Hyviä uutisia lapsille – rokotuksista kieltäytymiset kasvussa

Uskokaa tai älkää, mutta maailmassa on häiriintyneitä ihmisiä, jotka uskovat tekevänsä oikein lapsia myrkyttäessään. He jättävät tarkoituksella huomioimatta sen tosiasian, että pelkurimaisilla teoillaan he saattavat pyyhkäistä hymyn iäksi viattomien ja haavoittuvaisten lasten kasvoilta.

”Muutama vaikutusvaltainen mies on kaapannut taloudellisen, rahallisen ja poliittisen vallan. He eivät ole sosialisteja tai kapitalisteja, vaan rikollisia. He loivat materialismin, ahneuden ja velan kulttuurin, jota pitää yllä suunnaton mediapropaganda”, kirjoittaa Burning Platform.

Sata vuotta sitten muutama vaikutusvaltainen mies kaappasi lääketieteen maailman. Nämä halveksittavat ihmiset pystyivät korruptoimaan lääketieteen koulut siihen pisteeseen, että ne loivat kokonaisen armeijan rikollisia valkotakkeja, jotka kutsuvat itseään lääkäreiksi. Heistä pahimmat kutsuvat itseään lastenlääkäreiksi, sillä he hyökkäävät vastasyntyneiden ja pienten lasten kimppuun myrkyillä ladatuilla rokotteillaan. Heidät on ehdollistettu lääketieteen kouluissa Pavlovin koiran tapaan niin, että he pysyvät sokeina kaikille todisteille, jotka osoittavat heidän toimivan väärin.

Tästä syystä olen kirjoittanut ja jakanut ilmaisena e-kirjana The Terror of Pediatric Medicine. Tämä tärkeä aihe ja sen vaatima mittava työ sai minut palaamaan Brasilian eristäytyneisyydestäni ja vastustamaan maailman lääketieteen järjestelmässä olevia vääryyksiä. Olen hyvin iloinen saadessani viimein kuulla, että yhä kasvava määrä vanhempia on saanut osavaltiolta luvan jättää lapsensa rokottamatta koulujen vaatimuksista välittämättä perustuen muuhunkin kuin lääketieteellisiin perusteisiin.

Rokotuksia kutsutaan edelleen ”lääkkeistä turvallisimmiksi”, mutta niiden alati lisääntyvien haittojen todellisuus kuvastuu hallituksen rokotteiden turvallisuusrekisteriin kirjatuista haittavaikutuksista. Kukaan ei julkisuudessa kiistä rokotteiden tappavan lapsia. Hallitus kirjaa jokaisen ilmoitetun kuoleman, mutta terveysviranomaiset myöntävät jatkuvasti, että vain noin 10 % rokotteiden aiheuttamista kuolemista ilmoitetaan rekisteriin. Lääkärit ja sairaalat eivät vihaa mitään muuta niin paljon kuin sen asian myöntämistä, että lapset kuolevat rokotuksiin tunteja moninkertaisten rokotusten jälkeen.

Atlantan Emory-yliopiston terveyden, epidemiologian ja lastentautien apulaisprofessori tri Saad Omer sanoi: ”Erivapauksien määrä on nykyään huomattavasti korkeampi kuin vuosia sitten. Ne ovat nousussa jopa osavaltioissa, jotka yrittävät tehdä siitä vaikeampaa.” Vanhemmat olivat 2,5 kertaa taipuvaisempia kieltäytymään lastensa rokottamisesta niissä osavaltioissa, jotka sallivat kieltäytymisen periaatteellisin syin, kuin niissä osavaltioissa, jotka sallivat vain uskonnolliset perusteet. Vanhemmat kieltäytyivät kaksi kertaa todennäköisemmin myös niissä osavaltioissa, joissa erivapauden hakemisprosessi oli helppo.

Viedessään lapsensa rokotettavaksi vanhemmat ottavat joka kerta riskin, että lapsi sairastuu aivotulehdukseen tai kuumeen aiheuttamiin kouristuksiin, jotka ovat vain osa sivuvaikutuksia, joista lääkärit ovat tienneet jo pitkään. Yhdysvaltain kansallinen lääketieteen instituutti löysi vakuuttavia todisteita 14 sivuvaikutuksesta, joista muutamat olivat:

 • MPR-rokotteen aiheuttamat kuumeesta johtuvat kohtaukset, jotka harvoin aiheuttavat pitkäkestoisia vaikutuksia
 • MPR-rokote voi aiheuttaa myös harvinaisen aivotulehduksen immuniteettiongelmista kärsivillä henkilöillä
 • Vesirokkoa vastaan tarkoitettu varicella-rokote saattaa laukaista virusinfektion, joka aiheuttaa vesirokon tai sen kivuliaan sukulaisen vyöruusun. Joskus se saattaa myös johtaa keuhkokuumeeseen, hepatiittiin tai aivokalvontulehdukseen.
 • Kuusi rokotetta – MPR, vesirokko, hepatiitti B, jäykkäkouristus ja meningokokki – voivat aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksia.
 • Rokotukset yleisesti aiheuttavat joskus pyörtymisiä tai eräänlaisen olkapäätulehduksen.

Tätä nykyä lääkeyhtiöiden, lääketieteen koulujen ja terveysviranomaisten oligarkit ja hallituksen eri virastot käyvät laajaa ja intensiivistä propagandakampanjaa ja sotaa kaikkea lääketieteen tervejärkisyyttä vastaan. Rokoteohjelman ja rokotteiden aiheuttamien haittojen ja kroonisten tautien välisen yhteyden salaaminen on vain jäävuoren huippu. Oligarkkien ja heidän seuraajiensa käymä sota kaikkea vaihtoehtoista hoitoa vastaan osoittaa heidän todelliset tarkoituksensa.

Valta, raha ja ahneus pyörittävät lääketiedettä ja hallitsevat valtion avainvirkoja, valtamediaa ja jopa enenevissä määrin oikeusistuimia. Ne kaikki puolustavat ideologiaa, jonka mukaan on tarpeellista myrkyttää lapsia rokotteilla huolimatta niiden aiheuttamista lastentautien ja autismin räikeästä lisääntymisestä.

Rokotteiden myrkyt

Yhdysvaltain kansallisen lääketieteen instituutin kokouksessa Kalifornian Irvinen yliopiston lasten tarttuvien tautien osaston lääkäri Jay Lieberman ehdotti, että tiomersaali saattaa sittenkin olla hyödyllistä. Ilmeisesti lääkäreissäkin on hulluja, jotka eivät pidä vahvoja hermomyrkkyjä huolenaiheena. Heille hermomyrkyt eivät ole myrkkyjä vaan lääkkeitä. Monestakin syystä en haluaisi istua saman pöydän ääressä lastenlääkärin kanssa. Tuntisin samaa, mitä sarjamurhaajaa tai raiskaajaa kohtaan ja vaikka se kuulostaakin äärimmäiseltä, en silti haluaisi olla heidän kanssaan tekemisissä, sillä en pidä ammatti-ihmisistä, jotka ovat sekä tietämättömiä että ylimielisiä.

Olen sitä mieltä, että on ehdottomasti rikollista antaa lapsille elohopeaa. – Tri Boyd Haley, Kentuckyn yliopisto

Lastenlääkärit ovat ihmisistä vihoviimeisiä, joiden hoivaan pitäisi lapsiamme luottaa. He vetoavat vanhempien pelkoihin ja isän- ja äidinrakkauteen lastaan kohtaan samalla tarkoituksellisesti myrkyttäen nuoret potilaansa tunnetuilla hermomyrkyillä. Siitä huolimatta, että Lääketieteen Instituutin raportti vuodelta 2004 myönsi tiomersaalin (rokotteiden elohopeapohjainen säilöntäaine) mahdollisesti vaurioittavan hermojärjestelmää, lääkärit jatkavat silti elohopean ruiskuttamista potilaisiin.

Juomavedessä elohopean osuus ei saa nousta yli 2 partikkelin miljardissa. Ongelmajätteeksi luokitellaan neste, jossa elohopeaa on yli 200 partikkelia miljardissa. Elohopeaa sisältävässä influenssarokotteessa on elohopeaa 50 000 partikkelia miljardissa!

Yhdysvalloissa liki 12 miljoonaa alle 18-vuotiasta lasta (17 %) kärsii kuuroudesta, sokeudesta, epilepsiasta, puheongelmista, CP-vammasta, kasvun ja kehityksen hidastumisesta, tunne-elämän ja käytöksen häiriöistä tai oppimisvaikeuksista. Miksi?

Suurin piirtein 30 – 50 %:lla väestöstä on diagnosoimattomia oppimisvaikeuksia. Liki 3 miljoonaa 6 – 21-vuotiasta amerikkalaislasta on tukiopetuksessa jonkinlaisen oppimisvaikeuden takia. Vuodesta 1992 oppilaiden osuus, jotka viettävät kouluajastaan yli 80 % tukiopetuksessa tai erityisluokilla, on noussut 21 prosentista 45 prosenttiin. Viimeisen vuosikymmenen aikana 6 – 21-vuotiaiden lasten erityiset oppimisvaikeudet ovat lisääntyneet 38 %. Vuonna 2003 ADHD oli diagnosoitu 7,8 prosentilla 4 – 17-vuotiaista amerikkalaislapsista. Miksi?

Alkuperäinen artikkeli: http://blog.imva.info/medicine/good-news-children-vaccination-optouts-rise

 

17 kommenttia

 1. ”Vesirokkoa vastaan tarkoitettu varicella-rokote saattaa laukaista virusinfektion, joka aiheuttaa vesirokon tai sen kivuliaan sukulaisen vyöruusun. Joskus se saattaa myös johtaa keuhkokuumeeseen, hepatiittiin tai aivokalvontulehdukseen.”

  Totta. Mutta mites sen luonnollisen vesirokon luonnollisen sairastamisen luonnolliset komplikaatiot?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. ”MPR-rokote voi aiheuttaa myös harvinaisen aivotulehduksen immuniteettiongelmista kärsivillä henkilöillä”

  Immuunipuutteisetko sitten pitäisi jättää rokottamatta 😀

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Oppimisvaikeuksien lisääntyminen johtuu paremmasta diagnostiikasta ja koulun/yhteiskunnan muuttuneista vaatimuksista.

  Ennenvanhaankin oli oppilaita, jotka läpäisivät kansakoulun hätäisesti useamman kerran luokalle jääden.
  Nykyaikana he saisivat avustajia ja erityisopetusta, osa jonkin diagnoosin.
  Ennen heitä sanottiin vain tyhmiksi.

  Näin ovat vanhemmat ihmiset minulle kertoneet.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Näissä artikkeleissa löydetään mahtavia yhden tekijän selityksiä kaikille maailman ongelmille.
  Maailmassa on sokeita, kuuroja, epileptikkoja, CP-vammaisia, oppimishäiriöisiä tai mielenvikaisia ihmisiä = rokotteet.
  Netti pätkii, palkankorotusta ei tule, auto ruostuu, vaimo on ruma ja naapuri kuorsaa = juutalaiset.
  Kyllä kivikaudella oli sentään vielä asiat hyvin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Kyllä ne immuunipuutteiset itseasiassa jätetään rokottamatta ainakin Suomessa, nimenomaan koskien tuota MPR:ää. Tämä on fiksua, sillä immuunipuutteiselle riski infektioon (tosin ei välttämättä tuota aivotulehdukseen) on olemassa sillä MPR on ns ”elävä rokote”.

  Jutussa jätetään sopivasti kertomatta oleellisia faktoja, mm ylläoleva asia, ja se että ihan mikä tahansa kuume (ei siis pelkästään MPR:n aiheuttama) voi aiheuttaa lapsille kuumekouristuksia, eikä niistä ole lapselle haittaa. Ja että melko moni muukin asia voi aiheuttaa anafylaksiaa, esimerkiksi pähkinä pähkinäallergikolle. Ja että pyöryminen rokotuksen yhteydessä usein johtuu ihan puhtaasti jännityksestä. Lisäksi rivien välissä viitataan tutkimuksiin, jotka ovat osoittautuneet manipuloiduiksi ja tutkimuksen tekijä on myöntäyt vääristelleensä tuloksia..

  Uskomatonta, mitä Magneettimedia julkaisee. Kärkkäinen menee kyllä boikottiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Uusia yksityiskohtia paljastuu tempauksesta, jossa lapsia halvaantui heidän saatuaan uuden meningiittirokotteen:
  http://www.tolerance.ca/Article.aspx?ID=157421&L=en

  Tohtori Viera Scheibner: tuhkarokon hyödyt:
  http://www.vaccinationcouncil.org/2013/01/29/measles-vaccines-part-ii-benefits-of-contracting-measles-by-dr-viera-scheibner-phd/

  Eczema vaccinatum, yhdeksän tapausta, joista kaksi kuolemaa:
  http://pediatrics.aappublications.org/content/22/2/259

  Poliorokotteen epäillään aiheuttaneen tappavan mutaation enkefaliitista:
  http://www.wddty.com/polio-vaccine-suspected-as-cause-of-fatal-mutant-form-of-encephalitis.html

  Tuhkarokkoviruksen RNA:ta rokotteen saajien virtsanäytteissä:
  J Clin Microbiol. 1995 Sep;33(9):2485-8.
  Detection of measles virus RNA in urine specimens from vaccine recipients.
  Rota PA, Khan AS, Durigon E, Yuran T, Villamarzo YS, Bellini WJ.
  Source: Division of Viral and Rickettsial Diseases, Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, Georgia 30333, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7494055

  MMR-rokotteesta peräisin oleva tuhkarokkovirus lapsen kurkussa:
  Vaccine. 2002 Feb 22;20(11-12):1541-3.
  Detection of measles vaccine in the throat of a vaccinated child.
  Morfin F, Beguin A, Lina B, Thouvenot D.
  Source: Laboratory of Virology, Hospices Civils de Lyon, Domaine Rockefeller, 8 avenue Rockefeller, 69373 Lyon Cedex 08, France.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11858860

  Rokotteeseen liittyvä ”villityypin” tuhkarokko:
  Pediatr Dermatol. 2005 Mar-Apr;22(2):130-2.
  Vaccine-associated ”wild-type” measles.
  Berggren KL, Tharp M, Boyer KM.
  Source: Department of Dermatology, Rush Presbyterian St. Lukes Medical Center, Chicago, Illinois 60612, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15804301

  Tuhkarokkoon liittyvä enkefalomyeliitti rokotetulla henkilöllä:
  Acta Paediatr Jpn. 1995 Jun;37(3):374-6.
  Measles encephalomyelitis in a patient with a history of vaccination.
  Matsuzono Y, Narita M, Satake A, Togashi T, Itakura O, Ozutsumi K, Iguchi M.
  Source: Department of Pediatrics, Hokkaido University, School of Medicine, Sapporo, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7645392

  Tuhkarokon aiheuttama enkefaliitti, syynä rokotteen tuhkarokkovirus:
  Clin Infect Dis. 1999 Oct;29(4):855-61.
  Measles inclusion-body encephalitis caused by the vaccine strain of measles virus.
  Bitnun A, Shannon P, Durward A, Rota PA, Bellini WJ, Graham C, Wang E, Ford-Jones EL, Cox P, Becker L, Fearon M, Petric M, Tellier R.
  Source: Department of Critical Care Medicine, The Hospital for Sick Children, Toronto, Ontario, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10589903

  Akuutti disseminoitunut enkefalomyeliitti tuhkarokkorokotteen jälkeen:
  Pediatr Neurol. 1999 May;20(5):399-402.
  Acute disseminated encephalomyelitis with probable measles vaccine failure.
  Nagai K, Mori T.
  Source: Department of Pediatrics, Otaru Kyokai Hospital, Hokkaido, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10371390

  7-vuotias poika sairastui narkolepsiaan sikainfluenssarokotteen jälkeen:
  http://www.dailymail.co.uk/health/article-2270072/Boy-7-develops-narcolepsy-given-swine-flu-jab-leading-sleep-19-HOURS-day.html

  WHO:n mielestä viitosrokote on turvallinen, huolimatta kuudesta kuolemantapauksesta kahden kuukauden aikana:
  http://www.thanhniennews.com/2010/pages/20130126-vaccine-deaths-yet-to-show-causal-links.aspx

  Influenssarokotus raskauden aikana aiheuttaa äidille tulehduksen, jolla on yhteys autismiin:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/flu-vax-in-pregnancy-causes-maternal-inflammation-which-has-a-role-in-autism/#.UQ2vXb2D_-Y

  Lapset ympäri maailmaa sairastuvat tauteihin, joita vastaan heitä on rokotettu:
  http://preventdisease.com/news/13/020113_Children-Worldwide-Are-Contracting-The-Very-Diseases-They-Are-Being-Vaccinating-Against.shtml

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Alumiini ja Alzheimerin tauti:

  Med Hypotheses. 2012 Dec 20. pii: S0306-9877(12)00517-8. doi: 10.1016/j.mehy.2012.11.036. [Epub ahead of print]
  Aluminum may mediate Alzheimer’s disease through liver toxicity, with aberrant hepatic synthesis of ceruloplasmin and ATPase7B, the resultant excess free copper causing brain oxidation, beta-amyloid aggregation and Alzheimer disease.
  Brenner S.
  Source: Saint Louis University, Department of Neurology and Psychiatry, Saint Louis, MI 63104, United States.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23261179

  J Alzheimers Dis. 2012;29(2):255-73. doi: 10.3233/JAD-2011-111712.
  Aluminum disruption of calcium homeostasis and signal transduction resembles change that occurs in aging and Alzheimer’s disease.
  Walton JR.
  Source: UNSW Faculty of Medicine, University of New South Wales, St George Hospital Campus, Sydney, NSW, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22330830

  Environ Health Perspect. 1985 Nov;63:149-53.
  Relationship of aluminum to Alzheimer’s disease.
  Perl DP.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/4076080

  Neurotoxicology. 2000 Oct;21(5):813-28.
  The toxicology of aluminum in the brain: a review.
  Yokel RA.
  Source: College of Pharmacy and Graduate Center for Toxicology, University of Kentucky Medical Center, Lexington, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11130287

  J Alzheimers Dis. 2010;22(1):65-72. doi: 10.3233/JAD-2010-100486.
  Evidence for participation of aluminum in neurofibrillary tangle formation and growth in Alzheimer’s disease.
  Walton JR.
  Source: St George Hospital Clinical School, University of New South Wales Faculty of Medicine, Sydney, NSW, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20847423

  Neurobiol Aging. 2012 Jan;33(1):199.e1-12. doi: 10.1016/j.neurobiolaging.2010.06.018. Epub 2010 Jul 31.
  Aluminum induces neurodegeneration and its toxicity arises from increased iron accumulation and reactive oxygen species (ROS) production.
  Wu Z, Du Y, Xue H, Wu Y, Zhou B.
  Source: State Key Laboratory of Biomembrane and Membrane Biotechnology, School of Life Sciences, Tsinghua University, Beijing 100084, China.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20674094

  J Inorg Biochem. 2009 Nov;103(11):1579-84. doi: 10.1016/j.jinorgbio.2009.07.023. Epub 2009 Aug 15.
  Demonstration of aluminum in amyloid fibers in the cores of senile plaques in the brains of patients with Alzheimer’s disease.
  Yumoto S, Kakimi S, Ohsaki A, Ishikawa A.
  Source: Yumoto Institute of Neurology, Kawadacho 6-11, Shinjuku-ku, Tokyo 162-0054, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19744735

  Neurotoxicology. 2006 May;27(3):385-94. Epub 2006 Feb 3.
  Aluminum in hippocampal neurons from humans with Alzheimer’s disease.
  Walton JR.
  Source: Australian Institute for Biomedical Research, Sydney, NSW 2204, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16458972

  Int J Alzheimers Dis. 2011 Mar 8;2011:276393. doi: 10.4061/2011/276393.
  Link between Aluminum and the Pathogenesis of Alzheimer’s Disease: The Integration of the Aluminum and Amyloid Cascade Hypotheses.
  Kawahara M, Kato-Negishi M.
  Source: Department of Analytical Chemistry, School of Pharmaceutical Sciences, Kyushu University of Health and Welfare, 1714-1 Yoshino-cho, Nobeoka-shi, Miyazaki 882-8508, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21423554

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Tutkimuksen mukaan vesirokkorokote vastuussa valtakunnallisesta vyöruusuepidemiasta:
  Study suggests chicken pox vaccine responsible for triggering nationwide shingles epidemic
  Jonathan Benson
  http://www.naturalnews.com/038997_chicken_pox_vaccine_shingles_epidemic.html

  Vyöruusu vesirokkorokotteen jälkeen:
  Hautarzt. 2013 Jan 30. [Epub ahead of print]
  [Herpes zoster after varicella-zoster vaccination.]
  [Article in German]
  Fahlbusch M, Wesselmann U, Lehmann P.
  Source: HELIOS Klinikum Wuppertal, Heusnerstr. 40, 42283, Wuppertal, Deutschland
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23358727

  Vesirokkorokote voi olla haitaksi lapsille:
  http://www.telegraph.co.uk/comment/3643888/Chickenpox-vaccine-is-bad-for-children.html?mid=52235#

  VAERS:in tietokantaan on raportoitu vesirokkorokotteen (VARCEL,Varicella (lLive [Varivax]) jälkeen ilmaantuneita haittavaikutuksia 54127 tapausta, joista 135 kuolemaa. Lisäksi haittavaikutuksina on raportoitu halvauksia, trombosytopeniaa, hyperkinesiaa, enkefalopatiaa, turvonnut maksa, jalkojen paraplegia, Guillain-Barrén oireyhtymä , aivoverenvuoto, leukemia, hengitysvaikeuksia ja diabetes,
  http://www.medalerts.org/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. ”Olen sitä mieltä, että on ehdottomasti rikollista antaa lapsille elohopeaa. – Tri Boyd Haley, Kentuckyn yliopisto”

  Onko rikollista lapsille antaa kalaa koska elohopeaa miljardeja p.?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Kalasta on kuitenkinjotain hyötyäkin. Sitäpaitsi se otetaan suun kautta

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. ”Yhdysvalloissa liki 12 miljoonaa alle 18-vuotiasta lasta (17 %) kärsii kuuroudesta, sokeudesta, epilepsiasta, puheongelmista, CP-vammasta, kasvun ja kehityksen hidastumisesta, tunne-elämän ja käytöksen häiriöistä tai oppimisvaikeuksista.”…niin, ton tunne-elämän häiriön ja käytöksen häiriön kun heitti tohon soppaan, ni ei taida 17% riittää lähellekkään 😀
  ”Suurin piirtein 30 – 50 %..”…aina vaan paranee….”miksi?”..ihan loistavaa!!!
  Eikai kukaan ihan aikuisten oikeesti lue tosissaan tällasta uskisten propagandaa. Hyvänä vitsinähän toi toimii loistavasti!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Hyviä uutisia lapsille.
  Tässä lukemisen arvoista taas. Jos tämän arikkelin lukeminen pelastaisi edes yhdenkin lapsen elämän se olisi jo suurempi asia, kuin lottovoitto.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Tuohon artikkeliin sanomaan on helppo yhtyä. Ihmetystä herättää myös se että miksi lääkemyrkkyihin lisätään esim. laktoosia? Selvisi ihan vahingossa, no siksi sitä lisätään lääkkeisiin, että saadaan käyttäjän immuniteettiä heikennettyä, sillä sokeri heikentää immuniteettiä. Uskokoon ken tahtoo mutta tämä on taas niitä lääkevalmistajien keksintöjä joilla saadaan sairaat jatkuvan lääkityksen piiriin ja yhä sairaammiksi mitä enemmän ”lääkitään” melkoisen sadistista touhua.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat