Iloisia uutisia Iranin asekehityksen edistymisestä!

Iranin uudet ohjukset yltävät nykyisin jopa 1 800 kilometrin päähän. Tämän johdosta valtioterroristi-valtion Israelin johdossa oleva juutalaismafia joutuu miettimään ainakin “kaksi kertaa”, ennen kuin he uskaltavat lietsoa sodan Irania vastaan, riippumatta sionistisen Yhdysvaltojen tuesta Israelille. Mikäli tässä nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa syttyisi sota Iranin ja Israelin välille, altistuisisivat Israelin sotilastukikohdat alueella merkittävän riskin piiriin. Tämä on tietysti hyvä asia, sillä tällainen pelote parhaillaan ehkäisee suursodan syttymisen Lähi-idässä.  

Iranin uudet ohjukset 

Iranin sotilaallinen eliittijoukko eli Vallankumouskaarti piti hiljattain taisteluharjoituksen, jossa testattiin maan uusia ohjuksia. Harjoituksessa selvisi, että viimeisimmät ohjukset lentävät jopa 1 800 kilometrin päähän sekä osuvat kohteeseensa lähes metrin tarkkuudella. 

Käytännön tilanteessa ohjuskehityksen myötä Iran kykenee tarvittaessa liittolaistensa kautta Jemenistä, Syyriasta, Libanonista sekä Palestiinasta laukaisemaan ohjuksia hyvin laajalle alueelle Lähi-idässä. Tämä asettaa juutalaismafian eli Israelin sotilastukikohdat alueella tilanteeseen, jossa niillä ei ole niin vaikuttavaa vastustusta Iranin aseita vastaan kuin aikaisemmin. Myös sota-alukset saattavat joutua ohjusten maalitauluksi. Tämä voi parhaimmillaan nostaa sionistisen Yhdysvaltojen  ja sen tiettyjen liittolaisten kynnystä hyökätä Iranin kimppuun.  

Globaali juutalaismafia ja Israel ovat viime aikoina hakeneet yhä aktiivisemmin tekosyitä aloittaakseen sodan Irania vastaan. Iran on maailman vaikuttavin antisionistinen valtio ja se muodostaa voimakkaimman vastustuksen juutalaismafian synnyttämälle laillistettuun ryöstöön ja riistoon perustuvalle ylikansalliselle korolliselle velkarahajärjestelmälle.1,2,3,[4] Luonnollisesti Iranin sotilaallinen voimakkuus Lähi-idässä hillitsee Israelin toteuttamasta unelmaansa Suur-Israelista esimerkiksi Lähi-idän uudelleen jakamisen kautta. 

[4) Kätketty tyrannia]  

Israelin ilmavoimien F-16-hävittäjä. Kuva: IDF / Cpl. Eden Briand

Koska Iranilla ja sen liittolaisilla on kuitenkin valtavat teknisesti pätevät ohjusarsenaalit ja jättimäiset määrät miehiä valmiina sotimaan viimeiseen hengenvetoon saakka, olisi sota erittäin tuhoisa myös juutalaismafialle riippumatta sodan lopputuloksesta. Tämä on onneksi toiminut Israelin sotahalukkuutta ehkäisevänä pelotteena. 

Lopuksi on syytä muistaa, että Israelin uhkaan viitaten tämän vuoden alussa Israelin puolustusministeri  Benny Gantz sanoi, että Israelilla on oltava sotilaallinen vaihtoehto pöydällä. Israelin Hayomin raportin mukaan Israelin puolustusvoimat (IDF) laativat suunnitelmia hyökkäykselle Iranin ydinohjelmaan. Israel on ydinasevaltio, mutta Iran ei sitä ole. Tällaiset Israelin hyökkäyssuunnitelmat menevät nyt toivottavasti jäihin. 

Markku Juutinen

Lähteet 

 1. Karin Hudes (2013). http://www.globalresearch.ca/world-bank-whistleblower-reveals-how-the-global-elite-rule-the-world/5353130http://www.interpretermag.com/karen-hudes-rts-whistleblower-who-believes-world-bank-controlled-by-second-species/http://archives2013.gcnlive.com/Archives2013/sep13/PowerHour/0926132.mp3http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHVgRgYdCsQ 
 1. Taibbi, Matt (5.4.2010). RS. The Great American Bubble Machine. Saatavilla: http://www.rollingstone.com/politics/news/the-great-american-bubble-machine-20100405  
 1. Jewish Encyclopedia (1906). http://www.jewishencyclopedia.com/articles/12909-rothschild 
 1. White, Walter (1978). The Hidden Tyranny. The Issue that Dwarfs All Other Issues. This is the Most Sensational Manuscript of its Kind. Also known as: ”The Rosenthal Document.” 

RT (16.1.2021). WATCH Iran’s Revolutionary Guards destroy mock WARSHIPS with ballistic missiles. Saatavina: 

 WATCH Iran’s Revolutionary Guards destroy mock WARSHIPS with ballistic missiles — RT World News  

Dave DeCamp (14.1.2021). Antiwar.com. Report: Israel’s Military Drawing Up Plans to Strike Iran. Saatavina:   

Report: Israel’s Military Drawing Up Plans to Strike Iran – News From Antiwar.com 

Michel Chossudovsky (16.6.2012). Global Research. Hidden US-Israeli Military Agenda: “Break Syria into Pieces”. Saatavina: Hidden US-Israeli Military Agenda: ”Break Syria into Pieces” – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

Aiheeseen liittyviä muita tiedostoja 

Islam Radio: http://islam-radio.net/    

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/index_finance.htm    

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/index_uspolitics.htm    

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm    

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/index_terror.htm#adl    

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/index_lobby.htm    

Islam Radio: http://islam-radio.net/finish/jud/talmud.htm  

4 kommenttia

 1. IRAN ON TUHOTTAVA!
  Tämä on Israelin pääoppi koskien Irania. Iranille pitää käydä kuten Irakille, Syyrialle, Libyalle ja Afganistanille. Israel ei siedä sotilaallisesti vahvaa Irania. Ennen pitkää Israel yhdessä USA:n kanssa hyökkää Iraniin. Sota saadaan aikaan jonkun tekosyyn avulla. Iranin ainoa pelastus olisi oma ydinase, jolla se pystyisi iskemään Israeliin. Ydinpelote estäisi Israelia hyökkäämästä. Siksi Irania yritetään estää saamasta ydinasetta. Israel on alueen terroristivaltio, joka on uhka koko Lähi-Idälle ja koko maailmalle. Iran on ainoa vastus Israelille, mutta USA:n tuki Israelille tekee Israelista ylivoimaisen. Iran on myös valtio, joka ei hyväksy holokaustihuijausta. Kaikki länsimaat on propagoitu Irania vastaan ja ovat USA:n puolella. USA:n laittamat pakotteet Iranille kurjistavat Iranin kansaa. Trumpin viimeisin teko oli lisätä pakotteita Iranille. Sota Irania vastaan on kuitenkin väistämätön. Siionin Viisaat eivät siedä valtiota, joka uhkaa heidän Israeliaan. Quasem Soleimani: ”Kansamme olemassaolon ja lastemme tulevaisuuden nimessä, ja laajemmin ihmiskunnan nimessä, meidän täytyy varmistua, että tämä tulee olemaan Juudan viimeinen sota. Vain sitten voimme olla vapaita.” Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
 2. Israel ja sionistit (Biden: ei tarvitse olla ’juutalainen’ ollakseen sionisti) ottavat kaiken mikä on mahdollista ottaa itselle. Siksi Iranilla ei ole vaihtoehtoa vaan sen on oltava iskukykyinen samalla tavalla kuin Venäjän sitä nyt rajusti uhkaavan ja aggressiivisen nwo-mafian edessä suvereenisuutensa säilyttääkseen.
  Bidenin Trumpia vahvemmin tukemien ’biden-sionistien’ tavoite ei ole vain Suur-Israel (ja palestiinalaisten tuhoaminen) vaan oman vallan laajentaminen koskemaan koko maailmaa eli yksinapainen hegemonia kuten asioista perillä oleva Israel Shamir (yksi monista) on sanonut. Myös Gilad Atzmon on todennut että me olemme kaikki palestiinalaisia.
  Maailman ja ihmiskunnan suurin haaste tulevaisuudessa tulee olemaan tämän sitä uhkaavan mafian valta-pyrkimysten ja sotien estäminen tai niiden voittaminen ja ihmisoikeuksia rikkovan rikollisen mafian telkien taakse saaminen. Niin kauan kuin maailmassa on kaiken itselleen kahmiva ja muista piittaamaton, sortava ja muita hyväksi käyttävä ’meille kaikki’-eliitti kestävää rauhaa ja sopua ei voi syntyä joka kuitenkin on ihmiskunnan enemmistön toive.

  Maailmassa ei ole mitään sellaisia ongelmia joita ei voitaisi ratkaista ilman kenenkään hegemoniaa ja rauhanomaisesti.
  Käsittämätöntä on että meilläkin itsensä kristityksi nostaneet tukevat sionistien sortavia ja kristinuskon 10 käskyn moraalin vastaisia toimia, ja siitäkin huolimatta että sionistien varsin selkeästi ilmaistu tavoite on kristinuskon ja kristittyjen hävittäminen maailmasta.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Niin kaunis kuin kristinuskon teologien vääristämä oppi monessa onkin niin Iranin kohdalla se ei nyt ole oikea valinta. Kun sanotaan että jos sinua lyödään poskelle niin käännä toinenkin poski lyötäväksi niin silloin edetään kohti omaa tuhoa kun lyöjänä on Israel jolle vain hegemonia ja ylivalta kelpaa.
   Mutta oliko historian Jeesus tällaisen teologian muokkaaman opin takana.

   ”Raamatun profetiat ovat täyttymässä silmiemme edessä…”
   Ihmetyttää miksi Raamatussa, jonka UT on kirjoitettu lähes sata vuotta Jeesuksen kuoleman jälkeen ja ’hatarin’ (ilman sitä tietoa joka meillä on tänään) perustein on niin tarkkaan ennustettu ihmiskunnan kohtalo.
   Uusi Testamentti on ristiriitainen ja epäjohdonmukainen mitä Jeesuksen persoonaan ja opetuksiin tulee. Välillä kehotetaan taistelemaan jopa miekalla, välillä taas rauhaan ja vihollistenkin rakastamiseen. Aivan kuin tuo ’miekka puoli’ olisi haluttu pitää salassa kuten Lehmann kirjassaan ”Raportti Jeesuksesta, erään väärennöksen pöytäkirja” sanoo ja olettaa Jeesuksen olleen ainakin osin vastarintamies, selootti joka taisteli fariseusten tekopyhyyttä vastaan. Olisiko salassapidon syynä se että Jeesus olikin essealainen ’vastarintamies’, joka taisteli oman heimonsa farisealaisia vastaan Jumalan haluaman paremman maallisen valtakunnan puolesta?
   Lehmann osoittaa selkeästi että se ristiriita mikä nyt on johtamassa tuhoon oli jo silloin olemassa. Varmaan siksi oli helppoa ennustaa ja nähdä tulevaisuus synkkänä.
   Hurskaat ja oikeudenmukaiset Jeesus-lahkon jäsenet kokivat fariseusten (kristinuskon perustaja Paavali oli yksi heistä ennen kääntymystään) ajavan maataan ja kansaansa kohti tuhoa ja kävivät omaa taistelua heitä vastaan. Fariseukset tuhosivat lopulta nämä heitä vastaan taistelevat J-lahkon jäsenet ja pääosin erämaahan vetäytyneet essealaiset jotka kehottivat fariseuksia parannukseen. Heidän kirjoituksia on löytynyt Qumranin luostarin kääröistä joista Uuden Testamentin tekstien voidaan osoittaa olevan suurelta osin peräisin.
   Nykyiset sionistit voi nähdä henkisesti valtaosin fariseusten jälkeläisiä jotka haluavat luoda uuden Daavidin kuningaskunnan ja tuhota nykyajan ’essealaiset’ ja heidän perintönsä (10 käskyä). He keräävät vastoin Jeesuksen taivaallista oppia aarteita maan päälle jossa koi syö ja ruoste raiskaa.
   Nykyisten Jeesuksen oppia kannattavien (ja siitä oman version tehneiden kristittyjen ja ’uskovaisten’) opin kohtalo tänään näyttää olevan sama kuin essealaisten. Pohjimmiltaan kyse on hyvän ja pahan välisestä taistelusta maailmassa.
   https://sti.fi/luennot/files/essequmr.html
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Essealaiset

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Facebook harkitsee termin ”sionisti” kieltämistä ns. vihapuheena

    Tosiasia on ettei sionismi nykyisin rajoitu vain Israelin valtioon. Jos se rajoittuisi niin tuskin sanan käyttämisen rajoittamiselle ja vihapuheeksi leimaamiselle olisi mitään tarvetta tai rehtiä motivaatiota Facessa.
    Näyttäisi että tässä pyritään torjumaan tai salaamaan se että suurimmat sionistit ovat samanaikaisesti myös koko maailman omakseen kaappaamaan pyrkiviä, eivät suinkaan vain Israelin valtion rakentajia.
    Israelin valtio on kyllä pääosin heidän luomus ja kuten näemme sen harjoittamasta politiikasta, tavoite on Suur-Israel ja Lähi-idän herruus, joka jo menee yli sen mitä sionismilla virallisesti ymmärretään.
    Sionisteiksi on julistatutunut myös suuri joukko sellaisia joiden intressit eivät suinkaan rajoitu vain Israeliin kuten esim. presidentti Biden. Siksi sanalla sionismi on globaalin herruuden kaiku ja se pitäisi voida sanoa ilman että syyllistyy vihapuheeseen.
    https://mvlehti.net/2021/02/03/facebook-harkitsee-termin-sionisti-kieltamista-ns-vihapuheena/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat