HPV-rokotukset aiheuttavat Japanissa hedelmättömyyttä

Japanin terveysministeriö otti kantaa suosittujen maailmanlaajuisesti mainostettujen HPV-rokotusten Gardasil ja Cervarix tuhoisiin haittavaikutuksiin. Gardasil on Merckin valmistama ja Cervarix GlaxoSmithKlinen tuotos. Japanissa arvioidaan rokotetun jo yli 3 miljoonaa ihmistä näillä HPV-rokotuksilla ja haittavaikutuksia on kertynyt jo pari tuhatta. Japanin terveysviranomaiset kertoivat heidän tietoonsa tulleen haittavaikutuksia vaihdellen ”pitkäaikaisesta kivusta ja tunnottomuudesta aina hedelmättömyyteen ja halvaantumiseen.” Valituksista johtuen Japanin terveysviranomaiset ovat päättäneet lopettaa näiden suosittujen rokotusten tukemisen.

Globaalit järjestöt tukevat rokotuksia seurauksista välittämättä

Huolimatta kaikista raportoiduista haittavaikutuksista Maailman Terveysjärjestö WHO tukee edelleen HPV-rokotuksia uskoen niiden olevan hyödyllinen keino ”estää” kohdunkaulan syöpää. Myöskään globaali lääketeollisuuden jätti Merck ei kuuntele raportteja rokotusten kamalista sivuvaikutuksista, vaan ilmoitti julkisesti: ”Vaikka suoraa syy-yhteyttä rokotusten ja niiden jälkeen ilmestyneiden vakavien vaikutusten välillä ei ole vielä toistaiseksi osoitettu, tulemme jatkamaan yhteistyötä kaikkien osapuolten kanssa, mukaan lukien terveysministeriö, turvallisuuden seuraamiseksi ja arvioimiseksi, jotta HPV-rokotusten aktiivista myynnin edistämistä voidaan jatkaa mahdollisimman nopeasti.”

Japanin terveysministeriö haluaa tutkia lähes 2000 HPV-rokotusten haittavaikutusta

Japanissa HPV-rokotuksia ei ole lopetettu tai estetty millään lailla, hallitus ei vain enää aktiivisesti tue niiden käyttämistä. Nämä HPV-rokotukset ovat edelleen tarjolla ilmaiseksi valtion lakisääteisten järjestöjen kautta. Ainoa ero on se, että Japanin terveydenhoitolaitosten on kerrottava, ettei terveysministeriö enää suosittele rokotusten ottamista.

Toivoen miellyttävänsä kaikkia osapuolia terveysministeriön varapääjohtaja Mariko Momoi kommentoi: ”Päätös (olla suosittelematta rokotuksia) ei tarkoita, että rokote sinällään olisi turvallisuuden kannalta ongelmallinen. Teettämällä lisätutkimuksia haluamme tarjota lisää tietoa, joka voi auttaa rauhoittamaan ihmisiä.” Momoi on yksi viidestä miehestä hallituksen työryhmässä, joka johtaa HPV-rokotteiden tutkimuksia. Työryhmä on tutkinut 1968 potilaan tapaukset, jotka ovat kärsineet haittavaikutuksista ja tekevät jatkotutkimuksia 43:lle. Tulevina kuukausina hallituksen työryhmän on pakko päättää joko jatkavansa suosituksista vetäytymistään tai ilmoittaa uudistavansa tukensa ja suositukset rokotuksien käyttämiselle.

Yhdysvallat käyttää verovaroja kustantaakseen vaaralliset Gardasil-rokotukset

Huolimatta lisääntyvistä todisteista Gardasilin vaaroista monet maat pysyvät edelleen Merckin rokotekampanjan pauloissa. Esimerkiksi Yhdysvallat suosittelee innokkaasti, että teinitytöt rokotettaisiin HPV-rokotteella, mainostaen lääketeollisuuden maksamia tutkimuksia, jotka ylistävät rokotteen ”tehokkuutta”. Yhdysvallat käyttää jatkuvasti veronmaksajien varoja rahoittaakseen tartuntatautikeskusten CDC:n valtiollisia Rokotteita Lapsille –ohjelmia, joihin kuuluu Gardasilin käyttö. Itse asiassa 20 osavaltiota on hyväksynyt lain, jolla turvataan rahoitus Gardasilin koulutusohjelmille ja käyttöönotolle. Hallitusten uskoessa edistävänsä terveyttä ja hyvinvointia on tärkeää tarkastella kirjattuja tilastotietoja ihmisistä, jotka ovat kärsineet vaarallisista haittavaikutuksista.

SaneVax.org on julkaissut listan amerikkalaisista HPV-rokotusten sairaalahoitoa vaatineista haittavaikutuksista. Yhteensä lähes 30.000 tapauksesta vakavia oli noin 4000 ja hengenvaarallisia 550. Kuolemaan johtaneita tapauksia oli 133, vammautumiseen johtaneita 935 ja ”ei täysin parantunut”-tapauksia lähes 6000! Ensiavussa kävi yli 10.000 potilasta ja sairaalahoitoon joutui jäämään liki 3000 ja pitkäksi aikaa sairaalahoitoon 227 potilasta.

Merckillä on pitkä korruption historia

Gardasilin haittavaikutuksia on tutkittu kanadalaisen British Columbian yliopiston hermostosairauksien tutkimusryhmän toimesta ja heidän tuloksien mukaan Gardasil voi aiheuttaa mm. kuoleman, halvaantumisen, Guillain-Barren oireyhtymän, parestesiaa, kouristuksia, anafylaksian, selkäydininfektion, Bellin kasvohalvauksen, kroonisen väsymyksen oireyhtymän, autoimmuuniongelmia ja veritulppia.

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Merck on syyllistynyt lääketieteen korruptioon. Merckin oman sikotautirokotteen koetuloksia vääristeltiin. Kaksi yrityksen entistä työntekijää teki oikeuskanteen vuonna 2010, jossa kertoivat yrityksen suostutelleen liittovaltion ostamaan satojen miljoonien dollarien edestä hyödyttömiä rokotteita. Merck teki myös karjalle lääkeaineen Zilmaxin kierrätetyistä lääkekomponenteista. Kuuluisin Merckin skandaali oli Vioxx vuosien 1999 – 2004 välillä, mistä aiheutui 38.000 kuolemaa ja massiivinen myynnistä poisto.

Miksi siis kukaan täysjärkinen ihminen, virasto tai hallitus luottaisi Merckin kaltaiseen lääketeollisuuden jättiin?

Miten tämä murhamiesten ja varkaiden organisaatio voi olla edelleen toiminnassa?

Miksi eivät kaikki hallitukset vetäydy tukemasta Gardasilin tapaisia vaarallisia HPV-rokotteita?

Miksi ei keskustella todellisista vaihtoehdoista kohdunkaulan ja muiden syöpien ehkäisemiseksi?

Miksi jotain ihmisen hedelmällisyyttä vaarantavan lääkkeen markkinointia edistetään ja tuetaan laajalti?

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/041099_Gardasil_side_effect_Japan_infertility.html

12 kommenttia

 1. Yksi maailman valtaeliitin agendoista on väkiluvun voimakas vähentäminen maailmalla. HPV-rokote on yksi keino päämäärän saavuttamiseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Viisi kuukautta vanha vauva kuolee muuutaman päivän kuluttua saatuaan 8 rokotetta – Vanhempia syytetään hänen murhastaan:
  http://vactruth.com/2013/08/17/baby-dies-after-8-vaccines/

  Tyttäreni, Cervarix ja krooninen väsymysoireyhtymä: sattumaako?
  http://sanevax.org/my-daughter-cervarix-and-mecfs-coincidence/

  Lääkäri arvostelee HPV-rokotteita:
  http://www.thehealthyhomeeconomist.com/gardasil-guarding-or-gutting-our-youth/

  Lääkekemisti antaa kolme syytä, miksi hän ei rokotuta lapsiaan:
  http://www.realfarmacy.com/medicinal-chemist-gives-3-reasons-why-he-doesnt-vaccinate/

  Harvardin yliopisto: Institutionaalinen korruptio ja lääkepolitiikka:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/institutional-corruption-of-pharmaceuticals-and-the-myth-of-safe-and-effective-drugs/#.UhQJXp6H7fs

  Terveysviranomaiset rohkaisevat terveydenhuollon ammattilaisia olemaan raportoimatta HPV-rokotteiden haittavaikutuksista:
  http://preventdisease.com/news/13/082113_Dont-Ever-Give-This-Vaccine-To-a-Child.shtml

  Gaia-Health: Gardasil-rokote ei tarjoa hyötyä: CDC:n tutkimus.
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-08-21/gardasil-provides-no-benefit-cdc-study/

  Pikkulapsi selviytyy isorokkorokotteen reaktiosta. Pikkulapsi ei itse saanut rokotetta, sen sijaan hänen isänsä sai. Lapsi siis sairastui isän saamasta rokotteesta.
  http://www.reuters.com/article/2007/05/18/us-smallpox-boy-idUSN1744524120070518

  Tyttö sairastui Guillain-Barrén oireyhtymään Gardasil-rokotteen jälkeen:
  http://www.caringbridge.org/visit/ashliesnyder

  Elohopea rokotteissa ja peittely elohopean ja autismin yhteydestä:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/vaccination-a-magnet-for-eugenicists-and-career-criminalsiminals/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Alumiiniadjuvantit vastasyntyneillä hiirillä yhteydessä pitkäaikaisiin neurologisiin haittavaikutuksiin:
  J Inorg Biochem. 2013 Jul 19. pii: S0162-0134(13)00177-3. doi: 10.1016/j.jinorgbio.2013.07.022. [Epub ahead of print]
  Administration of aluminium to neonatal mice in vaccine-relevant amounts is associated with adverse long term neurological outcomes.
  Shaw CA, Li Y, Tomljenovic L.
  Source: Dept. of Ophthalmology and Visual Sciences, University of British Columbia, Vancouver, British Columbia, Canada; Program in Experimental Medicine, University of British Columbia, Vancouver, British Columbia, Canada; Program in Neuroscience, University of British Columbia, Vancouver, British Columbia, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23932735

  Adjuvantteja sisältävien rokotteiden jälkeen ilmaantuneita haittavaikutuksia:
  Immunol Res. 2013 Jul;56(2-3):299-303. doi: 10.1007/s12026-013-8400-4.
  Adverse events following immunization with vaccines containing adjuvants.
  Cerpa-Cruz S, Paredes-Casillas P, Landeros Navarro E, Bernard-Medina AG, Martínez-Bonilla G, Gutiérrez-Ureña S.
  Source: Rheumatology and Immunology Department, Hospital Civil de Guadalajara Fray Antonio Alcalde, Hospital 278, SH, Colonia El Retiro, 44280, Guadalajara, Jalisco, Mexico.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23576057

  Reisiluun neuropraxia 3-kuukautisella vauvalla rokotuksen jälkeen:
  J Pediatr Orthop B. 2011 May;20(3):162-3. doi: 10.1097/BPB.0b013e32833b604a.
  Femoral neuropraxia after vaccination in a 3-month-old infant: a case report.
  Papanna MC, Sundararajan S.
  Source: Luton and Dunstable Hospital, NHS Foundation Trust, Luton, Bedfordshire, UK.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20588199

  Vauva sairastui vesirokkoon äidin saatua vesirokkorokotteen:
  Pediatr Infect Dis J. 2012 Sep;31(9):977-9. doi: 10.1097/INF.0b013e31825d2a1b.
  Neonatal vaccine-strain varicella-zoster virus infection 22 days after maternal postpartum vaccination.
  Kluthe M, Herrera A, Blanca H, Leung J, Bialek SR, Schmid DS.
  Source: Midtown Community Health Center, Children’s Clinic, Suite A, Ogden, UT 84405 , USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22572750

  Emon tiomersaalille altistuminen johtaa poikkeavaan pikkuaivojen oksidatiiviseen stressiin, kilpirauhashormonin aineenvaihduntaan ja motoriseen käytökseen rotanpoikasilla:
  Cerebellum. 2012 Jun;11(2):575-86. doi: 10.1007/s12311-011-0319-5.
  Maternal thimerosal exposure results in aberrant cerebellar oxidative stress, thyroid hormone metabolism, and motor behavior in rat pups; sex- and strain-dependent effects.
  Sulkowski ZL, Chen T, Midha S, Zavacki AM, Sajdel-Sulkowska EM.
  Source: Department of Psychiatry, Harvard Medical School and Brigham and Women’s Hospital, Boston, MA, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22015705

  Tiomersaali aiheuttaa rotilla sukupuolesta riippuvaisia muutoksia pikkuaivojen kilpirauhasen hormoneihin vaikuttavissa geeneissä:
  J Physiol Pharmacol. 2012 Jun;63(3):277-83.
  Sex-dependent changes in cerebellar thyroid hormone-dependent gene expression following perinatal exposure to thimerosal in rats.
  Khan A, Sulkowski ZL, Chen T, Zavacki AM, Sajdel-Sulkowska EM.
  Source: Department of Psychiatry, Harvard Medical School/BWH, Boston, MA 02115, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22791642

  Meryl Dorey on neljän lapsen äiti. Yksi lapsista sai rokotteista vakavia vaurioita vuosina 1989 ja 1990. Meryl Dorey perusti vuonna 1994 Australian Vaccination Network-järjestön ja toimi sen presidenttinä viime aikoihin asti. Australian skepot ovat ottaneet hänet tähtäimeensä. Häiriköt lähettävät hänelle tappouhkauksia ja väkivaltaista pornoa kotiin. Hän haastoi yhden uhkailijoista oikeuteen ja hävisi sen. Nyt hän tarvitsee apua selviytyäkseen tuomarin määräämistä maksuista:
  http://nocompulsoryvaccination.com/2013/08/26/a-grave-injustice-has-been-done-a-request-for-help-from-meryl-dorey/

  Autoimmuniteetti, infektio ja adjuvantit:
  Lupus. 2010 Apr;19(4):354-8. doi: 10.1177/0961203309360670.
  Autoimmunity, infection and adjuvants.
  Rose NR.
  Source: Departments of Pathology and of Molecular Microbiology and Immunology, Johns Hopkins Center for Autoimmune Disease Research, Johns Hopkins University, Baltimore, Maryland 21205, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20353969

  ”These experiments convinced us that the administration of microbial products together with self antigen greatly increases the probably that autoimmune disease ensues.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Hieno kirjoitus rokotusten historiasta. Tämän pitäisi olla pakollista luettavaa jokaiselle lääkärille.
  Rokotus: Myyttinen historia – Roman Bystrianyk ja tohtori Suzanne Humphries.
  http://www.vaccinationcouncil.org/2013/08/27/vaccination-a-mythical-history-by-roman-bystrianyk-and-suzanne-humphries-md/

  C-vitamiini, vyöruusu ja rokotus:
  http://orthomolecular.org/resources/omns/v09n17.shtml

  Huoli uudesta influenssarokotteesta kasvaa:
  http://www.edmontonjournal.com/health/flag+raised+over+vaccine/8847677/story.html

  Republikaani kansanedustaja: On pelottava ajatus, että eliitti voisi vähentää väestömäärää rokotteilla maailman luonnonvarojen säilyttämiseksi:
  http://www.rawstory.com/rs/2013/08/27/gohmert-scary-that-liberal-elites-would-use-vaccines-for-culling-the-population-of-humans/

  Levinnyt tuberkuloosi-infektio BCG-rokotuksen jälkeen:
  J Trop Pediatr. 2008 Dec;54(6):413-6. doi: 10.1093/tropej/fmn053. Epub 2008 Jul 1.
  Disseminated Bacillus Calmette-Guerin infection after BCG vaccination.
  Rezai MS, Khotaei G, Mamishi S, Kheirkhah M, Parvaneh N.
  Source: Department of Pediatrics, School of Medicine, Medical Sciences/University of Tehran, Tehran, Iran.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18593737

  Levinnyt Mycobacterium bovis-infektio BCG-rokotuksen jälkeen:
  ran J Allergy Asthma Immunol. 2006 Sep;5(3):133-7.
  Disseminated Mycobacterium bovis infection after BCG vaccination.
  Afshar Paiman S, Siadati A, Mamishi S, Tabatabaie P, Khotaee G.
  Source: Department of Pediatrics Infectious Diseases, Children Medical Center Hospital, Tehran, Iran.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17237565

  Levinnyt tuberkuloosi-infektio BCG-rokotuksen jälkeen:
  Clin Infect Dis. 1997 Jun;24(6):1139-46.
  Disseminated bacille Calmette-Guérin disease after vaccination: case report and review.
  Talbot EA, Perkins MD, Silva SF, Frothingham R.
  Source: Department of Medicine, Duke University Medical Center, Durham, North Carolina, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9195072

  Influenssarokotteet voivat tehdä influenssasta pahemman:
  Sci Transl Med. 2013 Aug 28;5(200):200ra114. doi: 10.1126/scitranslmed.3006366.
  Vaccine-Induced Anti-HA2 Antibodies Promote Virus Fusion and Enhance Influenza Virus Respiratory Disease.
  Khurana S, Loving CL, Manischewitz J, King LR, Gauger PC, Henningson J, Vincent AL, Golding H.
  Source: Division of Viral Products, Center for Biologics Evaluation and Research, U.S. Food and Drug Administration, Bethesda, MD 20892, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23986398

  HPV-rokote on voinut tappaa tyttöjä Andhra Pradeshissa:
  http://www.asianage.com/india/hpv-vaccine-may-have-killed-ap-girls-103

  Gary Null: Rokotukset – sairauksien ehkäisemistä vai järjestäytynyttä rikollisuutta?
  http://www.youtube.com/watch?v=0gKWp6mUEfo

  Professori Gordon Stewart: Hinkuyskärokotuksen vaarat.
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/the-dangers-of-whooping-cough-vaccination-prof-gordon-stewart/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Brittiläisen Kolumbian yliopiston tutkijat kävivät läpi 151 aikaisempaa tutkimusta ja havaitsivat, että lapsuusiän infektiotautien sairastaminen oli yhteydessä pienempään riskiin sairastua syöpään aikuisena.
  Akuutit infektiot keinona syövän ehkäisyyn: vastakkaisia vaikutuksia kroonisista infektioista?
  Cancer Detect Prev. 2006;30(1):83-93. Epub 2006 Feb 21.
  Acute infections as a means of cancer prevention: opposing effects to chronic infections?
  Hoption Cann SA, van Netten JP, van Netten C.
  Source: Department of Health Care and Epidemiology, University of British Columbia, 5804 Fairview Avenue, Vancouver, BC, Canada V6T 1Z3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16490323

  T-solujen homeostaattinen laajeneminen immuunijärjestelmän ollessa vajaatoimintainen tuottaa autoimmuniteettia:
  Cell. 2004 Apr 16;117(2):265-77.
  Homeostatic expansion of T cells during immune insufficiency generates autoimmunity.
  King C, Ilic A, Koelsch K, Sarvetnick N.
  Source: Department of Immunology, The Scripps Research Institute, 10550 North Torrey Pines Road, La Jolla, CA 92037, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15084263

  Näitä erikoisia temppuja käytetään jotta rokotuttaisit lapsesi:
  http://vactruth.com/2013/09/02/vaccine-marketing-tricks/

  HPV-rokotekokeilut olivat laittomia Intiassa:
  http://www.greenmedinfo.com/blog/breaking-news-us-based-agency-path-violated-law-during-hpv-vaccine-trials-india

  Gardasil-rokotteen saaneiden verenluovutukseen voi liittyä tartuntavaara:
  http://vactruth.com/2013/09/10/gardasil-potential-biohazard/

  Tohtori Kenneth Stoller: Autismiin syyllisillä on liikaa ystäviä paikoissa, joissa harjoitetaan valvontaa ja valtaa.
  http://www.ageofautism.com/2013/09/dachel-video-qa-with-dr-ken-stoller-does-dc-care-about-our-kids-health.html

  Tyttö sai vakavia oireita Gardasil-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/one-day-in-my-life-after-gardasil/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Idiopaattinen trombosytopeeninen purppura on vakavampi äskettäin rokotetuilla lapsilla:
  http://pedinfect.com/?page=article&article_id=9971

  Uusissa influenssarokotteissa on adjuvantteja, jotka voivat tuhota immuunijärjestelmää ja aiheuttaa pysyviä vaurioita. Tutkimuksesta käy ilmi, että influenssarokote jo yksistään voi aiheuttaa vaurioita, mutta adjuvanttien kanssa 67,7 % tutkimukseen osallistuneista ilmoitti saaneensa haittavaikutuksia, jotka vaihtelivat lievistä vakaviin. Yhdelle tutkimukseen osallistuneelle tuli haiman kasvain, mutta tutkijoiden mukaan tämä ei johtunut rokottamisesta. Kaksi muuta osallistujaa sai eteisvärinää, iskeemisen aivohalvauksen ja sydäninfarktin, mutta nämä eivät johtuneet rokottamisesta. Yhdelle osallistujalle tuli rintakipuja, jonka katsottiin johtuvan rokottamisesta. Yhdelle tutkimukseen osallistuneelle tuli myelomonosyyttileukemia, jonka katsottiin johtuvan rokottamisesta.

  ”Participants used diary cards to record the occurrence and intensity of injection site solicited adverse events (ecchymosis, pain, redness and swelling) and systemic solicited adverse events (arthralgia, fatigue, headache, myalgia, nausea, shivering and fever)
  during the first 7 days after vaccination.”

  http://www.biomedcentral.com/1471-2334/13/348

  Guillain-Barrén oireyhtymä Gardasil-rokotteen jälkeen:
  Vaccine. 2011 Jan 29;29(5):886-9. doi: 10.1016/j.vaccine.2010.09.020. Epub 2010 Sep 23.
  Guillain-Barré syndrome after Gardasil vaccination: data from Vaccine Adverse Event Reporting System 2006-2009.
  Souayah N, Michas-Martin PA, Nasar A, Krivitskaya N, Yacoub HA, Khan H, Qureshi AI.
  Source: Department of Neurology, University of Medicine and Dentistry of New Jersey, Newark, NJ 07103, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20869467

  Suojatkaa lapsia rokotteilta:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/protect-children-against-vaccines/

  Minnesotan laki kieltää syöpää aiheuttavan formaldehydin lasten tuotteissa, poikkeuksena rokotteet:
  http://vactruth.com/2013/09/08/cancer-causing-formaldehyde/

  Tutkimus osoittaa, mitä tapahtuu, kun formaldehydiä injektoidaan eläimiin:
  J Exp Med. 1905 Feb 1;6(4-6):487-518.
  THE TOXIC EFFECTS OF FORMALDEHYDE AND FORMALIN.
  Fischer MH.
  Source: Pathological Laboratory of Rush Medical College, Chicago.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19866982

  He ovat siis tienneet vähintään vuodesta 1905 lähtien, mitä formaldehydi aiheuttaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Hyvä juttu että asioita tuodaan esiin.

  Ihmettelen vain millainen ihminen merkkaa peukkua alas tiedon levittämisestä.
  Mitä sellaisen ihmisen taustalla on ja mitä hän tavoittelee? Kenties lääkealan syyryritysten edustaja?

  Tietohan maailmassa jo on. Kysymys on siitä mitä tietoa meille välitetään. Suomessa ei läheskään kaikki osaa englantia. Siksi isoa osaa ihmisistä voi vielä harhauttaa jonkin aikaa ja hidastaa kehistä kohti parempaa. Onneksi on Magneettimedia.

  Totuutta ei ole, mutta meidän on saatava tietoa myös toisesta puolesta, mm. haittavaikutuksista tehdäksemme itse tietoisen päätöksen itsemme ja rakkaidemme terveyteen vaikuttavista asioista. Toivottavasti se vielä sallitaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Aatos, viikko sitten. Olet ihan oikeassa, koska tietoa oikeasti ei ole muidenkaan rokotteiden turvallisuudesta en itse ainakaan pistäisi lapsiani ( kalleimpia aarteitani) altiiksi rokotemyrkyille. Yli 45 vuotta on siitä kun en suostunut rokotuttamaan omia lapsiani, olin ehkä oikeassa jo silloin. Lapseni eivät sairastaneet pahemmin. Vanhin sairasti tuhkarokon ja korvatulehduksen, vain yhden kerran ja nuorempi vesirokon. Siinä meidän lapsuuden ajan sairaudet. Mikä siinä on ettei ymmärretä rokotteiden vaaroista ja vieläpä neuvoloissa vaahdotaan niiden puolesta. THL:stä puhumattakaan. Hävyttömyys huipussaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Rhttp://www.iltalehti.fi/syopa/2013102317639698_sy.shtml tästäkin artikkelista selviää miten vaarallinen tämä rokote on ja silti se ollaan hyväksytty, aika sairasta touhua tuntuu olevan koko rokoteteollisuus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä, tällä sivulla oli kirjoitusta että HPV rokotteet ei ole tarkoitettu kohdunkaulasyöpää vastaan vaan sillä on tarkoitus steriloida (7-9 luokkalaiset.) Sivusto oli kuitenkin lukittu eikä päässyt eteen eikä taaksepäin, että jotain hämärää tässä asiassa on. Siinä kerrottiin että japanissa nämä rokotteet ovat tutkitusti aiheuttaneet tytöillä hedelmättömyyttä. En tiedä pääseekö sivustolle näin:Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä vai, nwohavaintoja.blogspot.fi
  Mihin tämä mielipuolien johtama maailma vielä joutuu. Vai onko seuraava etaappi se että määrätty porukka kyyditetään kuopan reunalle, ammutaan kuin metsän eläimet ja kuopataan kaikessa hiljaisuudessa. Näyttää siltä että nykymaailmassa ei mikään ole mahdotonta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Urpo, 3 päivää sitten. Olen samaa mieltä että sairasta touhua koko rokotusohjelma, eikä tuollaista mielipuolista rokoteohjelmaa aja muut kuin täysin kaistapäinen porukka. Näkihän sen jo ”sikapiikinkin vouhottamisessa” eihän siinäkään ollut kyse mistään ihmisten suojelemisesta vaan aivan päinvastainen tarkoitus. Sehän oli luotu ihmisten vähentämiseksi maapallolta niinkuin nyt tämä HPV rokotehullutuskin. Itse en luota missään asiassa mihinkään missä terveydenhuollolla on käpälät pelissä, omakohtaisia kokemuksia ei ole eikä tule mutta sivusta seuranneena joidenkin läheisten ja tuttujen hoitoja ja lääkitystä, voin käsi sydämellä sanoa että mitä enemmän lääkitään sitä sairaammaksi on porukka tullut ja aina uusia sairauksia ilmennyt. Eikä sille voi mitään vaikka kuinka yrittää kertoa haitattomista hoitokeinoista niin ei mene perille. No jokainen taaplaa tyylillään. Onhan se hyvä kun noita lääkeuskovaisiakin on vielä olemassa niin THL:N porukkakin pysyy leivänsyrjässä kiinni eikä tarvitse lähteä kerjuulie. Meillä suomessa on näämmä monenlaista uskontoa johon voi lisätä vielä nuo lääkeuskovaiset!!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat