MK4, Jaing CJ2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24778651

  Uudella tutkimuksella, joka väittää rokotteiden olevan turvallisia, on epäilyttävät taustat:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/new-study-claiming-vaccines-are-safe-has-suspicious-origins/#.U8sTBZ7-rD0

  Koiria on kuollut rokotteiden jälkeen:
  http://www.sunstar.com.ph/bacolod/local-news/2014/07/01/dog-deaths-due-vaccination-reported-351228

  Poika sai vakavia vaurioita MPR-rokotteesta:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/our-sons-reaction-to-the-mmr-vaccine/

  Tyttö sairastui autismiin rokotteen jälkeen:
  http://www.ageofautism.com/2014/07/18-years.html

  Käytetäänkö rokotteita tarkoituksella luomaan autismi?
  http://www.thelibertybeacon.com/2014/07/09/are-vaccinations-being-used-to-create-autism-to-order/

  Huono sanitaatio Intiassa voi aiheuttaa hyvin syöneille lapsille aliravitsemusta:
  http://www.nytimes.com/2014/07/15/world/asia/poor-sanitation-in-india-may-afflict-well-fed-children-with-malnutrition.html?ref=todayspaper&_r=0

  Uudessa-Seelannissa vertailtiin 100 ihmistä, joista osa sai influenssarokotteen ja osa ei saanut influenssarokotetta. Heistä kaikki altistuivat H3N2-virukselle. Ne, jotka saivat influenssarokotteen, olivat tehohoidossa ja sairaalassa
  yhtä kauan kuin ne, jotka eivät saaneet influenssarokotetta:
  http://www.stuff.co.nz/national/health/10280394/Flu-jab-not-total-defence

  2-vuotias tyttö menetti kätensä rokotteen vuoksi:
  http://moralvolcano.wordpress.com/2012/05/22/2-year-old-girl-loses-arm-to-vaccine-mania/

  Tutkimus osoittaa, että Tdap-rokotteet ovat lähes hyödyttömiä teini-ikäisillä ehkäisemään hinkuyskää:
  J Infect Dis. 2014 Jun 5. pii: jiu322.
  Estimating the Effectiveness of Tetanus-Diphtheria-Acellular Pertussis Vaccine (Tdap) for Preventing Pertussis: Evidence of Rapidly Waning Immunity and Difference in Effectiveness by Tdap Brand.
  Koepke R1, Eickhoff JC2, Ayele RA1, Petit AB1, Schauer SL3, Hopfensperger DJ3, Conway JH4, Davis JP3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24903664

  Roskaruoka heikentää immuniteettia:
  Nutr J. 2014 Jun 17;13(1):61. doi: 10.1186/1475-2891-13-61.
  Fast food fever: reviewing the impacts of the Western diet on immunity.
  Myles IA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24939238

  Alumiinin kerääntyminen kudoksiin voi aiheuttaa luuston toksisuutta, hematologista toksisuutta ja neurologista toksisuutta. Korkea seerumin alumiinin taso on yhteyssä oireiden pahenemiseen potilailla, joilla on sekundaarinen hyperparatyreoosi ja jotka ovat käymässä läpi lisäkilpirauhasen poistoa:
  World J Surg. 2014 Jul 8.
  Aluminum Overload Hampers Symptom Improvement Following Parathyroidectomy for Secondary Hyperparathyroidism.
  Cheng SP1, Lee JJ, Liu TP, Chen HH, Wu CJ, Liu CL.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25002247

  Rokotteiden ja virusten/toksiinien yhteys neurologisiin sairauksiin:
  Handb Clin Neurol. 2014;123C:719-744. doi: 10.1016/B978-0-444-53488-0.00038-9.
  Vaccines and viral / toxin-associated neurologic infections.
  Sejvar J.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25015514

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Tyttö toipuu HPV-rokotteen aiheuttamista vaurioista:
  http://sanevax.org/gardasil-5-years-light-end-tunnel/

  Äiti menetti ainoan tyttärensä HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/linda-morin-comments-quebecs-decision-reduce-gardasil-dosage/

  19-vuotias tyttö sai sukupuolielinten syyliä HPV-rokotteesta:
  http://m.labome.org/research/HPV-6-related-anogenital-warts-in-a-woman-vaccinated-with-the-quadrivalent-human-papillomavirus-vacc.html

  HPV-rokotekokeet Intiassa:
  http://sanevax.org/hpv-vaccine-trials-in-india-is-merck-above-the-law/

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/survived-cervarix/

  Jäykkäkouristusrokote: Mistä me tiedämme, että se toimii? ~ Immunologian tohtori Tetyana Obukhanych.
  http://www.vaccinationcouncil.org/2014/07/10/tetanus-shot-how-do-we-know-that-it-works-by-tetyana-obukhanych-phd/

  Espanjassa on nostettu ensimmäinen syyte HPV-rokotevalmistajia ja terveysviranomaisia vastaan:
  http://www.thelibertybeacon.com/2014/07/12/spain-first-case-filed-against-hpv-vaccine-manufacturers-and-health-authorities/

  PENTA-projekti kerää tietoja PENTA-rokotteen aiheuttamista pitkän aikavälin haittavaikutuksista. Kanadalaisilla, vuosien 1993 – 1997 välisenä aikana syntyneillä lapsilla on kolmen vuoden aikana raportoitu yli 11000 haittavaikutusta. Näihin sisältyy 15 kuolemantapausta:
  http://www.pentaproject.net/the-project.html

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-conversion-disorder-dont-think-so/

  Anti-ydin-vasta-aineet voivat olla läsnä punahukkaa sairastavien aivoissa ja aiheuttaa sydämen ja verenkierron vaurioita:
  J Pharm Bioallied Sci. 2014 Jul;6(3):198-204. doi: 10.4103/0975-7406.135247.
  Anti-nuclear antibodies positive serum from systemic lupus erythematosus patients promotes cardiovascular manifestations and the presence of human antibody in the brain.
  Kelly-Worden M, Hammer L, Gebhard R, Schrader L, Griffin M, Cooper D.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25035640

  Autoimmuunisairaudet ja ruoansulatuskanavan häiriöt skitsofreniassa:
  Schizophr Res. 2014 Jul 14. pii: S0920-9964(14)00319-3. doi: 10.1016/j.schres.2014.06.027.
  Autoimmune diseases, gastrointestinal disorders and the microbiome in schizophrenia: more than a gut feeling.
  Severance EG1, Yolken RH2, Eaton WW3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25034760

  Mikroglian aktivaation rooli sepsiksen aiheuttaman pitkäaikaisen kognitiivisen heikentymisen kehittymisessä:
  Brain Behav Immun. 2014 Jul 11. pii: S0889-1591(14)00392-4. doi: 10.1016/j.bbi.2014.07.002.
  The role of microglia activation in the development of sepsis-induced long-term cognitive impairment.
  Michels M1, da Silva Vieira A2, Vuolo F1, Zapelini HG3, Mendonça B4, Mina F4, Dominguini D4, Steckert A5, Schuck PF3, Quevedo J6, Petronilho F7, Dal-Pizzol F8.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25019583

  Tiomersaali aiheuttaa apoptoottisia ja fibroottisia muutoksia munuaisen epiteelisoluissa:
  Environ Toxicol. 2014 Jun 18. doi: 10.1002/tox.22012.
  Thimerosal induces apoptotic and fibrotic changes to kidney epithelial cells in vitro.
  Hornos Carneiro MF1, Morais C, Small DM, Vesey DA, Barbosa F Jr, Gobe GC.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24942245

  Elohopean myrkyllisyys ja neurodegeneratiiviset vaikutukset:
  Rev Environ Contam Toxicol. 2014;229:1-18. doi: 10.1007/978-3-319-03777-6_1.
  Mercury toxicity and neurodegenerative effects.
  Carocci A1, Rovito N, Sinicropi MS, Genchi G.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24515807

  Tutkimuksessa, jossa tarkesteltiin influenssarokotteiden tehoa kolmessa maassa, havaittiin, että influenssarokotteet tarjoavat 33 % suojan sairaalahoitoja vaativaa influenssaa vastaan aikuisilla:
  PLoS One. 2014 Jun 19;9(6):e100497. doi: 10.1371/journal.pone.0100497. eCollection 2014.
  2012-2013 Seasonal Influenza Vaccine Effectiveness against Influenza Hospitalizations: Results from the Global Influenza Hospital Surveillance Network.
  Puig-Barberà J1, Natividad-Sancho A1, Launay O2, Burtseva E3, Ciblak MA4, Tormos A1, Buigues-Vila A1,
  Martínez-Úbeda S1, Sominina A5; GIHSN Group.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24945510

  Ebola 2: täältä tulevat globaalin pandemian promotoijat:
  http://jonrappoport.wordpress.com/2014/07/31/ebola-2-here-come-the-global-pandemic-promoters/

  Äiti syyttää HPV-rokotetta tyttärensä vammauttamisesta:
  http://www.news9.com/story/26177426/moore-woman-blames-gardasil-for-disabling-her

  Akuutti tromboottinen trombosytopeeninen purppura pneumokokkirokotuksen jälkeen:
  Blood Coagul Fibrinolysis. 2014 Jan 24.
  Acute thrombotic thrombocytopenic purpura after pneumococcal vaccination.
  Kojima Y1, Ohashi H, Nakamura T, Nakamura H, Yamamoto H, Miyata Y, Iida H, Nagai H.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24469391

  Poikkeavaa interleukiini-1-betan ilmentymää ja tulehduksellista aktivoitumista ihmisen pahanlaatuisessa glioomassa:
  PLoS One. 2014 Jul 23;9(7):e103432. doi: 10.1371/journal.pone.0103432. eCollection 2014.
  Aberrant expression of interleukin-1β and inflammasome activation in human malignant gliomas.
  Tarassishin L1, Casper D2, Lee SC1.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25054228

  Aivokasvaimet voivat sisältää runsaasti immuunisoluja kuten mikrogliasoluja ja kasvaimen infiltroivia makrofageja:
  Acta Neuropathol. 2014 Apr 11.
  CNS macrophages and peripheral myeloid cells in brain tumours.
  Glass R1, Synowitz M.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24722970

  Mikroglia ja makrofagit pahanlaatuisessa glioomassa:
  Clin Dev Immunol. 2013;2013:264124. doi: 10.1155/2013/264124. Epub 2013 Jun 25.
  Microglia and macrophages in malignant gliomas: recent discoveries and implications for promising therapies.
  da Fonseca AC1, Badie B.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23864876

  Tulehduksen rooli aivosyövässä:
  Adv Exp Med Biol. 2014;816:75-105. doi: 10.1007/978-3-0348-0837-8_4.
  The role of inflammation in brain cancer.
  Sowers JL1, Johnson KM, Conrad C, Patterson JT, Sowers LC.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24818720

  HPV-rokotteen ihoreaktiot ja polysorbaatti 80:
  http://www.hormonesmatter.com/gardasil-skin-reactions-polysorbate-80/

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 7. Hepatiitti B-rokotteet kiihdyttävät punahukan kaltaista sairautta hiirillä:
  J Autoimmun. 2014 Jul 16. pii: S0896-8411(14)00103-6. doi: 10.1016/j.jaut.2014.06.006.
  Immunization with hepatitis B vaccine accelerates SLE-like disease in a murine model.
  Agmon-Levin N1, Arango MT2, Kivity S3, Katzav A4, Gilburd B5, Blank M5, Tomer N5, Volkov A6, Barshack I6, Chapman J4, Shoenfeld Y7.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25042822

  Alumiiniadjuvantit aiheuttavat eläimillä allergista nuhaa ja granuloomaa:
  Genet Mol Res. 2014 Jul 7;13(3):5173-81. doi: 10.4238/2014.July.7.10.
  Role of aluminum adjuvant in producing an allergic rhinitis animal model.
  Xi L1, Fan E2, Zhao Y1, Li Y2, Zhang Y1, Zhang L3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25061742

  Autoimmuunisia glutamaattireseptorin vasta-aineita esiintyy henkilöillä, joilla on epilepsia, enkefaliitti, pikkuaivoataksia, punahukka, neuropsykiatrinen SLE, Sjögrenin oireyhtymä, skitsofrenia, mania tai aivohalvaus.:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25081016

  Mikroglian ja T-solujen vuorovaikutukset MS-taudissa:
  J Interferon Cytokine Res. 2014 Aug;34(8):615-622.
  Interactions Between Microglia and T Cells in Multiple Sclerosis Pathobiology.
  Strachan-Whaley M1, Rivest S, Yong VW.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25084178

  Sytokiinitasojan häiriöitä skitsofrenissa hiirillä:
  J Neuroinflammation. 2014 Jul 29;11(1):128.
  Cytokine pathway disruption in a mouse model of schizophrenia induced by Munc18-1a overexpression in the brain.
  de la Pisa IG, Cebrián C, Ortega JE, Meana JJ, Sulzer D.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25069615

  Mikroglian hypoteesi skitsofreniassa:
  Nihon Shinkei Seishin Yakurigaku Zasshi. 2014 Feb;34(1):11-3.
  [Microglial hypothesis of schizophrenia].
  [Article in Japanese]
  Kanba S, Kato T.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25069267

  Hiirten glaukoomassa mikroglia on aktivoituneena kaikissa verkkokalvon kerroksissa:
  J Neuroinflammation. 2014 Jul 26;11(1):133.
  Microglia in mouse retina contralateral to experimental glaucoma exhibit multiple signs of activation in all retinal layers.
  Rojas B, Gallego BI, Ramírez AI, Salazar JJ, de Hoz R, Valiente-Soriano FJ, Avilés-Trigueros M, Villegas-Perez MP, Vidal-Sanz M, Triviño A, Ramírez JM.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25064005

  Pakistanilaisessa tutkimuksessa käsienpesu ehkäisee kahta kliinistä oiretta, jotka aiheuttavat eniten lasten kuolemia maailmanlaajuisesti. Kotitalouksissa, joissa pestiin käsiä, oli 50 % vähemmän keuhkokuumetta kuin kontrolliryhmässä ja 53 % vähemmän ripulia kuin kontrolliryhmässä:
  Lancet. 2005 Jul 16-22;366(9481):225-33.
  Effect of handwashing on child health: a randomised controlled trial.
  Luby SP1, Agboatwalla M, Feikin DR, Painter J, Billhimer W, Altaf A, Hoekstra RM.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16023513

  10-kuukauden ikäinen tyttö sai 11 vuotta sitten vakavia oireita rokotteiden jälkeen. Rokotteet hyökkäsivät hänen immuunijärjestelmäänsä vastaan ja tuhosivat myeliinin hänen selkäytimensä ympäriltä. Hänelle diagnosoitiin tranversaali myeliitti ja akuutti demyelinisoiva enkefalomyeliitti. Hän on tänäkin päivänä halvaantunut. Hänellä on neurogeeninen rakon toimintahäiriö ja ongelmia suoliston kanssa. Hänellä on skolioosi, joka painaa hänen sydäntään ja vasenta keuhkoaan. Hänen täytyy pitää titaanisauvoja selkärangassaan ja rintakehässään ja ne pitää vaihtaa kuuden kuukauden välein, kunnes hänen kasvunsa on pysähtynyt:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/my-daughter-audras-vaccine-injury-story/

  Robert F. Kennedy, Jr julkaisi kirjan tiomersaalista ja rokotejärjestelmä on paniikissa:
  http://www.safeminds.org/blog/2014/07/23/robert-f-kennedy-jr-right-slate-magazine-lunch/

  Ebola, propaganda jatkuu:
  http://preventdisease.com/news/14/080614_Ebola-Another-Round-Propaganda-Matrix.shtml

  12-vuotias tyttö kuoli HPV-rokotteen jälkeen:

  http://fox6now.com/2014/08/07/the-only-thing-different-about-that-day-was-that-shot-did-a-trip-to-the-doctor-kill-a-healthy-12-year-old-girl/

  http://www.jsonline.com/news/health/for-girl-a-day-that-started-with-a-routine-doctors-visit-ended-in-her-death-b99326702z1-270410121.html

  http://healthimpactnews.com/2014/gardasil-vaccine-one-more-girl-dead/

  Lastenhoitajaa syytetään vauvan tappamisesta. Lääkärit ovat diagnosoineet tapauksen ravistellun vauvan oireyhtymäksi. Tyttövauva oli ollut sairas koko elämänsä ajan, hänellä oli ruoansulatuskanavan ongelmia, vaikeuksia lisätä painoa ja veren hyytymisongelmia. Kuollessaan hänellä ei ollut mustelmia, merkkejä puristuksen aiheuttamista vaurioista tai akuutteja luustovaurioita:
  http://www.bostonglobe.com/metro/2014/08/07/lawyers-for-irish-nanny-accused-child-death-seek-exclude-expert-testimony/5IY9tSRGG388Lp9tqzwCPM/story.html

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 8. Sjögrenin oireyhtymä: toinen puoli adjuvanttien aiheuttamasta autoimmuunisesta/tulehduksellista oireyhtymästä.
  J Autoimmun. 2014 Jun;51:10-6. doi: 10.1016/j.jaut.2014.03.003. Epub 2014 Apr 26.
  Sjögren’s syndrome: another facet of the autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants (ASIA).
  Colafrancesco S1, Perricone C1, Priori R2, Valesini G2, Shoenfeld Y3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24774584

  Adjuvanttien aiheuttama autoimmuuni oireyhtymä – eläinmallit konseptin todisteena:
  Curr Med Chem. 2013;20(32):4030-6.
  Autoimmune (auto-inflammatory) syndrome induced by adjuvants (ASIA)–animal models as a proof of concept.
  Cruz-Tapias P1, Agmon-Levin N, Israeli E, Anaya JM, Shoenfeld Y.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23992328

  Adjuvanttien aiheuttama autoimmuuni/tulehduksellinen oireyhtymä:
  Expert Rev Clin Immunol. 2013 Apr;9(4):361-73. doi: 10.1586/eci.13.2.
  Autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants (Shoenfeld’s syndrome): clinical and immunological spectrum.
  Vera-Lastra O1, Medina G, Cruz-Dominguez Mdel P, Jara LJ, Shoenfeld Y.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23557271

  Rokotteet ja Sjögrenin oireyhtymä:
  Expert Rev Clin Immunol. 2014 Apr;10(4):429-35. doi: 10.1586/1744666X.2014.902312.
  Immunization with vaccines and Sjögren’s syndrome.
  Soriano A1, Afeltra A, Shoenfeld Y.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24646084

  Adjuvanttien aiheuttama autoimmuuni/tulehduksellinen oireyhtymä:
  J Autoimmun. 2013 Dec;47:1-16. doi: 10.1016/j.jaut.2013.10.004. Epub 2013 Nov 13.
  Autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants (ASIA) 2013: Unveiling the pathogenic, clinical and diagnostic aspects.
  Perricone C1, Colafrancesco S, Mazor RD, Soriano A, Agmon-Levin N, Shoenfeld Y.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24238833

  Yhteys rokotuksen ja Guillain-Barrén oireyhtymän välillä:
  Lancet Infect Dis. 2013 Sep;13(9):730-1. doi: 10.1016/S1473-3099(13)70142-7. Epub 2013 Jun 28.
  Association between vaccination and Guillain-Barré syndrome.
  Tomljenovic L1, Shoenfeld Y.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23810251

  Autoimmuunisairaudet yhdistetty non-Hodgkin -lymfoomaan:
  Ann Oncol. 2014 Jul 31. pii: mdu365.
  Autoimmune diseases associated with non-Hodgkin lymphoma: A nationwide cohort study.
  Fallah M1, Liu X2, Ji J2, Försti A3, Sundquist K2, Hemminki K3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25081899

  Hodgkin-lymfooma autoimmuunisairauksien jälkeen:
  Ann Oncol. 2014 Jul;25(7):1397-404. doi: 10.1093/annonc/mdu144. Epub 2014 Apr 8.
  Hodgkin lymphoma after autoimmune diseases by age at diagnosis and histological subtype.
  Fallah M1, Liu X2, Ji J2, Försti A3, Sundquist K2, Hemminki K3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24718892

  Alumiiniadjuvantit aiheuttavat Sjögrenin oireyhtymän kaltaista sairautta hiirillä:
  Bagavant H1, Nandula SR, Kaplonek P, Rybakowska PD, Deshmukh US. Alum, an aluminum-based adjuvant, induces Sjögren’s syndrome-like disorder in mice. Clin Exp Rheumatol. 2014 Mar-Apr;32(2):251-5. Epub 2014 Apr 9.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24739520

  Rokotteiden alumiiniadjuvanttien aiheuttamat granuloomat:
  Wahl RU1, Wurpts G, Merk HF. [Post-vaccination granulomas caused by delayed-type reaction to aluminum salts]. [Article in German] Hautarzt. 2014 May;65(5):384-6. doi: 10.1007/s00105-014-2793-4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24736873

  Autoimmuunisairaudet yhteydessä non-Hodgkin-lymfoomaan:
  Ekström Smedby K1, Vajdic CM, Falster M, Engels EA, Martínez-Maza O, Turner J, Hjalgrim H, Vineis P, Seniori Costantini A, Bracci PM, Holly EA, Willett E, Spinelli JJ, La Vecchia C, Zheng T, Becker N, De Sanjosé S, Chiu BC, Dal Maso L, Cocco P, Maynadié M, Foretova L, Staines A, Brennan P, Davis S, Severson R, Cerhan JR, Breen EC, Birmann B, Grulich AE, Cozen W. Autoimmune disorders and risk of non-Hodgkin lymphoma subtypes: a pooled analysis within the InterLymph Consortium. Blood. 2008 Apr 15;111(8):4029-38. doi: 10.1182/blood-2007-10-119974. Epub 2008 Feb 8.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18263783

  Autoimmuunisairaudet ja krooniset tulehdussairaudet yhteydessä non-Hodgkin-lymfoomaan:
  Smedby KE1, Hjalgrim H, Askling J, Chang ET, Gregersen H, Porwit-MacDonald A, Sundström C, Akerman M, Melbye M, Glimelius B, Adami HO. Autoimmune and chronic inflammatory disorders and risk of non-Hodgkin lymphoma by subtype.
  J Natl Cancer Inst. 2006 Jan 4;98(1):51-60.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16391371

  Autoimmuunisairaudet yhteydessä non-Hodgkin lymfoomaan:
  Mellemkjaer L1, Pfeiffer RM, Engels EA, Gridley G, Wheeler W, Hemminki K, Olsen JH, Dreyer L, Linet MS, Goldin LR, Landgren O. Autoimmune disease in individuals and close family members and susceptibility to non-Hodgkin’s lymphoma. Arthritis Rheum. 2008 Mar;58(3):657-66. doi: 10.1002/art.23267.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18311836

  Riski lymfooman kehittymiseen autoimmuunisairauksissa:
  Zintzaras E1, Voulgarelis M, Moutsopoulos HM. The risk of lymphoma development in autoimmune diseases: a meta-analysis. Arch Intern Med. 2005 Nov 14;165(20):2337-44.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16287762

  Mahdollisia mekanismeja lymfooman kehittymiseen Sjögrenin oireyhtymässä:
  Dong L1, Chen Y, Masaki Y, Okazaki T, Umehara H. Possible Mechanisms of Lymphoma Development in Sjögren’s Syndrome. Curr Immunol Rev. 2013 Feb;9(1):13-22.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23853604

  Lymfooma ja muut pahanlaatuiset kasvaimet Sjögrenin oireyhtymässä:
  Theander E1, Henriksson G, Ljungberg O, Mandl T, Manthorpe R, Jacobsson LT.
  Lymphoma and other malignancies in primary Sjögren’s syndrome: a cohort study on cancer incidence and lymphoma predictors. Ann Rheum Dis. 2006 Jun;65(6):796-803. Epub 2005 Nov 10.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16284097

  Riski sairastua lymfoomaan Sjögrenin oireyhtymässä:
  Solans-Laqué R1, López-Hernandez A, Bosch-Gil JA, Palacios A, Campillo M, Vilardell-Tarres M. Risk, predictors, and clinical characteristics of lymphoma development in primary Sjögren’s syndrome. Semin Arthritis Rheum. 2011 Dec;41(3):415-23. doi: 10.1016/j.semarthrit.2011.04.006. Epub 2011 Jun 12.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21665245

  Riski sairastua lymfoomaan Sjögrenin oireyhtymässä:
  Baimpa E1, Dahabreh IJ, Voulgarelis M, Moutsopoulos HM.
  Hematologic manifestations and predictors of lymphoma development in primary Sjögren syndrome: clinical and pathophysiologic aspects. Medicine (Baltimore). 2009 Sep;88(5):284-93. doi: 10.1097/MD.0b013e3181b76ab5.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19745687

  Sjögrenin oireyhtymä ja non-Hodgkin-lymfooma:
  Le Guern V1, Mouthon L. [Sjögren’s syndrome and non-Hodgkin’s lymphoma: from pathophysiology to treatment]. [Article in French] Presse Med. 2011 Dec;40(12 Pt 1):1113-9. doi: 10.1016/j.lpm.2011.08.004. Epub 2011 Oct 2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21964038

  Lymfoproliferatiiviset sairaudet Sjögrenin oireyhtymässä:
  Prochorec-Sobieszek M1, Wagner T. [Lymphoproliferative disorders in Sjögren’s syndrome]. [Article in Polish] Otolaryngol Pol. 2005;59(4):559-64.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16273862

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 9. Poikavauva sai oireita jalkaansa rokotteen jälkeen:
  http://www.stokesentinel.co.uk/Abbey-Hulton-mum-s-nightmare-month-old-baby/story-22708662-detail/story.html

  Tyttövauva kuoli rokotteiden jälkeen:
  http://alexis-goudelock.last-memories.com/

  Tuhkarokon puhkeamiset: Pitäisikö meidän olla huolissamme?
  http://www.greenmedinfo.com/blog/outbreaks-measles-should-we-be-concerned

  Autoimmuunisairaudet ja riski imukudoksen pahanlaatuisiin kasvaimiin:
  Anderson LA1, Gadalla S, Morton LM, Landgren O, Pfeiffer R, Warren JL, Berndt SI, Ricker W, Parsons R, Engels EA. Population-based study of autoimmune conditions and the risk of specific lymphoid malignancies. Int J Cancer. 2009 Jul 15;125(2):398-405. doi: 10.1002/ijc.24287.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19365835

  Autoimmuunisairaus ja myöhempi ruoansulatuskanavan syöpä: Hemminki K1, Liu X, Ji J, Sundquist J, Sundquist K. Autoimmune disease and subsequent digestive tract cancer by histology. Ann Oncol. 2012 Apr;23(4):927-33. doi: 10.1093/annonc/mdr333. Epub 2011 Aug 2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21810731

  Neurologiset komplikaatiot Sjögrenin oireyhtymässä: Colaci M, Cassone G, Manfredi A, Sebastiani M, Giuggioli D, Ferri C. Neurologic Complications Associated with Sjögren’s Disease: Case Reports and Modern Pathogenic Dilemma. Case Rep Neurol Med. 2014;2014:590292. doi: 10.1155/2014/590292. Epub 2014 Aug 5.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25161786

  Alzheimer-potilaiden aivoista löytyy merkittäviä määriä mikrogliasoluja ja sytokiineja: Terrill-Usery SE1, Mohan MJ1, Nichols MR2. Amyloid-β(1-42) Protofibrils Stimulate a Quantum of Secreted IL-1β Despite Significant Intracellular IL-1β Accumulation in Microglia. Biochim Biophys Acta. 2014 Aug 11. pii: S0925-4439(14)00254-3. doi: 10.1016/j.bbadis.2014.08.001.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25125050

  Systeeminen tulehdus, veri-aivoesteen haavoittuvuus ja kognitiiviset/ei-kognitiiviset oireet Alzheimerin taudissa:
  Takeda S1, Sato N1, Morishita R2. Systemic inflammation, blood-brain barrier vulnerability and cognitive/non-cognitive symptoms in Alzheimer disease: relevance to pathogenesis and therapy. Front Aging Neurosci. 2014 Jul 29;6:171. doi: 10.3389/fnagi.2014.00171. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25120476

  Systeeminen tulehdus lisää veri-aivoesteen haavoittuvuutta Alzheimerin taudin hiirimallissa: Takeda S1, Sato N, Ikimura K, Nishino H, Rakugi H, Morishita R.
  Increased blood-brain barrier vulnerability to systemic inflammation in an Alzheimer disease mouse model. Neurobiol Aging. 2013 Aug;34(8):2064-70. doi: 10.1016/j.neurobiolaging.2013.02.010. Epub 2013 Apr 2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23561508

  Rokotteiden aiheuttama penikkataudin enkefaliitti kahdella koiralla:
  Fairley R1, Knesl O, Pesavento P, Elias B. Post-vaccinal distemper encephalitis in two Border Collie cross littermates. N Z Vet J. 2014 Aug 14:1-8.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25120026

  Transversaali myeliitti laajeni disseminoituneeksi enkefaliittiksi punahukassa:
  Tono T1, Nagai T, Hoshiyama T, Sakuma Y, Wada T, Tanaka S, Hirohata S.
  Transverse myelitis extended to disseminated encephalitis in systemic lupus erythematosus: Histological evidence for vasculitis. Mod Rheumatol. 2014 Aug 13:1-5.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25119257

  Hiirillä tehdyssä tutkimuksessa emon immuuniaktivaatio myöhäisessä sikiövaiheessa lisää hermoston tulehdusta ja pahentaa kokeellista autoimmuunienkefalomyeliittiä jälkeläisissä: Zager A1, Peron JP2, Mennecier G3, Rodrigues SC4, Aloia TP3, Palermo-Neto J3. Maternal immune activation in late gestation increases neuroinflammation and aggravates experimental autoimmune encephalomyelitis in the offspring. Brain Behav Immun. 2014 Aug 7. pii: S0889-1591(14)00413-9. doi: 10.1016/j.bbi.2014.07.021.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25108214

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/australia-gardasil-survivor/

  Immuniteetin ymmärtäminen vaatii enemmän kuin immunologiaa:
  Tracey KJ. Understanding immunity requires more than immunology.
  Nat Immunol. 2010 Jul;11(7):561-4. doi: 10.1038/ni0710-561.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20562838

  Intia: HPV-rokotekiista jatkuu korkeimmassa oikeudessa.
  http://sanevax.org/india-supreme-court-hpv-vaccine-controversy-continues/

  Nainen sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-changed-whole-life/

  Rokotteita suosineen äidin tytär sairastui autismiin rokotteiden jälkeen:
  http://www.ageofautism.com/2014/08/how-autism-happens-a-conversation-with-kathryn-wolcott.html

  Mies on istunut yli 10 vuotta kuolemaantuomittujen osastolla syytettynä vauvan seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja tappamisesta. Tapaus diagnosoitiin ravistellun vauvan oireyhtymäksi. Osavaltion patologi ei ole löytänyt todisteita seksuualisesta hyväksikäytöstä tai pahoinpitelystä:
  http://www.clarionledger.com/story/news/2014/08/20/pathologist-miss-death-row-inmate-wrongly-convicted/14372529/

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 10. Alumiini ja sen mahdollinen vaikutus Alzheimerin tautiin:
  Bhattacharjee S1, Zhao Y2, Hill JM3, Percy ME4, Lukiw WJ5. Aluminum and its potential contribution to Alzheimer’s disease (AD). Front Aging Neurosci. 2014 Apr 8;6:62. doi: 10.3389/fnagi.2014.00062. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24782759

  Niveltulehdus eläinmalleissa: Naik SR1, Wala SM.
  Arthritis, a complex connective and synovial joint destructive autoimmune disease: Animal models of arthritis with varied etiopathology and their significance. J Postgrad Med. 2014 Jul-Sep;60(3):309-17. doi: 10.4103/0022-3859.138799.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25121375

  Rasmussenin enkefaliitti ja samanaikaiset autoimmuunisairaudet:
  Amrom D1, Kinay D2, Hart Y2, Berkovic SF2, Laxer K2, Andermann F2, Andermann E2, Bar-Or A1. Rasmussen encephalitis and comorbid autoimmune diseases: A window into disease mechanism? Neurology. 2014 Aug 20. pii: 10.1212/WNL.0000000000000791.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25142901

  Tiomersaalin käyttöä on vähennetty länsimaissa, mutta sen käyttö jatkuu köyhissä maissa:
  Sykes LK1, Geier DA2, King PG1, Kern JK3, Haley BE1, Chaigneau CG1, Megson MN4, Love JM5, Reeves RE1, Geier MR2. Thimerosal as discrimination: vaccine disparity in the UN Minamata Convention on mercury. Indian J Med Ethics. 2014 Apr 11.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25101548

  Rokotteiden aiheuttama kohonnut veren histamiinipitoisuus sekä C-vitamiinin puutos voivat jäljitellä ravistellun vauvan oireyhtymää:
  Clemetson CA. Elevated blood histamine caused by vaccinations and Vitamin C deficiency may mimic the shaken baby syndrome. Med Hypotheses. 2004;62(4):533-6.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15050101

  DTaP-rokotteen myytit:
  http://vactruth.com/2014/08/17/dtap-vaccine-myths/

  12-vuotias tyttö kuoli tunteja HPV-rokotteen saamisen jälkeen:
  http://vactruth.com/2014/08/19/vaccine-time-bomb-12-year-old-girl-dies/

  CDC:n rokoteturvallisuusjohtaja myöntää, että rokotteet voivat aiheuttaa autismia:
  http://sharylattkisson.com/cdc-possibility-that-vaccines-rarely-trigger-autism

  Tytölle tuli vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/hpv-vaccines-not-good-for-everyone/

  Sadat tytöt ovat pyörtyneet, kokeneet hengenahdistua ja heikkoutta raajoissa HPV-rokotteen jälkeen Kolumbiassa:
  http://sanevax.org/hpv-vaccine-carmen-de-bolivar-tragedy-foretold/

  Tytöille tuli vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://g1.globo.com/sp/santos-regiao/noticia/2014/09/jovens-ficam-sem-o-movimento-das-pernas-apos-vacina-paralisou.html

  Poikavauva sai MPR-rokotteen sekä poliorokotteen ja kuoli saman päivän iltana. Kuolinsyytä kutsutaan määrittelemättömäksi:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/cause-of-death-following-vaccination-ruled-undetermined/

  The Journal of Pediatrics – petos, aivovaurio, follow the money:
  http://jonrappoport.wordpress.com/2014/09/12/bombshell-the-journal-pediatrics-fraud-brain-damage-follow-the-money/

  Tässä on se miten Yhdysvaltain hallitus myöntää rokotteiden aiheuttavan autismia:
  http://jonrappoport.wordpress.com/2014/09/07/here-it-is-how-the-us-government-admits-vaccines-cause-autism/

  Uudessa tutkimuksessa todetaan, että rokotteiden valmistamiseen käytettävien ihmisen sikiöiden DNA on yhteydessä autismiin ja syöpään:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/new-study-in-journal-of-public-health-finds-autism-and-cancer-related-to-human-fetal-dna-in-vaccines/#.VBOGop5W3YA

  Salainen GMO-maissipalsta Kaliforniassa kasvattaa proteiinia hepatiitti B-rokotteisiin:
  http://www.sfgate.com/science/article/GMO-experiments-receive-questionable-oversight-5740478.php

  Tältä näyttää autismi:
  http://lifewithautisminpictures.blogspot.fi/2014/09/doing-away-with-vanity-dignity-tonight.html

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 11. Meillä myös tuttavapiirissä tyttö joka HPV-rokotteen saatuaan alkanut saada selittämättömiä tajuttomuus-ja päänsärkykohtauksia sekä kehon puutumisoireita. Lääkärit eivät ole löytäneet oireille syytä tai helpotusta lukuisista tutkimuksista huolimatta, eivätkä myöskään halua ottaa kantaa rokotteen mahdolliseen osallisuuteen oireiden laukaisijana…

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
  1. Kiljoonannen kerran: myrkyn ja lääkkeen ero on annoskoossa.

   Ja mitä autismiin tulee, alttius autismi/asperger-tyyppisiin kehityshäiriöihin on periytyvää eli yleisyys riippuu pitkälti siitä, missä määrin ’lievät aspergerit’ pääsevät lisääntymään. Vanhaan ’hyvään’ aikaan olivat kylähulluja tai menivät luostariin, mutta nykyään ovat arvostettuja tietotekniikkaneroja:

   http://archive.wired.com/wired/archive/9.12/aspergers_pr.html

   Plusääni(2)Miinusääni(6)
 12. Lukemisen arvoinen artikkeli ”naturmammalta.” Siinä on totista asiaa näistä mielipuolisista rokotusbisneksistä. Vieläköhän joku väittää luettuaan koko artikkelin, että rokotteet ovat tutkittuja, ja tarpeellisia jne. Olen sitä mieltä että rokotebisnes ei voi olla milläänmuotoa täysipäisten kehittämää. Ei kukaan täysijärkinen käyttäisi tuollaista materiaalia mihinkään rokotteeseen jne.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 13. Vaimoni ja 3v tyttäremme äidin kohdunkaulansyövälle juuri menettäneenä voisin sanoa teille hysteerikoille, että haistakaa *****. Jos tuo pelastaa yhdenkin äidin kuolemalta, on se sen arvoinen.

  Plusääni(6)Miinusääni(16)
   1. Sionistitrolli? Voi jessus mitä porukkaa te ootte täällä.. luulin, että tällasta x-files kansaa elää vain hollywoodin elokuvissa, näemmä olin väärässä.
    Ja mitä tekeytymiseen tulee, niin tervetuloa sanomaan päin naamaa, voit olla varma että lobbaan sen uuteen uskoon.

    Plusääni(5)Miinusääni(8)
  1. Yksi ehkä (jos rokotteet edes toimivat) pelastuu syövältä, mutta miten moni joutuu pyörätuoliin, sokeutuu tai kärsii jostain muusta vakavasta sivuvaikutuksesta mahdollisesti koko loppu elämänsä?

   Järjenkäyttö on sallittua.

   Plusääni(15)Miinusääni(3)
  2. Heetkinen, eli sinun vaimosi vastaan sata tai tuhat kuollutta?

   Olisitko silloin tyytuväinen jos vaimosi lisäksi olisi 400 ottanut saman rokotteen ja noista 80 kuolisi ja vaimosi olisi pelastunut eli 321 olisi elossa?

   Eli tarkoitat sitä, että parempi tuhat kuollutta kunhan vain yksi on elossa tai että 80 kuollut rokotteen johdosta kuin , että ajattelulla parempi yksi kuollut ilman rokotetta ja 400 elossa ilman rokotetta?

   Plusääni(5)Miinusääni(3)
  3. Otan osaa rakkaasi menetykseen. Tiedätkö, oliko hänen syöpänsä juuri hpv 16- tai 18-tyypin aiheuttama? Minullakin on hpv-dna:ta ja olin juuri syöpätutkimuksessa, mutta virustyyppini on jokin muu kuin 16 tai 18, joilta rokote olisi suojannut. En aio suositella omalle tyttärelleni rokotteen ottamista. Kondomin käyttöön ja hygienisyyteen aion kehottaa.

   Plusääni(14)Miinusääni(1)
  4. Osanottoni vaimosi menetyksen johdosta.

   3-vuotias tyttäresi ilmeisesti on tuleva HPV-rokotteen uhri?

   Totuus kuitenkin on se, että kohdunkaulakanavansyöpää aiheuttaa 54 eri virusta. HPV-rokote antaa MAHDOLLISEN suojan 3 virusta vastaan. Toivottavasti tyttäresi kohdalle osuu juuri sellainen partneri, jos HP-viruksen kantaja on, että on just joku näistä kolmesta!

   Eli jos otamme todennäköisyysotannalla, niin tyttärelläsi on yli 90% mahdollisuus saada kohdunkaulakanavansyövän aiheuttavaa virusta suojaamattomassa seksissä.

   Että eiköhän olisi turvallisempaa ennemmin opettaa hänelle kondomin oikeaa käyttöä kuin tuudittautumista valheelliseen turvallisuuden tunteeseen.

   Turvaseksi kunniaan!

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 14. Entä jos ei pelasta yhtään, vaan aiheuttaa vain lisää tuon narkolepsiamaisen oireilun lisäksi?

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 15. Kohdunkaulansyöpään on ihan oikeitakin hoitokeinoja kuten otsoniterapia, vaginaalisen insufflaation muodossa. Systeemistä vaikutusta voi lisätä myös ns. saunakaappi metodilla jossa otsoni reagoi ihon kautta.

  Lisäksi ravintoasiat kuntoon. Hullua näitä myrkkyrokotteita ottaa. Monet sisältävät esim. laboratoriossa modifioituja mykoplasmakantoja jotka voivat aiheuttaa kroonisia tauteja kuten CFS. Mikrobiologisti Gerth Nicolson Molekyylibiologian laitokselta kertoo tässä videossa asiasta. Sieltä löytyy lisää krediittejä.

  http://www.youtube.com/watch?v=sT25HhAVhhU

  Ensimmäisessä videossa tosin vilahtaa loppupuolella heidän Project day lily projektin joku logo missä keskellä swastika, ikäänkuin disinfon omaisesti vääriä assosiaatioita luoden, mutta veikkaan että se on tahatonta väärää tietoja jolle USA:ssa monet altistuvat eikä sinänsä vähennä asiantuntijan arvoa itse asiassa. Kyseessä ei ole historioitsija tai sitä esittävä, vaan mikrobiolgi, joten ei voi olla kaikkien alojen kuten revisionismin asiantuntija. Eikä hän haastatteluissaan myöskään puhu mitään huuhaa natsijuttuja.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Linkin artikkelissa ”Näin lääkkeitä markkinoidaan lääkäreille” psykiatrian erikoislääkäri Marja Vihervaara paljastaa lääkeyhtiöiden kieron markkinoin Suomessa. Hieno artikkeli ja todella rohkea lääkäri!

   Plusääni(6)Miinusääni(2)
 16. ”HPV-rokotteen” jne. Olisi pitänyt hälyytyskellojen soida ennen kuin altisti lapsensa tällekkin rokotteelle. Onhan näistä rokotteiden haittavaikutuksista paasattu iät ja ajat esim. Luontaishoitosysteemien parissa, muttakun kansa uskoo niihin auktoriteettinilviäisiin kuin pikkulapsi joulupukkiin niin ei voi mitään. Mikään instituutio esim. meillä suomessa ei ole ihmisen hyvinvoinnin asialla, valetelee silmät/korvat täyteen olipa kyse sitten vaikka näistä rokotemyrkyistä tai lääkemyrkyistä. No joillekin se on mennyt nyt perille kun se on tavallaan myöhäistä. On todellakin järkevämpää ottaa asioista selvää muilta tahoilta kuin uskoa minkään rokotetutkijan, THL:än tai muun vastaavan tahon omia etujaan ajavien perättömiin ”juttuihin.” Niinkauan kuin meillä hyväksytään asioistamme päättämään tuonkaltaisia ”tyyppejä” kuin esim. hallituksessa istuu niin ei tarvitse edes unta nähdä että täällä jaetaan mitään oikeutta kansalle. Olemme Päättäjien mielestä vain laboratoriorottia ja heidän hyvinvointinsa ylläpitäjiä emme sen arvokkaampia, jos annamme päättää kaikissa meitä koskevissa asioissa. En arvosta päättäjiä millään muotoa sillä he ovat kaiken tämän sonnan takana mitä kansalle syötetään ”muka kansan etuja ajavina” mulkvisteina niinkuin on nähty. OMA ETU PARAS ETU/hallitus/kansanedustajat/ THL/EVIRA/+ muut samaan kemikalikoktailiin kuuluvat instituutiot. Kaatopaikalle koko lössi. Ensin kuitenkin kaikille piikki p……… Olisi jo aika näyttää kaapinpaikka moisille sivistymättömille moguleille ja oman kansansa tuhoajille, sillä sieltä se kansan kusetus alkaa. Soini on kyllä siinä oikeassa että hallitus pitäisi kaataa, mutta muu onkin sitten hebreaa.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
 17. Saanko arvata: Me salalaiitto”teoreetikot” olemme vieläkin hulluja. Eihän lääketehtailla eikä muilla kapitalisteilla voi olla lainkaan mielessä raha. Vain ja ainoastaan meidän parhaamme täydessä rakkaudessa. Ahneus on fiktiota joten seinähullu olen.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 18. Olen syntynyt 70-luvun alussa. Muistan saaneeni 5-6 luokalla rokotteen ja sen jälkeisenä kesänä sain pahoja väsymyskohtauksia keskellä päivää… Onko muilla vastaavia kokemuksia n. 13vuotiaana?

  Toinen juttu tulee mieleeni nuoruuden hammaslääkäristä jossa laitettiin suuri amalgamipaikka ”vuotamaan” elohopeaa elimistööni…

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 19. Japanissa nyt siis terveysministeriö on velvoittanut virallisesti terveydenhuoltosektoria ilmoittamaan ihmisille, että Japani ei virallisesi suosittele HPV rokotteen antamista ihmisille, koska siitä on seurannut niin paljon haittavaikutuksia.

  Japani sentään tuntuu vielä välittävän kansalaisistaan toisin kuin Suomi. Rokote.fi sivuilla on erityisesti tytöille suunnattu sivusto, jossa kehoitetaan tytöille antamaan HPV rokote.
  http://tyttojenjuttu.fi/

  Samalla sivulla mainitaan, ettei rokotteesta synny mitään sivuvaikutuksia. Kun maailmalla esiin tulleet tapaukset ovat hyvin tiedossa, niin tämä on Suomen terveysviranomaisilta sikamaista lääkeyhtiöiden hännistelyä kansalaisten terveyden kustannuksella tai sitten käsittämätöntä huolimatonta ammattitaidottomuutta. Todennäköisesti molempia.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
  1. Onneksi taalla Sveitissa on paljon laakareita, jotka ovat myos homeopaatteja, joilla on viela oma harkintakyky tallella…kysyinkin meidan laakarin/homeopaatin mielipidetta rokotuksiin(3 eri rokotetta yhtaaikaa,ilmaisia tietty) …han sanoi aivan heti, ettei niita pida menna ottamaan..niista ei ensinnakaan ole tarpeeksi tutkittua tietoa…naita nuoria tyttoja kaytetaan koekaniineina, mika on todellakin torkeeta toimintaa…kuka tallaiseen kykenee, nukkuuko yonsa rauhallisin mielin????
   Tyttareni luokalla oli ainoastaan 2 tyttoa, joiden vanhemmat eivat niihin suostuneen, kaikki muut ne ottivat…!!Mutta kuten laakarimme sanoi, ne ovat ilmaisia, vanhemmat eivat vaivaudu ottamaan asioista selvaa ja antavat rokottaa lapsensa.
   Onneksi myos rokotusjaamista voi paasta eroon puhdistamalla kehon, tama tehtiin tyttarellemme, kun han oli allerginen…siihen loppuivat myos allergiaoireet.
   Suosittelen kaantymaan homeopaatti/laakrin puoleen…Suomessa tiedan ainakin kokeneen Liisa Sulkakosken, hanta voin lampimasti suositella. Ja muihinkin vaivoihin/oireisiin!
   Hienoa ja valoisaa syksya kaikille!!!

   Plusääni(4)Miinusääni(3)
 20. Olen saanut kyseisen rokotteen noin 7 vuotta sitten ja pakko sanoa ettei minussa ole ollut mitään terveydellistä vikaa, ei fyysisesti eikä henkisesti….eikä myöskään tietääkseni silloisissa luokkakavereissani jotka ottivat sen rokotteen… Ymmärrän perusrokotukset, kuten polio, jäykkäkouristus yms…Tampereellahan on jätevedessä poliota, joka ei kylläkään tartu koska yleensä kaikki on rokotettu vai miten se meni. Olin onnellinen että jäykkäkouristusrokotteeni oli voimassa kun pihalla kasvanut koira puri reiteeni jäätävät reiät. Lisäksi olen onnellinen että suomessa annettaan rokotukset tuberkuloosia vastaan, sillä viimevuotinen epidemia Tampereen ammattikoulussa olisi voinut olla vaarallinen….siellähän opiskelee monia maahanmuuttajia joilla ei ole kyseistä rokotusta…. Sen sijaan en itse ota jokavuotisia influenssarokotuksia….ymmärrän kyllä tämän haloon lääketehtaiden ja lääkäreiden välisestä yhteistyöstä, mutta tuskin kaikella on mitään hämäriä taka-ajatuksia… Ryhdistäytykää ihmiset!

  Plusääni(5)Miinusääni(10)
 21. http://www.vaccinationcouncil.org/2013/10/15/the-flu-vaccine-something-to-sneeze-at-by-roman-bystrianyk/

  Tuosta näkee että taudit on ollut laskussa jo ennen kun rokoteohjelmat aloitettiin. Wanhan ajan rokotteet toimi, koska ne ei säilynyt kauaa. Eihän se virus välttämättä se ongelmia aiheuttava ole, vaan ne lisä ja säilöntäaineet.

  Kysykää itseltänne, miettikää ja pohtikaa: kumpi tappoi keskiajalla miljoonia ihmisiä, rutto vai kirkon määräys; ”peseytyminen on syntiä”?

  Tautien laskuun on vaikuttanut montakin asiaa, vähäisempänä rokotteet;
  1. Ruoka
  2. Hygienia
  3. Jo valloillaan olevan sairauden hoito
  4. Edellä olevien summana vastustuskyvyn vahvistuminen

  Kävelen ulos ovestani, kompastun ja lyön pääni terassin kaiteeseen, henki pois. Onko siihen rokotetta?
  Ajan autoa, osun hirveen 80km/h. Onko siihen rokotetta?
  Karhu yllättää metsässä. Onko siihen rokotetta?
  Kuorma-autokuski saa sydärin ja ajaa ylitseni. Onko siihen rokotetta?
  Lentokone osuu hanhiparviin ja tippuu. Onko siihen rokotetta?
  Salama hioo kallon sileäksi. Onko siihen rokotetta?
  Tsunami iskee. Rokotetta?
  Maanjäristys kaataa talon päälleni. Rokote? Kenelläkään?

  Me kaikki haluamme suojella toisia ja lapsiamme, mutta tämä on elämää. Sitä ei yksikään rokote pelasta, mutta se voi pahentaa ja kurjistuttaa. Jokainen päättää sen itse, mutta kenelläkään ei ole oikeutta saarnata toiselle joka ei ota rokotetta. En minäkään voi saarnata kenellekään esim. Urheilun vaarallisuudesta, tai palomiehenä olemisesta, enkä haluakaan!

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 22. Itse sairastuin psoriasikseen saatuani hepatiitti-rokotteen. Ja reilu vuosi sitten sairastuin selkärankareumaan sen jälkeen kun olin saanut jäykkäkouristusrokotteen. Joihinkin ihmisiin rokotteet vaikuttavat todella negatiivisesti, esim. saavat autoimuunisairauden puhkeamaan. Itselläni on tulehduksille altis kudostyyppi, HLAB27.
  Rokotteet sinänsä ovat kenties ihan hyvä keksintö, jos niissä olisi vain sitä heikennettyä taudinaiheuttajaa, jolla saataisiin immuniteetti aikaiseksi. Mutta lisä- ja tehosteaineet ovat niitä mitkä aiheuttavat ongelmia. Onhan se päivänselvää ettei esim. alumiini ja elohopea kuulu ihmiselimistöön!
  Rokotteet ovat nykyään lääkefirmojen oiva rahasampo ja keino sairastuttaa ihmisiä ja auttaa liian väestön vähentämisessä.
  Muutenkin suurin osa sairauksista olisi hoidettavissa luonnollisilla ja halvoilla menetelmillä, ilman lääkkeitä. Mutta eihän tuottoisaa bisnestä haluta lopettaa. Sama pätee mm. öljyn käyttöön lämmitys- ja polttoaineena.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 23. Ihminen saa elämänsä aikana enemmän alumiinia mm. deodoranteista ja pakkauksista kuin rokotteesta, jossa sitä on mahdollisesti käytetty adjuvanttina.

  Plusääni(2)Miinusääni(9)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat