6 kommenttia

 1. Parhaillaankin käydään taas ”rauhanneuvotteluja”, joissa USA ”välittää” raiskaajan ja uhrin välillä. NÄitä on käyty viimeiset 50 vuotta ja uhri on aina tuomittu myöntymään uusiin raiskauksiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Kyllä tuo sama on jatkunut jo lähes 100 vuotta. USA on ottanut Englannin paikan. Palestinalaisia karkotetaan ja heidän alueensa pienenevät. Englanti oli myös puolueellinen ja tavallaan Israelin siirtomaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Juuri näin.

  Israelilaiset käyvätkin Gazassa ja naapurimaissa vain F16-hävittäjien kyydissä. Todellinen sankari on mies, joka pommittaa tankilla tai hävittäjällä naisia ja lapsia silmänkään värähtämättä. Eestiläisillä on hyvä sanonta ”juutin venom” (juutalaisen myrkky, vapaasti käännettynä). Tämä myrkky muutti tsaarinajan Venäjän tappotantereeksi, jossa 30 miljoonaa kritittyä tapettiin ja tappajien kärkikaartia olivat, tietenkin, siionistit.

  Ja nyt, kun USA on siionistien hallussa niin simsalabim, USA:sta on tullut maailman hirviömäisin valtio. Juutin venom…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Suomen valtamedia on siionistien panttivanki, ja näin ollen ei myöskään Israelin Ystävät ole tietoisia Israelin armeijan tekemistä sotarikoksista. Rachel Corrie on vain yksi monista IDF,n tekemistä rikoksista.
  Linkin youtube kertoo kuinka israelilais-sotilas tulittaa harkitusti perheen äitiä, ja kolmea tytärtä suvereenilla Gazan alueella.

  http://salem-news.com/articles/october112013/girls-killed-tk.php

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Pallywood on Hollywoodin rinnalla viihdemaailman edistyksellisin elin arabimaissa. Se saa sekä poliittista että taloudellista tukea niin islamilaiselta maailmalta kuin länsieliitiltä, EU:lta, YK:n organisaatioilta ja islamofiilisten ”antisiionistien” miehittämältä Yhdysvaltain hallitukselta. On merkityksellistä, että länsimedia yhdessä arabimaailman kanssa kykenee levittämään yksittäisen tiedon parin hassun minutin sisällä usean tuhannen kilometrin säteellä joka ilmansuuntaan, siis täysin tyhjästä.

  Pallywood-teollisuus on erikoistunut väärentämään ja teettämään omatekoisia ”pommituksia” ja konflikejta, joita ei todellisuudessa edes ole tapahtunut. Näistä keinotekoisista ”pommi-iskuista” saadaan yllättäen tieto kymmenen minutin sisällä kaikkialla länsi- ja arabimaailmassa. Tähän kykenee vain äärimmilleen organisoitunut viihdeteollisuus, jolla on tarvittavat välineet sekä tukiverkostot kaikkialla maailmassa valheellisen antisiionistisen murhapropagandan levittämiseen. Valhepommitus siionisteja vastaan sen kuin kovenee.

  Näin Pallywood ”the Pallywood of lies” toimii! http://www.youtube.com/watch?v=yy3VlRV-uRE

  Kivaa, mennään heittelemään kiviä juutalaisia päin, jes! Pistetään pikkupojat heittelemään kiviä juutalaista autokuskia päin. Sivutiellä on viisi aikuista miestä kameroidensa kanssa odottamassa konfliktin laukeamista. Toisella tiellä odottaa pysähdyksissä auto, jonka on määrä estää juutalaisen autokuskin mahdollisuus paeta peruuttaen. Kun juutalainen autokuski saapuu autollansa, palestiinalaiset pikkurikolliset naperot ottavat kivet käsiinsä ja heittävät isoilla kivillä juutalaiskuskin etutuulilasia. Palestiinalaisväijyjien sivutielle pysäytetty auto asettuu juutalaiskuskin taakse, niin ettei kuskilla ole mahdollisuutta paeta peruuttaen. Edestä päin joukko pikkunatiaisia heittelee kiviä, joten ainoa vaihtoehto on painaa kaasua ja yrittää selviytyä antisiionistien väkivaltaisesta kivityksestä urhoollisuudella, siis talla pohjaan palestiinalaiset! Seurauksena kiviä heitelleet palestiinalaispojat iskeytyvät auton etutuulilasiin ja peltiin n. 3 km/h tuntinopeudella ja kuski pääsee kuin pääseekin väkivaltaista islamoantisiionistista hyökkäystä pakoon. Sitten iskee puskissa väijynyt Pallywoodin kuvausryhmä ja napsii mukavasti kuvia kahdesta ”viattomasta uhrista joiden päälle juutalaiskuski ajoi”. Näin syntyy Pallywoodilainen konflikti, joka sai syntynsä palestiinalaisten, siis Pallywoodin väkivaltaisesta ja vihamielisestä hyökkäyksestä juutalaissyntyistä kuskia vastaan. Pallywoodin valheellinen valhefilmiteollisuus levittää välittömästi materiaalin kansainvälisille EU- ja arabiherroille, jonka johdosta juutalaisista leviää silmittömiä valheita ympäri maailmaa. Näin taas EU- ja palestiinalaisrötösherrat, ”antisiionistit” ja muut puupäät riemuitsevat kammioissaan. Tässä siis hyvä esimerkki siitä, kuinka Pallywood operoi. Youtube ja internet on täynnä näitä videoita.

  Antisiionistien filmiteollisuus kykenee siis käytännössä mihin tahansa länsimaiden ja islamistivaltojen avustuksella. Pallywood on kuuluisa ennen kaikkea kuolleitten ruumiitten väärentämisessä, ns. feikkaamisessa ja niiden videoimisessa ”suorissa lähetyksissä”. Jostain se kamera vain aina ilmestyy parin sekunin säteellä paikalle, ilotulitteita lentelee taustalla, muslimit juoksentelevat ympäriinsä pommit kädessä ja parin minutin kuluttua koko maailma saa tietää tästä siionistien tekemästä ”rikoksesta”, kamalaa!

  Siionistit taistelevat jälleen yksin koko maailmaa vastaan, ja hyvin voitollisesti sen suhteen. On aika nousta ja taistella siionistien kanssa näitä länsimaita valloittavia impperialisteja vastaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat