Huomiot: Saulille ja Jennille vaalivauva

Magneettimedia julkaisee kokonaisuudessaan, tosin johdannon saattelemana, emeritus professorin ja entisen tuomarin Jyrki Virolaisen kirjoituksen Saulille ja Jennille vaalivauva liittyen isoisä Sauli Niinistön ja hänen vaimonsa Jennin vauva uutisiin. Kirjoittaja kysyy syystäkin onko lapsen saannilla mahdollisia poliittisia tarkoitusperiä? Tieto lasketusta ajasta ajoittuu sopivasti presidentin vaalikampanjan alkuun.

Esipuhe

Nykyisen Suomen poliittisessa ilmapiirissä on meneillään irvokas näytelmä, jonka vertaista emme voi löytää maamme historiasta. Siinä poliittinen johtajisto myy maataan ja itsenäisyyden jäänteitä kasvottomille globalisteille, jotka personoituvat kuolettavien rahoituslaitosten ja ylikansallisten pääoman imperialistien muotoon.

Sitä vastoin, että Suomi valitsisi itsenäisen talousdemokratian, kulttuurillisen sekä poliittisen itsenäisyyden yhdistettynä puolueettomuuspolitiikkaan, syöksee valtiovalta maan entistä syvemmälle ulkomaisen velan aiheuttamaan taloudelliseen kurjuuteen.

Maan velkaantuminen ei suinkaan riitä. Parhaillaan Suomessa huutokaupataan maan kansallisvarallisuutta ja suomalaisten työntuloksia kasvottomien ylikansallisten sijoittajien hyödyksi1 ja samalla syyllistetään kansaa talouskriisin aiheuttajaksi. Kantaväestön asema kurjistuu ja hyvinvointivaltio on historiaa. Pahimmillaan tulevaisuudessa kansainväliset pääomanhaltijat sanelevat Suomessa koulutuksen, terveyden ja sairaanhoidon sekä infrastruktuurin tason. Ylikansallisen pääoman intressit tulevat sanelemaan sosiaalisen ja yhteiskunnallisen ”hyvinvoinnin” reunaehdot.

pakolaisvyöry ja SorosTämäkään kurjistumisen skenaario ei riitä: nimittäin juutalaisten multimiljonäärien2 värväämä elintasopakolaisten vyörytys Eurooppaan vaatii jatkuvasti suurempia osuuksia varauksina valtion tulevaan budjettiin. Muukalaisinvaasion tarkoituksena on suomalaisen ja laajemmin koko Eurooppalaisen väestön etninen puhdistus, jolloin kantaväestö korvattaisiin poliittisen Lähi-idän populaatiolla.

Yllä esitetty yhdistyy mainiosti Jyrki Virolaisen kirjoitukseen Niinistön perheen vauvauutisista. Siinä tulevat esille valtavirtamedian ja Sauli Niinistön saumaton poliittinen konsensus. Siinä isänmaan petturi ja globalistien järkkymätön lakeija S. Niinistö halutaan toiselle kaudelle hinnalla millä hyvänsä.

Ilmeisesti S. Niinistö on niin arvokas tekijä tietylle kansainväliselle eliitille Suomen ala-ajossa, Venäjä vihamielisyydessä ja väestön kulttuurisetnisellä rampauttamisella, että hänestä täytyy tulla Suomen presidentti jatkoajalle.

Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän kertoi, että nämä päätökset eivät tarkoita markasta luopumista eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä – vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite.3

Toivottavasti suomalaisten silmät avautuvat eivätkä äänestäisi ainakaan Niinistöä presidentin vaaleissa.

 

Saulille ja Jennille vaalivauva

Nyt se on sitten totta, mitä on odotettu ja pelätty jo monta vuotta: Isoisä-Sauli, 69, ja vaimonsa Jenni, 40, saavat lapsen. Laskettu aika on helmikuussa 2018. Tieto asiasta tuli sopivasti presidentinvaalikampanjan alussa.

Lapsen syntyminen on toki aina iloinen asia. Mutta onko lapsen saannilla tässä tapauksessa mitään järkeä, kun otetaan huomioon erityisesti isän ikä? Onko lapsen saannilla kenties myös poliittisia tarkoitusperiä? Sauli on jo, ei vain isä vaan myös 69 -vuotias isoisä, jolla on kaksi poikaa, vuonna 1975 syntynyt Nuutti ja 1980 syntynyt Matias. Saulin ensimmäinen vaimo merkonomi Marja-Liisa Niinistö kuoli, kun hänen kuljettamansa auto tammikuussa 1995 suistui hieman hämäriksi jääneissä olosuhteissa tieltä.

Jenni Haukio ja Sauli Niinistö vihittiin aviopariksi Haukion synnyinkaupungissa Porissa.
Jenni Haukio ja Sauli Niinistö vihittiin aviopariksi Haukion synnyinkaupungissa Porissa.

Sauli ja Jenni tutustuivat Kokoomuksen vaaliristeilyllä 2006 ja avioituivat 2009 Reposaaren kirkossa. Aiemmin Sauli seurusteli monta vuotta Tanja Karpelan kanssa, he olivat myös kihloissa keskenään. Tanja purki kihlauksen.

Sitkeän tuntuiset nettikirjoitukset tietävät kertoa, että Sauli Niinistö olisi Jenni Haukion kummisetä ja Marja-Liisa Niinistö Jennin kummitäti. Tätä väitettä ei ole vahvistettu muttei myöskään kiistetty. Väitettä on vaikea uskoa todeksi. Jos se on keksitty, asiaan osallisten pitäisi torjua huhu päättäväisesti. Sitä ei ole kuitenkaan tehty.

Minusta ihmisten ja äänestäjien olisi hyvä tietää kaikki mahdollinen presidenttiehdokkaista ja tietenkin myös tasavallan presidentistä. Sen vuoksi vaalikampanjan aikana tulisi selvittää, pitääkö väite kummilapsisuhteesta Saulin ja Jennin välillä paikkansa. Olisi todellinen uutispommi myös maailmalla, jos osoittautuisi, että kummisetä, joka on lähes 70-vuotias isoisä ja tasavallan presidentti, saa lapsen kummityttönsä kanssa.

On toki syytä lähtökohtaisesti otaksua, että Sauli on myös lapsen biologinen isä. Mutta eihän näistä nykyisin koskaan tiedä. Homoparit saavat lapsia siinä missä heterotkin, ja viime päivinä olemme saaneet lukea, miten myös miehet, Suomessa ja ulkomailla, ovat synnyttäneet. Kaikki on siis mahdollista.

Kuten olen jo monessa blogijutussa todennut, Sauli Niinistö on osoittanut olevansa valmis tekemään mitä tahansa, jotta hänet valittaisiin presidentiksi tammikuussa ensimmäisellä vaalikierroksella. Mutta tällaista eli yllätystä eli todellista ”vaalivauvan” en sentään Saulilta ja Jenniltä odottanut! Tuli iso jytky ja jo ennen vaaleja.

Sauli ei pyri vain maan isäksi vaan hän tähtää Jenninsä kanssa – suuruudenhulluudessaan tietenkin – ” Suomen kuninkaallisiksi”. Kun Ruotsin kuninkaallinen perhe on tuon tuostakin juhlinut uusien lapsien syntymää, Sale on ajatellut, ettei hän voi Jennin kanssa olla yhtään huonompi!

Minusta seitsemänkymppisen ukkelin, isoisän ja presidentin idea lapsesta on pähkähullu asia – vaikkei ukko olisikaan eukkonsa kummisetä. Asian ehkä voisi vielä jotenkin ymmärtää, jos Sauli olisi ilmoittanut samalla kertaa, ettei hän sittenkään asetu presidenttiehdokkaaksi, vaan keskittyy täysillä helmikuussa syntyvän lapsensa hoitamiseen. Mutta tätä vallankipeä Sauli ei tietenkään tehnyt.

Jäädään seuraamaan, millainen loppu ahneella tulee tässä tapauksessa olemaan.

Jyrki Virolainen

 

Lähteet

Esipuheen lähteet:

 1. http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201601120112255_v0.shtml; Taibbi, Matt (5.4.2010). RS. The Great American Bubble Machine. Saatavilla: http://www.rollingstone.com/politics/news/the-great-american-bubble-machine-20100405; Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
 1. Andras Gergely (30.10.2015). Orban Accuses Soros of Stoking Refugee Wave to Weaken Europe: https://www.bloomberg.com/news/articles/2015-10-30/orban-accuses-soros-of-stoking-refugee-wave-to-weaken-europe

 2. https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_14+1994.pdf (Sivu 4.)

Saulin ja Jennin vaalivauva –blogin lähde:

http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/2017/10/1118-sauli-ja-jenni-saavat-lapsen.html

16 kommenttia

 1. Pidän ihmeenä jos Sauli näkee lapsensa rippijuhlat. Ajokortin saantia tuskin näkee.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 2. Vaalit ovat vuoden tärkein asia. Vastavalkeassa käydään myös vaalikeskustelua jossa vaalivauva-asia asia on nostettu esiin. Olisi kohtalokasta jos tuollainen puhtaasti tunnepitoinen asia voisi vaikuttaa vaalitulokseen. Eliitin oveluuden tietäen on pohdittava onko se harkittu ja suunniteltu veto kuten Jyrki Virolainen tekee. Samalla myös äänestäjä voi päättää salliiko hänen moraalinsa tällaisen.
  https://vastavalkea.fi/2018/01/17/presidentinvaalit-2018/

  Jali Raita, diplomi-insinöör, kysyy missä on Sauli Niinistön gradu, jonka on luvannut toimittaa takaisin Turun yliopistolle jo useita vuosia sitten? Niinistön gradusta kiertää huhu, että se olisi plagiaatti. Tästä syystä Niinistö ei ole graduaan monista lupauksistaan huolimatta toimittanut yliopistoon, toteaa Jali Raita.
  Nyt nähdään kuinka keinoja kaihtamatta vuorineuvosten ja miljonäärien ehdokas tavoittelee uudelleenvalintaansa.
  Vieläkö kansa kestää lisää löylyä jota Niinistö on lyönyt 6 vuotta kurjistaen maan alennustilaan ja tärvellen idän-suhteemme?
  Pahin asia on tietenkin maamme oman päätösvallan ja puolueettomuuden tuhoaminen ja hidas hivutus sionistisen nwo-mafian leiriin jossa kansan tehtävä on huolehtia vain siitä että rikkaat rikastuvat ja työn tekevä kansa velkaantuu.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 3. Karmaiseva tapaus tämä Niinistö, ei tule saamaan ääntäni ikinä.

  Illujen käsikassarana toimiva sätkynukke.

  Plusääni(35)Miinusääni(0)
 4. ”Irvokas näytelmä” on ollut menossa iät ja ajat, koska poliittinen systeemi on korruptioon perustuva valhe, ja Suomi EI OLE itsenäinen. Tämäkin kirjoittaja otaksuu, että Suomen presidentti valitaan kansan äänestyksellä ”vaalivauvan” saattelemana, vaikka näin ei luonnollisesti ole. Demokratia on illuusio, ja tämäkin äänestys on vain irvokas näytelmä kansan harhauttamiseksi. Kansalla ei ole osaa eikä arpaa siihen, kuka presidentin pallilla istuu nyt – ja kohta – sillä päätös on jo tehty, ja se on tehty siellä missä tämän maailman valtiaat istuvat!

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
  1. Ei terve kansa alistu. Päätöksiä on voitu tehdä rapparipiireissä mutta kansan ei tarvitse alistua. Noin puhuu vain ulkopuoliseksi ja tarkkailijaksi vetäytynyt jolla ei ole halua osallistua ja toimia.
   Tuo kommentti on jo vaarallista ja kansaa passivoivaa propagandaa eliitin puolesta.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
   1. Itävallassahan jouduttiin pitämään uusintavaalit kun eräissä paikoissa äänestysaktiivisuus ylitti 100% ja muitakin hämäryyksiä vaaleihin sisältyi. On todennäköistä, että vaalituloksia vääristellään joka demokratiassa siitä huolimatta mitä enemmän kansa äänestää eliittiä vastaan (tai heidän vähemmän suosimaansa ehdokastaan) sitä suuremman väärennöstyön ne joutuvat tekemään.

    Plusääni(13)Miinusääni(0)
    1. Varmasti yritetään vääristää kuten kaikkia muutakin valtamedian johdolla.
     Ja propagandalla vääristetään ehkä eniten. Nytkin Sauli saa monta prosenttia ’ylimääräisiä’ ääniä vaali-vauvalla.
     Se ei silti saa olla syy että jättää äänestämättä. Jos esim kansan enemmistö nyt antaisi äänensä Väyryselle niin ei sitä voitaisi vääristää niin paljon etteikö hän tulisi valituksi.
     Ja ihmisten pitäisi herätä vaatimaan että nämä vääristelyt on paljastettava ja jos vilppiä löytyy niin uusi vaali. Esim. presidentti voisi tehdä aloitteen vaalijärjestelmän puhdistamiseksi ja voisi luvata sitä jo ennen vaalia.

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Älkää uskoko eliitin propagandaan etteikö äänestämisellä ole merkitystä. Eliitti juuri haluaa sitä että mahdollisimman pieni osa kansaa äänestäisi koska sen kannattajat aina äänestävät ja saavat silloin helpon voiton.

    Plusääni(9)Miinusääni(1)
 5. ”Suomalaisen politiikan ikiliikkuja Paavo Väyrynen olisi Niinistön painajainen. Paavo on Sauliakin kokeneempi poliitikko ja Kekkosen ajan bysanttilaisissa valtapeleissä marinoitu miekkonen, joka myös tietää kaiken Saulin poliitikon urasta. Hän tietää mitä Niinistö on ajanut, mitä Niinistö on tehnyt ja missä kaikessa tämä on ollut mukana. Kolin kokoisen egon omaava Väyrynen ei myöskään häkelly hyökkäilyistä, eikä häntä voi heilutella puheilla noin vain. Väyrysellä on myös uskottavin tausta Niinistön vastustamisessa.
  Hän vastusti sekä euroa, että EU-jäsenyyttä aikoinaan, ja on koko ajan ollut myös puolueettomuuspolitiikan kannalla. Se on Nato Isäntämaa -sopimuksen tukena seisseelle ja maansa ulkolaiselle sotilasmahdille luovuttaneelle Niinistölle paha rasti.”
  .. ”Niinistö on myös ainoa ehdokas, jonka mielestä Suomessa tuloerot eivät ole tarpeeksi suuret tai ainakaan liian suuret.”
  Näin kirjoittaa Sande blogissaan.
  http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/01/sauli-niiniston-kannatus-romahti.html

  Tässä pienoiskoossa maamme tilanne jonka pääarkkitehti on ollut Niinistö ja hänen tukemansa SOS-hallitus:
  Maa vajoaa rivitalojen alta Pälkäneellä – kaatopaikalle rakennetut kodit romahdusvaarassa, asukkaat velkaloukussa
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801202200684204_u0.shtml
  Näin käy kun nwo-mafiaa hallitsee maata.
  Nyt tarvitaan tukevaa ja selkärankaista miestä maan johtoon.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 6. super-sionisti huhtasaartako tässä pitäisi äänestää, vai kuka on teidän punapillerin ottaneiden suosikki? millä ehdokkaalla on helpoin toteuttaa vallankaappaus?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. Matti Simolakin taitaa olla joku teatterimies, kun kaikesta huolimatta kannattaa perussuomalaisia

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 8. Saulin suosio näyttää olevan suoraan verrannollinen leipäjonojen pituuteen.
  Onhan kokoomuksen slougan:”kaikki mulle tänne”!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat