Ilja Janitskinin tuomion varjolla halutaan kaventaa sananvapautta

Ylen riemukkaana pääuutisena on ollut tänään MV-lehden entisen päätoimittajan Ilja Janitskinin saama lähes kahden vuoden ehdoton vankilatuomio. Tuomio ei ole tosin vielä lainvoimainen ja siitä tullaan todennäköisestä valittamaan. Helsingin käräjäoikeuden päätöksestä kertoo seikkaperäisesti Ylen verkkosivujen uutinen Ilja Janitskinille ehdoton vuoden ja 10 kuukauden vankeustuomio MV-jutussa – syyttäjä tyytyväinen poikkeuksellisen ankaraan rangaistukseen. Uutisessa käy selväksi, että tuomari linjasi rangaistusta ylöspäin, jotta nettikirjoittelu olisi rinnastettavissa törkeään pahoinpitelyyn. Janitskinin tuomion perusteella  taposta voi saada pienemmän tuomion kuin kovia huumeita käyttäneen ja myyneen Ylen toimittajan julkisen kuulustelupöytäkirjan jakamisesta.

Tuomion kohtuuttomuus viestii siitä, että oikeusprosessin taustalla on poliittisia motiiveja ja ilmiselvä halu kostaa Janitskinille, koska hänen suosittu lehtensä paljasti suurelle yleisölle valtamedian valheita ja uutispimityksiä. Järjestelmä halusi yksinkertaisesti nitistää sen uhmaajan ja antaa varoittavan esimerkin niille, jotka kertovat vaietuista tosiasioista ilman valtamedian kontrollia. Tässä mielessä ankaraan tuomioon kuulunut poliittinen kosto muistuttaa paljon Jesse Torniaisen saaman rangaistuksen korottamista, koska siihen lisättiin neuvostoliittolainen lakihirviö ”rasistinen motiivi”,

Ollaanpa Janitskinista mitä mieltä tahansa, niin tosiasia on ainakin se, että hän säikäytti eliitin kannalta liian suosituksi tulleella MV-lehdellään koko järjestelmän klienteeliä aina valtamedian päätoimittajista mitättömiin toimittajapuoskareihin kuten Jessikka Aroon asti. Tämä asenne käy selväksi toisesta Yle uutisesta Rikosoikeuden professori: MV-jutun tuomiot ankaria ja merkittäviä – ”Somessakin pitää olla ihmisiksi”, jossa Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen kertoo olevansa  tyytyväinen siihen, että vallanpitäjiä ja median propagandisteja ei voisi enää kritisoida vapaasti:

Hän arvioi, että tästä tuomiosta voi lähteä myönteinen kehitys, jonka myötä sosiaalisen median vihakampanjointiin pystytään puuttumaan.

Toisessa Yle uutisessa puolestaan kerrotaan ”Kynnys nettikirjoittelua koskevien syytteiden nostamiseen voi madaltua” – Viestintäoikeuden tutkija pitää Janitskinin tuomiota rankkana. Janitsikinin kohtuuttoman ankaran rangaistuksen pohjimmainen tarkoitus on herkistää viranomaisia ja kaventaa kansalaisten mahdollisuutta kritisoida vallanpitäjiä. Näin ankarammilla rangaistuksilla ja tiukemmalla sensuurilla voidaan ajaa järjestelmää hallitsevan luokan etua. Vallassaolijat ovat tunnetusti olleet kiinnostuneita vain sen asiaa ajavien toimittajien sanavapaudesta, kun taas tavallisten kansalaisten ilmaisuvapautta se haluaa säädellä ja kahlita aina vain tiukemmin.

Yle Watch

 

Lähde

Alkuperäinen artikkeli: YLE WATCH; Ilja Janitskinin tuomion varjolla halutaan kaventaa sananvapautta. Saatavilla: https://ylewatch.blogspot.com/2018/10/

34 kommenttia

 1. Sanavapautta ei tule ainoastaan kaventaa vaan se täytyy myös poistaa kokonaan. Juuri sananvapaus on tuhonnut Suomen (ja maailman). Ihminen on syntiinlankeemuksen (1. Moos. 3. luku Raamatussa) seurauksena luonnostaan sydämessään perkeleen ja synnin orja, ja siksi suomalaisten sananvapaus on perkeleen sananvapautta. Samoin suomalaisten muutkin oikeudet, ihmisoikeudet ja vapaudet ovat perkeleen oikeuksia ja vapauksia.

  ”Kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23; ks. myös Room. 3:9-18). Suomalaisten kaikki ajatukset, sanat ja teot ovat siis syntiä Jumalan edessä, kiilsivät ne ihmisten edessä vaikka kuinka.

  Se, mitä Suomessa tarvitaan, on Jumalan sananvapaus. Tämä tapahtuu vain kun perkele kaikkoaa sydämestä ja Jumala (Pyhä Henki) astuu tilalle. On siis tehtävä sydämen parannus (= katumus + usko Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen ristillä ja ylösnousemuksessa) Jumalan edessä, ja sen parannuksen vaikuttaa Jumalan elävä sana, Pyhä Henki siinä (Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama profeettojen ja apostolien välityksellä). Ihminen itse ei omin voimin kykene parantamaan ja lunastamaan sydäntään Jumalan edessä. Jumalan laki (käskyt) vaikuttaa sydämen katumuksen eli sydämen kauhistumisen ja hädän syntien ja ikuiseen helvettiin hukkumisen uhan vuoksi. Jumalan evankeliumi tuo syntien anteeksiantamuksen ja uskon sydämeen (ihminen ei itse kykene synnyttämään uskoa sydämessään), ja silloin, sanan ja uskon myötä, Jumala itse asettuu sydämeen. Ilman Jumalaa sydämissä tämä on kirottu perkeleen orjien kansa. Silloin edessä voi olla vain yhä suureneva Jumalan viha, onnettomuus, varjeluksen puute ja lopulta tuhoutuminen. Ikuisuuden tällainen kansa joutuu viettämään helvetissä, omasta syystään (kun siis pelastuminen Kristuksessa on sydämissä torjuttu).

  Ehkä tämä auttaa avaamaan sydämen silmät: Kaikki huuto sananvapauden puolesta tässä jumalattomassa ja julkisyntisessä kansassa on huutoa perkeleen ja hänen vapauksiensa puolesta. Se on huutoa tuhoutumisen, hirvittävän kohtalon, puolesta.

  Plusääni(7)Miinusääni(16)
  1. Teokratiaako rakentelet? Entäpä jos ei olisi sananvapautta niin saisitko tuon sanoa? Tuskin, ainakin Israelissa tuollaista et saisi julkaistua kun siellä N-yahu toteuttaa Talmudin dogmeihin perustuvaa teokratiaa farisealaisrabbien tukemana ja sanoo ettei muuta tarvita.
   Jumala on rakkaus, totuus, hyvyys ja oikeudenmukaisuus. Ei siinä ole dogmaattisuudelle tilaa. Pahuutta ja valhetta pitää kaikin keinoin vastustaa ja siinä sananvapaus on hyvin keskeinen asia. Ilman sitä paha voittaisi. Nyt kun sananvapaus on uhattuna voit nähdä kuinka pahuuden voimat ottavat kaiken hallintaansa.

   Jeesus jos kuka asettui pahuutta ja fariseusten dogmeja vastaan ja julisti vapauden ilosanomaa. Paavali valitsi saman tien ja alkoi perustaa seurakuntia Kreikkaan ja Syyriaan ja hylkäsi farisealaiset talmudistit. Tuskin kristinusko olisi koskaan muulla tavalla voinut levitä maailmaan.
   Ja nyt se leviää jo Kiinaan ja Venäjällä kansan enemmistö on kristittyjä.
   Kristukseen uskova ei palvele Jumalaa orjan tavoin pelossa, ei palkollisen tavoin palkan toivossa vaan lapsen tavoin iloisin ja vapain sydämin (Gal. 4:3-7, 5:1-4).
   Uskon yhteys Kristukseen synnyttää Hengen hedelmiä, kun taas erossa hänestä ilmenevät lihan teot (Gal. 5:16-23).
   https://www.sley.fi/luennot/Raamattu/UT/UTn_yleisluennot/Room1-16JTH.htm
   Paavalin elämä
   http://lukio.palkane.fi/raamattunet/paavelam.html

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
   1. Koska minulta täällä kysytään, olen oikeutettu vastaamaan.

    Sydämesi ei ole vapaa. Kiellät Jumalan vihan ja Jumalan opin (”dogmit”). Luotat luonnollisen ihmisen sananvapauteen pahan voittamiseksi, ja olet tietämätön siitä, että ihminen on syntiinlankeemuksen seurauksena luonnostaan perkeleen ja synnin orja. Ihmisen sananvapaus on siis perkeleen sananvapautta, ja jokainen tietää, mitä seuraa, kun perkele vastustaa pahaa – Suomessa esimerkiksi murhataan lapsia aborteissa liukuhihnalta, ja perkele pahaa vastustaessaan vastustaa ja tuomitsee pahana ne, jotka vastustavat abortteja. Eikä Jeesus julistanut vapautta opista (dogmeista, dogmaattisuudesta) vaan vapautta perkeleestä, synnistä, helvetistä ja maailmasta. Päättelen, ettet ole kristitty vaan edelleen – kuten kaikki Kristuksessa pelastumattomat ihmiset eli luonnolliset ihmiset – perkeleen orja. Syntiinlankeemuksessa ihmiskunta joutui perkeleen orjuuteen, eikä kukaan kykene omin voimin vapauttamaan ja lunastamaan sydäntään sitä hallitsevasta perkeleestä ja synnistä – siksi Pojan täytyi tulla ja kuolla meidät pelastaakseen. Mielestäsi ihminen (mm. sananvapaudellaan ja omavoimaisella pahan vastustamisellaan) voittaa pahuuden, vaikka pahuuden voittaja on Jeesus Kristus, perkeleen ja synnin kukistaja, 1. Joh. 3:8. Kumoat kristinuskon ja nostat tilalle ihmisen, perkeleen orjan, ja niin tehdessäsi nostat tilalle perkeleen.

    ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet (Room. 3:23; 5:12) – – ”jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja” (Joh. 8:34) – – ”kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23).

    Ihminen on siis luonnostaan läpeensä paha sydämessään (perkele ja synti asuvat sydämessä, Matt. 15:19). Ulkonaisesti ihminen kyllä pystyy ”tekemään hyviä tekoja”, ”rakastamaan” ja ”vastustamaan pahaa”, mutta nekin ovat siis syntiä Jumalan edessä, koska ne eivät kumpua Jumalasta (Pyhästä Hengestä sydämessä) vaan perkeleestä. Perkele tekeytyy hyväksi, 2. Kor. 11:14-15. Sellaiset ulkonaiset hyvät teot kumpuavat joko palkkion toivosta tai rangaistuksen pelosta, orjallisesti siis (ja valheellisesti, koska sydän jää pahaksi). Jumala katsoo sydämeen, ei ihmisten ulkokultaisuuteen ja teeskentelyyn. Yhteiskunnallinen vanhurskaus kyllä on arvokasta ihmisten kesken, mutta Jumalan edessä sillä ei ole mitään merkitystä, kuten ei millään muullakaan teeskentelyllä.

    Mitä ”teokratiaa” koskevaan lauseeseesi tulee, niin etkö tiedä, että Jumala on aina hallinnut kaikkea? Perkelekin on vain Jumalan luoma enkeli, joka joutui lankeemukseen ja lankeemuksen myötä tuli pahaksi. Jumala hallitsee kaikkia luomiaan. Jumala asettaa perkeleelle rajat, ja hän käyttää perkelettä (ja siis ihmisten syntejä) pahojen rankaisemiseen (ja samalla Kristuksen luo siten ajamiseen) ja myös kristittyjen uskon koettelemiseen ja siten vahvistamiseen. Mikään ei tapahdu sattumalta.

    Raamattu sanoo Jumalaa Kaikkivaltiaaksi, Ilm. 16:14; 21:22.

    Mikäli tarkoitat teokratialla yhteiskunnallista johtamista, Jumala on delegoinut kaikkivaltansa toteuttamisen esivallalle:

    ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä EI OLE ESIVALTAA MUUTOIN KUIN JUMALALTA; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on JUMALAN PALVELIJA, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on JUMALAN PALVELIJA, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

    Esivalta (maan hallinto) on siis Jumalalta. Suomen kansan syvää perkeleen vallassa olemista kuvaa se, että tämä perkeleen orjien joukko on kumonnut kokonaan varsinaisen (kuria pitävän) esivallan julistautumalla itse omaksi esivallakseen. Täällä on kansanvalta (demokratia): ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Pahantekijät ovat julistautuneet itse omiksi kurissa pitäjikseen, ja tämä merkitsee kaiken kurin (esivallan tehtävän) lopettamista ja Jumalan pilkkaamista. Kuka nyt itseään rankaisisi? Kuitenkin tämäkin ”esivalta” (demokratia) on Jumalalta. Se on Jumalan sallimus ja etenkin Jumalan rangaistus tälle julkisyntiselle kansalle. Täällä ei ole kurinpitäjää missään, ja maa on auki kaikille vihollisille ja perkeleen joukoille. Suomi on perkeleen pesäkolo, ja sitä ”kaunistellaan” ja ylläpidetään perkeleen orjien (kansan) voimin.

    Nimimerkki ”Vapain sydämin” tiedustelee, että saisinko sanoa tuon, mitä alussa olevassa kommentissani sanon, jos ei olisi sananvapautta. Totta kai saisin! Raamattu nimenomaan sanoo: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä” (Ap. t. 5:29). Jos jossakin Jumalan sanan julistusta estetään, aina on Raamatun ohjeen mukaan mahdollisuus siirtyä toiseen paikkaan. Ja jos minut otetaan kiinni ja pannaan vankilaan tai teloitetaan, siitä ei ole mitään haittaa. Viimeisenä päivänä nousen näet joka tapauksessa ylös kuolleista, ja elän ikuisesti Jumalan autuudessa. Kuolema on vain uni, ja kuolemakin joutuu vain palvelemaan minua, kun se haudassa minut mädättäessään puhdistaa lihani lopuistakin siinä jäljellä olevista synneistä ollakseni puhtaaksi puhdistettu ylösnousemuksessa. Silloin minusta tulee tuomitsijoideni tuomari.

    Valehtelet, kun sanot Jumalan olevan ”rakkaus, totuus, hyvyys ja oikeudenmukaisuus”, pelkkiä yleisiä hyveitä vain, pelkkiä moraalisia määreitä. Jumala ei kuitenkaan ole moraalinen abstraktio vaan elävä, todellinen Jumala, elävä Olemus, jossa on kolme persoonaa: Isä, Poika ja Pyhä Henki. Hän on luonut kaiken ja pitää yllä kaikkea.

    Jumala kyllä itsessään on rakkaus, totuus, hyvyys ja oikeudenmukaisuus, mutta ei perkelettä tai hänen orjiaan (esim. Suomen kansaa) kohtaan! Jumala ei rakasta perkelettä ja hänen joukkojaan, vaan vihaa heitä, myös Suomen kansaa. Jumala on Pyhä (Ilm. 4:8; Ps. 99:3; Hab. 1:12), ja se tarkoittaa sitä, ettei hän siedä mitään syntiä (esim. Suomen kansaa) lähellään. Hän vihaa syvästi tätä julkisyntistä kansaa.

    Se, mikä on Jumalan rakkaus meitä kohtaan, on sen sijaan Jeesus Kristus, ei Jumala ilman tätä välimiestä (1. Tim. 2:5). Hän, Jeesus Kristus, on rakkaus, so. vain hänen kauttaan tulee Jumalan rakkaus näkyviin:

    ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen” (Joh. 3:16-18; ks. myös Room. 5:8; 1.Joh. 4:9-10).

    Tästä seuraa, ettei ole mitään Jumalan rakkautta ihmisiä kohtaan Kristuksen ulkopuolella. Kristus on välimiehemme Jumalan edessä, ja ilman häntä hukumme helvettiin.

    Se suuri viha, jolla Jumala Suomen kansaa vihaa, on julkilausuttu monessa paikassa Raamatussa, esim. näissä:

    Vanha testamentti:

    ”Valtasuuruudessasi sinä kukistat vastustajasi. Sinä päästät vihasi valloilleen, ja se kuluttaa heidät niinkuin korret” (2. Moos. 15:7) – – ”syttyi Herran viha kansaa kohtaan, ja Herra tuotti kansalle hyvin suuren surman” (4. Moos. 11:33) – – ”Sillä suuri on Herran viha, joka on syttynyt meitä vastaan, koska meidän isämme eivät ole totelleet tämän kirjan sanoja” (2. Kun. 22:13) – – ”hänen voimansa ja vihansa on kaikkia vastaan, jotka hylkäävät hänet” (Esra 8:22) – – ”hänen vihansa syttyi” (Ps. 18:8) – – ”Herra nielee heidät vihassansa, tuli kuluttaa heidät” (Ps. 21:10) – – ”Ylvästelijät eivät kestä sinun silmiesi edessä; sinä vihaat kaikkia väärintekijöitä. Sinä hukutat valheen puhujat; murhamiehet ja viekkaat ovat Herralle kauhistus” (Ps. 5:6-7) – – ”jumalattomia ja niitä, jotka vääryyttä rakastavat, hänen sielunsa vihaa” (Ps. 11:5) – – ”Hän lähetti heitä vastaan vihansa hehkun, kiivastuksen, vihastuksen ja ahdistuksen, parven pahoja enkeleitä. Hän raivasi tien vihallensa, ei säästänyt heidän sielujansa kuolemasta, vaan antoi heidän henkensä ruton valtaan” (Ps. 78:49-50) – – ”me hukumme sinun vihasi voimasta” (Ps. 90:7) – – ”kaikki meidän päivämme kuluvat sinun vihasi alla” (Ps. 90:9) – – ”Näitä kuutta Herra vihaa …” (Snl. 6:16) – – ”Herran Sebaotin vihasta maa syttyy palamaan, ja kansa on kuin tulen syötävänä” (Jes. 9:18) – – ”tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset” (Jes. 13:9) – – ”minä poljin heidät vihassani, tallasin heidät kiivaudessani, ja niin pirskui heidän vertansa vaatteilleni, ja minä tahrasin koko pukuni” (Jes. 63:3) – – ”Ja minä tallasin kansat vihassani ja juovutin heidät kiivaudellani; minä vuodatin maahan heidän verensä” (Jes. 63:6) – – ”Katso, minun vihani ja kiivauteni on vuotava tämän paikan ylitse, ihmisten, eläinten, kedon puitten ja maan hedelmän ylitse” (Jer. 7:20) – – ”Hänen vihastansa vapisee maa, ja kansat eivät kestä hänen suuttumustansa” (Jer. 10:10) – – ”Sinä olet surmannut vihasi päivänä, olet teurastanut säälimättä” (Valit. 2:21) – – ”minä panen vihani täytäntöön heissä” (Hes. 6:12) – – ”Ja minä kostan vihassa ja kiivaudessa pakanakansoille, jotka eivät olleet kuuliaisia” (Miika 5:14) – – ”Kuka seisoo hänen tuimuutensa edessä, ja kuka kestää hänen vihansa hehkua? Hänen vihastuksensa vuotaa niin kuin tuli, ja kalliot halkeilevat hänen edessänsä” (Naahum 1:6) – – ”Kiivastuksessa sinä astut maata, puit kansoja vihassa” (Hab. 3:12).

    Kun Jumala surmaa kansoja, esim. pian Suomen kansan, se on poliisitoimi. Jumala pyyhkii pois maan päältä karkeimpia pahan- ja synnintekijöitä, että maan päällä ylipäätään voisi elää (esim. Suomessa on riistetty elämisen – ja Kristuksessa pelastumisen ja ikuisen elämän – mahdollisuus jo n. 700 000 abortoidulta lapselta) ja että Jumalan sanan julistuksen myötä oikeita sydämen kristittyjä voisi vielä hänen ikuiseen valtakuntaansa syntyä. Ei Jumala hävitä ketään, sillä viimeisenä päivänä kaikki koskaan eläneet nousevat Jumalan eteen tuomiolle – sydämen kristityt (Pyhä Henki sydämissä) ikuiseen autuuteen, epäuskoiset (perkele sydämissä) ikuiseen helvettiin. Kukaan ei katoa lopullisesti, kaikki elävät katoamattomina, toiset taivaassa, toiset helvetissä, Joh. 5:28-29.

    Uusi testamentti:

    ”Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevaista vihaa?” (Matt. 3:7) – – ”Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36) – – ”Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa” (Room. 1:18) – – ”niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus” (Room. 2:8) – – ”Ei kaiketi Jumala ole väärä, kun hän rankaisee vihassansa?” (Room. 3:5) – – ”Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra’” (Room. 12:19) – – ”Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia” (Ef. 5:6) – – ”sillä niiden tähden tulee Jumalan viha” (Kol. 3:6) – – ”Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin” (Hebr. 10:31) – – ”Ja yksi niistä neljästä olennosta antoi niille seitsemälle enkelille seitsemän kultaista maljaa, täynnä Jumalan vihaa, hänen, joka elää aina ja iankaikkisesti” (Ilm. 15:7) – – ”Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan” (Ilm. 19:15).

    Nimimerkki myös puhuu pois oppia (dogmaattisuutta) ja perustaa kaiken nähtävästi ihmisen (eli perkeleen orjan) vapaudelle – perkeleelle.

    Kuitenkin Raamattu on ilosanoma, oppi Kristuksesta:

    ”Ja sen kuullessaan kansa hämmästyi hänen (Jeesuksen) oppiansa” (Matt. 22:33) – – ”Mitä tämä on? Uusi, voimallinen oppi!” (Mark. 1:27) – – ”Minun (Jeesuksen) oppini ei ole minun, vaan hänen, joka on minut lähettänyt” (Joh. 7:16) – – ”Kun nyt käskynhaltija näki, mitä oli tapahtunut, niin hän uskoi, ihmetellen Herran oppia” (Ap. t. 13:12) – – ”ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan” (1. Tim. 1:10) – – ”Kun tätä veljille opetat, niin olet hyvä Kristuksen Jeesuksen palvelija, joka ravitset itseäsi uskon ja sen hyvän opin sanoilla, jota olet noudattanut” (1. Tim. 4:6) – – ”Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen, niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään” (1. Tim. 6:3-4) – – ”hänen tulee pysyä kiinni opinmukaisessa, luotettavassa sanassa, että olisi kykenevä sekä neuvomaan terveellä opilla että kumoamaan vastaansanojain väitteet” (Tiit. 1:9) – – ”Mutta sinä puhu sitä, mikä terveeseen oppiin soveltuu” (Tiit. 2:1) – – ”että he Jumalan, meidän vapahtajamme, opin kaikessa kaunistaisivat” (Tiit. 2:10) – – ”Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika” (2. Joh. 1:9).

    Jeesus ei siis asettunut oppeja vastaan, vaan hänen opetuksensa on oppi, sanoma pelastumisesta, Raamattu. Väärää oppia vastaan hän tietenkin asettui.

    Lähelle Suomen kansaa ja sen ”vapaita sydämiä” tullaan, kun Raamattu sanoo:

    ”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja” (1. Tim. 4:1) – – ”Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin” (2. Tim. 4:3-4).

    Jeesus todella julisti vapauden ilosanomaa, ja vapaus tulee juuri Jeesuksen opin uskomisesta SYDÄMESSÄ:

    ”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi” (Joh. 8:31-32) – – ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan” (Room. 10:9-10).

    Yksin Kristus tekee vapaaksi:

    ”Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi” (Joh. 8:36) – – ”Vapauteen Kristus vapautti meidät” (Gal. 5:1).

    Vapaus ei sulje pois lakia ja Jumalan järjestyksiä (esivalta; mies vaimon päänä; nainen ei saa puhua seurakunnassa, hänhän toi maailmaan synnin, kuoleman ja ikuisen helvetin, 1. Tim. 2:14; isännälle (työnantajalle) oltava kuuliainen; lasten oltava kuuliaisia vanhemmille jne.). Sydän sen sijaan tulee vapaaksi, ja silloin henkilö voi riemumielin elää vaikka ulkonaisesti orjana. Hänellähän on Jumalan varjelus ja siunaus ja rauha sydämessä, ja viimeisenä päivänä hän nousee ikuiseen elämään.

    Kristityksihän tullaan niin, että Jumalan evankeliumissa vaikuttava Pyhä Henki (Jumala; Pyhä Henki on kirjoittanut Raamatun apostolien ja profeettojen välityksellä) menee sanan myötä sydämeen ja vaikuttaa siellä uskon Kristuksen sijaissovitukseen, ja uskon synnyttyä Hän jää sydämeen asumaan ja perkele joutuu kaikkoamaan sieltä. Ihmisestä tulee niin Jumalan asunto, ja silloin Pyhä Henki alkaa vaikuttaa kristityn ajatukset, sanat ja teot. Silloin lakiakin ja Jumalan järjestyksiä alamaisuusvelvoitteineen kristitty alkaa noudattaa vapaasti, ilomielin, koska Jumala itse vaikuttaa sen. Kristitty on itsessään vapaa henkilö kaikissa olosuhteissa, myös lakia ja järjestyksiä noudattaessaan.

    ”missä Herran Henki on, siinä on vapaus” (2. Kor. 3:17).

    Kristus ei siis vapauta opista vaan synnistä (Room. 6:18, 22; Matt. 1:21) ja perkeleestä (Hebr. 2:14-15; 1. Joh. 3:8).

    Plusääni(1)Miinusääni(4)
    1. Nyt eletään niin ahdistavaa ja kriittistä aikakautta, että kansankirkkoon pitäisi ehdottomasti saada takaisin kunnon pastorit, joiden saarnat olisivat Laurion kaltaista ”tykitystä”. Vähempi ei nyt riitä lainkaan.

     Historiaa tarkastelemalla näyttäisi olevan niin, että kun jossakin maassa eletään luonnonolosuhteiden rajoittamassa kurissa ja nuhteessa, niin kansa aivan kuin itsestään omaksuu terveet arvot ja terveen Jumalan pelon ja kunnioituksen. Niukoissa olosuhteissa kansa pysyy lähes viattomuuden tilassa, kääntyy helposti hurskauteen ja arvostaa Pyhiä Opetuksia ja niitä heille välittäviä henkilöitä. Aina ei ole edes tarvittu suoraa ilmoitusta Jeesuksesta Kristuksesta, vaan nk. yleinen, luomistyössä välittyvä ilmoitus Jumalasta riittää (Room. 1:20). Kirkkoisä Justinos Marttyyrillä (n. 100- 168) jKr) oli aikoinaan mielenkiintoinen käsite ”logos spermatikos” eli viisauden siemen. Justinoksen mukaan Jumala on luomisen yhteydessä kylvänyt viisauttaan myös pakanakansoille vähintäänkin siemenen verran, että ne pysyvät hengissä siihen asti kunnes saavat lopullisen ilmoituksen evankeliumin kautta. Muutenhan nuo kansat olisivat tuhoutuneet ja monet tuhoutuivatkin. Raamatun kertomus Sodomasta ja Gomorrasta on vertauskuva tästä.
     (”Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.” Hes. 16:49)

     Suomesta on kansanhurskaus hävinnyt ja hävitetty monen eri tekijän vuoksi. Mieleen tulevat ainakin liian hyväksi kohonnut materiaalinen elintaso sekä valheellinen koulukasvatus. Valheista suurin liene ateistinen evoluutio-oppi tai kristinuskon näkeminen vain yhtenä elämänkatsomusvaihtoehtona ts. harrasteluna, jolla ei ole käytännön elämään ja politiikkaan ulottuvaa merkitystä. Tilalle on tuotettu humanistinen toiveajattelu ihmisen luontaisesta hyvyydestä, joka saadaan esiin olosuhteita politiikan avulla parantamalla.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
     1. Pientä kahleen ja kurjistämisen makua on tuossakin. Jeesus tuskin tarkoitti mitään tällaista vaan uskoi ihmisen hyvyyteen. Oliko se sitten viisasta vai ei on eri asia.
      ”Lain tehtävä on ennen kaikkea tutkaimen tavoin ”kurittaa” meitä Kristuksen yhteyteen (Gal. 3:23-24).”
      Siis kurittaa, ei kahlita. Kahlitseminen, jonka ihminen kokee mielivaltaiseksi ja tapahtuu vastoin tahtoa ei yleensä tuo hyvää tulosta vaan vain lisää perkeleen valtaa. Kristuksen yhteyteen pitää kasvaa aina lopulta omasta tahdosta siten että ihminen ymmärtää lain ’kutittavan’ mutta ei kahlitsevan häntä.

      Plusääni(3)Miinusääni(1)
     2. Vastaus nimimerkille ”Lain tehtävä”. Puhutaan ehkä vähän eri asioista. Luonnonolosuhteita ei yleensä koeta painostaviksi eikä luonto ole moraalilakia sinällään välittävä entiteetti, vaan tarvitaan Jumalan antama erillinen ilmoitus, Sana eli ”Logos” tai pakanoille ”Logos spermatikos”. Voidaan puhua myös omastatunnosta ja ihmislajille suotuisissa olosuhteissa kehittyvästä oikeudenmukaisuuden tajusta, joka kuitenkin vaatii tietyn korkeammalta taholta saadun ”siemenen” eli tietoa, jota ei pelkästää näkyvää luomistyötä tarkkailemalla voi havaita, mutta jonka omaksumisessa tuo tarkkailu on hyväksi tai jopa välttämätöntä. Siksi länsimaissa on osin hävinnyt mm. Raamatun lukemisen taito, koska eletään pitkälle keinotekoisessa maailmassa, joka on ihmisen omien käsien ja ajatusten tuotosta. Näistä ja näiden kaupittelusta usein nousevat epäjumalien kuvat, joihin Saatana pääsee helposti tuomaan sisältöä ja synnyttää epäterveen himon materiaan ja mammonaan. Niinpä tuo Jumalan kylvämä siemenkin hukataan ja tuloksena on kansakunnan perikato ellei parannusta ja katumusta tapahdu.

      Sellaista ajatusta, että ihminen olisi jotenkin itsessään ts. langenneessa tilassaan hyvä, ei kristinuskossa tunneta, vaan kaikki hyvä tulee Jumalalta, johon rakennetaan uusi toimiva yhteys, ”uudestisyntyminen”. Yhteyden välimiehenä toimii Jeesus Kristus, josta sanotaan, että: ”Sellainen ylipappi meille sopiikin: pyhä, viaton, tahraton, syntisistä erotettu ja taivaita korkeammaksi tullut” (Hepr. 7:26).

      Myös koko luomakunta pitää uudistaa sen jälkeen, kun Saatanan valta siellä on kukistettu ja ihminen hänen panttivankeudestaan vapautettu.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
    2. Sanot tuossa lopuksi: ”Kristus ei siis vapauta opista vaan synnistä (Room. 6:18, 22; Matt. 1:21) ja perkeleestä ”
     Jeesus loi oman oppinsa, josta Uusi Testamentti kertoo ja jota nimitämme kristinuskoksi. Kun pysytään siinä niin pysytään hyvyydessä ja totuudessa.
     Mutta tuo oppi ei ole dogmi vaan tie, totuus ja elämä.
     Se vapauttaa pahuudesta jota dogmaattisuus (kahleisiin paneminen) on. Olen ymmärtänyt ettei Jeesus halunnut laittaa ketään kahleisiin. Kahleissa oleva kun on aina orja.
     Kristukseen uskova ei palvele Jumalaa orjan tavoin pelossa, ei palkollisen tavoin palkan toivossa vaan lapsen tavoin iloisin ja vapain sydämin (Gal. 4:3-7, 5:1-4).
     Vaadit sananvapauden lopettamista ja dogmiin alistumista mutta sitten kuitenkin sanot että ”Jeesus vapautti meidät vapauteen”. Kumpi nyt sitten on tärkeämpi, dogmi vai vapaus? Molemmathan eivät ole mahdollisia samaan aikaan vaan toisensa pois sulkevia.
     Minusta fariseukset olivat juuri niitä dogmaatikkoja jotka eivät voineet hyväksyä Jeesuksen julistamaa vapauden ilosanomaa joka ei tietenkään tarkoittanut lupaa tehdä syntiä. Ja juuri siksi he panivat Jeesuksen ristille.

     Plusääni(3)Miinusääni(1)
     1. Kyllä kristillinen dogmi on kristillisen opin tiivistelmä, kristillinen uskon- tai opinkappale (tarkistin sanakirjoista). Dogmi siis on tie, totuus ja elämä tiivistettynä; sitähän kristinusko on, Jumalan antama oppi pelastumisesta. Mikä sitten pitäisi uskoa kuin kristillinen oppi (Raamattu), ja monesti opin esittäminen tiivistetysti (dogmi) auttaa ymmärtämistä. Minulle (sydämelleni) ainakin tuli riemullisia ja koko sielun läpitunkevia oivalluksia lukiessani Franz Pieperin kirjaa ”Kristillinen dogmatiikka” (sitä on siis saatavilla suomen kielellä). Minun kokemukseni mukaan dogmi ja dogmatiikka siis vapauttavat suuresti tuodessaan pelastumispaketin tiivistetysti sydämeen. Dogmi ei eroa Raamatun opetuksesta vaan on sen tiivistelmä; Raamattuhan puhuu samasta opista useassa kohdassa.

      Sana dogmaattinen tarkoittaa suomen kielessä kahta asiaa, ensinnäkin teologisesti dogmien mukaisuutta, dogmeja tai dogmatiikkaa koskevaa tai dogmeissa pysyvää, ja toiseksi epäteologisesti ahdashenkisyyttä, ahdasmielisyyttä, jyrkästi teoreettisten käsitysten mukaisuutta tai suvaitsemattomuutta. On väärin, jos liität tämän jälkimmäisen merkityksen kristillisiin dogmeihin, jotka kristillisinä sanomina suuresti vapauttavat ihmistä sydäntä myöten.

      Koska olen kristitty, sydämessäni asuu Jumala, Pyhä Henki (Joh. 14:23; 1. Kor. 3:16; 6:19; Ef. 3:17). Olen siis Pyhän Hengen kahleissa ja Hänen orjansa. Silloin olen vapauden kahleissa ja vapauden orja – täydellisen vapaa (kiitos opin, dogmien, dogmatiikan ja dogmaattisuuden!).

      Ei ole olemassa ihmistä omana henkenään; ihminen on joko perkeleen orja (perkeleen lapsi) tai Jumalan orja (Jumalan lapsi), 1. Joh. 3:10. Ihmisen luonnollinen (ei-pelastumaton) henki ja minuus ovat perkele hänessä (luonnollisen ihmisen tahto ja järki ovat perkeleen tahto ja järki, Room. 14:23). Luonnollinen ihminen (esim. Suomen kansa) on siis absoluuttinen pimeys, Ef. 5:8; Kol. 1:13; Ap. t. 26:18; Matt. 6:23. Siksi demokratia on pelkkää pimeyttä, samoin ihmisen vapaudet, oikeudet, ihmisoikeudet ja sananvapaudet. Tällä hetkellä koko maa on pelkkää pimeyttä. Kun Jumala sanallaan tuo tähän pimeyteen valon, se ei ole ahdasmielisyyttä tai kahleisiin sitomista, vaikka Jumalan sanan kohtia esitetään tiivistetysti dogmeina.

      Varsinaista Jumalan palvelemista on uskoa hänen sanomansa Kristuksesta (syntien anteeksiantamuksesta, pelastumisesta, ikuisesta elämästä). Siinä ei ole mitään pelkoa tai palkkioon luikertelua vaan suurta vapautta, kun Pyhä Henki asuu sydämessä ja silloin myös vapaus. Kristinusko ei ole ihmisen tekoja vaan uskoa Kristuksen sijaissovitukseen (luvattiin jo 1. Moos. 3:15:ssa), ja sen uskon vaikuttaa sydämissä Jumala itse sanassaan vaikuttaen (ellei ihminen ala vastustamaan).

      Vaatimalla sananvapauden lakkauttamista Suomessa vaadin perkeleen sananvapauden ja perkeleen hillittömän riehunnan lakkauttamista Suomessa. Pyrin siihen, että valkeus viimein pääsisi tunkeutumaan pimeyteen ja Jumalakin saisi edes pienen sananvapauden tässä perkeleen pesässä. Vain silloin on mitään toivoa mistään.

      Kommentillasi sinäkin panet Jeesuksen ristille. Et ainoastaan elä epäuskossa ja ulkokultaisuudessa vaan myös julistat perkeleen (luonnollisen ihmisen) vapautta Jeesuksen julistamana vapauden ilosanomana. Tällainen julistus on suoraan perkeleestä, joka tahtoo nielaista kaikki ikuiseen kadotukseen. Tarkkaa, nimimerkki, sydäntäsi Jumalan lain (käskyjen) valossa.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Kyllä dogmi on aina kahle joka ei salli vapautta. Siksi juuri on uskonsotia. Ei oikea usko saa koskaan alistaa ihmistä vaikka se asettaakin hänet hyvyyden rajoihin. Se ei saa tappaa suvaitsevuutta ja ymmärrystä (nehän ovat hyvyyden ilmausta) kuten kahle aina tekee.
      Farisealaiset mm. ovat hyvä esim. kahleissa olosta, miksei myös islamilaiset ja kristinuskon fanaatikot.
      Yleensä nuo kahleissa olevat eivät – kuten et sinäkään – itse myönnä olevansa kahleissa. He kokevat olevansa vapaita kun saavat sielulleen rauhan kahleissa ollessaan ja muita samoihin kahleisiin pakottaessaan.
      Tuo asenne johtaa vieraantumiseen ja eristäytymiseen mikä näkyy selvästi esim. juutalaisuudessa ja islamissa, se sulkee muut ulkopuolelleen. Juuri uskonto on syy miksi esim. juutalaiset eivät ole integroituneet maihin joissa asuvat vaan ovat sionistien johdolla luoneet itselleen oman teokratiansa Lähi-itään.
      Atzmon on tästä paljon kirjoittanut kirjoissaan Being in Time ja The Wandering Who?
      Ilmiö ei rajoitu vain uskontoon vaan näkyy usein myös politiikan ääriliikkeissä jotka ovat kyvyttömiä yhteistyöhön.

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
     3. Sanomasi on, ettei luonnollista ihmistä, Raamatun mukaan perkeleen ja synnin orjaa, saa alistaa eikä kahlita eikä hänen suvaitsevaisuuttaan ja ymmärrystään saa tappaa. Perkelettä siis ei sinun mukaasi saa alistaa eikä kahlita eikä hänen suvaitsevaisuuden ja ymmärryksen teeskentelyään (2. Kor. 11:14-15) saa tappaa. Jumalasi on perkele ja hänen teeskentelynsä, ja niin olet vielä pelkkä pakana, joka luulet ihmisten pelastuvan Jumalan edessä omien tekojensa avulla (luonnollisen ihmisen teot kumpuavat AINA sydäntä hallitsevasta perkeleestä ja synnistä ja ovat siten Jumalan kiroamia).

      Kuten sanottu, perkeleen orjat (esim. Suomen kansa) tekeytyvät ulkonaisesti hyviksi vain palkkion toivosta tai rangaistuksen pelosta, orjallisesti siis, eivät SYDÄMEN vapaudessa. Ei kukaan, joka ei ole Kristuksen pelastama, voi tehdä yhtäkään hyvää tekoa tai rakastaa sydämessään, koska hänen sydämessään asuu luonnostaan, syntiinlankeemuksen seurauksena, perkele ja siis synti (Matt. 15:19). Ihminen ei kykene omin voimin vapauttamaan SYDÄNTÄÄN perkeleestä ja synnistä eikä lunastamaan itseään Jumalan edessä. Siksi juuri Jeesus Kristus, Jumala, tuli pelastamaan meidät kärsimällä puolestamme synnin palkan, kuoleman, ja nousemalla ylös kuolleista vanhurskauttamisemme sinetiksi.

      Ihminen on luonnostaan ytimiään myöten perkeleen orja, siis käytännössä kävelevä perkele. Hänen minuutensa on perkele hänessä ja hänen tahtonsa on sen myrkkykäärmeen, perkeleen, tahto. Siksi maailma on paha, 1. Joh. 5:19; Ap. t. 26:18. Et valitettavasti ymmärrä kristinuskosta (vapauden sanomasta, opista, dogmista) mitään. Raamattu on vapauden oppi, joka voidaan esittää tiivistetyssä muodossa dogmeina. Kyse on sydämen, ytimen, vapaudesta, vapaudesta perkeleestä, synnistä, helvetistä, maailmasta, omasta syntisestä lihasta ja lain orjuudesta (kahleesta). Kun sydän on parantunut niin, että sinne on perkeleen sijaan astunut uskon myötä Pyhä Henki (Jumala), ihmisen tahtokin uudistuu Pyhän Hengen toiminnan mukaiseksi ja ihminen alkaa todellisesti, sydämessään, tehdä hyviä tekoja. Ensin ihminen sanan voimasta pelastuu (vanhurskautuu), ja vasta sitten ihminen alkaa pyhittyä, tulle kykeneväiseksi tekemään hyviä tekoja, jotka Jumala itse vaikuttaa ja jotka Jumala siis hyväksyy.

      Ei maailmassa ole kuin kaksi uskontoa: luonnollisten ihmisten (perkeleen orjien) omat ponnistelut omien tekojen ja lakien avulla kohti kuviteltua Jumalaa (tällaisia ovat maailman kaikki uskonnot kristinuskoa lukuun ottamatta), ja elävän Jumalan itse meille antama ja meissä uskon myötä toteuttava kristinusko, sanoma vapautuksesta Vapahtajassa.

      Edustat ensimmäistä, pakanuutta (tekojen oppia; perkeleen oppia), ja niin olet vielä syntiinlankeemustilassa. Et voi vapautua kahleestasi (perkeleestä, synnistä) ilman SYDÄMEN uskoa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen. Heti kun pieninkin uskonkipinä sydämessäsi on syttynyt sanan ja Pyhän Hengen voimasta, olet pelastunut ja tullut kristityksi ja elät ikuisesti autuudessa, koska uskon myötä Pyhä Henki tulee sydämeesi ja hän on vapaus eikä voi kuolla.

      Luettelemasi perkeleen (siis Vapahtajan hylkäävät) uskonnot – farisealaisuus, islam, kristilliset harhaopit – ovat aivan tavallisia perkeleen tekosia kuten tavalliset synnitkin (tappaminen, huorin tekeminen, jumalanpilkka, varastaminen jne.). SIKSI maailmassa on uskonsotia, mutta oikealla kristinuskolla ei ole niiden kanssa mitään tekemistä. Oikea kristinusko taistelee yksin evankeliumin, uskon ja rukouksen avulla. Oikeiden (uudestisyntyneiden) kristittyjen rukoukset Jumala kuulee, mutta katumattomien syntisten (esim. Suomen kansan ja juutalaisuuden, islamin ja maailman kaikkien satojen tekojen oppien uskontojen edustajien) rukouksia Jumala EI kuule, Joh. 9:31. Vaikka koko Suomen kansa polvistuisi rukoilemaan Jumalalta jotakin, Jumala ei kuulisi, koska tämä kansa ei ole tullut hänen lapsikseen, sydämen uskoviksi. Tämä kansa vain teeskentelee uskoa ja on ulkokultainen ja läpeensä petollinen ja paha.

      Erityisesti roomalaiskatolinen kirkko on harrastanut uskonsotia, mutta se hylkäsi kristinuskon jo Trenton kaanoneissaan (yhä siis voimassa) 1500-luvulla (ko. kirkolliskokous pidettiin vuosina 1545-1563; huom. Luther, joka toi esiin Raamatun oikean opin, kuoli v. 1546), kun se kirosi pelastumisen yksin uskosta Kristuksen sijaissovitukseen ja toi tilalle ihmisten omat hyvät teot. Roomalaiskatolilaisuus on siis sekin puhdasta pakanuutta, ja siksi sekin on turvautunut uskonsotiin.

      Perkele ja hänen joukkonsa (esim. Suomen kansa) vastustavat tiukasti ja jopa palavalla vihalla Jumalan lakia (käskyjä), koska ne estävät perkelettä. Samoin varmaan kaikkea elävältä Jumalalta tulevaa (esim. oikeita kristittyjä, joiden suun kautta Pyhä Henki puhuu; nimimerkkikin väittää minun olevan kahleissa) vihataan kuin ruttoa. Nimimerkkikin halveksii dogmien (tiivistetyssä muodossa esitettyjen kristillisten oppien) esittämistä tiukin sanoin ja pilkkaa niitä ”kahleiksi”, vaikka ne ovat tie vapauteen. On selvää, mihin joukkoon nimimerkki kuuluu. Minut on Vapahtaja vapauttanut vapauteen. Edes kuolema ei ole tielläni:

      ”Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme” (Room. 8:38);

      ”kaikki on teidän (so. kristittyjen), teidän on Paavali ja Apollos ja Keefas, teidän on maailma ja elämä ja kuolema, nykyiset ja tulevaiset, kaikki on teidän. Mutta te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan” (1. Kor. 3:21-23).

      Tapahtuipa minulle mitä hyvänsä, se vain hyödyttää minua:

      ”Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut” (Room. 8:28).

      Jumalaton maailma sen sijaan elää jatkuvassa kuolemanpelossa, koska se pelkää ja vapisee synneistä seuraavaa sielun kuolemaa, eroa Jumalasta, helvettiä (perkele epäuskoisten sydämissä tietää, että hän tulee tuomituksi viimeisenä päivänä):

      ”että hän (Jeesus) kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen, ja vapauttaisi kaikki ne, JOTKA KUOLEMAN PELOSTA KAUTTA KOKO ELÄMÄNSÄ OLIVAT OLLEET ORJUUDEN ALAISIA” (Hebr. 2:14-15).

      Melkoinen kahle tuo isoilla kirjaimilla oleva kohta – se kiristää yötä päivää.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Jumala on maailman totuuden takana, ei yksittäinen syntisten kuolevaisten muodostama kansa. Muinaiset juutalaiset, siis todelliset juutalaiset, olivat tosin hyvin merkittävä kansa maailmanhistoriassa. Käyttäydyt kuin olisit kohdannut jonkin suurenkin salaperäisen totuuden, kun huomautat juutalaisten heimon merkityksen Jumalan airuina. Eiköhän jokainen kristitty tuon jo tiedä. Olihan Jeesuskin inhimillisessä olemuksessaan juutalainen.

      Ongelma tässä kuitenkin taitaa olla se, että yhdistät muinaiset todelliset juutalaiset nykyisiin valejuutalaisiin, jotka tuskin rodullisesti ovat paljoltikaan sukua muinaisille juutalaisille, vaan pikemminkin polveutuvat etenkin kanaanilaisista, mutta myös muista ei-israelilaisista kansoista, mukaan lukien eurooppalaisista. Mikä tärkeintä, hengellisesti valejuutalaiset eivät ole mitään sukua muinaisille israelilaisille. Vanha Testamentti on muinaisten israelilaisten, mukaan lukien muinaisten juutalaisten, pyhä kirja, kun taas valejuutalaiset polveutuvat Jeesuksen ristiinnaulinneista farisealaiaista, joiden henkisen mädäntyneisyyden ruumillistuma on Talmud, heidän epäpyhä kirjansa. Talmud kääntää kaikki Vanhan Testamentin opin päälaelleen. Kristityt ovat muinaisten israelilaisten henkisiä perillisiä, eivät valejuutalaiset. Raamattu itse varoittaa valejuutalaisista, saatanan synagoogasta, niistä jotka väittävät olevansa juutalaisia, mutteivat ole. Tästä kirjoitettiin jo tuhansia vuosia sitten. Koetahan pysyä perässä.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     2. Fidus, mielestäni noista muinaisista heprealaisista ei pitäisi käyttää sanaa juutalainen lainkaan, siis ”muinaiset juutalaiset” kuten kirjoitit. Ehkä olisi parempi puhua juudealaisista tai juudaan heimosta. He olivat rodullisesti identtisiä antiikin kreikkalaisten, eli arjalaisten, kanssa kuten jo Palestiinasta löydetty mosaiikkikuvakin todistaa, lukuisten muiden lähteiden ohella.

      http://esau.today/a-compilation-of-the-racial-character-of-the-hebrews/

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Fidukselle:

      Onko järkeä siinä että paljastatte täällä ihmisille totuuden juutalaisista,muurareista ja muista sairaista maailmaa johtavista kulttilaisista. Ja heti perään kuulutatte että ainoa toivo on jossain muinaisessa zombie juutalais Jeesuksessa? Häneen kääntymisessä ja esivallan kiistattomassa kunnioittamisessa?

      Siinä ei ole mitään järkeä, logiikkaa eikä edes henkeä. Sillä oliko Jeesus hyvä vai paha ei ole mitään merkitystä. Kristinusko on juutalaisten masinoima orjauskonto valloitetuille kansoille joka on jo ajanut tehtävänsä saatanoiden asettamiseksi valtaan. Siihen kääntyminen ei voi olla vastaus mihinkään, se on matka ajassa taakseppäin vielä paskempiin aikoihin. Suomalaisena en rupea etsimään viisautta mistään tuhansia vuosia sitten aavikolla eläneistä juutalaisten esi-isistä, se ei todellakaan ole tarpeen.

      Kristinusko, muiden juutalais Abrahamilais uskontojen ohella on tuotu tänne väkivalloin ja saisi samaa tietä täältä lähteäkkin. Samaan veneeseen loputkin kultit ja rauha tulee maahan.

      ”Käyttäydyt kuin olisit kohdannut jonkin suurenkin salaperäisen totuuden”

      Onko siinä jotain ironiaa että Luther kirjoittaa ”Juutalaisista ja heidän valheistaan” ja samaan aikaan julistaa juutalaista ilosanomaa? Poista raamatusta kaikki jutikat ja mitä jää jäljelle? Ei mitään.

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. ”Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen kertoo olevansa tyytyväinen siihen, että vallanpitäjiä ja median propagandisteja ei voisi enää kritisoida vapaasti:
  Hän arvioi, että tästä tuomiosta voi lähteä myönteinen kehitys, jonka myötä sosiaalisen median vihakampanjointiin pystytään puuttumaan.”
  Todella huvittavaa ja myös pelottavaa mutta ennen muuta murheellista että ihan professori tasolla kirjoitetaan tällaista asenteellista tekstiä.

  Tolvanen arvioi, että yksityinen ihminen, joka joutuu tällaisen vihakampanjan kohteeksi, on aika voimaton.
  – Ainoa neuvo mikä pitää antaa kaikille on, että ei pidä antautua tällaisen edessä, vaan pitää ryhtyä toimenpiteisiin. Kuten tämä tuomio osoittaa, niin kyllä keinot löytyvät tällaisen kampanjan pysäyttämiseen.
  Tolvasen mukaan poliisi, syyttäjät ja käräjäoikeus ovat tehneet hyvää työtä tutkinnassa, näytön esittämisessä ja ratkaisun perustelussa.
  Entä mitä neuvoja Toivanen antaa niille jotka ovat joutuneet ja joutuvat valtamedian harjoittaman disinformaation, propagandan ja vihakamppanjan uhreiksi? Ilmeisesti ei mitään, ehkä vain että köyhän on oltava nöyrä tai muuta vastaavaa?

  Myönteinen kehityshän voi ymmärtääkseni olla vain sitä että valtaeliitin röyhkeydelle saadaan asetettua rajat ja vaaditaan nimenomaan SILTÄ ihmisiksi oloa … ei kai sen sikailun salliminen ja lisääminen ole myönteistä muille kuin eliitille ?
  Tuo professorin asennehan on tyypinen juuri ns. Deep State-mafialle joka leimaa kaiken itseensä kohdistuvan kritiikin vihapuheeksi rakentaessaan omaa tyranniaansa. Tämä psykopaattinen asenne on yleistynyt ja se palvelee valtaeliittiä joka sen varjolla suojelee itseään aivan kuten sionistit jotka leimaavat kaiken heidän rikoksiaan koskevan kannanoton ja tutkinnan antisemitismiksi.
  Terve järki ja moraali toki sanoo että kaikkien ja erityisesti vallanpitäjien kritiikki on välttämätöntä ja kaikkia rikoksia pitää voida avoimesti tutkia. Kyse ei ole demonisoinnista. Se on välttämätöntä jotta yhteiskunta pysyisi terveenä. Yleensä vain vallanhimoiset psykopaatit vastustavat tätä tervettä käytäntöä ja ottavat sananvapauden ja lain tulkinnan omiin käsiinsä kuten tämä Janistkinin tapauskin kertoo.

  Missä kulkee demonisoivan arvostelun ja asiallisen kritiikin raja?

  Synnyttääkö Israelin kritisoiminen ”antisemitismiä”? Onko ”juutalaisvastaisuus” liioiteltua?

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 3. Ron Unz on rohkein mies, jonka tiedän, sanoo Paul C Roberts. Hän on haastanut sionistien ADL:n suoraan taisteluun ja kysyy, miksi he piiloutuvat hänen paljastustensa edessä valheiden taakse, ja halveksivat jokaista ihmistä, jolla on moraalinen omatunto.
  http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/

  Kysymys kuuluu: miksi sionistit uskovat, että heidän on rakennettava valtansa valheiden perustalle?
  Mielestäni Ron Unz’ia tarvitaan Yhdysvaltojen presidenttinä.
  Silloin olisi meillä ensimmäistä kertaa moneen vuosikymmeneen vallassa todellinen ihminen, jolla on älykkyys, moraalinen luonne ja rohkeus käyttää amerikkalaista voimaa hyvään eikä pahaan.
  ’Unz for president’ — Unz ei ole vain Amerikan pelastus vaan myös maailman pelastus.
  Ron Unz For President — Ron Unz presidentiksi, sanoo Paul Craig Roberts
  .. Kun Israelin armeijan konepistoolit tuhoavat 89 aseetonta protestoivaa palestiinalaista, mukaan lukien 3-vuotiaita hoitavia lääkäreitä, kuten Israel teki tänään, tai eilen tai joka päivä, ja ihmiset, joilla on moraalinen omantunto, sanovat, että Israelin ei olisi pitänyt tehdä niin, niin ADL sanoo, että nämä henkilöt ovat ”anti-semitistejä, jotka haluavat toisen holokaustin juutalaisille”.
  Toisin sanoen Israelin ulkopolitiikkaa ja kaikkia muita Israelia tukevia politiikkoja voidaan vain ylistää, eikä niitä koskaan saa arvostella. Euroopassa Israel on voimakkaampi kuin maan hallitukset. Jos kyseenalaistat palestiinalaisten Israelin, saatat saada maasi vangitsemaan sinut Israelin puolesta. Israel voi jopa vaatia EU-maita vangitsemaan muiden maiden kansalaisia.
  https://www.paulcraigroberts.org/2018/09/30/ron-unz-for-president/

  Kommentti: kyllä Israel ja globaalinen sionistien verkosto vapaamuurareilla vahvistettuna näyttelee kiistatta hyvin keskeistä roolia sananvapauden rajoittamisessa. Se kai lienee jokaiselle asioita seuraavalle fakta. Ja kyseessä on nimenomaan sen sananvapauden rajoittamisesta joka kohdistuu tämän verkoston pahoihin tekoihin jotka selvimmin tulevat esiin suhteessa palestiinalaisiin ja Nwo-hankkeessa jota toteutetaan raakojen sotien ja velkaorjuuden keinoilla.
  Tämän kaiken pahuuden kriittinen paljastaminen ja arvostelu leimataan vihapuheeksi ja jopa rikokseksi josta voidaan tuomita.
  Huolimatta siitä että palestiinalaiset ovat israelilaisen geenitutkija Elhaikin mukaa Raamatun juutalaisia niin heidät halutaan hävittää ja tuhota.
  Israeli Historian: Palestinians Are Biological Descendants of Bible’s Jews — Israelilainen historioitsija: palestiinalaiset ovat Raamatun juutalaisten biologisia jälkeläisiä
  https://mondoweiss.net/2008/09/israeli-historian-palestinians-are-biological-descendants-of-bibles-jews/
  https://www.henrymakow.com/2018/09/fraudulent-khazar-claim.html

  Miksi emme irtaannu EU:n pakkovallasta vaan tuemme järjen vastaisesti oman maamme globalisteja (NWO- , ’deep-state’- ja Nato-mafiaa) jotka eivät kykene muuhun kuin terrorismin luomiseen, kansallisvaltioiden tuhoamiseen ja oman diktatuurinsa luomiseen, joka käy jatkuvaa sotaa ihmiskuntaa ja (sanan)vapautta vastaan?
  Lähi-idässä olisi rauha ellei Usaa johtaisi Trumpin sionistiklaani, joka myös toimii Naton ylimpänä komentajana. Ja koko maailma olisi jotain muuta kuin tänään kun tärkeimmäksi asiaksi nousisi rauha ja rinnakkaiselo.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Vaihtoehtoisten viestimien merkitys
  ”Orwell pelkäsi niitä, jotka kieltäisivät kirjoja. Huxley taas pelkäsi, että ei olisi mitään syytä kieltää kirjaa, sillä ei olisi ketään, joka halusi lukea sitä.
  Orwell pelkäsi niitä, jotka sensuroisivat meiltä tietoja. Huxley taas pelkäsi niitä, jotka antaisivat meille niin paljon, että me taantuisimme passiivisuuteen ja egotismiin.
  Orwell pelkäsi, että totuus olisi piilossa meiltä. Huxley pelkäsi, että totuus hukkuisi merkityksettömyyden mereen. ”
  “What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one. Orwell feared those who would deprive us of information. Huxley feared those who would give us so much that we would be reduced to passivity and egotism. Orwell feared that the truth would be concealed from us. Huxley feared the truth would be drowned in a sea of irrelevance.”

  Vaihtoehtoiset tiedotusvälineet ja kaikki, jotka työskentelevät niiden kanssa, ansaitsevat kiitollisuutemme ja taloudellisen tuen. He yksinään voivat korjata vääristyneen ja epätäydellisen kuvan maailmasta, jota saamme joukkotiedotusvälineiltä. He voivat yksin näyttää meille polun tulevaisuuteen, jossa lapset, lastenlapset ja kaikki tulevat sukupolvet voivat selviytyä.
  The alternative media, and all who work with them deserve both our gratitude and our financial support. They alone can correct the distorted and incomplete picture of the world that we obtain from the mass media. They alone can show us the path to a future in which our children, grandchildren, and all future generations can survive.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178212

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Facebook sensuuri vasta alkua varoittaa sisäpiirin neokonna
  Ensimmäisen kerran julkistetuissa huomautuksissa Washingtonin sisäpiiriläinen lähihoitaja on ilmeisesti väittänyt olevansa tyytyväinen äskettäiseen puhdistukseen – ja lupasi lähitulevaisuudessa niitä entistä enemmän.
  ”Venäjä, Kiina ja muut ulkomaiset valtiot hyödyntävät avointa poliittista järjestelmäämme”, toteaa Jamie Fly, Aasian-ohjelman johtava tutkija ja johtava vaikutusvaltainen think tank Saksan Marshall Fund’issa jota rahoittaa Yhdysvaltain hallitus ja Nato. — luit oikein: NATO
  ”He voivat keksiä tarinoita, jotka toistuvat ja levitetään eri sivustoissa. Joten aloitamme vain iskemään takaisin. Juuri tällä viime viikolla Facebook alkoi alkaa ottaa alas sivustoja. Tämä on vasta alkua. ”
  Facebook Censorship Of Alternative Media “Just The Beginning,” Warns Top Neocon Insider
  In comments published here for the first time, a neoconservative Washington insider has apparently claimed a degree of credit for the recent purge — and promised more takedowns in the near future.
  “Russia, China, and other foreign states take advantage of our open political system,” remarked Jamie Fly, a senior fellow and director of the Asia program at the influential think tank the German Marshall Fund, which is funded by the U.S. government and NATO.
  “They can invent stories that get repeated and spread through different sites. So we are just starting to push back. Just this last week Facebook began starting to take down sites. So this is just the beginning.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178326
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178347

  Se ei ole ”salaliittoteoriaa”
  Jos näet että joku ehdottaa, että on ”vain teoriaa”, että Soros muka tuhoaa rajoja, tuottaa maahanmuuttajien tulvan tai että hän tekee yhteistyötä kansainvälisen politiikan muodostamisessa niin tässä on todisteita aivan muusta
  It’s Not a “Conspiracy Theory”
  If you see anyone suggest that it’s ‘only a theory’ that Soros conspires to erode borders, flood nations with migrants, or that he’s not colluding to shape international policy; here’s the evidence
  http://www.investmentwatchblog.com/if-you-see-anyone-suggest-that-its-only-a-theory-that-soros-conspires-to-erode-borders-flood-nations-with-migrants-or-that-hes-not-colluding-to-shape-international-policy-heres-evidence/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178338
  Suunnitelmalisen siirtolaisuuden kansainvälinen rahoitus
  The International Financing of Engineered Migration
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178323

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Aika paskaa koko sivu antakaa olla vapaamuurarit tulee hävittää teidät!!! Ottakaa rahat ja juoskaa tämän maan kansa on liian vituillaa :). Katsokaa näitä narttuja ei voi muuta sanoaku ei jumalauta vaikka ruotsi on romahtamassa ja tälläinen sopimus on tulossa:

  https://suomimedia.wordpress.com/2018/10/25/gcm-sopimus-tuo-suomeen-useita-miljoonia-muslimeita-elamaan-sosiaalietuuksilla/

  Ja nämä postaa perseestään kuvia 🙂 Kertoo kaiken kuinka vituilla tämä maa on!!

  https://www.instagram.com/fitoona/?hl=en

  https://www.instagram.com/jennijanica/?hl=fi

  https://www.instagram.com/minnapajulahti/?hl=en

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Minkäs teet jos kansa ei ole hereillä ja ala puolustamaan omaansa. Sama se on yksilöidenkin kohdalla: jos vaan antaa mennä niin rappiolle pääsee pian. Mutta jos tykkää olla rappiolla niin sitten on turha ruikuttaa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Kirkko on nykyään ihan perseestä, vitun lasten hyväksikäyttäjät saatana. Eikö muijat anna papeille enää pillua koska täytyy raiskata pikku tyttöjä? HÄ? Voi vitun paskiaiset, saatana !!

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 8. Näin valtamedia: Pääkirjoitus: Rauhan paras tae on historiasta oppiminen
  Kyllä mutta kertooko valtamedia koskaan totuutta historiasta, joka olisi se rauhan paras tae???
  EI KERRO. Päinvastoin VALEHTELEE röyhkeästi.
  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/75001829-3200-4602-a3b7-69203ea8484f_pk.shtml
  https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/33681554-c376-49dd-9884-629f5120aab7_v0.shtml
  The Jewish Hand in the World Wars, Part 1
  ”In 2006, an inebriated Mel Gibson allegedly said this: “The Jews are responsible for all the wars in the world.” There followed the predicable storm of anti-anti-Semitism, ad hominem attacks, and various other slanders against Gibson’s character. But virtually no one asked the question: Is he right? Or rather this: To what degree could he be right?
  http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-1/
  What was World War One about? How did it start? Who won? And what did they win? Now, 100 years after those final shots rang out, these questions still puzzle historians and laymen alike. But as we shall see, this confusion is not a happenstance of history but the wool that has been pulled over our eyes to stop us from seeing what WWI really was. This is the story of WWI that you didn’t read in the history books. This is The WWI Conspiracy.
  https://www.corbettreport.com/wwi/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178957
  Kommenttina tuohon voisi sanoa, että tilanne Amerikassa ja Euroopassa, Lähi-idästä puhumattakaan, tukee selkeästi artikkelin kirjoittajaa ja Gibsonia. Ilman USA:n neokonna-sionistien kulissien takaista toimintaa, jota ei saisi tutkia eikä paljastaa leimautumatta vihapuheen harjoittajaksi ja josta valtamedia vaikenee, tuskin maan oma hallitus olisi suurin turvallisuusuhka kansalleen, ei myöskään EU:ssa kuten nyt on. Eikä Lähi-itäkään olisi pahassa Israelin ylläpitämässä ja Naton tukemassa sotakierteessä jota Usan ja Euroopan neokonna-sionistit tukevat ja rahoittavat.
  Kannattaa unohtaa puheet ’rauhan turvaamisesta’ kun ISIS on liittouman itse luoma ’vihollinen’ jonka avulla päästään käymään sotaa ja laajentamaan omaa reviiriä muita ryöstämällä ja tappamalla.
  Ja tukemalla kansan verovaroin Natoa – kuten nwo-globalistimme presidentin tukemina kansan selän takana tekevät – myös me olemme tämän sotakierteen tukimiehiä.
  The Jewish Hand in the World Wars, Part 2
  THOMAS DALTON
  http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-2/
  Juutalainen käsi maailmansodassa, osa 2
  THOMAS DALTON
  Woodrow Wilson näytti olevan ensimmäinen amerikkalainen presidentti, joka oli valittu juutalaisen lobbyn täydellä tuella, ja hän vastasi asettamalla useita juutalaisia johtaviin tehtäviin. Niitä pidettiin myös ratkaisevana vaikuttajina Wilsonin sotapäätöksessä huhtikuussa 1917. Britannian puolella pääministeri David Lloyd George oli kristitty sionisti ja juutalaisten ideologinen maanmies ja yhtä innokas tukemaan heidän tavoitteitaan. Yhdistynyt kuningaskunta kannatti juutalaista tukea marraskuussa 1917 annetun Balfour-julistuksen kautta, joka lupasi sionistien kotimaaksi Palestiinan; se oli heidän palkkansa siitä, että he olivat tuoneet USA:n mukaan konfliktiin noin seitsemän kuukautta aikaisemmin.
  Lopuksi, ja kuten aina, oli saatavana rahaa. Warin Industries Boardin tukiessa Wilsonia, juutalaisella rahoittajalla Bernard Baruchilla oli erinomainen valta ohjata sotilasmenoja; voimme olla varmoja siitä, että hänelle mieluisat asiakkaat hyötyivät. [1]
  Kuten Baruch totesi kongressille, ”minulla oli luultavasti enemmän valtaa kuin ehkä kenelläkään muulla sodassa; epäilemättä tämä on totta.” Katso osa 1 hänen täydellisestä todistuksestaan.
  Ehkä Nebraska-senaattori George Norris sanoi sen parhaiten. Puheessaan Wilsonin sotaa koskevaan julistukseen Norris huudahti, että amerikkalaisia petettiin ”melkein yksimielisellä vaurauden yhdistelmällä … taloudellisella kiinnostuksella osallistua sotaan”. Lisäksi ”suuri määrä maan suurista sanomalehdistä ja uutistoimistoista on ohjattu ja valittu suurimpaan propagandaan, jonka maailma on koskaan tuntenut, muokatakseen asenteita sodan hyväksi. ”Tiivistäen Norris sanoi tämän:” Menemme sotaan kun kulta käskee. ”[2]
  Mainittu Chalbergissä (1995: 71-73).
  Rahoitus, media, ”kulta” juutalaiset edut menestyivät monilla rintamilla. – Lopuksi, ja kuten aina, rahaa oli tehtävä. Kun Warin Industries Boardin tuki meni Wilsonille, juutalaisella rahoittaja Bernard Baruchilla oli ylimääräinen valta johtaa sotilasmenoja; voimme olla varmoja siitä, että hänen asiakkaansa hyötyivät. [1]
  http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-2/
  The Case That 9/11 Was an Israeli Attack on the US Is ’Overwhelmingly Strong’ – Ron Unz
  ” … the attacks must have been the work of a highly sophisticated organization with access to advanced military technology …”
  ”Once we have concluded that the culprits were part of a highly-sophisticated organization, we can then focus on the Who and the Why, which surely would be of greater importance than the particular details of the How.”
  ”…the vast weight of the evidence clearly points in a single direction, implicating Israel and its Mossad intelligence service, with the case being overwhelmingly strong in motive, means, and opportunity. And leveling accusations of blame at Israel and its domestic collaborators for the greatest attack ever launched against America on our own soil entails enormous social and political risks.”
  https://russia-insider.com/en/case-911-was-israeli-attack-us-overwhelmingly-strong-ron-unz/ri24931

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tästä historiallisesta totuudesta valtamedia ja ns. ’virallinen historia’ vaikenee. Valheiden kertominen on sen lempipuuhaa. Miksi?
   Kuintenkin jos rauhaa todella aiotaan edistää historiasta oppimalla niin ei saisi vaieta vaan nostaa kissa pöydälle eli kertoa totuus. Valhe ja totuuden piilottelu vain ylläpitää sotakierrettä.
   Onneksi on Ron Unzin kaltaisia jotka kaivavat totuuden esiin ja haistattaa mafialle vaikka Nwo-mafia sitä kaikin keinoin yrittää pimittää.
   The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia
   Secret History of Khazarian Mafia and its evil plan to hijack the whole world now revealed for first time.
   https://jtremaine.wordpress.com/tag/babylonian-money-magic/
   https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   pieni ote artikkelista:
   ”Hitler became a problem for the KM when he broke free and begin acting in the interests of the German people and the free people of the world, and developed his own banking system free of the Rothschilds.
   Hitler introduced a financial system that was free of usury and beneficial to the working class. This mandated the utter destruction of Germany and the German people, because the Rothschilds and the Khazarians could never allow an economic system that did not depend upon usury to exist.
   We see the same thing today with the Khazarian war against Islam, because Islam forbids usury. That is why Israel is so vocal and aggressive about destroying the Islamic people of the world.
   Hitleristä tuli ongelma KM: lle kun hän irtaantui siitä ja alkoi toimia Saksan kansan etujen mukaan ja hän loi oman pankkijärjestelmän jota Rothschildit ja KM eivät voineet hyväksyä kun se ei perustunut hyvähsikäyttöön. Hitler esitteli rahoitusjärjestelmää, joka oli vapaa koronkiskonnasta ja hyödytti työväenluokkaa.
   Me näemme saman tänään KM:n islamin vastaisessa sodassa, koska islam kieltää koronkiskonnan. Siksi Israel on niin vahvasti aggressiivinen maailman islamilaisista ihmisistä.”

   Tästäkin asiasta virallinen historia vaikenee. Ainakaan itse en siitä kuullut sanaakaan oman opiskeluni aikana.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Juutalainen politiikka Amerikassa – GILAD ATZMON
    ”Israelilainen minussa näki eron ’israelilaisen’ ja ’juutalaisen’ välillä ylioppilaskunnan huoneessa, koska minut oli kasvatettu israelilaiseksi patriootiksi. Minua koulutettiin rakastamaan ja jopa kuolemaan maaperälle, jonka erehdyksessä uskoin olevan minun. Israelilaisen tavoin minua koulutettiin ajattelemaan heimoa, mutta puhumaan yleismaailmallisesti, ja oppimaan kuinka parkua uhrina mutta harjoittaa samalla sortoa. Mutta elämässäni tietyssä vaiheessa, kolmekymppisiä, aloin saada tarpeekseni tästä kaikesta. Halusin yksinkertaistaa asioita. Minä muutin itseni tavalliseksi ihmiseksi.
    Jewish Politics in America – A Post Political View
    GILAD ATZMON
    It was the Israeli in me who saw the disparity between ‘Israeli’ and ‘Jew’ at the Student Union Hall because I was raised as an Israeli patriot. I was trained to love and even die for the soil I mistakenly believed to be mine. As an Israeli, I was also trained to think tribal but speak universal, and I learned how to whine as a victim yet exercise oppression. But at a certain point in my life, around my thirties, I started to find all of it too exhausting. I wanted to simplify things. I demoted myself into an ordinary human being.
    http://www.unz.com/article/jewish-politics-in-america-a-post-political-view/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. WW1- kunnianosoitus – valheiden juhlaa ja latteutta
   Maailman johtajat kokoontuivat Pariisiin sunnuntaina Riemukaaren alla vuosisatojen vuosipäivän päättyessä Ensimmäisen maailmansodan päättymiseen. Absurdilla tavalla Napoleon-aikakauden riemukaari oli sopiva paikka – koska presidentti Emmanuel Macronin seremonia ja retoriikka oli ” valheiden ja latteuden juhlaa”. — Komm: siellähän meidän Nwo-lakeijamme Niinistökin oli kuunteluoppilaana

   Ranskan Macron puhuu ”monenvälisyydestä” (multilateralismi) maailmanrauhan puolesta, mutta molemmat maat, jotka ovat kiistatta tukeneet ja toteuttaneet monenvälisyyttä käytännössä kehoituksissaan ja politiikkansa globaalin kumppanuuden ja taloudellisen kehityksen pohjalta ovat Venäjä ja Kiina.
   Ja vielä vaikka Venäjää ja Kiinaa häiritsevät amerikkalaiset ja eurooppalaiset pakotteet ja Yhdysvaltain sotilaalliset provokaatiot.
   Ensimmäinen maailmansota ja 20 vuotta myöhemmin toisen maailmansodan aikaansaama yksipuolinen ja laittoman imperialismin toiminta on edelleen elossa ja vaarallisesti voimakasta. Meidän on vain tarkasteltava nykyistä maailmaa ymmärtääksemme tämän. Mutta kun syylliset heittäytyvät paskan puhumiseen ja uskoen sen voittoon, tiedämme myös, että maailma on jälleen erittäin vakavassa vaarassa.
   https://www.strategic-culture.org/news/2018/11/12/world-war-homage-triumph-lies-and-platitudes.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178997
   World War I Homage – A Triumph of Lies and Platitudes
   World leaders gathered in Paris on Sunday under the Arc de Triomphe to mark the centennial anniversary ending World War I. In an absurd way, the Napoleon-era arc was a fitting venue – because the ceremony and the rhetoric from President Emmanuel Macron was a “triumph” of lies and platitudes.

   France’s Macron talks about “multilateralism” for world peace, yet the two countries which have arguably supported and implemented multilateralism in practice are Russia and China in their calls and policies for global partnership and economic development.
   And yet it is Russia and China that are being harassed with American and European sanctions, and US military provocations.
   The unilateral, lawless imperialism that engendered World War I and 20 years later World War II is still alive and dangerously vigorous. We only have to look around the present world to realize that. But when the culprits indulge in a triumph of bullshit then we also know that the world is once again in very grave danger.
   https://www.strategic-culture.org/news/2018/11/12/world-war-homage-triumph-lies-and-platitudes.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178997

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Haluaisin lyhyesti tietää, millä tavalla ns. Oidipuskompleksi (Freud) ilmenee myöhemmällä iällä ihmisessä jolla se oletettavasti on?
    Miten aikuisella miehellä ilmenee ns. Oidipuskompleksi?
    Liittyykö se jotenkin vallanhaluun, onko heillä liian ”suuria luuloja” itsestään vai mitä?
    — Kyllä on. Mamman kanssa naimisiin ja isäukko pihalle. Onhan se aika suuri luuloista kun tuollainen ’jää päälle’.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat