Ilmasto on aina muuttunut

Martin Armstrongin blogikirjoitus käsittelee ilmaston lämpenemistä.

Kommentti: Hra Armstrong, haluan kiittää teitä, sillä vastustatte ilmaston lämpenemiseksi kutsuttua salamyhkäistä agendaa. On ällistyttävää, kuinka vuosikymmenten geologiset löydöt voidaan sivuuttaa noin vain. Olet oikeassa siinä, että kaikki muuttuu. Magneettiset navat siirtyvät jatkuvasti. Alueet, missä kasvaa tällä hetkellä sademetsää, tulevat olemaan jään peitossa, ja alueilla, jotka ovat tällä hetkellä jään peitossa, tulee kasvamaan sademetsää. Sade, joka saa yhtäkkiä autiomaan puhkeamaan kukkaan, osoittaa, kuinka ilmasto on dynaamisempi kuin mitä suppea käsityksemme ilmastosta antaa olettaa. Yksikään oikea tiedemies ei väittäisi, että tämän teorian puolestapuhujat ovat joko lahjottuja tai tietämättömiä.

PD

 

Vastaukseni: Olet oikeassa. Atacaman aavikko puhkesi kukkaan, kun El Nino toi viimeisen kahden vuosikymmenen rankimmat sateet aiemmin tänä vuonna. Atacaman aavikko on yleensä eräs maailman kuivimmista kolkista. Kukat kukkivat tyypillisesti kerran 5-7 vuodessa.

Siperiasta taasen, venäläiset löysivät kauan sitten sukupuuttoon kuolleen kasvin ikivanhoja siemeniä. He onnistuivat herättämään kasvin henkiin. Kyseessä on vanhin kasvi, joka on elvytetty 32 000 vuoden jälkeen. Tämä osoittaa, kuinka hedelmällinen Siperia on ollut, eikä se ole aina ollut kylmää aluetta.

Piri Reisin kartta löydettiin sattumalta turkkilaisesta museosta vuonna 1929. Kartassa Antarktis esitetään tarkasti, ilman jääpeitettä, mille ei ole mitään loogista selitystä, paitsi ettei se ollut jään peitossa – merkki muinaisesta ilmaston lämpenemisestä. Turkkilainen admiraali Piri Reis suunnitteli maailmankartan. Tämä kartta kattoi Portugalin, Espanjan, Länsi-Afrikan, Keski- ja Etelä-Atlanttin, Karibian, itäisen osan Etelä-Amerikasta sekä osan Antarktista. Sen uskotaan kattaneen Pohjois-Amerikan, mutta loput kartasta tuhoutui.

 

On siis olemassa mittava määrä todisteita, jotka osoittavat että ilmasto on AINA muuttunut; magneettiset navat ovat aina siirtyneet, sekä jää niiden mukana. Tällä kuvalla he markkinoivat ilmastonmuutosta. NASA:n tuore tutkimus osoitti, että Antarktiksella on jäätä väitettyä enemmän, juurikin siksi koska navat siirtyvät. Aivan samanlaisia tuloksia on saatu pohjoisnavalta – jäätä on nykyään enemmän verrattuna aikaan, jolloin Al Gore nosti kysymyksen esille.

Sen sijaan, että tutkittaisiin, ja ymmärrettäisiin objektiivisesti (1), että navat liikkuvat, ja että (2) ilmasto on aina muuttunut, tätä käytetään verotuksen oikeuttamiseen maalaamalla uhkakuvia, jotka ovat täysin perättömiä. Ympäristön muuttaminen heittämällä jätteitä veteen tai käyttämällä dieseliä busseissa niin, ettei pysty hengittämään, on eri asia kuin maapallon ilmaston muuttaminen. Toinen saavutetaan liioittelemalla toista. Ne, jotka kieltäytyvät edes ajattelemasta vaihtoehtoja propagandalle, ovat osoittaneet umpimielisyytensä, eivätkä he tule selviämään tulevasta mullistuksesta.

 

Lähde: Armstrong Economics

5 kommenttia

 1. Juuri ilmoitettiin ilmastohuuhaan nimissä, että on sovittu miljardituista EU:lta ”kehitysmaille” ”teollisuusmailta” päästörajoituksia varten. Niitä ei tietenkään tule, vaan rahat menevät jonnekin. Samalla EU potkii nilkkaan itseään ja teollisuus siirtyy köyhiin maihin.

  Kyse on Länsimaidne alasajosta. Mamutuksella romautetaan elintaso lopullisesti ja ajetaan maat konkkaan ja kaikki mene rahaeliitille. Mamutuksella myös lasketaan väestön tasoa sen vuoksi, että tulijat eiuvät osaa edes lukea useinkaan ja ovat tietämättömiä. Heidän lapsensa saattaisivat kuitenkin kouluttautua edistyksellisissä koululaitoksissa. Tästä olikin jo merkkejä esim. Saksassa. Siispä tuhottiin koko Saksan maailman edistynein koulutussysteemi jollain YK:n ohjeella. Nyt ei saa kouluttaa vammaisia ja sokeita ym. erikseen, vaan tällainen erityisopetus tulee lakkauttaa. Kaikki vain samalle viivalle eli samaan ryhmään. Eihän opetuksesta mitään tule ja nyt nimenomaan vammaiset tuntevat itsensä huonommiksi. Ipetuksen taso romautetaam, jotta kaikki voisivat saada todistuksen, joka ei merkitse mitään. Opiskelu on Frankfurtin koulukunnan kymmenine vuosien sabotaashin jälkeen muutenkin vain ryhmätyötä, holohoaxia ja muuta höpöä ja sisällötöntä ja historiatonta paskaa. Seksiopetus alakoululaisille ja oikein pantomiimien avulla yläkoululaisille ja kaikki perversiot hyväksyen on sentään väloaikaisesti haudattu vastarinnan voimakkuuden tähden Saksassa.

  Silti jansainvälisesti ajetaan vielä typerämpien yksilöiden muodostamista lopputuloksena common Corella ym. kv. ohjelmilla. Tavoitteena on aivoton kommunistiorja, jonka elämän sisältö on viihde ja muu paska ja joka ei pysty keskittymään mihinkään. Tietenkin näppärämpiäkin tarvitaan jonkin verran. Heistä tehdään ammatti-idiootteja eli yksittäistä alaa opetetaan, mutta kokonaisnäkemystä ei. Lisäksi tietenkin rajut tuomiot toisinajattelusta.

  Kyse on siis Länsimaiden tuhoamisesta. Kaikki romautetaan kehitysmaidne tasolle, joita ei ole koskaan ollut tarkoituskaan kehittää. Lisäksi valkoinen väestö tuhotaan muutamassa kymmenessä vuodesa syntyvyyden kautta jaTtai nopeutetusti steriloimalla lääkehuijjauksila ja tappavalla terveydenhuollolla ja rotusodilla/syrjinnällä

  Plusääni(27)Miinusääni(2)
  1. Hyvä kuvaus. Asian loistavuus on siis siinä, että päästään elintasokilpailun oravanpyörästä, lukemaan opettelemisesta, koulun käymisestä, keskittymisestä, ajattelemisesta, lääkkeiden syömisestä ja lääkärissä käymisestä. Sontaahan se kaikki olisi ollutkin. Kuten kaikki muukin kehitysoppi.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
 2. Tämä on mielenkiintoinen!

  Empä tiennyt että tuo talousguru ottaa kantaa ilmasto keskusteluunkin.
  Hauska juttu sinänsä, olen itsekin aina pitänyt tätä ihmisen aiheuttamaa ilmaston lämpenemistä
  täytenä humpuukina!

  Jo pelkästään auringon vaikutus on suurempi kuin koko ihmiskunnan kaikki tekemiset.

  Kiitos magneettimedia!

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
  1. http://grizzom.blogspot.fi/2015/11/lies-damned-lies-and-global-warming.html

   Juutalainen YLE uutisoi, että vuosi 2015 on ilmeisesti historian lämpimin. En usko. Juutalaiset haluavat globaalia YK-veroa esim. ilmaston hyväksi. Siitä se lähtee. Joka asiasta veroa YK:lle eli pohjattomaan juutalaiseen kankkulankaivoon. JWO::n mihet ovat jääne kiinni jo lukemattomat errat valehtelusta ja mittusten peukaloimisesta.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat