Iatrogeeniset kuolemat – ovatko lääkärit nyt suurimpia kuoleman aiheuttajia?

On sanottu kauan, että konventionaalinen lääketiede, useammin kuvattuna ”lääketietellinen erehdys”, on yksi suurimmista sekä sairauksien syistä että niistä aiheutuneista kuolemista.

Todellakin, tilastot ovat olemassa ja ne todistavat tämän, ja ne ovat tilastoja niistä tilastoista, jotka on kerätty ja julkaistettu konventionaalisten terveysasiantuntijoiden julkaisemina. Kuitenkin niissä viitataan vain pieneen osaan sairauksia ja konventionaalisen lääketieteen aiheuttamista kuolemista.

Lääketieteen Tekemät Virheet: Edelleen Kolmannella Sijalla Ihmisten Kuolemaan Johtavien Syiden Joukossa”, julkaistu 18.5.2016, Mercola.com. on äskeinen yritys osoittaa laskennallisesti farmaseuttisten lääkkeiden ja rokotteiden aiheuttamien tuhojen määrät.

Tri Mercola vakuuttaa, että hän oli ensimmäinen näiden tulosten julkaisija jo vuonna 2000. Hän teki näin luettuaan Journal of the American Medical Association´ista (JAMA) artikkelin, jossa julkaistiin, että shokeeraava tutkimustieto ilmaisi erittäin selvästi, että lääkärit aiheuttivat kolmanneksi eniten kuolemia USAssa.

Tri. Barbara Starfield, joka kirjoitti trämän JAMAn tutkimuksen vuodelta 2000, osoitti, että pöyristyttävät 225,000 amerikkalaista kuolee vuosittain iatrogeenisten (lääkäreitten aikaansaamien) syiden takia. Tri. Mercola sanoo, että hänen tilastoistaan ilmenee joka vuosi, että:

 • 12,000 kuolee tarpeettomaan leikkaukseen
 • 7,000 kuolee sairaaloissa lääkintävirheiden takia
 • 20,000 kuolee muista sairaalahoidossa tapahtuneista virheistä johtuen
 • 80,000 kuolee sairaalassa saatuihin tulehduksiin
 • 106,000 kuolee sairaalassa otettujen ja siellä määrättyjen lääkkeitten haittavaikutuksiin

Nämä luvut, sellaisinaan, ovat lisääntyneet viimeisten 16 vuoden kuluessa. Kuitenkin juuri tämä viimeinen luku, iatrogeenisia kuolemia koskeva luku, on vakavasti aliarvioitu todelliseen kokoonsa verrattuna.

Syy tähän on se, että näihin lääkkeitten haittavaikutustilastoihin käytetään kuolintodistustuksista ´siivottuja´ tietoja, ja nämä kuolin-lääkärintodistukset kirjoittavat lääkärit, jotka yrittävät varmistaa kuolinsyyn tavallisesti erittäin nopeasti. Se ei tarkoita sitä, että kuolemia koskevat lääkärintodistukset olisivat välttämättä vääristeltyjä, tai että lääkärit salaisivat tarkoituksellisesti farmaseuttisten lääkkeitten tai rokotteiden aiheuttamia tärkeitä osuuksia kuolemien aiheuttajina.

Kieltäytyminen ajattelemasta sitä, ettei konventionaalisen lääkityksen piirissä voisi tapahtua lainkaan lääkkeiden aiheuttamia kuolemia saati sitten sitä, että ne olisivat usein jopa itse kuolemien aiheuttajia.

Olen silloin tällöin kirjoittanut näistä tapauksista blogissani aikaisemmin. Esimerkiksi: hyvä ystäväni kuoli Alzheimerin tautiin saatuaa influenssarokotteen monena vuotena peräkkäin. Konventionaalinen lääketiede on kieltänyt kauan näytön linkistä toistuvien influenssarokotusten sekä dementian välillä, vain kieltämällä mahdollisen yhteyden, eikä ole yritettykään varmistaa sitä, onko tätä mahdollista yhteyttä olemassa vai ei. Joten montako vanhusta kuolee yksin tämän rokotteen seurauksena?

On varmasti olemassa miljoonia samanlaisia esimerkkejä. Toinen ystävä kaatui ja löi päänsä yhtenä iltana, ja meni nukkumaan asiaa sen enempää ajattelematta. Seuraavana aamuna hän löytyi kuolleena. Lääkärin kuolintodistuksessa väitettiin, että kuolinsyy oli aivoverenvuoto. Siinä ei mainittukaan, että hän oli warfariinin (Suomessa Marevan – verenohennuslääke) käyttäjä, ja se oli epäilemättä vaikuttanut jollain lailla kuolemaan!

Joten iatrogeenistä kuolemaa, farmaseuttisten lääkkeiden aiheuttamia kuolemia, ei tavallisesti arkistoida kuolemien syiksi. Ei mainita lainkaan potilaan otettamia lääkkeitä tai rokotuksia. Näin tapahtuu erityisesti olosuhteissa, joissa konventionaalinen lääkintäjärjestelmä, erityisesti farmaseuttisten yhtiöiden lääkevalmisteita koskeva yhteys kieltää sen, että mitään yhteyttä heidän valmistamillaan lääkkeillä ja potilaan tilan tai minkään sairauden välillä olisi olemassakaan.

Mutta näin tapahtuu myöskin silloin, kun potilaalla on jo olemassa jokin sairaus. Sairaus voi itsekin olla lääkkeen tai rokotteen aiheuttama. Kuitenkin kuolinsyy pannaan olemassa olevan sairauden syyksi eikä farmaseuttisen lääkkeen syyksi, vaikka potilas olisi ottanutkin sitä tämän sairauden hoitoon. Ja näin tapahtuu siinäkin tapauksessa, että tiedetään itse lääkkeiden tappava vaikutus.

Tällaisten tapausten lukumäärä, ei ainoastaan USA:ssa, vaan koko maailmassa, täytyy olla valtava. Se asettaa aivan varmasti iatrogeeniset kuolemat kuolinsyytilastojen huipulle.

 

Artikkeli julkaistu alunperin Elämä Käsissämme –blogissa.

3 kommenttia

 1. Tässäpä täydellistä faktaa lääkärien uskottavuudetsa ja myös mielipuolisista lääketeollisuuden tuotostoiminnasta jota niinsanottu ”eliittipaskaväki” ylistää. Taas pelataan ymmärtämättömien pussiin. Ihmisiä käytetään täysin häikäilemättömästi kuin hevosia rahan ja mammonan saavuttamiseksi, siihen syyllistyy näiden mainittujen lisäksi myös melkein kaikki tahot jotka ovat tekemisissä ihmisille tuotettavan ravinnon kanssa jne. Hallelujaaaa! kansan pahimmiksi vihollisiksi sonnustautuneet enkelin vaatteisiin pukeutuneet HIRVIÖT. Eikö näille konnien päätöksille tosiaankaan voida tehdä mitään. Ihmisen itsemääräämisoikeus jos sen on antanut, on riistetty väärinvaltiaiden pohjattomaan kassaan. Olisi jo aika viisastua ja jättää moiset törkyjoonakset omaan arvoonsa haisemaan ja menehtymään omaan mahdottomuuteensa.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Rokotteiden haittavaikutuksien peitteleminen tuli minulle tutuksi kun ensimmäinen lapseni syntyi ja alkoi saada rokotuksia. Kolmoisrokotteen jälkeen noin 3 kuukauden iässä hänen ihonsa meni laikulliseksi ja vaippa-alueelta vesirakkuloille. Neuvolan terveydenhoitaja tivasi lääkäriltä että annetaanko lapselle lisää rokotteita vaikka ihossa ei juuri tervettä paikkaa ole. Lääkäri vastasi että annetaan lisää rokotteita, tottakai. Neuvolan terveydenhoitaja totesi minulle että tämä on nyt täysin äidin päätös mutta hän ei rokottaisi lasta joka on erittäin allerginen rokotteille.
  Lopetin rokotusohjelman siihen paikkaan. Neuvolakorttiin ei kuulemma saanut merkitä ihottumasta mitään koska kaikki reaktiot rokotteista tilastoidaan ja lääkäri ei ole todennut tätä rokotteista johtuvaksi vaikka se sitä olikin. Lääkäreitäkin on kielletty diagnosoimasta rokotteista syntyviä reaktioita.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 3. Verenohennuslääkettä annetaan potilaalle, jolla on kohonnut riski saada veritulppa. Tässä nimenomaisessa tapauksessa ko. henkilö olisi ihan hyvin saattanut kuolla jo aikaisemmin sydän- tai aivoveritulppaan ilman lääkitystä ..

  Plusääni(0)Miinusääni(6)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat