Huomiot; USA perui vetäytymisensä Syyriasta

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ilmoitti taannoin, että Yhdysvallat poistuu  Syyriasta, koska terrorijärjestö Isis on nujertunut. USA on antanut ymmärtää, että se taistelee Isistä vastaan, vaikka Isis on Yhdysvaltojen ja Israelin luomus. Todellisuudessa Yhdysvaltojen operaatiot ovat kohdistuneet Syyrian hallintoa vastaan, eikä Isisin nujertamiseksi. Yhdysvaltojen iskut Syyriassa ovat Israel-lobbyn ja Israelin painostuksen tulosta Washington Syyrian politiikkaa kohtaan.

Israel ja Yhdysvallat ovat erityisen likeisiä kumppaneita.

Washington onkin täyttämässä Syyriassa juutalaisvaltio Israelin etuja, sillä on sangen mieluista Israelille nähdä Syyria epäitsenäisenä sekä kyvyttömänä puolustautumaan.

Mutta viimeisten tietojen mukaan Trump on pyörtänyt päätöksensä, vetää sotavoimansa pois Syyriasta. Keskeisin tekijä Trumpin takinkääntämiseen vetäytymisessä johtuu juutalaislobbyn valtavasta painostuksesta Valkoisen talon politiikkaan, kuten jäljempänä olevassa luvussa perustellaan.

Myös MTV uutisoi Yhdysvaltojen vetäytymisestä Syyriasta:

Yhdysvaltojen johtaman koalition vetäytyminen Syyriasta on alkanut, kertoo koalitiota edustava eversti Sean Ryan tiedotteessa. Vetäytymisen järjestelyistä tai aikatauluista ei ole annettu vielä tietoa.

Perusteluja Israel-lobbyn vaikutusvaltaan

Politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer ja kansainvälisten suhteiden professori Stephen Walt esittävät kirjassaan The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy Israel-lobbyn eli sionistien sekä sionististen lobbausryhmien poliittista valtaa Yhdysvalloissa. Heidän mukaansa järjestäytyneiden juutalaisyhteisöjen hegemonia-asema on vaikuttanut Yhdysvaltojen Lähi-idän politiikkaan Israelille edullisesti.1, 2

Sionistien eturyhmillä on Yhdysvalloissa lähes täydellinen kontrolli valtamediassa ja kongressissa, jonka on vaikeaa tehdä mitään ilman sionistien hyväksyntää. Israelin suurlähetystöllä on suorastaan vaarallisen suuri vaikutus kongressiin.3  Israel-lobby on aina painostanut Yhdysvaltojen hallintoa ja presidenttiä ennalta ehkäiseviin humanitäärisiin interventioihin maailmalla Israelin, kansainvälisen pankkiirieliitin ja suurpääomistajien etujen tähden.

Täten on päivän selvää, että Trumpin takinkääntö Syyriasta vetäytymisen suhteen, oli täysin Israelin sekä Israel-lobbyn Lähi-idän lobbauspolitiikan tulosta.

Jopa geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija ja luennoitsija Alan Salehzadehin  mukaan Trumpin ulkopoliittinen kärkitavoite on Israelin turvallisuus ja arabiliittolaisten suojelu.

 

Isis näytti yllättäen virkoavan?

Sen jälkeen, kun Trump ilmoitti Isisin olevan lyödyn, ja päätti sotilaidensa vetämisestä Syyriasta, alkoi tapahtua. Yle-uutisten mukaa Isis-terroristijärjestö teki itsemurhaiskun Pohjois-Syyriassa. Uutistoimisto Reutersin mukaan iskussa oli saanut surmansa16 ihmistä, joista ainakin kaksi oli amerikkalaista sotilasta sekä yksi maan puolustushallinnon työntekijä sekä yksi amerikkalainen palkkasoturi.

Tämä isku näyttää palvelevan hyvin Trumpin pyörtämispäätöstä Syyriasta vetäytymisen suhteen.

Ketkä halusivat, että Yhdysvallat eivät poistuisi Syyriasta? Luonnollisesti Israel, kansainväliset sionistit, Yhdysvaltojen juutalaisetjärjestöt sekä tietyt Israelin myönteiset fundamentalistikristityt. Emme voi erehtyä pahasti, jos päättelemme, että Israelin Mossad, ja kenties tietyt Yhdysvaltojen salaiset elimet ovat hiljattain tapahtuneen iskun taustalla Pohjois-Syyriassa. Huomionarvoista on muistaa, että Isis-terroristijärjestö on Israelin jatkettu käsivarsi Syyrian kriisissä.

 

Pompeo vakuutteli Yhdysvaltojen pysyvän juutalaisvaltion rinnalla

Kuten yllä jo annettiin ymmärtää, Yhdysvaltojen ”taistelu Isistä vastaan” toimii verukkeena Syyrian miehittämiselle. Päivänselvää on, että Yhdysvallat on Syyriassa varmistamassa Israelin etujen toteutumista.

Bildresultat för Mike Pompeo Kuva
Mike Pompeo.

Yhdysvaltojen ulkoministeri Mike Pompeo kierteli Lähi-idässä heti Syyria-kiistan jälkeen tyynnytellen sionistien ja heidän liittolaisiaan siitä, että Yhdysvallat jatkavat ”taisteluaan” Syyriaa sekä Irania vastaan. Sionistien liemessä pahasti muhinut Pompeo jyrisi, että ”Yhdysvallat ajaa kaikki Iranin joukot pois Syyriasta”. Ollaanko nyt käytännössä sodan voittanutta ja jälleenrakennukseen palailevaa Syyrian hallintoa sekä Syyriaa syöksemässä uudelleen sisällissodan kurimukseen, ja vain siksi, että juutalaisvaltio saisi tahtonsa lävitse. Suuri on juutalaisen eliitin kansainvälinen valta.

Lisäksi juutalaisvaltio Israel ei halua, että Iran ja Hizbollah voimistuvat Syyriassa.

ESS:n  mukaan Pompeo Yhdysvaltojen varmistavan, että Israelilla on riittävä sotilaallinen kapasiteetti itsensä puolustamiseksi Iranilta.

-Yhdysvallat käyttää diplomatiaa ja työskentelee liittolaistensa kanssa karkottaakseen viimeisenkin iranilaisen sotilaan Syyriasta, sanoi Pompeo.

Tämä siis tarkoittaisi sitä, että Yhdysvallat perustaisi Lähi-itään Iranin-vastaista rintamaa. Rintaman päätekijät olisivat terrorijärjestö Isisin sponsoroijat Saudi-Arabia ja Israel sekä muina jäseninä olisivat esimerkiksi Egypti, Arabiemiraatit, Qatari, Kuwait ja niin edelleen.

 

Lopuksi

Yhdysvaltojen invaasiot Syyriassa, Yhdysvaltojen ja Israelin tiiviit liittolaissuhteet ja yllä esitetyt asiat antavat selvän viestin: Israel haluaa tuhota Iranin omavaraisuuden ja itsenäisyyden USA:n ja sen liittolaisten avulla. Tämä toteuttaisi Yhdysvaltojen ja Israelin unelman Syyrian pilkkomisesta osiin, joka alistaisi samalla koko Lähi-idän alueen Israelin johtaman ja Yhdysvaltojen läntisen liittouman kontrolliin.

Maailmalla on jatkuvasti raakoja konflikteja ja sotia, joita käydään taloudellisen ja poliittisen vallan saavuttamiseksi. Israel ja siihen liittyvä sionistinen eliitti, ynnä muut juutalaisjärjestöt ovat suurelta osin näiden ongelmien aiheuttajia. Sionistit ja heidän kätyrinsä pitäisi nopeasti poistaa hegemonian piiristä ja purkaa Israelin valtion oikeus olla valtiona. Ennen pitkää Israel ja kansainväliset sionistit aiheuttavat kolmannen maailmansodan, jos nämä luulevat sen palvelevan heidän itsekkäitä pyrkimyksiään.

Markku Juutinen

 

Lähde

 1. Walt, Stephen ja Mearsheimer, John (2007). The Israel Lobby. Audio Renaissance, a division of Holtzbrinck Publishers LLC
 2. Dershowitz, Alan (2006). Debunking the Newest – and Oldest – Jewish Conspiracy:

A Reply to the Mearsheimer-Walt “Working Paper”. Saatavina:

 https://sites.hks.harvard.edu/research/working_papers/dershowitzreply.pdf

 1. Dulles, John Fpster (1953-1959). USA:n ulkoministeri; D. Neff 1995/2002, Fallen Pillars: U.S. Policy Towards Palestine and Israel Since 1945, s. 99

https://www.aamulehti.fi/a/201367125

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/syyriasta-vetaytyminen-on-aloitettu-kertoo-yhdysvaltojen-johtama-koalitio/7236870#gs.BOw5JfBE

https://www.verkkouutiset.fi/yhdysvallat-ei-lahdekaan-syyriasta/

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2018/09/28/usa-israel-ja-heidan-sunniliittolaisensa-taistelevat-syyriassa-venajaa-ja-sen-shiia-liittolaisiaan-vastaan/

https://yle.fi/uutiset/3-10600123

http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

https://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/art2511255

19 kommenttia

 1. Presidenttimme Sauli Niinistö sanoi kirjamessuilla:”minun elämäni on pilannut amerikanjuutalaiset kirjailijat!”

  Voiko sen tyhjentävämmin sanoa?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Tuo vaatisi täsmennystä. Noita kirjailijoita on monenlaisia ja he edustavat erilaisia näkemyksiä. Osa puolustaa Israelin sionisteja, osa taas vastustaa heitä.
   Niinistön pitäisi ilmaista selkeästi kantansa. Nyt tulee vaikutelma että eu-federalistina hän tarkoittaa anti-sionistisia kirjailijoita jotka eivät tue Israelin sionistien nwo-hanketta.
   Jos hän tarkoitti (kuten itse oletan) että ”minun elämäni on pilannut amerikanjuutalaiset anti-sionistiset kirjailijat!” niin mitään tulkinnan varaa ei jäisi.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Käsitykseni mukaan lähinnä kyseessä on fiktio-kirjailijat , jotka osaavat sotkea totta ja väärää keskenään. Sauli tietysti sanoi sen ”pilke silmäkulmassa”oliihan hän siinä haastattemassa erästä ks. kirjailijaa.Se saattaisi tuntua varmaan Saulista sangen epämiellyttävältä,jos joku ottaisi sen tosissaan.Mutta se saattaisi olla hänelle ihan oikein,kosko pitihän hän ikäänkuin pidätettyinä edustajia ministerinä ollessaan:kaikkea mitä sanotte voidaan myöhemmin käyttää todisteina teitä vastaan.Niin nyt vuorostaan Sauli saisi tuta miltä se tuntuu,kun sanottuun sanaan tartutaan kiinni, eikä päästettäisi irti.Ja julkisesti vielä.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Liekö huuhaata, mutta kerrotaan, että kiinalaiset bisnesmiehet ja kommunistipäälliköt olisivat alkaneet lukea Talmudia ja tutkimaan Kabbalaa, koska ihailevat juutalaisten liikemieskykyjä. Israelin ja Kiinan lähestymistä tapahtuu koko ajan hivuttavasti ja monella tasolla. Ehkä Israel parasiitti aavistelee, että USA:n resurssit on kohta imetty kuiviin ja on aika etsiä itselleen uusi isäntä.
  Israelissa vaikuttaa ”deep state” eikä tarkoituksena ole arvostella maassa asuvia perusjuutalaisia. He ovat yhtä vähän Israelin politiikkaan osallisia kuin suomalaiset Sipilän touhuihin.

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
  1. Hyvä tuo viimeinen lause. — Mitä kiinalaisten kiinnostukseen juutalaisuutta kohtaan tulee niin jo kauan sitten luin että he haluavat oppia juutalaisten metodeja joilla sitten lyövät juutalaisille ’luun kurkkuun’ eli estävät sionistien astinlaudaksi joutumisen.
   Tiedä sitten mikä totuus. Aika näyttää miten käy mutta varmasti oikea strategia jos aikoo menestyä. Nyt ainakin näyttää hyvältä kun ’jutikat’ näyttäisivät olevan jäämässä hopealle. Toivottavasti vaihtavat strategiaa kun voitto on kotona.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. https://totuusbloki.wordpress.com/2013/09/15/kiinan-juutalainen-historia/

    Niin, ehkä kiinalaisten kommunismi on erilaista kommunismia loppujen lopuksi, eikä juutalaisuutta. Kiinalaiset taatusti ovat fiksuja — siitä kertoo jo Kiinassa tehtyjen keksintöjen määrä historiassa. ”Juutalaiset” ovat vain ahneita, moraalittomia ja laiskoja. Heidän korttitalonsa ja pilvilinnansa vielä romahtavat omaan mahdottomuuteensa. Hyvä esimerkki tästä on somaleilla ja afgaaneilla täytetty Eurooppa, jossa kukaan ei tee eikä tuota mitään. Somaleista Suomessakin on 90 % työttöminä. Äkkiä pois Suomesta kaikki nuo loiset!

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
    1. Helvetenskap, ne ”kiinalaiset” keksinnöt ovat arjalaisten keksintöjä. Onhan löydetty jo terrakotta armeijan johdon haudoista kaukaasialaisten kalloja/DNA:ta. Kolme kalloa muistaakseni. Ja ensimmäisen keisarin Qin Shi Huangin hautaa ei ole hallitus antanut tutkia ja kaivaa esiin. Syy lienee se, että sieltä todennäköisesti löytyvä kaukaasialainen muumio rikkoisi kiinalaisen egon.

     Qin Shi Huangin heimo tuli keltaisen joen alueelle(jossa korkeakulttuuri alkoi kukoistaa ja imperiumi rakentua) lännempää Tarim Basinin alueelta joka oli tunnettu mm. arjalaisista tokariaaneista. Ja hänet on kuvattu matalaäänisenä ja parrakkkaana. Omnaisuuksia jotka eivät ole yleisiä han-kiinalaisten keskuudessa. Toki myöhemmissä kuvissa hänelle on maalattu mongolodipiirteitä kun arjalainen perimä syrjäytettiin ja kulttuuri jähmettyi. Myös vanhat akupunktiomestarit ovat kuvissa piirteiltään kaukaasialaisia tai vähintään ristiverisiä. Buddha oli myös arjalainen/kaukaasialainen.

     http://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/the-blue-eyed-buddha.html

     http://www.dandebat.dk/eng-dan8.htm

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
     1. Eikös egyptiläiset patsaat esitä monasti valkoisia ihmisiä sinisine silmineen? Mielenkiintoista on myös se että Saksan kansallisosialistit etsivät arjalaisten alkujuuria Kiinasta aikoinaan. Totuusblokissa taisi olla juttua siitä. Eräs henkilö väitti myös että esim. Syyriassa on valkoisia n. 5 miljoonaa. En tiedä pitääkö paikkaansa.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
    2. Eurooppalaisille nauravat kaikki. Sekä babylonialaista epäjumalkatrastaan palvovat sionistit että idän lohikäärmeväki. Euroopan uusin innovaatio on maastapoistumisraha tänne saapuneille elintasopakolaisille. Suomessakin nostettiin se jo 5000 euroon.

     USA:ssa ei naureta Euroopalle, vaan maanosan kohtaloa kauhistellaan ja pidetään pelottavana esimerkkinä siitä, kuinka USA:lle itselleen voi käydä. Demokraattienemmistöinen kongressi on viemässä maata kohti tuhoa, joka sinetöidään siirtolaismassoilla. On peräti hullunkurista, että sionistien ohjauksessa oleva Trump toimii tässä vastavoimana. Ilmeisesti jopa sionistit kauhistelevat maan perikatoa ja haluavat varmistaa, että USA:n resurssit olisivat heillä vielä muutaman vuoden pidempään käytössä.

     Plusääni(3)Miinusääni(2)
 3. Many people don’t realize that they are useful idiots.
  Manipulated by the Illuminati-controlled media and education system, useful idiots unwittingly
  advance a socially destructive agenda.
  Communists referred to their idealist acolytes this way.
  Mike Stone identifies some of them.

  ”Today, there’s no excuse for not being awake.
  You have this site and others to learn from.
  Embark on a course of self-education today.”

  by Mike Stone
  (henrymakow.com)

  Do you believe that race is a ”social construct”, that people are the same all over the world, or that Israel is our greatest ally?

  Are you a Catholic who attends the new Mass and believes Francis to be a legitimate Pope? Are you a Protestant who is unaware that all Protestant denominations are man-made religions that have their roots in Martin Luther, a priest from the early 1500s, who was duped by the Jews of his time to create division within the Catholic Church?

  Are you a white person who feels guilty for the ”crimes” of your ancestors, a black person who believes American society practices ”systematic racism”, or a person of any race who voted for Hillary Clinton?

  If you answered Yes to any of the above questions, then congratulations. You are a Useful Idiot.A useful idiot is someone who believes they are supporting a specific political agenda, while in reality, they are supporting its exact opposite. The term was first coined by Vladimir Lenin…
  https://www.henrymakow.com/2019/01/are-you-a-useful-idiot.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. MODERN CHRISTIAN ZIONISM IS AN ANTICHRIST SPIRIT

   Look no further than an article in the Guardian this week describing how Christian Zionism has hijacked the Trump administration. These so-called ”evangelicals” are extremely pro-Israel, pro-war, and utilize and manipulate Biblical doctrine as means to support Israel no matter what.

   article talks about former CIA director and current Secretary of State Mike Pompeo as being a rabid evangelical Zionist, as are others in the Trump administration. I do recommend you read the entire article but here is a relevant snippet concerning the reasoning behind the war-fever at the heart of the Christian Zionist movement in Trump’s cabinet.

   ”As Donald Trump finds himself ever more dependent on them for his political survival, the influence of Pence, Pompeo and the ultra-conservative white Evangelicals who stand behind them is likely to grow.

   ”Many of them relish the second coming because for them it means eternal life in heaven,” Andrew Chesnut, professor of religious studies at Virginia Commonwealth University said. ”There is a palpable danger that people in high position who subscribe to these beliefs will be readier to take us into a conflict that brings on Armageddon.”
   https://www.henrymakow.com/2019/01/christian-zionists-serve-the-antichrist.html

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Dogs Bark, the Caravan Passes: Russia-Germany Pipeline to Start Operating This November
  US threatened sanctions, ”we’re not so easy to impress and intimidate,” said the German Economy Minister
  Tim Daiss
  Koirat haukkuu, karavaani kulkee — ja USA peruuttaa… Saksa antaa ymmärtää ettei se ole kesytettävissä uhkauksista huolimatta
  https://russia-insider.com/en/dogs-bark-caravan-passes-russia-germany-pipeline-start-operating-november/ri26133

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. The verdict is in: Trump’s a busted flush
  ▪ …They saw his pandering to them as weakness, and hated him all the more. His biggest mistake of all lay in having the Kushners as his closest and most trusted advisers. Kushner is a corrupt Jewish tribalist (and probably Luciferian) who with Ivanka had prior to Trumps election espoused political and social positions at 180 degree variance with Trump’s election platform. How in Heaven’s name was he supposed to implement his programme under such a regime?
In short I believe he should have appointed like-minded people and focused on implementing his election promises. Even if ultimately thwarted by the Deep State and the rest of the traitorous ‘elite’ at least he’d have gone down with honour intact and his base energised.
Now where’s my glass of water? Must take my black pill.
  http://irishsavant.blogspot.com/2019/02/the-verdict-is-in-trumps-busted-flush.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Carolyn ei ollut juurikaan aiemmin, mutta sanoo alkaneensa fanittaa Venäjää Trumpin tultua pressaks tai siis ainakin ”muuttaneensa kantaansa” ja ”ei olevansa enää Putinin vastustaja”. Trump on muka ”paras vaihtoehto” tai ”ei ole muutakaan”. Minusta on Israelilleparas ja kaiki muut olisi parempia. Tosin ketään ei sen vuoksi kannata tukea. KAikki samaa mössöä oikeastaan. Sitäpaitsi onha siellä vaikka kansallisosialistinenkin pressaehdokas. Persutyyliinen perustelu: ”ei mahdollisuuksia”

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat