HS:n julkaiseman sotilastiedustelujutun tarkoitus

Helsingin Sanomat julkaisivat lauantaina 16.12.–17 ”salaisiin” asiakirjoihin perustuvan sotilastiedustelujutun. Tämä julkaiseminen vauhdittaa uuden tiedustelulain säätämistä.1 Kuitenkaan HS:n mukaan mitään vahinkoa ei ole päässyt tapahtumaan, sillä Sanoma on pyrkinyt olemaan asiankäsittelyssä tasapainoinen ja vastuullinen, eikä kaikkea HS:n saamaa tietoa ei ole julkistettu, eikä julkisteta, toteaa HS. Mitä tämä kaikki kätkee taakseen?

Helsingin Sanomat kirjoittaa:

Suomen salaisin paikka Keski-Suomen kallioiden uumenissa saa muun tiedustelulaitoksen ohella oikeuden valvoa internetliikennettä, jos eduskunta hyväksyy tiedustelulait. Kansanedustajat joutuvat päättämään asiasta tietämättä tarkkaan, mitä Tikkakoskella oikein tapahtuu. Helsingin Sanomat kertoo nyt ja lähipäivinä, mitä sotilastiedustelu tekee – ja on tehnyt.1

Mitä Helsingin Sanomat ilmoittaa sotilastiedostelujutun julkaisun syyksi?

HS:n toimintapäällikön Esa mäkisen mukaan lukijoiden tulee saada riittävän ja totuudenmukaista tietoa siitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.1

Asiakirjojen ja artikkelin julkaisemisen tärkein tarkoitus oli tuoda Viestikoelaitos julkisen keskustelun piiriin. Julkisuus voi tuntua aluksi kiusalliselta, mutta se yleensä tekee viranomaisten toiminnasta parempaa ja tehokkaampaa, kirjoittaa HS.

Julkaisun asiakirjat eivät sisältäneet herkkiä tietoja

Viestikoekeskus oli siis se, jota ”vuotava” HS:n sotilastiedusteluartikkeli käsitteli.

Joukkotiedon välityksestä voimme vapaasti lukea, että Viestikoekeskus (vuosina 1960–2014 Viestikoelaitos, VKoeL) on Suomen puolustusvoimien signaalitiedustelua harjoittava organisaatio, joka yhdistettiin vuonna 2014 Puolustusvoimien Tiedustelulaitokseen.2

erittäins vk keskusViestikoekeskus on vastuussa signaali- ja satelliittikuvaustiedustelusta ja elektronista sodankäyntiä edistävistä operaatioista. Se on aktiivinen tilannekuvan muodostamisessa ja ylläpitämisessä, omaa valmiuden ennakkovaroitukseen sekä koordinoi puolustushaarojen elektronisen tiedustelun yksiköiden hyödyntämistä.3

Viestikoekeskuksella on käytössään ainakin kaksi tiedustelukäyttöön varustettua lentokonetta, joista ensimmäisenä käytössä ollut on Fokker F.27 rekisteriltään FF-1.4

Yllä esitetyt tiedot ja paljon muuta samankaltaista informaatiota on löydettävissä Viestikoeskuksesta nykyisen informaatiotulvanaikana. Näistä samoista ”salaisista” asiakirjoista kerrotaan jopa Wikipediassa. Helsingin Sanomien lauantainen juttu ei oleellisesti eroa yllä mainituista yleisen tason ”paljastuksista”.

Oliko sotilastiedustelujutun julkaisussa salainen juoni?

Varmaa on, että maan turvallisuudelle ei ole ”vuodosta” aiheutunut vaaraa. Joskin ristiriitaista on se, että tässä Helsingin Sanomat julistautuvat totuudenmukaisen tiedon sanansaattajaksi lukijoille, vaikka kyseinen media on vuosikymmenet pimittänyt kansalta oleellista informaatiota soluttautuen globalistien asiamieheksi Suomessa.

Presidentti Sauli Niinistö toivoo sotilastiedustelujutun vauhdittavan uuden tiedustelulain säätämistä.
Presidentti Sauli Niinistö toivoo sotilastiedustelujutun vauhdittavan uuden tiedustelulain säätämistä.

Toinen epäilyttävä aspekti avautuu Sauli Niinistön purkautumisen myötä. Presidentti Sauli Niinistö ilmoittaa MTV:lle, että HS:n salaisiin asiakirjoihin pohjaava, lauantaina julkaistu sotilastiedustelujuttu toivottavasti nopeuttaisi uuden tiedustelulain säätämistä.

– Minusta on hyvä, jos saataisiin tiedustelulaki aikaiseksi. Sehän raamittaisi aika paljon toimintaa. Sikäli kun olen ymmärtänyt, laissa on myös tarkoitus luoda valvontamekanismeja ja ne kaikki palvelevat myös tuota.

Niin ikään Niinistö on huolestunut, että puolustusvoimista jokin taho on vuotanut salaisia aineistoja medialle. Niinistöä jännittää myös se, että ei ole varmaa tietoa siitä, mitä Helsingin Sanomien hallussa on, ja mitä he aikovat vielä julkaista.

Voimme siis täydellä syyllä epäillä Sauli Niinistön, ja muun tietyn poliittisen johdon tehneen sopimuksen Helsingin Sanomien ja puolustusvoimien kanssa salaisesta operaatiosta Viestikoekeskuksen sotilastietojen vuotamiseksi, kuitenkin niin, että vuotavasta aineistosta ei tullut mitään harmia kenellekään.

Edellä mainittu on hyvin mahdollista, kun muistamme kuinka Suomen poliittinen mafia on ennenkin kunnostautunut petollisessa toiminnassa. Muistammehan kuinka viime kesäkuussa Suomi siirtyi vallankumoukselliseen tilaan. Tuolloin Sipilä, Soini ja Niinistö akselin vallankaappauksessa suomalainen parlamentarismi ja perussuomalaiset joutuivat täydellisen petoksen uhriksi poliittisessa teatterinäytöksessä, joka hakee turhaan vertaistaan Suomen poliittisessa historiassa.

 

Miksi tiedustelulait halutaan käyttöön?

Vielä käsittelyssä olevat tiedustelulait luovuttaisivat Viestikoekeskukselle selkeästi nykyistä laajemmat toimioikeudet. Mikäli juridisesti sallitaan, yksikkö pitäisi oikeutenaan valtionrajat ylittävän internet-liikenteen valvomisen. Lisäksi muita suomalaisten yksityisyyttä kaventavia oikeuksia olisi luvassa. Tiedustelulait on määrä säätää perustuslain säätämisjärjestyksessä, eli kyse on selkeästi perusoikeuksiin puuttumisesta.

Suomen poliittisen johdon ja viranhaltijoiden petollisuus isänmaataan ja kansalaisiaan kohtaan on tullut niin läpinäkyväksi, että virallisen Suomi pelkää vallankumouksen puhkeamista. Nykyisin jo umpisokeiden silmät havaitsevat Suomalaisen parlamentarismin ja paljon puhutun demokratian todellisen luonteen: maata hallitsevat vieraan vallat asettamat vasallit.

Poliittinen mafia pelkää kytevän vallankumouksen voimistumista. Ja siten se tahtoo saattaa kaikki vaihtoehtomediat tiukkaan kontrolliin, kieltää kaikki mahdolliset isänmaalliset tunnukset, tyrehdyttää isänmaallisen toiminnan, ujuttaa poliisiverkoston sosiaaliseen mediaan, kitkeä kaiken kansallismielisyyden ja maahanmuuttovastaisuuden rasismikorttia hyväksikäyttäen. Edellä esitetyt ovat yleisessä tiedossa, joten niihin ei tässä yhteydessä tarvitse lähteitä laittaa.

Yllä mainituissa tavoitteissa tehokkaana välineistön muodostavat käsiteltävät tiedustelulait. Tässä tuli muutamia syitä esille, miksi jopa poliittiset salajuonet ovat mahdollisia mainitun lain voimaan saattamiseksi.

Kansallismielisiä ja isänmaallisia ihmisiä vainotaan. Pirkanmaan käräjäoikeus julisti hiljattain Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) lakkautetuksi perustellen päätöstään sillä, että Vastarintaliike olisi harjoittanut ”laitonta ja räikeästi hyvän tavan vastaista” toimintaa. PVL ei ole kuitenkaan syyllistynyt organisaationa mihinkään laittomuuteen.

Sitä vastoin vihervasemmisto ja anarkistit saavat rauhassa jatkaa uhkailujaan ja suoraa väkivaltaa viranomaisten puuttumatta asiaan.

Erilainen suhtautuminen kansallismielisiin ja anarkisteihin johtunee osittain siitä, että poliittinen infrastruktuuri on muuttunut; vasemmisto ja oikeisto ovat sulautuneet yhteen palvelemaan globalismia. Mitään todellista poliittista ideologista profiloitumista ei nykyisin ole, olemassa. Vain tietyissä kansallismielisissä piireissä havaitaan selvä ideologinen tausta.

Globalistit ovat lyhyesti niitä, jotka retoriikassaan pitävät yllä näennäistä jakoa vasemmistoon ja oikeistoon, näillä valheellisilla jakolinjoilla pidetään yllä illuusiota ”demokratiasta” ja ”valinnanvapaudesta”. Globalistit pyrkivät kuitenkin hiljentämään kaikki eurooppalaiset poliittiset aktivistit, jotka vaativat suuria puolueita palaamaan juurilleen ja noudattamaan vaalilupausten mukaista politiikkaa. Globalistit kannattavat toisinajattelua vain, jos toisinajattelu pysyy tyhjien puheiden tasolla.

Markku Juutinen

 

Lähteet

1.      HS. (16.12.-17). Salaisuus kallion uumenissa – juuri kukaan ei tiedä, mitä tekee Puolustusvoimien Viestikoekeskus, mutta nyt HS:n saamat asiakirjat avaavat mysteerin. Saatavilla: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005492284.html; https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005492988.html

2.      Keskisuomalainen (28.12.-17). Saatavilla https://www.ksml.fi/mielipide/kolumni/Korpisodasta-kyberiin/640074; HS. (13.10.-16).Saatavilla: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002925288.html; Jarmo Huhtanen: Siepatut salasanomat paljastavat yllätyksen matkustajakone Kalevan alasampumisesta kesällä 1940 – neuvostolaivasto hämmentyi suomalaiskoneen lastista Helsingin Sanomat. 13.10.2016. Viitattu 23.5.2017.

3.      PV.http://puolustusvoimat.fi/wcm/9e0cde8048fd01948711cf39f241e429/kenttaohjesaanto_yleinen.pdf?MOD=AJPERES

4. Fokker http://www.aviastar.org/air/holland/fokker_f-27.php

16 kommenttia

 1. Nämä ovat tyypillisiä hesarin, maailmaa omaan valtaansa alistavien globalistien ja nwo-mafian äänitorven uutisia.

  Kirjoittaja mm. toteaa: ”Globalistit pyrkivät kuitenkin hiljentämään kaikki eurooppalaiset poliittiset aktivistit, jotka vaativat suuria puolueita palaamaan juurilleen ja noudattamaan vaalilupausten mukaista politiikkaa.”
  Se on fakta jonka jokainen omia aivojaan käyttävä on havainnut. Toivottavasti heitä on paljon.

  Itse en ole hesaria enää ainakaan kymmeneen vuoteen lukenut koska en kestä sen propagandaa ja valheita. Ihmettelen vain että niinkin moni vielä sitä lukee. Se pitää kansaa pilkkanaan. Luulee ettei sen juonia tajuta mutta yhä useampi alkaa tajuta.
  Sama pätee pääosin koko valtamediaan ja erityisesti ns. iltapäivälehtiin jotka ovat nwo-eliitin äänitorvia ja ihmisten tajunnan muokkaajia tai aivopesijöitä.
  Mitä enemmän näitä luet sitä enemmän ajaudut pois totuudesta ja sitä vähemmän osaat käyttää itse omia aivojasi ja niiden potentiaalia.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
  1. Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda on sionisti-globalistien pääpropaganda-torvi Suomessa.
   Vaikka Erkko onkin mananmajoilla, niin lehden päätoimittajat käyvät Bilderberg-kokouksissa kuuntelemassa ohjeistusta sellaisilta ihmiskunnan arkkivihollisilta ja Bilderberg-sisäpiiriläisiltä kuten Rockefeller, NWO-pääarkkitehti ja juutalainen sotarikollinen H.Kissinger sekä kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää (johon maanpetturit kytkivät Suomenkin euron avulla, taloudellemme hyvin vahingollisin seurauksin).

   Bilderbergien NWO-agendaan kuuluu mm. perinteisen perheinstituution hävittäminen, joten Pravda suoltaa taukoamatta homotusta, lesbotusta, sukupuolettomuus- ja transsukupuoli-propagandaa ja vastaavasti suomalaisen kansallisvaltiomme hävittämiseksi monikulttuuri-propagandaa, joka on myös EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista kantaeurooppalaisten valkoisen kansanmurhan toteuttamiseksi. Tällaisen propagandan suoltaminen on tietysti erityisen mieluisaa valtaVALEmediaa dominoiville viherkommunisti-toimittajille, jotka maailmaasyleilevässä internationalismissaan haluavat tehdä Suomesta myös maailman sosiaalitoimiston, jonne avoimina pidettävien rajojen yli pääsevät kaikki halukkaat, erityisesti pian satoihin miljooniin nouseva Afrikan ylijäämäväestö (Suomella kun heidän mielestään on varaa, vaikka rikolliset vallanpitäjämme ovat paisuttaneet valtionvelkamme jo yli kriittisenä pidetyn 60% rajan bruttokansantuotteesta; tällä hetkellä 108 miljardin euron velkaa paisutetaan kolmella miljardilla tänäkin vuonna, vaikka on nousuhdanne meneillään; elintasopakolaisten osuus tuosta kolmesta miljardista on miljardin luokkaa – kantasuomalaisille leipäjonolaisille ei herunut senttiäkään!).

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
  2. ValtaVALEmedia on paljolti viherkommunististen kulttuurimarxisti-toimittajien dominoimaa.

   Toimittajina on remmissä ollut ja varmaan on vieläkin mm. Tampereen punayliopiston kahden aikaisemman kommunistiprofessorin kouluttamia punapolitrukkeja, jotka suoltavat kommunistisen Frankfurt-koulukunnan moraalinmädätysoppeja taukoamatta, johtoajatuksenaan Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittaneen ja johtaneen saksalaisen Willi Münzenbergin kiteyttämä Frankfurtin koulukunnan pitkäaikainen operaatiosuunnitelma:

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

   Loistavasti ovat onnistuneet!
   Milloin horroksessa uinuva kansan enemmistö herää valtaVALEmedian ja opetuslaitoksen rakentamasta matriksista?

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
   1. Myös persujen Oikeamedia ja muu persuosasto ja suomensisut ja joukopihot ovat selvää maksettua valeopposituota eikä aina edes kuulosta oppositiolta. Sionismia ja antinatsismia ja kaikki eliitin valheet ja vielä uusliberalismi ja TTIP-kommunismi, trotskilaisten toinen kolikonpuoli eli neokonnat ja reaganilaiset

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
   2. ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

    Löyhkää … ja pahenee koko ajan mikäli nwo-mafia saa jatkaa puuhiaan.
    Saksalainen juutalainen johtaja varoittaa, että juutalaiset saattavat vaatia poliisin suojaa, koska antisemitismi kasvaa.
    Miksiköhän? Onko vika taas goimissa? vai menisikö tämä elokuvan palaute jo perille:
    https://www.henrymakow.com/coen_brothers_scathing_portray.html

    Antisemitismi nostaa päätään mutta lietsooko sionistieliitti sitä itse tarkoituksella jotta se voi ’oikeutetusti’ käydä sotaansa muita vastaan ja vahvistaa asemiaan kuten se teki WW2:sssa? Sehän ei kaihda omienkaan uhraamista jos se siitä hyötyy.

    Maahanmuuttajien nykyinen tulva Eurooppaan ei ole tapahtunut sattumalta, todetaan linkin artikkelissa.
    Se oli suunniteltu ja keskeisessä asemassa sen varmistamisessa, että suunnitelma täyttyy ovat olleet sionistit Barbara Specter, joka on Ruotsissa asuva juutalainen, joka on vaatinut lopettamaan Euroopan ’monoliittiset valkoiset yhteiskunnat’ ja ISIS-johtaja Al-Bagdadi, Mossad-koulutettu kaksoisagentti, jonka länsimainen terroristiryhmä ensimmäisenä on synnyttänyt joukkomuuttoa (pakoa) luomalla kaaoksen Lähi-idässä sekä rahoittaja George Soros, joka perusti järjestön pakolaistulvien kiihdyttämiseksi Eurooppaan painamalla käsikirjoja ja oppaita.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163536

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
    1. Tuo Kalergi-suunnitelman mukainen kantaeurooppalaisten valkoinen kansanmurha edistyy paljolti sionistien toteuttaman mediakontrollin ansiosta – valtaVALEmediaan luottava kansan enemmistö ei tiedä tuosta mainitsemastasi sionistien tuhoisasta suunnitelmasta, joka on yhdenmukainen EU:n aatteellisena isänä pidetyn Coudenhove-Kalergin esittämien suuntaviivojen kanssa. Mm. EU-diktatuurin ostamia maanpetturi-poliitikkoja tukeva ja suvakki-idiootteja heidän ”rasismi”-vihassaan lietsova valheellinen valtamedia uskottelee kansalle, että on kysymys hädänalaisten TODELLISTEN pakolaisten auttamisesta, vaikka totuus on täysin toisenlainen:

     ”YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina.
     Italiaan saapui viime vuonna 181 436 maahanmuuttajaa YK:n raportin mukaan. Suurin osa heistä saapui Välimeren yli. Vain 4808 heistä sai Italiasta turvapaikan, ja 90 334 hakijaa julistettiin laittomiksi…”
     https://www.nykysuomi.com/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/

     Suomenkin osalta sionistien mediakontrollia helpottaa median keskittyminen harvoihin käsiin, ks. esim.

     ”Suuri riski median monimuotoisuudelle Suomessa ovat vahvasti keskittyneet mediamarkkinat: suurimmat neljä yhtiötä hallitsevat alasta riippuen 59 – 97 prosenttia yleisöstä ja tuotosta. Monella eri alalla toimivista yhtiöistä neljä suurinta kerää 65 prosenttia koko media-alan tuotoista.

     Tämä selvisi juuri julkaistussa kansainvälisessä tutkimuksessa, jossa arvioitiin median monimuotoisuutta uhkaavia riskejä Euroopan unionin jäsenmaissa…”, https://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2017/05/tiedote-2017-05-24-11-08-15-.

     Esim. Ruotsin valtamediaa hallitsee suvereenisti juutalainen Bonnier, jolla on jo Suomessakin tukeva sillanpää.

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Presidentti Sauli Niinistö haluaa että laittoman viestiliikenteen vakoilun harjoittamisen paljastuminen nopeuttaa viestiliikenteen vakoilun muuttamista lailliseksi?!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. Globalistien tunkeutuminen meidän maan asioihin ja johtamiseen on se pihvi tässäkin asiassa.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. Ei ole kahtakaan vuotta siitä, kun Suomessa saattoi naureskella USA:n patrioottisille preppereille, jotka pelkäävät kuollakseen hallituksen julistavan jollakin verukkeella ”Martial Law”- poikkeustilan ja sen myötä passittavan kansallismielisen aineksen FEMA-uudelleenkasvatus-leireille.

  Tilanne on nopeasti kääntynyt melkein päinvastaiseksi. USA:ssa em. riski on Donald Trumpin nationalismia arvostavan hallinnon myötä vähentynyt (on toki vieläkin olemassa), mutta Suomessa ollaan menty hurjaa vauhtia kohti epävakaampia tunnelmia ja monia itsestäänselvinä pidettyjä perusoikeuksia ollaan ”de facto” tai jopa ”de jure” riisumassa kantasuomalaisilta pois. Kehityksestä tekee irvokkaan se, että mm. turvapaikanhakijoiden sosiaalipalveluja laajennetaan ja epäileväinen mieli näkee kehityksessä jopa systemaattisen kansamurhan aineksia. Tilanne kiristyy päivä päivältä ja jakolinjat kansan keskuudessa jyrkkenevät.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 5. Propagandaan syyllistyy myös ns. vaihtoehto-media usein. Esimerkki löytyy kotimaastamme: media joka on nimennyt itsensä narsistisesti Oikeaksi mediaksi. Väittää olevansa oikean tiedon lähde? Näin voisi ajatella. Ja ihmetellä.
  Aikaisemmin sen artikkeleita saattoi kommentoida mutta nyt se ei ole mahdollista. Miksei? No, se on helppo arvata. Jottei vain kukaan pääsisi pilaamaan ’oikeaa sanomaa’.
  Toki hyviä blogejakin sieltä löytyy mutta tuon median ’vapaamuurarihenki’ ja sionismin tukeminen häiritsee. Joten sitä ei voi pitää todellisena vaihtoehto-mediana vaan valta-median piilo-jatkeena.
  Is the Media Jewish? Näin kysytään linkin artikkelissa.
  ”Kun otetaan huomioon, että juutalaiset muodostavat vain hieman yli 2 prosenttia koko Yhdysvaltain väestöstä, juutalaisten määrä näkyvissä asemissa Yhdysvaltojen valtavirrassa saattaa tuntua suhteettomalta. — Miten meillä?
  Mutta niitä juutalaisia kirjoittajia, joita meillä on, ja jotka ovat usein selkeitä sionismin ja Israelin valtion arvostelussaan (Henry Makow, Gilad Atzmon tai Israel Shamir) te ette löydä New York Times tai CNN sivuilta.
  Kuitenkin ne, jotka jotka ovat CNN: ssä tai ovat avainasemassa New York Timesissa, ovat poikkeuksetta sionismin tukijoita. Jopa ne, jotka eivät syntyneet juutalaisiksi. Kuten Mark Thompson, yksi harvoista listan pakanoista, jotka sattuvat olemaan naimisissa juutalaisen kanssa.” — Näin USA:ssa. Miten meidän mediassa?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163487
  Oman maamme vaihtoehtomedia kaipaisi uutta verta. Olemme liikaa vain muutamien varassa.
  Kun lukee maailman eri vaihtoehtomediaa sieltä löytyy syvempi totuus asioista jonka oma valtamediamme tehokkaasti pimittää kun se on zio-masonic eliitin omistuksessa. Valitettavasti ’Oikeamediakin’ taitaa kuulua tähän joukkoon?

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 6. Kiitos hyvästä artikkelista. Jutkujen perustoimintaa kun heidän valheensa ovat jo läpinäkyviä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 7. Valtamedia on kuin pyydys jonne houkutellaan kalaa. Sen tehtävä on palvella vallan käyttäjien agendaa – jopa valheiden ja propagandan avulla. Tämä on suurimmalle osalle päivänselvä asia.
  Myös valtion media kuten esim. YLE kertoo mitä valtaeliittimme haluaa sen kertovan. Vaikkei itse kuuntele tai katsele YLEn ohjelmaa (en omista TV:ta) niin joutuu silti maksamaan pakollisen ’aivopesuveron’.

  Vaihtoehto-Media jonka motiivina on vääryyden paljastaminen toimii kuin salapoliisi joka puolustaa totuutta valtamedian valheita ja propagandaa vastaan.
  Maailmalla on valtava määrä totuuden puolesta taistelevia kriittisiä medioita ja vääryyden vastustajien kirjoituksia, joita ihmiset pitäisi saada lukemaan valtamedian sijasta.
  Se kehittää omia aivoja, laajentaa tietoisuutta ja todellista kuvaa maailmasta. Kielitaidon puute asettaa tässä valitettavasti rajoituksia.

  HENRY FORD, AN AMERICAN HERO, vs. Donald Trump ja Oligarkit (osa I)
  Ratkaisu? Aja rahanvaihtajat temppelistä – ja tässä tapauksessa poliittisista ja vaikutusvaltaisista tehtävistä.
  https://www.veteranstoday.com/2017/12/30/henry-ford-vs-donald-trump-and-the-oligarchs-part-i/

  2018 – war or no war?
  If the first months of 2017 were a time of great hopes following the historical defeat of Hillary Clinton, the year is ending in …
  ”Jos vuoden 2017 ensimmäiset kuukaudet loivat toiveita Hillary Clintonin historiallisen tappion jälkeen, vuosi päättyy tummana, melkein uhkaavana. Paitsi että ’suo’ helposti, nopeasti ja totaalisesti hukutti Trumpin, anglo-sionistinen imperium riehuu taas Syyrian nöyryyttävän tappion jälkeen, ja neokonnat vievät planeettaamme kohti uusia uhkia.
  ”Lisäksi Trumpin hallinto on julkaissut kansallisen turvallisuusstrategian, joka osoittaa, että Imperiumi on ”täysin paranoidisessa” tilassa. On selvää, että neokonnat ovat lujasti Valkoisen talon, kongressin ja korporaatioiden hallitseman viestinnän vallan kahvassa.
  Okei, ehkä asiat eivät ole vielä niin huonosti kuin ne olisivat jos Hillary olisi valittu mutta ne ovat tarpeeksi huonosti ajatellen sitä, onko suuri sota väistämätön ensi vuonna.

  ”Koko planeetta tietää hyvin, mitä todella tapahtui Syyriassa, mutta setä Sam määrää, että musta on valkoinen, vesi on kuiva ja mikä on totta, on väärää. Ja hämmästyttävä asia on, että he tietävät, että kaikki tämän tietävät, mutta he eivät välitä yhtään. Miksi? Koska he uskovat perusteellisesti neljään olennaiseen asiaan:
  Voimme ostaa mitä tahansa
  Niitä, joita emme voi ostaa, me kiusaamme
  Ne, joita emme voi kiusata, tapamme
  Mitään ei voi tapahtua meille, elämme täysin vailla rankaisua, teemme mitä haluamme

  Tuo oli pieni ote linkin artikkelista. Kukaan asioita seuraava tuskin on eri mieltä ’läntisen arvoyhteisön’ elämää yhä enemmän ohjaavasta moraalisesta rappiosta.
  On todella vahinko ettei näitä artikkeleita pääse lukemaan kotimaan kielellä.
  http://thesaker.is
  http://thesaker.is/2018-war-or-no-war/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Jukka Hankamäki:

   ”Mitä valhemedian paljastuminen osoittaa tieteestä?

   Tässä vuoden lopuksi julkaisemassani kirjoituksessa analysoin tuloksia pitkään jatkuneesta tutkimusblogitoiminnastani, jossa olen tarkastellut tieteen, median ja politiikan suhteita kriittisesti. Koetan vastata ajankohtaisiin kysymyksiin valtamedian ja valhemedian luonteesta, populismista ja siitä, miten nämä ilmiöt liittyvät toisiinsa mediassa ja tieteessä. Näkökulmani poikkeaa valtavirrasta, ja metodinani olen soveltanut keskustelevan filosofian menetelmäkalustoa ja tutkimuksellista asennetta, jonka olen esittänyt teoksessani Dialoginen filosofia – Teoria, metodi ja politiikka.

   Niin sanotun vaihtoehtoisen median ja valtavirtaa edustavan perinteisen median välinen kamppailu on ohjannut pohtimaan myös tieteellisen julkaisemisen luonnetta. Valheelliseksi mediaksi on paljastunut valtamediaksi sanottu perinteinen media.

   Tätä kuvaa se, että vaihtoehtoista mediaa ei olisi alun perin syntynytkään, ellei sille olisi ollut tilaa ja tarvetta informaatiotyhjiön täyttäjänä ja julkaisukanavana aineistolle, josta valtamedia vaikenee tai jonka aihepiiriin kuuluvia asioita se vääristelee. Vaihtoehtoinen uusmedia syntyi, koska yleisöt eivät kestäneet valheellisuutta, salailua, peittelyä ja ongelmien kaunistelua, ja tarvittiin kanavia, joiden kautta todellisuus on päässyt esiin.

   Syinä perinteisen median alennustilaan ovat maahanmuutto ja monikulttuurisuus. Niiden aiheuttamat ongelmat ovat vaatineet perinnemedialta poliittista korrektiutta, ”yhteiskuntavastuuta” ja sen mukaista agendajournalismia, jonka tendenssimäisyyttä kuvataan pilkkanimityksillä ”sananvastuu” ja ”vastuuvalhe”. Valitettavasti nämä termit eivät ole fiktioita eivätkä parodian muotoja.

   Valtamedia on pimittänyt ja esittänyt ”muunneltua totuutta” etenkin maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen liittyvistä ilmiöistä. Näin se on menetellyt häveliäisyyden ja vieraskoreuden vuoksi, mikä on tehnyt monien mediatalojen, etunenässä Sanomien ja Yleisradion, toiminnasta läpinäkyvän ideologista…”

   Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/12/mita-valhemedian-paljastuminen-osoittaa.html

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. Vaarallisinta tässä kybersodassa on se, että ketä vastaan vain voidaan jo nyt käyttää esim. videolavastuksia ja sitten täysin kontrollissa olevien valtioidemme korruptoitunutta oikeuskoneistoa. Kenet vain voidaan jo nyt lavastaa esim. syylliseksi lähes mihin tahansa rikokseen esim. ohessa esitellyllä kuvamanipulaatio teknologialla. Ja noita videoita näyttämällä massat harhautetaan/kiihotetaan median välityksellä uskomaan lähes mihin tahansa mitä ruudulla näkyy.

  http://hoaxbusterscall.blogspot.fi/2017/12/the-world-is-changing-fast-can-you-tell.html

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/01/01/psywar/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat